Witopia PersonalVPN Review

På toppen af ​​dette tilbyder Witopia PersonalVPN ikke nogen form for gratis prøve, hvilket betyder, at der ikke er nogen måde at prøve VPN uden at købe mindst et seks-måneders abonnement. Hvis du er interesseret i en VPN, der har en gratis plan eller prøve, så du kan se, om en VPN er det rigtige for dig, skal du huske at se på vores bedste gratis VPNS -artikel eller vores Windscribe -anmeldelse.

Witopia PersonalVPN 4+

Jeg kan godt lide, at appgrænsefladen er lige frem og let at bruge. Jeg kan godt lide, at deres kundeservice er tilgængelig 24×7, og at hvis jeg har et problem med at forbinde, er jeg i stand til at nå ud til dem og finde en anden metode til at oprette forbindelse (dette er sket, hvis rejser til udlandet, hvor begrænsninger er højere) Awesome Vibe

Travelden, 04/10/2023

Longtime Witopia -bruger. Det er det bedste!✨

Jeg har brugt Witopia til noget som femten år nu og kunne ikke være mere tilfreds. Jeg har prøvet andre, og Witopia er uovertruffen for konsistensen af ​​forbindelsestilgængelighed af placeringer på udenlandske steder og også i hele USA. Deres kundeservice er altid tilgængelig og vidende!

Nursrr, 02/12/2020

Hurtig, sikker og værker!

Fungerer godt og hurtigt. Meget let grænseflade og masser af forskellige servere. Jeg har brugt et par andre, og indtil videre er denne min favorit. Jeg bruger det på iPhone, iPad og MacOS, og det fungerer altid godt uden fiasko.

App -privatliv

Udvikleren, Witopia, angav, at appens privatlivspraksis kan omfatte håndtering af data som beskrevet nedenfor. For mere information, se udviklerens privatlivspolitik.

Data knyttet til dig

 • Identifikatorer

Data ikke knyttet til dig

Følgende data kan indsamles, men de er ikke knyttet til din identitet:

Privatlivspraksis kan for eksempel variere baseret på de funktioner, du bruger eller din alder. Lær mere

Information

Sælger Witopia
Størrelse 41.6 MB

Kompatibilitet iPhone kræver iOS 12.0 eller nyere. iPad kræver iPados 12.0 eller nyere. iPod touch kræver iOS 12.0 eller nyere.

Witopia PersonalVPN Review

Witopia Personalvpn ser ud til at være blevet sammensat med ideen, der kun indeholder forvirring. Resultatet er en no-nonsense, meget funktionel VPN, der kunne bruge et hastighedsforøgelse såvel som et par muligheder for sikkerhed og brugervenlighed. Læs vores fulde Witopia VPN -gennemgang for detaljerne.

Witopia PersonalVPN blev lanceret i 2005, hvilket gjorde det til en gammeldages i VPN-verdenen. I vores tidligere Witopia VPN -gennemgang begyndte dens alder at vise med en forældet grænseflade, der næsten ikke gav nogen funktioner – ikke engang en dræbskontakt – og middelmådige hastigheder.

Siden da har den aldrende VPN modtaget en meget tiltrængt ansigtsløftning med en ny klient og et nyt look. Witopia -grænsefladen er meget forbedret og ser meget mere moderne ud, men mange af de originale problemer dvæler stadig. På trods af det opdaterede look er der ikke tilføjet meget til funktionslisten, bortset fra en dræbskontakt, og hastighederne er i bedste fald stadig mellem.

Mens Witopias vedvarende mangel på funktioner og hastighed forhindrer, at det gør det til vores bedste VPNS-liste når som helst snart, kunne forbedringerne, der foretages til denne 15-årige VPN, potentielt give den mulighed for at finde vej til den øverste en dag.

  Hvad er witopia?

Witopia er et VPN eller et virtuelt privat netværk. En VPN kan hjælpe med at beskytte dit online privatliv og sikkerhed ved at kryptere din internetforbindelse og sende den gennem en privat tunnel, før den når sin destination, hvilket gør det sværere for andre at spore din aktivitet eller stjæle dine oplysninger.

Den bedste VPN -service til hjemmebrug afhænger af, hvordan du bruger den, men ExpressVPN og Nordvpn er meget gode muligheder. Begge er meget sikre, tilbyder god hastighed og ydeevne og har pålidelige track records for at respektere brugernes privatliv.

