Hvor meget koster private internetadgang

En anden mulighed er at købe med krypto. Privat internetadgang accepterer BitPay -betalinger, som giver dig mulighed for at konvertere en lang række cryptocurrencies og bruge din saldo til at betale. Du vil ikke handle med cryptocurrency nøjagtigt, men for mange er det stadig en mere sikker måde at betale på end at give dine kreditkortoplysninger.

Sådan annulleres PIA (privat internetadgang) VPN -abonnement

Annullering af dit abonnement skal ikke være en lang og kedelig proces, der afskrækker dig, det skal bære det samme niveau af lethed og glæde, ligesom det tidspunkt, du tilmeldte dig. De fleste abonnementstjenester har ikke en let at finde fanen til at klikke på, at det direkte fører til, at du annullerer dit abonnement med dem. Vi er her for at hjælpe dig. Læs videre for at få en trinvis vejledning.

Sådan annulleres PIA VPN -abonnement

Så du har tilmeldt dig PIA VPN, og du har nydt tjenesten og alt det, der fulgte med det, men du har nået et punkt, du føler, at det er tid til at forlade og skære dine bånd med dem. Lad os komme ind på de trin, du skal tage, når du annullerer dit abonnement.

Trin, der skal følges, når du annullerer tilbagevendende betalinger:

Trin 1: Log ind på dit klientkontrolpanel. Følg den sædvanlige log-in-proces, der involverer brug af dit brugernavn og din adgangskode.

PIA -bruger Accoun Login

Trin 2: Annuller abonnement

Når du har logget ind, skal du klikke på fanen nedenfor Abonnementsoversigt.

Dine abonnementsoplysninger vises på denne side. Ved siden af Abonnement, Du vil se en indstillingsfane. Klik på det og tryk på Sluk for autofornyelse, Dette annullerer eventuelle fremtidige betalinger.

Annuller abonnementsmulighed Privat internetadgang

Trin 3: Bekræft din annullering.

Du bliver bedt om at bekræfte annulleringen af ​​din auto-fornyelse. Efter dette vil du blive bedt om at give en grund til at annullere tilbagevendende betalinger. Du bliver bedt om at bekræfte din beslutning eller holde de tilbagevendende betalinger tændt.

Du vil blive returneret til klientkontrolpanelet, en grøn knap mærket “Tænd for auto-fornyelse” dukker op. Dette vil bekræfte, at abonnementets automatiske betalinger er blevet slukket.

Og til sidst sendes en bekræftelses -e -mail fra PIA VPNs supportsystem til dig, hvilket indikerer, at de har modtaget din anmodning om at annullere din konto.

Abonnement Annulleringsmeddelelse fra PIA

Disse 3 lette at følge trin hjælper dig med at få dit PIA VPN -abonnement annulleret. Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at annullere dit abonnement selv, skal du kontakte supportteamet for dette produkt.

Vi stoler på, at vi har leveret i vores løfte om at give en nøjagtig guide til, hvordan du annullerer dit abonnement. Vi har også fundet det vigtigt at vise, hvorfor du har brug for en VPN, og hvordan det beskytter dig mod potentielle cyberkriminalitetsangreb på dine private data og oplysninger.

Der er meget få ting i livet, som vi kan holde i livet, og VPN Unlimited er en af ​​de få, du kan gøre med deres levetidsmedlemskab. Gå i gang nu!

Bemærk: VPN Unlimited er en del af Monodefense Security Bundle.

Skift til VPN Unlimited

VPN Unlimited er en betroet VPN, der leverer Sterling Internet Security. Det beskæftiger branchen avancerede krypteringsprotokoller For at give ekstra overlegen sikkerhed for dine personlige oplysninger og internettrafikdata.

I modsætning til PIA giver VPN Unlimited dig mulighed for at have din egen personlige server, hvilket øger din Online privatliv og forbindelseshastighed. Brug af en personlig server giver dig bedre kontrol, fleksibilitet og øget ydelse. Du kan tilføje en Personlig statisk IP Til din brug kun som en valgfri ekstra til fuldt ud at beskytte dig selv mod at blive blokeret eller nægtet adgang, mens du bruger internettet.

