PIA VPN logins og adgangskode

Jeg har brugt de mange år personligt på at teste en hel del VPN’er, mens jeg bor i Kina, og ud over al min forskning i online sikkerhed har min erfaring med flere udbydere givet mig mulighed for at sammenligne og kontrastere fordele og ulemper ved hver.

Privat internetadgangsanmeldelse 2023 | Fordele vs ulemper

Startet af London Media Trust i midten af ​​2010, er privat internetadgang (alias PIA) blevet en af ​​de mere populære-og på nogle måder den mest kontroversielle-VPN på markedet i dag. Efter mange års brug af PIA og adskillige andre tjenester, vil jeg gerne give mine personlige udtalelser i denne hurtige private internetadgangsanmeldelse for 2023.

Måske har du stødt på denne private internetadgangsanmeldelse takket være en Google -søgning, eller måske har du gennemgået nogle af de andre anmeldelser, jeg har foretaget.

Uanset hvad, jeg håber, du kan finde dette nyttigt.

Jeg har brugt de mange år personligt på at teste en hel del VPN’er, mens jeg bor i Kina, og ud over al min forskning i online sikkerhed har min erfaring med flere udbydere givet mig mulighed for at sammenligne og kontrastere fordele og ulemper ved hver.

Nedenfor vil jeg dele med dig min personlige private internetadgangsanmeldelse ud over en sammenbrud af deres nøglefunktioner.

Uanset om du beslutter at bare se videoen eller læse anmeldelsen, tror jeg, du vil gå væk med et godt perspektiv på, om PIA er det rigtige valg for dig.

Bemærk: Nogle af linkene i denne artikel er tilknyttede links, hvilket betyder, at jeg uden ekstra omkostninger for dig kan blive kompenseret, hvis du vælger at bruge de tjenester, der er anført her. Jeg anbefaler kun det, jeg personligt bruger, og jeg er taknemmelig for din støtte til dette gratis websted!

Privat internetadgang Videoanmeldelse

For at starte med vil jeg gerne tilbyde dig en hurtig videoanmeldelse af privat internetadgang, som jeg indspillede for et par år siden. Det visuelle er lidt dateret, men meget af det, jeg siger her, forbliver sandt, selv nu i 2023.

Nu hvor du har haft en chance for at tjekke videoanmeldelsen af ​​privat internetadgang, lad os fortsætte med den skriftlige anmeldelse.

Privat internetadgang (PIA) – Pros vs Cons

Jeg vil skære til jagten her og fortælle dig de ting, jeg kan lide og ikke lide ved den private internetadgangstjeneste.

PIA Pros:

PIA CONS:

10 samtidige forbindelser (computer og/eller mobil)

Anonyme betalingsmuligheder (bitcoin, gavekort osv.)

Privat internetadgang tilbyder også en række forskellige betalingsmuligheder, så længe du køber via deres websted (ikke tilgængelig på mobil).

Tilgængelig betalingsmetoder - Privat internetadgangsanmeldelse 2023

Nu hvor vi har dækket fordele og ulemper som en del af denne private internetadgangsanmeldelse, vil jeg gerne dykke ned i både desktop og mobile applikationer for at vise dig, hvordan de ser ud, og hvordan de fungerer.

Privat internetadgang Desktop -applikation

Som med de fleste VPN’er er det fuldstændigt muligt at bruge de private internetadgangsservere i et open source -program som OpenVPN, men da de tilbyder deres egen enkle downloadbare applikation, er den nemmeste mulighed at bruge det.

Når jeg havde betalt for mit abonnement på privat internetadgang, modtog jeg straks en e -mail med et link for at downloade applikationen. Selve applikationsfilen var lille (26 MB) og tog kun få sekunder for mig at downloade og installere.

Når du er lanceret, bliver du straks bedt om dit brugernavn og din adgangskode, som du fik til rådighed i den indledende e -mail.

Startskærm til den private internetadgang Desktop -applikation

Desværre tillader PIA ikke dig at vælge dit brugernavn og din adgangskode, som jeg har fundet irriterende. Det betyder, at hver gang jeg vil installere softwaren på en anden enhed, er jeg nødt til at trække den første e -mail op for at finde mine loginoplysninger.

Inden for applikationen er der forskellige indstillinger, der giver mig mulighed for at aktivere en internetdrillskontakt, DNS -lækagebeskyttelse og en hel del andre funktioner. Jeg har endda evnen til at ændre niveauet for kryptering, hvis jeg vil.

