Netflix VPN viser

De 50 bedste Netflix -tv -shows: Se over hele verden! (September 2023)

Contents

Du er en psykologisk thriller, der følger en intens romantik mellem en boghandel manager og en forfatter. Den bruger en innovativ stil-andenpersons fortælling og direkte meddelelsesgrænseflader. Husk, dette er ikke et familievenligt show: det indeholder alvorlige temaer og vold, men det er meget underholdende at se.

Hvordan man ser dig.S. Netflix overalt i verden

Alle produkter, der er omtalt her, vælges uafhængigt af vores redaktører og forfattere. Hvis du køber noget gennem links på vores side, kan Mashable tjene en tilknyttet kommission.

Oversigt

Bedst til streaming

Expressvpn

Spring til detaljer
Gå til ExpressVPN
Bedst for begyndere

Cyberghost VPN

Spring til detaljer
Gå til Cyberghost VPN
Bedst til servernetværk

Privat internetadgang

Spring til detaljer
Gå til privat internetadgang
Bedst til sikkerhed

Nordvpn

Spring til detaljer
Gå til Nordvpn
Bedst til privatliv

Protonvpn

Spring til detaljer
Gå til protonvpn
Bedst til ubegrænsede forbindelser

Surfshark

Spring til detaljer
Gå til Surfshark
Bedst til kundeservice

Purevpn

Spring til detaljer
Gå til Purevpn
Bedst til interface

Tunnelbear

Spring til detaljer
Gå til TunnelBear
Bedst til torrenting

Ivacy VPN

Spring til detaljer
Gå til Ivacy VPN
Se 4 mere

At indsamle alle dine yndlings snacks og drikkevarer, omringe dig selv med komfortable puder og tæpper og derefter bruge timer foran en skærm kan være en virkelig terapeutisk oplevelse. Desværre er der et stort problem med denne hobby: der er en begrænset mængde indhold derude for at holde dig underholdt.

Vi er en grådig flok, og almindelige streamere kan hurtigt komme til et punkt, hvor det føles som om der ikke er noget tilbage at se. Hvad skal du gøre da? Panik ikke, for der er en enkel løsning på dette frustrerende problem.

Hvis du har nået dette frustrerende punkt med streamingmangel, skal du overveje at investere i en VPN.

Hvad er en VPN?

VPN’er er sikkerhedsværktøjer, der giver beskyttelse af dine oplysninger ved at oprette et privat netværk, der skjuler din rigtige IP -adresse. Al din aktivitet er ikke -sporbar og sikker, fordi al din online trafik passerer gennem en krypteret tunnel. Ingen kan se ind i tunnelen, og alt inde i tunnelen er beskyttet mod online trusler som hackere, vira og malware.

Handlingen med at skjule din rigtige IP -adresse er det, der kan narre førende streamingsteder til at tro, at du er baseret i et andet land.

Hvorfor har du brug for en VPN?

VPN’er bruges til at give beskyttelse af dine følsomme oplysninger, som åbenlyst er super vigtige. Dette er dog ikke den eneste grund til, at VPN’er er så populære, fordi disse værktøjer også kan bruges til at se indhold, der normalt er blokeret på dit sted.

Ved at skjule din rigtige IP -adresse og forbinde dig til en server i et andet land, kan du se alt dit yndlingsindhold fra det sted. For eksempel kan du se alle de ekstra film og shows på American Netflix, som normalt ikke er tilgængelige uden for U.S. Der er så meget indhold derude, der kan fås adgang til ved hjælp af en VPN.

Alle har brug for noget, der kan omgå geo-begrænsninger for at få adgang til alt dette blokerede underholdning, og at noget er en VPN. Disse tjenester er nøgler til onlineverdenen og giver dig adgang til flere af de shows og film, du elsker.

Hvordan man fjerner blokering af dig.S. Netflix

Hvis du tror, ​​at det vil være svært at få adgang til amerikansk Netflix med en VPN, skal du tænke igen. Det er faktisk en virkelig enkel proces, som absolut alle kan forstå. Vi lover.

Alt hvad du skal gøre er at åbne din foretrukne VPN, vælge en amerikansk server for at forfalskes din IP til en U.S. adresse, og gå derefter til Netflix. Denne hurtige og lette handling får Netflix til at tro, at du er i u.S. Når du faktisk er i Storbritannien, så kan du se alt det gode indhold, der normalt ikke er tilgængeligt. Ikke for kompliceret, rigtigt?

Hvis du er bekymret for, at hele denne ting lyder lidt ulovlig, kan vi måske berolige dig. Det er i øjeblikket lovligt at se Netflix, mens vi bruger en VPN, selvom vi skal påpege, at Netflix siger i sin Servicevilkår at det kan begrænse din konto uden kompensation eller varsel, hvis du beskæftiger dig med “forkert” brug. Vi er ikke helt sikre på, hvad det betyder, men betragter dig selv advaret.

Vi bør gøre det meget klart, at du stadig skal tilmeldes Netflix for at dette trick kan fungere. En VPN vil ikke give adgang til streamingstedet gratis. En VPN giver adgang til flere biblioteker fra hele verden, når du først er tilmeldt.

Skal du bruge gratis VPN’er?

Der er masser af gratis versioner og gratis forsøg med VPN’er, så hvorfor skulle du nogensinde overveje at betale for en service? Som med de fleste ting i livet, får du det, du betaler for med VPN’er.

Relaterede historier

 • De bedste VPN’er til at fjerne blokering af japansk Netflix
 • De bedste VPN -tilbud i september 2023
 • De bedste VPN’er i september 2023
 • Alt hvad du har brug for at vide om ExpressVPN
 • 20 bedste komedier, der streamer på Netflix lige nu

Der er altid en fangst med gratis versioner, og det er normalt i form af begrænset dataforbrug. Disse planer vil være helt fine, hvis du bare er en lejlighedsvis bruger, men hvis du vil streame eller downloade noget, vil dette ikke arbejde. Gratis forsøg er forskellige, som det kommer med alt hvad du får i en betalt plan, men de har åbenbart ikke en tendens til at vare meget længe. Forsøg er gode til at afprøve en service, før de forpligter sig, men dette er ikke en langsigtet løsning.

For at få adgang til avancerede sikkerhedsfunktioner uden begrænsninger på brugen, skal du generelt betale op. Når det er sagt, tilbyder tjenester som protonvpn et imponerende sæt funktioner gratis. Dog kan du have problemer med at streame Netflix med denne gratis version.

Hvad er den bedste VPN for Netflix?

Der er en masse VPN -tjenester derude, der effektivt kan fjerne blokering af amerikansk Netflix, men som er den bedste? Der er masser af stærke muligheder for dig at overveje, men vi vil ikke have, at du spilder din tid på at tjekke alt ud. For at spare dig tid har vi håndplukket dine bedste muligheder. Hver service har et andet sæt funktioner, der passer bedre til nogle brugere end andre, og det handler om at finde noget, der fungerer for dig.

Det er svært at vælge den bedste VPN til at få adgang til amerikansk Netflix, men ExpressVPN skiller sig ud fra konkurrencen af ​​en række grunde. Det har en streamingvenlig grænseflade, sikkerhedsfokuserede funktioner og stærke forbindelseshastigheder. Alt dette giver brugerne en ligetil og hurtig streamingoplevelse. Hastighed er sandsynligvis den vigtigste funktion at overveje, når det kommer til at vælge en VPN til streaming. Brug af en VPN til at oprette forbindelse til et andet land påvirker ofte din downloadhastighed, som kan være ødelæggende, når du prøver at binge på dit yndlingsshow. Vi fandt, at brug af ExpressVPN konsekvent resulterer i den laveste buffertid, når vi streamer Netflix.

