10 bedste private og sikre e -mail -tjenester til 2023

Contents

I maj 2023 fordoblede Smartmail mængden af ​​opbevaring for alle deres planer til 20 GB uden at øge omkostningerne og derved give alle deres brugere en dejlig gave.

De 9 bedste gratis private e -mail -udbydere

Størstedelen af ​​e -mail -brugere tilmelder sig simpelthen en service som Gmail eller Yahoo Mail under forudsætning af, at disse giver tilstrækkelig funktionalitet og sikkerhed. Mens der ikke er noget galt med disse populære e -mail -udbydere, er der en række mere kraftfulde alternativer, der tilbyder gratis konti. Faktisk deler nogle e -mail -udbydere e -mail -data med annoncører og statslige agenturer. Hvis du er interesseret i en mere sikker e -mail -konto, skal du fortsætte med at læse for at lære mere om nogle af de bedste gratis private e -mail -konti, der i øjeblikket er tilgængelige.

Ren e -mail

Tag kontrol over din postkasse

4.4 Baseret på 1011 brugeranmeldelser
Indholdsfortegnelse
Del dette indlæg

Hvad er gratis privat e -mail?

Private e -mail -udbydere går ud over almindelige e -mail -tjenester ved at tage flere skridt for at beskytte dine data og oplysninger. De bedste private e -mail -tjenester gør alt, hvad de kan for at holde indholdet af dine meddelelser sikkert.

Forskellige private e-mail-konti leveres med forskellige sikkerhedsrelaterede funktioner sammen med andre værktøjer, som du måske forventer med en konventionel e-mail-udbyder. Vi forklarer forskellene mellem et par af de mest private e -mail -tjenester, du kan finde.

Ren e -mail

Designet og bygget med dit privatliv og sikkerhed i tankerne.

1. Zoho Mail

Zoho tilbyder en posttjeneste, der er målrettet mod fagfolk og brugere, der tager deres privatliv alvorligt, og der er også Zoho -applikationer til ting som chat, noter og kalender, som du kan integrere med din e -mail -konto.

Zoho Mail Bedste private e -mail -udbyder

I modsætning til e -mail -tjenester som Gmail er Zoho en privat e -mail -service og scanner ikke dine nøgleord til markedsføring eller reklameformål. Det gratis abonnement begrænser dig til 5 GB e -mail -lagring, men det er stadig en stærk mulighed, der er tilgængelig på mobilen.

Med Zoho er dine e-mail-meddelelser i gode hænder, der er vært i sikre datacentre med upåklagelig fysisk sikkerhed, avanceret DOS og DDoS-kontrol og sofistikerede indtrængningsdetekteringssystemer på plads.

Alle e -mails gemmes på Zoho Mail -servere i et krypteret format, og al kommunikation mellem e -mail -klienter og Zoho -mail sker over SSL, hvilket betyder, at dine data ikke kan manipuleres under transit.

 • Integration af Zohos webbaserede online kontorpakke
 • Scaner ikke e -mail -beskeder til markedsføringsformål
 • Californien, hvor Zoho Mail er baseret, er inden for de fem øjne jurisdiktion

2. Neo

NEO har kurateret en robust forretning -e -mail -hosting suite specifikt designet til at styrke små virksomheder, freelancere og skabere med en sikker og privat kommunikationsplatform for deres følsomme forretningsudveksling. Pakket med potente funktioner forsikrer Neo brugere af et beskyttelsesniveau, der ligner sikkerhed i virksomhedskvaliteten, der fungerer som et robust skjold for alle konti mod potentielle trusler. Derudover formindsker dens sofistikerede anti-spam-funktion drastisk oversvømmelsen af ​​uønsket post og reducerer derved modtageligheden for vira.

Neo bedste gratis private e -mail -udbyder

Derudover udvider Neo sine forretningsmæssige e -mail -tilbud til brugere, der mangler et domænenavn ved at give et gratis domæne .co.Site Extension. Når man går ud over, præsenterer Neo brugere med et gratis websted på én side, hjælper dem med at udvikle deres brand persona og øge deres omdømme.

 • Giver overlegen sikkerhed gennem kryptering for at beskytte mod trusler som spam, malware, ransomware, phishing og mere
 • Indeholder to-faktor-godkendelse til yderligere kontosikkerhed
 • Tilbyder apps af høj kvalitet til web, Android og iOS, der giver en perfekt blanding af sikkerhed og hastighed
 • Ved siden af ​​e-mail-kontoen er brugerne begavet med et gratis websted på én side og en .co.Webstedsdomænenavn
 • E -mail -tjenesten mangler funktionalitet, der skal fås i offline -tilstand
 • Denne e -mail -tjeneste har ikke forudsigelig tekst

3. Preveil

Preveil-e-mail giver enkeltpersoner og SMV’er en kompatibel, ende-til-ende krypteret e-mail-platform, der integreres med deres eksisterende tjenester som Outlook, Gmail og Applemail. Brugere opbevarer deres eksisterende e -mail -adresser og kan kommunikere fra deres desktop, mobil, browser eller en app.

Preveil gratis privat e -mail -udbyder

Gratis brugere får op til 5 GB datalagring. Et betalt virksomhedsabonnement giver admin -kapaciteter og inkluderer 10 TB lagerplads. Preveils platform inkluderer også Drive’s fillagrings- og delingsfunktioner, der integreres med Windows Explorer og Macfinder.

Alle e-mails og filer på PREVEIL er sikret med ende-til-ende-kryptering, der sikrer, at information kun er krypteret og dekrypteret på en brugers enhed-aldrig på serveren. Selv hvis en angriber kompromitterer serveren, bliver de kun gibberish. Ingen undtagen de tilsigtede modtagere kan læse dataene – ikke engang PREVEIL.

 • Beskytter alle data med ende til ende kryptering
 • Opfylder CMMC, NIST, DFARS og ITAR -overholdelseskrav
 • Brugere opbevarer deres eksisterende e -mail -adresse
 • Integreres med almindeligt anvendte applikationer som Outlook og Gmail
 • Begrænset opbevaring til gratis brugere
 • Administrative kapaciteter kommer kun med den betalte version

4. Protonmail

Protonmail er en af ​​lederne blandt sikre e -mail -udbydere, og det er et godt udgangspunkt for brugere, der er interesseret i at beskytte deres oplysninger. Du behøver ikke at levere følsomme eller personlige oplysninger for at oprette en konto, hvilket gør hele webstedet anonymt og sikkert (lær mere om, hvordan man sender anonyme e -mails).

Protonmail gratis privat e -mail -udbyder

Du har adgang. Desuden tilbyder det nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner ved enhver e-mail-service, herunder sikrede socketlagsforbindelser, sikkerhed på hardware, open source kryptografi og ende-til-ende-kryptering.

I henhold til folkene bag det har Protonmail ikke adgang til brugernes information, og der har været flere uafhængige revisioner, der har bekræftet, at dette er sandt. Imidlertid gør Protonmails manipulationssikre arkitektur det umuligt at integrere tjenesten med tredjepartskunder, hvilket gør det vanskeligt at implementere den i virksomheden. Ligeledes er kontoudvinding umulig, så der anbefales forsigtighed, når du ændrer sikkerhedsindstillinger.

Den gratis version af Protonmail er begrænset til 500 MB e -mail -lagerplads og 150 meddelelser pr. Dag. Derudover inkluderer det ikke alle funktioner, der er tilgængelige for betalende kunder, f.eks.

 • Fremragende sikkerhed
 • Bed ikke om personlige oplysninger under tilmelding
 • Vedtog flere uafhængige sikkerhedsrevisioner
 • Den gratis konto kommer med store begrænsninger

5. Tutanota

Tutanota er en privat e -mail -service med muligheder for både private og forretningsbrugere, og den gratis plan giver mere end nok funktioner til de fleste enkeltpersoner. Du vil være begrænset til et Tutanota -domænenavn, en enkelt bruger og 1 GB e -mail -lagring.

Tutanota Bedste private e -mail -udbyder 2023

Ligesom Zoho Mail tilbyder Tutanota også noter og kalenderværktøjer, som begge er lige så krypterede som sin e -mail -service. Tutanota er helt open source og tilbyder applikationer til både Android- og iOS -enheder.

Tutanota bruger to-faktor-godkendelse og ende-til-ende-kryptering til yderligere sikkerhed, og endda gratis brugere har adgang til en AD-fri grænseflade. Du kan også bruge e -mail -filtreringsfunktioner til at forhindre uønsket indhold i at rodet din indbakke.

