Bedste router til Nordvpn

Når du leder efter en router, der understøtter Nordvpn, er der nogle vigtige faktorer, du skal tage i betragtning. I dette afsnit diskuterer vi de punkter, du skal overveje, når du vælger en router til din VPN.

Top 5 bedste routere til Nordvpn [2023 -opdatering]

VPN Pro tip

Nordvpn er en af ​​de bedste VPN -tjenester i verden. Det giver anonymitet sammen med fuld privatliv og sikkerhed. Men vælger Bedste router til Nordvpn kan være udfordrende, hvis du ikke kender den tekniske side af routere.

Hvis din eksisterende rute ikke understøtter VPN, skal du opgradere den til VPN -routere. Det vil sikre dit netværk og router fra svindlere og hackere og give dig anonymitet på nettet.

En router uden VPN er som et “stykke kage” udsat for hackere, der muligvis får adgang til din IP -adresse og stjæler dine data.

I dette blogindlæg har jeg gennemgået de 5 bedste routere for Nordvpn, som vil hjælpe dig med at beslutte at købe Bedste VPN -router til dit hjem eller kontornetværk.

Så uden at spilde mere tid, lad os dykke ned på vores liste over de bedste routere til Nord VPN.

Afsløring: Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links, hvilket betyder, at vi kan modtage en provision, hvis du klikker på et link og køber noget, som vi anbefalede. Læs mere om tilknyttet afsløring her.

 • Top 5 bedste routere til Nordvpn
 • Hvad er en router?
 • Normal router vs vpn router
 • Hvorfor skal du vælge Nordvpn til din VPN -router?
 • 5 Bedste Nordvpn -routere: Detaljeret sammenligning
 • 1. Asus RT-AX86U Pro Nordvpn Router
 • 2. Netgear Nighthawk X6 Smart Wi-Fi Nord VPN Router
 • 3. TP-Link AX5400 WiFi 6 Router (Archer Ax72 Pro) VPN Router
 • 4. TP-LINK AX11000 WiFi 6 VPN Gaming Router
 • 5. Synologi RT6600AX Wi-Fi Router
 • Nordvpn Router Buyers Guide
 • Trin for trin guide til opsætning af Nordvpn på din router
 • Endelig dom
 • FAQ: Bedste routere til Nordvpn

Top 5 bedste routere til Nordvpn

Router Funktioner
ASUS RT-AX86U Pro 1.8 GHz quad-core processor og 1 GB RAM og AIPROTECTION PRO ASUS RT AX86U Pro Gaming Router til Nord VPN Checkout -pris
Netgear Nighthawk X6 Tri-band Wi-Fi-teknologi og QoS-kapaciteter Netgear Nighthawk X6 Smart Wi Fi Nord VPN Router Checkout -pris
TP-Link AX5400 WiFi 6 Router Wi-Fi 6 (802.11AX) teknologi med 1.5GHz Triple-Core CPU og 1 GB RAM TP Link AX5400 WiFi 6 Router Checkout -pris
TP-LINK AX11000 Router 1.8GHz quad-core CPU, 1 GB RAM, 1 GB flashopbevaring og spilaccelerator TP Link AX11000 Checkout -pris
Synologi RT6600AX Wi-Fi Router 1.8 GHz CPU og 1 GB DDR3 RAM og Synology Router Manager (SRM) software Synologi Checkout -pris

Hvad er en router?

Hvad er en router

En router er en enhed, der forbinder dit hjemmenetværk til internettet og andre netværk.

Det fungerer som et knudepunkt, der overfører dataene mellem dine netværk og internettet. En router fungerer som en IP-adressebaseret model, der fungerer på netværkslaget i OSI-modellen.

Denne enhed er i stand til at håndtere forskellige IP -adresser og dirigere dataene til den relevante enhed ved at genkende dens IP -adresse.

Da datarouting er hovedarbejdet for en router, har det også nogle yderligere funktioner som firewall, NAT, QoS Controls og VPN.

Men ikke alle routere understøtter VPN’er. Derfor er jeg kommet op, vil denne artikel, hvor jeg vil dele de 5 bedste routere til Nordvpn.

Lad os nu skelne mellem en normal router vs en VPN-aktiveret router.

Normal router vs vpn router

Normal router vs vpn router

En normal router eller en standard router har ikke VPN -installationsindstillinger. Dets vigtigste arbejde er at forbinde flere enheder til et netværk og rute data mellem dem.

De fleste af de normale routere leveres imidlertid med en indbygget firewall, NAT og Wi-Fi-krypteringsfunktioner.

Men disse sikkerhedsfunktioner er ikke nok i denne tech-drevne verden. Hackere kan let bryde Wi-Fi-adgangskoder og endda omgå firewall.

Derfor kom VPN -routere ind i spillet.

For at vide mere om forskellene mellem normale routere og VPN -routere skal du læse, “VPN Router vs Normal Router [sammenlignet].

En VPN-router er en specialiseret router, der inkluderer en indbygget VPN-installationsfunktion. VPN giver et ekstra lag af sikkerhed og privatliv til dine data. Det krypterer forbindelsen med sikker tunnelteknologi.

Når VPN er installeret på din router, vil enhver enhed, der er forbundet til den router, drage fordel af VPN -teknologien.

VPN krypterer alle dataoverførsler gennem routeren.

Hvorfor skal du vælge Nordvpn til din VPN -router?

ASUS RT-AX86U Pro Gaming Router til Nord VPN

ASUS RT-AX86U Pro Gaming Router er vores første valg på listen over bedste routere til Nordvpn.

Det er en højtydende router. Den kraftfulde hardware, avancerede funktioner og understøttede spilfunktioner skiller sig ud denne router fra andre.

