Opera Browser Review

Det er værd at bemærke, at VPN -funktionen ligner meget Surfasy Browser -udvidelsen (selvom dette næppe burde komme som en overraskelse). I modsætning til denne udvidelse har VPN, der er bundtet gratis med opera.

Hvorfor gennemse med opera’s VPN er sikrere

Et virtuelt privat netværk (VPN) er en fantastisk måde at beskytte dig selv online på, især på offentlige hotspots. Opera er den første store browser, der har en indbygget, no-log, ubegrænset browser VPN, der er helt gratis. Så hvordan kan du sørge for, at din browsing er mere sikker med Opera’s VPN?

For det første behøver du ikke nogen ekstra software, og du har ikke brug for en konto. Du skal blot skifte på VPN-badget, og din operabrowser er beskyttet af VPN-du kan surfe på nettet normalt uden at bekymre dig om sikkerheden i Wi-Fi på din yndlings kaffebar. Men nu stoler du på Operas VPN i stedet for det offentlige hotspot, så hvordan ved du, om det er mere sikkert at bruge?

Hvor sikker er Opera’s VPN?

Sikkerheden og sikkerheden ved Opera’s VPN afhænger af to vigtige faktorer: kryptering af internettrafik til og fra VPN-serveren og ikke-logging. Når du aktiverer Opera’s VPN, opretter din browser en sikker tunnel mellem dig og en af ​​vores fysiske VPN-servere, og krypterer din browsertrafik med industristandard 256-bit kryptering.

256-bit foreslår, hvor længe krypteringsnøglen er, at krypterer de data, der er sendt over VPN-forbindelsen. Dette er den stærkeste kryptering, der er tilgængelig i kommercielle applikationer i dag, og det vil tage en hacker med selv den hurtigste computer mere end en milliard år at bryde ved hjælp af brute-force-metoder. Med andre ord vil en hacker ikke være i stand til bare at gætte nøglen og få adgang til dine browserdata.

Din forbindelse til vores sikre VPN-servere forbliver privat, og vores politik uden log sikrer, at din browseraktivitet aldrig er registreret eller logget, hvilket gør din browsing strengt din egen virksomhed.

Hvordan beskytter brugen af ​​en VPN?

VPN’er beskytter dig på to store måder:

Den ene krypterer de trafik mellem din enhed og VPN -serveren, så ingen, ikke engang din internetudbyder (internetudbyder), kan se din online aktivitet.

Og to, de skjuler din IP -adresse og placering, så du ikke kan identificeres med disse data.

Online, sikkerhed og sikkerhed bruges ofte om hverandre, men med VPN -udbydere er sikkerhed mere end bare hvor sikker din forbindelse til serveren er. Generelt kan VPN -serveren se din internettrafik, men en god VPN -udbyder vil aldrig logge eller gemme disse data. Dette betyder, at hvilken VPN -udbyder du vælger, afhænger af, hvilken du har tillid til med dine data. Dette skal overvejes, når man ser gennem gratis VPN -udbydere såvel som betalte. Det er en god ide at gå med en velkendt og gennemsigtig udbyder til en gratis sikker VPN.

Hvilket bringer os til et meget vigtigt spørgsmål:

Hvordan håndterer Opera’s VPN mine data?

Opera’s VPN fungerer i tråd med vores privatlivspolitik, hvilket forklarer nøjagtigt, hvad brug af Opera’s VPN betyder til dit privatliv:

Når du bruger vores indbyggede VPN-service, logger vi ikke nogen oplysninger relateret til din browseraktivitet og oprindelsesnetværksadresse. Periode.

Ingen logfiler. Ingen sporing. Hvad du gør online er din egen virksomhed.

Og hvad hvis regeringen får dig til at opgive brugerdata fra VPN?

Opera er baseret i Norge, og Norge har vedtaget GDPR. Norges databeskyttelsesmyndighed, DataTilsynet, fører også tilsyn med databeskyttelse i landet. Som et resultat er vi underlagt og er nødt til at overholde nogle af de strengeste databeskyttelsesregler i verden.

Regeringsmyndigheder eller retshåndhævende myndigheder kan nå ud til os i løbet af undersøgelser, da de når ud til ethvert selskab. Når dette sker, skal de gøre det ved at samarbejde gennem norske myndigheder, som derefter kontakter os. I alle sådanne tilfælde informerer vi disse myndigheder om, at vi ikke er i stand til at dele brugerdata, fordi vi ikke har dem.

Men du tilbyder VPN gratis. Gør du det ved at tjene penge på mine VPN -data?

