Nordvpn Review 2023: Funktioner, prisfastsættelse og mere

Mens Nordvpn er beregnet til enkeltpersoner, er Nordlayer (tidligere kendt som Nordvpn -teams) en sikkerhedsløsning for virksomheder og teams i alle størrelser. Virksomhedsejere kan let konfigurere og styre VPN -forbindelsen til deres teammedlemmer, herunder eksterne medarbejdere.

Nordvpn omkostninger

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Nordvpn Review 2023: Funktioner, prisfastsættelse og mere

Leeron er en New York-baseret forfatter med erfaring med at dække teknologi og politik. Hendes arbejde er vist i publikationer som Quartz, The Village Voice, Gothamist og Slate.

Leeron Hoory bidragyder

Leeron er en New York-baseret forfatter med erfaring med at dække teknologi og politik. Hendes arbejde er vist i publikationer som Quartz, The Village Voice, Gothamist og Slate.

Bidragyder

Cassie er stedfortræder, der samarbejder med hold rundt om i verden, mens han bor i de smukke bakker i Kentucky. Hun brænder for økonomisk udvikling og er i bestyrelsen for to non-profit organisationer, der søger at genoplive sin tidligere jernbaneby. Før han kom til teamet hos Forbes Advisor, var Cassie en indholdsoperationschef og copywriting manager hos Fit Small Business.

Cassie er stedfortræder, der samarbejder med hold rundt om i verden, mens han bor i de smukke bakker i Kentucky. Hun brænder for økonomisk udvikling og er i bestyrelsen for to non-profit organisationer, der søger at genoplive sin tidligere jernbaneby. Før han kom til teamet hos Forbes Advisor, var Cassie en indholdsoperationschef og copywriting manager hos Fit Small Business.

Opdateret: 23. august 2023, 05:10

Redaktionel note: Vi tjener en provision fra partnerlink til Forbes Advisor. Provisioner påvirker ikke vores redaktørers udtalelser eller evalueringer.

Vores dom

Vores dom

Hvis du i øjeblikket leder efter en VPN til at oprette forbindelse til internettet sikkert og privat, de pålidelige og overkommelige langsigtede planer, som Nordvpn tilbyder, gør det til et top valg. Nordvpn er let at oprette, intuitivt at bruge og henvender sig specifikt til virksomheder og teams. Virksomheden tilbyder sit virtuelle private netværk (VPN) til enkeltpersoner og virksomheder og leveres med tusinder af servere til rådighed internationalt for at give mulighed for højhastighedskrypteret internetbrug.

Fordele

 • Højt antal servere (5.500)
 • Evne til at installere VPN til router
 • Dedikeret IP (DIP) tilføjelsesomgang til rådighed
 • 24/7 support
 • Ad-blokering og antivirus er inkluderet funktioner
 • Stejle rabatter til rådighed for flerårige planer

Ulemper

 • Dyrere end topkonkurrenter, såsom ExpressVPN, til den månedlige plan
 • Færre serverforbindelser end konkurrenter
 • Omkostninger til dedikeret IP er højere end nogle konkurrenter

Nordvpn

På Nordvpns websted

Vores ratings tager højde for et produkts omkostninger, funktioner, brugervenlighed, kundeservice og andre kategorispecifikke attributter. Alle vurderinger bestemmes udelukkende af vores redaktionelle team.

Startpris
Så lavt som $ 3.49 pr. Måned
Kompatibilitet
Android, iOS, Windows, Mac, Linux, Android TV
Maksimalt antal enheder

Indholdsfortegnelse

 • Hvad er Nordvpn?
 • Hvordan fungerer Nordvpn?
 • Nordvpn standout -funktioner
 • Nordvpn prisfastsættelse
 • Nordvpn -servertyper og placeringer
 • Er Nordvpn sikker?
 • Hvor hurtigt er Nordvpn?
 • Nordvpn -enhedskompatibilitet
 • Er Nordvpn god til streaming?
 • Nordlayer: Nordvpn for forretning
 • Sådan opsættes Nordvpn
 • Nordvpn alternativer
 • Resumé: Er Nordvpn det værd?
 • Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Hvad er Nordvpn?