ASUS RT-AX86U Pro leverer et problemfrit og sikkert netværk, mens du spiller dit yndlingsspil online.

Denne router understøtter Wi-Fi 6 (802.11ax) teknologi som kan levere netværkets hastighed op til 5700 Mbps.

ASUS RT-AX86U Pro er udstyret med 1.8 GHz quad-core-processor og 1 GB RAM, der styrker den til at håndtere tunge VPN-kryptering i flere samtidige forbindelser.

ASUS RT-AX86U Pro understøtter VPN-fusionsteknologi, der giver brugeren mulighed for at køre enhver VPN sammen med en almindelig internetforbindelse.

Aiprotection Pro, der bruges i denne router, er fantastisk teknologi. Det er drevet med trendmikro -antivirus, der overvåger din forbindelse i realtid og sikrer den fra sårbarhed.

Lad os se den fulde funktionsliste over ASUS RT-AX86U Pro Router.

Funktioner

Netgear Nighthawk X6 Smart Wi Fi Nord VPN Router

 • Som jeg har fortalt dig ovenfor, understøtter ASUS RT-AX86U Pro Wi-Fi 6 (802.11ax) teknologi, der sikrer ultrahurtige trådløse hastigheder. Hvis vi taler om hastigheden, giver det en samlet hastighed på op til 5700 Mbps. Denne hastighed sikrer glat streaming, spil og VPN -surfing.
 • ASUS RT-AX86U Pro Router leveres med en 1.8 GHz quad-core-processor og 1 GB RAM, hvilket gør den ultrahandet, når du fungerer i tung VPN-kryptering. Den dedikerede 2.5 Gbps WAN-port giver dig mulighed for at oprette forbindelse til højhastighedsinternet.
 • Denne router er bedst til spil. Denne router leveres med Asus ‘eksklusive spilaccelerator -teknologi. Denne teknologi komprimerer spilpakkerne og reducerer latenstiden, der giver dig en forsinkelsesfri spiloplevelse. Den adaptive QoS, der bruges i denne router, prioriterer optimering af netværksindstillinger til spil.
 • ASUS RT-AX86U Pro leveres med AIPROTECTION PRO, som er en indbygget antivirus drevet af Trend Micro. Det giver forbedret sikkerhed fra ondsindede steder og sårbarheder.
 • VPN -fusionsteknologien, der bruges i denne router, giver brugerne mulighed for at køre flere forbindelser med og uden VPN samtidigt. Du kan lide, at du kan omgå VPN på visse enheder, mens du bruger VPN på andre enheder.

Netgear Nighthawk X6 Smart Wi-Fi VPN Router er en fremragende Nordvpn-understøttede routere

Det er en kraftfuld og funktionsrig router, der tilbyder højtydende hardware, avancerede Wi-Fi-kapaciteter og VPN-support.

Hvis du vil have pålidelig og sikker internetbrug, er denne router en af ​​de bedste på markedet.

Netgear Nighthawk X6 tilbyder tri-band Wi-Fi, som er separate Wi-Fi-bånd (en 2.4GHz og to 5 GHz bånd). 1GHz dual-core processor og 256 MB RAM leverer hurtig ydelse og håndterer let flere VPN-forbindelser med tung netværkstrafik.

Denne router understøtter VPN-gennemgangsfunktionalitet, som er en vigtig funktion at oprette forbindelse til VPN-udbydere via routeren.

Det har dog ikke indbyggede VPN-funktioner som VPN-fusion. Ligesom ASUS RT-AX86U Pro.

Ram og processor er også normalt langsommere end ASUS RT-AX86U Pro. Men det kan være håndterbart, hvis du får en problemfri VPN -oplevelse over høj netværkstrafik.

Lad os diskutere funktionerne i Netgear Nighthawk X6 Router.

Funktioner

TP Link AX5400 WiFi 6 Router

 • Tri-band Wi-Fi: Nighthawk X6 understøtter tri-band Wi-Fi-teknologi, der tilbyder 3 separate Wi-Fi-bånd (en 2.4GHz og to 5 GHz bånd). Dette øger ydelsen og reducerer interferensen.
 • Netgear Nighthawk X6 leveres med en 1 GHz dual-core processor og 256 MB RAM, som giver dig mulighed for at bruge flere VPN-aktiverede forbindelser samtidigt.
 • Nighthawk X6 understøtter VPN-gennemgangsfunktionalitet, der bruges til at oprette forbindelse til NordVPN eller andre VPN-tjenester direkte fra routeren.
 • Det har QoS -kapaciteter, der prioriterer specifikke applikationer eller enheder for at give dem optimal ydelse.
 • Nighthawk X6 har forældrekontrol, så du kan administrere og overvåge internetadgang til forskellige enheder.

TP-Link AX5400 er den bedste budget-VPN-router på markedet. Det har dog ikke tri-band Wi-Fi-teknologi. Du får dobbeltbånd 2.Kun 5 g porte.

Det har 6 kraftfulde antenner, der giver dig et langt netværksområde.

Det er udstyret med VPN -klient og server, så du nemt kan konfigurere en VPN -udbyder på denne router.

TP-Link hævder, at det kan øge din internethastighed op til 170% ved 5.4 Gbps. Så du kan nemt streame 8k videoer på dit smarte tv.

Det har også USB 3.0 porte til at dele filer mellem tilsluttede enheder.