Fordelen ved at være i stand til at ændre din IP -adresse er, at du kan Adgang til indhold der er begrænset fra alle uden for en bestemt region eller land. Dette er især fordelagtigt for mennesker, der ønsker at have frihed fra internetcensur og stream -tjenester, der ikke er tilgængelige for nogen med en IP -adresse, der er uden for USA, såsom Hulu, HBO GO, Amazon Instant Video og Egen for at nævne bare en få.

For at afslutte det, får bare en engang betaling dig et livstidsadgangsabonnement med VPN Unlimited, det er fem enheder for livet! Du vil nyde en levetid på 24/7 klientstøtte, adgang til højhastigheds-VPN-servere og geo-begrænsningsfri online streaming.

VPN ubegrænset prioriterer sikkerheden og privatlivets fred for brugernes personlige oplysninger og internetdata uden at få dem til at gå på kompromis med hastigheden, pålideligheden eller antallet af tilsluttede enheder.

VPN Unlimited holder ingen logfiler over din online aktivitet. Prøv det i dag!

Hele ideen om at bruge en VPN er at holde din internetaktivitet privat og sikkert krypteret.

Hvor meget koster private internetadgang?

Privat internetadgang VPN - Produktoverskriftsbillede

Internettet er kommet til et punkt, hvor næsten alle på det overhovedet ikke har nogen privatliv. Websteder fortjener data, de indsamler fra os, internetudbydere overvåger regelmæssigt online trafik fra deres brugere, og endda regeringsorganer overalt i verden krænker deres folks privatliv ved at spionere på dem. At opretholde online privatliv bliver stadig vanskeligere.

For de fleste er der dog en simpel løsning: et virtuelt privat netværk eller VPN. De bedste VPN’er er dog ikke gratis. Online privatliv kommer til en pris. Når det er sagt, skulle det heller ikke være nødt til at koste dig meget. Derfor kan vi lide VPN -tjenesten kaldet privat internetadgang.

På denne side vurderer vi privat internetadgang, især dens pris og værdi, for at se, om det er en god mulighed for dit privatliv. Er det et klogt køb? Tilbyder det nok funktioner til at retfærdiggøre prisen? Er der måder at redde? Vi besvarer alle disse spørgsmål nedenfor.

Funktioner

Antal enheder pr. Abonnement Ubegrænset
Penge-tilbage-garanti 30 dage
Kundesupportmuligheder 24/7 live chat
Opdel tunneling Ja
Kill switch Ja

Abonnementspriser

Privat internetadgang tilbyder fleksible abonnementsmuligheder. Til kortvarig brug kan du betale måned til måned eller hver sjette måned, men hvis du er i lang tid, kan du købe et flerårigt abonnement for at nyde betydelige besparelser.

Den månedlige plan giver dig masser af fleksibilitet. Du kan købe det, når du har brug for en VPN, og annullerer, når du ikke gør det. Det koster $ 11.99 pr. Måned, som er den højeste pris for et privat internetadgangsabonnement, men igen er det fleksibelt.

Den seks måneders plan er en anden fleksibel mulighed. Det koster $ 45 i hele seks måneder, eller hvis du nedbryder matematikken, omkring $ 7.50 for hver måned bruger du det. Det er en betydelig prisfald sammenlignet med $ 11.99 månedlig plan.

Til sidst er det længste abonnement tre år – vi ved, det er superlangt – men hvis du er villig til at forpligte dig, får du den bedst mulige sats. Den treårige plan koster $ 79. Det er omkring $ 2.19 pr. Måned, den bedste pris, private internetadgang har at tilbyde.

Ud over at få den bedst mulige sats inkluderer den treårige plan ofte gratis måneder afhængigt af igangværende kampagner. Lige nu får du for eksempel tre måneders gratis adgang oven på det 36-måneders abonnement. Hvis vi tæller disse tre måneder og gennemsnit de månedlige omkostninger, falder PIAs pris ned til kun $ 2.03 pr. Måned.

Da tilbud ændrer sig hele tiden, er her, hvor meget private internetadgangsabonnementer koster normalt.