Nordvpn er et konkurrencedygtigt valg til en højhastighed og pålidelig VPN. Tjenesten giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til seks enheder, og du kan bruge den på Windows, MacOS, Linux, Android og iOS.

Nordvpn bruger en række sikkerhedsfunktioner til at beskytte din internetaktivitet, herunder en funktion kaldet “Double VPN”, der dirigerer din forbindelse via to servere for øget sikkerhed.

Virksomheden giver brugerne mulighed for at installere sin VPN direkte på Wi-Fi-routeren, så du kan sikre, at al aktivitet på enhver enhed, der er tilsluttet internettet.

Hvordan fungerer Nordvpn?

Et VPN eller virtuelt privat netværk giver en bruger online privatliv og sikkerhed ved at maskere deres IP -adresse og kryptere deres internetaktivitet. En VPN vil sikre en krypteret forbindelse mellem din enhed og en ekstern server, som skjuler din placering og giver dig mulighed for at vise, at din forbindelse ledes fra næsten overalt.

Der er mange anvendelser til en VPN, herunder at holde dine browserdata anonyme og overføre følsomme oplysninger over offentlige Wi-Fi. En VPN kan også give dig mulighed for at se landbegrænset indhold uanset din placering. Derudover justerer nogle abonnementstjenester deres priser baseret på hvor kunderne er placeret. Så at indstille en VPN til det rigtige sted kan potentielt hjælpe dig med at gemme.

Læs vores guide til de 10 bedste VPN -tjenester for mere information om, hvordan VPN’er fungerer og forskellige muligheder.

Nordvpn standout -funktioner

Nordvpn tilbyder en række konkurrencedygtige funktioner, herunder:

 • Trusselbeskyttelse: En funktion, der blokerer malware, trackers og annoncer, når du gennemser internettet. Dette tilføjer et ekstra lag af beskyttelse, når du gennemser internettet.
 • Dark Web Monitor: En funktion, der vil underrette brugerne, hvis deres oplysninger lækkes til det mørke web.
 • Meshnet: Giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre enheder direkte gennem krypterede private tunneler, hvilket er nyttigt til fildeling og spil.
 • Kill switch: En funktion, der automatisk blokerer din enhed fra adgang til internettet, hvis forbindelsen falder. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om en potentiel sårbarhed, når din VPN frakobler.
 • Split tunneling: En funktion, der giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps og websteder der kræver VPN -beskyttelse, og hvilke der er sikre at gennemse uden det. Dette er nyttigt for websteder, der blokerer adgang til en VPN, såsom mange bankwebsteder.

Reklame
Laveste månedlige pris
# af servere
Kryptering

På ExpressVPNs websted

Laveste månedlige pris
# af enheder
Kryptering

På Nordvpns websted

Laveste månedlige pris
# af enheder
Kryptering

På Surfsharks websted

Privat internetadgang

Laveste månedlige pris
# af servere
Kryptering

Privat internetadgang

På Private Internet Access’s websted

Nordvpn prisfastsættelse

Standardplan Plus plan Komplet plan Pris for månedlig plan $ 12.99 $ 13.79 $ 14.99 Pris for årlig plan $ 4.99 pr. Måned (betalt årligt) $ 5.79 pr. Måned (betalt årligt) $ 6.99 pr. Måned (betalt årligt) Pris for toårsplan $ 3.79 pr. Måned (i de første to år plus tre ekstra måneder; fornyer til $ 223.83 hvert andet år) $ 4.59 pr. Måned (i de første to år plus tre ekstra måneder; fornyer til $ 285.66 hvert andet år) $ 5.79 pr. Måned (i de første to år plus tre ekstra måneder; fornyer til $ 447.39 hvert andet år) Cross-Platform Password Manager Ingen Ja Ja Data overtrædelse af scanner Ingen Ja Ja 1TB krypteret skyopbevaring Ingen Ingen Ja

Nordvpn er muligvis dyrere end andre VPN-optioner, men virksomheden tilbyder konkurrencedygtige priser for flerårige planer. Den månedlige standardplan koster $ 12.99, men når du tilmelder dig i to år, betaler du i alt $ 83.78 (eller $ 3.39 pr. Måned), selvom det fornyes i de næste to år til $ 198.96.

