9 bedste online torrent -klienter til 2023

Sætte.io downloader torrent -filer til dig og gemmer derefter filerne på din konto. Du kan derefter downloade filerne til din computer, streame mediefiler direkte fra webstedet og dele dine torrent -filer med andre put.IO -brugere.

Torrents på Desktop

Socket - JavaScript Dependency Security ScannerOrmhulExpressvpn

Socket - JavaScript Dependency Security ScannerOrmhulExpressvpn

Streaming Torrent -klienten til Mac, Windows og Linux

Webtorrent Desktop er til streaming torrents. Uanset om det er video fra internetarkivet, musik fra Creative Commons eller lydbøger fra Librivox, kan du spille det med det samme. Du behøver ikke vente på, at det er færdig med at downloade.

Webtorrent Desktop er hurtig, gratis, ikke-kommerciel og open source.

Hvad er Webtorrent?

Webtorrent er en streaming torrent klient til webbrowser og Desktop.

Webtorrent er skrevet helt i JavaScript – sproget på nettet – og bruger WebRTC til peer-to-peer transport, når det er muligt. Ingen browserplugins, udvidelser eller installation er påkrævet for at bruge Webtorrent i din browser.

Hvorfor?

Forestil dig en peer-to-peer youtube, hvor seerne hjælper med at være vært for webstedets indhold. Ved at gøre BitTorrent lettere at bruge, kan vi få flere mennesker til at deltage og tage de første skridt til at genudvikle internettet.

Hvordan prøver jeg det?

Se Webtorrent i aktion på nettet på øjeblikkeligt.io. Send en fil til en ven ved hjælp af BitTorrent!

Eller installer Webtorrent desktop til Mac, Windows og Linux. Prøv en hurtig, let, ny torrent -klient i dag!

Lær mere om Webtorrent

9 bedste online torrent -klienter til 2023

En online torrent -klient giver dig mulighed for at downloade torrents online i din browser, uden at dele dem og uden at bruge et traditionelt, desktop -program. Alt hvad du behøver er en browser som Chrome, Edge, Firefox osv., og en torrent -fil, som du kan få på ethvert torrent -sted.

Online torrent -klienter, musik, popcorn

Bedste online torrent -downloadere: Hurtigt look

Først: Grib en VPN for øget privatliv og læs derefter, hvad du skal gøre, før du downloader torrents.

Derefter: Vælg et af disse websteder, der lader dig downloade torrents:

 1. Webtor: Se filmtorrents gratis uden at downloade eller endda vente længe på, at de skal indlæse. Undertekster understøttes, ligesom linkdeling. (Webtor Review)
 2. Øjeblikkelig.io: Gratis, Ingen brugerkonto og streamer videoer hurtigt. (Øjeblikkelig.io gennemgang)
 3. Sætte.IO: Billig plan pr. Dag, plus andre muligheder. Det værd for opbevaring og øjeblikkelig medieadgang.
 4. Seedr: Gratis til 2 GB plads. (Seedr Review)
 5. Zbigz: Betal for kun fem dage eller brug gratis. (Zbigz Review)
 6. Torrent Safe: Ubegrænset brug med en overkommelig, to-årig plan.
 7. Bitport.IO: Ubegrænsede hastigheder, Google Drive Syncing.
 8. βTorrent: Gratis, Ingen brugerkonto, accepterer store filer. (ßTorrentreview)
 9. Offcloud: Download torrents og mere med ubegrænset brug.

Hvis du bare har brug for at dele nogle filer, skal du bruge et P2P -fildelingssted.

Nedenfor er en liste over nogle af de bedste online torrent -downloadere. Nogle har gratis planer, men andre kan kun bruges, når du har betalt (brug privatliv.com for at undgå at udsætte dine reelle betalingsoplysninger), og de har alle unikke funktioner. Vi modtager muligvis provision til køb foretaget gennem disse links.

Sætte.IO: Bedste online torrent -klient til mediestreaming

Online torrent site put.io

Sætte.io downloader torrent -filer til dig og gemmer derefter filerne på din konto. Du kan derefter downloade filerne til din computer, streame mediefiler direkte fra webstedet og dele dine torrent -filer med andre put.IO -brugere.

Et af dette websteds bedste funktioner er evnen til at med det samme Indlæs masser af filer. Hvis den allerede har cache den fil, du anmoder om, hvilket typisk er tilfældet for populære filer, placeres dataene direkte på din konto med det samme på din konto.