Faktisk nej. Ser du, den gratis VPN er ikke vores kerneprodukt. Vi tjener penge gennem forretningspartnerskaber og gennem reklame i vores vigtigste browsere. Vi leverer også en premium, enhedsdækkende VPN-service kaldet VPN Pro, som vi opkræver penge for. Og så er vi i stand til at levere den gratis i browseren, og vi behøver ikke at tjene penge på det. Så du kan være sikker på, at vi ikke indsamler nogen data, når du bruger den gratis VPN.

Okay, du siger, at Opera’s VPN er sikker og sikker. Er der bevis?

Det er et godt spørgsmål, som du absolut skal stille. Når du vælger en VPN, gratis eller betalt, er det vigtigt at lave din research og sørge for, at udbyderen er tillid.

Vi er meget opmærksomme på dette selv. Derfor er Opera’s VPN blevet revideret af Cure53, et berømt cybersikkerhedsfirma med base i Berlin med mere end 15 års erfaring med at køre softwaretest og kode -revision.

Hvor hurtigt er Opera’s VPN?

Når du aktiverer Opera’s VPN, opretter din browser automatisk forbindelse til den server, der giver dig den bedste brugeroplevelse. Men hvis du foretrækker en server i et andet geografisk område, skal du blot gå til dine VPN -indstillinger og vælge det område, du gerne vil have. Med fysiske servere over hele verden tilbyder vi brugere et valg mellem tre regioner: Amerika, Asien og Europa. Den nøjagtige placering af serveren påvirker din forbindelseshastighed, især hvis du vælger en region, der ikke er optimal.

Opera’s VPN er hurtig og kan følge med gode bredbåndsforbindelser. Den mest betydningsfulde afmatning, som du kan opleve, er en øget ping (den tid, der kræves for at sende et signal til en fjernserver og modtage et svar). Selv da bør forskellen kun være et spørgsmål om millisekunder, et lille kompromis for den ro i sindet, som vores VPN kan give.

Hvor finder jeg opera’s gratis, sikre VPN?

For at aktivere Operas sikre VPN skal.

Når du aktiverer VPN, vises en blå badge i øverste venstre hjørne af den kombinerede adresse og søgefeltet, hvilket indikerer, at forbindelsen er oprettet. Klik på badget for at se en tænd/sluk -switch, oplysninger om mængden af ​​overført data, den virtuelle placering og den virtuelle IP -adresse.

Okay, men dette beskytter kun min browsing i operabrowseren. Hvad hvis jeg vil beskytte hele min enhed?

Det er sandt, at vores gratis VPN kun beskytter din browsing inden for operabrowseren og ikke hele din enhed. For dem af jer, der har brug for enhedsdækkende beskyttelse, nævnte vi VPN Pro før: En premium VPN-tilbud, der giver dig mulighed for at beskytte op til seks enheder samtidigt. Du kan vælge mellem 3.000+ private servere i over 30 lande, så du kan skræddersy din browsing til dine behov.

For at levere VPN Pro -tjenesten samarbejder vi med den berømte VPN -udbyder Nordvpn, der driver serverne til VPN Pro. Dette er en ekstra garanti for en privat og sikker oplevelse, når du bruger VPN Pro, da Nordvpn er en af ​​de mest betroede og gennemsigtige VPN -leverandører i verden. Det betyder, at ligesom Opera’s Free VPN, VPN Pro er en sikker, no-log-service med stærk industristandard-kryptering, der beskytter hele din enhed.

Download opera for at prøve vores sikre VPN. Online sikkerhed kan virke udfordrende, men vi hjælper med at gøre det lettere. Med enkelhed, sikkerhed og hastighed kan Operas sikre VPN hjælpe dig med at beskytte dig selv online.

Opera Browser Review

Opera VPN er en helt gratis “VPN” indbygget i desktop -versionerne af Opera Browser. Årsagen til at vi har tilføjet citatmærker omkring “VPN” er, at det faktisk er en browser -proxy snarere end en ægte VPN. Men hey, det er gratis, har ingen datagrænser og fungerer generelt godt. Så hvorfor Quibble?

Opera er den femte mest populære browser i verden og nyder en relativt lille (350 millioner brugere) men loyal fanbase. Dette skyldes stort set dets banebrydende for banebrydende teknologier, der faktisk er nyttige, såsom Opera Turbo (komprimeringsteknologi designet til at fremskynde webbrowsing) og indbygget ad-blokering.

