Bedste VPN til IPTV i 2023: Indhold Uknyttet

Opret forbindelse til et af vores serverplaceringer i alle 50 amerikanske stater for at se ethvert IPTV -indhold, du ønsker, inklusive lokale nyheder – uanset hvor du er i USA.

Få den bedste IPTV VPN til problemfri streaming på enhver enhed

Få sikker og pålidelig adgang til alle dine foretrukne IPTV -kanaler med PIA VPN.

 • Bypass ISP throttling med kryptering på højt niveau
 • Stream i HD uden buffering på vores flammende hurtige netværk
 • Se ubegrænset IPTV uden båndbredde eller datakapsler

Se indhold problemfrit på enhver enhed med den bedste IPTV VPN

Adgang IPTV når som helst med PIA VPN

IPTV er en sjov, gratis måde at se film på, men ikke -verificerede kanaler kan indeholde malware og trackers. Derudover kan en times IPTV forbruge 5 GB båndbredde.

For at beskytte dig selv mod online trusler og undgå ISP -throttling har du brug for PIA VPN.

Vælg din virtuelle placering

Vælg din virtuelle placering

Opret forbindelse til en af ​​vores servere i 84 lande over hele verden for at se dine foretrukne IPTV -kanaler uafbrudt. Vi har endda dedikerede servere i alle 50 stater, så du kan finde en server til at få adgang til IPTV uanset din hjemstat.

Brug PIA VPN med IPTV i 3 trin

Pia holder din online aktivitet privat, når du ser iptv. Følg disse lette trin for sikkert at nyde alt det indhold, som IPTV har at tilbyde.

Trin 1

Tilmeld dig privat internetadgang

Trin 2

Opret pia på enhver enhed

Trin 3

Vælg en server og start streaming iptv

Se IPTV på enhver enhed

Adgang IPTV på alle dine enheder med et PIA -abonnement. Vi giver dig 10 samtidige forbindelser med indfødte apps til iOS, Android, Windows, Linux og MacOS.

Installation af VPN på din router tæller kun som en brug, så du har stadig 9 tilbage.

PIAs top IPTV VPN -funktioner

Få PIAs topværktøjer til sikker adgang til det indhold, du ønsker. Nyd de bedste shows gratis fra ISP -throttling, irriterende annoncer og netværksbegrænsninger.

Ingen logfilpolitik

Ingen datakapsler

Sikre VPN -protokoller

Ingen logfilpolitik

Hvor lang tid du bruger på at se IPTV er ingen af ​​nogens forretning – vores ingen logfilpolitik er bevis for, at vi er enige. Vi sporer aldrig din online aktivitet.

PIA’s No Logs Policy er domstolstestet, og vi har ikke data at udlevere, når myndighederne anmoder om det.

Ingen datakapsler

Se iptv så meget som du vil, når du vil. PIA begrænser aldrig data eller båndbredde – periode. Stream hele dagen, hver dag i 4K uden afbrydelser. Selv hvis alle i dit hjem ser på en anden kanal, rammer du aldrig en cap.

Stærk kryptering

Vælg mellem to uknuselige krypteringsmetoder for at krydre din VPN -trafik og gøre den ulæselig til tredjepart.

Letvægt 128-bit AES er fremragende til hastighedsintensive aktiviteter som streaming IPTV, mens 256-bit AES udmærker sig ved at beskytte følsomme data.

Hårde protokoller

Sikre din trafik med de bedste tilgængelige open source-protokoller-Wireguard® og OpenVPN.

Wireguard® er et populært valg for videotjenester som IPTV, fordi det er hurtigt og let. OpenVPN er dog perfekt, når privatlivets fred er din højeste prioritet.

Open source gennemsigtighed

Vores VPN-apps er 100% open source, og du kan se vores kildekode på GitHub. Pias open source-filosofi giver os mulighed for hurtigt at finde og styre sårbarheder, så du får altid den bedst mulige sikkerhed.

24/7 kundesupport

PIAs kundesupport er støttet af 10 års VPN -erfaring og tilgængelig 24/7 via live chat eller e -mail.

Vores søgbare hjælpcenter inkluderer dybdegående fejlfindingsvejledninger og et samfundsforum, hvor du kan tale med andre PIA-brugere.