Termlængder 1 måned 6 måneder 3 år
Månedlig sats $ 11.99 $ 7.50 $ 2.19
Samlet beløb, der er faktureret $ 11.99 $ 45 $ 79

Alle disse tre planer inkluderer de samme funktioner. Du får adgang til PIAs VPN -apps, du vil være i stand til at vælge mellem VPNs fulde pakke med VPN -protokoller og krypteringsmuligheder, og du vil være i stand til at fjerne blokering af Netflix -biblioteker, blandt andet.

Det bedste ved private internetadgangs abonnementer er måske, at de kan dække et ubegrænset antal enheder pr. Konto. Du kan dele dit abonnement med hele familien og nyde online privatlivets fred, uanset hvilke enheder du bruger.

Pro tip: VPN’er er ikke kun for voksne. En VPN kan hjælpe med at få dine børns browsing og online spiloplevelse mere sikker. Med PIA kan du beskytte alle enheder til alle i familien.

For et mere detaljeret kig på, hvad hvert abonnement faktisk får dig, skal du læse vores private internetadgangsanmeldelse.

FYI: Bortset fra privat internetadgang er Surfshark en anden top-klassificeret VPN, der tilbyder ubegrænsede enhedsforbindelser pr. Abonnement. Lær mere i vores Surfshark Review.

Hvem ejer privat internetadgang?

Som du har set, er privat internetadgang overkommelig, men inden vi taler om dens funktioner, lad os se, om denne VPN er pålidelig i første omgang. Du ville ikke ansætte en barnepige til at holde øje med dit barn uden at foretage en baggrundskontrol; I samme forstand skal du ikke vælge en VPN uden at verificere virksomhedens pålidelighed.

Privat internetadgang startede i 2010 under London Trust Media. Med over et årti med erfaring under sit bælte er det sikkert at sige, at Pia ved, hvad det laver.

Når det er sagt, i 2019 blev mærket købt af KAPE Technologies. Dette træk satte Pia under det samme tag som Cyberghost og Zenmate, to andre VPN’er, der ejes af Kape. Du kan læse vores Cyberghost Review og Zenmate Review, hvis du vil lære mere om disse VPN’er.

Her bliver tingene en smule wonky: Kape Technologies startede som reklamefirma, før han vendte et nyt blad for at fokusere på privatlivsfokuseret software. Nogle spekulerede naturligvis på, om Kape planlægger at bruge sine VPN -erhvervelser til at erhverve reklamedata; Data, som VPN -brugere overlader VPN -virksomheder.

Heldigvis er der ikke sket noget af den slags. Siden 2019 forblev privat internetadgang, cyberghost og Zenmate alle uafhængige mærker. Især i PIAs tilfælde har intet ændret sig i privatlivets fred og logning af politikken. Det er stadig en “no-logs” VPN, der ikke deler nogen oplysninger til tredjepart med det formål at markedsføre.

Hvis du vil lære mere, skal du e -maile [email protected] med dine spørgsmål, men vores professionelle mening? PIA er solid, når det kommer til sin privatlivspolitik, på trods af sit moderselskab Kape Technologies historie med reklame. Vi har talt om vores tanker om PIAs privatlivspolitik i vores Private Internet Access Privacy Report.

Accepterede betalingsmetoder

Udover at være fleksibel i sine abonnementer, er privat internetadgang fleksibel med hensyn til den betalingsmetode, den accepterer. Du kan betale ved hjælp af kreditkort, cryptocurrency og endda Starbucks gavekort. Ja, du læser det rigtigt.

 • PayPal
 • Visum
 • Mastercard
 • American Express
 • Opdage
 • Amazon -betalinger
 • Bitcoin
 • Pay Guardian (se nedenfor for detaljer)

Betal anonymt med gavekort

Hvis du vil betale uden at give privat internetadgang nogen af ​​dine betalingsoplysninger som dit kreditkortnummer, navn, e -mail eller faktureringsadresse, kan du betale anonymt med et gavekort fra over 100 mærker, herunder:

 • Mål
 • Starbucks ($ 25 er 95 dage med privat internetadgang).
 • Best Buy ($ 32 får dig 128 dage med PIA -adgang).
 • Home Depot
 • Lowe’s
 • Walmart (et $ 50 -kort får dig 366 dages service).

