Protonvpn penge tilbage

Servicevilkår

For at undgå tvivl, afkald på retten til at anlægge krav i eller på anden kapacitet i det omfang, der ellers er tilladt ved lov.

Sådan annulleres et Proton VPN -abonnement: Få en refusion (2023)

Proton VPN giver stærk sikkerhed og beskyttelse. Den gode nyhed er, at protonvpn har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så længe du annullerer dit abonnement inden for denne periode (og udfyld en refusionsanmodning – mere info om dette nedenfor), skal du skyldes en fuld refusion.

For at sikre dig, at du helt sikkert får dine penge tilbage, Jeg testede Proton VPNs annullerings- og refusionsproces for mig selv. Jeg har også sammenlignet Proton VPN med de andre top VPN’er på markedet for at finde stærkere alternativer til dig at prøve næste gang.

Mit øverste alternativ er ExpressVpn. Det er betydeligt hurtigere end Proton VPN på tværs af hele servernetværket, mens det tilbyder det samme højt niveau af sikkerhed og privatlivets fred. Du kan prøve ExpressVPN med selvtillid, fordi det er støttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som Proton VPN. Hvis du ikke er fan, er det let at få alle dine penge tilbage.

Hurtig guide: Sådan annulleres Proton VPN og får refusion i 3 nemme trin

 1. Nedgrader dit abonnement. Nedgrader dit abonnement på en gratis plan på din Proton VPN -konto.
 2. Kontakt kundesupport. Brug online supportformularen til at indsende en anmodning om refusion. Du skal modtage dine penge tilbage inden for 14 dage.
 3. Bliv beskyttet online. Hvis Proton VPN ikke var rigtigt for dig, skal du abonnere på en anden VPN for at sikre dig, at du opretholder online privatliv. Jeg anbefaler ExpressVPN, fordi det er hurtigere og mere pålideligt til at slå geo-begrænsninger.

Ultimate Guide: Sådan annulleres dit Proton VPN -abonnement og får refusion

Følgende guider kan alle bruges til at annullere både Proton VPN Plus og Proton Unlimited Abonnement.Længden af ​​abonnementet betyder ikke noget med hensyn til pengene-tilbage-garantien-du kan få en fuld refusion på 1-måneders, 12-måneders og 24-måneders planer. Det er dog vigtigt at bemærke, at betalinger, der foretages via kontanter eller bankoverførsel.

Den metode, du tilmeldte dig til protonvpn, betyder også noget, da den kan have indflydelse på, hvordan du annullerer din konto og får refusion. For eksempel, hvis du tilmeldte dig iOS, skal du annullere via en iOS -enhed. Følg nedenstående guide, der er relevant for dig, der skal udføres på få minutter.

Vigtig: Når du nedgraderer eller annullerer en plan med Proton VPN, kan den resterende tid på dit abonnement konverteres til kreditter. Disse kreditter er ikke tegn på dit støtteberettigede refusionsbeløb under pengene-tilbage-garantien, der garanterer en fuld refusion, så længe annullerings- og refusionsanmodningen fremsættes inden for 30-dages periode.

Annullering af Proton VPN via webstedet

Hvis du tilmeldte dig Proton VPN via det officielle websted, skal du annullere dit abonnement og anmode om en refusion via dit kontoområde på webstedet. Det er heldigvis en let proces:

 1. Gå til Proton VPN -webstedet og log ind.
 2. Klik Dashboard På venstre menu, Rul derefter ned til Nedgraderingskonto. Et skærmbillede af menuen Proton VPN -kontoDette nedgraderer din konto til en gratis og annullerer eventuelle yderligere betalinger
 3. Klik på nedjusteringskonto igen i pop-up-boksen og derefter igen, når det bliver bedt om at bekræfte. Et skærmbillede af Proton VPN -nedgraderingsbekræftelsesmeddelelsenDu skal bekræfte flere gange, at du vil nedjustere din konto
 4. Giv en grund til at annullere Proton VPN. Du kan også eventuelt efterlade forslag og feedback, hvis du ønsker det. Et skærmbillede af spørgsmål, der blev stillet under Proton VPN -nedjusteringAt vælge ikke at give feedback påvirker ikke din refusion
 5. Kontakt kundesupport for at anmode om dine penge tilbage. Proton VPN accepterer ikke refusionsanmodninger via live chat, så du skal gå til Proton VPN -webstedet og åbne Supportformular side. Alternativt kan du e -maile teamet direkte på [email protected]. Et skærmbillede af Proton VPN Support Ticket PromptProton VPN accepterer kun refusionsanmodninger via billettering og e -mail
 6. Udfyld de krævede oplysninger. I emnelinjen skal du angive, at du vil have en refusion i henhold til pengene-tilbage-garantien. Et skærmbillede af Proton VPN RefusionsanmodningsmeddelelseHeldigvis er Proton VPNs supportformular hurtig at udfylde
 7. Vent på et svar. Du skal modtage et svar på din refusionsanmodning via e -mail inden for 12 til 24 timer. Du bliver muligvis bedt om at svare på denne e -mail, der bekræfter, at du gerne vil annullere (hvilket var tilfældet for mig). Et skærmbillede af Proton VPN PayPal RefusionDu kan kun refunderes via den betalingsmetode, du oprindeligt brugte
 8. Modtage din refusion. Efter at have bekræftet din refusion med support om nødvendigt, skal du få dine penge tilbage inden for et par arbejdsdage.

Advarsel! Proton VPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti strækker sig ikke til nedenstående operativsystemer og enheder. Dette skyldes, at refusionen skal lettes af tredjepart (Google og Apple), der ikke er forpligtet til at overholde Proton VPNs politik. Det er stadig værd at prøve at få refusion, men husk, at det ikke er garanteret. Vi anbefaler altid, at du tilmelder dig Proton VPN via dets officielle websted for at undgå dette scenarie.