Expressvpn er øverst på denne liste, fordi den kombinerer væsentlige funktioner med imponerende resultater, men det er ikke den eneste tilgængelige mulighed for dig. Vi har oprettet alle de bedste VPN’er til at fjerne blokering af Netflix, med noget for alle på denne liste. Vi har fremhævet de bedste tilbud som Surfshark, PureVPN, Cyberghost VPN og Nordvpn.

Disse er de bedste VPN’er til Netflix i 2023.

De 50 bedste Netflix -tv -shows: Se over hele verden! (September 2023)

Trofæ med en play -knap ved siden af ​​Netflix på en bærbar computer og en person, der ser på en tablet

På udkig efter noget nyt at se? Tjek vores liste over 50 bedste Netflix -shows og miniserier til rådighed til stream i dag.

Her er et kig på Vores top 10:

 1. Blæksprutte spil
 2. Stranger Things
 3. Natagenten
 4. Kærlighed er blind
 5. Bøf
 6. onsdag
 7. Skygge og knogler
 8. Du
 9. Russisk dukke
 10. Virgin River

Hvis du finder nogen af ​​disse shows utilgængelige, hvor du bor, kan du Brug en VPN til at komme rundt i geografiske begrænsninger. Vi anbefaler Nordvpn som en af ​​de bedste VPN’er til Netflix.

Nordvpn

Vil du vide mere om disse shows? Eller hvordan du kan oprette en VPN og se viser, uanset hvor du er i verden? Læs vores fulde artikel nedenfor for at finde ud af det!

På udkig efter en god serie at se på Netflix i weekenden? Hvis du har en tendens til at bruge mere tid rulning gennem Netflix’s katalog end faktisk streaming shows, er vi her for at hjælpe! Nedenfor kan du finde vores regelmæssigt opdaterede liste over Bedste Netflix viser.

Vi har gennemgået Netflix’s omfattende katalog og valgt 50 bedste shows på Netflix i øjeblikket. For hver af disse Netflix -anbefalinger specificerer vi genren, rollebesætningen og anbefalet publikum. På denne måde kan du finde nøjagtigt, hvad du leder efter.

Kan ikke finde nogle af disse Netflix -shows i dit bibliotek? Der er en hurtig og nem løsning: med en VPN (Virtual Private Network), du kan streame Netflix -indhold fra hele verden, selv når showene ikke er tilgængelige i din egen region!

Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan oprette en VPN og streame Bedste Netflix viser i dag.

Bemærk:

Netflix har rullet ud af en ny politik, der forhindrer brugere i at dele deres konti med mennesker uden for deres ”husstand.”I øjeblikket er tipene og instruktionerne til at se Netflix -shows inkluderet i denne artikel stadig relevante, men kan blive påvirket af disse ændringer. For mere information, læse vores Vejledning til Netflix-adgangskodedelingsforbudet.

Hvad er nyt denne måned (september 2023)

Filmklap og rød kasse med popcornsikon

Netflix er fyldt med nye udgivelser denne måned. Her er bare et par af vores bedste valg:

 • En og en halv dag: Planlagt til 1. september
 • Bakugan: Sæson 1: Planlagt til 1. september
 • Forskydning: Den femte og sidste sæson planlagt til 1. september
 • Ring til jordemoren: Planlagt til 4. september
 • Shane Gillis: Smukke hunde: Planlagt til 5. september
 • Virgin River (sæson 5) og Kung Fu Panda: The Dragon Knight (sæson 3): Planlagt til 7. september
 • Pokémon: At være en Pokémon -mester og Pokémon Ultimate Journeys: The Series and Spy Ops (sæson 1): Planlagt til 9. september
 • Kengan Ashura (sæson 2), Saks syv (sæson 4), og Sexundervisning (sæson 4): Planlagt til 21. september
 • Kærlighed er blind (sæson 5) og Spy Kids: Armageddon: Planlagt til 22. september
 • Power Rangers: Cosmic Fury (sæson 3): Planlagt til 29. september

For flere anbefalinger, se vores liste over 50 bedste shows på Netflix under.

De 50 bedste Netflix -tv -shows og serier, der skal streamer lige nu

Med Tusinder af film og tv -shows, Netflix er uden tvivl den bedste streamingtjeneste i dag. At finde de bedste shows at se på med en så massiv samling, at ændringer ofte kan være vanskelige.

Vores liste over Must-watch-serier på Netflix spænder over forskellige genrer. Vi viser disse Netflix -tv -shows i rækkefølge efter deres nuværende popularitet. Vi sørger altid for at inkludere klassikere, du måske har gået glip af, såvel som nylige udgivelser, der hurtigt har fundet et sted blandt de mest populære Netflix -shows.

Hvis du finder ud af, at nogle af disse shows ikke er tilgængelige i dit lokale Netflix -bibliotek, kan du bruge en premium VPN som Nordvpn for at få adgang.

1. Blæksprutte spil

Squid Game Image

Efter udgivelsen, Blæksprutte spil tog internettet med storm og blev hurtigt en topfavorit. Denne sydkoreanske overlevelsesdramaserie fortæller historien om et mystisk spil, hvor folk risikerer deres liv for en præmiepulje til en værdi af millioner af dollars.

I løbet af få uger efter udgivelsen fangede sindet fra tv -show buffs over hele kloden. Hype er ægte, med det virkelige liv (dog mindre voldelige) “blæksprutte spil” -begivenheder, der arrangeres og den velkendte musik, der bruges i showet, der spilles på hvert passende øjeblik. I 2022 vandt førende skuespiller Lee Jungh-jae endda en Emmy for sin præstation.

En anden sæson for hvad der let er et af de mest populære shows på Netflix er blevet bekræftet.

Specifikation detaljer
Genre Drama, handling, mysterium
Bemærkelsesværdig rollebesætning Park Hae-soo, Wi Ha-joon, Lee Jung-Jae, Hoyeon Jung
Skaberen Hwang Dong-hyuk
Flere år 2021 – Present (1 sæson indtil videre, sæson 2 kommende)

2. Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things er et af Netflix’s mest ikoniske shows! Denne sci-fi-serie følger en gruppe børn, der finder sig selv overfor overnaturlige væsener og den forestående ødelæggelse af deres by, efter at en af ​​deres venner forsvinder. Denne prisvindende Netflix-original er fyldt med spænding og har en fremragende rollebesætning.

Hvis du er interesseret i at udforske en fantasiverden fuld af mysterium og intriger, er det virkelig en af Bedste Netflix viser at se! Med fire sæsoner ude og den næste, der skal ankomme i slutningen af ​​2023, er der mere end nok til at holde dig underholdt.

Specifikation detaljer
Genre Science fiction, fantasy, drama, rædsel
Bemærkelsesværdig rollebesætning Winona Ryder, Millie Bobby Brown, David Harbor, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery
Skaberen Matt og Ross Duffer
Flere år 2016 – nuværende (4 sæsoner indtil videre, sæson 5 kommende)

3. Natagenten

Skærmbillede af tv -show The Night Agent

Kørte dig igennem de fleste Netflix -shows og spekulerede på, hvad man skal se på streamingtjenesten næste gang? Natagenten, Baseret på Matthew Quirks roman med samme navn, vil du holde dig på kanten af ​​dit sæde! Denne politiske action -thriller -serie følger FBI -agenten Peter Sutherland, da han bliver fanget i en søgen efter at afsløre en russisk mol i Det Hvide Hus.

Night Agent er den tredje mest viste debutserie på Netflix! I løbet af den første uge blev det fornyet i en anden sæson.

