Få 71% rabat på OVPNs 1-årige plan

For nogle udbydere, som Airvpn, .OVPN -filer genereres pr. Bruger og indeholder legitimationsoplysninger. Disse filer kan ikke hostes nogen steder offentligt synlige. Så kan du montere filerne i beholderen og bruge dem direkte fra din lokale vært.

Understøttede udbydere

Containeren plejede at komme med en masse konfigurationsfiler til en række VPN -udbydere. Dette var fint, da det var en håndfuld eller endda et dusin understøttede udbydere, men da vi nærmet os 50 udbydere og 10k configs var der ikke tid til noget andet end at holde dem ajour.

Så vi har forsøgt at komme med en mere vedligeholdelig opsætning. Vi har delt .OVPN Configs Out to a Separat Repository på: https: // github.com/haugene/vpn-configs-contrib.

Alle statiske konfigurer, der skal opdateres manuelt, vil bo der og blive trukket på containerstart. Vi vil forsøge at oprette en kodejejersordning og bede om mere hjælp fra samfundet for at holde dem ajour.

Nogle udbydere leveres stadig fra kerneprojektet, og det er dem, der har implementeret et script til at hente konfigurerne dynamisk. Fremover tillader vi kode i dette projekt, ikke konfiguration.

Så det er historien om, hvordan vi nu har to typer udbydere: intern og ekstern . Fordelen ved at have oprindelig støtte til eksterne konfigurationer er, at det er meget enklere for en bruger at lave en gaffel af config repo og blot bede containeren om at bruge hans eller hendes gaffel. På denne måde kan vi forhåbentlig styrke mange flere til at hjælpe med at holde vores udbydere ajour og tilføje nye.

Out-of-the-box understøttede udbydere¶

Hvis du ikke kan finde din udbyder, er du velkommen til at gå over til Config -repoen for at anmode om det eller tilføje den selv. Husk, at nogle udbydere genererer konfigurer pr. Bruger, hvor godkendelsesoplysningerne er en del af konfigurationen, og de kan derfor ikke tilføjes her, men skal manuelt leveres af brugeren. Du kan bruge enhver OpenVPN -konfiguration med denne beholder ved at montere den som en fil i beholderen. For mere info om, se sektionen ved hjælp af en brugerdefineret udbyder.

Interne udbydere¶

Disse udbydere implementeres som et script i dette projekt og downloader automatisk nye konfigurer direkte fra udbyderen på containerstart.

Udbydernavn Config Value (OpenVPN_Provider)
Ipvansk Ipvansk
Nordvpn Nordvpn
Privat internetadgang Pia
Vyprvpn Vyprvpn

Eksterne udbydere¶

Disse udbydere hentes fra vores konfigurationsrepo ved opstart. De skal opdateres manuelt i denne repo, når udbyderen ændrer dem, men vi prøver at holde dem ajour.

Bemærk, at vi prøver at holde denne liste synkroniseret, men det er filerne og mapperne i Config-repoen, der i sidste ende er den mest ajourførte liste over konfigurer og udbydere, der understøttes.

Udbydernavn Config Value (OpenVPN_Provider)
Anonin Anonin
Anonvpn Anonvpn
Blackvpn Blackvpn
Btguard Btguard
Kryptostorm Kryptostorm
Expressvpn Expressvpn
Hurtigstvpn Hurtigstvpn
Freevpn Freevpn
Frootvpn Froot
Frostvpn Frostvpn
Getflix Getflix
Ghostpath Ghostpath
Giganews Giganews
Gem mig GEM MIG
Hidemyass Hidemyass
Integrityvpn Integrityvpn
Ironsocket Ironsocket
Ivacy Ivacy
IVPN IVPN
Mullvad Mullvad
Octanevpn Octanevpn
Ovpn Ovpn
Privado Privado
Privatevpn Privatevpn
Protonvpn Protonvpn
Proxpn Proxpn
Purevpn Purevpn
Ra4w vpn Ra4w
Safervpn Safervpn
Slickvpn Slickvpn
Slickvpncore Slickvpncore
Smart DNS proxy Smartdnsproxy
Smartvpn Smartvpn
Surfshark Surfshark
Tigervpn TIGER
Torguard Torguard
Tillid.Zone Trustzone
Tunnelbear Tunnelbear
VPN.Ac VPNAC
Vpnarea.com Vpnarea
VPNBook.com VPNBook
Vpnfacile Vpnfacile
VPN.ht Vpnht
Vpntunnel Vpntunnel
Vpnunlimited Vpnunlimited
Windscribe Windscribe
Zoogvpn Zoogvpn

Brug din egen konfiguration uden at bygge billedet¶

Hvis du har en .OVPN -fil fra din VPN -udbyder, og du vil bruge den, men du ved enten ikke, hvordan du selv bygger billedet, eller hvis du ikke ønsker, er der en anden måde.