Annullering af Proton VPN på iOS og MacOS (Apple App Store)

Hvis du tilmeldte dig Proton VPN ved hjælp af en iOS- eller MACOS -enhed, viser guiderne nedenfor dig, hvordan du annullerer og forfølger en refusion. Det er lidt mere tidskrævende at anmode om refusion for proton VPN via iOS eller macOS, da selve refusionen håndteres af Apple. Før du afinstallerer appen, skal du følge den relevante guide til din enhed for at annullere dit Proton VPN -abonnement:

Annullering af proton VPN på iOS

 1. Gå til Indstillinger På din iOS -enhed.
 2. Klik på din Apple ID -profil, og vælg derefter navnet øverst i menuen Indstillinger.
 3. Klik Abonnementer.
 4. Find proton VPN blandt abonnementerne, og tryk på det.
 5. Klik Annuller abonnementer.

Annullering af proton VPN på macOS

 1. Gå til App Store.
 2. Tryk på det registrerede kontonavn, efterfulgt af Se oplysninger.
 3. Klik Abonnementer, derefter Styre.
 4. Find Proton VPN på de anførte apps og klik på Redigere mulighed.
 5. Vælge Annuller abonnementer og afslut processen.

Uanset den Apple -enhed, du brugte, er det at anmode om refusion den samme proces. Her er hvad du skal gøre næste:

 1. Gå til Rapporter et problem Side på Apple -webstedet.
 2. Angiv dit Apple -brugernavn og adgangskode.
 3. Når tilladelsen er givet, skal du klikke på Jeg vil gerne, efterfulgt af Send en anmodning.
 4. I Fortæl os mere Afsnit, siger, at du vil have en refusion fra Proton VPN og forklare hvorfor.
 5. Indsend din anmodning og hold øje med svaret i din Apple ID -e -mail -indbakke.

Annullering af Proton VPN på Android (Google Play Store)

Det er en lignende situation for Android -brugere. Hvis du abonnerer på Proton VPN gennem play -butikken, skal du indgive din refusionsanmodning til Google. Før du afinstallerer Proton VPN, skal du udfylde følgende trin for at få bolden til at rulle:

 1. Log ind på Play Store med din Google -konto.
 2. Tryk på dit profilbillede for at få adgang til menuen.
 3. Se dine aktive ordrer under Betalinger og abonnementer afsnit.
 4. Vælg Proton VPN, derefter Styre, efterfulgt af Annuller abonnement.
 5. Forklar, hvorfor du annullerer tjenesten.
 6. Klik derefter på Konto og så Købshistorie.
 7. Find og klik Proton VPN, efterfulgt af Anmod om refusion. Forklar, hvorfor du vil blive godtgjort.
 8. Vent på et svar. De fleste refusionsbeslutninger træffes inden for 1 arbejdsdag, men det kan tage op til 4 i sjældne tilfælde.

Servicevilkår

Ved at bruge protonen.mig eller protonvpn.com -websted og brug af en protonkonto (“kontoen”) og alle dens relaterede funktioner, herunder Proton Mail, Proton Calendar, Proton Drive, Proton VPN og Proton Pass (“Tjenesterne”), accepterer du at være bundet af Følgende servicevilkår (“Vilkårene”). Disse udtryk dækker alle nuværende og fremtidige funktioner leveret af din konto. Tjenesterne drives af Proton AG (“We”, “Company”), et schweizisk firma beliggende på Route de la Galaise 32, 1228 Plan-les-ouates, Genève, Schweiz. Brug af din konto eller tjenesterne inkluderer registrering af en konto, holder en konto åben (ikke slettet af dig eller ikke slettet eller deaktiveret af Proton) eller adgang til vores websted eller mobile/desktop -applikationer eller brug af vores tjenester. Læs disse betingelser omhyggeligt, før du bruger din konto eller tjenesterne. Ved at bruge din konto eller tjenesterne er du enig i at være bundet af disse vilkår. Du må ikke bruge din konto eller tjenesterne, hvis du ikke er enig i disse vilkår. Disse betingelser gælder hver gang du bruger din konto eller tjenesterne.

Hvis du accepterer disse vilkår på vegne af et selskab eller en anden juridisk enhed, repræsenterer du, at du har myndighed til at binde en sådan enhed, dets tilknyttede selskaber og alle brugere, der får adgang til tjenesterne gennem din konto til disse vilkår. I mangel af en sådan autoritet er du ikke autoriseret til at bruge tjenesterne.

1. Brugere af tjenesterne

Tjenesterne leveres udelukkende til personer, der er mindst 13 år, og selv da kun til mindreårige, der har fået forældremyndighed eller lovligt værge samtykke til at åbne og vedligeholde en konto.

Tjenesterne leveres udelukkende til personer eller juridiske enheder. Konti registreret ved “bots” eller automatiserede metoder er ikke autoriseret og afsluttes.

Hver bruger er alene ansvarlig for alle handlinger, der udføres gennem tjenesterne.

