Nordvpn ingen logs -politik – vi kontrollerede, og rygterne er sande

Af den grund har vi mange VPN’er fra disse lande, der samarbejdede med myndighederne og afslørede brugeroplysninger ved mange lejligheder. Jeg foreslår, at du tjekker vores HMA VPN -anmeldelse, hvor vi talte om en lignende hændelse med den VPN.

Opbevarer Nordvpn logfiler? Privatlivspolitik undersøgt

Som en af ​​de mest velrenommerede VPN’er i 2023 giver Nordvpn sine brugere fremragende præstation, privatliv og sikkerhed. Det er ekstremt populært blandt brugere, der ønsker at sætte en stopper for regeringsovervågning og geo-begrænsninger, og nyder således det gratis og åbne internet. Men holder Nordvpn logfiler i 2023? Dette er et almindeligt spørgsmål blandt potentielle brugere, der er interesseret i deres privatliv og ikke ønsker at risikere det. Det er forståeligt, fordi jeg gør det samme, og jeg nægter at uddele mit privatliv på et sølvfad til et VPN -firma, jeg ved intet om.

Nordvpn er den mest populære service, men den er temmelig gennemsigtig, der taler bind om det. Og da jeg bruger det i godt over et årti nu, kan jeg besvare dit spørgsmål dybtgående og give dig bevis for, at det Udbyderen holder absolut ingen logfiler over dine følsomme data.

Opbevarer Nordvpn logfiler? Undersøgelsen af ​​privatlivspolitikken

Når vi taler om logningspraksis, er den første ting, vi har brug for at tjekke ud for privatlivspolitikken. Dette er det eneste sted at få dybdegående oplysninger om VPN’s logningspraksis. Jeg sagde mange gange, at Nordvpn er sikker at bruge, og det gælder både logningspraksis og sikkerhedsfunktioner.

I denne artikel vil vi dog fokusere på de oplysninger, som udbyderen logger eller ikke logger på.

Nordvpn Ingen logfiler

I starten vil udbyderen ikke gemme logfiler i din browserhistorie, DNS -adresse, DNS -forespørgsler, geolokation, forbindelsesdata og andre kompromitterende informationsstykker. Dette betyder, at det ikke vil være i stand til at identificere bestemte brugere, da de vil være helt anonyme.

Derudover vil jeg nævne, at udbyderen Butikker ingen logfiler i din browserhistorie og brugte båndbredde. Som sådan har det ingen info om, hvad du laver online, og hvor meget båndbredde du bruger hver dag, hvilket tilføjer det samlede privatliv.

Desuden bruger Nordvpn RAM-kun-servere, der tørrer hver bit af data med hver genstart, hvilket sikrer, at der ikke opbevares nogen data på nogen server. Desuden bruger tjenesten en proprietær DNS-server, der eliminerer tredjeparts DNS-tjenester og sikrer Ingen kan få adgang til dine data, når du bruger VPN.

Nu, for at tjenesten skal fungere, skal udbyderen gemme nogle oplysninger. Disse oplysninger er minimale og inkluderer grundlæggende data i en anonym form. For eksempel er der din e -mail -adresse og betalingsdata for abonnementet for at fungere korrekt.

Virksomheden gemmer også dit brugernavn og en enkelt tidsstempel for den sidste sessionstatus. Sidstnævnte slettes efter 15 minutter efter opsigelsen af ​​sessionen. Det gemmer også statistiske serverbelastningsoplysninger, der bruges til at anbefale den bedste server til dig.

Til fejlfindingsformål gemmer det selvfølgelig selv information i en anonym form, der ikke kan spores tilbage til dig. Alle de oplysninger, som Nordvpn gemmer, er godartede og kan ikke bruges til at identificere en bruger på nogen måde, form eller form.

Tredjepartsrevisioner fra PricewaterhouseCoopers, Deloitte og Cure53

For at bekræfte, at dens VPN -service ikke gemmer logfiler, gik Nordvpn ikke en, ikke to, men tre trin yderligere. Efter to succesrige revisioner fra PricewaterhouseCoopers, med den sidste i 2021, modtog udbyderen for nylig en tredje revision fra Deloitte.

Dette firma undersøgte direkte sin serverkonfiguration, tekniske logfiler og generel infrastruktur for at bekræfte, at udbyderen forbliver tro mod sine krav om ikke-logging. Deloitte bekræftede faktisk efter ca. 20 dage, at Nordvpn ikke overtrådte nogen af ​​sine påstande, og at det ikke gemmer logfiler for de nævnte oplysninger.