Mens gratis ting sjældent er så gode som de betalte versioner, er der nogle gratis VPN’er, der er værd at tjekke ud. Protonvpn og Windscribe er begge højt respekterede VPN -tjenester, der har generøse gratis planer til rådighed.

Den månedlige plan tilbyder ikke en pengene-tilbage-garanti. Hvis du har nogen af ​​de andre planer, kan du kontakte kundesupport for en refusion, så længe du er inden for 30-dages pengene-tilbage-garanti-vinduet.

Styrker og svagheder

 • Nogle overkommelige planer
 • God streamingydelse
 • Let at bruge
 • Mangler funktioner
 • Middelmådige hastigheder
 • Dyre planer tilbyder lidt

Funktioner

På trods af forbedringer i næsten enhver kategori, mangler Witopia VPN stadig, når det kommer til funktioner. Den første af de fem faner, der findes på siden Præferencer, er mærket “Forbindelse” og har et antal afkrydsningsfelter for meget basale indstillinger, såsom autoforbindelse, når softwaren starter op og en dræbskontakt.

Den næste fane er fanen “Protokoller”, som giver dig mulighed for at vælge mellem et antal protokolindstillinger – vi ser mere på det mere detaljerede i afsnittet “Sikkerhed”. Ved siden af ​​dette er fanen “DNS”, der giver dig mulighed for manuelt at konfigurere dine DNS -valg, brug Witopia Secure DNS eller fortsæt med at bruge din standard DNS.

De sidste to faner har noget vildledende navne og indeholder få muligheder. Først er fanen “Generelt”, der for det meste indeholder kontooplysninger og et enkelt afkrydsningsfelt for, om PersonalVPN -softwaren kører, når du starter din computer.

Det ser ud til, at fanen “Forbindelse” skal kaldes “Generelt”, da den indeholder de fleste af indstillingerne, og afkrydsningsfeltet Automatisk opstart skal være i den samme fane som alle de automatiske forbindelsesmuligheder.

Den sidste fane er mærket “avanceret” og igen indeholder ikke meget af noget. Det er her du finder loggen, hvilket kan være nyttigt, når du kommer i kontakt med kundesupport for at fejlfinde et problem.

Witopia VPN dækker de mest basale funktioner som Auto-Connect og en Kill Switch, men leverer ikke ekstra klokker og fløjter. Mens der er en række manglende funktioner, såsom portforsendelse og yderligere muligheder for den automatiske forbindelse (såsom de smarte regler, vi så i vores Cyberghost -gennemgang,) er den mest skinnende undladelse delt tunneling.

Split Tunneling er en stadig mere almindelig funktion med VPN’er og giver dig mulighed for at vælge, hvilke programmer der bruger VPN’s beskyttede forbindelse, og hvilke der bruger din hurtigere, men ubeskyttede normale internetforbindelse. Tjek vores ExpressVPN vs Cyberghost-artikel for at se på to funktionsrige VPN’er med fremragende split tunneling.

Witopia PersonalVPN har oversigt

Prisfastsættelse

I vores CactusVPN -anmeldelse beklagede vi det for store antal planer, men Witopia VPN formår at gøre CactusVPN til skamme med en enorm 13 planmuligheder. Heldigvis er det ikke for kompliceret og kommer virkelig ned på kun tre forskellige planer, hver med enten fire eller fem tidsrammer at vælge imellem.

Personalvpn Basic

 • Ubegrænset GB
 • 5

1-måneders plan
6-måneders plan
$ 28.99 faktureret hver 6. måned
1-årig plan
$ 49.99 faktureret hvert år
2-årig plan
$ 79.99 faktureret hvert andet år
3-årig plan
$ 109.99 faktureret hvert 3. år
PersonalVPN Pro

 • Ubegrænset GB
 • 5

6-måneders plan
$ 39.99 faktureret hver 6. måned
1-årig plan
$ 69.99 faktureret hvert år
2-årig plan
$ 119.99 faktureret hvert andet år
3-årig plan
$ 159.99 faktureret hvert 3. år
PersonalVPN Premier

 • Ubegrænset GB
 • 8

6-måneders plan
$ 59.99 faktureret hver 6. måned
1-årig plan
$ 99.99 faktureret hvert år
2-årig plan
$ 169.99 faktureret hvert andet år
3-årig plan
$ 209.99 faktureret hvert 3. år

Den første plan er PersonalVPN -grundlæggende plan, som er den eneste plan, der tilbydes i en månedlig tidsramme. Denne plan giver mulighed for op til fem samtidige forbindelser, men tillader ikke brugere at drage fordel af alle Witopia VPNs funktioner.

