Sådan opdateres PIA VPN

De indbyggede vinduer erstatter/afinstallerer er i stand til at søge efter og downloade opdateringerne til installerede apps. En bruger skal følge disse trin:

Opdater privat internetadgang

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Sådan opdateres PIA VPN

PIA VPN -softwareopdatering

Nord_W

Opdatering af software er altid fordelagtigt for brugeren. Med de seneste opdateringer er chancerne for bugs og andre fejl overflødige. Desuden bringer en opdatering nye funktioner, der kan gøre brugeren opleve meget mere dynamisk og sikre forbedret ydelse. Det samme gælder for VPN’er. Som en digital software er en VPN (et virtuelt privat netværk) tilbøjelig til de forfalskninger, der er forbundet med genren, og PIA er ikke anderledes, så en opdatering er altid velkommen. Mange brugere spekulerer på, hvordan de opdaterer deres VPN -klienter, og det er ikke underligt, at abonnenter på privat internetadgang også gør. Således vil vi udforske en håndfuld metoder til at opdatere PIA VPN på flere platforme.

Årsager til opdatering af PIA VPN

Selvom der er mange positive ting til en VPN, konverteres det ikke nødvendigvis til en dedikeret følgende. Medmindre en service er værd, ser brugerne ikke på at opdatere den. Derfor er Pia lidt unik. Som tjeneste med verdens største netværk beskæftiger det over 17000 VPN -servere i 84 lande. PIA er en VPN med et årti med erfaring og 15 millioner+ tilfredse brugere. Den bedste del er den overkommelige langsigtede prismærke, der bringer de fleste førende leverandører til skamme. Men hvis du vil have en detaljeret analyse, anbefaler vi at give vores PIA-gennemgang et kig efter alle de nitty-gritty detaljer.

Hvor vanskelig er opgraderingsprocessen?

Opdatering af en app kan være en opgave, hvis du ikke kender teknologien. Med glæde er Pia ikke det samme. Du kan nemt opdatere og installere de nyeste PIA -klienter på et par minutter. Det meste af processen er automatiseret, og alt hvad du skal gøre er at følge et par kritiske trin og starte en opdatering. Således har vi syet sammen denne guide til, hvordan man opdaterer PIA VPN til flere platforme, herunder Windows, MacOS, iOS og Android.

Metoder til at opdatere PIA VPN på Windows

Først vil vi vise instruktioner om at opdatere PIA på Windows. Selv efter årtier med udgivelsen holder platformen kronen for at være den mest anvendte desktop OS. Derfor anvender næsten alle VPN -udbydere en eksklusiv klient, og privat internetadgang er på den liste. Med sin app, der ikke støtter ældre end Windows 8.1, kan du opdatere det nemt. Her er to muligheder:

Brug af Windows -installationsguiden

De indbyggede vinduer erstatter/afinstallerer er i stand til at søge efter og downloade opdateringerne til installerede apps. En bruger skal følge disse trin:

 1. Gå til Start -menuen. Du kan direkte trykke på Windows -tasten på dit tastatur for at starte menuen.
 2. Derefter, Klik på Indstillinger.
 3. Find “Apps”, og vælg det. Her finder du en liste over installerede apps.
 4. Nu Find PIA VPN fra listen og højreklik på det.
 5. Fra menuen, Klik på “Opdatering.” Dette lancerer Windows -installationsguiden.
 6. Nu Wizard søger efter de seneste opdateringer. Hvis det er tilgængeligt, vil det bede dig om.
 7. Klik derefter på resultatet til Installer de seneste opdateringer og følg instruktionerne på skærmen. Enheden afinstallerer først din gamle klient og installerer derefter opdateringen. Efter en vellykket installation, Vi anbefaler at genstarte systemet.

Brug af den private internetadgangs -app til at opdatere

Du kan også bruge den indbyggede opdateringsfunktion i PIA-appen. Følgelig underretter appen automatisk brugere i tilfælde af en opdatering. Alt hvad du skal gøre er at klikke på meddelelsen og følge instruktionerne på skærmen.

 1. Start den private internetadgang VPN -app. Hvis Der er en opdatering, den vises direkte under forbindelsesknappen.
 2. Nu, Klik på linket Update. Derefter, Du bliver omdirigeret til PIA -webstedet, og en download starter automatisk.
 3. Åbn downloadmappen og dobbeltklik på den downloadede fil.
 4. Nu Windows -installationsguiden lanceres og beder din tilladelse til at erstatte den eksisterende PIA med den nyere.
 5. Når du giver tilladelse, opdateringen installeres. Genstart systemet For en bedre oplevelse.

Opdatering af PIA VPN på macOS

Mac -brugere behøver ikke bekymre sig, da PIA også er tilgængelig på deres platform. I tilfælde af en opdatering vil appen automatisk underrette brugeren. Derfor er alt, hvad de skal gøre, at følge nedenstående trin for en vellykket opgradering.

 1. Åbn PIA -appen Ved at klikke på ikonet.
 2. Hvis en ny opdatering er tilgængelig:
  1. Du vil se en anmeldelse lige under forbindelsesknappen
  1. Appikonet tilføjer tilføjer et udråbstegn
  2. Du kan få en besked på din systembakke

  Trin til at opgradere privat internetadgang VPN på Android

  Android er ikke fremmed for PIA, og endnu bedre er det langt lettere at opdatere en VPN på Android end på andre enheder. Så snart en ny appversion er tilgængelig i Google Play Store, vil enheden informere dig. Når det sker, skal du fortsætte på denne måde:

  1. Gå til Google Play Store.
  2. Derefter Klik på dit profilikon For at åbne menuen.
  3. Nu Klik på Administrer apps & enheder.
  4. Gå til fanen Administrer.
  5. Derefter Find PIA fra listen af installerede apps og Klik på opdateringen mulighed.

  Opbevaring af PIA VPN-applikationen på iOS ajour

  I sidste ende har vi Apples mobile operativsystem, iOS. Trinene er også identiske for iPados. Lad os demonstrere opdatering af PIA VPN på denne platform, skønt den er ligetil.

  1. Som ovenfor, Du modtager en anmeldelse, når der er en opdatering tilgængelig. Tryk på det at gå til Apple App Store.
   • Alternativt kan du direkte gå til App Store og søge efter PIA VPN -appen.
  2. Derefter, Tryk på opdatering og vent på, at processen er afsluttet.