 • Ende til ende kryptering
 • Kunder til alle større operativsystemer
 • Krypteret kalender
 • Ingen IP -logning
 • Begrænset gratis konto
 • Baseret i Tyskland, hvor NSA har faciliteter

6. Msgsafe.io

Msgsafe.IO beskytter sine brugere ved at give dem mulighed for at oprette et ubegrænset antal virtuelle e -mail -adresser. Hver virtuel e -mail -adresse kan være en anden online persona, der giver dig mulighed for at kommunikere med andre uden at videregive din vigtigste e -mail -adresse. Hvis du er en virksomhedsejer, kan du bruge en virtuel e -mail -adresse til kommunikation med forretningspartnere og kunder og en anden e -mail -adresse til kommunikation med medarbejdere.

MSGSAFE tillader ubegrænset antal virtuelle e -mail -adresser

Alle e-mails er automatisk beskyttet med ende-til-ende-kryptering, hvilket sikrer, at selv MSGSAFE.IO -personale kan ikke læse dine e -mail -beskeder, for ikke at sige en tredjepart. Hvis du har dit eget domænenavn, kan du bringe det med dig til msgsafe.io og sæt det let op. Ligesom alle msgsafe.IO -brugere, du vil øjeblikkeligt drage fordel af avanceret e -mail -analyse og filtrering, hvis formål er at holde uønskede e -mails i skak.

Den gratis version af Msgsafe.IO inkluderer 1 GB e -mail -lagerplads, og du kan opgradere når som helst, hvis du har brug for mere. Alle planer inkluderer ubegrænsede indkommende e -mails, GPG og S/MIME support, sikker 1: 1 lyd- og videochat og flere andre nyttige funktioner.

 • Virtuelle e -mail -adresser
 • Brugerdefineret domænenavn Support
 • Sikker 1: 1 lyd- og videochat
 • Begrænset gratis plan

7. Mailfence

Siden ContactOffice Group lancerede MailFence i november 2013, har denne krypterede e -mail -service formået at tjene fremragende omdømme med både brugere og sikkerhedseksperter. Til at begynde med er dens servere baseret i Belgien, et land, der kræver, at alle overvågningsanmodninger går gennem en domstol.

Mailfence gratis krypteret e -mail -service

Fordi MailFence kombinerer OpenPGP (den mest anvendte e -mail -krypteringsstandard i verden) med digitale signaturer, ved brugerne altid, hvem de kommunikerer med og kan være sikker på, ved at ingen kan læse deres private korrespondance.

Ud over standard e -mail -funktioner leverer MailFence også kontakter, kalender, dokumenter og sikre online samarbejde. Den webbaserede klient fungerer godt på store og små skærme, men MailFence fungerer også på en dedikeret mobilapp, og det skal være ude temmelig snart.

Inkluderet i den gratis plan er 500 MB e-mail-lagerplads, 500 MB lagerplads til dokumenter, en sikker samarbejdsgruppe og support til to-faktor-godkendelse. Den mest overkommelige betalte plan koster kun 2,50 € pr. Måned, og det tilføjer POP, SMTP og IMAP Access samt brugerdefinerede domænenavne.

 • Digitale e -mail -underskrifter
 • Mange ekstra funktioner
 • Mobilapp i værkerne
 • Den gratis plan inkluderer kun 500 MB e -mail -lagerplads

8. Yandex

Yandex er en anden sikker mulighed for din næste e -mail -konto, der ikke kræver et telefonnummer for at registrere. I stedet for to-faktor-godkendelse bruger Yandex dit fingeraftryk og et app-specifikt pin-nummer til yderligere at sikre din konto.

Yandex gratis privat e -mail -udbyder i 2023

Ligesom Tutanota filtrerer Yandex automatisk e -mails, så du kun ser indhold fra rigtige afsendere. Andre meddelelser flyttes til separate mapper. Du kan også grundigt personalisere grænsefladen og få adgang til op til 10 GB lagerplads, mere end tilgængelig med de gratis planer for enten Zoho Mail eller Tutanota.

Yandex tilbyder en poleret app til Android og iOS. Det inkluderer også indbyggede antivirusfunktioner, en tilpasselig grænseflade og et timerværktøj, der giver dig mulighed for at konfigurere beskeder at sende på forhånd. Yandex er en god gratis mulighed for private brugere.

 • Robust to-faktor-godkendelse
 • Kræver ikke et telefonnummer, når du tilmelder dig
 • App til Android og iOS
 • Baseret i Rusland, et land, der er kendt for at spionere på sine borgere og anmode om følsomme oplysninger fra internetudbydere

9. GMX

GMX er måske ikke så velkendt som nogle af de andre varer på denne liste, men dens funktioner stemmer overens og overstiger i nogle tilfælde dem fra sine konkurrenter. Ud over stærke filtre til vira og spamindhold leverer GMX op til 65 GB lagring til e -mails til gratis brugere, mere end nogen anden gratis service på denne liste.

GMX mest sikre e -mail -udbyder

GMX tilbyder mobile applikationer, der er optimeret til både iOS og Android, hvilket gør styring af din indbakke lige så let på en smartphone, som den er på en computer. Du har adgang til det fulde sæt GMX -værktøjer, uanset hvilken enhed du bruger.

GMX giver brugerne mulighed for at vedhæfte op til 50 MB filer i hver e -mail. Du kan også importere din kontaktliste direkte fra andre applikationer, herunder Facebook. GMX bruger annonceindtægter fra sin app og websted til finansiering, men disse annoncer er ikke så påtrængende som de er med nogle andre e -mail -udbydere.

 • 65 GB lagerplads til e -mails
 • Support til store vedhæftede filer
 • App til iOS og Android
 • Den engelske version understøtter ikke to-faktor-godkendelse

Bonus: Fordelene ved ren e -mail

Uanset hvilken e-mail-udbyder du beslutter dig for, er ren e-mail en fantastisk måde at opbevare din indbakke afmateret og filtrere indgående indhold baseret på dine unikke behov. Det kan hjælpe dig med at bruge mindre tid på at styre din indbakke og kigge gennem generisk indhold og spam.

Rengør dine e -mails med ren e -mailRengør dine e -mails med ren e -mail

Ren e -mail giver adskillige nyttige produktivitetsfunktioner, herunder muligheden for at afmelde flere e -mail -lister på samme tid. Du kan oprette brugerdefinerede spam -filtre, der vil blive anvendt til fremtidige e -mails, såsom mærkning, flytning, arkivering og fjernelse baseret på forskellige afsendere.

Auto Clean -funktion i ren e -mailAuto Clean -funktion i ren e -mail

Rengør e -mails rengøringsforslag værktøjet kategoriserer dine e -mails og spørger, hvad du gerne vil gøre med hvert sæt. Meddelelser på sociale medier kan for eksempel arkiveres, fjernes eller opbevares i din primære indbakke, så du kan rydde op i din indbakke med kun et par klik.

Rengøringsforslag er i ren e -mailRengøringsforslag er i ren e -mail

Mens ren e -mail tilbyder premium -abonnementer, kan du administrere op til 1000 e -mails uden omkostninger. Vi tager dit privatliv alvorligt og sælger, deler eller sporer vores brugers data.

Privatlivsvagt er et fantastisk værktøj fra ren e -mail, der hjælper dig med at beskytte dig selv mod hackere, tyve og andre kriminelle, der ønsker at gøre brug af dine personlige data. Uanset om det stjæler kreditkortnumre, identitetsoplysninger eller bankkonti, drager disse tyve fordel af dataovertrædelser og e -mail -spam for at prøve at gøre dit liv vanskeligere (lær mere om e -mail -spam -brikker).

Privatlivsvagter i ren e -mailPrivatlivsvagter i ren e -mail

 1. Start den rene e -mail -app med din konto.
 2. Klik på “Privatlivsvagt” til venstre rude af hjemmeskærmene.
 3. Når checken er afsluttet, får du besked, hvis din e -mail -adresse blev fundet på tværs af kendte dataovertrædelser.
 4. Hvis du findes, vil du blive bedt om at tage øjeblikkelige handlinger for at beskytte dine personlige data.

Spekulerer på, hvordan man bliver en e -mail -guru? Følg vores guider om, hvordan man stopper e -mail -forfalskning, hvilken engangs e -mail -adresse og bedste praksis for e -mail -sikkerhed er.