Du er også i stand til at se RSS-feeds til nye filer og automatisk tilsætte dem til din konto. Der er apps og enheder, der kan bruges med put.IO også, såsom Chromecast, IFTTT, Apple TV, Roku, Kodi, AirPlay og andre.

Denne online torrent -klient fungerer også som en simpel lagerbeholder til enhver egen fil. Du kan uploade filer direkte fra din computer til din put.IO -konto for online opbevaring.

Indstillinger inkluderer muligheden for at ændre serverplacering for dine filer for at hjælpe med at fremskynde downloads, bruge et mørkt tema, huske dit aktuelle sted i video- og lydfiler for let genoptagelse, ændre standardundertekstens sprog og mere.

Der er tre primære planer, du kan vælge imellem med denne online Torrent Downloader. Hver af dem understøtter ubegrænsede downloads til og fra din konto, hvilket betyder, at du kan downloade filer til din konto så ofte som du vil såvel som at downloade dem fra din konto til din computer et ubegrænset antal gange.

Der er dog nogle forskelle mellem dem:

100 GB 1 tb 10 TB
Pris $ 9.99 /måned $ 19.99 /måned $ 49.99 /måned
Pris (betalt årligt) $ 8.25/måned $ 16.58 /måned $ 41.58 /måned
Frøforhold 2.00 eller 10 dage 20.00 eller 14 dage 20.00 eller 14 dage
Samtidige aktive overførsler 10 50 100
Del med familien x 4 personer 9 personer

Tip: Der er også en en-dags version af 100 GB-planen, som du kan få fat i $ 0.99.

SEEDR: Bedste gratis online torrent -klient

Online torrent site frø

Zbigz er et populært navn, når det kommer til gratis online torrent -klienter, fordi det tilbyder 1 GB gratis opbevaring til torrents. Med en gratis konto får du din egen brugerkonto, download CV support og streaming til videoer og musik.

Direkte links understøttes også, så du kan dele dine torrent -filer med andre, selvom de ikke bruger Zbigz.

Imidlertid venter flere funktioner, hvis du opgraderer til en betalt ZBIGZ -plan. Premium ZBIGZ -brugere får mulighed for at uploade deres filer til Google Drive direkte fra deres ZBIGZ -konto, hurtigere cache -hastigheder, ingen annoncer og virkelig ubegrænset opbevaring og filstørrelser.

En anden funktion ZBIGZ Premium tilbyder, der er vigtig for nogle brugere, er dens evne til at cache torrent -filer, selv efter at du har forladt webstedet. Gratis brugere af denne online torrent -downloader har ikke den luksus, så efter at have tilføjet en torrent, er de nødt til at vente med siden åbent, indtil cachen er afsluttet.

Gratis Præmie
Pris $ 0 $ 99.90 /år
Maksisk filstørrelse 1 GB Ubegrænset
Filopbevaring Kan være begrænset Ubegrænset
Samtidige filer i opbevaring 2 Ubegrænset
Fil levetid 7 dage Ubegrænset
Download hastighed 150 kbps Ubegrænset

Der er fem måder at købe ZBIGZ Premium, og du kan bruge PayPal, et debet- eller kreditkort eller Bitcoin (få nogle gratis BTC her) til at fuldføre betalingen:

 • 1 år: $ 99.90 (27 cent /dag)
 • 6 måneder: $ 49.90 (27 cent /dag)
 • 3 måneder: $ 25.90 (29 cent /dag)
 • 1 måned: $ 9.90 (33 cent /dag)
 • 5 dage: $ 5.99 ($ ​​1.20 /dag)

Torrent Safe: Download torrents online for billigt

Online torrent site torrent sikkert

Torrent Safe har en gratis konto, du kan bruge uden selv. Eller du kan betale for et premium -medlemskab med ubegrænsede filstørrelser for så lave som $ 2 /måned.

Når du tilmelder dig, skal du indtaste din e -mail -adresse for at modtage din licensnøgle. Bortset fra det er dette en temmelig anonym torrent -klient. Du behøver ikke at tilmelde dig en brugerkonto, for hver gang du vil bruge torrent sikker til at downloade torrents, skal du bare indtaste din licensnøgle.

Vi fortsætter ikke med logfiler med at identificere brugerdownload filer. Din internetudbyder vil ikke være i stand til at se dig downloade nogen torrent -filer.