Specifikation detaljer
Genre Handling, drama, konspirations thriller
Bemærkelsesværdig rollebesætning Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Fola Evans-Akhola, Sarah Desjardins, Eve Harlow
Skaberen Shawn Ryan
Flere år 2023 – nuværende (1 sæson indtil videre, sæson 2 kommende)

4. Kærlighed er blind

Skærmbillede af tv -show kærlighed er blind

Ankommer til Netflix, ligesom Covid-19 havde os alle låst i vores huse, Kærlighed er blind stillede det rettidige spørgsmål: Kan folk blive forelsket uden nogensinde at have set hinanden? Med den fjerde sæson, der snart frigives, er dette ekstremt populære dating reality -tv -show den perfekte flugt fra din hverdag!

Kærlighed er blind lader deltagere deltager i et socialt eksperiment, hvor par forloves, før de mødes personligt. Det er et drama-fyldt show, der altid er underholdende og meget vanedannende at se. Tidligere sæsoner har altid været blandt Netflix’s mest sete serie! Mens sæson 5 falder i september 2023, filmer showet allerede i sin sjette sæson også.

Specifikation detaljer
Genre Reality tv
Bemærkelsesværdig rollebesætning Nick Lachey, Vanessa Lachey
Skaberen Chris Coelen
Flere år 2020 – Present (5 sæsoner indtil videre, sæson 6 kommende)

5. Bøf

Skærmbillede af tv -show oksekød

En ulykkesulykke, der spiraler helt ude af kontrol, er udgangspunktet for Bøf. Denne splinternye komedie-drama-serie indeholder Ali Wong og Steven Yeun, hvis figurer bliver fanget i en hævndrevet søgen efter at ødelægge hinandens liv.

Sæt på baggrund af det moderne Los Angeles, hvor rigdom og fattigdom sammenstød og hverdagens lykke ser ud til at være ude af rækkevidde for alle, blander oksekød dramaet med humor på en meget overbevisende måde. Det er en af ​​Netflix’s mest spændende nye shows!

Specifikation detaljer
Genre Komedie-drama, thriller
Bemærkelsesværdig rollebesætning Ali Wong, Steven Yeun
Skaberen Lee Sung Jin
Flere år 2023 – nuværende (1 sæson indtil videre)

6. onsdag

En stadig fra Netflix -showet onsdag

For elskere af de makabre og mørkere aspekter af den menneskelige natur er det tid til at forkæle sig med nostalgi af Addams -familien med dette underholdende overnaturlige drama, hvor karakteren af onsdag Addams tager centrum.

Set i det vidunderligt underlige Nevermore Academy, dette show er et mørkt, overbevisende mordmysterium, der holder dig tilsluttet med dets charmerende karakterer, kraftfulde forestillinger, gotisk æstetisk og hurtig tempo historiefortælling.

Specifikation detaljer
Genre Komedie-rædsel, kommende alder, overnaturlig
Bemærkelsesværdig rollebesætning Jenna Ortega, Emma Myers, Catherine Zeta-Jones
Skaberen Alfred Gough, Miles Millar
Flere år 2022 – nuværende (1 sæson indtil videre)

7. Skygge og knogler

Skygge og knogler

Har du allerede fanget sæson to af Skygge og knogler? Denne fantasy -serie er baseret på de populære Grishaverse -bøger af Leigh Bardugo og er hurtigt steget til toppen af ​​streamingdiagrammerne!

Alina Starkov, en forældreløs mapmaker, opdager, at hun måske er den eneste person, der kan ødelægge den mystiske, monster-ridede “fold”, der deler sit land. I mellemtiden accepterer kragerne, et lille team af dygtige kriminelle, et højt-betalende job, der måske bare får deres stier til at krydse Alinas.

Specifikation detaljer
Genre Fantasi, drama, mysterium
Bemærkelsesværdig rollebesætning Jessie Mei Li, Ben Barnes, Amita Suman, Archie Renaux, Freddy Carter, Kit Young
Skaberen Eric Heisserer
Flere år 2021 – nuværende (2 sæsoner indtil videre)

8. Du

Du-på-netflix

Du er en psykologisk thriller, der følger en intens romantik mellem en boghandel manager og en forfatter. Den bruger en innovativ stil-andenpersons fortælling og direkte meddelelsesgrænseflader. Husk, dette er ikke et familievenligt show: det indeholder alvorlige temaer og vold, men det er meget underholdende at se.

Showet er baseret på en række bøger af Caroline Kepnes og er siden blevet et af de øverste shows på Netflix. Den anden del af den fjerde sæson er for nylig blevet frigivet. Sæson 5, der er sat til en udgivelse fra 2024, bliver den sidste sæson.

Specifikation detaljer
Genre Thriller, drama, romantik, kriminalitet
Bemærkelsesværdig rollebesætning Penn Badgley, Victoria Pedretti, Tati Gabrielle, Dylan Arnold, Ambyr Childers
Skaberen Greg Berlanti og Sera Gamble
Flere år 2018 – nuværende (4 sæsoner indtil videre)

9. Russisk dukke

Skærmbillede af tv -show Russisk dukke

Er du fan af tidsløjfehistorier? I Russisk dukke, Nadia Vulvokov (Natasha Lyonne) er en spiludvikler, der gentagne gange dør og er tvunget til at genopleve den samme nat igen og igen igen. Showet modtog fire Emmy -nomineringer til sin første sæson, hvor fans ivrigt afventer sæson to. Begge sæsoner er tilgængelige på Netflix nu.

Det er en meget opfindsom og fremragende serie, der fortjener sin anerkendelse som et af de bedste Netflix -tv -shows. En vild tur!

Specifikation detaljer
Genre Komedie-drama, mysterium
Bemærkelsesværdig rollebesætning Natasha Lyonne, Greta Lee, Yul Vasquez, Elizabeth Ashley, Charlie Barnett, Chloë Sevigny
Skaberen Natasha Lyonne, Leslye Headland og Amy Poehler
Flere år 2019 – nuværende (2 sæsoner indtil videre)

10. Virgin River

A Still fra Netflix Show Virgin River

Når du er i humør til noget romantik, Virgin River Rammer bestemt stedet. En storbypige flytter til en fjerntlig.

Baseret på en ny serie med samme navn vender Virgin River tilbage med en meget forventet sæson 5 i september 2023. Det er et sundt drama fyldt med relatable karakterer, højoktan følelser, hjertesorg, familiedrama og mere.

Specifikation detaljer
Genre Romantisk drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence
Skaberen Sue Tenney og Robyn Carr
Flere år 2019 – 2023 (5 sæsoner)

11. Lincoln -advokaten

En stadig fra Netflix -showet, Lincoln -advokaten

Vi elsker Lincoln advokat For sin forfriskende nøjagtige overtagelse af praksis. Det handler om en idealistisk advokat, der driver sin praksis ud af bagsiden af ​​sin Lincoln Town -bil – temmelig unik!

Plotpunkterne er omhyggeligt konstrueret, detaljerne er overbevisende, og mysteriet er utroligt tilfredsstillende. Stil ind for at få din rettelse af spændende juridisk drama, der er forskellig fra andre shows af sin art.

Specifikation detaljer
Genre Juridisk drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton
Skaberen David e. Kelley
Flere år 2022 – nuværende (2 sæsoner indtil videre)

12. Ozark

En scene fra Ozark TV -showet

Ozark er et af de bedste shows for mennesker, der elsker kriminalitetsdramaer som Breaking Bad. Mens Marty (Jason Bateman) ikke er helt Heisenberg, er han en meget veludviklet karakter og følger en lignende bue. Hans almindelige liv bliver vendt på hovedet, efter at han dykker ned i verden af ​​organiseret kriminalitet og irriterer de forkerte mennesker. Ozark har også en ung kvinde i en førende rolle, og politisk intrige kastes i blandingen.