2. Autoriseret brug af tjenesterne

Du accepterer ikke at bruge din konto eller tjenesterne til ulovlige eller forbudte aktiviteter. Uautoriserede aktiviteter inkluderer, men er ikke begrænset til:

 1. Forstyrre virksomhedens netværk og servere i din brug af tjenesterne;
 2. Adgang til/deling/download/uploading af ulovligt indhold, herunder men ikke begrænset til materiale til seksuelt misbrug af børn (CSAM) eller indhold relateret til CSAM;
 3. Krænker eller krænker virksomhedens intellektuelle ejendomsrettigheder eller en tredjepart;
 4. At chikanere, misbruge, fornærme, skade, ærekrende, baktale, nedslående, skræmmende eller skelne mellem nogen baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, nationalitet eller handicap;
 5. Handel, salg eller på anden måde overførsel af ejerskabet af en konto til en tredjepart (med undtagelse af levetidsregnskaber, der kan sælges eller handles udelukkende gennem virksomheden);
 6. Fremme ulovlige aktiviteter eller give instruktionsoplysninger til andre parter til at begå ulovlige aktiviteter;
 7. Har flere gratis konti (e.g. Oprettelse af bulk -tilmeldinger, oprettelse og/eller drift af et stort antal gratis konti for en enkelt organisation eller individ);
 8. Betaling for dit abonnement med falske betalingsmidler, såsom et stjålet kreditkort;
 9. At deltage i spam -aktiviteter, der er defineret som praksis med at sende irrelevante eller uopfordrede meddelelser eller indhold over internettet, typisk til et stort antal modtagere, især med henblik på reklame, phishing eller spredning af malware eller vira;
 10. Afsendelse af uønsket mail, bulk -e -mails eller mailingliste -e -mails, der indeholder personer, der ikke specifikt har accepteret at blive inkluderet på denne liste. Du accepterer ikke at bruge tjenesterne til at gemme eller dele indhold, der krænker loven eller rettighederne for en tredjepart;
 11. Misbrugsregistreringer af e-mail-aliaser til tredjepartstjenester;
 12. Forsøg på at få adgang til, sonde eller oprette forbindelse til computerenheder uden ordentlig tilladelse (i.e. enhver form for uautoriseret “hacking”);
 13. At henvise til dig selv eller en anden af ​​dine konti til unødigt drage fordel af vores henvisningsprograms fordele.

Enhver konto, der konstateres at begå de anførte uautoriserede aktiviteter, vil straks blive suspenderet.

Virksomheden kan også opsige konti, der bruges til ulovlige aktiviteter, der ikke er anført ovenfor, især som svar på ordrer fra de kompetente myndigheder, der informerer om en sådan ulovlig aktivitet.

Vi forbeholder os ret til at begrænse servicekapaciteten til gratis konti, der bruger ressourcer (e.g. Båndbredde) er overdreven og skader brugeroplevelser fra andre brugere på en urimelig måde.

Virksomheden forbeholder sig retten til at suspendere eller slette gratis konti, der har været inaktive i en på hinanden følgende periode på tolv måneder. For mere information, inviterer vi dig til at læse vores inaktive kontopolitik.

Hvis du gerne vil bestride suspensionen af ​​din konto, skal du indsende en appel gennem vores formular til appel til misbrug.

3. Begrænsede garantier og ansvar

Virksomheden foretager ingen garanti for pålideligheden af ​​tjenesterne eller sikkerheden for brugerdata på trods af den bedste indsats. Tjenesten leveres “som den er” og “som tilgængelig” uden garanti af nogen art, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder men ikke begrænset til de underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, titel, nøjagtighed, ikke-krænkelse, eller garantier, der kan opstå fra forløb eller forløb for præstation eller brug af handel.

Virksomheden har ingen forpligtelse til at gemme eller videresende indholdet af opsigede konti. Vi har heller ingen forpligtelse til at gemme meddelelser eller indhold til konti, der overskrider deres lagringskvoter. Desuden vil du ikke holde virksomheden ansvarlig eller søge erstatning, hvis fortroligt materiale utilsigtet frigives som et resultat af en sikkerhedsfejl eller sårbarhed i ydelsen af ​​tjenesterne. På grund af den krypterede karakter af tjenesterne, anerkender du, at virksomheden ikke har nogen evne eller forpligtelse til at gendanne dine data, hvis du lægger fejl for din adgangskode.

I det omfang, der ikke er forbudt ved lov, anerkender og er du enig i, at virksomheden under ingen omstændigheder vil være ansvarlig eller ansvarlig over for dig eller nogen tredjepart under enhver teori om ansvar eller ansvar, for enhver indirekte, særlige, eksemplariske, tilfældige, følgeskant, eller straffeskader (inklusive, men ikke begrænset til, indkøb af erstatning varer eller tjenester; tab af data, brug eller overskud; forretningsafbrydelser; eller andre skader eller tab), for enhver multiplikator for eller øges til erstatning eller for nogen Omkostninger eller gebyrer (inklusive advokatsalær), hvad enten det er under disse vilkår eller på anden måde, der på nogen måde opstår i forbindelse med din konto, tjenesterne eller disse vilkår, hvad enten det opstår i loven, i egenkapital eller på anden måde og hvad enten det er baseret på kontrakt , strengt ansvar, erstatning (inklusive uagtsomhed eller på anden måde), almindelig lov, statut, egenkapital eller på anden måde,Selv hvis vi er blevet underrettet om muligheden for sådan skade, eller til enhver anden påstand, efterspørgsel eller skader overhovedet, der opstår som følge af eller relateret til din brug eller manglende evne til at bruge din konto eller tjenesterne.

Uden begrænsning af det foregående og i det omfang, der ikke er forbudt ved lov, er det samlede ansvar for selskabets parter af enhver grund overhovedet, der opstår som , må ikke overstige $ 100 eller det beløb, du har betalt os, hvis nogen, til brug af din konto eller tjenesterne, hvilket beløb der er større. Hvis nogen, hvis nogen, skal være komplet og eksklusivt. De foregående begrænsninger gælder, selvom ovennævnte afhjælpning mislykkes af dets væsentlige formål.

Anvendelig lov på nogle steder, såsom staten New Jersey, tillader ikke afkald på underforståede garantier, begrænsning af ansvar for visse skader, der er beskrevet ovenfor, herunder bestemmelserne i dette afsnit, der begrænser eller udelukker særlig eller straffeskader, eller begrænse eller udelukke brugen af ​​en multiplikator for eller øge til skader og begrænse selskabets eller en af ​​selskabets parters ansvar, til det store på enten $ 100 eller det beløb, du betaler for brug af din konto eller tjenesterne. Disse begrænsninger eller undtagelser gælder muligvis ikke for dig. Bestemmelserne i dette afsnit gælder ikke i omfanget og kun i det omfang, ikke tilladt i henhold til gældende lov.

