Nordvpn Gratis prøve: (virkelig gratis) 30 dage download af Nord

Vi starter med den kun mobile VPN-gratis prøve, som giver dig syv dage til at prøve tjenesten. Bagefter går vi videre til 30-dages pengene-tilbage-garantien, og hvordan man bruger den som et gratis prøveperiode til Nordvpn. Lad os dykke ind.

Sådan får du en Nordvpn -gratis prøve i 2023: Få en Nordvpn -konto gratis

Nordvpn er en fremragende VPN af alle målinger, men vi forstår, at det måske ikke er alles foretrukne valg. Hvis du er på jagt efter at finde den bedste VPN til dine behov, vil en NordVPN -gratis prøve give dig mulighed for at bruge tjenesten i op til 30 dage med nul begrænsninger og beslutte, om det er det rigtige valg for dig.

Nordvpn er en fremragende virtuel privat netværksudbyder-det tilbyder hurtige downloadhastigheder, en brugervenlig grænseflade og et solidt udslæt af funktioner. Det kontrollerer også alle kasser fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, hvilket gør det til en fremragende måde at beskytte din internetforbindelse. Hvis nogen af ​​dette piraler din interesse, vil en Nordvpn -gratis prøve give dig mulighed for at tage VPN til en spin.

Nøgle takeaways:

 • Nordvpn er en fremragende VPN med masser af funktioner, men det er måske ikke alles kop te.
 • En konventionel Nordvpn-gratis prøve er kun tilgængelig for nye brugere med en Android-enhed, men du kan også drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-garantien for at prøve Nordvpn Free.
 • Der er andre gratis forsøgsvpns, som du kunne overveje, men Nordvpn -gratis prøveperiode er blandt de nemmeste at drage fordel af og den enkleste, når det kommer til at indsende en refusionsanmodning.

Du kan finde alle detaljerne om VPN i vores Nordvpn -anmeldelse, men den korte version er, at Nordvpn er en stor VPN for næsten enhver. Vi forstår dog, at det måske ikke er det rigtige valg for dig, og at du måske vil prøve det, før du forpligter dig. I denne artikel viser vi dig de to forskellige gratis forsøg, som Nordvpn tilbyder, og hvordan du kan få dem.

Vi starter med den kun mobile VPN-gratis prøve, som giver dig syv dage til at prøve tjenesten. Bagefter går vi videre til 30-dages pengene-tilbage-garantien, og hvordan man bruger den som et gratis prøveperiode til Nordvpn. Lad os dykke ind.

01/16/2023 Fakta kontrolleret

 • Tilbyder Nordvpn en gratis prøve?

Ja, Nordvpn tilbyder en gratis prøve for mobilbrugere, der er tilgængelige, når du downloader appen fra Google Play Store. Alternativt kan du drage fordel af Nordvpns pengene-tilbage-garanti for at prøve det i 30 dage og bagefter få refusion på dit abonnement.

Der er ingen måde at nulstille din Nordvpn gratis prøve på. Hvis du har brugt det en gang, er den eneste måde at bruge det igen på at oprette en ny konto med en anden e -mail -adresse, da den kun er tilgængelig for nye brugere.

Ja, du kan annullere Nordvpn, efter at din gratis prøve udløber for at undgå nye gebyrer på din betalingsmetode.

Sådan får du en 7-dages gratis prøve for Nordvpn

Hvis du er interesseret i Nordvpn, kan du prøve det med en helt gratis prøveperiode på syv dage på en Android -enhed. Husk, at denne gratis Nordvpn -prøve kun gælder, hvis du er en ny bruger, så hvis du har brugt Nordvpn før, skal du sørge for at have en ny e -mail til at registrere.

  Download Nordvpn til din enhed

På din enhed, Åbn Google Play Store, og Download Nordvpn -appen.

Eksisterende konti er ikke berettigede til den gratis prøve, så du vil oprette en ny konto. Klik på “Tilmeld dig” og følg instruktionerne for at oprette en ny konto.