Den første del af den fjerde og sidste sæson af Ozark -serien Premiere i januar 2022, og den anden del i april 2022. Hvis du er usikker på, hvad du skal se på Netflix, kan du prøve denne perle!

Specifikation detaljer
Genre Kriminalitet, drama, thriller
Bemærkelsesværdig rollebesætning Jason Bateman, Julia Garner, Laura Linney, Sofia Hublitz
Skabere Bill Dubuque og Mark Williams
Flere år 2017 – 2022 (4 sæsoner)

13. Mørk

Skærmbillede af tv -show mørkt

Har du hørt om Mørk Før? Dette tyske show er en skjult perle på Netflix, som du er nødt til at tjekke ud! Hvis du nogensinde har været interesseret i tidsrejser, ormhuller og store sammensværgelser, er Dark absolut for dig. I det følger vi fire forskellige familier, hvis liv bliver vendt på hovedet, når et barn mangler i tide.

Det har stjernernes skuespil, fantastisk visuals og en gripende fortælling. BBC har inkluderet det på sin liste over De største tv -shows i det 21. århundrede. Den tredje og sidste sæson kom ud i 2020, så du kan læne dig tilbage og nyde hele showet på én gang.

Specifikation detaljer
Genre Science fiction, thriller, mysterium, tragedie
Bemærkelsesværdig rollebesætning Louis Hoffman, Lisa Vicari, Gina Stiebitz, Andreas Pietschmann, Maja Schöne, Oliver Masucci
Skaberen Baran Bo Odar og Jantje Friese
Flere år 2017 – 2020 (3 sæsoner)

14. The Witcher

The Witcher

The Witcher Er et fantasy -show om Geralt af Rivia, en mutant monsterjæger til leje, hvis liv kolliderer med troldkvind Yennefer og et mystisk barn ved navn Ciri. Tilpasset fra en samling af bøger og noveller af Andrzej Sapkowski, den første sæson følger de tre hovedpersoner på forskellige punkter, før historielinjerne mødes i finalen.

Hvis du er usikker på, hvad du skal se på Netflix, men du vil være optaget af en verden af ​​mystik, magi og sværdkampe, kan du ikke gå galt med denne. Plus, det har Henry Cavill!

Specifikation detaljer
Genre Fantasi, action, drama, eventyr
Bemærkelsesværdig rollebesætning Henry Cavill, Freya Allan, Yasen Atour, Anya Chalotra, Basil Eidenbenz
Skaberen Lauren Schmidt Hissrich
Flere år 2019 – nuværende (3 sæsoner indtil videre)

15. Penge heist (La Casa de Papel)

Penge heist (La Casa de Papel)

Penge heist (La Casa de Papel) følger en gruppe kriminelle, der arbejder sammen for at trække de største heists i historien. Ledet af professoren er holdet målrettet mod den kongelige mynte i Spanien og Bank of Spain.

Penge heist blev en global sensation efter udgivelsen, og det er en af ​​de mest populære Netflix -shows. Du behøver heller ikke at blive udsat af sprogbarrieren – det er blevet døbt på mange sprog.

Efter den femte og sidste sæson blev frigivet, blev det annonceret, at et prequel -show kaldet Berlin er i værkerne og kommer ud i december 2023. I 2022, Penge heist: Korea kom ud, som også er i øjeblikket på streamingtjenesten!

Specifikation detaljer
Genre Kriminalitet, drama, handling
Bemærkelsesværdig rollebesætning Álvaro Morte, úrsula Corberó, Itziar Ituño, Pedro Alonso
Skaberen Álex Pina
Flere år 2017 – 2021 (5 sæsoner)

16. Kaleidoskop

Skærmbillede af tv -show Kalejdoskop

I humør til en anden slags heist -historie? Kaleidoskop er en Netflix-miniserie, der kom ud tidligt i år. Det følger en mesterstyv og hans besætning, når de prøver at trække en detaljeret ordning ud for at låse op for et uknuselig hvælving. Hvad der er unikt ved kalejdoskop er dets ikke-lineære fortællingsstil, der giver dig mulighed for at Se episoder i enhver rækkefølge.

Det er et spændende og spændende show, der giver en personlig visningsoplevelse!

Specifikation detaljer
Genre Handling og eventyr, heist drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Giancarlo Esposito, Rufus Sewell, Paz Vega, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Tati Gabrielle, Peter Mark Kendall
Skaberen Eric Garcia
Flere år 2023 – nuværende (1 sæson indtil videre)

17. Heartstopper

Skærmbillede af Netflix TV -show Hearstopper

Heartstopper Kan faktisk ikke forårsage hjertestop, men dette queer -romantikdrama er bestemt meget hjertevarmende! Forfatter Alice Osman kan være stolt af denne fremragende tilpasning af deres populære grafiske romanserie. Den smukke LGBTQ+ Show kronikerer de vendinger og sving fra en kommende alders romantik mellem to teenagere på en britisk gymnasium.

Serien har hurtigt klatret op på hitlisterne og blevet et af de bedste Netflix -shows. Netflix har bekræftet, at det vil vende tilbage til en anden og tredje sæson. Skål til det!

Specifikation detaljer
Genre Romantik, drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Kit Connor, Joe Locke, William Gao, Yasmin Finney
Skaberen Alice Osman
Flere år 2022 – nuværende (2 sæsoner indtil videre)

18. Zombieverse

A Still fra Netflix Show Zombieverse

Her er et show, der er ganske uventet: en gruppe berømtheder samles for at deltage i et falsk dating -show, hvor de vil spille kommentatorerne for dem, der ønsker at finde kærlighed. Men når de står i et separat rum og ser levende optagelser af deltagerne flirter, følger kaos, når en af ​​disse deltagere sigter mod halsen på den mand, hun var blevet parret med.

Ja, det er et zombieudbrud, og alle skal evakuere for at overleve en rigtig zombie -apokalypse. Vi elsker det spændende format i denne serie, der er som et show inden for et show. Det bedste er Zombieverse Bed dig ikke om at tage det for alvorligt, hvilket gør det til et sjovt og unikt ur!

Specifikation detaljer
Genre Horror-komedie
Bemærkelsesværdig rollebesætning Lee Si-Young, Tsuki, Na Rae Park
Skaberen Park Jin-Kyung
Flere år 2023 (1 sæson)

19. Diplomaten

A Still fra Netflix viser diplomaten

Hvis du elsker plot -vendinger, provokerende dialog og politisk drama, viser det nye Netflix Diplomaten Er lige op i din gyde. Det er en fængslende serie om de udfordringer, som en kvindeambassadør står overfor.

De førende skuespillere gør et fantastisk stykke arbejde med at fremstille kompleksiteten af ​​forhold på skærmen, og du finder dig selv virkelig ligeglad med hvad der sker. Vi elsker den hurtige tempo, der inkluderer masser af underplaner til understøttende tegn.

Specifikation detaljer
Genre Drama, politisk thriller, romantisk komedie
Bemærkelsesværdig rollebesætning Keri Russell, Rufus Swwell, David Gyasi
Skaberen Debora Cahn
Flere år 2023 – nuværende (1 sæson indtil videre)

20. Arcane

Skærmbillede af tv -show Arcane

Selvom du aldrig har været interesseret i videospil i dit liv, Arcane vil klare at koble dig! Baseret på oprørspil ‘ Liga af legender, Dette animerede show følger to søstre, der ender på modsatte sider af en krig, der er drevet af steampunk -teknologi og magi. Det er en af ​​de bedste videospiltilpasninger, der nogensinde er foretaget, med spændende actionsekvenser og høje følelsesmæssige indsatser.