Konklusion

Du kan ikke gå galt med nogen af ​​de private e -mail -tjenester på denne liste, og alle tilbyder kraftfulde sikkerhedsfunktioner for at sikre, at dine data forbliver ude af de forkerte hænder. Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på, at dine oplysninger er mere sikre, end det ville være med en mere populær e -mail -udbyder.

Gratis private e -mail -udbydere – ofte stillede spørgsmål

Hvad er en privat e -mail -adresse?

En privat e -mail -adresse er en, der er vært af en privat server, der kan tilbyde stærkere privatliv, sikkerhed og stabilitet end mange offentlige domæner. Når du bruger visse e -mail -udbydere som Google eller Hotmail, er du underlagt reglerne og reglerne for deres offentlige servere. Private servere lader dig nyde en mere sikker oplevelse, så du kan køre din e -mail, som du vil have den.

Hvilken gratis e -mail er bedst til privatlivets fred?

Der er mange gode e -mail -udbydere, der tilbyder gratis muligheder. Zoho Mail er sandsynligvis den bedste tak til alle dens funktioner og funktionalitet. Dette er en tjenesteudbyder for både professionelle og personlige brugere, der værdsætter privatlivets fred og sikkerhed over reklame og sporing. Du kan endda drage fordel af chatapplikationer, noter og en intuitiv kalender, der hjælper dig med at planlægge dine dage, uger, måneder og endda år.

Hvordan kan jeg få en gratis anonym e -mail -konto?

Hvis du vil have en anonym e -mail -konto til ethvert formål, skal du blot registrere dig hos en udbyder, der ikke kræver personlige oplysninger. Protonmail er en sådan service, der giver dig mulighed for at forblive anonym, mens du bruger en fuldt funktionel mail -adresse. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig et brugernavn, oprette en adgangskode og derefter udfylde din kontoopsætning. Dine oplysninger er helt sikre, og du behøver ikke at give noget som et kreditkortnummer, et rigtigt navn eller backup -mail -adresse.

Hvordan kan jeg få en privat e -mail -adresse?

Hvis du vil have en privat e -mail, der ikke er underlagt reglerne for mange offentlige udbydere, skal du blot tilmelde dig en med en gratis eller betalt privat e -mail -service. Nogle af vores favoritter inkluderer Zoho Mail, Protonmail, MailFence og Msgsafe.io. De har alle specifikke fordele, så vælg den, der fungerer bedst til dine behov. Hvis du vil have privatliv, sikkerhed og brugervenlighed, er disse virkelig vejen at gå, og give mange fordele i forhold til offentlige tjenester som Gmail, Yahoo og Hotmail.

Hvordan opretter jeg privat e -mail i Outlook?

Det er let at bruge din private e -mail -konto i Outlook. Åbn først opsigter på din foretrukne enhed. Naviger derefter til kontooplysninger og klik på “Tilføj konto.”Skriv den e -mail -adresse, du har oprettet med din private tjenesteudbyder. Efter dette dukker en ny skærm op til din adgangskode. Indtast din adgangskode og tryk på “Connect.”Vælg POP3 eller IMAP for at konfigurere dine serverindstillinger. IMAP foretrækkes for mange, fordi det giver dig adgang til din konto fra enhver enhed, men nogle mennesker bruger stadig POP3, hvis de vil drage fordel af yderligere sikkerhed.

10 bedste private og sikre e -mail -tjenester til 2023

Sikker e -mail

Er dine e -mails og vedhæftede filer fra nysgerrige øjne?

Medmindre du bruger en sikker e -mail -service, der respekterer dit privatliv, er svaret sandsynligvis ingen. Mest Store e -mail -udbydere, såsom Gmail og Yahoo, Respekter ikke privatlivets fred for din indbakke. For eksempel,

 • Google tilføjer stadig flere reklamer i afsnittet Gmail -kampagner. Vi ser også rapporter om, at nogle mennesker finder annoncer, der er ispedd mellem meddelelser i deres Gmail -indbakke.
 • Gmail blev fanget og gav tredjepart fuld adgang til bruger -e -mails og sporer også alle dine køb.
 • Annoncører har fået lov til at scanne Yahoo og AOL -konti for at ”identificere og segmentere potentielle kunder ved at hente kontekstuelle købssignaler og tidligere køb.”
 • Yahoo er blevet fanget af scannings -e -mails i realtid for amerikanske overvågningsbureauer.

Mens Gmail giver brugerne mulighed for at fravælge nogle invasive funktioner, drejer den grundlæggende forretningsmodel for disse tjenester sig om dataindsamling.

E-mail-tjenester med stor navn sætter masser af penge i sikkerhed, men de er også store mål og ikke uundværlige. For et stykke tid tilbage var den store nyhed den lethed, som hackere var i stand til at kompromittere tusinder af Microsoft Exchange -e -mail -servere. Du kan godt være mere sikker ved at bruge en mindre, mindre velkendt e-mail-service.

En anden bekymring er Hvor din e -mail -tjeneste er placeret og hvordan dette kan påvirke dine data og privatliv. Nogle jurisdiktioner har love til beskyttelse af databeskyttelse (Schweiz), mens andre har love på plads, der erodere det (USA og Australien). Vi dækker dette mere detaljeret nedenfor.

På en positiv note er der en relativt Enkel løsning For at holde din indbakke mere sikker: skift til en Sikre e -mail -udbyder, der respekterer dit privatliv.

Hvad er den bedste sikre e -mail -tjeneste i 2023?

Med så mange forskellige typer brugere er der ingen enkelt “Bedste sikker e -mail” -tjeneste, der vil være det øverste valg for alle.

Mens nogle kan prioritere maksimal sikkerhed og stærk kryptering, kan andre have bekvemmelighed og enkelhed med brugervenlige apps til alle enheder.

Her er kun et par faktorer, der skal overvejes, når man skifter til en sikker e -mail -udbyder:

 • Jurisdiktion – Hvor er tjenesten placeret, og hvordan påvirker dette brugerens privatliv? Hvor er dine data fysisk gemt?
 • PGP -support – Nogle sikre e -mail -udbydere understøtter PGP, mens andre ikke bruger PGP på grund af dens sårbarheder og svagheder.
 • Importfunktion – Kan du importere dine eksisterende e -mails og kontakter?
 • E -mail -apps -På grund af kryptering kan mange sikre e-mail-tjenester ikke bruges med tredjeparts e-mail-klienter, men nogle tilbyder også dedikerede apps.
 • Kryptering -Er e-mails ende til ende krypteret i transit? Er e -mails og vedhæftede filer krypteret i hvile?
 • Funktioner – Nogle funktioner, du måske vil overveje, er kontakter, kalendere, filopbevaring, indbakke søgning, samarbejdsværktøjer og support til DAV -tjenester.
 • Sikkerhed – Hvad er udbyderens sikkerhedsstandarder og politikker?
 • Privatliv – Hvordan beskytter e -mail -tjenesten dit privatliv? Hvilke data indsamles, hvor længe og hvorfor?
 • Trusselmodel – Hvor meget privatliv og sikkerhed har du brug for, og hvilken service der bedst passer til disse behov?

Målet med denne vejledning er at hjælpe dig med at finde den bedste sikre e -mail -løsning til dine unikke behov.

Denne liste er Ikke i rangordre. (Vælg den bedste sikre e -mail -service til dig baseret på dine egne unikke behov!)

Her er de mest sikre e -mail -udbydere, der beskytter dit privatliv.

1. Proton Mail – Sikker e -mail i Schweiz

Baseret på Schweiz
Opbevaring 15-500 GB
Pris $ 3.49/mo.
Gratis niveau Op til 1 GB
Internet side Proton.mig

Proton Mail

Proton Mail er en Schweiz-baseret e-mail-service, der nyder et stort omdømme i privatlivets samfund. Det blev startet af et team af akademikere, der arbejdede på MIT og CERN i 2014. Kort derefter blev det forfremmet i amerikanske medier som “det eneste e -mail -system, som NSA ikke kan få adgang til” – som var omkring det tidspunkt, hvor Lavabit blev lukket for ikke at samarbejde med den amerikanske regering.

Ser man på selve tjenesten, har Proton Mail meget at gøre for det. Den bruger PGP -krypteringsstandarder til e -mail og gemmer alle meddelelser og vedhæftede filer krypteret i hvile på schweiziske servere. Proton Mail har en unik funktion til “selvdestruerende meddelelser”, og de har også tilføjet adresseverifikation og fuld PGP-support.

