Piratbugt

Med OpenTracker kan webstedet bruge en UDP -tracker til forbedret koordinationshastighed mellem forskellige servere. I 2008 inkorporerede webstedet SSL -kryptering i sine servere som svar på indførelsen af ​​spioneringsloven i Sverige i juni samme år.

Websteder med direkte filmoverførsler?

Jeg plejede at lave disse videoredigeringer med forskellige filmklip til musik for et par år siden og brugte F (dot) film til at downloade alle mine film. Jeg begyndte at lave videoredigeringer igen for et par måneder siden ved hjælp af klip, jeg finder på YouTube. Jeg har været heldig et par gange og var i stand til at finde de film, jeg ville bruge på Internet -arkivet, men jeg kan ikke huske, hvordan jeg downloadede fra F (DOT) -film. Har FM eller ethvert andet websted direkte downloads? Jeg vil ikke downloade nogen udvidelser eller apps, jeg kneppede min computer og telefon ved hjælp af udvidelser.

Piratbugt

Piratbugt

Pirate Bay er det mest betroede BitTorrent -sted i verden, PirateBay, der tilbyder de mest populære film, tv -shows, applikationer, musik, spil, der kan downloades gratis ved hjælp af BitTorrent -protokol. I 2009 blev de tre svensker (Peter Sunde, Gottfrid Svartholm og Fredrik Neij), der oprettede dette websted som platform for deling af viden, fundet skyldig i at muliggøre krænkelse af ophavsret og følgelig dømt til et års fængsel og beordret til at betale en bøde.

Download af filer fra Pirate Bay er ganske enkel, da databasen er omhyggeligt kategoriseret for at gøre det muligt for besøgende at finde deres foretrukne filer hurtigt. Filer på dette websted findes i forskellige former, herunder lyd, video, applikationer og spil. Hvis du søger efter det mest populære indhold på webstedet, klikker du blot på top 100 -knappen, og hvis du vil have det for nylig uploadede indhold, klikker du på den nylige knap.

Definer ‘piraterne’

“Pirates” er de mennesker, der bruger Pirate Bay, inklusive de registrerede brugere, der deler magnetlink og torrent -filer. Antallet af “pirater” på Pirate Bay er vokset eksponentielt siden starten og det efterfølgende raid af myndighederne i 2006. Webstedets ejere hævder at have omkring 5 millioner aktive brugere.

Betydning af torrenting

Når du downloader filer fra internettet, klikker du normalt på download -knappen, og filen downloades automatisk på din enhed. Denne proces downloader hele filen fra en server. Torrenting fungerer på den anden side anderledes, især da det bryder en fil ind i små stykker kendt som pakker. Den fil, du har downloadet gennem torrenting, holder også styr på folk med forskellige pakker og udvekslingssteder, hvor du downloader den fra.

Gennem torrenting kan du downloade eller dele filer gratis. Selvom dette lyder sjovt, kommer det med forskellige juridiske konsekvenser, især da nogle af de downloadbare filer, der deles gennem denne proces, er ophavsretligt beskyttet. Derfor er torrenting ofte forbundet med piratkopiering. Så når du deler eller downloader film, tv -shows, spil, applikationer, bøger og andre filer gennem torrenting, udsætter du dig selv for risikoen for at blive retsforfulgt for krænkelse af ophavsret.

Hvordan har piratebayen været operationel hele tiden?

På trods af de igangværende teknologiske fremskridt og internetbegrænsninger har PirateBay været operationel gennem årene gennem årene. Dette peer-to-peer-delingswebsted står fortsat med konstant undertrykkelse af myndighederne fra hele verden. Men selv med disse angreb forbliver webstedet tilgængeligt for millioner af sine brugere. De mennesker, der elsker TPB.

I øjeblikket har over 20 nationer allerede begrænset adgangen til Pirates Bay. Disse nationer inkluderer Kina, USA, Australien, Frankrig, Tyskland, Spanien, Belgien, Storbritannien, Holland og mange andre. Men der er mange andre lande og regioner, der stadig giver fuld adgang til stedet, herunder Schweiz, Brasilien, Hviderusland, Hong Kong, Mexico, blandt andre.

Mange andre torrent -websteder er blevet tvunget til at lukke deres operationer på grund af adskillige retssager og overmætning af markedet. Men thepiratebay har formået at modstå dette pres gennem årene. Piratskibet fortsætter med at navigere i det turbulente hav af konstant juridisk kontrol, tunge bøder og landsdækkende blokader.

En af grundene til, at piratebays har formået at forblive stærk midt i alle disse udfordringer er dens millioner af loyale tilhængere. Gennem donationer og annoncer er webstedet i stand til at fortsætte med at fungere. Disse donationer er givet i form af digitale valutaer som Bitcoin, Litecoin og Monero.

Gennem forskellige måder at omgå begrænsningerne er millioner af TPB -brugere i stand til at fortsætte med at få adgang til webstedet frit fra alle hjørner af verden. Men det er ikke klart, hvordan dens juridiske udfordringer vil panorere i fremtiden.

Find filer på PirateBay ved hjælp af kategorier

Pirate Bay -kategorier

TPB organiserer sit indhold i forskellige kategorier for at gøre det let for sine brugere at finde, hvad de vil have. Hver af disse kategorier leveres med flere underkategorier, der hjælper dig med at forfine dine søgeresultater.