Hvis du er bosiddende i Californien, fravaler du California Civil Code § 1542, der siger: En generel frigivelse udvider ikke til påstande om, at kreditor eller frigivelsesparti ikke kender eller mistænker at eksistere i hans eller hendes fordel på tidspunktet for udførelsen af Frigivelse, og det, hvis kendt af ham eller hende, ville have påvirket hans eller hendes bosættelse væsentligt med debitor eller frigivet parti.

4. Serviceniveauaftale (SLA)

Virksomheden sigter mod at levere servicetilgængelighed på 99.95% eller bedre. Hvis nedetid i en hvilken som helst måned overstiger 0.05% af den måned vil virksomheden kreditere brugerens konto. Servicekreditter anvendes på brugerens anmodning og gælder for den forfaldne saldo i slutningen af ​​den næste faktureringscyklus (enten månedlig eller årlig).

Virksomheden beregner servicekreditter på følgende måde:

 • Hvis den månedlige oppetid er mindre end 99.95% men lig med eller større end 99.0% er servicekreditten lig med 10% af tjenestens månedlige omkostninger;
 • Hvis den månedlige oppetid er mindre end 99.0%, servicekreditten er lig med 30% af tjenestens omkostninger.

Nogle præstationsproblemer er udelukket fra beregninger af nedetid, såsom:

 • Spørgsmål forårsaget af faktorer uden for virksomhedens rimelige kontrol;
 • Spørgsmål, der skyldes handlinger eller passivitet fra en bruger eller en tredjepart;
 • Problemer, der er resultatet af brugerens udstyr og/eller tredjepartsudstyr (ikke inden for den primære kontrol af virksomheden). For at undgå tvivl leverer virksomheden ikke noget internet- eller netværkstjenester, og eventuelle ydelsesproblemer, der er relateret til den type tjenester, betragtes ikke som i den primære kontrol af virksomheden;
 • Spørgsmål, der opstår fra virksomhedens suspension eller opsigelse af rettigheder til at bruge tjenesten i overensstemmelse med betingelserne;
 • Nedetid forårsaget af rimelig planlagt vedligeholdelse, der annonceres på forhånd.

Denne SLA -sektion gælder ikke for den dedikerede IP -funktion i Proton VPN -forretnings- og virksomhedsabonnementer. For at sikre den bedst mulige redundans for disse tjenester anbefaler vi kunderne at konfigurere back-up-servere via administratorkontrolpanelet.

5. Erstatning

Du er enig i, at virksomheden og alle forældre, datterselskaber, officerer, direktører, ansatte, agenter eller tredjepartsentreprenører (de “skadelige parter”) ikke kan holdes ansvarlige for nogen tredjepartskrav, efterspørgsel eller skader, herunder rimelige Advokater gebyrer, der opstår som følge af din brug af din konto eller tjenesterne. Du er enig i, at de skadesløsholdige parter ikke har noget ansvar i forbindelse med et sådant tredjepartskrav, efterspørgsel eller erstatning, og du accepterer at skadesløsholde ethvert resulterende tab, skader, vurderinger, priser, omkostninger, udgifter og advokatsalær og retssager for de skadesløsholdige parter i forbindelse hermed. Du vil også erstatte og afholde de skadesløsholdige parter ufarlige fra og imod eventuelle tredjepartsanprisninger, krav eller skader, der opstår som følge af din brug af din konto eller tjenesterne.

6. Privatliv

Vores privatlivspolitik og dens underpolitikker forklarer den måde, vi håndterer og beskytter dine personlige data og privatliv i forhold til din konto, din brug af tjenesterne og din browsing af protonen.mig eller protonvpn.com websted. Ved at acceptere de nuværende vilkår og for at kunne bruge tjenesterne, accepterer du også vores privatlivspolitik og dens underpolitikker.

Hvis virksomhedens levering af tjenesterne behandler på brugerens vegne (hvor brugeren fungerer som en datakontrol), er eventuelle personoplysninger, der er underlagt EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), selskabets databehandlingsaftale finder anvendelse.

7. Intellektuel ejendom

Alle varemærker, servicemærker, logoer, handelsnavne og andre proprietære betegnelser af Proton (“Proton -varemærkerne”), der vises på dette websted, er varemærker eller registrerede varemærker for virksomheden, og adskillige af proton -varemærkerne er registreret i U.S. Patent- og varemærkekontor og med flere varemærkekontorer rundt om i verden. Se, e.g., U.S. Reg. Nr. 4.751.245, 4.754.889; CH Reg. Ingen. 662.183; EU Reg. Ingen. 17.893.097. Intet i disse vilkår og betingelser skal fortolkes som tildeling af implikation, estoppel eller på anden måde nogen licens eller ret til at bruge nogen af ​​proton -varemærkerne uden vores forudgående skriftlige tilladelse i hvert tilfælde. Al goodwill genereret fra brugen af ​​proton -varemærkerne vil indgå til virksomhedens eksklusive fordel.

8. Betalingsbetingelser

Abonnementer på tjenesterne opkræves på en månedlig, årlig eller bi-årlig faktureringscyklus, afhængigt af dit valg. Efter den indledende periode fornyes abonnementet automatisk for den samme valgte varighed, medmindre du annulleres eller ændres af dig. Kreditbalancer trækkes automatisk i overensstemmelse hermed. Du er ansvarlig for at holde betalingsoplysninger i forhold til din konto opdateret.