Hårde protokoller

Open source gennemsigtighed

24/7 kundesupport

Sådan ser du IPTV med PIA VPN på din router

Installer PIA på din router ved hjælp af trinnene nedenfor for at se IPTV på enhver tilsluttet enhed. Uanset hvor mange enheder du opretter forbindelse til din router, har du stadig 9 forbindelser tilbage, fordi det kun tæller som en brug.

Trin 1

Trin 2

Køb en flashrouter eller anden kompatibel router

Trin 3

For flashrouters skal du bruge instruktionerne på routeren

Trin 4

For andre routere skal du følge vores installationsguider

PIA VPN vs gratis VPN til IPTV

Selv de bedste gratis VPN’er kan begrænse dine data, båndbredde eller servervalg, indtil du opgraderer til en betalt plan. PIA tilbyder ubegrænset båndbredde, data og serveradgang, alt sammen med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

PIA VPN Gratis VPN
Ubegrænset data og båndbredde Data og båndbreddehætter
Strenge ingen logs -politik Kan sælge dine data
Lynhurtige hastigheder For langsom til streaming
Servere i 84 lande Begrænsede serverplaceringer
Blokerer malware og trackere Kan indeholde malware
100% effektiv dræbskontakt Data kan lække

Er IPTV -tjenester lovlige?

Det er helt lovligt at bruge IPTV til at se gratis kanaler som Pluto TV og Plex, samt abonnementstjenester som Hulu. Uverificerede kanaler er muligvis ikke lovlige på grund af overtrædelser af licenser og kan indeholde skadelig malware.

Vælg den plan, der passer til dig

Alle planer er dækket af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti

Tilbage til skoleaftale: 85% rabat

3 år + 3 måneder gratis

455.91 € 70 € pr. 3 år

140.28 € 37.19 € pr. År

Alle beløb er vist i EUR, og eventuelle rabatter afspejler en reduktion baseret på den aktuelle månedlige servicepriser til 11.69 € pr. Måned.

Tilbage til skolen

3 år + 3 måneder gratis

455.91 € 70 € pr. 3 år

140.28 € 37.19 € pr. År

Alle beløb er vist i EUR, og eventuelle rabatter afspejler en reduktion baseret på den aktuelle månedlige servicepriser til 11.69 € pr. Måned.

FAQ

Hvilken VPN -serverplacering er bedst at streame IPTV?

Serverplaceringen tættest på dig! PIA giver dig servere på 147 lokationer over hele verden for adgang til indhold med nogle af de hurtigste VPN -hastigheder til problemfri streaming.

Opret forbindelse til et af vores serverplaceringer i alle 50 amerikanske stater for at se ethvert IPTV -indhold, du ønsker, inklusive lokale nyheder – uanset hvor du er i USA.

Kan min internetudbyder blokere min adgang til IPTV?

Ja, din internetudbyder og nogle netværk kan blokere din adgang til ikke -verificerede IPTV -kanaler. PIA giver dig adgang til kanaler dine ISP -blokke på grund af indhold, det finder skadeligt, eller på grund af mistænkt malware. Betalte tjenester som Amazon Prime Video eller Sling TV påvirkes ikke af ISP -blokke.

PIA giver dig stærk kryptering såvel som hurtige, sikre protokoller som Wireguard® for at forhindre din internetudbyder i at overvåge dine IPTV -visningsvaner.

Vil PIA VPN bremse mine streaminghastigheder?

Enhver VPN vil bremse dine streaminghastigheder lidt, men PIAs NextGen VPN Server Network giver dig mulighed for at se IPTV -indhold i HD hvor som helst. Vores servere bruger 10 Gbps netværkskort til at give lynhurtige hastigheder til browsing, streaming, spil og alt andet, du vil gøre online.

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se iptv?

Ja, men du står over for risici. Gratis VPN’er begrænser ofte båndbredde, og da en times IPTV kan bruge 5 GB båndbredde, kommer du sandsynligvis ikke igennem en film uden at ramme en cap. Gratis VPN’er kan også begrænse dine serverplaceringsvalg, så det er sværere at skifte til en anden server, hvis du ikke får hurtige nok hastigheder.

PIA begrænser aldrig dine data, båndbredde eller servervalg. Du behøver heller ikke at bekymre dig om langsomme hastigheder – vores servere bruger 10 Gbps netværkskort. Vi leverer også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve vores avancerede VPN-funktioner risikofri.

Hvad er IPTV Smarters?