For eksempel leveres videokategorien med forskellige underkategorier, herunder musik, film, tv -shows, film DVDR, HD -film, 3D, HD TV -shows, blandt andre. Den anden populære kategori på piratbugterne kaldes “Andet.”Denne kategori er også opdelt i forskellige underkategorier, herunder fysiske ting, e -bøger, tegneserier, covers, billeder og andet. Underkategorien “Andet” bærer specielle filer såsom Udemy Practice -tutorials, tv -shows på forskellige sprog, dokumentarer, lærebøger og instrumentundervisning.

Husk altid, at du er ansvarlig for at kontrollere lovligheden af ​​de filer, du finder på Pirate Bay. Så inden du klikker på knappen Download, skal du sørge for, at filen ikke er ophavsretligt beskyttet. Hvis du downloader en ulovlig fil, er du ansvarlig for konsekvenserne.

Hvorfor skal du bruge en VPN til at få adgang til THEPIRATEBAY

Med en VPN vil du være i stand til at gennemse Pirate Bay anonymt på et offentligt netværk uden at afsløre din identitet. Dette program forhindrer også din internetudbyder i at overvåge dine aktiviteter på internettet ved at skjule din IP -adresse og placering.

Er dette virkelig nødvendigt? Det er absolut nødvendigt at skjule din browserhistorie fra din internetudbyder, fordi de er forpligtet til at dele disse oplysninger med myndighederne regelmæssigt, selv uden at informere dig. Det betyder ikke noget, om du gør noget ulovligt eller ej, din regering ved, hvad du laver på internettet, hvis du ikke har en VPN. Derfor vil et virtuelt privat netværk skjule din identitet og beskytte dig mod at spionere øjne.

Sådan bruges VPN før torrenting

Pirates Bay

Hvis du vil åbne links og downloade filer fra PirateBay sikkert, har du brug for en VPN. Her er de lette måder at bruge VPN’er til at downloade indhold fra webstedet.

 1. Installer en VPN – Download nogen af ​​de populære VPN’er, og installer den på din pc. Hvis du ikke ønsker de gratis VPN’er, kan du vælge de overkommelige. De mest almindelige VPN’er i dag inkluderer ExpressVPN, Nordvpn, Hotspot Shield, TunnelBear blandt andre.
 2. Åbn grænsefladen – når VPN er fuldt installeret, skal du klikke på Åbn for at få adgang til dens grænseflade. Vælg derefter det sikreste land til din VPN. De mest foretrukne lande inkluderer U.S.A, Holland og Schweiz.
 3. Tilslut VPN – Klik på knappen Connect eller enhver anden knap designet til at hjælpe dig med at aktivere applikationen. Hvis det ikke opretter forbindelse til det land efter eget valg, skal du vælge et andet land.
 4. Download filer – når VPN opretter forbindelse, find de filer, du ønsker, og download dem. Download aldrig en fil fra TPB, før du forbinder din VPN.
 5. Frakobl din VPN – efter at have downloadet filerne, afbryd VPN. Du har ikke brug for det for at se det indhold, du har downloadet.

Det er den sikreste måde at downloade indhold fra ThePirateBay3. Hav det sjovt!

Fordele ved Pirates Bay

Selv med så mange torrent -websteder og P2 -delingsplatforme går folk stadig til Pirates Bay for gratis film, apps, tv -shows, spil og musik. Men hvorfor er thepirate bay så populær? Her er flere fordele ved at bruge webstedet.

Gratis indhold: I modsætning til andre torrent -websteder, der opkræver et abonnementsgebyr, opkræver Pirates Bay ikke noget. Så du kan dele og downloade så mange filer, som du vil gratis. Hjemmesiden tjener penge gennem donationer, merchandize og reklamer. Så hvis du vil støtte webstedet, kan du donere gennem Bitcoin, Monero eller Litecoin.

Pålidelig: De fleste torrent -websteder skjuler deres ejers identitet af frygt for retsforfølgning, men Pirate Bay har altid gjort sine skabere kendt. Dette har tjent det meget tillid fra torrentelskere.

Let at bruge: Udviklerne af Pirates Bay hævder, at webstedets enkle design var beregnet til at efterligne Google. Derfor er dens grænseflade meget enkel og let at navigere, selv efter begyndere.

Genoptagelse af downloads: Da ikke alle har tid til at vente i flere timer på en fil at downloade, har Pirate Bay gjort det muligt for sine brugere at pause og genoptage downloads efter Will ved hjælp af BitTorrent -teknologien. Du kan endda slukke for din enhed i dage og genoptage downloadet fra hvor du stoppede. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om strømafbrydelser.

Forskellige adgangsmuligheder: Da det vigtigste Pirate Bay -sted altid er et mål for censur fra myndighederne, er der oprettet mere proxy- og spejlsider for at give brugerne mulighed for at nyde deres yndlings torrents uden afbrydelser.

Hvis du ikke ønsker at bruge alternative websteder, kan du stadig TPB’s TOR -adresse for at nyde dets indhold.

Er PirateBay fri?

Pirate Bay er en komplet peer-to-peer-platform, hvilket betyder, at den er helt gratis-og vil altid være. Det kommer ikke med strenge fastgjort. I modsætning til andre torrenting -websteder opkræver TPB dig ikke engang en krone for at gennemse dets indhold, download eller uploade filer.

