Privat internetadgang Hvad er min IP

Dedikeret IP -adresse

Desværre kan og forekommer dette. Placeringen af ​​hver IP styres og bestemmes af databaser, som vi ikke har kontrol.

Linux – hvordan man bestemmer, om jeg er tilsluttet eller ej

Bedre forklaring: Med den gamle klient (V74 eller noget) fandt jeg, at der blev oprettet en PID -fil, da VPN var tændt og tilsluttet. Nu ser jeg ikke ud til at finde den fil, og jeg prøver at finde en info, der fungerer ved hjælp af kommandolinjen. Hvad er den bedste måde at gøre dette på?

Noget så simpelt som

Bonusspørgsmål: Uden forespørgsel.org eller lignende websteder, hvordan ville jeg få den IP -adresse, jeg er forbundet med? Der er sandsynligvis en fil et eller andet sted, men igen er jeg ikke god nok til at finde den. Ligegyldigt om jeg skal bruge Grep eller hvad som helst for at udtrække IP, så længe det er noget konsistent og ikke ændrer sig igen i en anden opdatering.

Dedikeret IP -adresse

Der er sandsynligvis noget, jeg savnede i TOS et eller andet sted om tilgængelighed og hvad ikke, men min dedikerede IP -adresse viser tilsluttet min valgte by, og når jeg ser UPT offentligt overfor IP Addy, viser det tildelt datacentret i min valgte by, men Når jeg opretter forbindelse til en service, der bruger min IP til at bestemme min placering, viser det nu tjenester i enten London eller Prag.. Det fungerede fejlfrit i cirka 3 eller 4 dage, da jeg først fik den dedikerede IP -adresse, og i dag begyndte den bare. . Da jeg spurgte til Pia om det, er det det svar, jeg fik.

“Tak fordi du kontaktede PIA -support!

Jeg kan se, at du har problemer med PIA VPN, der ikke viser din nøjagtige placering, mens du er tilsluttet.

Desværre kan og forekommer dette. Placeringen af ​​hver IP styres og bestemmes af databaser, som vi ikke har kontrol.

Da der ikke er nye internetadresser (IPv4 -adresser) til rådighed for at tilføje mere båndbredde til en af ​​vores gateways, er vi nødt til enten at tilføje “brugte” IP -adresser eller flytte vores eksisterende IP’er mellem steder. Når du ser dette problem, er det fordi disse GEO-IP-databaser ikke er blevet opdateret med de nyeste oplysninger. IP -adressen er i det område, hvor vi viser den, men det websted, du taler med, har ikke en ny nok database til at vide om ændringen. Fordi forskellige databaser kontrolleres og opdateres af flere uafhængige organisationer, kan placeringsoplysningerne være gyldige på nogle, men ikke alle steder online.

Privat internetadgang gør alt for at sikre, at vores IP’er er korrekt placeret, men vi kan desværre ikke kontrollere den hastighed, hvorpå disse opdateres. Vi beklager ulejligheden, dette kan forårsage.”

Hvis det ikke fungerede fra dag 1, kunne jeg købe dette, men med det at have fungeret endda lidt, er jeg ekstremt skeptisk.