VPN for dummies: en guide til begyndere

At komme i gang med en VPN er let. Du har ikke brug for nogen teknisk viden – og de fleste VPN -udbydere har hjælpcentre, der viser de nøjagtige trin til opsætning og begynder at bruge din VPN. Når din app er konfigureret og klar til at gå, skal du oprette forbindelse til din valgte server for at beskytte din trafik.

Nordvpn/tutorials

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

VPN for dummies: en guide til begyndere

En VPN giver dig mulighed for at kræve dit online privatliv tilbage. Med den voksende popularitet af VPN’er har du måske undret dig over, om du også har brug for en. Denne artikel tilbyder en detaljeret forklaring af en VPN til begyndere – og hvordan man bruger den uden dyb computerkendskab.

21. september 2022
Врем чтенирillede: 8 минн.

 • Definition af en VPN
 • VPN for begyndere
 • Hvad gør en VPN?
 • Er VPNS lovlige?
 • Hvad er forskellen mellem en VPN og en proxy?
 • Hvad er forskellen mellem en VPN -app og en VPN -udvidelse?
 • Sådan begynder du at bruge en VPN

Definition af en VPN

VPN står for Virtual Private Network, og det giver mulighed for at etablere en sikker netværksforbindelse, selv når du bruger usikker offentligt Wi-Fi. En VPN vil kryptere din online trafik og holde din virtuelle placering skjult. For dem, der ønsker en mere dybtgående forklaring end en VPN for Dummies Guide, her er en mere detaljeret version.

VPN for begyndere

Internettet er ikke sikkert som standard. Hackere leder altid efter måder at komme ind på dit system og stjæle dine penge og data. Dette er ud over regeringer, der spionerer på deres borgere og internetudbydere (internetudbydere), der sælger brugerbrowsedata til marketingfolk.

At tænde for en VPN på din computer, smartphone eller tablet beskytter dine data ved at dirigere dem gennem en sikker forbindelse og krypterede servere. Brug af en VPN hjælper med at forhindre, at tredjepart spionerer på din aktivitet, hvilket giver dig et ekstra sikkerhedslag.

Lad os illustrere denne proces med et eksempel. Forestil dig at komme på en bus i London eller New York. Busser har vinduer og destinationsskilte, så enhver uden for bussen kan se, hvem der rejser, hvad de laver, og i hvilken retning de er på vej mod.

Forestil dig nu at komme ind i en privat taxa med tonede vinduer. Ingen uden for kabinen kan se dig, og hvad du laver eller ved, hvor du skal hen – din rejseoplevelse bliver meget mere privat.

Det er det, der bruger en VPN til din browsingoplevelse. Det forbedrer dit privatliv ved at kryptere dine data (jeg.e., Konverter det til kode) og gør det ulæseligt for snoopers.

Похожие статьи

E.

Проки

Врем чтенинfølgelig: 6 минн.

Hvad gør en VPN?

En VPN -applikation skjuler din IP -adresse og online aktivitet fra overvågning ved at dirigere din trafik gennem krypterede VPN -servere. Dette betyder, at din online aktivitet holdes sikker og privat fra tredjepart, og enhver, der måske ønsker at overvåge, hvad du laver online.

Hvis du undrer dig over, hvorfor du har brug for en VPN, lad os se på nogle fordele ved at oprette forbindelse til et virtuelt privat netværk. Her er hvad du kan gøre med en VPN:

 • Adgang til onlinetjenester sikkert. Uanset om det bruger sociale medier eller indhenter dit yndlingsshow, mens du rejser til udlandet, hjælper en VPN dig med at få adgang til alle disse tjenester sikkert ved at kryptere din forbindelse.
 • Forbind sikkert til offentlig Wi-Fi. Hackere opretter ofte falske offentlige hotspots for at stjæle dine kreditkortoplysninger, adgangskoder og følsomme oplysninger. En VPN sikrer din trafik på offentlig Wi-Fi og holder dig sikker mod hackere.
 • Spar penge, når du handler online. Nogle websteder tilbyder forskellige priser til kunder fra forskellige lande. Med VPN kan du skjule din placering og hoppe rundt for at se efter den bedste pris.
 • Hold dine data private. En VPN hjælper med at holde din online aktivitet og data privat og sikker, hvilket er, hvad internetfrihed handler om.
 • Bypass censur. VPN giver dig friheden til at få adgang til oplysninger, der kan begrænses af regeringer med streng online censur eller overvågning.