Privat internetadgang Desktop Software Server List og indstillinger side

Når jeg vil oprette forbindelse, klikker jeg bare på ikonet i min bakke og finder den region, hvis servere jeg vil bruge. Ikonet bliver forskellige nuancer af sort for at fortælle mig, om jeg er tilsluttet eller ej.

Privat internetadgang på mobile enheder

Det plejede at være, at PIA ikke engang havde en mobilapp (for mange år siden), og heldigvis lyttede de til mit råd – eller måske bare voksede som firma – og udviklede deres egen app.

Den private internetadgangsapp downloades via App Store på både Apple- og Android -enheder og kræver det samme brugernavn og adgangskode, som jeg nævnte ovenfor. Du skal henvise til den velkomst -e -mail, de sender dig.

Når du er logget ind, er grænsefladen temmelig enkel. Du har en stor tænd / sluk -knap til at oprette forbindelse til en server og muligheden for at vælge, hvilken server du ønsker, baseret på enten placering eller hastighed.

Privat internetadgang Mobilappskærmbilleder

Appen har en overraskende mængde avancerede funktioner, der giver dig muligheden for.

Private internetadgangsindstillinger side

Detaljesiden, som du kan se ovenfor, giver også en masse underlige oplysninger, såsom min brug og IP -adresser. Jeg kender ikke til nogen anden VPN -app, der gør dette, og jeg er ikke helt sikker på, hvordan det er nyttigt.

Helt ærligt, det faktum, at PIA -appen viser min originale IP -adresse, gør mig bekymret for, hvordan de bruger disse oplysninger. Naturligvis ville enhver VPN -app have disse oplysninger, men de viser ikke åbent den inden for appskærmen, som PIA gør.

Fjern det kinesiske internet med ExpressVPN

Generelt er det dog en brugervenlig app og får jobbet gjort. Det har flere indstillinger end den gennemsnitlige VPN -app gør, som jeg bruger, inklusive evnen til at ændre sig fra et lys til mørkt tema.

Sikkerhed? Privat internetadgangsanmeldelse

Privat internetadgang – som enhver anden VPN på markedet i dag – udråber deres utrolige sikkerhed og stærke privatlivspolitik. Da disse påstande ikke er tilgængelige til at blive testet, kan du dog kun tage disse med et saltkorn.

Når det er sagt, bifalder jeg privat internetadgang for et par nøgle VPN -funktioner, der ikke findes på enhver personlig VPN -software i dag.

  • Evnen til at vælge din forbindelsesprotokol: Dette kan virke trivielt, men de fleste VPN’er har en tendens til automatisk at vælge en protokol til dig, især med de mobile apps. De har en tendens til at vælge den hurtigste forbindelse til at forbedre brugeroplevelsen, men dette oversættes ikke altid til den mest sikre forbindelse. PIA giver dig mulighed for at vælge hvilken forbindelse du vil have hele tiden.
  • Valgmuligheden for en VPN Kill Switch: En VPN Kill Switch sikrer, at selv hvis din VPN -forbindelse af en eller anden grund falder, er dine data ikke udsat. Killsafbryderen afskærer din netværksforbindelse, hvis du nogensinde mister din VPN -forbindelse.
  • Anonyme betalingsformer: Hvis anonymitet er dit mål, kan du betale for en VPN med en anonym betalingsform (jeg.e. Bitcoin, etherium osv.) er et plus. Det er ikke det eneste identificerbare stykke information, som et VPN -firma har, men det er bestemt et stort.

Privat internetadgang hævder ikke at holde en log over din aktivitet, men igen, det er noget, som enhver virksomhed siger, og der er ingen måde at verificere påstandene.

Sidste tanker | Privat internetadgangsanmeldelse

Som du kan se i denne private internetadgangsanmeldelse, har jeg brugt en hel del tid på at bruge denne VPN, og selvom det er en god VPN, foretrækker jeg stadig andre som ExpressVPN eller Vyprvpn. Det tilbyder alt hvad du vil have til en pris, der er stort set umuligt at slå (så lavt som $ 3.33/mo når du går efter den årlige plan)

Hele installationsprocessen tager kun mere end 10 minutter (se videoen ovenfor for detaljerede instruktioner om, hvordan), og hvis du ikke kan lide tjenesten, tilbyder de en 7-dages refusion, hvis du bare e-mailer dem og fortæller dem, at du var Weren ‘ t tilfreds.