Platformen tjener penge gennem frivillige donationer, der er bidraget af villige brugere i form af cryptocurrency. Så du kan donere til den piratbugt, du ønsker. Cryptocurrency gør det let for dig at donere anonymt.

Men du er muligvis nødt til at bruge nogle penge væk fra thiratebays, især når du abonnerer på et virtuelt privat netværk (VPN). Dette er et program designet til at holde dig i sikkerhed, når du gennemser Pirates Bay. Det skaber et ekstra beskyttelseslag, så dine internetudbydere (internetudbydere) og hackere ikke sporer dine online aktiviteter eller får adgang til din enhed ved hjælp af din IP -adresse.

VPN kondonerer dog ikke download eller deling af ophavsretligt beskyttet indhold uden tilladelse fra ejeren. Men da programmet ikke forhindrer dig i at downloade noget indhold, skal du udøve dit skøn.

Det er altid klogt at bruge en VPN, når du får adgang til og gennemser piratbugt. Den gode nyhed er, at det er ret overkommelig. Sammenlignet med hvad det ville koste dig at købe en film månedligt, er det bestemt et økonomisk forsigtigt valg at bruge TPB. Webstedet giver dig mulighed for at downloade terabyte af indhold uden at betale en enkelt krone.

Definer Pirate Bay Mirror -websteder

Et spejlwebsted er bare en kopi af et originalt sted. De fleste webstedsejere opretter spejlsider for at lette trafikken på deres hovedwebsteder og forbedre deres adgangshastighed. Til Pirate Bay oprettes spejlsteder af andre mennesker, der ikke er allierede med ejerne af den originale PirateBay.org site.

Og hvis du spekulerer på, om PirateBay -proxy- og piratebay -spejlsteder er forskellige, er deres forskel meget lidt. Faktisk fungerer et Pirate Bay -spejl som Pirate Bay -proxy -webstedet. Derfor kan du bruge dit foretrukne piratspejlsite for at undgå ISP -begrænsninger, der er placeret på den originale TPB. Og selvom du kan nå det samme formål med en VPN eller et all-purpose proxy-websted, er et spejlsite bedre, fordi det forbliver tilgængeligt, selv når det originale domænenavn er utilgængeligt.

Her er de mest populære PirateBay -proxywebsteder:

 1. https: // thepirateBays.com/
 2. https: // thepirateBay3.co/
 3. https: // The-PirateBay.com/
 4. https: // www.THEPIRATESPROXY.org/
 5. https: // www.THEPIRATESBAY.forening/
 6. https: // www.Piratproxy.plads/
 7. https: // www.THEPIRATEPROXY3SE.com/
 8. https: // www.THEPIRATEPROXIES.org/

Er det sikkert at bruge ovenstående fuldmagter?

Disse piratproxy -websteder er sikre og pålidelige. De er designet til at give dig adgang til indhold, der er tilgængeligt på Pirate Bay anonymt, især når det originale TPB -sted er nede eller blokeret i dit land. Vi kontrollerer lejlighedsvis sikkerheden og pålideligheden af ​​disse torrentende websteder. Vi kan dog ikke garantere dig, at disse PirateBay -proxy -steder ikke sætter dig på regeringens radar. Derfor skal du bruge en VPN, når du får adgang til disse websteder for at undgå at blive opdaget af regeringens avancerede sporingssystemer.

Kontrol af en torrents sikkerhed, før du griber den

Piratbugt

Før du begynder at downloade en fil på Pirate Bay, er det vigtigt at kontrollere dens kommentarsektion for at se, hvad andre brugere, der har downloadet den, synes om den. TPB giver sine brugere mulighed for at kommentere filer som en måde at hjælpe andre brugere med at vide, hvilke filer der er sikre.

Du opfordres også til at efterlade kommentarer til de filer, du downloader for at lade dine kammerater vide, hvad du synes om dem. Dette giver andre brugere tillid til at downloade filerne og nyde indholdet på webstedet.

Bortset fra at læse kommentarerne, skal du altid gå efter filer med det højeste antal seedere (de mennesker, der prøver at downloade dem). Dette viser, at filen er populær blandt dine kammerater, og at den ikke er korrupt. Det betyder også, at filen ikke har ondsindet malware.

Sådan downloades torrents fra piratbugt

PirateBay, der ejes af Sverige -udviklere, har eksisteret i over 18 år, der tilbyder folk en enkel og gratis måde at dele og downloade deres yndlingsfilm, tv -shows, musik, spil, applikationer og videoer. Hvis du bruger webstedet for første gang, er her en simpel guide til, hvordan du downloader torrents fra webstedet.

Download fra Pirate Bay

Installer et virtuelt privat netværk (VPN)

Hvis du bor i et land, hvor Pirate Bay er forbudt, skal du bruge en VPN til at få adgang til dets indhold. Du skal bare downloade en VPN og skifte din IP -adresse til det land, hvor webstedet er tilladt.

Find din foretrukne torrent

Gå til THEPIRATEBAY -webstedet og søg efter din foretrukne torrent. Du kan bruge søgefeltet på webstedets startside til at søge efter filen. Skriv bare dens titel i baren og tryk på knappen Gennemse. Du får en lang liste over filer med det navn, du har søgt efter. Sørg for, at du vælger filen med det højeste antal seedere og færre igler. Gå også igennem kommentarerne i kommentarsektionen i filen for at vide, hvad andre brugere synes om den.