Du kan annullere dit abonnement inden for 30 dage efter det oprindelige køb og modtage en refusion for enhver ubrugt del af serviceperioden. Her henviser enhver ubrugt del af serviceperioden til de beregnede resterende fulde dage af abonnementsperioden. Restitutioner behandles inden for 30 dage efter anmodningen. Vi kan også give dig en fuld refusion efter anmodning, hvis du bruger Proton VPN eller Proton Drive. For at anmode om refusion, bedes du kontakte os ved hjælp af vores supportformular. Af hensyn til klarhed skal annulleringen og anmodningen om refusion begge behandles inden for 30-dages periode. Betalinger foretaget ved kontanter eller bankoverførsler refunderes ikke. Restitutioner kan kun anmodes om en gang pr. Bruger. Denne refusionsmulighed gælder kun for brugere, der har tilmeldt Protons tjenester direkte gennem Protons officielle kanaler (websted og apps). Hvis du har tilmeldt dig Protons tjenester gennem formidleren af ​​en tredjepart, skal du henvise til deres respektive refusionspolitik.

Forbi ovennævnte 30-dages periode er de tjenester, som virksomheden leverer. Betalte konti, der opsiges på grund af en overtrædelse af disse betingelser, vil pådrage sig tabet af alle betalinger og kreditter og er ikke berettiget til refusion.

Hvis virksomheden vælger at udstede en refusion af en eller anden grund, refunderes virksomheden kun i den oprindelige betalingsvaluta og til den oprindelige betalingsmetode. Hvis du anmoder om en kreditbalance, der skal konverteres mellem forskellige valutaer, som virksomheden støtter, har virksomheden skøn over den anvendte valutakurs.

Hvis du ikke opfylder din betalingsforpligtelse som bruger af en betalt konto, kan vi suspendere din konto eller slette den efter en længere periode med misligholdelse.

Hvis du er afhængig af tvist- eller tilbageførselsmekanismer for tredjeparts betalingsprocessorer, frafalder du din ret til ovennævnte refusion fra virksomheden og samtykker til at stole på tvistbilæggelsesproceduren for tredjeparts betalingsprocessor. Hvis resultatet af tvist- eller tilbageførselsmekanismerne endvidere får virksomheden til at være ansvarlig for yderligere omkostninger (e.g. Tvistgebyr), du bemyndiger virksomheden til at opkræve beløbet på din konto.

9. Ændring af plan eller faktureringscyklus

Ændring af plan

Hvis du vælger en ny betalt plan, opdateres dit abonnement straks, og du vil modtage en forudgående kredit for den ubrugte del af din tidligere plan, der automatisk vil blive anvendt på din konto.

Annullering af plan

Hvis du ikke ønsker, at din plan skal fornye, skal du nedgradere din plan inden udgangen af ​​din abonnementsperiode.

Hvis du har en Proton VPN Plus -konto, Når du annullerer din Proton VPN Plus -plan (nedjustering), anvendes annulleringen i slutningen af ​​den aktuelle cyklus.

Hvis du har en Proton VPN Essentials, Business eller Enterprise Account, Du kan opsige dit abonnement ved at sende en opsigelsesmeddelelse til din kontorepræsentant eller gennem vores kundesupportformular på den seneste 30 dag før fornyelsen af ​​dit abonnement. Når du gør det, anvendes aflysningen i slutningen af ​​den aktuelle cyklus. Hvis du underretter os mindre end 30 dage før fornyelsesdatoen for dit abonnement, vil din plan fornyes for en anden periode og annulleres i slutningen af ​​den nye fornyelsescyklus.

For alle andre planer, Proton fjerner ikke automatisk betalte funktioner på dine vegne (for eksempel hvis du er over den gratis planlagringskvote, sletter vi ikke tilfældigt data for at passe til den gratis planlagringskvote), så du skal først fjerne betalte funktioner, før nedgradering. Hvis du nedgraderer inden udgangen af ​​din abonnementsperiode, giver vi dig en kontokredit for den ubrugte del af dit abonnement. Kreditter, der er opnået på denne måde, skal bruges inden for 24 måneder eller udløbe.

Ændring af faktureringscyklus

Hvis du øger faktureringscyklussen for dit abonnement (e.g. Fra 1 måned til 1 år) anvendes ændringen i slutningen af ​​din nuværende abonnementscyklus.

Hvis du mindsker faktureringscyklussen for dit abonnement, anvendes ændringen med det samme.

10. Ændring af servicevilkårene

Inden for grænserne for gældende lovgivning forbeholder virksomheden sig retten til at gennemgå og ændre disse betingelser til enhver tid. Så længe du bruger din konto eller tjenesterne, er du ansvarlig for regelmæssigt at gennemgå disse betingelser. Fortsat brug af din konto eller tjenesterne, inklusive ikke-sletning af din konto, efter at sådanne ændringer er udført, udgør dit samtykke til dem. De seneste vilkår gælder fremover og til enhver tvist eller udstedelse, der opstår, efter at betingelserne er blevet opdateret.

11. Sjørbarhed

Hvis nogen af ​​bestemmelserne i disse betingelser besiddes af en domstol eller anden domstol med kompetent jurisdiktion, der skal annulleres eller ikke kan håndhæves, skal sådanne bestemmelser, medmindre de væsentligt påvirker hele intentionen og formålet med disse vilkår, eller medmindre andet er angivet heri, skal være begrænset eller Fjernet i det mindste omfang, der er nødvendigt og erstattet med en gyldig bestemmelse, der bedst udgør hensigten med disse udtryk, så disse udtryk skal forblive i fuld kraft og virkning.

12. Gældende lov og sprog

Dette afsnit definerer forskellige regler afhængigt af om du bruger Protons tjenester til forretningsformål (forretningsbruger) eller som forbrugerbruger, og om sidstnævnte, hvor du bor. Se det relevante afsnit, der gælder for dig.