En gang oprettet, Log på Med dine nye kontooplysninger. I stedet for at klikke på “Start abonnement” Klik på “Hvordan 7-dages gratis prøve fungerer.”

På den side, der åbnes, finder du en forklaring på, hvordan den gratis prøveperiode fungerer. På bunden, Klik på “Start din gratis uge” og Indtast dine betalingsoplysninger. Når du er kommet ind i dem, skal din gratis prøve begynde.

Vær opmærksom på, at Nordvpn automatisk opkræver dig, når den syv-dages gratis prøve er forbi. For at undgå dette skal du sørge for at indstille en påmindelse om at annullere det gratis VPN -forsøg, før det udløber, og dit kort er opkrævet – vi dækker mere detaljeret i vores artikel om, hvordan man annullerer Nordvpn.

Sådan får du en 30-dages gratis prøve for Nordvpn

Hvis syv dage ikke er nok testtid for dig, kan du drage fordel af Nordvpns pengene-tilbage-garanti for at få 30 dage gratis. Dette er en totrinsproces. Først viser vi dig, hvordan du får et abonnement på Nordvpn. Så dækker vi annullering af det samme abonnement og får refusion under pengene-tilbage-garantien.

Gå til Nordvpns websted og Klik “Få Nordvpn” I øverste højre hjørne.

Nordvpn tilbyder flere abonnementer, og du kan betale for en af ​​dem på en månedlig, årlig eller to årlig basis. Vi vil foreslå dig Få den komplette plan, Da det tilbyder de fleste funktioner at lege med.

På næste side, Indtast dine betalingsoplysninger For den betalingsmetode, du valgte. Betal for abonnementet, Og du bliver ført til en side, hvor du kan downloade Nordvpn -appen til din enhed (er).

På dette tidspunkt har du teknisk set betalt for et Nordvpn-abonnement, og derfor dækker vi i det næste afsnit, hvordan du annullerer dit abonnement og får en Nordvpn-refusion, der gør det til en 30-dages gratis prøve.

Sådan annulleres og refunderer et Nordvpn -abonnement

Når du er startet dit abonnement, kan du gå videre og bruge Nordvpn risikofri i 30 dage. Dette er ikke en traditionel gratis prøve, men det er en fantastisk måde at grundigt teste VPN -tjenesten i en måned og beslutte, om det er det rigtige valg for dig eller ej. Før den 30-dages pengene-tilbage-garanti udløber, kan du annullere og bede om en fuld refusion-her er hvordan.

På Nordvpns websted, Klik på “Log ind” I øverste højre hjørne. Indtast dine loginoplysninger, Og du bliver ført til Nordvpn -kontoen Dashboard.

Fra venstre rude, Klik på “Fakturering” For at åbne faktureringsindstillingerne.

Fra siden af ​​faktureringsindstillinger, Klik på fanen “Abonnementer” øverst og derefter Klik på “Administrer” ved siden af ​​autofornyelse.

På den side, der åbner, Klik på “Annuller auto-fornyelse.” Dette vil sikre dig, at du ikke opkræves igen, i det tilfælde, at du lader den 30-dages prøveperiode udløbe.

I nederste højre hjørne, Klik på ikonet Live Chat At oprette forbindelse til live med kundesupport.

Når den live chat åbner, kan du Indtast noget i retning af ”Jeg vil gerne have en refusion på mit abonnement.” I forslagene skal du se “Refusion betalingen”Klik på det. Du bliver spurgt, hvilken betalingsmetode du brugte, og så kan du Vælg en grund Til din aflysning. Efter først at have talt med en bot, overføres du til en live chatagent. Forklar, at Nordvpn ikke er det rigtige valg for dig.

Bemærk, at det kan tage et par dage, før refusionen skal behandles. Dette er en af ​​de bedste pengene-tilbage-garantier derude; Kundesupportrepræsentanterne er meget forståelige, og processen er ligetil og ståhejsfri.