Det er en hurtig og let browser, der kan konkurrere om funktioner med lignende af Google Chrome og Mozilla Firefox. I modsætning til Firefox og dets derivater er det dog lukket kilde.

Opera er tilgængelig for de fleste platforme, men dens gratis VPN er kun vist i sine Windows, Masos og Linux -versioner. Opdatering af marts 2023: Den gratis VPN er nu også tilgængelig i operabrowser med VPN til Android, men ikke opera touch for iOS. I Android fungerer VPN stort set identisk med, hvordan det gør på skrivebordet, som beskrevet i denne gennemgang.

I denne opera VPN-gennemgang ser vi et dybtgående kig på forskellige aspekter af denne service, herunder; indeholder sikkerhed og ydeevne. Vi viser dig også, hvordan du opsætter operavpn på din enhed!

Vores score 2/5 Gratis mulighed Tilgængelig Visa / MasterCard Ingen AMEX Ingen PayPal No Visit Opera Browser

Alternative valg for dig

Proprivitet.com Score 8 ud af 10
Proprivitet.com Score 8 ud af 10
Proprivitet.com Score 9 ud af 10

Opera VPN er en VPN -service, der fungerer med den femte mest populære browser i verden, Opera har altid opretholdt en lille, men loyal fanbase. Dette skyldes stort set det banebrydende banebrydende teknologier, der faktisk er nyttige, såsom Opera Turbo (komprimeringsteknologi designet til at fremskynde webbrowsing) og indbygget ad-blokering.

I betragtning af at Opera erhvervede canadisk VPN -service Surfasy sidste år, er det næppe overraskende, at Opera har besluttet at integrere VPN -teknologi i sin flagskibsbrowser. Ifølge Steve Kelly, vicepræsident for marketing hos Opera, er grunden til flytningen at forbedre brugernes privatliv og sikkerhed.

Alle fortjener at surfe privat online, hvis de vil. I dag er det for svært at opretholde privatlivets fred, når man bruger internettet, og alt for mange mennesker oplever vejspærringer online, som blokeret indhold. Ved at frigive en integreret, gratis og ubegrænset VPN i browseren, gør vi det enkelt for folk at forbedre deres privatliv og få adgang til det indhold, de ønsker.

Prisfastsættelse og funktioner

Det er 100% gratis at bruge VPN bundtet med opera, og der er ingen datagrænser. Dette i sig selv gør tjenesten til en af ​​de mest generøse gratis VPN’er omkring. Hvorvidt opera vil fortsætte med at tilbyde dette serviceniveau er selvfølgelig nogens gæt.

Fem VPN -serverplaceringer er tilgængelige – Canada, USA, Tyskland, Holland og VPN -servere i Singapore. Dette er mere begrænset end de fleste kommercielle VPN -tjenester, men hey … det er gratis! Det dækker også et godt udvalg af populære VPN -serverplaceringer, selvom Det Forenede Kongerige er iøjnefaldende manglende.

Dette betyder, at du ikke kan bruge opera til at se iPlayer. Desværre er de, der ønsker at få adgang til den amerikanske version af Netflix. Imidlertid er denne VPN i stand til at fjerne blokering af YouTube -videoer, der er begrænset i din region.

Sikkerhed og privatliv

Jurisdiktion

Opera Software ASA er et norsk firma med kontorer i Polen, Sverige og Kina. Fra november 2016 ejes det imidlertid hovedsageligt af et kinesisk konsortium med base i Hong Kong og ledes af milliardærforretningsmand Zhou Yahui. Hvor dette forlader “VPN”, og under hvilken jurisdiktion den opererer under, er meget uklar.

Opera Software ASA solgte forbrugerbrowserafdelingen til det kinesiske konsortium, men dette ser ikke ud til at omfatte “VPN” -infrastrukturen, som så vidt vi kan fortælle, forbliver i operasoftware ASAs hænder. Men Yahui Zhou har fungeret som selskabets formand for bestyrelsen og administrerende direktør siden juni 2016.

Selvom Norge er bedømt 100 ud af 100 i Freedom House’s Freedom in the World 2023-rapport, er Norge medlem af de USA-ledede ni øjne spionage alliance og udfører omfattende indenlandsk overvågning. Alle internetudbydere og telekommunikationsselskaber er forpligtet til at gemme poster over metadata- og webbrowsing -historier i seks måneder, selvom det ikke er klart, om dette gælder for VPN -tjenester.