Med hensyn til kryptering er det imidlertid vigtigt at bemærke, at protonpost ikke krypterer emnelinjerne for e -mails eller visse metadata, iboende begrænsninger af PGP -standarden. De fleste af de e -mail -tjenester, vi diskuterer her, bruger PGP, men jeg ville ikke stole på nogen af ​​dem for at holde mig sikker fra NSA eller deres kolleger i andre større lande.

Derudover er Proton Mail Search -funktionen Kan kun søge emnelinjer Inden i din indbakke, men ikke det faktiske indhold af dine e -mails. Dette er en anden funktionel begrænsning, der kommer fra at integrere mere kryptering og sikkerhed i tjenesten.

Proton Mail tilbyder nogle Gode ​​apps til mobile enheder (Android og iOS). Du kan også bruge Proton Mail med tredjepartsapps gennem Proton Mail Bridge-funktionen (begrænset til betalte brugere).

Samlet Proton Mail er en velovervejet e-mail-udbyder og bør være en god sikker e-mail-mulighed for de fleste brugere. Schweiz er stadig en stærk privatlivskompetence, der ikke er medlem af nogen overvågningsallianser.

Bemærk: Proton Mail er nu integreret i Proton Suite of Services. Den fulde suite inkluderer Proton Mail, Proton Calendar, Proton Drive og Proton VPN. Du kan lære mere om disse produkter i vores fulde Proton Mail Review.

+ Fordele

 • End-to-End (E2E) og nul-adgang kryptering til e-mail, kalender og kontaktoplysninger
 • Fungerer under schweizisk jurisdiktion
 • Alle data, der er gemt på servere i Schweiz
 • Apps til Android- og iOS -mobile enheder
 • Webklient, krypteringsalgoritmer, Android og iOS -kode er alle open source
 • Support til brugerdefinerede domæner
 • Strimler IP -adresse fra e -mails
 • Kan bruges sammen med tredjeparts e-mail-klienter gennem funktionen Proton Mail Bridge
 • Kan importere kontakter og e -mails

– Ulemper

 • Emnelinjer er ikke krypteret
 • Undertiden kræver personlige oplysninger til verifikation af nye konti

Proton Mail -kupon:

33% rabat på Proton Mail med to-årige planer ved hjælp af kuponen nedenfor:

(Kupon anvendes automatisk.)

2. MailFence-Fuldt udstyret sikker e-mail i Belgien

Baseret på Belgien
Opbevaring 5-50 GB
Pris € 3.50/mo.
Gratis niveau Op til 500 MB
Internet side Mailfence.com

Mailfence 2023

MailFence er en fuldt udstyret sikker e-mail-udbyder, der tilbyder kalender og kontakter funktionalitet, fillagring og PGP-krypteringsstøtte. Det er baseret på Belgien, hvilket er en god jurisdiktion for privatlivets fred med strenge love om databeskyttelse.

For dem, der ønsker fuld PGP-kontrol og interoperabilitet, uden plugins eller tilføjelser, er MailFence et solidt valg. Uanset om du er en personlig bruger eller har brug for en sikker e -mail -løsning til din virksomhed eller team, har MailFence sandsynligvis alle de funktioner og muligheder, du vil have.

Mens mange sikre e -mail -tjenester ofrer funktioner og funktionalitet for sikkerhed, kan du have det hele med MailFence. Dette gør MailFence til et godt alternativ til Fuld e -mail og produktivitetssuiter, såsom G Suite eller Office 365.

Ved at teste alt ud for MailFence -gennemgangen fandt jeg, at det fungerer meget godt med et intuitivt design, et glat layout og masser af funktioner. MailFence tilbyder også E -mail og telefon support, i tillæg til Cryptocurrency -betaling muligheder.

Bemærk: På grund af økonomiske krav, der er pålagt af Google, har MailFence droppet support til POP/IMAP -forbindelser til Gmail -servere.

+ Fordele

 • Tilbyder ende til ende kryptering og digitale underskrifter
 • Mobile og webapps
 • Data gemmes på belgiske servere
 • Tilbyder OpenPGP -kryptering
 • Meddelelser, dokumenter, kalender, kontakter og grupper
 • SMTP, POP og IMAP Support
 • Kan synkronisere med andre e -mail -klienter
 • Understøtter adgangskodebeskyttede meddelelser med udløbstid
 • Fjerner IP -adresser fra mailoverskrifter
 • OpenPGP -bruger Keystore
 • Fantastisk brugergrænseflade (for nylig opdateret)
 • Cryptocurrency betalingsmuligheder

– Ulemper

 • Logning af IP -adresse og nogle andre data
 • Kode er ikke open source

Hjemmeside: https: // mailFence.com

3. Tutanota – privat og sikker e -mail i Tyskland

Baseret på Tyskland
Opbevaring 1 – 1.000 GB
Pris € 3.00/mo.
Gratis niveau Op til 1 GB
Internet side Tutanota.com

Tutanota

Tutanota er en Tyskland-baseret sikker e-mail-service, der drives af et lille team af privatlivsentusiaster, uden eksterne investorer eller ejere. Selvom det ikke er så bredt kendt som Proton Mail, er Tutanota en seriøs spiller blandt sikre e -mail -udbydere. Dets hybridkrypteringssystem overvinder nogle af ulemperne ved PGP, og dine privatlivets rettigheder er beskyttet af GDPR og andre EU-regler.

Bemærk: Tutanota hævder, at deres kryptering kan opdateres/styrkes om nødvendigt mod kvantecomputerangreb. Her er den seneste på kvantekryptering fra Tutanota.

Alle meddelelser i din indbakke, kontakter og kalender er krypteret i hvile på servere i Tyskland. For at sende krypterede e -mails med Tutanota har du to muligheder:

 1. E -mail til en anden Tutanota -bruger, der krypterer alt automatisk (asymmetrisk kryptering)
 2. Når du sender en e -mail til nogen uden for Tutanota, modtager brugeren et link til meddelelsen og en adgangskode -nøgle til kryptering/dekrypteringsformål (symmetrisk kryptering). Den fremragende funktion her er, at Tutanota etablerer en ekstern postkasse for den bestemte kontakt, hvor alle de udvekslede meddelelser er sikkert krypteret. Dette viser sig at være ganske nyttigt, især i en forretningsmæssig sammenhæng.

Tutanota symmetriske kryptering -e -mails

Mens Tutanota bruger høje krypteringsstandarder og er uden tvivl en af ​​de mest sikre e -mail -udbydere overalt, kommer det også med nogle afvejninger. Dette inkluderer Ingen støtte til PGP, IMAP, POP eller SMTP. Derudover kan du ikke importere eksisterende e -mails til din krypterede Tutanota -indbakke.

For at kompensere for manglen på IMAP -support har Tutanota bygget sine egne open source desktop -klienter til Windows, Linux og MacOS, med offline -tilstand inkluderet. Dette betyder, at du kan få adgang til dine e -mails, kalendere og kontakter, selv når du ikke har adgang til internettet.

Hvis du leder efter en gennemsigtig, høj-sikkerheds-e-mail-udbyder, der drives af et team af privatlivsentusiaster, er Tutanota et solidt valg.

+ Fordele

 • Krypterede meddelelser (inklusive emnelinjer) Adressebog, indbakke regler og filtre, søgeindeks, krypteret i hvile og gemt på tyske servere
 • Kan søge krop af krypterede meddelelser
 • Kan sende krypterede beskeder til ikke-brugere
 • Strimler IP -adresse fra e -mails
 • Desktop, mobil og webapps
 • Open Source Code (inklusive mobile apps)
 • Gode ​​apps til mobile enheder
 • Gratis konti med 1 GB lagring
 • Krypteret kalender med ICARD -support
 • Krypterede kontakter
 • Inbox -regler med spamfilter
 • Flere e -mail -adresser (aliaser)
 • Support til brugerdefinerede domæner og andre Price+ -funktioner
 • Rabatter og yderligere support til non-profit
 • Offentliggør regelmæssige gennemsigtighedsrapporter

– Ulemper

 • Fungerer ikke med PGP
 • I øjeblikket ingen måde at importere eksisterende e -mails på
 • Vil ikke arbejde med 3rd-party-e-mail-klienter

Hjemmeside: https: // tutanota.com

4. Postkasse.org – privat e -mail i Tyskland

Baseret på Tyskland
Opbevaring 2 – 100 GB
Pris € 1.00/mo.
Gratis niveau Ingen
Internet side Postkasse.org

Mailbox.org

En tysk sikker e -mail -service, som du bestemt bør overveje, er postkasse.org. Det giver robust sikkerhed til din e -mail, men det fungerer også som en All-inclusive produktivitetssuite, Ligner Microsoft 365 (tidligere kendt som Office 365). Det tilbyder en enorm række funktioner, herunder mail, kalender, adressebog, drev (skyopbevaring), opgaver, portal, tekst, regneark, præsentation og webchat. Imponerende, postkasse.Org har stadig en brugervenlig grænseflade og design på trods af alle funktioner.