IPTV Smarters er en video-streaming-app til mobile platforme, herunder iOS og Android. Det giver dig mulighed for at se dit yndlingsindhold direkte fra appen. Dette inkluderer dine IPTV -abonnementer, gratis indhold og endda Netflix, Sling TV og andre betalte live -tv- og VOD -tjenester. IPTV Smarters -appen fungerer endda med smarte enheder som Android og Apple TV.

Det er en god ide at være forsigtig, men IPTV Smarters er en tredjepartsapp og kan sætte dine data i fare. Hvis du bruger IPTV Smarters, er det klogt at også bruge PIA VPN på din iOS- eller Android -enhed.

Bedste VPN til IPTV i 2023: Indhold Uknyttet

Bedste VPN til IPTV

Der er ofte begrænsninger for IPTV -tjenester såsom Netflix, hvad enten det er geoblokke, datakaps eller noget andet. Ved at bruge den bedste VPN til IPTV kan du komme rundt alt det og låse indhold fra hele verden.

Af Mark O’Neill
-Sidst opdateret: 14. september23 2023-09-14T14: 19: 15+00: 00

Med fremkomsten af ​​internettet har du hundreder – endda tusinder – af tv -kanaler tilgængelige online, og du kan se de fleste af dem, når du vil. Dette er kendt som Internet Protocol Television (IPTV). I denne artikel ser vi på den bedste VPN til IPTV, så du kan se onlineindhold overalt i verden, selvom det er blokeret i dit land.

Borte er de dage, hvor du kun havde et par tv -kanaler at vælge imellem, og du kunne kun se programmer, da tv -stationen valgte at udsende dem. I dag kan du se alt hvad du vil online, når du vil. Imidlertid er meget IPTV -indhold geoblokeret, hvilket betyder, at uanset hvor du er i verden, har du brug for en VPN for at komme rundt om eventuelle begrænsninger.

Nøgle takeaways:

 • IPTV kan være alt fra en streamingtjeneste, såsom Netflix, til et bibliotek med tidligere udsendte tv -programmer, såsom BBC iPlayer.
 • Selvom en VPN ikke er nødvendig for at se IPTV -udbydere i dit land, har du brug for en VPN til at se IPTV -udbydere i andre lande.
 • Når du vælger en VPN, skal du sørge for at få en, der har anstændige streaminghastigheder for at minimere muligheden for buffering. Vores top IPTV VPN -forslag er ExpressVPN.

Efter vores mening er den bedste VPN til IPTV ExpressVPN. Som altid kan vi gerne give et bredt valg, så vi profilerer også nogle andre muligheder. Hvis du ikke er bekendt med at bruge en VPN, skal.

  Hvordan kan jeg bruge VPN til IPTV?

For at bruge en VPN på IPTV skal du blot indstille en VPN -konto med en af ​​vores anbefalede tjenester, tænde den og vælge en verdensomspændende server. Gå derefter til IPTV -udbyderen efter eget valg.

Det er sikkert at bruge en VPN med din smarte IPTV. For at sikre dit privatliv online skal du dog sørge for, at VPN-udbyder.

Efter vores mening er den bedste VPN til streaming ExpressVPN. Men hvis du ikke ønsker at bruge ExpressVPN, er Nordvpn og Cyberghost de næste to solide valg.

En VPN er bestemt det værd for streaming, hvis du vil udvide dine synsvalg ud over grænserne i dit bopælsland.

 • : PayPal, kreditkort, Bitcoin, Paymentwall
 • : 5
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 91 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latenstid 5 ms
$ 6.66 / måned (spar 48%) (alle planer)
Expressvpn

 • : PayPal, kreditkort, Google Pay, AmazonPay, ACH -overførsel, kontanter
 • : 6
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 94 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latenstid 4 ms
$ 3.59 / måned (spar 72%) (alle planer)

 • : PayPal, kreditkort, Bitcoin, Amazon Pay
 • : 7
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 73 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latenstid 45 ms
$ 2.37 / måned (spar 81%) (alle planer)
Cyberghost

 • : PayPal, kreditkort, Google Pay, Amazon Pay
 • : Ubegrænset
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 96 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latenstid 112 ms
$ 2.30 / måned (spar 82%) (alle planer)

 • : PayPal, kreditkort
 • : Ubegrænset
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 93 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latenstid 10 ms
$ 2.19 / måned (spar 81%) (alle planer)
Privat internetadgang

Hvad gør den bedste VPN til IPTV?

