Kan jeg betale for Nordvpn med et gavekort

Dette er den trin-for-trin-proces, hvordan man køber et Nordvpn-gavekort med Bitcoin

Hvordan man køber Nordvpn gavekort med bitcoin

Buy-Nordvpn-Gift-Card-med-bitcoin-cryptorefills

Spekulerer på, hvordan man køber Nordvpn -gavekort med Bitcoin? Vi er her for at guide dig i trin for trin -procedure for, hvordan du køber Nordvpn -gavekort med Bitcoin og andre cryptocurrencies som ETH, USDT/USDC, Dash, Dai, MIM og mere, og derefter indløse det Nordvpn -gavekort til at fornye din Nordvpn -abonnement.

Brug Bitcoin (eller andre cryptocurrencies) på Nordvpn! Selvom der er et par mærker i verden, der accepterer cryptocurrencies til at betale for dine ting, kan du ikke rigtig købe noget med bitcoin eller krypto direkte. Mange mærker accepterer stadig ikke cryptocurrencies som en betalingsmulighed, og det er stadig vanskeligt at bruge bitcoin og andre cryptocurrencies til dine hverdagsbehov, såsom shopping for dagligvarer, købe kreditter til en app eller tilføje top op til din mobil.

Gode ​​nyheder! Fornyelse af dit Nordvpn -abonnement er nu muligt ved hjælp af bitcoin og andre cryptocurrencies, som også er enkel, hurtigere og billigere. Tricket er at købe et Nordvpn -gavekort med bitcoin og anden krypto ved kryptorefills!

Hvad er Nordvpn gavekort?

Nordvpn er en af ​​de bedste trusselbeskyttelser, der kan blokere trackere, påtrængende annoncer og malware. Det kan beskytte alle dine enheder, give hurtig forbindelse og få sikker adgang overalt. Nordvpn-gavekort er forudbetalte oplagte værdikort udstedt af Nordvpn. Det har en fiat -værdi som 100 USD. Hvert gavekort indeholder en unik kode og leveres til dig via e -mail. Disse kan let indløses på din Nordvpn -konto på pc eller online. Den seje ting er, at du kan Køb et Nordvpn -gavekort med Bitcoin anonymt. Dette betyder, at du også kan give det til en ven for en gave.

Nordvpn gavekortprispakkeeksempler

Nordvpn -gavekort kan købes på kryptorefills globalt med flere priser på prispakke. For eksempel kan du købe et Nordvpn -gavekort med bitcoin til forskellige abonnementspakker, såsom 1 måned, 1 år eller 2 år abonnement.

Hvordan man køber gavekort med bitcoin og cryptocurrency

Nødvendigt tid: 4 minutter.

Dette er den trin-for-trin-proces, hvordan man køber et Nordvpn-gavekort med Bitcoin

  Gå til kryptorefills.com eller installer cryptorefills -appenKlik her for at gå til CryptoreFills -webstedet eller billedet herunder for at downloade appen CryptoreFills på din telefon.

 • Vælg kategorien Efter at have gået til webstedet eller installeret appen, vil du se Produktkategorier der er tilgængelige. Vælg underholdning.
 • Vælg Nordvpn -gavekortet og prispakken Vælg bare Nordvpn -mærket. Så vil du se en kasse til at indtaste en værdi eller prispakker, såsom 1 måned, 1 år eller 2 -årig abonnement. Klik på den pakke, du gerne vil købe.
 • Vælg cryptocurrency Vælg nu den cryptocurrency, du foretrækker at betale med som bitcoin, ethereum, litecoin, dash eller USDT, og betalingsnetværket såsom mainnet eller lyn. Du vil se omkostningerne ved prispakken baseret på den krypto, du vælger.

  Opmærksomhed: Glem ikke at tjekke din spam -mappe i din e -mail.

  Det er det!

  Det er alt hvad du behøver at vide om, hvordan man køber Nordvpn -gavekort med Bitcoin.

  Ansvarsfraskrivelse: Dette indlæg er kun til informationsformål, og ingen af ​​ovenstående oplysninger er beregnet til at være lovlige, investeringer, økonomiske eller andet rådgivning.

  Kan jeg betale for Nordvpn med et gavekort?

  Vi er læser støttet og kan tjene en provision, når du køber gennem links på vores side. Lær mere.

  Gode ​​nyheder! Du kan betale for Nordvpn Med de fleste gavekort.

  Ifølge VPN -udbyderen, Du er god til at gå, hvis dit forudbetalte kort er registreret online.

  Men der er fangster.

  For eksempel er det Det meste kun amerikanske gavekort, der indeholder de korrekte registreringsoplysninger, Og disse kort er hurtigere for at få fat i offline.

  Nordvpns regler bliver endnu mere kompliceret.

  Læs videre for at se, hvordan du kan bruge et gavekort til Nordvpn.

  Hvorfor skal du købe Nordvpn med et gavekort?

  Nordvpn Header Image

  Brug af et gavekort til at købe Nordvpn hjælper Hold din transaktion skjult for din bank eller andre finansielle institutioner.

  Ideelt set er det en måde at Oprethold anonymitet online – Især hvis du køber kortet offline ved hjælp af kontanter. Ingen kontoudtog afspejler dit VPN -køb, og du behøver ikke at dele sårbare kreditkortoplysninger.

  Plus! Gavekort og forudbetalte kort kan have en pengegrænse, så der er også fordelen ved ikke bliver opkrævet for en auto-fornyelse, som du vil undgå.

  Mens VPN -udbyderen med glæde accepterer registrerede gavekort, er undtagelser fra reglen imidlertid, at det De skal tillade tilbagevendende fakturering og internationale betalinger.

  Så siger Sage, min Nordvpn -agent:

  Nordvpn live chat gavekort betalinger

  Dette begrænser dine gavekortindstillinger, fordi de fleste ikke understøtter tilbagevendende betalinger.

  Hvad mange understøtter er muligheden for “Genindlæs.”Jeg kontrollerede med min Nordvpn -agent; Dette er godt nok for dem!

  Det bringer mig også til mit næste spørgsmål ..