Mens alle de grundlæggende funktioner er tilgængelige for alle planer, er nogle af de mere specialiserede funktioner, der er beskrevet ovenfor, kun tilgængelige for de højere niveauer.

Du kan også købe tjenesten med flere betalingsmuligheder, herunder Apple Pay, Amazon Pay, Bitcoin og andre cryptocurrencies.

Nordvpn gratis prøve

Nordvpn tilbyder ikke en gratis prøve, men tilbyder en pengene-tilbage-garanti inden for 30 dage efter køb af produktet.

For Android-brugere er en gratis syv-dages prøve tilgængelig gennem Google Play Store. For at drage fordel af dette tilbud uden at blive opkrævet, skal du sørge for at annullere gennem Google Play Store.

30-dages pengene-tilbage-garanti

Nordvpn vil tilbyde en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds med VPN efter 30 dage, så du kan prøve produktet uden risiko.

Nordvpn -servertyper og placeringer

Nordvpn vil automatisk forbinde dig til den bedste VPN -server gennem sin Quick Connect -funktion. Nordvpn har mere end 5.000 servere i mere end 60 lande, inklusive U.S., Canada og lande i hele Europa, Mellemøsten og Asien. Dette hjælper med at sikre, at du får en hurtig, stabil internetforbindelse, uanset hvor du er placeret, mens du maskerer din IP -adresse.

Foruden en almindelig VPN -server tilbyder Nordvpn også flere forskellige typer servere på udvalgte steder. Her er de andre servere, som virksomheden tilbyder:

 • P2P -servere: specifikt beregnet til hurtig fildeling
 • Tilsløret: beregnet til at forhindre, at din trafik blokeres i lande med høje begrænsninger
 • Dobbelt VPN: tilslører din trafik to gange og giver dobbelt kryptering
 • Dedikeret IP: En bruger kan købe deres egen IP beregnet til hurtigere forbindelse

Nordvpn tilbyder alle de servere, der er anført ovenfor i U.S., Canada, U.K., Holland og Frankrig. Størstedelen af ​​de resterende lande, hvor Nordvpn har servere, vil også omfatte P2P -servere. Nordvpn tilbyder tilsløret, dobbelt VPN og dedikeret IP i et udvalgt antal lande.

Hvis du på forhånd ved, at en dedikeret IP eller en dobbelt VPN er vigtig for din virksomhed, er det værd at overveje, hvor serverne er placeret for at sikre, at den er i overensstemmelse med dine intentioner. Du kan finde ud af mere information om de forskellige servere og placeringer, som Nordvpn tilbyder her.

Er Nordvpn sikker?

VPN’er betragtes som en måde at gøre din internetaktivitet mere privat og sikker på. Derfor er det vigtigt at sikre, at VPN også er sikker. Nordvpn bruger en række sikkerhedsfunktioner og gennemgår også uafhængige revisioner af dens sikkerhed.

Nordvpn har gennemgået flere revisioner for at verificere dets lover uden loger, og at virksomheden bruger de serverkonfigurationer, det hævder at. Den seneste uafhængige revision blev udført i 2022 af Deloitte. Revisionen bekræftede Nordvpns forsikring og testede flere servere, herunder tilsløret og dobbelt VPN’er.

Nordvpn Sikkerhedsfunktioner

 • Internet browsing kryptering: Nordvpn bruger AES-256 kryptering for at sikre, at alle data, der transmitteres over serverne. Dette niveau af kryptering er industristandard og en af ​​de stærkeste krypteringsmetoder til rådighed.
 • Dobbelt VPN: En sikkerhedsfunktion, der dirigerer din forbindelse gennem to servere i stedet for en, der giver dobbelt kryptering.
 • Trusselbeskyttelse: Nordvpn bruger denne funktion til at blokere usikre websteder og øge internetsikkerheden.
 • Tilslørede servere: Disse servere skjuler det faktum, at du bruger en VPN, hvilket giver brugerne adgang til ellers begrænsede websider.
 • 24/7 support: Nordvpn tilbyder e -mail og live chat support ud over en omfattende online videnbase.
 • Dark Web Monitor: En cybersikkerhedsfunktion, der overvåger det mørke web for enhver eksponering af dine oplysninger.

