Proxpn Review 2015

Proxpn blev grundlagt i 2009 i Holland. Den hollandske udbyder har 18 serverplaceringer, herunder europæiske byer som Paris, Frankfurt, Stockholm og London. Og flere vidtgående steder som San Jose, Sydney, Hong Kong, Toronto, Japan og fem lokationer i hele USA.

Proxpn Review

Grundlagt i 2009, er Proxpn en erfaren VPN -udbyder, der ikke har meget at vise for det. Serverplaceringer er noget begrænset, dens gratis konto mangler, og dens kryptering er pinligt bare-ben. Det prøver dog at kompensere for det med intuitiv software og fremragende kundeservice.

Vores score 2.8/5 priser fra $ 6.25 Samtidige forbindelser 4 Serverplaceringer 18 Jurisdiktion Holland tilgængelig på:

Alternative valg for dig

Proprivitet.com Score 9.6 ud af 10
Proprivitet.com Score 9.4 ud af 10
Proprivitet.com Score 8.6 ud af 10

Funktioner

Proxpn blev grundlagt i 2009 i Holland. Den hollandske udbyder har 18 serverplaceringer, herunder europæiske byer som Paris, Frankfurt, Stockholm og London. Og flere vidtgående steder som San Jose, Sydney, Hong Kong, Toronto, Japan og fem lokationer i hele USA.

 • Ingen logfilpolitik
 • Ubegrænset båndbredde
 • Kill switch
 • Servere i 14 lande
 • Software til alle platforme (mobilapp er kun PPTP)
 • OpenVPN -kryptering
 • 30-dages risikofri forsøg
 • Nem at bruge software
 • Fremragende kundeservice
 • Grundlæggende gratis plan (meget begrænsede hastigheder og kun en serverplacering)
 • Ubegrænset dataoverførsel og forbindelsestid for både gratis og betalte brugere
 • Fire samtidige forbindelse

Hastighed og ydeevne

Den første ting at bemærke er, at den frie plan har ekstremt gashåndteret båndbredde (300 kbps). Dette gør det helt umuligt at bruge det til streaming og andre sådanne formål.

Vi testede premiumversionen på en række lokationer (Holland, UK og US East Coast) og fandt, at den leverede rimelige, hvis ikke lynets hurtige hastigheder. Proxpn VPN blev testet på en 30 Mbps -forbindelse og reducerede hastigheder til ca. 17 Mbps i Europa og 12 Mbps på den amerikanske server. Uploadhastigheder var temmelig konstante på ca. 2.5 Mbps. Dette betyder, at VPN vil være ok til streaming, især hvis du har hurtigt internet i første omgang.

Ingen IP -lækager, DNS -lækager eller WebRTC -lækager blev påvist under mine test ved hjælp af iPleak.net. Det er dog værd at bemærke, at en IPv6 -forbindelse ikke blev testet, fordi min internetudbyder ikke sørger for det endnu.

Pris

1 måned

Proxpn holder tingene enkle ved kun at tilbyde to planer: grundlæggende (gratis) og præmie. Premium er ekstremt overpris i betragtning af hvad du får til at vise for det.

Proxpn Premium Plan starter ved $ 6.25 pr. Måned (hvis det købes årligt for $ 74.95). Abonnenter kan også vælge at betale $ 8.33 pr. Måned for et seks-måneders abonnement og $ 9.98 pr. Måned for et tre-måneders abonnement. Disse priser er virkelig ublu; Jeg kan = bogstaveligt talt tænke på masser af tjenester, der er billigere og bedre på enhver mulig måde. Farve mig ikke imponeret.

Du kan betale for Proxpn VPN via Visa, MasterCard, PayPal eller med check. Bitcoin og kontanter, der sendes pr. Post, er også muligheder. Proxpn giver abonnenter en risikofri 30-dages pengene tilbage-garanti.

Privatliv og sikkerhed

At være baseret i Holland accepteres generelt som et sted, der er godt til databeskyttelse. Derudover har proxpn VPN en nul logs -politik, hvilket betyder, at den ikke gemmer brug eller forbindelseslogfiler om, hvad brugere gør på tjenesten. Desværre beder VPN imidlertid brugerne om at udlevere et telefonnummer for at abonnere på den betalte version.

Krypteringsmæssigt tilbydes brugerne valget mellem OpenVPN og PPTP (en forældet og usikker protokol, vi anbefaler mod). Desværre implementeres deres OpenVPN-protokol ekstremt svagt med en 512-bit chiffer og en 2408-bit krypteringsnøgle. VPN giver heller ingen perfekt fremadrettet hemmeligholdelse.

Resultatet er en ekstremt usikker VPN, der er let at hacke og ikke bør betragtes som sikker til privatlivets fred for privatlivets fred.