Nordvpns pengene-tilbage-garanti vs gratis VPN’er

Hvis du kun har brug for en VPN i en kort periode og ikke ønsker at gider med gratis forsøg, er du måske tilbøjelig til at prøve en gratis service i stedet. Som vi forklarer i vores gratis VS -betalte VPN -artikel, er dette måske ikke en så god idé, som du måske synes. Gratis VPN’er er normalt ikke så sikre og pålidelige som en betalt VPN som Nordvpn, og kommer ofte med begrænsninger.

Når det er sagt, er to gratis VPN’er, som vi ikke tøvede med at anbefale, Windscribe og Proton VPN. Windscribe, som vi diskuterer i vores Windscribe -anmeldelse, er en gratis VPN, der tilbyder 10 GB data (15 GB, hvis du tweet om det) med sikkerhed, der konkurrerer med de fleste betalte tjenester, inklusive Nordvpn. Proton VPN, der er gennemgået her, tilbyder fremragende sikkerhed og ubegrænsede data, men gashåndtagshastigheder.

Nordvpns pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at prøve en fuldgyldig VPN-service risikofri og bruge alle dens funktioner uden nogen som helst begrænsning. Dette er noget, som få gratis VPN’er tilbyder, og hvis du vil se, hvor kraftfuld en VPN kan være, er det den bedre mulighed.

Hvorfor skal du vælge Nordvpn

Nordvpn har meget at gøre for det, hvorfor det var nummer to på vores liste over bedste VPN’er. Fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt understøtter det tre branchestandardprotokoller (IKEV2, OpenVPN over TCP og OpenVPN over UDP) såvel som dens proprietære Nordlynx-protokol. Nordlynx er baseret på Wireguard og er så hurtig og sikker som noget andet. Parret med en streng politik uden logs er Nordvpn lige så sikker som de kommer.

Præstationsmæssigt er Nordvpn fremragende. Vi kronede det den hurtigste VPN takket være dens konsistente højhastigheds downloads og uploads, såvel som den konsekvent lave latenstid, når de opretter forbindelse til servere forskellige steder. Streamingspræstation er også stor, da Nordvpn kan få adgang til alle populære streamingtjenester uden nogen bufferproblemer.

Sidst men ikke mindst har Nordvpn en app til næsten enhver mobil- eller desktop -enhed samt browserudvidelser og muligheden for at blive installeret på routere. Brugergrænsefladen er også ret god, hvilket gør det til et godt valg for brugere, der ikke ønsker at kæmpe med deres VPN.

Andre VPN’er med pengene-tilbage-garantier

Nordvpn er ikke den eneste VPN-service, der tilbyder en risikofri pengene-tilbage-garanti. Alle VPN’er på vores liste over bedste VPN’er tilbyder en pengene-tilbage-garanti, selvom længden varierer afhængigt af udbyderen. Industristandarden ser ud til at være en 30-dages pengene-tilbage-garanti, skønt cyberghost ups at til 45 dage på sine længere abonnementsplaner-du kan finde ud af mere i vores Cyberghost-gennemgang.

Nogle af de VPN’er, der holder sig til en mere standard 30-dages pengene-tilbage-garanti, inkluderer ExpressVPN, som er vores valg for den bedste VPN generelt, og det gør det til en cinch at få refusion. Du kan finde ud af mere om det i vores ExpressVPN -anmeldelse. SurfShark og privat internetadgang tilbyder også en 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti, ligesom Proton VPN på sine betalte planer gør.

Den eneste VPN, der har en subpar-pengene-tilbage-garanti, er Windscribe. Med kun en tre-dages pengene-tilbage-garanti er det ikke en VPN, der giver dig tid til at prøve det. Men med den gratis plan næsten giver dig fuld adgang til VPN og varigheden er ubegrænset, er det et kompromis, vi kan leve med.