Funktioner

TP Link AX11000

 • AX5400 understøtter Wi-Fi 6 (802.11ax) teknologi, der leverer hurtigt internet med øget kapacitet. Denne router giver en højtydende Wi-Fi-forbindelse til både spil og VPN.
 • Denne router leveres med 1.5GHz Triple-Core CPU og 1 GB RAM, som let kan håndtere tung netværkstrafik og flere samtidige VPN-forbindelser.
 • TP-Link AX5400 har VPN-gennemgangsteknologi, så du kan konfigurere NordVPN eller andre VPN-udbydere med VPN-klientsoftware på individuelle enheder.
 • Denne router har også Beamforming and RangeBoost-funktionen, der giver stærkere og mere pålidelige forbindelser med forbedret Wi-Fi-dækning.

TP-Link AX11000 WiFi 6 er en højtydende VPN-router, der er designet til at opfylde spillerne for spillere.

Det har WiFi 6 -teknologi med kraftig hardware (1.8GHz quad-core CPU, 1 GB RAM og 1 GB flashlagring) hvilket gør det til en ultrahurtig wifi vpn router.

Denne Wi-Fi-router er faktisk bygget til spillere, det er derfor, du får spilacceleratorfunktion på denne enhed.

Spilaccelerator optimerer netværksforbindelser til spil og reducerer latenstid.

Takket være sin tri-band-funktion, der fremskynder forbindelsen op til 10756 Mbps med en udvidet Wi-Fi-rækkevidde.

Det har et dedikeret spilband, der ikke sikrer nogen forsinkelse.

Funktioner

Synologi RT6600AX

 • Ax11000 leveres med Wi-Fi 6 (802.11ax) teknologi, der tilbyder hurtigere hastigheder og øget effektivitet med reduceret latenstid, perfekt til spil.
 • Denne router er udstyret med en 1.8GHz quad-core CPU, 1 GB RAM og 1 GB flashlagring, hvilket gør det ultrahurtigt og glat. Det kan let håndtere aktiviteter med høj båndbredde og flere VPN-forbindelser.
 • Denne router har indbygget VPN-funktionalitet, der gør det muligt at konfigurere Nordvpn direkte på denne router. Du skal dog opdatere den nyeste firmware for at fungere med VPN.
 • Den dedikerede spilaccelerator giver det reduceret latenstid og enestående lydhørhed. Du kan spille ethvert spil og se streamingvideoer uden forsinkelse.

SYNOLOGY RT6600AX Router er en Tri-Band 4 × 4 Wi-Fi Router. Det er specielt designet til at give problemfri forbindelse over VPN -forbindelser som Nordvpn.

Det har Wi-Fi 6 (802.11AX) Standardteknologi, der muliggør hurtigere hastighed sammen med forbedret netværkseffektivitet og lav latenstid.

Synologi RT6600AX router er udstyret med quad-core 1.8 GHz CPU og 1 GB DDR3 RAM, der giver den ultrahurtig og pålidelig ydelse.

Det har 1 × 2.5GBE (RJ-45) LAN-port og 3xGigabit (RJ-45) Port sammen med 2 WAN-porte (1xGigabit (RJ-45) og 1 × 2.5 GBE (RJ-45) porte.

Synologi RT6600AX understøtter også eksterne USB -enheder med 1 × 3.2 USB -port. WiFi -forbindelsen er krypteret med WPA/WPA2-Personal, WPA/WPA2-Enterprise, WPA2/WPA3-Personal, WPA3-Personal/Enterprise, Wi-Fi Forbedret åben (skylder) Beskyttelsesprotokoller.

Funktioner

Nordvpn Router Buyers Guide

 • RT6600AX router leverer Wi-Fi 6 (802.11AX) Standardforbindelse over Wi-Fi.
 • Det har quad-core 1.8 GHz CPU og 1 GB DDR3 RAM, hvilket gør den ultrahandelig og pålidelig sammenlignet med andre VPN -routere i samme prisklasse.
 • RT6600AX router understøtter indbyggede VPN-funktioner som VPN-fusion, så det er meget let at installere og konfigurere VPN på denne router. Du kan nemt konfigurere Nordvpn på denne router.
 • Denne router leveres med Synology Router Manager (SRM), en dedikeret routerstyringsgrænseflade af Synology. SRM gør det lettere at konfigurere din router med VPN og værktøjer som trafikstyring og forældrekontrol.

Når du leder efter en router, der understøtter Nordvpn, er der nogle vigtige faktorer, du skal tage i betragtning. I dette afsnit diskuterer vi de punkter, du skal overveje, når du vælger en router til din VPN.

Internethastighed

Internethastighed er afgørende for VPN over forbindelser. Når VPN bremser internettet, har du brug for mindst det dobbelte af den hastighed, du ønsker. Så vælg altid en hurtig og pålidelig router, når det kommer til VPN.

Se altid efter en router, der understøtter de nyeste Wi-Fi-standarder, såsom Wi-Fi 6 (802.11AX), der sikrer hurtig inter hastighed.

WiFi Signal Range

Område af en wifi -router er også en vigtig faktor. Hvis du bruger det i dit hjem, skal det dække alle værelser og uden for dit hjem.

Hvis dit hjem har flere etager, og du vil have en router til at dække alle gulve, skal din router have flere antenner til at dække den ekstra afstand.

Avanceret antenneteknologi med et højere antal antenner kan hjælpe dig med at få bedre dækning.

Privatliv og sikkerhed

Når det kommer til VPN over forbindelser, er sikkerhed med højeste prioritet. Så du skal kigge efter en router, der skal give dig robuste sikkerhedsfunktioner, såsom indbyggede firewalls, indtrængen forebyggelsesystemer og regelmæssige firmwareopdateringer.

Routere med OpenVPN og har dedikerede VPN -indstillinger inden for firmwaren forbedrer faktisk privatlivets fred og sikkerhed, mens de fungerer gennem VPN.