Nordvpn -protokoller

Nordvpn bruger tre forskellige internetsikkerhedsprotokoller.

 • Nordlynx:Nordlynx er Nordvpns opdaterede System of Wireguard, en populær VPN -protokol. Nordlynx muliggør en sikker VPN -forbindelse uden at gemme data på VPN -serveren.
 • Internet Key Exchange Version 2 (IKEV2)/IPSEC: IKEV2 er en protokol, der krypterer kommunikation mellem en VPN -klient og en VPN -server og udveksler nøgler over internettet sikkert. IKEV2 bruges ofte i kombination med Internet Protocol Security (IPSEC) til at give sikker kommunikation over internettet.
 • OpenVPN: OpenVPN er en populær sikkerhedsprotokol, fordi det er open source, hvilket betyder, at hele cybersikkerhedsfællesskabet er i stand til at overvåge eventuelle fejl og ordne dem.

Hvor hurtigt er Nordvpn?

Mange brugere finder ud af, at en VPN kan bremse deres internethastighed. De faktiske hastigheder, du oplever, når du bruger en VPN, afhænger dog af en række faktorer, herunder din placering, internetudbyder, hvor serverne er placeret og afstanden mellem serveren og dine enheder, og den specifikke enhed og VPN -protokol, du er ved brug af.

Når det er sagt, er Nordvpn meget bedømt til at levere højhastighedskrypteret internetforbindelse. Hvis du oplever en langsom internetforbindelse, når du bruger Nordvpn, skal du læse disse tip på virksomhedens websted om, hvordan man forbedrer internethastigheden.

Selskab Virksomhed – logo Forbes Advisor Rating Forbes Advisor Rating Gennemsnitlig downloadhastighed Gennemsnitlig uploadhastighed Download latenstid Upload latenstid Lær mere CTA -tekst Lær mere CTA nedenfor tekst LÆR MERE Ingen VPN > 339.21 Mbps 53.72 Mbps 107ms 49ms N/a Privat internetadgang > 129.55 Mbps 35.24Mbps 31ms 51ms Lær mere På PrivateInternetAccess.coms websted Cyberghost > 302.40 Mbps 34.56 Mbps 63ms 48ms Lær mere På Cyberghosts websted TORGUARD VPN > 273.79 Mbps 24.34 Mbps 44ms 46ms Lær mere På Torguards websted Nordvpn > 282.39 Mbps 35.06Mbps 74ms 38ms Lær mere På Nordvpns websted Ipvansk > 334.37 Mbps 34.39 Mbps 43ms 43ms Lær mere Læs Forbes ‘anmeldelse VPN ubegrænset > 195.08Mbps 34.48 Mbps 45ms 46ms Lær mere På VPN Unlimited’s websted Expressvpn > 91.34 Mbps 34.48 Mbps 51ms 40ms Lær mere På ExpressVPNs websted Surfshark > 227.88 Mbps 34.94 Mbps 37ms 35ms Lær mere På Surfsharks websted Windscribe > 313.12Mbps 34.93 Mbps 46ms 56ms Lær mere Læs Forbes ‘anmeldelse Hotspot Shield > 224.85 Mbps 35.55 Mbps 87ms 204ms Lær mere Læs Forbes ‘anmeldelse

Metodik: Vores VPN -hastighedssammenligning testes på en Windows 11 -maskine ved hjælp af Ooklas offentligt tilgængelige hastighedstest. VPN -tjenester er forbundet til den nærmeste mulige server. Hastighederne opdateres ugentligt.

Nordvpn -enhedskompatibilitet

Nordvpn tilbyder ubegrænset båndbredde og brug på op til seks enheder, og er en fremragende mulighed for brugere, der ønsker at beskytte deres data, uanset hvilken platform de bruger. Denne fleksibilitet gør det til en stærk kandidat til brug både derhjemme og i en forretningsmæssig indstilling.

Hvilke platforme understøtter Nordvpn?