Vi har ikke alle de nøjagtige oversættelseshastigheder, men for en samlet liste over alle de accepterede gavekort skal du gå over til Paygarden. 1

Tip: For total anonymitet skal du købe et gavekort med kontanter og derefter bruge det til at købe PIA.

Cryptocurrency -betalinger

En anden mulighed er at købe med krypto. Privat internetadgang accepterer BitPay -betalinger, som giver dig mulighed for at konvertere en lang række cryptocurrencies og bruge din saldo til at betale. Du vil ikke handle med cryptocurrency nøjagtigt, men for mange er det stadig en mere sikker måde at betale på end at give dine kreditkortoplysninger.

Tip: Vil du lære mere om kryptomarkedet? Start med disse krypto -fejl for at undgå. Den sidste er den vigtigste.

Favoritfunktioner

Er privat internetadgang værd? Efter at have testet det i vid udstrækning, tror vi, det er. Privat internetadgang tilbyder en masse gode funktioner til en lav pris. Vi opfordrer dig til at læse vores private internetadgangsanmeldelse for at finde ud af nøjagtigt, hvad denne overkommelige VPN tilbyder, men hvis du ikke har tid, er her et resumé af dens funktioner.

Privat internetadgangsapp

 • 78 serverplaceringer og tælling: PIA er et af de større VPN -virksomheder, som vi har gennemgået, hvilket betyder, at det har et stort antal servere i mange lande over hele verden.
 • Ingen logning af webtrafik eller IP -adresser: PIAs privatlivspolitik imponerede os ved at holde vores privatliv intakt og ikke logge eller dele vores webtrafik og IP -adresser.
 • Ram-kun og samlokaliserede servere: For at støtte sin “no-logs” -politik opgraderede private internettjeneste sine servere til en RAM-kun infrastruktur, hvilket betyder, at de sletter alle lagrede data hver gang de genstarter serverne. Derudover lejer privat internetadgang ikke servere; De ejer og administrerer dem.
 • Kill switch: Intet fungerer 100 procent af tiden, hvorfor vi var glade for, at når PIA frakoblet ved et uheld, lukkede vores webbrowsere også ned og skjuler vores trafik fra vores internetudbyder (ISP).
 • Solid kryptering: AES-256 og OpenVPN? Har ikke noget imod det, hvis vi gør det! Vi elskede, at PIA er førsteklasses med hensyn til at kryptere vores data ved hjælp af de aktuelle standarder på tværs af den digitale sikkerhedsindustri.
 • Torrenting: Netflix og Hulu skærer det ikke altid, så vi torrentede, mens vi var forbundet med PIA for kun at holde vores underholdning for vores øjne.
 • Dynamiske IP -adresser: Hver gang vi tilsluttede os til PIA, fik vi en ny IP -adresse, som tjenesten tildelte tilfældigt, hvilket gjorde os så meget sværere at spore online.
 • Hurtigt på Macs: Da vi testede PIA på vores MacBook Air, så vi ingen ændring i latenstid versus, da vi slukkede VPN; Dens hastighed på Windows var heller ikke dårlig med kun en afmatning på fem procent på uploadhastigheder.
 • Højt bedømte apps: Uanset om vi er tilsluttet PIA på vores iPhones eller Androids, mens vi var på farten, var appsene rene, lette at bruge og fri for irriterende bugs.
 • Prisbarhed: PIA er en af ​​de mere overkommelige VPN -indstillinger. Den månedlige sats er $ 11.99, men hvis du køber et to-årigt abonnement, betaler du kun $ 56.94 I alt. Der er lejlighedsvis også tilgængelige omtaler med ekstra gratis måneder.
 • Gratis Monitor til overtrædelse af e -mail: Vores VPN -abonnement kom med en e -mail -overtrædelsesmonitorfunktion helt gratis. PIA scannede vores e -mail -adresser, så det kunne advare os om eventuelle sikkerhedsbrud. Denne funktion hjalp med at beskytte os mod identitetstyveri.
 • Ubegrænsede forbindelser: Der er ingen grænse for antallet af enheder, du kan oprette forbindelse til privat internetadgang. Fra smartphones og tablets, til computere og endda smarte tv’er, kan PIA beskytte dem alle.