Hvis du er forretningsbruger (hvor som helst i verden) eller en forbrugerbruger (bosiddende uden for Amerikas Forenede Stater), er du enig i, at disse betingelser skal styres i alle henseender af de materielle love i Schweiz, i det tilladte maksimale omfang ved lov. Eventuelle tvister, handlinger, påstande eller andre kontroverser, der opstår som eller tjenesterne eller enhver reklame, forfremmelse eller anden kommunikation mellem dig og virksomheden, hvad enten det er baseret i kontrakt, garanti, erstatning, statut, regulering, ordinance eller et andet juridisk eller retfærdigt grundlag, skal være underlagt jurisdiktion for Kompetente domstole i Kanton i Genève og Afsnit 12.1 nedenfor gælder ikke. Ved at bruge din konto eller tjenesterne er du uigenkaldeligt enig i, at domstolene i Kanton i Genève skal have eksklusiv jurisdiktion til at afvikle enhver tvist eller krav (inklusive ikke-kontraktmæssige tvister eller krav), der opstår som følge af eller relateret på nogen måde til disse vilkår eller dens emne eller dannelse i det omfang, der er tilladt ved lov.

Hvis du er en forbrugerbruger, der er bosiddende i Amerikas Forenede Stater, accepterer du det omfang, der er tilladt i henhold til loven til domstolens jurisdiktion af eller relaterer på nogen måde til disse vilkår eller dets emne eller formation og er enige om, at enhver sådan påstand, der indbringes i Schweiz. Du er endvidere enig i, at for eventuelle tvister, handlinger, påstande eller andre kontroverser, der opstår som Adgang til) din konto eller tjenesterne eller enhver reklame, forfremmelse eller anden kommunikation mellem dig og virksomheden, hvad enten det er baseret på kontrakt, garanti, erstatning, statut, regulering, ordinance eller et andet juridisk eller retfærdigt grundlag, hvis det bringes ind De Forenede Stater og det viste sig at have jurisdiktion i USA, skal fortolkes og håndhæves i overensstemmelse med lovgivningen i staten, hvor du er bosiddende; dog dog forudsat at voldgiftsbestemmelserne heri skal styres af Federal Arbitration Act og American Arbitration Association (“AAA”) forbrugervoldgiftsregler (“AAA -reglerne”), som beskrevet mere fuldstændigt under i afsnit 12.1. En trykt version af disse vilkår og af enhver relateret meddelelse, der er givet i elektronisk form, skal antages til realitetsbehandling i retslig eller administrativ procedure baseret på eller relateret til disse vilkår i samme omfang som andre dokumenter og poster, der oprindeligt blev genereret og vedligeholdt i trykt form.

12.1. Bindende voldgiftsaftale og afkald på klassehandling

Disse vilkår og betingelser indeholder en afkald på klassesag samt en voldgiftsbestemmelse, som kræver, at du voldgiftser eventuelle krav (med visse undtagelser), du måtte have på individuelt grundlag. Voldgift på individuelt grundlag betyder, at du ikke vil have det, og at du fraviger dig, retten til en dommer eller jury til at beslutte dine påstande, og at du muligvis ikke fortsætter i en klasse, konsolideret eller repræsentativ kapacitet i noget forum, som beskrevet mere detaljeret nedenfor. Du har ret til at fravælge voldgift og/eller klassen af ​​klassen, som forklaret nedenfor. Læs dette afsnit og sektionen for klassesag omhyggeligt – det kan have væsentlig indflydelse på dine juridiske rettigheder, herunder din ret til at indgive en retssag i retten og få en jury til at høre dine påstande. Det indeholder procedurer for obligatorisk bindende voldgift og en klassesagsforsendelse.

Uformel tvistbilæggelse. Hver af parterne, der hævder en tvist, skal først prøve i god tro på at løse den ved at give skriftlig meddelelse som specificeret nedenfor til den anden part, der beskriver fakta og omstændigheder (inklusive enhver relevant dokumentation) og tillader den modtagende part 30 dage at svare på. Både dig og virksomheden er enige om, at denne tvistbilæggelsesprocedure er en præcedens for betingelse, der skal være opfyldt, inden du påbegynder voldgift mod den anden part.

Bindende voldgiftsaftale

Omfang af voldgiftsaftalen. Mindful over de høje omkostninger ved juridiske tvister, ikke kun i dollars, men i tid og energi, er både dig og virksomheden enige om, at enhver tvister, handlinger, påstande eller andre kontroverser, der opstår som følge af eller relateret på nogen måde til disse vilkår, Din konto, tjenesterne, din brug af (eller mangel på brug af) eller adgang til (eller mangel på adgang til) din konto eller tjenesterne eller enhver reklame, forfremmelse eller anden kommunikation mellem dig og virksomheden, hvad enten det er baseret i Kontrakt, garanti, erstatning, statut, regulering, ordinance eller andet juridisk eller retfærdigt grundlag, skal udelukkende løses gennem endelig og bindende individuel voldgift, og parterne frafaldt udtrykkeligt enhver og alle rettigheder til at appellere enhver ordre eller dom af voldgiftsmanden eller voldgiftsmanden eller voldgiftsmanden eller Søg bekræftelse af en ordre eller en dom af voldgiftsmanden i det omfang, der er tilladt i henhold til gældende lov. “Tvist” får den bredest mulige betydning, der er tilladt i henhold til loven. Alle skadesløsholdige parter er beregnet til modtagere af denne bindende voldgiftsaftale og afkald på klassesag.