Produktionen for den første sæson tog seks år – og det viser! Heldigvis for fans er en anden sæson blevet annonceret, sat til en udgivelse efter 2022. Vi kan ikke vente.

Specifikation detaljer
Genre Handling, eventyr, drama, science fiction, steampunk
Bemærkelsesværdig rollebesætning Hailee Steinfeld, Ella Purnell, Katie Leung, Kevin Alejandro, Jason Spisak, Toks Olagundoye
Skaberen Christian Linke og Alex Yee
Flere år 2021 – nuværende (1 sæson indtil videre)

21. Sexundervisning

Sexundervisning

Sexundervisning Følger Otis Milburn, en akavet teenager, der bliver fanget i sin klassekammerats ordning for at give sexråd for penge. Vi følger ham og hans venner, når de navigerer i romantik og sex, mens de beskæftiger sig med presset fra gymnasiet.

Denne komedieserie fra kommende alder er en Netflix-original, der øjeblikkeligt blev et hit efter dens frigivelse. De første tre sæsoner af dette sjove, intime og relatable show er allerede på Netflix, og en fjerde sæson er på vej!

Specifikation detaljer
Genre Komedie, drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Connor Swindells
Skaberen Laurie Nunn
Sæsoner 2021 – 2023 (4 sæsoner)

22. Den udvalgte

A Still fra Netflix viser den valgte

En af de nyeste Netflix -shows i 2023, Den udvalgte er baseret på tegneserie -serien Amerikansk Jesus af Mark Millar og Peter Gross. Det er historien om en dreng, der opdager, at han har Jesu Kristi evner og er bestemt til at konfrontere Antikrist.

Vi elsker, hvordan historien fra fortiden sammenfletter med nutidens liv på en problemfri og relatabel måde, der holder dig ønsker mere. Den stærke skuespil og kinematografi skiller sig virkelig ud og gør dette show værd at se.

Specifikation detaljer
Genre Kommer i alderen, drama, fantasi
Bemærkelsesværdig rollebesætning Bobby Luhnow, Jodie Christianson, Lilith Curiel
Skaberen Everado Gout, Leopoldo Gout og Jorge Dorantes
Sæsoner 2023 (1 sæson)

Når det kommer til at fjerne blokering af Netflix, er Nordvpn vores valgte. Klik på knappen nedenfor for at nyde alle de bedste Netflix -shows i dag.

23. Breaking Bad

Breaking Bad

Ingen liste over de bedste tv -shows på Netflix er komplet uden dette show. Breaking Bad Følger en kemi -lærer, der opdager, at han har kræft og er tvunget til at betale sine medicinske regninger ved at fremstille og sælge meth. Hans prioriteter skifter hurtigt, når han finder succes med sin tidligere studerende-vendte forretningspartner, Jesse Pinkman.

Breaking Bad er et af de mest godt modtagne shows i de senere år takket være de fantastiske forestillinger af dens rollebesætning og den gripende historie. Det er et mesterværk og uden tvivl et af de bedste Netflix -shows.

Specifikation detaljer
Genre Drama, kriminalitet, thriller
Bemærkelsesværdig rollebesætning Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, RJ Mitte
Skaberen Vince Gilligan
Flere år 2008 – 2013 (5 sæsoner)

24. Rekrutten

A Still fra Netflix viser rekrutteringen

Med et stærkt manuskript og en rollebesætning af talentfulde skuespillere, Rekrutten tager et kynisk og satirisk kig på CIA. Hver episode holder dig gætte om, hvad der vil ske næste, hvilket gør det grundigt underholdende.

Desuden er den hurtige historiefortælling pebret med vittig humor og mindeværdig dialog. Der er selvfølgelig dele, hvor du er nødt til at suspendere din vantro, men det er stadig et fantastisk og indsigtsfuldt show fyldt med spændinger, spænding, action og komedie.

Specifikation detaljer
Genre Spy-eventyr, komedie-drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Noah Centineo, Laura Haddock, Fivel Stewart
Skaberen Alexi Hawley
Sæsoner 2022 – nuværende (1 sæson indtil videre)

25. Dronningens gambit

Dronningen

Dronningens gambit Følger Beth Harmon, en skak vidunderbarn, der prøver at blive den bedste skakspiller i verden, mens han kæmper med afhængighed. Den begrænsede serie er indstillet under den kolde krig og er baseret på den navngivne bog af Walter Tevis.

Dronningens Gambit tog verden med storm ved udgivelsen og blev en af ​​de mest streamede Netflix -shows.

Specifikation detaljer
Genre Drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Anya Taylor-Joy, Chloe Pirrie, Bill Camp, Marielle Heller, Marcin Dorocinski
Skaberen Scott Frank
Flere år 2020 (1 sæson)

26. Kære hvide mennesker

Kære hvide mennesker

Kære hvide mennesker handler om en gruppe af sorte universitetsstuderende, der deltager i et overvejende White Ivy League College. Det omhandler social uretfærdighed, vildledt aktivisme og racemæssige spændinger inden for politiske og uddannelsesinstitutioner.

Den fjerde og sidste sæson af showet havde premiere den 22. september 2021. Hvis du er usikker på, hvad du skal se på Netflix, så prøv denne!

Specifikation detaljer
Genre Komedie, drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Logan Browning, Brandon P. Bell, Antoinette Robertson, Ashley Blaine Featherson, Marque Richardson
Skaberen Justin Simien
Flere år 2017 – 2021 (4 sæsoner)

27. Lupin

Lupin

De ondskabsfulde udnyttelser af den fiktive Arsène Lupine, en verdensberømt tyv og forklædningsmester i den franske forfatter Maurice LeBlancs bøger, inspirerede dette show. En tredje sæson er blevet annonceret, men der er endnu ingen udgivelsesdato.

Lupin er en 2021 -kriminalitetshandlingsserie, der følger eventyrene fra Assane Diop, en tyv, der søger at hævne sin far. Det er et spændende eventyr med spændende heists og overraskende vendinger, der holder dig på kanten af ​​dit sæde. Showet har Omar Sy i hovedrollen og er let et af de mest populære Netflix -shows.

Specifikation detaljer
Genre Kriminalitet, handling, drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Omar Sy, Shirine Boutella, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier
Skaberen George Kay
Flere år 2021 – nuværende (2 dele indtil videre)

28. Riverdale

A Still fra Netflix Show Riverdale

En af de mest populære teen -shows på Netflix, Riverdale er baseret på den elskede tegneserie Archie, men den er skabt en verden af ​​sin helt egen med fantastiske elementer og nye karakterer.

Showet var et hit lige fra mordmysteriet i sæson 1, og dets popularitet førte til syv sæsoner i alt, endelig afsluttet i 2023. Den stjernernes rollebesætning gjorde dette show virkelig skiller sig ud og nåede brede publikum over hele verden.

Specifikation detaljer
Genre Drama, mysterium
Bemærkelsesværdig rollebesætning Lili Reinhart, Cole Sprouse, KJ APA, Camila Mendes
Skaberen Roberto Aguirre-Sacasa
Flere år 2017 – 2023 (7 sæsoner)

29. Et stykke

A Still fra Netflix Show One Piece

Her er et must-watch nyt Netflix-show til alle manga- og anime-fans derude. Et stykke er en live-action-tilpasning af den igangværende japanske manga-serie fra 1997 med samme navn af Eiichiro Oda.

Det er vidunderligt, hvordan skaberne har omhyggeligt holdt sig til endnu små detaljer for at forblive tro mod den originale manga. Desuden fungerer det visuelle, actionsekvenser, effekter og lydspor alle sammen for at skabe et fantastisk show.