Download torrenten

Du kan enten trække filen til Torrent -klienten eller klikke på downloadlinket. Nogle gange har din pc brug for en udvidelse for at downloade torrenten. Der er mange torrent -klienter, som du kan bruge til at downloade filer fra piratbugterne. Denne applikation konverterer torrents til brugbare eller synlige filer.

Når downloadet er afsluttet, kan du nyde filen.

Oprettelse af en torrent og upload den på Pirate Bay

Først skal du gøre dig bekendt med download- og uploadprocesserne på Pirates Bay. Besøg ikke bare webstedet for kun at downloade indhold; Det er godt at også bidrage med indhold til platformen. Sådan holder du webstedet vokser.

Upload af indhold til TPB kræver, at du har en torrent -klient. Heldigvis kan du bruge den samme torrent -klient, du bruger til at downloade filer. Klik bare på menuen Filer, og vælg Opret en ny torrent -indstilling. Denne torrent -klient giver dig mulighed for at oprette og uploade flere filer. Så hvis du finder flere datapakker, når du downloader en fil, betyder det, at bidragyderen uploader flere filer.

For at uploade en fil til Pirate Bay skal du indtaste private eller offentlige trackers. Heldigvis er du fri til at vælge så mange trackere, som du ønsker. Når du har gemt din fil, skal du gå videre og dele den.

Tips til, hvordan man bruger piratbugt

Det er let at finde de gode ting på Pirate Bay, hvis du ved, hvordan man skal gøre det. Her er nogle nyttige tip til at hjælpe dig med at bruge webstedet sikkert:

 1. Kontroller de 100 bedste lister: De top 100 lister har de mest populære filer, inklusive tv -shows, film, musik, applikationer, blandt andre. Selvom de muligvis ikke har hver fil, du har brug for, er de ganske sikre.
 2. Brug et virtuelt privat netværk (VPN): En VPN hjælper dig med at få adgang til ThePirateBays og downloade filer fra det anonymt. Det giver dig også adgang til webstedet, selvom det er blevet blokeret i dit land. Med en VPN vil det være umuligt for myndighederne at spore dine online aktiviteter.
 3. Brug det sparsomt: Download ikke filer fra TPB kontinuerligt, hvis du ikke ønsker at blive opdaget af myndighederne.
 4. Brug ikke dine rigtige navne: Brug et andet navn, når du opretter en konto på Pirate Bay. Det vil hjælpe dig med at forblive anonym.
 5. Efterlad feedback: Efterlad altid kommentarer til de filer, du kan lide. De vil hjælpe andre brugere med at vide, hvilke filer der er pålidelige. Du skal også gennemgå kommentarerne, før du rammer download -knappen.

Følg disse tip for at forblive i sikkerhed og nyd det tilgængelige indhold på piratebays.

Kontroller status for filen, før du downloader den

Da indholdet på Pirate Bay deles af individuelle brugere, er det vigtigt at kontrollere, om de filer, du vil downloade eller dele, er ophavsretligt beskyttet. I det øjeblik du får adgang til webstedet, påtager du dig alt juridisk ansvar, der følger med at dele eller downloade filer fra det. Du er også nødt til at forstå, at nogle internetudbydere og copyright -vagthunde uploader film og tv -shows med vilje til at uploade filer, der indeholder spyware.

Andre filer indeholder skadelige malware og vira, der kan inficere din pc, netværk eller router, når du downloader dem. Den gode ting er, at Pirate Bay giver dig mulighed for at kontrollere filstatusen, før du downloader den. Det er den nemmeste måde at beskytte dig selv på. Systemet har et tre-lags, farvebaseret system, der giver dig mulighed for at kende kvaliteten af ​​en fil. Den lyserøde farve viser betroet, mens grøn betyder VIP -brugere.

Alle disse resultater, men hvordan ved jeg, hvilken der er den bedste?

Hvis du føler dig overvældet af antallet af resultater, der genereres af Pirate Bay -søgemuligheden og vil have en hurtig måde at beslutte, hvilken der er det bedste valg med hensyn til downloadhastighed, har vi nogle tip til dig. Mod højre side af skærmen vil du se to kolonner navne SE og LE. Det er forkortelsen fra seeders og igler, og dette er et af de vigtigste oplysninger, når man prøver at bestemme sundheden for en torrent.

Seeders er de brugere, der allerede har downloadet filen og fungerer som en kilde, hvorfra du også vil downloade dele af filen. Hvis en torrent har 400 SE, betyder det, at der er 400 brugere, der er forbundet til trackeren, der tilbyder den fil, du leder efter. På den anden side er en Leecher en person, der er i færd med at downloade data fra seeders. Så hvis du vil have den bedste downloadhastighed, og den garanti, din download ikke sidder fast undervejs, skal du tjekke for en torrent med et stort antal frø og et lavere antal igler.

Tage dette i betragtning. Når vi downloader en stor fil, lad os sige 100 GB, fra hundreder af brugere, kan du få det gjort om et par timer afhængigt af din internethastighed. På den anden side, hvis du downloader den samme fil fra kun 1 person, vil overførslen tage meget længere tid, fordi der kan være flere igler til den 1 frøer. Hvis filen kun har 1 Seeder, kan den multithreaded download ikke finde sted, så den samme 100 GB -fil kan tage op til to dage at gennemføre.

