Netflix usikker forbindelse

Usikre sidefejl: 5 ting at prøve, hvis du får denne advarsel

Fejlmeddelelser som dette kan stresse dig, især hvis du har slap cybersikkerhedsbeskyttelse. Spar dig selv fra fremtidig stress med en langvarig løsning.

Netflix viser Connection Insicture?

Firefox viser følgende advarsel om ikonet “Lås” ved siden af ​​URL’en, når jeg er på hovedbrowsesiden inden for Netflix. Jeg kan ikke se det på andre websteder, og jeg vil sætte pris på en bekræftelse af, at det ikke er et “mig” -problem:

Du er ikke sikkert forbundet med dette websted.

Din forbindelse til dette websted er ikke privat, oplysninger, du indsender, kan ses af andre (som adgangskoder, meddelelser, kreditkort osv.).

Din forbindelse er ikke privat, og oplysninger, du deler med webstedet, kan ses af andre.

Dette websted indeholder indhold, der ikke er sikkert (f.eks. Billeder).

Chromes tilsvarende funktion viser simpelthen stedet som sikkert.

I begge browsere ser jeg eksempler på billeder med SRC startende med HTTP i stedet for HTTPS. Gør Firefox bare et bedre stykke arbejde med at sige, at Netflix’s udviklere er forhandlingskældereturer, eller er der et reelt problem her? Hvad ser du?

Netflix usikker forbindelse

Besøger du farlige websteder? Hvis din browser siger

Du kan se beskeder som denne på browsere, fra Chrome til Firefox. Det betyder, at din browser ikke kan verificere SSL -certifikatet på det websted, du prøver at besøge. Med andre ord, din browser viser dig denne meddelelse, når det ikke er sikker på, om webstedet sikkert krypterer dine data.

Få gratis, smarte tech -nyheder til din indbakke

Privatliv, sikkerhed, de nyeste tendenser og de oplysninger, du har brug for for at forblive sikker online.

Denne fejlmeddelelse er ikke altid et rødt flag. Her er et par grunde til, at du måske ser denne fejl:

  • Webstedets SSL -certifikat udløb.
  • Domæneindehaveren fik aldrig deres SSL -certifikat.
  • Det blev aldrig oprettet korrekt.

Hvis du ejer et websted, ved du, at det er vanskeligt at indstille disse certifikater. Når du taler om det, skal du køre dit websted gennem analysetest for at sikre, at det fungerer korrekt. Tryk på eller klik her for fem gratis online tests.

Det er let for ejeren af ​​et websted at lave fejl. Sølvfor: Der er et par måder at fjerne fejlmeddelelserne på. Her er nogle fejlfindingsløsninger.

Sådan løser du “Forbindelse er ikke sikre” fejl

Prøv en af ​​disse strategier.

  • Ryd dine cookies: Problemet kan være med din browsercache. Gå til din browsers historie og ryd det sammen med eventuelle sporingskager inde i din browser. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve det næste trick. Tryk på eller klik her for at få trin for at rydde cookies til populære browsere.
  • Kontroller URL’en: Måske stavede du domænenavnet. Skrivefejl kan føre dig til det forkerte websted, så sørg for at skrive webstedets navn korrekt.
  • Tjek din computers tid: Denne fejl er let at gå glip af. Du har muligvis indstillet din pc’s dato forkert. På denne måde kan din browser ikke verificere et websteds SSL -certifikatets udløbsdato korrekt. For at justere din pc’s tid, Højreklik På uret i nederste højre hjørne. Dette åbner en menu, hvor du klikker på Juster dato/tid. Skub skiften til højre ved siden af Indstil tid automatisk for at aktivere det. Hvis dette ikke fungerer, skal du deaktivere indstillingen automatisk og vælge Indstil dato og klokkeslæt manuelt.
  • Opdater din browser: Måske forårsager en fejl problemet. Sørg for, at dette ikke er problemet ved at opdatere din browser. Tryk på, eller klik her for at opdatere populære browsere.

Fejlmeddelelser som dette kan stresse dig, især hvis du har slap cybersikkerhedsbeskyttelse. Spar dig selv fra fremtidig stress med en langvarig løsning.

Den bedste måde at beskytte mod cyberangreb

For at forblive sikker mod cyberattacks, har du brug for antivirus -software. Kim stoler på sin sponsor, TotalAv, for at holde sit digitale liv sikkert.

Totalavs brancheførende sikkerhedssuite er let at bruge og tilbyder den bedste beskyttelse i branchen. Ikke kun får du kontinuerlig beskyttelse mod de nyeste trusler, men dens AI-drevne webskjoldbrowserudvidelse blokerer automatisk farlige websteder. Plus, dens uønskede renere kan hjælpe dig med hurtigt at rydde gamle filer.

Lige nu, få en årlig plan for TotalAV Internet Security for kun $ 19 hos Protectwithkim.com. Det er over 85% rabat på den almindelige pris!