Specifikation detaljer
Genre Action Adventure, Comedy-Drama, Fantasy
Bemærkelsesværdig rollebesætning Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu
Skaberen Matt Owens, Eiichiro Oda og Steven Maeda
Flere år 2023 (1 sæson)

30. Kurs mod helvede

Skærmbillede af Hellbound

Kurs mod helvede er et sydkoreansk show, der toppede det virale blæksprutte -spil i seerskab. Det er sat i en alternativ version af Jorden, hvor overnaturlige væsener ser ud til at fordømme folk til – du gættede det – helvede. Det er et af de bedste Netflix -shows for fans af fantasi -genren.

Det fængslende show dykker dybt ind i diskussioner om samfund, religion og individualitet. Hvis du kan lide thrillere, er Hellbound et godt valg. Der er allerede planer for helvede sæson to, selvom der endnu ikke er nogen udgivelsesdato. Vi venter med bated ånde.

Specifikation detaljer
Genre Thriller, fantasi, drama, kriminalitet
Bemærkelsesværdig rollebesætning Kim Hyun-joo, yoo ah-in, park jeong-min, vandt jin-ah
Skaberen Yeon Sang-ho
Flere år 2021 – nuværende (1 sæson indtil videre)

31. Ginny og Georgia

A Still fra Netflix Show Ginny og Georgia

Ginny og Georgia Er et mysterium-drevet mor-datter drama, der er betaget seere med dets lidt kontroversielle temaer, der spænder over sex, narkotika og vold, som normalt ikke ses i et show af denne slags.

Det er værd at sætte pris på, hvordan det håndterer teen -seksualitet uden at være forkynt eller nedlatende. Vi nød showets plot -vendinger kombineret med dens tankevækkende tilgang til spørgsmål om race, seksualitet og forældre.

Specifikation detaljer
Genre Komedie-drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Antonia Gentry, Brianne Howie, Felix Mallard
Skaberen Sarah Lampert
Flere år 2021 – nuværende (2 sæsoner indtil videre)

32. Kærlighed, død + robotter

Kærlighed, død + robotter

Kærlighed, død + robotter er en animeret antologi Netflix-serie, der fortæller individuelle historier gennem fristående episoder. Episoderne kombinerer normalt de tre titelpersoner og samler ofte en talentfuld rollebesætning af skuespillere.

Med en selvstændig historie i hver episode formår Love, Death + Robots at kombinere forskellige kunststilarter og genrer i et show. Sæson tre af kærlighed, Death + Robots blev frigivet i maj 2022, og showet forventes at få en fjerde sæson.

Specifikation detaljer
Genre Animation, science fiction, handling
Bemærkelsesværdig rollebesætning Scott Whyte, Nolan North, Matthew Yang King
Skaberen Tim Miller
Flere år 2019 – nuværende (3 sæsoner indtil videre)

33. Inventing Anna

Skærmbillede af Inventing Anna TV Show

Spillet af Oscar -vinderen Julia Garner fra Ozark, Inventing Anna Er den utroligt sande historie om Anna Sorokin: En landlig tysk pige, der infiltrerer New Yorks mest elite sociale kredse, der poserer som Anna Delvey, en velhavende tysk arving.

Hun svindlede hundreder af tusinder af dollars fra eliter, opholdt sig på $ 400-a-nat hoteller i en måned, havde en A-list-fitness-træner, som hun betalte $ 4.500 for et par sessioner, og gjorde meget mere.

Det er et kæbe-droppende show, og Julia Garner, med sit talent for at efterligne accenter og fantastisk skuespil, leverer en fantastisk præstation.

Specifikation detaljer
Genre Drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Julia Garner, Anna Chlumsky, Laverne Cox, Katie Lowles, Anders Holm, Arian Moayed
Skaberen Shonda Rhimes
Flere år 2022 (1 sæson)

34. Haunting af Hill House

Skærmbillede af tv -show The Haunting of Hill House

En anden Mike Flanagan Classic, Haunting af Hill House, er ikke for den svage hjerte. I denne overnaturlige horrorserie følger vi fem voksne søskende, der er hjemsøgt af minder fra deres barndomshjem. Det er et dobbelt tidslinjeshow, med flashbacks, der beskriver, hvad der skete natten, familien til sidst flygtede fra palæet, mens de voksne crain-søskende bliver tvunget til at genforenes, efter at tragedie strejker igen.

Dette er en selvstændig serie, der vil gribe dig i halsen og ødelægge dig følelsesmæssigt. Kunne lide det? Tjek ledsagerserien, Hjemsøgningen af ​​bly herregård, For endnu mere af Mike Flanagans geni!

Specifikation detaljer
Genre Rædsel, drama, overnaturlig
Bemærkelsesværdig rollebesætning Henry Thomas, Carla Gugino, Michiel Huisman, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Timothy Hutton
Skaberen Mike Flanagan
Flere år 2018 – nuværende (1 sæson indtil videre)

35. Opmuntre

Skærmbillede af tv -show jubel

Opmuntre Tog verden med storm, da den blev frigivet i 2020. Dette Netflix -dokumenterer følger de nationalt rangerede Navarro College Bulldogs Cheer Team, når de forbereder sig til det årlige mesterskab i Daytona Beach, Florida. Holdet ledes af Monica Aldama, der tilbyder seerne et kig på den lejlighedsvis brutale verden af ​​konkurrencedygtig cheerleading.

Hvis du elsker sportsdokumentarer, kan du ikke gå glip af jubel. Mens den første sæson udelukkende fokuserede på Navarro College -holdet, har den anden sæson uventet rodfæstet for deres konkurrenter, og holder dig på dit sæde hele tiden.

Specifikation detaljer
Genre Dokumentar, reality -tv
Bemærkelsesværdig rollebesætning Monica Aldama, Gaby Butler, La’darius Marshall, Morgan Simianer, Lexi Brumback
Skaberen Greg Whiteley
Flere år 2020 – 2022 (2 sæsoner)

36. Sort spejl

Skærmbillede af tv -show Black Mirror

Sort spejl Er en af ​​de mest ikoniske Netflix -shows, der nogensinde er blevet lavet, og bestemt fortjener et sted på denne liste over Netflix -anbefalinger.

I årevis har den vidunderlige rollebesætning af denne antologiserie vist os den mørke side af teknologi, fra en.jeg. Robotter blev useriøse til sex i virtual reality. Det har modtaget kritisk anerkendelse og betragtes bredt En af de bedste Netflix -shows i 2010’erne.

Specifikation detaljer
Genre Spekulativ fiktion, antologi, dystopi, science fiction
Bemærkelsesværdig rollebesætning Bryce Dallas Howard, Micaela Coel, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Jon Hamm, Daniel Kaluuya, Jodie Whittaker, Alex Lawther
Skaberen Charlie Brooker
Flere år 2011 – 2023 (6 sæsoner)

37. Peaky Blinders

Skærmbillede af tv -show Peaky Blinders

Denne periode drama følger Peaky Blinders Kriminalitetsbande og deres chef, Tommy Shelby, portrætteret af Cillian Murphy. Løst baseret på virkelige begivenheder, der fandt sted i Birmingham mellem 1880 og 1910, er alle seks sæsoner af spidserede blindere strålende.

Det er et spændende show, der er visuelt tiltalende. Hvis du elsker stilfuld kinematografi og gode skuespilleroptræden, vil du ikke let kede dig med dette show.

Specifikation detaljer
Genre Kriminaldrama, historisk drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Cillian Murphy, Sam Neill, Helen McCrory, Paul Anderson, Annabelle Wallis, Iddo Goldberg
Skaberen Steven Knight
Flere år 2013 – 2022 (6 sæsoner)

38. Død for mig

Død for mig

Død for mig er et show om en enke, der leder efter svar, efter at hendes mand tragisk og uventet dør. Hendes liv tager en kompliceret vending, når hun møder en ny ven i en sorgstøttegruppe, der viser sig at have en mørk hemmelighed.