Tjek guiden til dette i Config Repo.

Brug af en lokal single .OVPN -fil fra en udbyder¶

For nogle udbydere, som Airvpn, .OVPN -filer genereres pr. Bruger og indeholder legitimationsoplysninger. Disse filer kan ikke hostes nogen steder offentligt synlige. Så kan du montere filerne i beholderen og bruge dem direkte fra din lokale vært.

Grib alle filer fra din udbyder (normalt a .ZIP -fil til download & Unzip)

Kopier dem til en mappe på din Docker -vært, der kan være .OVPN -filer og CA.CERT også (eksempel nedenfor/volumen1/docker/ipvanish/)

Monter lydstyrken Kompose prøve:

 - /volumen1/docker/ipvanish/:/etc/openvpn/brugerdefineret/ 

Angiv den brugerdefinerede udbyder, målserveren og login/adgangskode Også vigtigt at bemærke her er, at openvpn_config -værdien skal være navnet på OVPN -filen, der ønsker at blive henvist til i/etc/openvpn/brugerdefineret lydstyrke. I eksemplet nedenfor er ovpn-filnavnet ipvanish-uk-maidenhead-lhr-c02.ovpn

 - OpenVpn_Provider = Custom-OpenVPN_Config = ipVanish-UK-Maidenhead-LHR-C02-OpenVPN_Username = Bruger-OpenVPN_Password = Pass 

Docker Env VARS -prøve:

 -e openvpn_provider = Custom \ -e OpenVpn_Config = ipVanish-UK-maidenhead-lhr-c02 \ -e openvpn_username = bruger \ -e openvpn_password = pass \ 

Monter ikke en enkelt konfigurationsfil¶¶

Monter ikke en enkelt konfiguration direkte. Containeren mislykkes, hvis du prøver, da den forårsager SED-fejl, når det ændrer openvpn-config.Sh udføres. Monter i stedet det bibliotek, hvor konfigurationen eksisterer.

sed: Kan ikke omdøbe/etc/openvpn/brugerdefineret/sedhef3gs: enhed eller ressource optaget 

Få 71% rabat på OVPNs 1-årige plan

OVPN er en domstolsprøvet VPN-service, der tilbyder sikkert internet uden land eller streamingbegrænsninger, og hvor annoncer ikke længere sporer dine hver eneste bevægelse.

10-dages pengene-tilbage-garanti

OVPN -app

Mød OVPN

Vi tror, ​​at alle har ret til at leve et liv uden konstant at blive overvåget. Det er her VPN -tjenester kommer ind på billedet.

Bevist og verificeret fokus på privatlivets fred

Bevist og verificeret fokus på privatlivets fred

OVPN har været i retten i at kæmpe for en to-måneders lang information påbud, da brugeroplysninger blev anmodet fra os. OVPN dukkede op sejrrig på grund af vores politik uden logging.

Vi har forsikring, der dækker juridiske gebyrer. OVPN har aldrig givet nogen oplysninger om vores kunder til en tredjepart.

Samlet ejerskab af infrastruktur

Samlet ejerskab af infrastruktur

Al den hardware, der bruges til at betjene OVPN, ejes af os. Alle VPN -servere fungerer uden harddiske, da operativsystemet kun er bosiddende i RAM.

Ingen lejede servere, ingen virtuelle maskiner. Bare ren bare metal hardware, som vi enten har sendt eller installeret os selv. Nævnte vi ingen harddiske?

Gennemsigtigt selskab og politikker

Gennemsigtigt selskab og politikker

Månedlige gennemsigtighedsrapporter er blevet offentliggjort siden 2014, detaljerende serverstatistik & informationsanmodninger.

Virksomheden, der kører OVPN, er indarbejdet i Sverige og hedder “OVPN Integritet AB”. Integritet betyder privatliv på svensk. Sådan indgroede vores privatlivsfokus.

Ekstremt kyndig kundesupport

Ekstremt kyndig kundesupport

Træt af at tale med kundesupportrepræsentanter, der har mindre teknisk viden end dig? Så er vi. Derfor består vores kundesupport kun af L2 -personale.

De vil være i stand til at hjælpe dig med alt, hvad du kaster deres vej. Gå videre – Send dem et vanskeligt tilpasset konfigurationsspørgsmål og vær forbløffet.