VPN Server

Når du vælger en router specifikt til VPN, skal du kigge efter en router, der understøtter VPN internt.

Nogle routere leveres med indbygget VPN-klientsoftware, og nogle routere giver dig mulighed for at aktivere dig mulighed for manuelt at konfigurere Nordvpn på individuelle enheder.

Du skal sikre dig, at din routers firmware er kompatibel med Nordvpn eller ikke før du køber den router.

Enhedskompatibilitet

Du skal også kigge efter hvad og hvor mange enheder routeren understøtter. Se efter en router, der understøtter og let håndterer flere samtidige forbindelser uden at ofre ydeevne.

Servicekvalitet (QoS)

QoS eller kvaliteten af ​​serviceindstillinger giver dig mulighed for at prioritere din særlige trafik, såsom VPN frem for andre.

Så kig altid efter denne funktion på din router. Dette vil sikre en uafbrudt VPN-forbindelse til dig, selv når andre enheder på netværket bruger båndbredde-intensive applikationer som spil og streaming osv.

Lad os nu se, hvordan du opsætter Nordvpn på din router.

Trin for trin guide til opsætning af Nordvpn på din router

Her er den trinvise guide til opsætning af Nordvpn på din router.

 • Trin 1: Det første trin er at kontrollere, om din router er kompatibel med Nordvpn eller ej. Du går muligvis til Nordvpn -webstedet for at tjekke med din routermodel. De har listen over understøttede routere på deres hjemmeside.
 • Trin 2: Saml vigtige oplysninger såsom Nordvpn -kontooplysninger (brugernavn og adgangskode) og serverinformationen (serveradresser eller konfigurationsfiler) leveret af Nordvpn. Hvis du allerede er et Nordvpn -medlem, kan du tjekke i dit medlems område for disse oplysninger.
 • Trin 3: Adgang nu “Router Configuration Access Software” på din routers konfigurationsindstillinger. Du kan gå der ved at indtaste routerens IP -adresse i din enheds webbrowser. Du kan finde IP -adresse og standard brugernavn og adgangskode til routeren, der er trykt på routerens bagside eller nævnt i brugervejledningen. Nu skal du logge ind på routerens administrationsgrænseflade ved hjælp af dets brugernavn og adgangskode.
 • Trin 4: Se nu efter VPN -indstillinger i grænsefladen. Udseendet af denne indstilling kan variere fra router til router. Du vil se muligheder som “VPN”, “OpenVPN” eller “VPN -klient.”
 • Trin 5: Indtast nu VPN -brugernavnet og adgangskoden i det relevante felt og udfyld også IP osv. I feltet IP -adresse. Du skal muligvis indtaste nogle ekstra oplysninger, der afhænger af routerens firmware.
 • Trin 6: Nu hvor du har indtastet alle legitimationsoplysninger og andre oplysninger, vælg nu VPN -protokol- og krypteringsindstillinger og vælg den relevante. Nordvpn understøtter typisk OpenVPN og tilbyder forskellige krypteringsmuligheder under dette. Så du er nødt til at vælge protokol og krypteringsniveau i henhold til din routers præferencer og kapaciteter.
 • Trin 7: Nu er alle indstillinger færdige. Du skal anvende og gemme indstillingen på grænsefladen.
 • Trin 8: Nu er Nordvpn konfigureret på din router, det er tid til at teste VPN -forbindelsen. Du kan teste dette via IP -adressebekræftelse. Gå til Whatismyip.com og kontroller, om det maskerede din faktiske IP.

Nu er Nordvpn opsat og klar til brug på din router. Du kan tilslutte andre enheder og kontrollere, om det er aktiveret på dem eller ej. Hvis ikke, skal du gå til routerindstillingerne via webbrowser og kontrollere alle indstillingerne igen.

Endelig dom

Så nu har du de 5 bedste routere til Nordvpn sammen med informationen, om hvordan man opsætter Nordvpn på en router og også VPON -routerkøbsguiden.

Nu er det tid til at vælge den herfra og angive din anonyme internetrejse med Nordvpn.

Hvis du spørger mig, hvilken router jeg ville købe, ville det bestemt være Asus RT-AX86U Pro, som jeg allerede har i mit hjem.

Andre er dog ikke dårlige, og du kan vælge i henhold til dit budget og brug. Men for mig er ASUS RT-AX86U Pro den bedste router til VPN og også spil.

FAQ: Bedste routere til Nordvpn

Understøtter nogen router Nordvpn?

Nej, standard router understøtter ikke VPN. Du kan checkout med Nordvpn -webstedet om kompatible routere.

Kan jeg selv konfigurere Nordvpn på routeren?

Ja, du kan konfigurere Nordvpn dig selv på routeren, hvis du har Nordvpn -login -legitimationsoplysninger og IP -adresser.

Hvilke routere har en indbygget VPN?

Jeg har allerede nævnt ovenfor de VPN-understøttede routere. Du kan vælge en på listen.

Påvirker Nordvpn min routers privatliv og sikkerhed?

For at bruge enhver VPN -service skal din router have dedikerede sikkerhedsfunktioner. Nordvpn er dog en meget sikker VPN -udbyder.

 • Hvordan man fjerner blokering af omegle i skolen og andre offentlige steder?
 • Top 5 Bedste VPN -routere til opsætning af fjernarbejde [2023]
 • Sådan oprettes forbindelse til kontornetværk hjemmefra ved hjælp af VPN?
 • Hvordan fungerer VPN med wifi?