Skuespillerinder Christina Applegate og Linda Cardellini slår et usandsynligt venskab op i denne serie, og finder sig selv i stadig mere farlige situationer, når de prøver at forlade deres fortid bagpå. Død for mig er en overset perle.

Specifikation detaljer
Genre Drama, komedie, kriminalitet
Bemærkelsesværdig rollebesætning Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden
Skaberen Liz Feldman
Flere år 2019 – 2022 (3 sæsoner)

39. Mindhunter

Skærmbillede af Mindhunter TV Show

Mindhunter er en psykologisk kriminal thriller, der involverer to FBI -agenter, der løser mord ved at lære, hvordan mordere tænker. Showet er baseret på en sand historie, der afslører og anvender resultaterne af en mand, der var banebrydende for videnskaben om profilering af seriemordere.

Dens omhyggelige karakterudvikling, forfærdelige mord og banebrydende kriminel videnskab, der bruges til at fange seriemordere, vil holde dig tilsluttet.

Specifikation detaljer
Genre Psykologisk thriller, kriminalitet
Bemærkelsesværdig rollebesætning Holt McCallany, Jonathan Groff, Anna Torv, Cameron Britton, Sonny Valicenti, Hannah Gross
Skaberen David Fincher
Flere år 2017 – 2019 (2 sæsoner)

40. Manifest

Skærmbillede af Netflix TV Show Manifest

Manifest Har vakt interesseret hos mange Netflix -brugere, og det er let at se hvorfor. Serien trækker en interessant blanding af overnaturligt mysterium og melodrama.

En kommerciel flyvemaskine, Flight 828, dukker pludselig op igen efter at have været savnet i over fem år sammen med dens besætning og passagerer. Showet følger de overlevendes forsøg på at genintegrere i en verden, der er gået videre, mens de beskæftiger sig med grimme regeringsembedsmænd og et bange, fordomme samfund. Denne er sikker på at bøje dit sind og trække på dine hjertestreng på én gang.

Specifikation detaljer
Genre Drama, mysterium, science fiction
Bemærkelsesværdig rollebesætning Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez
Skaberen Jeff Rake
Flere år 2018 – 2023 (4 sæsoner)

41. Bridgerton

Skærmbillede af Bridgerton TV Show

Drama, skandaler, humor, komedie – dette show har det hele. Bridgerton udforsker en fiktionaliseret version af historisk London High Society, såvel som de private liv for de adelige, der prøver at navigere i en verden belejret af en for mange regler. Hver sæson følger romantikken fra en Bridgerton -søskende, der er sat på baggrund af overdådige kjoler, smuk musik og al den spænding og angst, der følger med at finde din ene sande kærlighed.

Sæson en følger Daphne Bridgerton og hendes virvelvind ægteskab med hertug Simon fra Hastings, mens sæson to indeholder Anthony Bridgerton og hans vilje-de-ikke-de-romantik med Kate Sharma. En tredje sæson er også blevet annonceret!

Specifikation detaljer
Genre Alternativ historie, drama, romantik
Bemærkelsesværdig rollebesætning Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Nicola Coughlan, Julie Andrews, Simone Ashley
Skaberen Chris Van Dusen
Flere år 2020 – nuværende (2 sæsoner indtil videre)

42. Kronen

Kronen

Kronen er et historisk drama om dronning Elizabeth II og hendes regeringsperiode. Showet giver et lidt fiktivt blik på Royals liv, og hvordan de formede begivenheder i det tyvende århundrede.

Sæson fem af kronen blev frigivet i november 2022. Det er et af de bedste shows på Netflix, især hvis du elsker drama. Mens vi endnu ikke har en nøjagtig udgivelsesdato, vil den sjette sæson sandsynligvis komme ud I slutningen af ​​2023.

Specifikation detaljer
Genre Drama, historie
Bemærkelsesværdig rollebesætning Claire Foy, Olivia Colman, Imelda Staunton, Matt Smith, Tobias Menzies, Jonathan Pryce
Skaberen Peter Morgan
Flere år 2016 – nuværende (5 sæsoner indtil videre)

43. Aldrig har jeg nogensinde

Aldrig har jeg nogensinde

Aldrig har jeg nogensinde er en komedie fra en kommende alder om en første generation af indian-amerikansk teenager, hvis far uventet døde. Oprettet af Mindy Kaling og Lang Fisher, udforsker komedien Devis liv, når hun lærer om kærlighed og vokser op med alle de velkendte forhindringer fra gymnasiet.

Der er en kærlighedstrekant, livsudfordringer, kommer fra alderen angst, kvindelige venskaber, forældredrama.

Specifikation detaljer
Genre Komedie
Bemærkelsesværdig rollebesætning Maitreyi Ramakrishnan, Darren Barnet, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani
Skaberen Mindy Kaling og Lang Fisher
Flere år 2020 – 2023 (4 sæsoner)

44. Fysisk: 100

Skærmbillede af tv -show fysisk 100

Fysisk: 100 er et 2023 sydkoreansk reality -konkurrence show. Hundrede deltagere i top fysisk tilstand skal konkurrere mod hinanden i en række udfordringer for en stor kontantpræmie. Opgaverne kræver forskellige niveauer af styrke, smidighed, udholdenhed, viljestyrke og strategi. I hver episode skal nogle deltagere forlade showet, indtil kun en vinder forbliver stående.

Fysisk: 100 steg til toppen af ​​hitlisterne i de første par uger, efter at det blev frigivet. Hvis du kan lide intense konkurrenceshow, er det bestemt værd at se på!

Specifikation detaljer
Genre Virkelighedskonkurrence, overlevelse
Bemærkelsesværdig rollebesætning Yun Sungbin, Cha Hyun Seung, Yang Hak-Seon, Shim Euddeum, Austin Kang
Skaberen Jang Ho-Gi
Flere år 2023 – nuværende (1 sæson indtil videre)

45. Katla

Skærmbillede af tv -show Katla

En sub-glacial vulkan bryder ud, og snart nok begynder mærkelige ting at komme ud af isen. Det er forudsætningen for Katla, Et islandsk mystisk drama, der havde premiere på Netflix i 2021. Det er en kølig historie om isolerede landsbyboere, der kommer i uventet kontakt med en kvinde, der forsvandt tyve år tidligere.

Hvis du er i humør til en langsomt bevægende, uhyggelig serie, der langsomt skræver tilbage lagene, er Katla den rigtige thriller for dig! Det udforsker temaer om sorg på en mørk og snoet måde og blev instrueret af den prisvindende instruktør Baltasar Kormákur. Sæson to skal udgives i sommeren 2023.

Specifikation detaljer
Genre Mysterium, thriller, drama, rædsel
Bemærkelsesværdig rollebesætning Guðrún Eyfjörð, íris Tanja FlyGenring, Aliette Opheim
Skaberen Baltasar Kormákur og Sigurjón Kjartansson
Flere år 2021 (1 sæson)

46. Alle af os er døde

En stadig fra os alle er døde

Denne er ikke for den svage hjerte! Forbered dig på at være horror-slået ind Alle af os er døde, Et temmelig nervøs show, hvor studerende på gymnasiet skal undslippe et zombie-virusudbrud.

Det skiller sig ud ved at være gory, dyster, skræmmende, følelsesladet og komisk på samme tid. Desuden bruger showet et zombieangreb til at undersøge både koreanske og globale spørgsmål, så der er meget at pakke ud fra denne hit zombie -thriller, der er blevet fornyet til en anden sæson.