En sidste værd at nævne VPN-service er Avast Secureline VPN. Du kan drage fordel af Avasts gratis 60-dages prøve, hvis du er nysgerrig efter dens præstation.

Sidste tanker

En Nordvpn -gratis prøve er en fantastisk måde at tage en af ​​dagens bedste VPN’er til en spin, uden begrænsninger for, hvor meget du kan bruge det, og hvad du kan gøre med det. Det er lidt af et kompromis, da du stadig skal betale og derefter bede om refusion, men det er, hvordan de fleste gratis forsøg fungerer med premium VPN’er, og processen er temmelig ligetil.

Uanset om du går efter den syv-dages Nordvpn-gratis prøve, der er tilgængelig fra Google Play-butikken, eller du opretter en Nordvpn-konto og bruger pengene-tilbage-garantien som en 30-dages gratis adgangssag, kan du prøve Nordvpn Free og teste alle Funktioner, som Nordvpn tilbyder. Hvis du ikke kan lide det, kan du annullere og få refusion på dit abonnement.

Har du nogensinde brugt Nordvpn? Overvejer du at prøve Nordvpn gratis prøve for at se, om det passer til dine behov, eller er du mere ivrig efter en anden VPN -udbyder? Fortæl os det i kommentarerne og som altid tak for at have læst.

Var dette indlæg nyttigt?
Fortæl os, hvis du kunne lide indlægget. Det er den eneste måde, vi kan forbedre.

En tanke på “Sådan får du en NordVPN -gratis prøve i 2023: Få en Nordvpn -konto gratis”

Nordvpn Gratis prøve: (virkelig gratis) 30 dage download af Nord

For at bruge Nordvpn gratis i 30 dage, på Windows, Mac, Android, iOS eller enhver anden enhed, skal du tilmelde dig i 1 måned og anmode om en refusion under deres jernklædt 30-dages Money-Back-garanti.

Se også vores guide for at få gratis prøve for alle top VPN’er.

Nordvpn 30 -dages retssag

Sådan får du Nordvpn gratis prøve i 30 dage

Udfør følgende trin for at konfigurere Nordvpn 30 -dages prøve:

Trin 1) Gå til Nordvpn -webstedet. Tryk på knappen Start Now, der fører dig til abonnementssiden.

Nordvpn 30 -dages retssag

Trin 2) Nordvpn tilbyder tre planer: a) 1 måned, b) 1 år og c) 2 år.

Vælg en 1 månedsplan. Fortsæt med at oprette en konto, vælge og betale via den ønskede betalingsmulighed.

Bemærk: Du bliver oprindeligt opkrævet, men kan kræve en refusion med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti. For at reducere din risiko skal du kun vælge 1 månedsplan. Du kan også indtaste et engangsanvendt virtuelt kreditkort for at reducere risikoen yderligere.

Nordvpn 30 -dages retssag

Trin 3) Din Nordvpn 30-dages prøve er startet.

Du kan logge ind på NordVPN -webstedet og downloade installationsfilen til den ønskede platform. Nedenfor downloader vi appen til Windows.

Nordvpn 30 -dages retssag

Trin 4) Installer og lancering af Nordvpn.

Find og vælg det land, hvorfra du vil få adgang til indholdet. Her vælger vi De Forenede Stater

Nordvpn 30 -dages retssag

Log ind på en OTT -platform som Hulu, og du vil være i stand til at se tv -shows og film, der er tilgængelige i Amerika.

Nordvpn 30 -dages retssag

30-dages gratis prøve

Hvordan kan du annullere dit Nordvpn -abonnement og få en fuld refusion?

Her er trinnene til at annullere dit NODVPN -abonnement:

Trin 1) Log ind på din Nordvpn -konto.

Kontakt supporten enten via e -mail eller live chat (anbefale For hurtigere opløsning)

Nordvpn 30 -dages retssag

Trin 2) Chat med Nordvpns kundesupport for at få refusion til dit køb.