Nordvpn tredje revision

Faktisk er Nordvpn en af ​​de første VPN’er, der får en tredjepartsrevision. I 2018 bekræftede PricewaterhouseCoopers sine krav om ikke-logging kun for at komme tilbage anden gang i 2021 og gøre det samme. Nordvpn modtog også en tredjepartsrevision fra Cure53.

Denne gang foretog det tyske firma en penetrationstest og kildekode -revision og priste Nordvpns infrastruktur, mobile apps og engagement i privatlivets fred. Mens Cure53 opdagede nogle sårbarheder i Nordvpns system, fik virksomheden hurtigt fastgjort dem ved hjælp af sin revisor.

Hvor er Nordvpn placeret?

Til sidst bør vi tale om Nordvpns jurisdiktion, der spiller en stor rolle i dens sikkerhed og sikkerhed. Dette firma er baseret i Panama, som repræsenterer en af ​​de bedste jurisdiktioner for en VPN -service. For det første er det uden for de 5 øjne lande, og to er det en off-shore placering.

Panama har ingen strenge data om retningsafvikling, hvilket betyder, at det ikke kræver et firma at gemme og uddele brugerrelaterede data til myndighederne. Det er ikke tilfældet i 5 øjne lande som USA eller Storbritannien, for eksempel, som er berygtede for denne praksis.

Af den grund har vi mange VPN’er fra disse lande, der samarbejdede med myndighederne og afslørede brugeroplysninger ved mange lejligheder. Jeg foreslår, at du tjekker vores HMA VPN -anmeldelse, hvor vi talte om en lignende hændelse med den VPN.

Med Nordvpn er problemer som dette ikke-eksisterende, og du kan være sikker på, at dit privatliv aldrig vil blive bragt i fare. Dens privatlivsvenlige jurisdiktion i forbindelse med en certificeret politik uden logging og andre sikkerhedsfunktioner gør det til en af ​​de sikreste og mest sikre tjenester i 2023.

Konklusion: Er Nordvpn at holde logfiler? INGEN!

I sidste ende, lad os gentage spørgsmålet igen – er Nordvpn at holde logfiler? At dømme efter alt, hvad jeg sagde i denne analyse, er det klart, at Nordvpn holder ingen logfiler over dine personlige oplysninger eller nogen form for data, der kan kompromittere dit privatliv.

Vi taler om en meget sikker service med flere tredjepartsrevisioner, masser af sikkerhedsfunktioner og et fremragende omdømme blandt sine brugere. Desuden er Nordvpns image blevet bygget gennem årene, og det er det største VPN -selskab i verden.

Med så mange brugere, der nyder sine tjenester, ville det være tåbeligt at forråde dem, der stoler på virksomheden. Og således kan jeg i 2023 fortælle dig, at Nordvpn er en respektabel nul-log-service, der vil beskytte dit privatliv, sikkerhed og anonymitet uden kompromiser.

Du kan læse vores Nordvpn -anmeldelse for at få endnu flere detaljer om dens service.

Nordvpn ingen logs -politik – vi kontrollerede, og rygterne er sande

Nordvpn ingen logs -politik - vi kontrollerede, og rygterne er sande

De fleste top-klassificerede VPN-udbydere hævder at have en streng politik uden logs-men Kan du virkelig stole på dem? Med lidt eller ingen beviser beskylder vi dig ikke for at være tøvende med at tage kun en VPN -udbyders ord, når det kommer til sikkerheden ved dine følsomme personlige data.

Nordvpn har altid hævdet at have en Strenge nul-logs-politik. I stedet for at tage det til overfladeværdi, har vi gjort noget at grave – og nu kan vi med sikkerhed sige De har vist sig at virkelig følge med det løfte.

Du kan stole på Nordvpns politik uden loger

Nordvpns politik uden logs har altid været et fremtrædende træk, som de stolt fremhæver i deres servicevilkår, ligesom de fleste førende VPN-udbydere gør. Det, der adskiller dem fra resten, er den nylige meddelelse om objektiv bevis for at bevise det, også.

I en hidtil uset bevægelse Fra VPN -udbydere overalt hyrede Nordvpn uafhængige revisorer fra et fremtrædende ”Big 4” -revisionsfirma At gennemføre en dybdegående revision af deres politik uden loger.