Mailbox-org-layout

Når du vælger en sikker e -mail -udbyder, skal du ofte vælge mellem funktioner og sikkerhed. Med postkasse.org, du kan uden tvivl få det bedste fra begge verdener. Fra sikkerheds- og krypteringssiden, postkasse.org tilbyder Fuld PGP -support og muligheder for let at Krypter alle dine data i hvile på deres sikre servere i Tyskland. Du kan også bruge postkasse.org med mobile apps og tredjeparts e-mail-klienter.

Endelig postkasse.org er meget overkommelig, med grundlæggende planer, der kun starter til € 1 pr. Måned og går op for mere opbevaring og funktioner. Du kan hente en gratis 30-dages prøve, hvis du vil teste denne privatlivsfokuserede e-mail-udbyder.

Bemærk: Postkasse.org modtager anmodninger om information fra ”offentlige myndigheder.”I 2022 modtog de 55 anmodninger om information og afviste i sidste ende ca. 13% af dem. De svarede på resten af ​​dem som krævet i loven.

+ Fordele

 • PGP-support (server-side eller E2E via MailVelope-app)
 • Virksomhed og servere beliggende i Tyskland med stærk beskyttelse af privatlivets fred
 • HSTS og PFS til meddelelser i transit
 • Beskyttet mod angreb fra mellemmændene
 • Besked og spamfiltre
 • Virusbeskyttelse
 • Fuldtekstsøgning
 • Pop, IMAP, SMTP, ActiveSync Support
 • VCARD, CARDDAV, CALDAV Support
 • Meddelelser er krypteret i hvile
 • Understøtter brugerdefinerede domæner
 • Mobile apps til nogle af kontorfunktionerne
 • Open source

– Ulemper

 • Ingen mobile e-mail-klienter (men kan bruges sammen med tredjeparts e-mail-klienter)
 • Nogle sporing under registrering
 • PGP -kryptering efterlader meddelelsesemne og metadata eksponeret

Hjemmeside: https: // postkasse.org/

5. Posteo-Privatlivsfokuseret e-mail i Tyskland

Baseret på Tyskland
Opbevaring 2 – 20 GB
Pris € 1.00/mo.
Gratis niveau Ingen
Internet side Posteo.de

Posteo -e -mail

Posteo er endnu en tysk e -mail -tjeneste. Det giver sine brugere stærk privatliv og sikkerhed, og ligner på mange måder postkassen.org. Begge er omfattende e -mail -udbydere, der anvender PGP -kryptering. De opkræver endda lignende priser. Posteo adskiller sig imidlertid i et par betydningsfulde aspekter:

 • Det understøtter ikke tilpassede domæner.
 • Der er ingen udpeget spam -mappe (e -mails sendes enten til indbakken eller accepteres ikke).
 • Der er ingen prøve eller gratis versioner, som er noget opvejet af de rimelige priser, de opkræver.

Posteo gør virkelig en indsats for at beskytte brugernes privatliv. IP -adresser fjernes automatisk fra e -mails, ingen logfiler opbevares, og de tilbyder stærke krypteringsstandarder. Kort sagt, denne e -mail tager sikkerhed og privatliv meget alvorligt.

Posteo støtter også fuldstændigt Anonym registrering og Anonyme betalinger – endda giver dig mulighed for at sende kontanter i mailen uden digital sti. (Vi ser også denne tendens med VPN -tjenester.) Og hvis du betaler med et kreditkort, PayPal eller en anden digital metode, adskiller de manuelt kontooplysninger fra betalingsinfo.

+ Fordele

 • Mail, kalender, kontakter og noter er krypteret i hvile med OpenPGP på sikre servere i Tyskland
 • Konfigurerbart spamfilter
 • Migrationstjeneste for at flytte fra en anden e -mail -tjeneste til Posteo
 • Emne, overskrifter, krop, metadata og vedhæftede filer er krypteret
 • Inkluderer meddelelser, kalender, kontakter (adressebog) og noter
 • Helt open source
 • Stærkt engagement i privatlivets fred, bæredygtig energi og andre sociale initiativer
 • Selvfinansieret; God track record (opererer siden 2009)
 • Ingen logfiler, IP -adresse stripping, sikker e -mail -opbevaring med daglige sikkerhedskopier
 • Tillader anonyme (kontante) betalinger
 • Understøtter SMTP-, POP- og IMAP -protokoller

– Ulemper

 • Brugerdefinerede domæner understøttes ikke; Ingen “.COM ”-indstillinger til rådighed
 • Ingen spam -mappe (spam -e -mails afvises enten eller leveres til almindelig indbakke)
 • Ingen prøve eller gratis version
 • Cryptocurrency -betalinger understøttes ikke

Hjemmeside: https: // Posteo.de/

6. Runbox – Privat og bæredygtig e -mail i Norge

Baseret på Norge
Opbevaring 2 – 50 GB
Pris $ 1.31/mo.
Gratis niveau 30 dages retssag
Internet side Runbox.com

Runbox sikker e -mail

Runbox er et norsk firma, der har været i e -mail -forretningen i over 20 år. Norge er en god sikker e-mail-jurisdiktion med en stærk juridisk ramme for privatlivets fred. Alle runbox -servere er placeret i sikre norske datacentre, der kører på rent, vedvarende, vandkraft energi.

Et unikt træk ved runbox er, at det giver dig 100 aliaser At bruge med din konto. Sikker Filopbevaring er også inkluderet med forskellige prisniveauer. Runbox understøtter fuldt ud SMTP-, POP- og IMAP-protokoller og kan bruges med tredjeparts e-mail-klienter. De frigav Runbox 7 for over et år siden og forbedrer det hele tiden med et massivt antal opdateringer, der finder sted indtil videre i år. Hvilket er en webmail -klient, men de tilbyder ikke brugerdefinerede mobil- eller desktop -klienter.

I modsætning til nogle andre sikre e-mail-udbydere har Runbox ikke en indbygget mulighed til at kryptere hele din postkasse. Og mens du kan bruge PGP med runbox, er det endnu ikke indbygget i platformen. En anden ulempe er, at runbox ikke tilbyder en indbygget kalender, men denne funktion kan være inkluderet i version 7 (når det frigives).

Runbox tilbyder 30-dages gratis forsøg Og gør import af dine eksisterende e -mails enkle med guiderne på deres websted. De går også den ekstra kilometer ved at give dig en 60-dages pengene-tilbage-garanti Så du kan virkelig få en fornemmelse af, om denne service passer dig, før du bliver låst i et abonnement.

+ Fordele

 • IP -adresser strippet fra meddelelser
 • Inkluderer webmail, kontakter og filer
 • Servere kører på vedvarende energi
 • Understøtter SMTP-, POP- og IMAP -protokoller
 • Synkroniser med andre e -mail -klienter
 • GDPR -kompatibel
 • Norge har stærke love om databeskyttelse
 • 100 e -mail -aliaser pr. Postkasse
 • Brugerdefinerede domænenavne på nogle betalte konti
 • Talrige betalingsmetoder accepteret (inklusive kontanter og cryptocurrencies)

– Ulemper

 • Browser-baseret; Ingen desktop eller mobile apps
 • Ikke open source
 • Data krypteret ikke inden for runbox -systemet eller i hvile
 • Ingen forretningsspecifikke funktioner

Hjemmeside: https: // runbox.com

7. Countermail – Privat og sikker svensk e -mail -service

Baseret på Sverige
Opbevaring 4 GB+
Pris $ 4.83/mo.
Gratis niveau 7 dages gratis prøve
Internet side Countermail.com

Countermail

Næste op på vores liste er Countermail, en sikker e -mail -udbyder med base i Sverige. Countermail har været i drift i over 10 år med en filosofi om at ”tilbyde den mest sikre online e -mail -service på Internettet, med fremragende gratis support.”