Trin 3) Du bliver stillet en række spørgsmål fra chatagenten om din aflysning. Når disse er blevet besvaret, får du bekræftelse af, at din Nordvpn -prøve er blevet annulleret. Din refusion forventes at ankomme inden for 5-10 arbejdsdage.

Hvorfor vælge Nordvpn?

Her er grundene til at vælge Nordvpn:

 • Det tilbyder mere end 5000 serverplaceringer over hele verden.
 • Denne VPN giver dig mulighed for at tilslutte 2 enheder samtidigt og understøtter 6 brugerforbindelser på en enkelt konto.
 • Det giver dig mulighed for manuelt at vælge serverplacering.
 • Nordvpns datatilskud er ubegrænset.
 • Det har en solid politik uden logging.
 • Nordvpn hjælper dig med at fjerne blokering af Netflix, iPlayer, Hulu, Amazon Prime, YouTube TV osv., med lethed.
 • Dette virtuelle private netværk tilbyder delt tunneling og en dræb switch -funktion.
 • Du kan få Nordvpn til 30 dages gratis prøve med mange funktioner.
 • Nordvpn støtter 59 lande.
 • Det understøtter Windows, iOS, Linux og MacOS.
 • Denne VPN er velegnet til at forbinde P2P, dobbelt VPN og løg over VPN -servere.

30-dages gratis prøve

Gratis prøveperiode vs. Money-Back-garanti

Money-back-garantier og gratis forsøg er begge forskellige ting. Gratis forsøg er begrænset. Derfor kan du ikke bruge den fulde service korrekt. Det inkluderer mange begrænsninger som datakapsler, servertælling og hastighedsgashåndtering.

Mange gange mangler det også sikkerhedsfunktioner som en politik uden logging og automatisk dræbning. Derfor sætter du faktisk privatlivets fred og anonymitet ved at bruge en gratis prøve.

I stedet skal du vælge en pengemagtgaranti forudbetalt plan for at få adgang til premium-planen for Nordvpn til en 30-dages prøve. Det giver dig mulighed for at prøve alle funktioner, nyde forskellige serverplaceringer over hele verden og få adgang til dine ønskede streamingwebsteder med hurtig hastighed.

VPN-pengene-tilbage-garantier

Penge-tilbage-garantiplan for Nordvpn er en god måde at prøve VPN-fri i 30 dage. Mange VPN’er tilbyder også en pengene-tilbage-garanti i en længere periode.

Du kan dog stå over for problemer, mens du finder kontaktoplysninger med nogle VPN-tjenester, der tilbyder en pengene-tilbage-garanti. Dette er ikke tilfældet med Nordvpn, fordi det giver live chat support. Du kan også sende en e -mail og få et hurtigt svar fra Nordvpn Support Team.

Andre VPN’er kan også begrænse de ressourcer, du kan bruge i prøveperioden, mens Nordvpn har en gennemsigtig penge-tilbage-garanti uden skjulte omkostninger.

Andre måder at bruge Nordvpn gratis på

Nordvpn crack

Det er ikke muligt at downloade Nordvpn gratis prøveversionen ved at downloade sin revne fra internettet, fordi du skal logge ind med din konto. Du finder måske heller ikke en gratis redegørelse for denne VPN overalt på nettet. Hvis du støder på et websted, der tilbyder gratis konti og revner, skal du forlade det så hurtigt som muligt, fordi det kan indeholde malware.

Nordvpn rabat

Nordvpn tilbyder regelmæssigt en rabat, men i de fleste tilfælde er det værdiløst. Du kan drage fordel af kuponkoder, der kan findes på kuponwebsteder. Disse websteder leverer også cashback på en bestemt mængde køb. Så du skal gå efter det i stedet for at vente på en massiv rabat på Nordvpn.

Er der et gratis alternativ til Nordvpn?