Pin dette billede på Pinterest!

Gem denne private internetadgangsanmeldelse på Pinterest!

Yderligere læsning og ressourcer

ExpressVPN Review 2020

Er internettet censureret i Hong Kong?

Sådan bruges Google i Kina i 2021

Rejser eller flytter snart til Kina?

Download “44 tip, du skal vide, før du rejser til Kina”. Disse enkle, men ofte overset tip kunne Lav eller knæk din rejse!

Om Josh Summers

Josh er grundlæggeren af ​​Travelchinacheaper.com, der har boet i Kina med sin familie siden 2006. I løbet af den periode har han rejst med fly, tog, bil, motorcykel og endda kamel for at udforske næsten hvert hjørne af landet.

Primær sidebjælke

Find svar på dine Kina -spørgsmål:

Coronavirus sundhedsadvarsel for Kina rejsende

Covid-19 og Kinas fremtid rejser i 2023 og videre

Sammenligning af rejseforsikring

Bedste rejseforsikring for 2023 | Vejledning og anmeldelser

Modtag gratis Kina rejsetips!

Få nogle af de bedste kinesiske rejsetips leveret til din indbakke. Vi sender endda vores gratis guide “44 ting, du skal vide, før du rejser til Kina”!

Anbefalede Kina rejse ressourcer

Anbefalede Kina rejse ressourcer

ExpressVPN Logo Mark ExpressVPN (Bedste VPN for Kina)
Pas Visa Express Logo Mark Pas Visa Express (Kina Visa)
Rejse.com (Bedste Kina -fly)
World Nomads Logo Mark World Nomads (Bedste rejseforsikring)

Anbefalede kinesiske læringsressourcer

Echinese Learning (online vejledning)
Skritter Logo Mark Skritter (inkluderer 10% rabat!)
Formands BAO (brug TCC20 for 20% rabat!)

Tjek vores anbefalede Kina rejsebureauer

Nylige artikler om TCC:

  • Fungerer VPN’er stadig i Kina? (Selv i september 2023?)
  • Bedste VPN’er til Kina i 2023 (+ min strategi for at bruge dem)
  • Liste over websteder og apps blokeret i Kina for 2023
  • Er det lovligt at bruge en VPN i Kina i 2023? (overraskende svar)
  • Kan jeg maile i Kina Visa -ansøgning i 2023?

Planlægger du at rejse eller flytte til Kina snart?

Gå ikke glip af disse 44 pengebesparende tip!

PIA VPN logins og adgangskode

Сотрите ви dec.

7867

#Trend #FyppPPPPPPPPB #FYP シ #VIRAL #GOVIRALTIKTOK #GOVIRAL #GO #GOVIRALTIKTOK #FYP #TIKTOK

Лайи: 136.Виdæk В TIKTOK (тикток) от ползовател @▶ ︎ • ၊၊ ||၊ |။ |||| ။၊ |။ |||။ 0:07 (@Evil___Trey): «Login tilgængelige ��» .original lyd - Big ❤ Jidemoore ♉

6267

Login tilgængelige ��

Лайи: 128.Виdækt В TIKTOK (тикток) от половател ����ür_evïł����_frîènd���� (@ur.evil.venn): «Julvibes» .Dey Play ����������konji ooo - ����ür_evïł����_frîèndd ����

9220

Julvibber

Лайи: 36.Виdækt В TIKTOK (тикток) от ползовател Guds plan ( @olamilekangp2): «#Answer til @virgomavi2 @ashakky02 @PrimateOskido @UserMorenItikeInTikiDun» .money for evigt - lil

864

#Answer til @jomfru

Лайи: 181.Виdæk В TIKTOK (тикток) отолзовател big navn (@tife_of_tiktok): «Svar til @user791701842355 Hvorfor du går dey Sælg pia login na �������� #fyp シ #viral #zineL viral # Makethisviral #blowthisup #lignende #Manything #d_richwellz #dee_richwellz ».So una stadig dey sælger pia vpn logins ������������‍♂ Henn Pablo, hvorfor. ��������original lyd - jeje____jnr

2293

Svar på @user791701842355 Hvorfor går du dey til at sælge pia login na �������� #fyp シ #viral #zinoleesky #manythings #makethisviral #makethisviral #blowhisup #lignende #manything #d_richwellz #dee_richwellz