Bemærk: Før vi går videre, skal du vide, at tilmelding til Countermail i øjeblikket kræver en invitation fra en premium Countermail -bruger. Hvis du ikke kender nogen, der allerede bruger denne service, er du ikke velkommen lige nu.

Countermail bruger OpenPGP-kryptering med 4.096-bit krypteringstaster. De beskytter deres brugere mod identitetslækager og man-i-midten angreb med RSA og AES-CBC-kryptering på toppen af ​​SSL. Desværre har de ikke deres egne mobil- eller desktop -apps.

For at sikre dit privatliv, holder de ingen logfiler, og de gemmer din mail på diskløse servere. Countermail anonymiserer e -mail -overskrifter og striber også afsenderens IP -adresse. Alle e -mails og vedhæftede filer gemmes krypteret i hvile ved hjælp af OpenPGP på servere i Sverige.

Mens Countermail er lidt dyrere end nogle andre sikre e-mail-udbydere, forklarer de, at denne prisforskel kommer fra kun at bruge servere af høj kvalitet og implementere stærke sikkerhedsforanstaltninger. Det har måske ikke alle dikkedarer, men Countermail er en seriøs sikkerhedsfokuseret e-mail-udbyder med en 10+ år track record.

+ Fordele

 • Understøtter cryptocurrency -betalinger
 • Sikker, indbygget adgangskodeadministrator
 • Alle e-mails og vedhæftede filer, der er gemt krypteret på ikke-logs, sikre servere i Sverige
 • Brugerdefineret domænestøtte
 • Meddelelsesfilter og autoresponder -funktioner
 • Bruger RSA, AES-CBC og SSL-kryptering til at beskytte mod lækager og MITM-angreb

– Ulemper

 • Design og UI føles forældet
 • Dyrere end andre sikre e -mail -indstillinger
 • Kræver nu en invitation til at registrere

https: // countermail.com

8. Kolab nu-fuldt udstyret schweizisk e-mail

Baseret på Schweiz
Opbevaring 2 GB+
Pris $ 5.47/mo.
Gratis niveau 30 dages retssag
Internet side Kolabnow.com

Kolab nu e -mail

Baseret i Schweiz er Kolab Now en privat e -mail -service, der tilbyder masser af funktioner og fuld e -mail -suite -funktionalitet. Et Kolab Now -abonnement inkluderer e -mail, kontakter, kalendere, planlægning, samarbejde/delingsværktøjer og opbevaring af skyfiler. Lige nu kører de en offentlig beta af deres stemme- og videokonferencesystem. Alle funktioner og optioner gør Kolab nu til et fremragende valg for forretningsbrugere, teams og privatlivsfokuserede individer.

Mens Kolab nu tilbyder adskillige funktioner og support til alle større operativsystemer og enheder, tilbyder det heller ikke så meget kryptering for dem, der ønsker de højeste niveauer af sikkerhed. End-to-End-kryptering til e-mails er tilgængelig, men ikke indbygget og E -mails gemmes ikke krypteret i hvile.

Prisen er også i den højere ende, især hvis du vil have adgang til alle funktioner og mere opbevaring. Men for dem, der ønsker en funktionsrig e-mail-suite, der er vært i Schweiz, kan Kolab nu være en god pasform.

+ Fordele

 • Accepterer cryptocurrency -betalinger
 • Fuld støtte til POP, SMTP og IMAP
 • Schweiz jurisdiktion med stærk beskyttelse af privatlivets fred
 • Fuld e -mail -suite med adskillige funktioner til at erstatte Gmail, Office365 osv.
 • Support til brugerdefinerede domæner, teams og forretningsbrugere
 • Ende til ende (E2E) kryptering er tilgængelig, men ikke indbygget

– Ulemper

 • E-mail ikke krypteret i hvile (men opbevaret i schweizisk datacenter med høj sikkerhed)
 • Dyrt

Hjemmeside: https: // Kolabnow.com

9. Startmail – privat e -mail, der er vært i Holland

Baseret på Holland
Opbevaring 10-20 GB
Pris $ 3.00/mo.
Gratis niveau 7 -dages retssag
Internet side Startmail.com

Startmail

Startmail er en sikker e -mail -tjeneste bragt til dig af teamet bag StartPage, en privat søgemaskine med base i Holland. Mens der var overraskende nyheder om System1 -investering i StartPage, StartMail er sin egen unikke enhed under startmail B.V. – Et selskab, der opererer i henhold til hollandsk lov i Holland.

Holland er en god jurisdiktion for privatlivets fred og startmail sigter mod at beholde så små data som muligt for at køre deres operationer (se privatlivspolitik). I modsætning til de fleste sikre e-mail-udbydere, håndterer StartMail krypteringsserver-side snarere end i browseren-se deres hvidbog forklare hvorfor. Så hvis E2EE (ende-til-ende-kryptering) er en højeste prioritet for dig, er StartMail ikke en god mulighed.

Startmail giver brugerne mulighed for at bruge PGP -kryptering med e -mails, der også krypteres i hvile på deres hollandske servere. En cool funktion ved startmail er, at de giver dig muligheden for at oprette midlertidige, engangs e -mail -adresser “på farten” til brug med forskellige tjenester. IMAP og SMTP understøttes også, hvis du vil bruge Startmail med tredjepartsapps som Thunderbird.

I maj 2023 fordoblede Smartmail mængden af ​​opbevaring for alle deres planer til 20 GB uden at øge omkostningerne og derved give alle deres brugere en dejlig gave.

+ Fordele

 • Kan oprette midlertidige, engangs e -mail -adresser
 • Accepterer cryptocurrency -betaling
 • IMAP og SMTP support; kan bruge brugerdefinerede domæner
 • Overskrifter og IP -adresse strippet fra alle e -mails
 • Konti leveres med 10 GB fillagring

– Ulemper

 • Ingen brugerdefinerede mobile apps
 • Ikke open source
 • Højere priser

Hjemmeside: https: // www.Startmail.com

10. Soverin – Grundlæggende privat e -mail i Holland

Baseret på Holland
Opbevaring 25 GB
Pris € 3.25/mo.
Gratis niveau Ingen
Internet side Soverin.net

Soverin -e -mail

Soverin er en grundlæggende sikker e -mail -tjeneste til en rimelig pris. Planer leveres med 25 GB lagring og brugerdefinerede domæner understøttes. Alle data gemmes på servere i Tyskland. Soverin strimler IP -adresser fra overskrifter, mens de også bruger stærke krypteringsstandarder, skønt E -mail gemmes ikke krypteret i hvile som standard.

For dem, der ønsker en grundlæggende privat e -mail -service med masser af opbevaring, der er beskyttet af europæiske privatlivslove, kan Soverin være et godt valg. Det kan også bruges sammen med tredjeparts e-mail-klienter, og import af gamle e-mails er relativt enkelt.

+ Fordele

 • 25 GB datalagring for alle planer
 • Data beskyttet i henhold til hollandske privatlivslove og GDPR
 • Kan bruges sammen med tredjeparts e-mail-klienter

– Ulemper

 • Ingen brugerdefinerede mobile apps
 • Ikke open source
 • Ingen indbyggede krypteringsmuligheder

Hjemmeside: https: // soverin.net

E -mail jurisdiktion og databeskyttelse

Hvor din e -mail -tjeneste er placeret (jurisdiktion) kan alvorligt påvirke sikkerheden for dine data. Afhængig af din trusselsmodel kan dette være en vigtig overvejelse. For en oversigt over jurisdiktion og privatlivets fred kan du læse vores artikel om Five/9/10 Eyes Surveillance Alliances.

Her er nogle grunde til at være opmærksomme på jurisdiktion.

USA (førende medlem af de fem øjne)

Tekniske virksomheder i USA kan tvinges til at give statslige agenturer direkte adgang til deres servere til “omfattende, dybdegående overvågning af live kommunikation og gemt information”-som forklaret i Prism Surveillance-programmet. Dataanmodninger kan også ledsages af Gag Orders, der forbyder virksomheden at afsløre, hvad der foregår (se også National Security Letters).

Der er rapporteret om flere tilfælde, hvor amerikanske e -mail -tjenesteudbydere var tvunget til at overgive oplysninger. I et bemærkelsesværdigt tilfælde valgte Lavabit at lukke virksomheden i stedet for at afsløre brugerdata. Riseup, en anden udbyder af e -mail -tjeneste i USA, blev tvunget til at udlevere data til retshåndhævende myndigheder.