Torrent Safe FAQ

Torrent -filer, magnetlink og torrent -URL’er understøttes. Der er også en kromudvidelse til indlæsning af torrents direkte i torrent sikker fra ethvert websted, du er på.

Denne online downloader til torrents giver dig mulighed for at streame nogle torrent -filer direkte fra torrent pengeskab, hvis de er i et understøttet format som MP4. Ellers kan du downloade en af ​​Torrent -filerne til din computer så ofte du vil, enten gennem din browser eller med en download manager.

Torrent Safe Basic -kontoen er gratis for evigt med ubegrænset brug. Det adskiller.

Måned 3 måneder 1 år 2 år
Pris $ 4.95 /måned $ 4.32 /måned
(Betal $ 12.95)
$ 2.99 /måned
(Betal $ 35.95)
$ 1.99 /måned
(Betal $ 47.99)
Fil levetid 7 dage 7 dage 7 dage 7 dage
Maksisk filstørrelse Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Månedlige filer Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Frøforhold 3: 1 3: 1 3: 1 3: 1

Bemærk: Hverken den gratis eller betalte udgave af Torrent Safe vil scanne dine torrents efter vira, så sørg for at tage det skridt selv.

Øjeblikkelig.IO: Bedste online torrent -klient til øjeblikkeligt at streame medier

Online torrent site instant.io

Online torrent site bitport.io

Bitport.IO Online Torrent Downloader har to generelle planer: en begrænset gratis en og en ubegrænset premium-version, hvoraf der er tre, der adskiller sig lidt. Du skal først oprette en konto, men så kan du bruge enten en.

En funktion, der adskiller denne online klient fra resten, er synkroniseringsklienten, du kan downloade til din computer. Hvad det gør er auto-download af alle filer fra din konto direkte til din computer. Du kan indlæse torrents i webklienten, forlade og vende tilbage senere til de filer, der allerede er downloadet til din computer.

Der er også webbrowserudvidelser, du kan installere, der gør import af torrents fra et torrent -sted til din bitport.io -konto virkelig let. Støttet er også mediefilstrømning, undertekster til videoer, download af bulk via zip -filer og torrent -indlæsning igennem .Torrent -filer og magnetlink.

Mappe og fildeling understøttes ikke i Bitport.io.

Den gratis version af Bitport.IO understøtter kun 1 GB lagerplads, en torrent -download pr. Dag, en download -slot, begrænset downloadhastigheder og ingen ekstra funktioner såsom antivirus -scanning, RSS -download, HTTPS -adgang og Google Drive Sync.

30 GB 100 GB 250 GB
Pris (pr. Måned) $ 5 $ 10 $ 15
Filopbevaring 30 GB 100 GB 250 GB
Daglig torrentgrænse Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Download hastighed Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Max download slots 5 10 20

βTorrent: Ingen brugerkonto nødvendig

Online torrent site βTorrentOnline torrent site offcloud

OffCloud Online Torrent Downloader er langt mere end en simpel torrent -klient til din browser. Du kan gemme enhver fil på internettet direkte på din konto, herunder ikke kun torrent -filer og magnetlink, men også filer fra populære websteder og fra FTP, SFTP og Cloud Storage -servere.

Der er en Øjeblikkelig Område med offcloud, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at streame eller downloade filer. Dette betyder, at du kan bruge dette websted til at streame torrent -filer uden at downloade dem.

Der er også en RSS-funktion, så du kan auto-add-filer fra RSS-feeds til din OffCloud-konto, perfekt til noget som et tv-show.

Du får 10 GB lagring gratis, og det understøtter op til tre filer om måneden, hvad enten det er torrenter eller andre slags filer. Eller du kan betale for flere funktioner:

Måned 3 måneder 1 år 2 år
Pris $ 9.99 $ 29.97
($ 9.99 /måned)
$ 69.99
($ 5.83 /måned)
$ 139.98
($ 5.83 /måned)
Proxy båndbredde Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Filopbevaring Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Fjern uploads Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset

Du kan også købe en levetid plan for at offcloud.

Du kan betale for et OffCloud -abonnement på flere måder, herunder kreditkort, Bitcoin, Altcoins, Alipay, PayPal, WebMoney, UnionPay og andre.

Del dette:

 • Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at dele på lommen (åbnes i nyt vindue)
 • Klik for at dele på whatsapp (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at e -maile et link til en ven (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at dele på Telegram (åbner i nyt vindue)
 • Mere
 • Klik for at dele på Tumblr (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at udskrive (åbner i nyt vindue)