For PersonalVPN-grundlæggende abonnenter er OpenVPN-protokollen såvel som de tilslørede “stealth-tilstand”. Disse kan kun bruges af PersonalVPN Pro og PersonalVPN Premier Plan -brugere.

Ud over at give adgang til OpenVPN og stealth-protokollindstillingerne, øger top-tier-personalvpn-premier også antallet af samtidige forbindelser,.

Prisfastsættelsen af ​​den grundlæggende plan er overraskende konkurrencedygtig, med den månedlige mulighed, der kun kommer ind på $ 5.99 om måneden, mindre end den allerede overkommelige månedlige prisfastsættelse, vi så i vores Mullvad Review.

Den langsigtede prisfastsættelse er også overbevisende med den grundlæggende plan, hvor den treårige indstilling bringer omkostningerne pr. Måned ned til kun ca. $ 3.05. Mens vores Nordvpn-gennemgang normalt er det, vi peger på for fremragende langvarige priser, formår Witopias grundlæggende plan at slå selv denne prisfastsættelse, hvilket gør den grundlæggende plan til en meget overbevisende billig VPN.

Som vi nævnte, tilbyder Pro- og Premier-planerne ikke månedlige abonnementer, men har i stedet seks måneders muligheder og en-, to- og tre-årig planer. Pro- og førende planer tilbyder et meget mindre lokkende værdiproposition end den grundlæggende plan, i betragtning af at de fleste VPN -udbydere inkluderer OpenVPN som standard og ikke som et yderligere køb.

Witopia VPN gratis prøve

Et andet interessant svirm af Witopias prisfastsættelse er ansvarsfraskrivelse på kassen, der udelukker grundlæggende plan for måned til måned fra den 30-dages pengene-tilbage-garanti, som er lidt usædvanlig.

På toppen af ​​dette tilbyder Witopia PersonalVPN ikke nogen form for gratis prøve, hvilket betyder, at der ikke er nogen måde at prøve VPN uden at købe mindst et seks-måneders abonnement. Hvis du er interesseret i en VPN, der har en gratis plan eller prøve, så du kan se, om en VPN er det rigtige for dig, skal du huske at se på vores bedste gratis VPNS -artikel eller vores Windscribe -anmeldelse.

Endelig mangler Witopia VPN også en smule i de typer betalinger, den accepterer. Det tager ikke bitcoin eller cryptocurrency som betaling, men holder sig i stedet til enten PayPal eller kreditkort.

Brugervenlighed

Witopia VPN har foretaget mærkbare forbedringer af designet af sin brugergrænseflade, siden vi sidst checkede ind. Sidste gang det brugte en dateret og for det meste grå interface, der så mere hjemme i Windows XP end Windows 10. Heldigvis er UI blevet erstattet af en meget mere moderne og raffineret grænseflade, der er mere på linje med de fleste VPN’er.

Det nye layout er relativt standard med en stor “Connect” -knap i midten af ​​skærmen og en knap under det for at vælge din forbindelsessted. Serverne er som standard organiseret alfabetisk, og hver placering har landets flag ved siden af ​​det, hvilket gør det temmelig let at gennemse igennem.

Serverne kan også sorteres efter region, og der er en søgefunktion øverst i vinduet. Tre-linjers hamburgerikon i toppen til venstre åbner præferencerne, som, som vi nævnte i afsnittet “Funktioner”, er lidt af en blandet taske, når det kommer til brugervenlighed.

Indstillingerne indeholder ikke meget, hvilket betyder, at Witopia VPN er let at bruge i kraft af dens enkelhed. De fleste indstillinger er selvforklarende, og dem, der ikke giver små forklaringer på, hvad hver indstilling er til-såsom protokolindstillingerne.

Når det er sagt, virker organiseringen af ​​indstillingerne lidt slukket. Nogle muligheder ser ud til at være ude af sted, og et par af fanerne har navne, der er lidt mærkelige. Dette ender dog med at være et trivielt problem, da der er et begrænset antal muligheder i indstillingerne.

Fart

70 % – anstændig

På sin hjemmeside hævder Witopia VPN at være den “hurtigste VPN -tjeneste garanteret”, men vi fandt, at dette simpelthen ikke er sandt. Den første hastighedstest, vi kørte, beviste dette, med U.S. server, der vender tilbage mindre end en tredjedel af vores ubeskyttede båndbredde til os.