Bedste router til Nordvpn

I dette billede Tekst 10 Bedste premium -domænenavnmæglere i 2023

Nordvpn er et betroet navn i onlineforsvar. Det tilbyder et ekstra lag af sikkerhed, når du dykker på internettet. Det er vigtigt at parre det med en solid VPN -router for at beskytte enhver enhed, der er online i dit rum. Tilslutning gennem en passende router sikrer, at det, du gør online, forbliver skjult og væk fra dine internetudbydere, potentielle hackere og endda regeringen.

Spekulerer på det øverste valg af router til Nordvpn? At finde den bedste router til Nordvpn kan være lidt vanskeligt. De vigtigste ting at tænke på er imidlertid; Hvordan det fungerer, dets hastighed, og hvor godt det matcher med Nordvpn. Det er vigtigt at få en stærk router, der har indbygget VPN-support specifikt til Nordvpn. Ønsker de bedste muligheder? Fortsæt derefter med at læse for at finde den bedste router til Nordvpn.

At have Nordvpn -opsætning på din router er som at have ro i sindet. Du kan med sikkerhed udforske online ved at vide, at dine handlinger ikke overvåges eller spores.

Sådan vælger du den rigtige bedste router til Nordvpn?

Sådan vælger du den rigtige bedste router til Nordvpn

Når man søger efter den perfekte router at parre med Nordvpn, er det afgørende at finde den bedste router til Nordvpn. Der er et par ting at huske på. Nordvpn har brug for meget magt, så din router skal være stærk med god hukommelse. Du har brug for en stærk router for at sikre, at Nordvpn fungerer glat. Glem ikke at se, hvilke VPN -protokoller den bedste router til Nordvpn kan håndtere.

Både OpenVPN og IKEV2 er førsteklasses valg. De er sikre og pålidelige. Hvis du vil have, at din Wi-Fi skal nå videre i dit hus, skal du være opmærksom på routerens antennestyrke.

For at Nordvpn skal fungere bedst, skal din router tilbyde et bredt og hurtigt forbindelsesområde. At huske disse detaljer vil hjælpe dig med at vælge en router, der passer godt sammen med Nordvpn.

Processorkraft og RAM

Brug af Nordvpn betyder, at din router skal være hurtig og have nok hukommelse. Mens Nordvpn holder dig sikker online, har det brug for den bedste router til Nordvpn, der kan følge med. En langsom router med lidt hukommelse kan forårsage langsomt internet eller hyppige frafald. For den bedste oplevelse med Nordvpn, skal din router have mindst en 1 GHz CPU og 512 MB RAM. Men afhængigt af forskellige faktorer kan disse tal muligvis ændre sig.

Så når du handler efter en Nordvpn-venlig router eller den bedste router til Nordvpn, skal du kontrollere dens hastighed og hukommelse. Gå ideelt til en router med en 1 GHz dobbelt-core processor og 1 GB RAM. Dette sikrer hurtigere og sikrere VPN -brug.

VPN -protokollesystem

Der er mange VPN -protokoller derude. Det kan være forvirrende, men hvis din router understøtter OpenVPN eller IKEV2, er du i gode hænder. Disse to er kendt for deres stærke sikkerhedsforanstaltninger og kompatibilitet med mange enheder. For at finde ud af, om din router understøtter dem, skal du kontrollere dens manuelle eller indstillinger. Hvis ikke, så tænk på at få en ny Nordvpn -router, der gør det.

Antennestyrke

At holde sig sikker online er afgørende og endda små ting betyder noget. Derfor er din routers antenner vigtig, især når du bruger en Nordvpn -router. Et stærkt signal er nødvendigt for at sikre, at Nordvpn fungerer effektivt. Så når du vælger en router, skal du sørge for, at dets signal kan nå hvert hjørne af dit hjem. Afhængig af dit hjem størrelse, skal du overveje en router med stærke antenner. Et bedre signal betyder bedre online sikkerhed. Sørg for at få mest muligt ud af dit Nordvpn -abonnement ved at vælge en router med de rigtige antenner.

Kom godt i gang med Nordvpn

 • Top-klassificeret VPN til OS X 10.6 Snow Leopard Mac
 • Ultra-hurtig hastighed i FI i 2023
 • Spar 60% rabat med VPN.com rabat
 • Få en 30-dages pengene tilbage-garanti

Hvilken slags VPN er derude?

Hvilken slags VPN er derude

Før du beslutter at købe. Det er godt at forstå de to hovedtyper af tilgængelige routere. Dette kan hjælpe din beslutning. Enkelt set er der to vigtigste VPN-routere: dem, der kommer forud for flash og dem, der ikke gør det.

Pre-flashede routere

Disse routere har allerede en VPN installeret på dem. De er ideelle til dem, der ved, hvilken VPN de vil have, og ikke ønsker besværet med at indstille det. Senere vil vi diskutere de øverste præ-flashede routere for Nordvpn.

Ikke -skyllede routere

Disse routere har dog brug for, at du selv opsætter VPN ved at bruge routerens app eller online -interface, hvilket er noget at overveje, når du leder efter den bedste router til Nordvpn. Fordelen? Du kan skifte mellem forskellige VPN -tjenester, hvis du stadig beslutter.

Men vær opmærksom på, at den indbyggede software til routeren måske ikke fungerer med den VPN, du kan lide, hvilket potentielt gør den mindre end den bedste router for Nordvpn-kompatibilitet. Eller det fungerer måske kun med visse VPN -typer som OpenVPN eller IPSEC.

Hvis den VPN, du ønsker, ikke understøttes på en ikke-knust router, bliver du nødt til at ændre routerens originale software til en anden som DD-WRT. Denne ændring kaldes ”blinkende.”Vi vil gå over, hvordan man gør dette med DD-WRT senere i dette stykke, især hvis du sigter mod den bedste router til Nordvpn, der kan tilpasses.