VPN -servere i 32 byer over hele kloden

På grund af vores høje sikkerhedskrav har vi ikke servere på ethvert sted, man kan forestille sig. Vi prioriterer kvalitet og sikkerhed frem for mængde og markedsføring. Og lad os være ærlige – har du virkelig brug for VPN -servere i 150 lande?

VPN -servere i 32 byer over hele kloden

Wien, Østrig Sydney, Australien Toronto, Canada Zurich, Schweiz Erfurt, Tyskland Frankfurt, Tyskland Offenbach, Tyskland Copenhagen, Danmark Madrid, Spanien Helsinki, Finland Paris, Frankrig London, Storbritannien Milan , Polen Bukarest, Rumænien Göteborg, Sverige Malmö, Sverige Stockholm, Sverige Sundvall, Sverige Singapore, Singapore Kyiv, Ukraine Atlanta, USA Chicago, USA Dallas, USA Denver, USA Los Angeles, USA Miami, USA New York, USAs Seattle, USA Dallas, USA

Wien, Østrig Sydney, Australien Toronto, Canada Zurich, Schweiz Erfurt, Tyskland Frankfurt, Tyskland Offenbach, Tyskland Copenhagen, Danmark

Madrid, Spanien Helsinki, Finland Paris, Frankrig London, Storbritannien Milano, Italien Tokyo, Japan Amsterdam, Holland Oslo, Norge

Warszawa, Polen Bukarest, Rumænien Göteborg, Sverige Malmö, Sverige Stockholm, Sverige Sundvall, Sverige Singapore, Singapore Kyiv, Ukraine

Atlanta, USA Chicago, USA Dallas, USA Denver, USA Los Angeles, USA Miami, USA New York, USA Seattle, USA

Bedste OpenVPN -tjenester i 2023

Chancerne er, at du sandsynligvis har hørt om OpenVPN, der tilbydes som en service i mange af de VPN -annoncer, du har set over hele internettet. Måske har du tænkt over det, forsøger at finde ud af, hvad det står for, men hvis ikke, er du heldig, fordi vi vil afmystificere, hvad det handler om, før vi anbefaler, hvad vi synes er de bedste OpenVPN -tjenester i 2023.

Bedste OpenVPN -tjenester i 2020

Bedste OpenVPN -tjenester i 2023

Top anbefalet VPN

30-dages pengene-tilbage-garanti

Hvad er OpenVpn?

Udbydere, der tilbyder OpenVPN som en service, giver grundlæggende deres kunder adgang til en open source-softwareapplikation, der implementerer Virtual Private Network (VPN) teknikker til at skabe sikre punkt-til-punkt- eller websteds-til-sted-forbindelser. Kunder bruger derefter en VPN -udbyders servere, men er stadig afhængige af OpenVPNs kryptering.

VPN -udbyder

VPN-Provider

 • Bedst til streaming og privatliv
 • Højhastighedsservere i 160 VPN -placeringer
 • Arbejder for Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Hulu
 • 24/7/ live chat support
 • 3 ekstra måneder gratis på årsplan

Besøg ExpressVPN Prøv risikofri i 30 dage Læs vores anmeldelse

VPN-Provider

 • Ultrahd streaming
 • Gratis smart DNS -proxy
 • Fjerner blokering af alle større streamingtjenester
 • Begrænset tid 72% rabat

VPN-Provider

 • Ubegrænsede VPN -forbindelser
 • Over 1000 servere
 • Ad-blokeringsfunktion tilgængelig

VPN-Provider

 • Brugervenlig applikation
 • Eksklusiv smart VPN -funktion
 • Standalone smart DNS -abonnement tilgængelig

VPN-Provider

 • Ekstra sikkerhedsfunktioner
 • Udvidelser til Firefox og Chrome
 • Splitunneling tilgængelig

Bedste VPN med OpenVPN -kryptering

Nu hvor du ved lidt om, hvordan det fungerer, er her vores detaljerede gennemgang af udbydere, der tilbyder de bedste OpenVPN -tjenester i 2023:

1. Expressvpn

Som en af ​​de første VPN -tjenester nogensinde til at inkorporere OpenVPN i deres funktionsliste, Expressvpn fortsætter med at vokse og udvikle sit netværk af over 2000 servere i over 94 lande hvert år på grund af det store antal mennesker, der prøver dem først under deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, kun for at tilmelde sig som årlige abonnenter.

Når vi taler om det, tilbyder de 3 betalingsplaner; Den månedlige pakke går for $ 12.95, 6-måneders pakke til $ 9.99 og den årlige plan til $ 6.67.