Sidste tanker

Proxpn er en veletableret VPN, der ikke leverer på næsten alle niveauer. VPN fjerner ikke blokering af populære tjenester såsom Netflix US, kryptering er dårlig, og helpdesk er ikke tilgængelig via live chat -support på trods af premiumomkostningerne ved VPN. I retfærdighed var den støtte, jeg fik via e -mail, god, men det var ikke 24/7 som annonceret.

Den gratis version er ubegrænset, og dette gør det meget interessant for mennesker i kriseområder, hvor regeringen blokerer for uvildige nyheder. Men fordi det er begrænset til kun 300 kbps, vil det ikke være egnet til nogen dataintensive opgaver, såsom streaming. I slutningen af ​​dagen er denne VPN overpris, og det er virkelig et under, at det overhovedet har nogen abonnenter tilbage. Helt ærligt, du bliver nødt til at være sur for at betale for denne VPN

3 Brugeranmeldelser

Aj

2020-07-30 12:11:33.
Samlet score: 1

Helt forfærdelig oplevelse. Forbindelse mistet konstant. Bedt om support, og deres råd skruede op alle mine netværksforbindelser. Til sidst sagde det, at det alligevel ikke betyder noget, fordi dit abonnement var løbet ud – først lærte jeg af det – så jeg genindskrev, i håb om, at det ville løse problemet. Det gjorde det ikke, og jeg bad om refusion. De sagde, at jeg ville modtage en fuld refusion, men det var en løgn – jeg blev revet af. Undgå denne VPN for enhver pris!

DKA

2020-07-29 05:49:01.
Samlet score: 1

Det ser ud til, at proxpn endelig har taget vores penge og løbet. Fra juli 2020 forbinder alle VPN -tjenester ikke på pc eller mobil, og supportwebstedet er væk.

John S Seymour

2020-07-04 03:03:45.
Samlet score: 1

Wow. Proxpn er reel et sh@t firma. Kundeservice er forfærdelig, og VPN -tjenesten er endnu værre. De er bare tyve, der stjæler pengene fra de uinformerede, og når du først har givet, vil dine kortoplysninger blive løbende smækket ind i fornyelser. Dette firma er virkelig ikke værd at din tid eller problemer. Og når du først har givet dem dine CC -kortoplysninger, bliver du automatisk fornyet. Express VPN eller Nord VPN er de store virksomheder, der tilbyder reelle tjenester af høj kvalitet. Du er blevet advaret. Provpn vil bøje dig og måske tilbyde en delvis refusion, når du klager.

Proxpn

badge_icon

 • Surfe på nettet anonymt og uden at logge og spore din aktivitet
 • Sidst opdateret den 07/10/15
 • Der har været 0 opdateringer inden for de sidste 6 måneder
 • Den aktuelle version har 1 flag på virustotal

Produktskærmbillede

Redaktørers anmeldelse

Hent.com -personale 18. mar 2015

Proxpn beskytter dit privatliv, mens du surfer på nettet ved at kryptere dine data og give dig en anonym IP -adresse. Når denne software kører, behøver du ikke bekymre dig om, at nogen anden får adgang til din browserhistorie eller anden følsom information.

Fordele

Ligetil interface: Når du har installeret proxpn, kan du nemt navigere mellem de forskellige muligheder og funktioner. Der er faner til at adskille de forskellige sektioner af appen, og disse inkluderer generelle, til logning og tilslutning, såvel som en til placering, blandt andet.

VPN Guard: En anden praktisk funktion, som denne app tilbyder, er VPN Guard, der beskytter alle apps, du tilføjer til listen. Du kan aktivere eller deaktivere denne funktion når som helst, og du kan også tilføje eller fjerne apps let.

Ulemper

Forvirrende tilmelding: For at bruge denne software skal du oprette en konto via virksomhedens websted. Mens der er gratis konti til rådighed, tager du ved at klikke på knappen Opret konto i appen til en side, der kun tilbyder betalte abonnementer. For at finde den gratis tilmeldingsmulighed skal du gå til udviklerens startside og derefter oprette en konto derfra.

Langsom forbindelse: Forbindelseshastigheder var inkonsekvente under vores test. Til tider virkede de næsten lige så hurtigt som vores normale hastigheder uden beskyttelsen tændt, men på andre tidspunkter var der bestemte forsinkelser.

Bundlinie

Proxpn giver et ekstra beskyttelsesniveau for dine personlige oplysninger, og det giver dig mulighed for at betjene online anonymt. Den grundlæggende service er gratis, og den inkluderer anonym webbrowsing, ubegrænset dataoverførsel og forbindelsestid og anonyme IP -adresser. Hvis du vil have mere avancerede funktioner som PPT -forbindelse, maksimal VPN -hastighed, torrenting, VPN -vagt og mere, kan du opgradere til en premium -konto.