Denne aftale om voldgiftsdæksler og inkluderer tærskelspørgsmål om vilkårlighed. Voldgiftsmanden og ikke nogen føderal, stat eller lokal domstol eller agentur, skal have en eksklusiv myndighed til at løse enhver og alle tvister, der opstår som At voldgiftse eller nogen del af det eller af disse vilkår, herunder, men ikke begrænset til, ethvert påstand om, at hele eller en del af denne aftale om voldgift eller betingelserne er ugyldig eller ugyldig. Hvis en part, der er uenig i, om den foregående bestemmelse (eller en del af denne aftale om voldgift, herunder uden begrænsning, kan bestemmelserne vedrørende voldgift) håndhæves, eller om det gælder for tvisten, er parterne enige om, at voldgiftsmanden beslutter denne tvist. På trods af det foregående er parterne imidlertid enige om, at ethvert spørgsmål vedrørende gyldigheden af ​​klassens afkald på nedenstående skal afgøres af en domstol, og at en voldgiftsmand ikke har myndighed til at overveje gyldigheden af ​​klassens handlingsfritagelse. Både dig og virksomheden forstår og er enige.

Undtagelser. På trods af resten af ​​denne bindende voldgiftsaftale er du og virksomheden enige om, at følgende typer tvister vil blive løst i retten, medmindre både du og virksomheden er enige om at forelægge tvisten til voldgift i henhold til denne bindende voldgiftsaftale: (1) Tvister eller krav inden for jurisdiktion for en lille krav, der er i overensstemmelse med den jurisdiktion og dollargrænser, der kan gælde, så længe det bringes og opretholdes som en individuel tvist og ikke som en klasse, repræsentant eller konsolideret handling eller fortsætter; (2) tvister eller påstande, hvor den eneste form for søgte lettelse er påbudsmæssig lettelse (inklusive offentlig påbudslettelse); eller (3) intellektuelle ejendomsbestrider.

For at undgå tvivl, afkald på retten til at anlægge krav i eller på anden kapacitet i det omfang, der ellers er tilladt ved lov.

Du og virksomheden er også enige afsnit. Voldgiftsmanden får ikke lov til at give påbudsmæssig lettelse (medmindre parterne gensidigt er enige om andet). Når voldgift af tvisten eller kravet om ikke-uforenelig lettelse er afsluttet, kan du og/eller virksomheden søge den påbudte lettelse (inklusive den offentlige påbud.

Enhver retssag ved domstolen for de foregående typer af tvister (undtagen for små krav til domstolshandlinger) kan kun påbegyndes i en føderal eller statlig domstol i amtet (eller sogn) og stat, hvor du opholder Jurisdiktion for disse domstole til sådanne formål. Uanset om de foregående typer tvister i dette afsnit løses af en domstol eller i henhold til voldgift, er du og virksomheden enige om, at tvisten er underlagt bestemmelsen om klassesag.

Hvordan voldgift fungerer. Hver af parterne kan indlede voldgift af en tvist, der vil blive afgjort ved endelig og bindende voldgift, ved hjælp af det engelske sprog, administreret af AAA i henhold til AAA -reglerne, derefter i virkeligheden (disse regler anses for at blive inkorporeret som reference i dette afsnit, og som som af datoen for disse vilkår), og parterne frafaldt udtrykkeligt enhver og alle rettigheder til at appellere enhver ordre eller dom af voldgiftsmanden eller søge bekræftelse af en ordre eller dom af voldgiftsmanden i det omfang, der er tilladt i gældende lov.

Medmindre du og virksomheden er enige om andet, herunder at føre voldgiften telefonisk eller videokonference, skal enhver voldgiftshøring finde sted i amtet (eller sogn) og angive, hvor du bor, medmindre voldgiftsmanden bestemmer, at en anden placering bedre vil tjene bekvemmeligheden af parterne. Betaling af alle omkostninger og voldgiftsmæssige omkostninger og udgifter til indlevering, reguleres af AAA -reglerne, bortset fra at hvis du demonstrerer, at sådanne omkostninger og udgifter, der skyldes dig i henhold til disse regler Betal størrelsen af ​​sådanne omkostninger og udgifter, som voldgiftsmanden bestemmer, er nødvendige for at forhindre voldgift i at være uoverkommeligt dyrere end en retssag (med forbehold af mulig refusion som beskrevet nedenfor).

Hver part er ansvarlig for hans, hende, deres eller sine egne advokats gebyrer og udgifter, og virksomheden betaler ikke dine advokatsal. Hvis du sejrer i voldgift, har du imidlertid ret til en tildeling af rimelige advokats gebyrer og udgifter i det omfang,. I tilfælde af at voldgiftsmanden bestemmer, at påstanden, du hævdede i voldgift, er useriøs i henhold til føderal regel om civil retspleje 11, eller bragt til et forkert formål, accepterer du at tilbagebetale virksomheden for alle gebyrer, der er forbundet med voldgift, som virksomheden har betalt, som Du ellers ville have været forpligtet til at betale i henhold til AAA -reglerne.

Ved at afgøre, om en handling er useriøs, kan voldgiftsmanden overveje, om virksomheden har tilbudt dig en fuld refusion af det beløb, du har betalt for varer, du har købt fra virksomheden eller på anden måde har tilbudt dig fuld lettelse i forhold til dit individuelle krav. Hvis voldgiftsmanden ved den endelige disponering af sagen finder, at din tvist ikke var useriøs, vil virksomheden tilbagebetale eventuelle arkiveringsgebyrer, som du betalte og ikke ellers blev godtgjort. Dom over voldgiftsprisen kan indgås i enhver domstol, der har jurisdiktion. Enhver voldgift under disse vilkår finder sted på individuelt grundlag – klassevoldioner og klassehandlinger er ikke tilladt. Du forstår, at ved at acceptere disse vilkår, er du og virksomheden af ​​frafalder retten til retssag af jury eller til at deltage i en klassesag eller klassevoldgift.