Du har måske bemærket, at identisk indhold blandt søgeresultaterne har forskellige filstørrelser. I tilfælde af at du spekulerede på, hvorfor det sker, har vi svarene til dig. Det meste af tiden er forskellen i kvalitet, hvad der får indholdet til at variere i størrelse. Tag f.eks. Hvis det ikke er kvalitet, der gør forskellen, er det undertiden filtypen. Især til videofiler kan forskellige formater og containere bruges til at generere forskellige filstørrelser. En anden mulig situation kan vises, når du downloader software. Hvis du ved, at appen skal være omkring 300 MB, men du finder en med det samme navn, der har 1 GB, er der en stor chance for, at der er nogle andre værktøjer inkluderet, eller forskellige patches og udvidelser.

At vende tilbage til, hvordan man finder ud af, hvilke af søgeresultaterne der er, hvad du vil downloade, at kontrollere kommentarsøjlen er også en god idé. Du vil se, om det blev markeret, da ondsindede eller andre brugere oplevede vanskeligheder med at downloade den fil.

Gør kranierne, der ledsager nogle filer på piratbugt?

Siden barndommen læres mennesker at tro, at kranier betyder død. Derfor frygter nogle mennesker kranierne og tværbenene, der ledsager nogle torrents på TPB. Men sandheden er, at kraniets symboler på webstedet er venlige og et æres tegn på ære.

Husk, pirater har altid brugt bannere og krydstogter med kranier og krydsbener som deres identitet. På piratbugten er det en stor ære og et tegn på pålidelighed at have dette symbol.

Da Pirate Bay bruger magnetlink til at dele torrenter, bruger nogle skrupelløse brugere linkene til at skjule malware og vira, der kan inficere din computer, router eller netværk. For at beskytte dig mod disse trusler bruger Pirates Bay kraniets symbol til at hjælpe dig med at vide, hvilke brugere der kan stole på, og hvilke der ikke kan.

Disse symboler kommer også i to hovedfarver: lyserød og grøn for at indikere niveauet for pålidelighed. For øvrig betyder magnet magnetlink, der giver dig mulighed for at downloade torrents. Men dette er et helt andet emne, der vil blive drøftet en anden gang.

Pink betyder betroet

Når du støder på en bruger med et lyserødt kraniumsymbol, betyder det, at de har brugt webstedet længe nok til at stole på. Deres torrenter er rene og fri for malware og vira.

Grøn betyder en meget vigtig person

Grøn indikerer et højere niveau af pålidelighed end lyserød. Det betyder også, at personen har handlet ansvarligt på stedet, og at de derfor har flere friheder end andre brugere.

Du vil også bemærke, at nogle brugere har administrator- og moderatormærker. Dette betyder, at de har meldt sig frivilligt til at styre piratbugterne.

Intet kraniumsymbol betyder ukendt

Pirate Bay -brugere, hvis navne ikke har kraniets symbol, er ret nyt på stedet. Dette betyder også, at de udgør en potentielt højere risiko end brugerne med kranietsymbolet. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at de deltager i ulovlige aktiviteter. De er bare nye bidragydere, der endnu ikke har tjent kranietsymbolet.

Hvad er kvaliteten af ​​film, der findes på PirateBay?

Generelt er det ikke muligt at kende kvaliteten af ​​filer, du vil downloade fra PirateBay, fordi webstedet ikke har en måde at kontrollere kvaliteten af ​​filer, der deles af brugere og ikke tilbyder sine egne filer. Så den bedste måde at kende kvaliteten af ​​den fil, du ønsker at downloade, er at læse andre menneskers kommentarer og anmeldelser. Vælg kun film med det højeste antal positive kommentarer.

Indeholder filer på PirateBay ondsindet indhold?

Ingen kan garantere dig, at de filer, du downloader fra Pirate Bay, ikke har ondsindet indhold. Webstedet tilbyder kun en platform for peer-to-peer-deling, og den torrent-klient, du bruger. Så den eneste måde at forhindre download af ondsindet indhold er at installere et pålideligt antivirusprogram på din pc. Dette program registrerer og blokerer ethvert skadeligt indhold, når du downloader filer fra Pirate Bay.

Er det ulovligt at downloade ikke-kopieret indhold på Pirate Bay?

Ophavsretligt beskyttet indhold, såsom musik, kunst, tekst, app osv., betyder, at dens skaber har den absolutte ret og eksklusive kontrol over det i en begrænset periode i bytte for deres evne til offentligt at afsløre deres arbejde. Derfor downloader, gengiver, deler, udfører, udfører, offentliggøres eller gør et sådant indhold til et derivatarbejde uden ophavsmandens samtykke til krænkelse af deres rettigheder. Download af sådant indhold uden tilladelse udgør også gengivelsen af ​​arbejdet og en krænkelse af ophavsretten.

Skaberen af ​​indhold, der ikke er ophavsretligt beskyttet, kan dog ikke sagsøge dig for at downloade det uden deres samtykke. Men det er ikke let at vide, om det indhold, du downloader fra webstedet. Det er du skal altid kontrollere, om skaberen har et websted, blog, social medieside, hvor de har udsendt en erklæring, der forklarer, om deres indhold er ophavsretligt beskyttet eller gratis til download.

