Nord VPN Review Reddit

Ærlig Nordvpn Experience Aug 2022

Der er dog et par ulemper ved Nordvpn. Den ene er, at prisen er lidt stejl. Det månedlige abonnement er $ 11.95, og det årlige abonnement er $ 59.95.

Nordvpn Reddit Review

Nord er en god VPN -udbyder. Hastighederne er gode, sikkerheden er førsteklasses, og appen er let at bruge.

En af de ting, jeg mest kan lide ved Nordvpn, er dets store servernetværk. Der er over 5.700 servere i 60 lande, så du vil altid være i stand til at finde en server, der er tæt på dig, og som har den hastighed, du har brug for.

En anden ting, jeg kan lide ved Nordvpn, er dens sikkerhedsfunktioner. Virksomheden bruger 256-bit AES-kryptering. Nordvpn har også en streng politik uden logs, hvilket betyder, at virksomheden ikke sporer din online aktivitet.

Der er dog et par ulemper ved Nordvpn. Den ene er, at prisen er lidt stejl. Det månedlige abonnement er $ 11.95, og det årlige abonnement er $ 59.95.

En anden ulempe er, at appen nogle gange kan være en smule buggy. Jeg har haft et par tilfælde, hvor appen er styrtet eller nægtet at oprette forbindelse til en server. Men intet større, der ikke kunne rettes relativt hurtigt.

TL; DR: Nordvpn er en stor VPN -udbyder med hurtige hastigheder, stærk sikkerhed og et stort servernetværk. Prisen er dog lidt stejl, og appen kan nogle gange være buggy.

Vil jeg anbefale Nordvpn?

Ja, jeg vil anbefale Nordvpn til alle, der leder efter en sikker og pålidelig VPN. Dog har de desværre ikke en gratis prøve, så jeg ville drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-garantien i det mindste.

Ærlig Nordvpn Experience Aug 2022

Jeg har brugt ExpressVPN i cirka 3 år nu og har aldrig haft nogen problemer. Jeg prøvede for nylig at skifte til Nordvpn til den billigere prisfastsættelse, og fordi jeg kunne godt lide det faktum, at de havde flere tjenester i en pakke. Før jeg skiftede til Nord, prøvede jeg at finde ærlige anmeldelser. Lad mig fortælle dig, det fandt jeg ikke. Jeg fandt en masse mennesker enten helt ryster på det eller sagde, at det var den bedste ting siden Kristi andet komme. Så jeg regnede med, at jeg ville tage et abonnement på en måned og se, hvad det hele handlede om.

Tre dage ind, og jeg kan fortælle dig, at det i bedste fald er under par. Det sammenligner ikke med ExpressVpn. Sikker på, jeg får en adgangskode -app og et filhvelv, men selv da vil jeg ikke sige, at dette er det værd. Det er forfærdeligt. Mens forbindelseshastigheden er fin, sparker den konstant mig fra netværk, tvinger mig til at logge ind, fil -appen er et stykke arbejde og skaber konstant underlige klonfiler med ulige navne og tager aldre for at synkronisere en simpel ordfil, og VPN Kill Switch brød helt mine bærbare computere wifi forleden. Jeg tændte for min computer og havde ingen indledende WiFi -forbindelse, men kunne ikke tænde WiFi for at oprette forbindelse på grund af dræbskontakten, som jeg ikke kunne slukke for, før jeg var tilsluttet WiFi. Se problemet? Det tog mig cirka 20 minutters genstart for at løse. Jeg bruger mere tid på at svulme med dette stykke crap end jeg ved at bruge det. Det er meget irriterende.

Jeg afslutter ikke min måned, jeg annullerer abonnementet og vender tilbage til Express, som ikke har givet mig et eneste problem i mine 3 år med at bruge det. Dette kan virke som en slags bot eller sponsoreret indlæg, men det er min ærlige anmeldelse af Nord. Hvis du tænker på at få det, gider det ikke, det er temmelig skrald fra august 2022, og du ville have det bedre med Express.