Bemærk: Vi foretrækker dynamiske IP -adresser frem for statiske IP -adresser, da statiske IP -adresser er lettere at spore online.

Gratis prøveversion

Fra nu af tilbyder Pia ikke en gratis prøve. Du bliver nødt til at købe et abonnement for at prøve varerne.

Når det er sagt, kommer hvert abonnement med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og i løbet af denne periode kan du anmode om refusion, hvis du annullerer dit abonnement. Dette fungerer dog kun én gang. Når du har brugt det, vil dit næste abonnement ikke længere være dækket af garantien.

Er nogen rabatter tilgængelige?

Hvis du er studerende, bruger du sandsynligvis masser af tid på offentlige netværk, hvad enten det er til at notere i klassen eller proppe til den store matematikprøve på biblioteket. Hvis det er tilfældet, kan du spare 71 procent på PIA gennem studerende bønner. Log bare på din Student Beans -konto og søg efter privat internetadgang for at få en rabatkode, som du vil bruge ved kassen. Vi er for gamle til at være studerende af noget udover skolen med hårde banker, så vi lever vicariously gennem dig Youngs.

Du kan også få rabatter omkring særlige dage. Se efter specielle tilbud omkring Black Friday, Christmas, New Year, 4. juli, og ligesom at nyde endnu lavere priser fra privat internetadgang.

Fik venner?

Vil du have en måned med PIA, helt gratis? Hvis du henviser til en ven, og de tilmelder dig, får du begge 30 dage med fri adgang.

Log blot ind på din PIA -konto og gå over til brugerkontrolpanelet for at sende invitationer til dine venner og familiens e -mail -indbakker direkte. Som et alternativ kan du dele dit henvisningslink på sociale medier. Og det er alt, hvad det kræver for at få en måned med PIA, helt gratis.

Annullering af PIA

Hvis du vil annullere PIA uanset grund, kan du gøre det inden for de første 30 dage efter køb; Dette gælder dog kun for abonnementer, der er købt fra virksomhedens websted direkte med visse betalingsmetoder, så det fungerer ikke, hvis du betalte fra iTunes, Paygarden eller gennem et PIA -gavekort. Ud over det 30-dages vindue kan du annullere, men du modtager ikke en pro-klassificeret refusion. I stedet forbliver dit abonnement aktivt indtil udgangen af ​​det udtryk, du allerede har betalt for, så vi anbefaler at prøve PIA i en måned, før vi får et langsigtet abonnement. For at anmode om refusion skal du enten indsende en supportbillet på PIA -webstedet eller e -mail [email protected].

Hvilke enheder kan jeg oprette forbindelse til PIA?

Mens PIAs pris- og returpolitik bestemt er retfærdige, betyder det ikke noget, der betyder noget, hvis dens service ikke fungerer med din enhed. Kontroller nedenfor, om dine enheder fungerer med PIA:

Tilslutning til privat internetadgang

 • Windows 8.1 eller nyere
 • MacOS 10.13 eller nyere
 • Android 5.0 eller nyere
 • iOS 11 og senere
 • ipados 13 eller senere
 • Linux
 • Linux-baserede systemer som Ubuntu, Mint, Arch og Debian
 • Krombrowsere
 • Firefox -browsere
 • Opera -browsere

Mobile applikationer

I 2018 tegnede mobilsøgning sig for 58 procent af alle webstedsbesøg og 42 procent af den samlede brugte tid online, 2, så det er vigtigt, at PIA fungerede godt på vores iPhones og Androids.

På både Apple- og Google Play -butikkerne har VPN via private internetadgangsapps ratings på 4.7 og 4.Henholdsvis 4, som er temmelig tæt på perfekt. Fra over 40.000 anmeldelser fra Android -brugere og over 77.000 anmeldelser fra iPhone -brugere, er det sikkert at sige, at Pia ved, hvad det gør, når det kommer til apps.