Hvad er nogle bedste routere til Nordvpn?

Hvad er nogle bedste routere til Nordvpn

Når vi vælger de bedste VPN -routere, inklusive Nordvpn Router -indstillinger, så vi på ting som hvor hurtigt de er, og hvor godt de forbinder. Vi inkluderede populære mærker som Asus og nogle mindre almindelige som synologi. For hver router vil vi tale om, hvordan det ser ud, hvordan man indstiller den, og hvor godt det fungerer.

Husk, at nogle nye routere muligvis ikke fungerer med DD-WRT. I disse tilfælde kan du kun bruge VPN -indstillingerne, som routeren kommer med. Kontroller altid dette, før du køber en ikke -slappet router.

Linksys WRT-3200 ACM

Linksys WRT-3200 ACM er en top-notch router, der er kompatibel med DD-WRT, hvilket gør det til et fremragende valg for dem, der leder efter en billig VPN-router. Dette betyder, at du kan finjustere dens software for at få den til at fungere, hvordan du vil. Lige ud af kassen kan det prale af frem til 3200 Mbps, men med nogle justeringer kan du gøre det endnu hurtigere.

Det har også en cool funktion kaldet Dual-Band med Tri-Stream 160-teknologi. Hvis vi lægger det simpelthen, har det to 160 MHz -kanaler i det hurtigere 5 GHz -interval. Så dine gadgets bremser ikke hinanden. Men bland ikke dette op med nogle andre routere, der har to separate 5 GHz-intervaller, der kaldes tri-band.

WRT-3200 ACM har dog et par ulemper. Det er fra 2018 og har ikke den nyere wifi 6. Efterhånden som flere enheder bruger WiFi 6, kan denne router føles forældet om et par år.

Det vil støtte DD-WRT
Den har 2018 -model
Hvis det tilbyder et fantastisk design
Det tilbyder ingen WiFi 6 -support
Det tilbyder dobbeltbånd med tri-stream 160-teknologi.

TP-Link Archer x21

På udkig efter en solid VPN -router under $ 100? Archer X21 af TP-Link kan være dit øverste valg til en billig VPN-router. Det er en wifi 6 -router, der giver stærk ydelse og har et stilfuldt look. Plus sammenlignet med ældre modeller bliver X21 ikke for varm, alt sammen takket være sine silikonefødder.

Prestationsmæssigt kan denne billige VPN-router nå hastigheder op til 1200 Mbps. Selvom det ikke er den hurtigste på vores liste, er det mere end nok til hjemmebrug eller små virksomheder. Opsætning af det er enkelt med TP-Link Tether-appen; Det tager normalt ca. 10 minutter.

Men der er en ulempe: Hvis du vil oprette en VPN, hjælper Tether -appen ikke. Du bliver nødt til at gennemgå TP-Links webgrænseflade, der fungerer med OpenVPN, PPTP og L2TP. Det går også glip af forældrekontrol, som mange andre routere tilbyder. Stadig for sin pris er Archer x21 meget.

Denne router er budgetvenlig sammenlignet med andre.
Du kan ikke oprette en VPN fra TP-Link-appen.
Det giver WiFi 6 -support
Det giver ingen forældrekontrol
Det har et enkelt, men meget effektivt design.

ASUS RT-AX86U

Hvis du er på jagt efter en hurtig og funktionsrig router, skal ASUS RT-AX86U være på din radar, især hvis du leder efter den bedste router til Nordvpn. Udgivet i 2021 bruger den den nyeste WiFi -tech kaldet WiFi 6 eller 802.11AX. Denne teknik betyder, at den er hurtigere og mere pålidelig end mange andre routere. For at få den maksimale hastighed har du brug for en WiFi 6 -enhed, men selv ældre enheder fungerer godt med det, hvilket gør det til en kandidat til den bedste router til Nordvpn.

Selve routeren er solid og ser slank ud. De røde højdepunkter giver det en cool og spil stemning. Når vi taler om spil, har det nogle gamervenlige funktioner som en speciel spilport og indstillinger for Nvidias GeForce nu.

Opsætning af det er ligetil med Asus Router -appen. Med appen kan du finjustere routeren for at arbejde, hvordan du vil. Der er også Instant Guard -funktionen. Det giver dig mulighed for at bruge en VPN lige fra routeren. Denne VPN bruger stærk sikkerhed med IPsec VPN-protokollen og AES2-56 bit kryptering. Der er desuden praktiske ekstramateriale som forældrekontrol, indstillinger til styring af internettrafik og USB 3.0 porte. I betragtning af dens funktioner og kompatibilitet er det uden tvivl den bedste router for Nordvpn.

En heads-up: brugerdefineret software som DD-WRT og tomat er ikke rigtig tilgængelig til WiFi 6-routere endnu. Men AX86U har Asuswrt-Merlin, der er avanceret software, der kan arbejde med mange VPN’er. Hvis du er interesseret i en version, der følger med Nordvpn, kan du finde den på flashrouters for omkring $ 425.

Det giver dig WiFi 6 -support
Der er ingen vægmontering
Det tilbyder nyttige spilannoncer
Den indeholder en god ASUS -app og interface

Synologi RT-2600AC

Synologi ringer måske ikke til en klokke som ASUS eller TP-Link gør, men deres RT-2600AC skiller rækkevidde. Selvom det går glip af WiFi 6, imponerer det stadig med hastigheder, der kan slå op til 2500 Mbps under perfekte indstillinger. Dens størrelse er anstændig – ikke for lille, men den skal passe pænt på de fleste skriveborde eller hylder.