Klassehandlingsfritagelse. I fuldt udstrækning, der er tilladt i henhold til gældende lov, er du og virksomheden hver især enige om, at enhver procedure med at løse enhver tvist, krav eller kontrovers vil blive bragt og gennemført kun i det respektive partis individuelle kapacitet og ikke som en del af nogen klasse (eller påstået klasse ), konsolideret, multiple-sagsøger eller repræsentativ handling eller procedure (“klassesag”). Du og virksomheden er enige om at give afkald på retten til at deltage som sagsøger eller klassemedlem i enhver klassesag. Du og virksomheden frafalder udtrykkeligt enhver evne til at opretholde en klassesag i ethvert forum. Hvis tvisten er underlagt voldgift, vil voldgiftsmanden ikke have myndighed til at kombinere eller samle krav, udføre en klassesag eller lave en pris til enhver person eller enhed, der ikke er part i voldgift. Desuden er du og virksomheden enige om, at voldgiftsmanden muligvis ikke konsolideres procedurer for mere end en persons påstande, og det er måske ikke andet formand for nogen form for en klassesag. For at undgå tvivl kan du dog søge offentlig påbud.

Hvis denne klassesagsafgivelse er begrænset, annulleret eller fundet ikke -håndhævelig, er det, medmindre parterne gensidigt er enige om andet, parternes aftale om voldgift Klassehandling. Hvis en domstol beslutter, at begrænsningerne i dette afsnit betragtes som ugyldige eller ikke -håndhævelige, skal enhver formodet klasse, privat retsadvokat eller konsolideret eller repræsentativ handling bringes i en domstol med ordentlig jurisdiktion og ikke i voldgift.

Fravælge bestemmelse og regulerende lovgivning. Du har ret til at fravælge og ikke være bundet af voldgiftsbestemmelserne, herunder eller ekskludere klassen, der er anført i disse vilkår ved at sende skriftlig meddelelse om din beslutning om at fravælge:

Proton AG
Attn: Juridisk
Rute de la Galaise 32,
1228 Plan-les-ouates
Genève, Schweiz

Opt-out-meddelelsen skal sendes til den foregående adresse inden for 30 kalenderdage efter, at din første accepterer disse betingelser. Skulle du ikke fravælge i overensstemmelse med dette afsnit inden for 30-dages periode, vil denne aftale om voldgift blive fuldt effektiv og bindende fra den dato, hvor du først blev enige om disse vilkår. Hvis du kun fravælger voldgiftsbestemmelserne, og ikke også også klassen, gælder klassens afkald på klassen, gælder stadig. Du kan ikke fravælge kun afkald på klassesag, men ikke de andre voldgiftsbestemmelser.

Denne bindende voldgiftsaftale og afkald på klassehandlingen styres af og fortolkes, fortolkes og håndhæves i overensstemmelse med den føderale voldgiftslov og anden gældende føderal lovgivning. I det omfang statslovgivning gælder for ethvert aspekt af denne bindende voldgiftsaftale og afkald på klassesag eller for eventuelle tvister og krav, der er omfattet af denne bindende voldgiftsaftale og/eller klassesag, der er ansøge. Vi vil give besked om eventuelle ændringer i denne bindende voldgiftsaftale og/eller klassesagsforsendelse (som kan være opfyldt ved at opdatere disse betingelser, medmindre andet ikke er tilladt i henhold til loven i overensstemmelse med bestemmelserne i sektionen “Ændring af betingelserne for betingelserne for service ”), i hvilket tilfælde har du ret til at fravælge voldgiftsbestemmelserne og/eller klassesagsforsikring inden for 30 dage efter en sådan ændring, i overensstemmelse med ovenstående vilkår. Bortset fra som beskrevet ovenfor vedrørende bestemmelse. Kun voldgiftsmanden er autoriseret til at træffe afgørelser om omfanget, gyldigheden eller eksigibiliteten af ​​denne bindende voldgiftsaftale, herunder om nogen tvist falder inden for dens omfang, som beskrevet ovenfor ovenfor. Parterne er imidlertid enige om, at ethvert spørgsmål vedrørende gyldigheden af ​​klassens affald ovenfor skal afgøres af en domstol, som beskrevet ovenfor, og at en voldgiftsmand ikke har myndighed til at overveje gyldigheden af ​​undtagelsen.

13. Diverse

Disse betingelser påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder eller dine juridiske rettigheder, hvis nogen, som forbruger.

Overskrifter er kun til referenceformål og definerer på ingen måde, begrænser, fortolker eller beskriver omfanget af et sådant afsnit.

Vores manglende håndhævelse af nogen bestemmelse i disse betingelser udgør ikke en afkald på den eller anden bestemmelse.

Vi kan tildele disse betingelser helt eller delvis. Desuden kan vi delegere vores rettigheder og ansvar eller bruge entreprenører eller agenter til at opfylde sine forpligtelser i henhold til disse vilkår.

Disse betingelser repræsenterer hele aftalen mellem dig og os i forbindelse med din brug af din konto eller tjenesterne, og de erstatter alle tidligere eller samtidige kommunikation og forslag, hvad enten det er elektronisk, mundtligt eller skrevet mellem dig og virksomheden med hensyn til din konto eller tjenesterne.

I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelske version af disse udtryk og enhver oversat version skal den engelske version være fremherskende.

På denne side

 • 1. Brugere af tjenesterne
 • 2. Autoriseret brug af tjenesterne
 • 3. Begrænsede garantier og ansvar
 • 4. Serviceniveauaftale (SLA)
 • 5. Erstatning
 • 6. Privatliv
 • 7. Intellektuel ejendom
 • 8. Betalingsbetingelser
 • 9. Ændring af plan eller faktureringscyklus
 • 10. Ændring af servicevilkårene
 • 11. Sjørbarhed
 • 12. Gældende lov og sprog
 • 12.1. Bindende voldgiftsaftale og afkald på klassehandling
 • 13. Diverse