Piratbugten – ins og outs

Enhver, der elsker torrent -filer, ved om Pirate Bay. Dette er et populært P2P -websted, der deler millioner af torrent -filer i form af magnetlink. Brugere er i stand til at downloade data fra dette websted ved hjælp af et antal BitTorrent -klienter. Tidligere kunne folk kun bruge BitTorrent -filer, der indeholder metadata, der er nødvendige for at downloade datafiler, der deles af andre kammerater.

Filer på dette websted er placeret i forskellige kategorier, herunder video, lyd, spil, porno, applikationer og andet. For at oprette en konto på dette websted behøver du kun at have en e -mail. Hele processen er gratis. Kun registrerede brugere kan være i stand til at skrive kommentarer til de tilgængelige filer og uploade deres eget indhold.

Undersøgelser viser, at 44 procent af uploadserne på Pirates Bay er film og tv -shows, mens porno tager 35 procent. Audios udgør kun 9 procent. Dette websted har en søgefunktion, hvilket gør det nemt for brugerne at finde deres yndlingsfiler. Den indeholder også flere underkategorier som film med høj opløsning, tegneserier og lydbøger. Hvis du er en 3D -entusiast, kan du finde alle dine foretrukne 3D -genstande i kategorien “Fysibler”. Hver fil på Pirates -bugten er katalogiseret efter dens navn, uploaddato og de tilgængelige kammerater og igler.

Tekniske oplysninger om Pirates Bay

Tidligere løb Thepirate Bay på en forældet webserver kaldet Hypercube. I dag er serveren blevet gjort mere brugervenlig og i stand til at bruge mindre båndbredde. Tidligere brugte stedet to HTTP -anmodninger pr. Millisekund på hver server. Dette kan gøre dit internet meget langsomt. Heldigvis er webstedet flyttet fra kun fire Linux -servere til mere end 30 dedikerede servere.

Desuden kører Pirates Bay endnu en ni dynamiske webfronter, en enkelt database, to søgesystemer og otte trackere til BitTorrent. Mens dens frontend bruger både PHP og LightTPD, bruger dens backend MySQL. SQL -forespørgsler, statisk indhold og PHP -sessioner er cache med. Dens to søgesystemer kører Sphinx.

Med OpenTracker kan webstedet bruge en UDP -tracker til forbedret koordinationshastighed mellem forskellige servere. I 2008 inkorporerede webstedet SSL -kryptering i sine servere som svar på indførelsen af ​​spioneringsloven i Sverige i juni samme år.

Webstedet havde introduceret IPv6 -support, men slukkede senere for at sige, at det ikke længere var nødvendigt. I 2012 erstattede Thepirate Bay sine torrents med magnetlink. I et Facebook -indlæg annoncerede webstedet også, at torrents med mindre end 10 kammerater stadig kunne bruge den forældede software, der ikke understøtter magnetlink.

Lovlighed af piratbugten

Pirate Bay tilbyder en massiv database med film, musikvideoer, spil, applikationer, porno og mange andre. Mange mennesker er bange for at bruge det af frygt for krænkelse af ophavsret. Men virkeligheden er, at webstedet bruger P2P -deling, som er lovlig. Nogle mennesker tror også, at deling eller download af torrentfiler er ulovligt, men de er forkerte.

Den bedste måde at vide, om de filer, du downloader eller streaming. Hvis filmen, tv -showet, musikvideo eller software, du vil downloade, har en global copyright -beskyttelse, skal du undgå den. Men alt i det offentlige rum er gratis at downloade og streame.

Hvis du har oprettet filen, eller du har en ægte ejerskabsret til at dele den, kan den frit downloades eller deles med TBP.

Individuelle brugere er dem, der skal bestemme legitimiteten af ​​deres indhold. Pirate Bay har haft mange juridiske kløer med indholdsskabere, hvor nogle endda tager webstedets udviklere for retten om påstande om overtrædelse af ophavsret. Dette har ført til øget censur af webstedet i mange lande.

Sådan får du adgang til Pirate Bay fra mobil?

PirateBay Org

Brugere, der besøger Pirate Bay før 2014, ved, at den mobile oplevelse på webstedet ikke var nøjagtigt funktionel. Adgang til BitTorrent var begrænset til et par muligheder, og hele indholdet på webstedet så rodet ud.

Ting var dårlige nok til, at grundlæggeren af ​​TPB kunne beskrive den mobile brugeroplevelse som “crap” i disse dage.

Med flere og flere mobile besøgende på hjemmesiden begyndte Pirate Bay at blive meget mere mobilvenlig, og oplevelsen blev forbedret betydeligt. På trods af opdateringerne i mobil brugeroplevelse er iOS -brugere stadig ikke i stand til at downloade indhold fra Pirate Bay uden at jailbreaking af deres telefoner eller tablets.

Du behøver ikke at bekymre dig om dette aspekt, hvis du bruger en Android -mobilenhed, da Google Play tilbyder dig masser af torrent -klienter til at downloade indhold fra TPB. Det samme gælder for BlackBerry -brugere, der kan nyde en glat mobil oplevelse på hjemmesiden.