Resultaterne er i, og selvom de ikke er i stand til at frigive direkte citater fra selve rapporten, har Nordvpn givet et resumé af revisionens resultat i et blogindlæg på deres hjemmeside. De er meget tilfredse med resultaterne, da de har bekræftet det Nordvpn gemmer ikke nogen personlige IP -adresser eller logfiler på nogen abonnenters private internetaktiviteter.

Den eneste information, der spores, er den af ​​brugernes samtidige aktive sessioner og kun i op til 15 minutter uden tegn på proxying -tjenester, der findes. Nordvpn -brugere kan logge ind på deres konti for at se mere detaljerede højdepunkter i rapporten nu.

Hvad mere er, Nordvpns nul-logging-politik støttes af det faktum, at deres Virksomheden er registreret i Panama—Et land med Ingen love om opbevaring af data. Panama er Beliggende uden for Alliance 5/9/14-Eyes, hvilket betyder, at Nordvpn Kan aldrig tvinges til at dele nogen brugerlogfiler med eksterne parter.

Hvad dette betyder for dit privatliv

Det Implikationer af revisionen om Nordvpns politik uden logs er enorme. De har sat baren højt for andre førende VPN’er, når det kommer til test og Beviser gyldigheden af ​​deres krav om beskyttelse af personlige oplysninger.

Desuden fortsætter de Denne praksis ved Planlægning af revisioner For andre aspekter af deres tjenester. Hvis flere VPN’er i branchen vedtager lignende strategier, Alle VPN -brugere kan forudse et markant forbedret niveau af privatlivets fred og sikkerhed.

Nordvpns pålidelige politik, der ikke er logger, beskytter dit privatliv ved at undgå sporing:

  • IP -adresser eller servere, du bruger.
  • De websteder, du besøger eller filer, du downloader.
  • Tiden eller varigheden af ​​dine online sessioner.

Og hvis det ikke er nok, kan du Tilføj et ekstra lag med anonymitet til din online aktivitet af Betaler for Nordvpns service med cryptocurrency såsom bitcoin.

Nordvpn fordele

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med Nordvpn

Foruden en Bevist politik uden logs, Der er mange andre grunde til Nordvpn er så populær blandt brugere.

Nordvpn er i stand til hurtigt og nemt omgå selv de mest sofistikerede geo-blokke, tillader dig at Streamtjenester såsom Netflix os, HBO GO, BBC iPlayer og Hulu hvor som helst i verden.

Ikke kun vil du være i stand til det Adgang til geoblokeret indhold På disse websteder – vil du også nyde en glat og bufferfri streamingoplevelse takket være deres SmartPlay -teknologi.

Deres robuste servernetværk inkluderer 5.810 servere i 60 forskellige lande.

Nordvpn arbejder endda i Kina, et af de mest censurtunge lande der er.

Fortsætter med deres imponerende sikkerhedsfunktioner, arbejder Nordvpn med 2048-bit militær kvalitet kryptering og en dobbelt VPN, Afsendelse af dine personlige data gennem to separate krypteringsrunder, hvilket sikrer, at de forbliver så beskyttet som muligt.

For ekstra beskyttelse af personlige oplysninger tilbyder Nordvpn også DNS -lækageforebyggelse og en automatisk dræbskontakt I tilfælde af uventede dråber i forbindelse.

Nordvpns Kill Switch er unik, idet det giver dig et valg af forskellige indstillinger – du kan enten vælge at straks afbryde dig selv fra internettet eller blot lukke visse apps.

Hvad mere er, du har adgang til Nordvpns unikke Cybersec-teknologi, en indbygget botnet og malware-beskyttelsesfunktion.

Cybersec registrerer og blokerer automatisk annoncer Mens du gennemser internettet, gør du din streamingoplevelse sjovere (ikke mere irriterende pop-up-annoncer!) og beskytte dig mod alvorlige sikkerhedstrusler som malware og DDoS -angreb. Vil du endda være i stand til det Se YouTube-videoer Ad-Free, En funktion, som YouTube -premium -abonnenter betaler gode penge for at have adgang til.

Prøv Nordvpn for dig selv og nyd deres pålidelige fordele risikofri med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Resumé

Det er ikke let at tage en VPN -udbyders ord, når det kommer til påstande om beskyttelse af privatlivets fred, men Nordvpn har givet os en grund til at stole på deres påstande Ved at validere dem med eksternt bevis.

Privatlivsadvarsel!

Dine data udsættes for de websteder, du besøger!