Inde er RT-2600ac drevet af en 1.7 GHz Qualcomm Chip. Dette betyder, at det kan håndtere flere opgaver på én gang uden at bremse, hvilket gør det til en af ​​de bedste routere for Nordvpn med hensyn til multitasking. De fire eksterne antenner er et plus – du kan flytte dem rundt for den bedste forbindelse. Plus, ved hjælp af Synology -appen eller online -grænsefladen, finder du masser af praktiske ekstramateriale. Der er et godt valg af VPN -opsætninger, herunder indstillinger som Open VPN, PPTP og mere.

Én ting at huske på: Da synologi ikke er så stort over hele verden, kan deres kundeservice muligvis være begrænset nogle steder. Nogle mennesker kan også synes, det er lidt almindeligt, men for dem, der primært beskæftiger sig med ydeevne og VPN -kompatibilitet.

Det giver support til forskellige VPN -protokoller
De har et unispring design
Det er en fantastisk app og web -ui
De har begrænset efter salgsstøtte.
De indeholder fire eksterne antenner, som er et plus.

TP-Link AC5400

TP-Link AC5400 skiller sig helt klart ud som et øverste valg for spillere og kan betragtes som en af ​​de bedste routere for Nordvpn på grund af dets stærke sikkerhedsfunktioner og hurtige ydeevne. Denne router drives af en solid 1.8GHz processor, der kan håndtere meget.

Det leveres også med tre separate frekvensbånd, inklusive to hurtigere 5GHz -land. Dette betyder, at du kan forbinde flere enheder uden at bremse tingene. Selv i en afstand af 100 fod holder AC5400 sin hurtige hastighed, hvilket gør det til en stærk konkurrent til den bedste router til Nordvpn, især i store huse eller kontorer.

Sikkerhed er en stor ting for denne router. Det har funktioner til at blokere skadeligt indhold og forhindre uautoriseret adgang. Det har også ni porte og understøtter USB 3.0, så du kan tilslutte flere enheder direkte til hurtigere internet.

Ved hjælp af TP-Links Tether-app, ligesom Archer X21 gør, kan du finde en lille hik: Opsætning af en VPN kan muligvis kræve, at du bruger en anden metode. Stadig fungerer TP-Link med vigtige VPN-opsætninger som OpenVPN og PPTP, hvilket gør det alsidigt og uden tvivl en anden bedste router til Nordvpn.

Routerens design er cool, men det er ret stort. Dens antenner kan ikke flyttes, så du har brug for en god mængde plads til det. Hvis du ikke har mange nye WiFi 6 -enheder, er denne router muligvis den bedste pasform til dig.

Det er en tri-band router
Det har en stor størrelse
Indeholder ni porte til bedre kablet tilslutningsmuligheder
Det har ingen wifi 6 suppor
Det har konsekvent ydelse på tværs af de forskellige afstande

Kom godt i gang med Nordvpn

 • Top-klassificeret VPN til OS X 10.6 Snow Leopard Mac
 • Ultra-hurtig hastighed i FI i 2023
 • Spar 60% rabat med VPN.com rabat
 • Få en 30-dages pengene tilbage-garanti

Konklusion

VPN -routere tilbyder en fantastisk blanding af kryptering og sikkerhed på tværs af alle dine gadgets. Hver router på vores liste lover pålidelighed og ydeevne, hvilket gør dem til stærke udfordrere for den bedste router til Nordvpn. For dem, der er opmærksomme på deres tegnebøger, skiller TP-Link Archer X-21 sig ud som et overkommeligt, men alligevel effektivt valg. Spillere vil sætte pris på de forskellige egenskaber og tilslutningsmulighedens dygtighed fra TP-Link AC5400.

Men når man vælger den fineste VPN-router, tager ASUS RT-AX86U trofæet. Dens forudkonfigurerede variant sikrer problemfri VPN-aktivering, især for dem, der tøver med manuelle opsætninger. Det er uden tvivl den bedste router til Nordvpn, hvis du leder efter en problemfri oplevelse.

Vores foretrukne VPN til disse klar til brug routere? Nordvpn. Det sikrer, at dine digitale numre er godt dækket, prale af hurtige forbindelser, sikkerhedslag og en enorm global serverarsenal. Ud over routere udvider Nordvpn sit skjold med en dedikeret mobilapp til både Android og iOS. Det integreres glat med platforme som Windows, Mac, Linux og forskellige smarte enheder, hvilket yderligere størkner sin status som den bedste router for Nordvpn -kompatibilitet. Vi håber, at vi har hjulpet dig med forskning fra routere. Men hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at spørge os.

Kundeanmeldelser for Nordvpn

Forbindelsesproblemer med MLB.Tv

Så jeg havde nogle forbindelsesproblemer på min iOS -enhed (iPad) med MLB.TV -streaming og repræsentant ved navn Garfield løste mit unikke problem, som jeg havde brugt timer på at undersøge og tackle uden held før i dag! Garfield var ekstremt tålmodig, nacn og meget kyndig. Gennem flere tilgange og problemløsende trin skabte han en opløsningsmiddel, der fungerede. Vej at gå, og bestemt en tilbagevendende Nordvpn -kunde her. Tak, Garfield.

Erfaringsdato:
Maj, 2 2023
Ch Christina

Hurtig kundeservice

Mit abonnement fornyes automatisk, og der blev taget en betaling, som jeg ikke ønskede, da jeg ikke har brugt tjenesten. Jeg kontaktede virksomheden og modtog et hurtigt og effektivt svar, hvor mit abonnement blev vendt, og betalingen blev returneret. Hvis kun enhver virksomhed var så let at kontakte og kommunikere med!