IPTV er en bred betegnelse for streamingtjenester, såsom Netflix og Hulu. Selv traditionelle tv -programmer, der spilles over internettet (som via BBC iPlayer) falder ind under denne paraply. Her er de bedste VPN -tjenester til at fjerne blokering af streaming indhold online.

 1. Expressvpn – den bedste VPN til IPTV
 2. Nordvpn – Meget hurtig VPN for at sikre lidt eller ingen IPTV -buffering
 3. Cyberghost – den bedste VPN til streaming af tv og filmindhold
 4. Surfshark – Hurtige hastigheder reducerer buffering, mens du streamer indhold
 5. Privat internetadgang-billige og superhurtige servere gør dette fantastisk til IPTV

Den bedste VPN til IPTV skal have gode hastigheder frem for alt andet, såvel som at være lette at bruge. Der er ingen grund til at se programmer, film og sport, hvis IPTV VPN kontinuerligt buffer og timing ud.

VPN bør også have et stort antal servere at oprette forbindelse til, fortrinsvis flere i hvert af de største lande (Storbritannien, USA, Canada og så videre). Så hvis en VPN -server ikke fungerer – måske på grund af at den bliver blokeret af IPTV -tjenesten – kan du nemt hoppe til en anden.

VPN skal også være i stand til at fjerne blokering af onlineindhold. Nogle streamingtjenester såsom Netflix har virkelig gode VPN -detektionssystemer. Så den bedste IPTV VPN skal være i stand til let at undgå disse detektionsalgoritmer.

Hvad er IPTV?

IPTV kan groft opdeles i tre kategorier. Den første er online streamingtjenester, såsom Netflix, Hulu eller Amazon Prime Video. Dette er kendt som “Video On Demand.”Du vælger, hvad du vil se, og det starter med det samme. Dette er det enkleste, mest ligetil koncept af IPTV.

Så er der noget, der kaldes “Time-skiftet IPTV”, hvilket er, hvordan platforme som BBC iPlayer fungerer. Disse shows har allerede været på almindeligt BBC -tv, og nu leverer BBC dem i kort tid bagefter på iPlayer for folk, der savnede dem første gang.

Endelig har du “live iptv”, der viser programmer, der sker på samme tid som folk, der ser dem. Et klassisk eksempel på dette ville være live sportsgrene.

De 5 bedste VPN’er til IPTV

Hvis du desperat ønsker at begynde at se på dine foretrukne IPTV-tjenester, har du brug for en god VPN for at sikre, at der ikke er nogen hikke. Her er de bedste VPN’er til IPTV.

1. Expressvpn

Flere detaljer om ExpressVpn

 • Prisfastsættelse: $ 6.67 pr. Måned plus tre måneder gratis, hvis du betaler årligt
 • Udbyderwebsted:www.Expressvpn.com
 • Hurtig og sikker service
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ingen brugerlogfiler
 • Du skal betale årligt for at få den bedste pris
 • Nogle servere er langsommere end andre

ExpressVPN er vores foretrukne VPN -service til streaming af dine foretrukne IPTV -tjenester. Uanset om det er Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer eller din yndlings live sportsstrømning, kan ExpressVPN håndtere det for dig, samt holde dit online privatliv sikkert.

Du får også ubegrænset båndbredde og kan oprette forbindelse til fem enheder, hvilket er godt, hvis du har en familie, der ønsker at se forskellige IPTV -udbydere på samme tid.

ExpressVPN har over 3.000 servere over hele verden, så du er næsten garanteret at finde et land og en server, der vil imødekomme dine behov. Plus, dens politik uden logging sikrer også, at ingen kan se, hvad du laver eller se på.

Tjenesten tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Imidlertid er den bedste aftale bestemt den årlige plan, der giver dig yderligere tre måneder gratis på toppen.

DNS lækagebeskyttelse og dræbskontakt

ExpressVPN tilbyder noget kaldet DNS lækagebeskyttelse og en dræbskontakt. På det mest basale niveau er DNS -lækager, når du er tilsluttet VPN, men uanset hvor du har besøgt er “lækket” til din internetudbyder. Dette forekommer normalt gennem en forkert konfiguration med VPN.

Expressvpn sikrer, at dette aldrig vil ske. Men hvis forbindelsen falder af en eller anden grund, lukker dens dræbskontakt din internetforbindelse, indtil VPN kommer tilbage igen. Du kan lære mere om denne VPN i vores ExpressVPN -anmeldelse.