Hvis du er helt ny på OpenVPN, er ExpressVPN en service, du vil nyde at bruge, da de har forenklet alt på en sådan måde, at det niveau af opsætning, som du skal gøre, reduceres til et blødt minimum. Uden log-holdning og en pålidelig privatlivspolitik er ExpressVPN garanteret at sikre, at din sikkerhed online er uden tvivl.

2. Bulletvpn

Selvom det ikke er så bredt kendt som andre VPN -tjenester på denne liste, Bulletvpn Gør et fremragende stykke arbejde, når det kommer til at omgå kunstige grænser online. Nykommeren er en af ​​de få VPN’er, som vi kender til, der har en VPN -app, der er kompatibel med Firestick.

Ikke kun det, de har VPN -serverplaceringer over hele verden, herunder USA, UK, Canada og endda Rusland. En 30-dages pengene-tilbage-garanti betyder, at du kan prøve deres service-risikofri.

Alt i alt lever Bulletvpn op til sit navn; kuglehurtige VPN-servere og kundeservice. I lighed med ExpressVPN tilbyder Bulletvpn en gratis smart DNS -proxy -service, som du kan bruge på enheder, der ikke er indledende kompatible med VPN.

3. Nordvpn

En anden udbyder, der ikke gør så dårligt med OpenVPN, er Nordvpn. Med over 5000 servere er enhver, der håber at bruge OpenVPN, mens de er på deres netværk, sikret adgang til websteder overalt i verden. Deres prisfastsættelse er også fair, til $ 11.95 for en måned, $ 99 for hver 24. måned og $ 59 for hver 12. måned.

Bortset fra OpenVPN understøtter Nordvpn også andre protokoller, såsom IKEV2 og Nordlynx. For ikke at nævne, at det er en af ​​de få VPN’er, der tilbyder dobbelt VPN, hvor din trafik går gennem to servere i stedet for en, der fordobler sikkerheden i processen.

Opsætning af openvpn

Når du beslutter, hvilken udbyder du vil stole på til din OpenVPN -service, skal det ikke rigtig stresse dig at få det hele opstillet. Opsætningen er normalt konfigureret på forhånd, så du er tilbage til at vælge, om du gerne vil have tjenesten aktiv eller ej. For dem, der gerne vil komme ind i de pittige grusomme, hvordan det fungerer, er der en hel masse ‘hvad er openvpn’ tutorials derude, der skal guide dig om, hvordan du gør det.

Fordele og ulemper ved OpenVPN

Et godt antal websteder er gået videre med at foreslå og endda give grunde til, at VPN -abonnenter ikke bør gå videre til at bruge OpenVPN, med henvisning til ulemper, som vi senere kom til at finde, kan let sorteres ved at ændre nogle af konfigurationsindstillingerne. Dem, der ikke kan have mere at gøre med valget af internetudbyder eller endda kvaliteten af ​​hardware, der er i brug.

De fleste brugere nyder OpenVPN, fordi det giver dem mulighed for at tilpasse dens indstillinger på en måde, som andre protokoller, såsom PPTP og L2TP, ikke kan. Det kræver derfor lidt teknisk erfaring, men det er intet, som en nybegynder ikke kan håndtere gennem vejledning af en kvalificeret kundepleje repræsentant.

OpenVPN kommer ikke rigtig med en brugergrænseflade, men så snart du bliver vant til det, bliver du endnu mere udsat for, hvordan du kan stole på det for mere avancerede ting, såsom fjernadgang.

Konklusion om de bedste OpenVPN -tjenester i 2023

For de mange kunder derude, der leder efter en pålidelig open source VPN-applikation, er der ingen anden løsning at henvende sig til andre end OpenVPN. Denne VPN -protokol er den mest foretrukne, og kvaliteten af ​​den service, du får oplevelse. Normalt bør en udbyder med et ekspansivt netværk af servere, et pålideligt kundeserviceteam og en rimelig prismekanisme være nok til at garantere god service. En udbyder som ExpressVPN kontrollerer kasserne på alle tre krav, og de har en 30-dages pengegaranti for enhver, der er skeptisk over for deres service for at se selv.

Hvis du tilfældigvis tester nogen af ​​de tjenester, vi har nævnt ovenfor, er du velkommen til at efterlade en kommentar eller to i afsnittet nedenfor; Vi ville være glade for at høre fra og svare på dig.

ExpressVPN Review

Expressvpn

Navn: Expressvpn

Beskrivelse: ExpressVPN er en VPN-service, der giver dig mulighed for at gennemse internettet anonymt og fjerne blokering af geo-begrænsede websteder.

Pris: 12.95

Betalingsmiddel: $

Operativ system: Windows, OSX, Android, iOS

Ansøgningskategori: Multimedia

 • Tilbagebetalings politik