Kunde support

På trods af PIAs brugervenlige apps, ville vi stadig sikre os, at hvis vi havde brug for hjælp til dens service, ville det være en relativt smertefri proces med supportpersonalet let tilgængelige. På sin hjemmeside har PIA en supportportal, der inkluderer tutorials, guider og brugerfora, men hvis disse ikke hjælper, kan du kontakte PIA enten gennem live chat eller gennem en online formular.

Gennemsigtighedsrapport

Vi ønsker, at regeringen var lige så gennemsigtig som Pia! Virksomhedens rapport fra 2020 gennemsigtighed bekræfter, at den ikke har modtaget nogen retsafgørelser, stævninger eller warrants at udlevere kundedata; Husk, det er vigtigt, da USA kunne tvinge PIA til at udlevere kundedata lovligt.

Heldigvis, selvom regeringen skulle kontakte PIA, ville VPN -selskabet ikke have meget information at udlevere, da det ikke logger brugernes oprindelse i IP -adresser, besøgt websteder eller enhver webtrafik. Generelt er vi glade for, at PIA har en knirkende ren historie, når det kommer til regeringsanmodninger om kundeoplysninger og dens privatlivspolitik. For at lære mere skal du enten læse vores fulde gennemgang eller tjek PIAs privatlivspolitik, som faktisk er temmelig let at forstå, tro det eller ej.

Hvorfor er det tilfældet? Lad os tage en historielektion.

Den Europæiske Unions generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) bestemmer, at websteder, der betjener borgere i E.Du skal have klare og letforståelige privatlivspolitikker, der er offentliggjort offentligt. Selvom pia er i u.S, fordi det har kunder i E.U, det overholder GDPR med sin privatlivspolitik. Dette gavner amerikanere og europæere, selvom vi ikke er underlagt de samme rettigheder til databeskyttelse som vores venner på tværs af dammen.

Find ud af, om privat internetadgang kan beskytte dit hjem som andre VPN’er

Privat internetadgang er et godt valg, men der kan være bedre muligheder derude. Se hvordan privat internetadgang sammenlignes med vores foretrukne VPN’er.

 • Privat internetadgang vs. Expressvpn
 • Privat internetadgang vs. Nordvpn

Sammenfattende

Vores konklusion? PIA er værd at det allerede er lave priser, og vi elsker at det har rabatter for studerende såvel som en 30-dages pengene-tilbage-garanti. I betragtning af dets hurtige hastigheder, Kill Switch, Torrenting Access og 256-Bit AES-kryptering, er PIA mere end at opfylde industristandarderne, når det kommer til funktioner.

Dens eneste store mangel ligger i dens privatlivskompetence. Men hvis du ikke er i et erhvervsrisikoproduktion som journalistik eller aktivisme, betyder det muligvis ikke noget for dig. For den afslappede VPN -bruger giver PIA stor værdi på dollaren.

De spørgsmål, vi får mest almindelige

Privat internetadgang er en god VPN med hurtige hastigheder, stærke krypteringsmetoder og dynamiske IP -adresser. Men da virksomheden er baseret i U.S, det er underlagt overvågningsallianser, der kan tvinge det til at give kundedata til regeringen, så mens PIA er en god VPN generelt, er det ikke det bedste, hvis privatlivets fred er en enorm bekymring for dig.

Den private internetadgang VPN er et virtuelt privat netværk, der krypterer brugernes webaktivitet og skjuler deres IP -adresse med et nyt hver gang de opretter forbindelse. Privat internetadgang har apps til iOS og Android, browserudvidelser til Firefox, Chrome og Opera, plus kompatibilitet med Windows, MacOS og andre mærker.

Mens privat internetadgang generelt er sikkert, er det ikke det bedste for dem, der ønsker det højeste niveau af anonymitet online på grund af placeringen af ​​sit hovedkvarter i U.S. U.S er medlem af fem øjne, ni øjne og 14 øjne, en international overvågningsalliance, der gør det lovligt at tvinge virksomheder til at give regerings brugerdata. Selvom PIA ikke logger på webtrafik eller IP -adresser, kan det overlevere nogle oplysninger til regeringen som brugerens navn eller betalingsoplysninger, så det er ikke det sikreste for dem, der ønsker total anonymitet online.