Kina er meget ivrig efter at begrænse sin borgeres adgang til det åbne internet, og politikker indenlandske dissens gennem overvågning online fora og sociale medieplatforme. På trods af mange mistanker er der dog ingen beviser for, at det har nogen interesse i at lytte til på internettrafikken for internationale internetbrugere.

Hong Kong har traditionelt nydt et meget gratis og åbent internet, selvom spændinger med en kinesisk regering,.

Bare for at forvirre sager yderligere, refererer fortrolighedserklæringen for ikke-EU-medlemmer til “Opera Unite PTE. Ltd. (‘Opera’), et operagruppefirma “, der er baseret i Singapore.

Privatlivspolitik og logfiler

“Browser VPN” -delen af ​​Operas privatlivspolitik siger simpelthen, at:

“Når du bruger vores indbyggede VPN-service, logger vi ikke nogen oplysninger relateret til din browseraktivitet og oprindelsesnetværksadresse.”

Teknisk sikkerhed

OperAVPN er proxy, ikke en VPN -service. Forbindelser er sikret ved hjælp af HTTPS, krypteringsskemaet, der beskytter følsomme websteder, hvilket gør OperAVPN til en HTTPS -proxy. Fordi det er baseret på chrom, understøtter operabrowseren TLS 1.3. Dette er den seneste version af protokollen, og det er rimeligt at antage, at VPN også bruger TLS 1.3.

Der er lidt i vejen for støtte til VPN -funktionen, selvom det er så enkelt at bruge, at det næppe har brug for det. Hvis du af en eller anden grund sidder fast, kan du stille spørgsmål på operafora.

Sådan opsættes operavpn

Download og installer opera VPN.

Når softwaren er installeret, skal du aktivere VPN -funktionen ved at gå til menu -> Privatliv og sikkerhed -> VPN -> Aktivér VPN. Bemærk, at jeg havde en gammel version af Opera installeret og havde brug for at afinstallere den og geninstallere den nyeste version for at denne mulighed for at blive tilgængelig.

Brug af VPN er derefter bare et spørgsmål om at klikke på “VPN” -mærket til venstre for søgning/URL -linjen, vælge en serverplacering og klikke på “On”

Det er værd at bemærke, at VPN -funktionen ligner meget Surfasy Browser -udvidelsen (selvom dette næppe burde komme som en overraskelse). I modsætning til denne udvidelse har VPN, der er bundtet gratis med opera.

Andre platforme

Opera har fjernet sin Android VPN og iOS VPN -apps fra deres respektive butikker. I modsætning til desktopfunktionen inkluderet i browseren, var disse sande VPN -apps. Men dette er akademisk, da de ikke længere er tilgængelige.

Hvis du er en Android -bruger, og du leder efter noget, der ligner opera.

Alternativt, hvis du er en iOS -bruger, kan du tjekke vores gratis VPN’er til iOS -liste. Disse tjenester er lidt forskellige fra VPN -browsere som Opera VPN, men de dirigerer al trafik fra din iOS -enhed gennem en krypteret tunnel, der er mere sikker.

Ydeevne (hastighed, DNS -lækage og WebRTC -test)

Hastighedstest blev udført på en 50 Mbps/3Mbps UK -bredbåndsforbindelse ved hjælp af TestMy.net.

Disse resultater er temmelig darn gode, især når du overvejer, at tjenesten er gratis! Farve mig imponeret!

WeBRTC-lækagebeskyttelse er nu indbygget. Dette er godt!

DNS -opløsning udføres ved hjælp af Google DNS -servere beliggende i det samme land som VPN -serveren, du er forbundet til. Så når den er tilsluttet en USA VPN -server, udføres DNS -opløsning også ved hjælp af amerikanske DNS -servere. Dette er godt til geo-spoofing.

Fra et privatlivsperspektiv, hvad angår Google, ser det ud til, at dine DNS -anmodninger ser ud til at komme fra opera (snarere end din rigtige IP -adresse).

Sidste tanker

Gratis er alles yndlingspris, og på mange måder leverer Opera’s gratis “VPN” en fantastisk service (selvom det virkelig er en fuldmagt til browseren, ikke en VPN). I modsætning til de fleste gratis VPN -tjenester, er det både ubegrænset (ingen datagrænser) og hurtig. For dem, der simpelthen ønsker at omgå censur, geospoof deres placering eller beskytte deres browsing, mens de bruger offentlige wifi -hotspots, kan opera ramme bare stedet.

det er ikke, Imidlertid ønsker et godt valg for alle, der bruger en VPN til at beskytte deres privatliv, at bruge en VPN til Netflix, eller som vil bruge en VPN til torrenting.