Specifikation detaljer
Genre Coming-of-Age, Horror, Zombie Apocalypse
Bemærkelsesværdig rollebesætning Park Solomon, Cho Yi-hyun, Yoon Chan-young
Skaberen Chun Sung-il, Lee Jae-kyoo og Kim Nam-Su
Flere år 2022 – nuværende (1 sæson indtil videre)

47. Lucifer

En stadig fra Lucifer

Hvad hvis djævelen faktisk er smuk, morsom og endda bare? Tom Ellis er netop det og meget mere som Lucifer I dette vittige show er det en komplet underholdningspakke. Det er baseret på karakterer oprettet af Neil Gaiman, Sam Kieth og Mike Dringenberg.

Showet følger historien om Lucifer, den originale faldne engel, der flytter fra helvede til Los Angeles, hvor han for første gang i milliarder af år begynder at føle noget, der ligner medfølelse og sympati. Alle seks sæsoner, der følger, skaber et overbevisende ur!

Specifikation detaljer
Genre Mysterium, politiproceduremæssig, komedie-drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
Skaberen Tom Kapinos
Flere år 2016 – 2021 (6 sæsoner)

Klar til at møde djævelen selv? Få Nordvpn og gå ikke glip af den awesomeness, der er Lucifer!

48. Orange er det nye sort

Skærmbillede af Orange er det nye sorte tv -show

Hvis du leder efter en top-tier Netflix-serie, som du kan binge-watch, skal du ikke lede længere. Inspireret af rigtige begivenheder, Orange er det nye sort drejer sig om Piper Chapman, din typiske kvarter gode pige – som bare så sker med landet selv i fængsel. Når fængselslivet hurtigt bliver mørkt for Piper, bliver hun tvunget til at finde ud af, hvad hun virkelig er lavet af. For ikke at nævne at konfrontere hendes eks-kæreste.

For at sætte det i Pipers egne ord: ”Jeg er bange for, at jeg ikke er mig selv her, og jeg er bange for, at jeg er.”Du bliver tilsluttet!

Specifikation detaljer
Genre Drama, komedie
Bemærkelsesværdig rollebesætning Taylor Schilling, Laura Prepon, Michael Harney, Michelle Hurst, Kate Mulgrew, Jason Biggs, Uzo Aduba, Danielle Brooks
Skaberen Jenji Leslie Kohan
Flere år 2013-2019 (7 sæsoner)

49. Sød tand

Skærmbillede af Sweet Tooth TV -show

Sød tand er en smuk historie om børn, der er født ud af et videnskabseksperiment som hybrider (halvt dyr, halvt menneske). De prøver at overleve i et fjendtligt miljø inficeret med en smitsom virus. I mellemtiden forsøger en militær gruppe, der mener, at børnene er årsagen til virussen.

Historien er spændende, figurerne er veludviklede, og scenerne er filmatiske. Sweet Tooth er et must-watch, især nu hvor den anden sæson er på platformen.

Specifikation detaljer
Genre Apokalyptisk fiktion, drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar, Stefania Lavie Owen, Dania Ramirez, Aliza Vellani, James Brolin, Will Forte
Skaberen Jeff Lemire og Jim Mickle
Flere år 2021 – nuværende (2 sæsoner indtil videre)

50. Emily i Paris

Skærmbillede af Emily i Paris TV Show

Emily i Paris er blevet en Netflix -klassiker. Tænk mode, feminisme, komedie og romantik – alt sammen med det filmatiske baggrund af Paris i al sin pragt. Showet handler om Emily, en amerikaner, der flytter til Paris og prøver at passe ind. Hvis du nogensinde har startet dit liv i et nyt land, vil du helt sikkert finde dette show relatabelt.

I øjeblikket er de første tre sæsoner tilgængelige på Netflix, og sæson fire er blevet annonceret!

Specifikation detaljer
Genre Romantisk komedie, drama
Bemærkelsesværdig rollebesætning Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold
Skaberen Darren Star
Flere år 2020 – nuværende (3 sæsoner indtil videre)

Uanset hvor du er i verden, kan du fange Emily i Paris ved at bruge Nordvpn til at fjerne blokering af Netflix.

Hvorfor har du brug for en VPN til at fjerne blokering af indhold på Netflix

Opret forbindelse til det mørke web med et VPN -ikon

Nu hvor du ved, hvad der er godt at se på Netflix, lad os sørge for at have adgang til alle disse shows!

At opdage, at et show, du vil se, ikke er tilgængeligt i dit lands Netflix -bibliotek kan være meget frustrerende. På grund af lovgivning om ophavsret har Netflix ret streng Geografiske begrænsninger på plads. Dette betyder, at du ikke altid kan se de shows, du kan lide, hvor du bor.

Heldigvis, Der er en fantastisk løsning!

Med en VPN -tjenesteudbyder kan du Se Netflix viser, at det ellers ikke ville være tilgængeligt for dig. Dette er en af ​​de vigtigste grunde til, at folk bruger en VPN. Det er en fantastisk måde at streame indhold overalt i verden og få adgang til Netflix -shows, der er eksklusive til visse lande.

Brug af en VPN til at fjerne blokering af Netflix

Hvordan fungerer en VPN? Et virtuelt privat netværk er en type software, der ændrer IP -adressen på din enhed, så du næsten kan placeres overalt i verden. Når du opretter forbindelse til en server i et andet land, kan du få adgang til film og tv -shows i landets Netflix -bibliotek.

For eksempel, hvis du ikke kan få adgang til Natagenten I dit lands bibliotek kan du oprette forbindelse til en server i USA for at se den med det samme. Ønsker at udvide dine streaminghorisonter? Opret forbindelse til en server i Italien, Brasilien, Sydafrika eller hvor som helst du vil, og tjek den lokale samling af shows og film på Netflix. Da en VPN også gør din forbindelse mere sikker, er fordelene uendelige!

Ikke sikker på, hvilken VPN der skal få for Netflix? Vi anbefaler altid at vælge en Premium VPN Da disse giver dig de bedste resultater. Vi forstår dog, at nogle mennesker kan tøve med at investere i en VPN. For Nordvpn kan du drage fordel af Nordvpn -prøven for at bruge tjenesten i 30 dage uden omkostninger.

Alternativt kan du prøve en gratis VPN til Netflix, selvom det ikke er garanteret, at disse VPN’er fungerer.

Sådan bruges en VPN til at se Netflix

Det er let at få adgang til Netflix -biblioteket i andre lande, når du har installeret en VPN. Følg bare disse seks trin:

Infografisk viser, hvordan man downloader en VPN for at se Netflix

 1. Tilmeld dig og tilmeld dig en VPN -tjeneste. Der er mange VPN’er til rådighed, men til at fjerne blokering af Netflix, anbefaler vi Nordvpn. Med 5.500+ servere i næsten 60 lande og kapacitet til at fjerne blokering af alle streamingsteder, er Nordvpn den bedste VPN for Netflix.
 2. Download VPN -appen eller softwaren På din valgte enhed. Nordvpn er kompatibel med Windows, Mac, Linux, Android, iOS -enheder og endda smarte tv’er.
 3. Opret forbindelse til en server i landet Hvor det show, du vil få adgang til, er tilgængeligt.
 4. Hoved over til Netflix.
 5. Log ind på din Netflix -konto Og nyd dit yndlingsshow!

Specifikationer Nordvpn

�� Pris Fra $ 3.19 om måneden
�� Operativsystemer Windows, Mac, iOS, Android, Linux
�� Forbindelser 6
�� Betalingsmetoder Andet, kreditkort, cryptocurrency
�� Protokoller OpenVPN, IKEV2, Wireguard
�� Torrent -muligheder Torrenting tilladt
�� Money-Back-garanti 30 dage
�� Logfiler Ingen logfiler
�� Arbejder med