Nordvpn har mange begrænsninger, som om det ikke understøtter IPv6 og understøtter kun torrenting til et par servere. Der er mange gratis alternativer til Nordvpn, som Hidemyass og Protonvpn, men disse VPN’er er ikke så sikre som at bruge en betalt VPN. Du sætter dit online privatliv i fare ved at bruge en gratis VPN.

Du kan opleve langsommere internethastigheder og andre problemer, mens du forbinder med en gratis VPN. Så det er ikke en foretrukken mulighed for at bruge en gratis VPN-software, der går på kompromis med sikkerhed ved at logge og sælge dine oplysninger til tredjeparts annoncører. Derfor er det godt, at du vælger en pålidelig premium VPN i en 30 dages risikofri prøve med en pengene-tilbage-garanti.

❓ Hvad er Nordvpn?

Nordvpn er en af ​​de mest berømte VPN -tjenester på markedet. Det tilbyder gode sikkerhedsfunktioner, privatlivspolitikker og hurtig serverhastighed. Denne VPN sporer ikke, indsamler eller deler brugernes private data. Det er tilgængeligt til Android, iOS, Windows, MacOS og Linux. Det giver dig mulighed for at nyde en hurtig forbindelse uden nogen buffering. Du kan bruge det til at få adgang til OTT-platforme, streaming-websteder og sociale mediesider ved hjælp af 256-bit AES-kryptering.

�� Har andre VPN’er udvidet pengene-tilbage-garantier som Nordvpn, som du kan bruge til at teste tjenesten?

Nej, ikke alle VPN’er tilbyder en udvidet pengene-tilbage-garanti. Du skal vælge premium VPN’er som Cyberghost og ExpressVPN, der tilbyder 30 og 45 dage pengene-tilbage-garantier.

�� er den smarte DNS -service af Nordvpn nyttig?

Ja, den smarte DNS -service af Nordvpn er meget nyttig. Det kan let bruges til at omgå online -begrænsninger. Du kan drage fordel af denne Nordvpn -funktion, der tilbyder gratis DNS -service efter premium -abonnement.

⚡ Kan du få en Nordvpn gratis prøve uden et kreditkort?

Nordvpn accepterer adskillige betalingsmetoder, herunder Amazon Pay, Google Pay, SoFort, Cryptocurrencies og PayPal. Du kræver ikke, at dit kreditkort starter en gratis prøve med Nordvpn.

�� Hvor meget koster Nordvpn gratis prøve?

Omkostningerne ved Nordvpn gratis prøve er omkring $ 3.71 pr. Måned med en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

�� Har du brug for at holde en VPN på hele tiden?

VPN’er er et godt valg at forblive beskyttet, mens du surfer på internettet. Derfor skal du holde det på hele tiden for at forhindre datalækager og cyberangreb. VPN’er krypterer alle de data, der er videregivet til dit netværk. Derfor er det umuligt for IP’erne og regeringerne at se dine personlige detaljer.

�� Kører Nordvpn tilsløringsservere?

Obfuskationsservere er specialiserede servere, der skjuler dine private oplysninger ved hjælp af virtuelt privat netværk til at omdirigere din internettrafik. De giver dig mulighed for at oprette forbindelse til VPN, selv i et stærkt restriktivt miljø.

Nordvpn gratis prøve giver brugerne mulighed for at få adgang til tilslutningsservere at øge online privatliv. Det er indbygget i denne virtuelle private netværksapplikation.

❗ På hvor mange enheder kan du bruge den samme Nordvpn -konto?

Nordvpn giver dig mulighed for at bruge seks forskellige enheder med en konto. Det fungerer også på større platforme som iOS, MACOS, Windows og Linux.

⚡ Understøtter Nordvpn L2TP/IPSEC og PPTP -forbindelser i routeren?

Ingen. Nordvpn tilbyder ikke support til L2TP/IPSEC, IPv6 og PPTP -forbindelser i routeren.

�� Hvilke betalingsmetoder accepterer Nordvpn?