Udover de dedikerede torrent -klienter, der er tilgængelige for disse operativsystemer, thepiratebay.Org tilbyder også et RSS -feed. RSSBay er fremragende til at tilpasse din mobile oplevelse og endda downloade indhold eksternt, lige på computeren.

Uanset operativsystemet er Pirate Bay en ubegrænset kilde til indhold med mere end 75.000 nye torrenter, der tilføjes hver måned. Sørg for, at du ikke går glip af noget af dit yndlingsindhold, og brug TPB på din smartphone og tablet til øjeblikkelig adgang til alle de bedste torrents.

Adgang til Pirate Bay med I2P

Hvis du vil få adgang til Pirate Bay anonymt, skal du bruge Invisible Internet Project (I2P). Dette anonyme kommunikationslag bruger et afvist system, der giver dig mulighed for at gennemse uden at afsløre dine personlige data. Det tilbyder det samme miljø som tor.

Dens indgangs- og udgangskanaler er envejs, og det har eksklusive ruter til spørgsmål og svar. Derudover tillader dette system beskeder gennem forskellige noder. Grundlæggende skaber I2P trafik, der er mere kompliceret end tor. Det er velegnet til at få adgang til Pirate Bay og andre browsingaktiviteter. Du kan få adgang til Torrent -webstedet ved hjælp af dette link.

Med hensyn til popularitet kommer I2P tredje bag Chrome, Tor og Safari. Derfor har det få brugere, hvilket gør det hurtigere, fordi kun få mennesker deler den samlede browsingbelastning.

Selvom I2P kan være langsom, når det bruges til at få adgang til thepiratebay, hjælper det med at forbedre din samlede sikkerhed. På trods af sine mangler giver det de samme effektive resultater som tor.

Piratbugt.org blokeret i mange lande

På grund af divergerende ophavsretlige love over hele verden er Pirate Bay blevet blokeret i en række lande, herunder Australien, Østrig, Belgien, Kina, Frankrig, Tyskland, Indien, Irland, Italien, Malaysia, Holland, Portugal, Rumænien, Rusland, Saudi Arabien, Singapore, Spanien, Sverige, Tyrkiet, Storbritannien og mange andre.

Ikke desto mindre er selv dem, der bor i områder, hvor Pirate Bay er blevet blokeret, stadig i stand til at få adgang til stedet ved hjælp af VPN’er eller ændre deres DNS.

Pirate Bay -ejere kan ikke holdes ansvarlige for indhold, der er uploadet til webstedet, fordi alle tilgængelige torrents kommer fra brugerne.

Fordele og ulemper ved piratbugten

THEPIRATEBAY

Fordele:

Peer-to-peer deling af torrent-filer eller enhver anden fil styres af en uskrevet adfærdskodeks. Så hver gang du åbner Pirate Bay, bliver du en del af et samfund af brugere, der er kategoriseret som frø og igler. Denne adfærdskodeks kræver, at du holder de filer, du downloader på din pc, længe nok til at give andre mulighed for at downloade dem fra dig, mens du også bidrager med nyt indhold. Et afbalanceret forhold mellem frø og igler gør oplevelsen af ​​at bruge Pirate Bay bedre.

2. Genoptag download efter afbrydelser.

Tidligere var download af filer gennem P2P -deling en vanskelig opgave, fordi downloadhastigheden var meget dårlig, hvilket gjorde det næsten umuligt at få store filer. Det var også umuligt at genoptage downloadet, når du efter en afbrydelse, fordi du skulle genstarte hele processen. Men med Pirate Bay er downloadprocessen forbedret sig markant, fordi du kan pause og genoptage processen efter ønske.

3. Let at finde filer.

Processen med at søge efter filer på Pirate Bay er også forbedret markant, fordi den giver dig mulighed for at søge fra mange databaser på én gang. Det har også en søgefelt, hvor du kan skrive navnet på den fil, du ønsker. Resultaterne af din søgning vises på få sekunder.

4. Forbedret podningsproces.

I modsætning til tidligere, da du skulle få en fil fra en enkelt kilde, giver Pirate Bay dig mulighed for at frø en enkelt fil fra flere kilder, hvilket gør downloadprocessen let og hurtig. Dette betyder også, at du kan downloade filer hurtigere, selv med en dårlig internetforbindelse.

5. Let tilgængelighed.

Hvis myndigheder og internetudbydere i dit land har blokeret Pirate Bay, kan du stadig fortsætte med at nyde dets indhold takket være de mange spejl- og proxywebsteder. Du kan også få adgang til det vigtigste TPB -websted ved hjælp af et VPN (virtuelt privat netværk), som giver dig mulighed for at gennemse internettet anonymt.

6. Nyd 100% gratis indhold

Pirate Bay tilbyder sit indhold gratis. Så du behøver ikke at betale noget for at downloade dine yndlingsfiler eller registrere en konto.

Ulemper:

1. Følsomt indhold.

Da TPB ikke har kontrol over den slags indholdsbrugere upload, er det meget let for dig at downloade følsomt eller ophavsretligt beskyttet indhold ubevidst. Du kan også nemt downloade malware, der vil ødelægge din computer eller inficere den med skadelige vira. Selvom dette ikke er almindeligt, skal du sikre dig, at det indhold, du vælger at downloade.