Der er et par kendte tilfælde af, at amerikanske e -mail -udbydere bliver tvunget til at opgive data. I et fremtrædende eksempel besluttede Lavabit at lukke virksomheden snarere end at opgive brugerdata. En anden amerikansk e -mail -udbyder, Riseup, blev også tvunget til at opgive data til myndighederne.

Efter at have udmattet vores juridiske muligheder valgte Riseup for nylig at overholde to forseglede warrants fra FBI, I stedet for at stå over for foragt for retten (hvilket ville have resulteret i fængselstid for Riseup -fugle og/eller opsigelse af Riseup -organisationen).

Der var en “Gag Order”, der forhindrede os i at afsløre selv eksistensen af ​​disse warrants indtil nu. Dette var også grunden til, at vi ikke kunne opdatere vores “Canary” [Warrant Canary, der advarer brugere om disse begivenheder].

Europa generelt er mere privatlivsfokuseret end nogle steder

Endnu en gang forsøger politikere i Europa at finde en undskyldning for at begrænse eller forbyde brugen af ​​kryptering fra deres folk. Denne gang er argumentet, at kryptering skal forbydes til at bekæmpe overgreb mod børn. Endnu en gang er det op til tech -virksomheder, herunder Tutanota og MailFence for at beskytte befolkningens privatlivsrettigheder. I april sendte en gruppe af virksomheder et åbent brev til Europa -Parlamentet, der argumenterede mod masseovervågningen om, at eliminering af kryptering ville være beregnet til at muliggøre.

Hvordan dette viser sig er uklart, men muligheden for, at EU forbyder kryptering gør tvivl om levedygtigheden af ​​enhver sikker e -mail -service med base i EU.

Vi fortæller dig, hvad der sker med dette.

Alle e -mail -udbydere skal overholde loven

Selvom disse eksempler kan virke alarmerende, er sandheden, at alle e -mail -udbydere skal overholde juridiske krav i det land, de opererer i. F.eks.

Bemærk: Hvis du er bekymret for, at din e -mail -service logger din IP -adresse, skal du blot bruge en god VPN -service. To af de bedste udbydere, vi har testet, er Nordvpn og ExpressVPN.

I betragtning af alt er nogle jurisdiktioner meget bedre end andre, så vælg klogt. Som hovedregel ville jeg stadig undgå e -mail -tjenester i USA og måske andre fem øjne jurisdiktioner.

Ønsker sikker e -mail? Betal for det.

Den ubegrænsede “gratis” e -mail -forretningsmodel er grundlæggende mangelfuld. Det tilbyder en gratis service, der bruges til at indsamle data og derved tjene penge på brugeren og tjene penge på annoncer. Med disse privatlivsmæssige “gratis” tjenester betaler du faktisk for produktet med dine data.

I modsætning hertil anbefaler vi her privatlivsvenlige, sikre, annoncefrie e-mail-tjenester. Mens nogle af disse private e -mail -tjenester tilbyder begrænsede gratis abonnementer, skal du opgradere til en betalt plan for flere lager- og premiumfunktioner ( Freemium forretningsmodel).

Heldigvis kan du “stemme med dine dollars” ved at støtte disse privatlivsrespekterende virksomheder og opgradere til betalte konti. Dette vil hjælpe med at sikre e -mail -udbydere til at vokse, forbedre og tjene flere mennesker med en Etisk forretningsmodel Det er ikke afhængig af at udnytte deres brugers data.

Sikre e -mail -mangler og PGP -mangler

De fleste sikre e-mail-løsninger, der er nævnt i denne vejledning, bruger PGP til ende-til-ende krypteret e-mail. PGP, der står for temmelig godt privatliv og blev opfundet tilbage i 1991 af Phil Zimmermann.

PGP -mangler – Mens PGP betragtes som en pålidelig, sikker krypteringsmetode, har der været nogle mangler ved implementering af PGP, der har gjort overskrifter for nylig – se også Efail -sårbarheden.

Mens nyheden tiltrækkede masser af opmærksomhed, var “manglerne” hovedsageligt begrænset til den forkerte gennemførelse af PGP fra tredjepart. Så vidt jeg ved, påvirkede dette ikke de sikre e -mail -udbydere, der blev nævnt i denne vejledning.

Begrænset brug – Et andet grundlæggende problem med at vedtage sikker e -mail er, at få mennesker er villige til at gå gennem besværet med PGP -nøglestyring, kryptering, dekryptering osv. Der er dog nogle løsninger, til dette, og ved nogle foranstaltninger, krypteret e -mail -brug fortsætter med at vokse.

Mange udbydere løser dette problem ved at gøre kryptering automatisk og problemfri. Tutanota bruger for eksempel indbyggede AES-kryptering, der automatisk krypterer e-mails mellem Tutanota-brugere, herunder overskrifter, emnelinie, krop og vedhæftede filer. De giver også en sikker, tovejs kommunikationskontaktformular kaldet Secure Connect.

Sårbarheder -Selv når du bruger en sikker browser, er der stadig sårbarheder at overveje med browserbaserede e-mail-klienter. Phil Zimmermann gav et interview, der fremhævede nogle af disse mangler:

”Browseren er ikke et frygteligt sikkert sted at køre kode. Browsere har en stor angrebsoverflade, ”sagde han. Uanset hvor kryptering og dekryptering finder sted, er det dog en enorm forbedring på ingen kryptering. Men selv krypterende meddelelser er muligvis ikke nok, afhængigt af trusselmodellen. Selve e -mailens natur gør det sårbart.

”E -mail har en enorm angrebsoverflade,” sagde Zimmermann. ”Du har ikke kun fået kryptografiske problemer, men du har ting som spam og phishing og indlæsning.”

På en positiv note er der imidlertid mange muligheder for at sikre og hærde din browser – se den sikre browser og Firefox -privatlivets fred. Desuden tilbyder de fleste sikre e -mail -udbydere beskyttelse mod disse angrebsvektorer ved at blokere e -mail -billeder som standard, mens de også bruger virusfiltre.

Husk dog, at ikke-browser-e-mail-klienter også kan være problematisk-potentielt afslører unikke oplysninger om dit operativsystem (brugeragent) såvel som din IP-adresse og placering.

Uanset disse begrænsninger vil brug af en sikker e -mail -udbyder hjælpe med at forhindre store tech -virksomheder i at høste dine e -mail -data til tredjepart.

Sikre e -mail vs sikre messaging -apps

Afhængig af din trusselsmodel kan du også overveje at bruge sikre messaging -apps, som ikke har alle de sårbarheder, der er diskuteret ovenfor med e -mail.

Vi har testet mange forskellige krypterede og sikre messaging -apps og udarbejdet en liste over vores favoritter. Her er et par anmeldelser af nogle af de bedste muligheder, vi har testet:

Krypterede messaging -apps tilbyder generelt et højere sikkerhedsniveau over e -mail, plus de er meget lettere at bruge end PGP -e -mail -kryptering.

Endelig er krypterede messaging-apps også praktiske til frem og tilbage samtaler, dokumentdeling og samarbejde med andre. For mere information, se vores Roundup Guide til de bedste sikre messaging -apps.

Brug altid en god VPN med e -mail

En grundlæggende Problem med e -mail Er det det kan Udsæt din IP -adresse og placering for tredjepart, af design.

Mens nogle sikre e -mail -tjenester striber IP -adresser og skjuler metadata, gør mange andre ikke. Og som vi så med Proton Mail Logging -sagen, e -mail -tjenester kan blive tvunget til at logge bruger IP -adresser ved gyldige retsafgørelser, uden at videregive oplysninger til brugeren. Vi har set dette med e -mail -udbydere i USA, Tyskland og endda Schweiz.

Endelig er der også det faktum, at mange e -mail -tjenester Opbevar logfiler for sikkerhed, som kan omfatte bruger IP -adresser, forbindelsestider og andre metadata. Hver gang du har logfiler, kan disse data naturligvis ende med tredjepart (af forskellige grunde).

For effektivt at skjule din IP -adresse og placering skal du bruge en god VPN (Virtual Private Network) service. Populære VPN -tjenester, såsom ExpressVPN og Nordvpn, tilbyder VPN -klienter (apps) til alle større operativsystemer og enheder.