Nordvpn arbejder med en lang række hardware og software, herunder:

 • Desktops og bærbare computere: Nordvpn er kompatibel med Windows, MacOS og Linux operativsystemer.
 • Smartphones og tablets: Nordvpn er kompatibel med Android- og iOS -enheder.
 • Routere: Nordvpn kan installeres på visse routere, der vil beskytte alle enheder, der er forbundet til routeren.
 • Streamingenheder: Nordvpn er kompatibel med Amazon Fire TV, Apple TV og Chromecast.
 • Gamingkonsoller: Nordvpn er kompatibel med spilkonsoller, herunder PlayStation, Nintendo Switch og Xbox.
Windows Mac Linux Android iOS Understøttede operativsystemer Windows 7 Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 (version 1607 eller nyere) og Windows 11 MacOS 10.15 Catalina, MacOS 11 Big Sur, MacOS 12 Monterey og MacOS 13 Ventura Debian, Ubuntu, Elementary OS, Linux Mint Systems og RPM-baserede distros Android -enheder (6.0 til 13.0) iPhones og iPads kører på iOS 13.0 eller nyere (inkluderer alle modeller fra iPhone SE op til iPhone 14)

Hvor mange enheder kan du bruge på én gang?

Hver konto dækker op til seks enheder på én gang. Du er dog også i stand til at installere Nordvpn på din router, hvilket sikrer, at enhver enhed, der er tilsluttet din router, vil blive beskyttet med VPN.

Installation af Nordvpn på din router tager kun en af ​​de seks tilgængelige enheder til rådighed for hver konto, hvilket betyder, at du stadig har fem resterende slots til rådighed til brug til andre enheder (eller en anden router, hvis du har mere end en internetforbindelse). Kort sagt, hvis du konfigurerer VPN til din router, er en konto mere end nok til at dække så mange enheder, der er nødvendige i en husstand.

Er Nordvpn god til streaming?

VPN’er kan ofte bremse internetforbindelsen ned, og derfor kan mange brugere muligvis undgå at bruge dem til streaming. Nordvpn er kendt for sit høje antal servere og hurtige internethastigheder, hvilket gør det til en solid VPN -service til streaming.

Din internethastighed, når du bruger en VPN, er baseret på flere faktorer, inklusive placeringen af ​​din server, afstanden mellem dig og den server, du opretter forbindelse til, din VPN -protokol og din originale internethastighed. Virksomheden giver tip til, hvordan man forbedrer langsom internetforbindelse.

Nordlayer: Nordvpn for forretning

Mens Nordvpn er beregnet til enkeltpersoner, er Nordlayer (tidligere kendt som Nordvpn -teams) en sikkerhedsløsning for virksomheder og teams i alle størrelser. Virksomhedsejere kan let konfigurere og styre VPN -forbindelsen til deres teammedlemmer, herunder eksterne medarbejdere.

Sådan bryder omkostningerne sammen for forskellige planer:

 • Grundlæggende: $ 9 pr. Bruger pr. Måned eller $ 7 pr. Bruger pr. Måned faktureret årligt
 • Fremskreden: $ 11 pr. Bruger pr. Måned eller $ 9 pr. Bruger pr. Måned faktureret årligt. Denne plan kommer med en mulighed for at tilføje en dedikeret service med en fast IP til $ 50 pr. Måned.
 • Brugerdefinerede: Brugerdefineret pris; Velegnet til store virksomheder med specifikke sikkerhedsbehov

Begge disse planer har AES 256-bit kryptering, ubegrænset dataforbrug og gateway-placeringer i mere end 30 lande (sammenlignet med mere end 60 lande for forbrugerplanen). Imidlertid kommer den avancerede plan med et par potentielt vigtige funktioner såsom smart fjernadgang, brugerdefineret DNS og en dedikeret kontoadministrator.

Sådan opsættes Nordvpn

Opsætning af Nordvpn er en ret ligetil proces. Når du har købt det abonnement efter eget valg, downloader du softwaren på din enhed, og derfra vil du være i stand til at tænde VPN med en vippekontakt og indstille din foretrukne placering til VPN -serveren. For mere specifikke instruktioner skal du læse vores guide til, hvordan du opretter en VPN.