Erfaringsdato:
Maj, 6 2023

Fantastisk kundeservice

Havde nogle problemer med nogle qbitorrent -filer og kunne aldrig finde ud af mig selv. Kiggede online i timevis, hvilket var ærligt spild af tid, som jeg kunne bare gå til Nordvpns kundeservice chatbox. Dette var overraskende, da jeg sad fast på dette hele natten, men var dumt for ikke at spørge kundeservice, men selv da var de i stand til hurtigt at få mig til en agent, der kunne håndtere mine problemer. Khai var min agent, og han var så flink og som så tålmodig med mig, fordi det var helt nyt for mig. Jeg vidste ikke for opsætningen for QBITORRENT og NORDVPN, at inputværdierne til serviceoplysninger ikke er dit brugernavn og adgangskode, men snarere en speciel nøgle på dit eget personlige instrumentbræt. Khai var endda flink og tålmodig nok til at forklare noget terminologi for mig, som var super flot af ham. Helt ærligt, selvom VPN’er kan lyde forvirrende, ved Nordvpn dette og ansat/uddannet nogle temmelig smarte kundeservicemedlemmer, så hvis du har problemer eller problemer, skal du bare gå til chatkassen. Super hyggelige mennesker og chill for at tale med og meget hurtigt.

Erfaringsdato:
Maj, 4 2023

30-dages pengene-tilbage-garanti

 • #1 VPN til OS X
 • 5800+ High-Speed ​​VPN-servere over hele verden
 • Sikker og privat adgang til internettet
 • Beskyttelse mod annoncer/trackere og malware
 • Begrænset tid: Over 55% rabat på 2-årig plan

VPN.com -eksperter set på

 • Forretning
  • Den bedste forretningsvpns
  • Fjernadgang VPN’er
  • De øverste forretningsfunktioner
  • Torrenting
   • De bedste VPN’er til torrents
   • De bedste VPN’er til uTorrent
   • Forøg din downloadhastighed
   • Gaming
    • De bedste VPN’er til spil
    • Reducer forsinkelse med en VPN
    • De bedste VPN’er til poker
    • Enterprise hosting
     • VPN hosting
     • VPS hosting
     • Administrerede WordPress -løsninger
     • Enterprise WordPress Solutions
     • Domæner
      • Møde vores mæglere
      • Gratis domænevurdering
      • Sælg dit premium -domæne
      • Stealth Domain Acquisition Service
      • Porteføljestyring

      Sorter VPN’er efter

      Selskab

      Skriv til VPN.com

      Vores oplysninger: Ejerskab og tilknyttede partnere

      VPN.com ejes af VPN.com LLC, en Georgia LLC. Vi tilbyder vores information og ekspertise 100% gratis. I nogle transaktioner kan vi muligvis modtage provisioner, når der foretages et køb ved hjælp af vores links eller formularer. Vi giver dig muligvis direkte links eller detaljer fra 3. parter (eller tilknyttede) programmer, tilbud eller partnerskaber. Medmindre det tydeligt er angivet, VPN.com ejer eller driver ikke nogen produkter eller tjenester, der er anført.

      Alt indhold på VPN.com er oprettet af vores ekspertgennemgangsteam og er baseret på den uafhængige og professionelle undersøgelse af de nævnte produkter og tjenester. Alt indhold er børn og familievenligt og Coppa-kompatible. Du finder kun indhold, der opfylder vores strenge gennemgangs- og publiceringsretningslinjer. Hver artikel, gennemgang eller liste inkluderer ekspertundersøgelse, der er professionelt redigeret, som krævet af COPPA og eksisterende retningslinjer for webmaster. Lær mere på fra VPN.com/publicer

      VPN.com respekterer dit privatliv og sikkerhed! Vi kræver ikke, at du logger ind eller køber noget for at få værdi fra vores websted. Vores brugsbetingelser gælder for VPN.com -websted placeret på VPN.com/privatliv og https: // www.iubenda.com/privatlivspolitisk/8115057 Ved at bruge webstedet accepterer du disse brugsbetingelser; Hvis du ikke er enig, skal du ikke bruge webstedet.

      “VPN.com “Navn, VPN.com logo, “VPN.com “Brand og andet VPN.com varemærker, er ejendom til VPN.com llc. Medmindre andet udtrykkeligt er angivet, hører alle intellektuelle ejendomsrettigheder inklusive, men ikke begrænset til, ophavsret og varemærker, i produktbilleder og beskrivelser. Al brug af tredjeparts rettigheder eller mærker på VPN.com er med tilladelse eller fair brug. Alle rettigheder forbeholdes.

      Vi kæmper for frihed og får adgang til over hele verden. Det inkluderer lige her på VPN.com. Ucensureret digital tilgængelighed er kernen i vores vision. Vi er forpligtet til at sikre, at digitale løsninger og indhold udviklet eller erhvervet af VPN.com opfylder et højt niveau af tilgængelighed og amerikansk handicap og afsnit II -krav. Dette betyder enten overensstemmelse med niveau AA for retningslinjerne for webindholdstilgængelighed (WCAG) 2.1 eller sikre, at løsningerne er effektive, effektive, engagerende, fejltolerante og lette at lære for brugere af alle evner. Vi lover, at hvis der skulle opstå en konflikt mellem frigørelsesfrister, æstetik og produktion af tilgængelige løsninger og indhold, at tilgængeligheden forbliver en prioritet. Hvis du har svært ved en eller anden grund ved hjælp af dette websted, skal du straks kontakte: [E -mail -beskyttet]