VPN med sikker e -mail

En VPN skaber en sikker tunnel mellem din enhed og en VPN -server, der krypterer din trafik og skjuler din rigtige IP -adresse og placering. VPN vil kryptere og anonymere din internettrafik, mens du fortsætter med forretning som sædvanligt. Nogle af de større udbydere, såsom Nordvpn og Surfshark, tilbyder apps til alle større operativsystemer og enheder sammen med store servernetværk over hele verden.

Fordi en VPN tilbyder betydelige privatlivets fred og sikkerhedsydelser, er det en smart idé at bruge en, når du er online. Internetudbydere i mange lande er Optagelse af brugerbrowsing historie Ved at logge DNS -anmodninger. Afhængig af lokale love, kunne disse oplysninger derefter sælges til annoncører eller overdrages til statslige agenturer i lande med obligatoriske love om opbevaring af data. Med en VPN er dine DNS -anmodninger krypteret og håndteret af VPN -serveren og ulæselig til din internetudbyder eller andre parter.

Konklusion om sikre og private e -mail -tjenester i 2023

Uanset dine omstændigheder er det en sikker og privat e -mail -tjeneste at vælge en sikker og privat e -mail -service klogt flytte for at beskytte dit privatliv. Større e -mail -udbydere som Gmail, Yahoo og Microsoft prioriterer ikke altid dit privatliv, så du skal passe på det selv. Betaler dine penge til en af ​​vores anbefalede e -mail -tjenester midler Du betaler ikke dit privatliv til en “gratis” e -mail -service.

Når du skifter til en af ​​disse e -mail -tjenester, vil din private kommunikation være meget mere sikker. Så skal du bare undgå ikke-tekniske angreb, som de typiske e-mail-svindel, der aldrig ser ud til at gå væk.

Se hovedet Privatlivsværktøjer Vejledning til andre vigtigheder i privatlivets fred og sikkerhed.

Vi har også en guide til kryptering af e -mail.

Og hvis du vil have mere info om disse sikre e -mail -udbydere, kan du tjekke nedenstående anmeldelser:

 • Proton Mail Review
 • Tutanota Review
 • MailFence Review
 • Postkasse.Org Review
 • Hushmail Review
 • Posteo Review
 • Fastmail Review
 • Runbox Review

Har du brugt en af ​​disse sikre e -mail -udbydere? Du er velkommen til at forlade din feedback/gennemgang af tjenesten nedenfor.

Denne sikre e -mail -guide blev sidst opdateret den 30. maj 2023.

Om Heinrich Long

Heinrich er associeret redaktør for RestorePrivacy og Veteran Expert in the Digital Privacy Field. Han blev født i en lille by i Midtvesten (USA), før han sejlede til offshore -destinationer. Selvom han længe skavede over det globale tab af online -privatliv, efter Edward Snowdens afsløringer i 2013, indså Heinrich, at det var tid til at deltage i den gode kamp for digitale privatlivets rettigheder. Heinrich nyder at rejse verden rundt, mens han også holder sin placering og digitale spor dækket.

Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. Andrew 10. august 2023

Du vil måske tjekke Skiff Mail (Skiff.com) på placeringerne. Det er open source, ende-til-ende krypteret, og vi lancerede netop at tilføje et brugerdefineret domæne på det gratis niveau.

Quietme 23. juli 2023

Info på denne side skal opdatere re tutanota. De har tredoblet prisen på deres lavest betalte plan til 3 euro PCM. Andre henvisninger til Tutanota på dette websted kan også være nødvendigt at opdatere til dette.

Andrew Milich 14. juli 2023

Du vil måske tjekke Skiff Mail (Skiff.com). Det er open source, ende-til-ende krypteret, og vi lancerede netop at tilføje et brugerdefineret domæne på det gratis niveau. Det betyder, at du kan bruge det som en forretning -e -mail med dit eget domæne.

Anonym 8. juli 2023

Hvad med schweiziske e -mail?

 • Jack Sparrow 14. juli 2023

Heh, ja, jeg spekulerede på, at to. I betragtning af at schisscows var i top 10 for de bedste privatlivsfokuserede søgemaskiner på netop dette websted, er jeg overrasket over, at deres e -mail -service ikke nævnes på denne liste.

Jesse Deebox 17. juli 2023

De blev malket for alt, hvad de var værd for længe siden.

Mikey 4. juli 2023

FYI Hvis du er en amerikansk statsborger, og du får adgang til en internettjeneste uden for De Forenede Stater, kan den føderale regering aflyse din kommunikation uden en berettigelse takket være Patriot Act og andre love vedtaget siden “War on Terror” begyndte i 2001. Hvis du vælger en service, der er vært i USA, ville regeringen være forpligtet til at få en kendelse. Selvfølgelig har loven ikke stoppet dem, der er nul konsekvenser, hvis de aflytter på din kommunikation, der er intet, der holder dem til regnskab, og da Snowden -afsløringerne er jeg kommet til den konklusion, som mine medborgere ikke er ligeglade med, hvis regeringen afskæringer og gemmer hver kommunikation, der finder sted. Men hvis de ville bruge dine meddelelser som bevis mod dig i retten, ville de være nødt til at få en warrant. For en USA -statsborger er disse tjenester, der er vært i udlandet, måske ikke det smarteste valg.

 • Kathy 5. juli 2023

Dette er så meget mere involveret, hvor en kort blurb ikke kan gå ind. Ligesom den amerikanske regering på de amerikanske borgere med statslige postkasser, der er rapporteret et sted i en af ​​anti-terrorismens lov, betragter regeringen alle meddelelser 6 måneder gammel i en postkasse som forladt og kan få kopier af dem. Sikker på, at alle regeringer er nødt til at gå deres egne retssystemer for at få din info og derefter lokalt bosiddende mennesker står de bedste chancer for at forsvare sig for et gebyr, uanset hvor de bor. Glem ikke, at den amerikanske regering har sin fod i flere lande, øjets nationer på slæb. Du er nødt til at berettige et mål på ryggen for at forårsage en regering alle problemer med at gå efter dig. Kryptering er en lås og en lås er at holde ærlige mennesker forblive ærlige, men en uærlig person vil bryde enhver lås. Siger ikke meget for sikker teknologi fra den digitale verden eller de regeringer, vi har i dag. Tænk bare på, hvor mange gange dit billede og endda pladetags fanges i et travlt metroområde.

Amerikansk 13. september 2023

Noget at bemærke dog, hvis din “USA Hosted Service” har/bruger servere bogstaveligt talt andre steder i verden, flytter de sandsynligvis eller kopierer dine data til disse servere fra tid til anden til sikkerhedskopiering eller belastningsbalancering eller et hvilket som helst antal ting, Og det er her en stor del af “udenlandske data” indsamles … så du stadig kunne blive kneppet

Brokep 26. juni 2023

Min kommentar her er i forhold til lavabit.com hver omtale af lavabit på dette websted henviser til dets ædle nedlukning i stedet for at overholde en tyrannisk NSL. Dog https: // www.lavabit.com er i live og godt siden 20. januar 2017. Fuld offentliggørelse Jeg har arbejdet på Lavabit siden 2018. Jeg tror, ​​at en fuld gennemgang af tjenesten skyldes her.
Serveren er fuldt open source
https: // www.GitHub.com/lavabit/magma
VPN-serveren, de tilbyder på Android (Google Play & F-Droid), er også open source
https: // www.GitHub.com/lavabit/pahoehoe

 • Kathy 26. juni 2023

Brokep: @lavabit
Mærkeligt webstedet har fanen møde teamet og kun et managementteam af to personer, der er vist = Ladar Levison -grundlægger i Chief, Richard Delgado Business Guy. Så har jeg set ind fra tid til anden gennem årene, og webstedet ser virkelig det samme ud. Selv dette er der stadig “Volcano – vores gratis, open source mail -klient – tager fuld fordel af det mørke internetpostmiljø”. Kommer snart, så er Lavabit stadig aktivt aktivt for Volcano Mail -klienten, og som nogensinde vil der ske? Hvornår? Jeg er enig, at Sven burde få Heinrich til at undersøge lavabit, og måske hvorfor han ikke har det, er fordi lysene er tændt, men ingen er hjemme, som i pressen og den aktive udvikling, selv det sted, der opdateres. Vær god til at have forståelse for en anden god posttjeneste værd at fortroligheden er forhåndsvisning af privatlivets fred.