Hvis du vil installere Nordvpn til din router, skal du følge instruktionerne i din routers firmware. Du kan finde en liste over tutorials fra forskellige virksomheder på Nordvpns websted.

For at installere Nordvpn på en Amazon Fire Device, downloader du NordVPN -applikationen fra Amazon Appstore og logger ind. Følg denne tutorial for flere instruktioner.

Nordvpn alternativer

Mens Nordvpn er en af ​​de mest populære VPN’er på markedet, vil den rigtige VPN for dig afhænge af dine specifikke behov og præferencer. For at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning, har vi sammenlignet nogle af de vigtigste funktioner med dem fra dens konkurrenter. Diagrammet nedenfor vil hjælpe med at give dig en fornemmelse af, hvordan Nordvpn stabler op med hensyn til pris, antallet af servere, support og andre vigtige funktioner.

Nordvpn Cyberghost VPN Privat internetadgang Ipvansk Planlæg omkostninger $ 59.88 pr. År (for det første år) eller $ 12.99 pr. Måned $ 41.94 pr. Seks måneder (i de seks måneder) eller $ 12.99 pr. Måned (tilbyder ikke et års plan) $ 39.95 om året (for det første år) eller $ 11.95 pr. Måned $ 39.99 om året (for det første år) eller $ 11.99 pr. Måned Antal servere 5.442 6.800 24.926 2.000 Lande, hvor servere er tilgængelige 60 88 84 75 Maksimalt antal enheder Seks Syv 10 Ubegrænset Dedikeret IP -server Ja (betaler en ekstra $ 70 pr. År) Ja (betaler en ekstra $ 51 pr. År eller $ 4.25 pr. Måned) Ja (betaler en ekstra $ 60 pr. År eller $ 5 pr. Måned) Ingen Money-Back-garanti 30 dage 14 dage 30 dage 30 dage Lær mere På Nordvpns websted På Cyberghosts websted På PrivateInternetAccess.coms websted – Læs anmeldelser Læs Cyberghost VPN Review Læs PIA Review Læs IPVanish Review

Nordvpn vs. Cyberghost

Cyberghost er lidt mere overkommelig end Nordvpn og tilbyder også flere servere i en bredere række steder. Cyberghosts dedikerede serverindstilling er også mere overkommelig. Det er dog værd at bemærke, at Nordvpn inkluderer nogle yderligere funktioner, såsom antivirus og malware-beskyttelse, som Cyberghost tilbyder som tilføjelser.

Lær mere om, hvordan disse to virksomheder stables op i vores sammenligningsartikel, Nordvpn vs. Cyberghost.

Nordvpn vs. Privat internetadgang

Privat internetadgang (PIA) er betydeligt billigere end Nordvpn til $ 39.95 pr. År sammenlignet med $ 59.88 om året. Virksomheden tilbyder også et imponerende antal servere, markant mere end alle sine konkurrenter. PIA blev rangeret som nummer et på vores liste over top 10 bedste VPN’er og er en utrolig populær og overkommelig service. Husk dog, at PIA ikke gennemgår uafhængige revisioner, i modsætning til Nordvpn. I betragtning af at sikkerhed ofte er hovedprioriteten, når man vælger en VPN, er revisioner en vigtig faktor at overveje.

Lær mere om, hvordan disse to virksomheder stables op i vores sammenligningsartikel, Nordvpn vs. Privat internetadgang.

Nordvpn vs. Ipvansk

Nordvpn ligner prisen som ipvanish til $ 59.88 pr. År sammenlignet med $ 53.99 under Ipvanishs nuværende forfremmelse. Derudover giver IPVanish dig mulighed for at oprette forbindelse til et ubegrænset antal enheder, Nordvpn er begrænset til seks enheder (med en løsning i form af installation af VPN til din router). Imidlertid tilbyder IPVanish ikke muligheden for en dedikeret server, så hvis dette er en prioritet, skal du overveje en af ​​de andre Top 10 VPN -tjenester, der gør.

Lær mere om, hvordan disse to virksomheder stables op i vores sammenligningsartikel, Nordvpn vs. Ipvansk.