Nordvpn accepterer PayPal, Amazon Pay, forudbetalte kort, kreditkort og cryptocurrencies som Ethereum, Bitcoin og mere.

�� er det muligt at konfigurere Nordvpn på et smart tv eller til spil?

Nordvpn anbefales til en bestemt server afhængigt af dine krav. Det har ikke en indbygget VPN-funktion til Chromecast, Roku og Smart TV. Du kan dog bruge dette sikre virtuelle private netværk til Android TV og spil.

�� Tilbyder Nordvpn en port omdirigeringsfacilitet?

Nej, Nordvpn tilbyder ikke en port omdirigeringsfacilitet, da flere klienter bruger de samme servere.

�� Hvordan opretholder Nordvpn -tjenesten dit privatliv?

En gyldig netværksforbindelse oprettes, når man opretter forbindelse til Nordvpn, hvilket indikerer, at der oprettes en sikker forbindelse mellem serveren og din enhed. Hvis data er opfanget, kan ingen se dem. Så din webtrafik er udelukkende synlig for dig, når du har angivet dit Nordvpn -login.

❓ Hvad er en ikke-log VPN?

VPN’er uden log er applikationer, der ikke udveksler dine følsomme oplysninger ved hjælp af netværket. Denne software giver dig mulighed for at forbinde dine enheder på en sikker måde over internettet. Denne type VPN gemmer ikke dine personlige data. Derfor er disse applikationer pålidelige at bruge.

�� Hvilke Nordvpn -servere arbejder med Netflix?

Nordvpn -servere, der arbejder med Netflix, er placeret i Storbritannien, Canada, Tyskland, USA, Japan, Italien, Australien og Frankrig. Du kan bruge Netflix -biblioteket, der kan fås adgang til en af ​​disse Nordvpn -servere. Nogle af de berømte servere, der arbejder med dette streamingsted, inkluderer #2497, #3656, #837, #2032, #466, #196, #601 og #522.

�� Hvad er delt tunneling?

Split Tunneling er en sikker netværksforbindelsesmetode, der giver dig mulighed for at rute en del af din internettrafik via VPN. Mens den anden del har direkte adgang til internettet. Denne teknologi hjælper dig med at beskytte den trafik, du vælger på samme tid, du mister ikke adgang til dine lokale netværksenheder.

�� er det lovligt at bruge en VPN?

Det afhænger af det land, hvor det virtuelle private netværk bruges. Hvert land har forskellige regler og forskrifter om brug af VPN’er. Nogle lande tillader at bruge en VPN, mens nogle lande overhovedet ikke tillader at bruge en VPN. Men hvis du bruger en VPN i et land, der tillader VPN -brug, skal du stadig læse reglerne om VPN -brug, før du bruger den.

�� Kan Nordvpn spores?

Nordvpns no-log-politik skildrer, at den ikke sporer dine IP-adresser, servere og websteder, du har besøgt eller downloadet. Yderligere registrerer det ikke varigheden af ​​din online session.

�� Hvad er de faktorer, der påvirker din internethastighed, mens du bruger en VPN?

Her er de faktorer, der påvirker din internethastighed, mens du bruger en VPN:

 • Båndbredde throttling: Internetudbydere deler ofte din båndbredde med forskellige netværk, der forårsager din hastighed til at gashåndtag. Desuden kan de sætte nogle grænser for downloads som P2P-fildeling eller store filer.
 • Din forbindelseshastighed: Det viser den hastighed, hvormed du kan oprette forbindelse til internettet.
 • Serverplacering: Virtuelt privat netværk med fysiske serverplaceringer over hele verden giver dig altid stabil forbindelse, uanset hvor du er. Du får en god internethastighed, hvis din VPN -tjenesteudbyder har servere i din nation eller den nærliggende.
 • VPN -hastighedsgrænse: Mange VPN’er har hastighedsgrænser såsom 15 Mbps eller 50 Mbps. Det betyder ikke noget, hvor meget din internethastighed er.