2. Vanskelige filer at downloade.

Nogle filer på denne platform er beskyttet med sofistikerede copyright -procedurer. Dette gør dem vanskelige at dele eller downloade. Nogle gange er du nødt til at installere yderligere programmer som CD-tast og keygen-koder for at kunne bruge sådanne filer. Imidlertid er nogle medlemmer af samfundet meget hurtige til at finde løsninger til sådant indhold.

3. Bremser internettet.

Selvom Pirate Bay er den hurtigste platform til at downloade store filer fra, kan den også bremse hastigheden på dit internet, fordi torrent -downloader forbruger en masse båndbredde. Så det vil tage dig længere tid at downloade andre typer filer gennem andre processer. For at undgå dette skal du justere båndbredden til din bittorrent.

4. Udsætte personlige detaljer.

Når du deltager i en P2P -delingsplatform som TPB, afslører du din IP -adresse til andre brugere. Den eneste måde at forhindre dette på er at installere et virtuelt privat netværk (VPN). Heldigvis er der mange gratis VPN’er tilgængelige.

5. Umuligt at kende kvaliteten af ​​en fil, før du downloader.

Der er ingen nem måde at kende kvaliteten af ​​den fil, du vil downloade, før du downloader den. Selvom piratebay.org tilbyder nogle rimelige antagelser om nogle af filerne, der er ingen garanti for, at kvaliteten er god. Der er også nogle onde brugere, der bare vil skade andres omdømme ved at uploade falske oplysninger om dem. Så den eneste pålidelige måde at vælge de filer, der skal downloades, er at gennemgå kommentarer fra andre brugere.

Piratbugt skjuler ikke din identitet

Mens Pirate Bay ikke tilbyder torrent-filer, er den vært for magnetlink, der giver torrent-klienter, såsom QBitTorrent, Transmission, Deluge og UTORRENT med de oplysninger, der er nødvendige for at downloade filer fra forskellige kammerater direkte, selv uden en tredjepartsapplikation.

Imidlertid er disse torrent -downloads ikke krypteret, hvilket giver din internetudbyder mulighed for at overvåge alle dine aktiviteter på Pirate Bay. Derudover er det meget svært for dig at vide, om dine kammerater er ægte eller uærlige.

Men med et betalt virtuelt privat netværk (VPN) kan du nemt skjule alle dine aktiviteter på Pirate Bay og sørge for, at din enhed er beskyttet mod angreb fra skadelig malware fra upålidelig peers. Du skal dog forstå, at ikke alle VPN’er tillader peer-to-peer-trafik. Så vælg en pålidelig VPN som Cyberghost, IPVanish, Nordvpn og Windscribe. Disse VPN’er er torrent-venlige og har høj hastighed.

Australsk udvikler skaber en piratbugt til NFT

En australsk udvikler har draget fordel af den igangværende dille i cryptocurrency-sektoren for at skabe en piratbugt til ikke-svampbare symboler (NFTs) Den nye online kilde til NFT’er kaldes “NFT-bugten.”Disse NFT’er lader kunstnere udvikle karakteristiske værker, i den form, de forestiller sig, og sælge dem til deres fans og samlere direkte gennem blockchain.

NFT -bugten, der blev oprettet af Geoffrey Huntley, blev lanceret torsdag. Den har NFT’er i deres billedformer i stedet for den faktiske blockchain-sikrede token. Coin Desk rapporterer, at webstedet har mindst 17.96-Terabyte samling af kopier af NFT-billeder. Indtil videre har det tiltrukket sig over 1.2 millioner besøgende.

Webstedet ser ud til at have replikeret Pirate Bays layout og logo. Webstedsudvikleren har dog beskrevet platformen som et uddannelsesmæssigt kunstprojekt ”for at hjælpe folk med at genoverveje køb af NFT -kunst. Han mener, at platformen vil hjælpe folk med at investere i NFT’er mere klogt.

Crypto token af ​​thepirateBays ser ikke lovende ud

“Crypto” -tokenet, der uventet blev lanceret af Pirate Bay for et år siden uden engang en hvidbog, ser ikke ud til at gøre nogen betydelige fremskridt på kryptomarkedet. Ejerne af TPB håbede at bruge crypto -mønt for at give brugerne adgang til VIP -indhold og give donationer til indholds uploadere. Desværre ser folk ikke ud til at være interesseret i det, hvilket får dens pris til at fortsætte med at falde.

Sidste måned markerede et år siden Piratetoken blev lanceret, men der er ikke noget væsentligt at rapportere hjem om. I øjeblikket sælger tokenet for lidt over en dollar. Dette er et betydeligt fald fra $ 15, den højeste pris, den har opnået, siden den blev lanceret.

Fra tingens udseende er den lave pris ikke engang den største bekymring. Sandheden er, at projektet har tiltrukket meget lidt interesse. Det ser ud til, at antallet af mennesker, der ejer pirattokens, falder hurtigt. I øjeblikket er der kun 478 ejere tilbage. Dette er en meget lille del af den enorme brugerbase i Pirate Bay.

Det er også interessant at bemærke, at skaberen af ​​token stadig har 99.98 procent af de 100 millioner tokens. Derfor ejes kun $ 20.000 af $ 100 millioner markedskapitalen af ​​offentligheden.

Men dette burde ikke være en overraskelse i betragtning af, at pirattokenet ikke har et værktøj, og Pirates Bay ikke fremmer det overhovedet.