Nogle VPN -udbydere kan muligvis gøre endnu mere for din cybersikkerhed. Ud over alt det ovenstående tilbyder NordVPN avancerede sikkerhedsfunktioner som trusselbeskyttelse og Meshnet til at blokere malware og skabe sikre punkt-til-punkt-forbindelser. Det holder ikke logfiler med brugeraktivitet – og er let at konfigurere og bruge på alle hovedenheder.

Online sikkerhed starter med et klik.

Bliv sikker med verdens førende VPN

Er VPNS lovlige?

VPN’er er lovlige i de fleste lande. Visse lande, såsom Kina, Iran og Rusland, regulerer imidlertid eller forbyder brugen af ​​VPN’er. Det skyldes, at en VPN giver brugerne mere online privatliv og frihed, hvilket får nogle regeringer til at se det som en trussel mod deres ledelse. Her er en regelmæssigt opdateret liste over lande, hvor VPN’er er ulovlige.

Hvad er forskellen mellem en VPN og en proxy?

Proxy er et andet teknisk udtryk, du ofte kan høre i sammenhæng med cybersikkerhed. Ligesom virtuelle private netværk, maskerer proxies din IP -adresse ved at omdirigere din trafik gennem en proxyserver. Det er dejligt, hvis du kun ønsker at ændre din IP-adresse uden de fulde fordele, som en fuldt udbygget VPN-service kan tilbyde.

I modsætning til en VPN krypterer en proxy imidlertid ikke din trafik, hvilket efterlader den tilgængelig for hackere, regeringer og internetudbydere.

Al trafikken gennem en proxyserver er også synlig for ejeren af ​​den. Med Nordvpn behøver du ikke at bekymre dig om det, fordi det bruger kraftige VPN -protokoller til at beskytte din trafik med kryptering. Det logger heller ikke brugeraktivitet – uanset hvad du gør online er din virksomhed, og din VPN -udbyder ser det ikke.

Hvad er forskellen mellem en VPN -app og en VPN -udvidelse?

En VPN -udvidelse beskytter kun data i din browser, mens andre programmer og tjenester på din enhed såsom Netflix, Dropbox eller Skype bruger regelmæssig ikke -krypteret internetforbindelse.

I modsætning til en udvidelse beskytter en sikker VPN -app al trafikken, der forlader din enhed. Hvis en VPN -klient er aktiveret på din computer, vil den ikke kun sikre dataene i din browser, men også andre værktøjer, der er forbundet til internettet. Med en premium VPN som Nordvpn kan du få stærk sikkerhed og privatliv, mens jeg også nyder internethastigheder, som Nordvpn -alternativer bare ikke kan matche.

Vil du læse mere som dette?

Få de seneste nyheder og tip fra Nordvpn.

Vi vil ikke spam, og du vil altid være i stand til at afmelde.

Sådan begynder du at bruge en VPN

At komme i gang med en VPN er let. Du har ikke brug for nogen teknisk viden – og de fleste VPN -udbydere har hjælpcentre, der viser de nøjagtige trin til opsætning og begynder at bruge din VPN. Når din app er konfigureret og klar til at gå, skal du oprette forbindelse til din valgte server for at beskytte din trafik.

Hvis du har besluttet at gå med Nordvpn, vil du være glad for at vide, at Nordvpn -appen er let at bruge og kun tager et par minutter at konfigurere. Her er en trinvis vejledning:

 1. Download og installer Nordvpn -appen. Nordvpn understøtter alle større platforme.VPN for dummies
 2. Tilmeld dig for at oprette en ny konto eller logge ind, hvis du allerede har en.VPN for dummies
 3. Vælg “Quick Connect”, og det vælger automatisk den bedste server til dig. VPN for dummies
 4. Nyd en mere privat og sikker internetoplevelse.

For en mere detaljeret guide til, hvordan du bruger Nordvpn -appen på forskellige enheder, se denne artikel, der dækker ved hjælp af Nordvpn på alle platforme. Og i tilfælde af at du har hastighedsproblemer eller andre VPN -problemer, skal du finde ud af, hvordan du løser dem i vores artikel om VPN -forbindelsesproblemer.

Online sikkerhed starter med et klik.

Bliv sikker med verdens førende VPN

Т ж н нedet на седих зыах: Deutsch, engelsk, Lietuvių, Nederlands, I. и друие зыи.

Karolis Bareckas

Karolis er en teknisk nørd, der skriver om cybersikkerhed, online privatliv og de nyeste gadgets. Når han ikke rasler sit tastatur, er han altid ivrig efter at prøve en ny burrito -opskrift eller udforske en ny campingplads.