Netflix siger, at jeg bruger en proxy, men det er jeg ikke

Modtagelse af proxyfejl, når ingen proxy/VPN i brug os

I USA er det lovligt at bruge en VPN. Hvert land har forskellige regler om lovligheden af ​​VPN’er. Din VPN er et privatlivsværktøj, og du er helt fri til at bruge det som et. Mens du bruger en VPN er helt lovlig, skal du aldrig deltage i ulovlig aktivitet, mens du bruger en VPN.

Hvorfor siger Netflix, at jeg bruger en proxy, når jeg ikke er?

Denne fejl betyder Din enhed eller netværk opretter forbindelse til Netflix gennem en VPN, proxy eller “un -locker” app eller service. At se Netflix, mens du bruger en VPN, understøttes ikke, hvis du har en AD-understøttet Netflix-plan. Livebegivenheder på Netflix kan ikke ses, mens du bruger en VPN.

Hvorfor min Netflix siger, at jeg bruger en VPN?

Hvorfor siger Netflix, at jeg bruger en VPN? Dette betyder Netflix tilknyttet din IP -adresse til et VPN -netværk eller proxy -service. Hvis du ikke bruger en VPN, skal du kontakte Netflix eller din internetudbyder for mere afklaring. Hvis du bruger en VPN, er oddsene, at din VPN ikke har streamingfunktioner eller understøtter ikke Netflix.

Hvordan kommer jeg forbi Netflix proxy?

Den bedste måde at omgå proxyfejlen er ved at tilmelde sig en af ​​de bedste VPN’er til Netflix. ExpressVPN er den bedste VPN til at få adgang til Netflix, efterfulgt af Nordvpn. Begge VPN’er leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du ikke har noget at tabe.

Hvordan forhindrer jeg Netflix i at spore VPN?

Sådan kommer du rundt i VPN -blokke på Netflix og alle dine foretrukne streamingtjenester: Tilmeld dig først en VPN, der kan fjerne blokering af en bred vifte af streamingtjenester. Vi anbefaler især Nordvpn, men Surfshark og ExpressVPN er begge stærke alternativer til at omgå VPN -blokke.

Hvorfor ønsker Netflix, at jeg skal slukke for min VPN?

Hvordan forbyder Netflix VPN’er? Netflix køber lister over kendte IP -intervaller, der hører til VPN’er, og det blokerer for disse IP -adresser. Dette betyder, at selv at oprette forbindelse til en VPN -server i dit eget land kan resultere i en manglende evne til at oprette forbindelse til Netflix. Hvis dette er tilfældet, skal du afbryde VPN og prøve igen!

Netflix -fejl siger: “Du ser ud til at bruge en fjernelse eller proxy” VPN fast

Hvordan deaktiverer jeg fuldmagt eller fjerner blokering?

For at deaktivere brug af proxy:

 1. Åbn appen Indstillinger.
 2. Tryk på Network & Internet og derefter Wi-Fi.
 3. Tryk på og hold Wi-Fi-netværksnavnet.
 4. Tryk på Modificer Network.
 5. Ved siden af ​​”Advanced Options” skal du trykke på pilen ned.
 6. Under “proxy” skal du trykke på pilen ned.
 7. Tryk på Ingen.
 8. Tryk på Gem.

Hvordan slukker jeg VPN eller proxy?

Deaktiver proxy for krom på Windows

 1. Klik på Chrome -menuen i browserværktøjslinjen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Klik på Advanced.
 4. Klik på din computers proxyindstillinger i systemsektionen i systemets proxyindstillinger. .
 5. Under automatisk proxyopsætning skal du skifte automatiske detekteringsindstillinger fra.
 6. Under manuel proxyopsætning skal du skifte en proxyserver fra.
 7. Klik på Gem.

Sådan omgå Netflix -landet uden VPN?

Den bedste mulighed er langt at bruge en smart DNS -service, men du kan også bruge en proxyserver, fjerntliggende desktop -software, TOR -browseren, eller prøve at oprette en Home VPN -server. Den bedste måde at ændre Netflix -regionen uden VPN på er at bruge en smart DNS -proxy. Det fjerner pålideligt Netflix på de fleste enheder ved HD/4K -hastigheder.

Vil Netflix forbyde mig for at bruge en VPN?

Netflix har dog været kendt for at blokere VPN’er og proxy -tjenester, så selvom du er i stand til at få adgang til tjenesten med en VPN, fungerer det muligvis ikke længe. Det anbefales, at du kun bruger Netflix i det område, hvor du har et gyldigt abonnement. Nej, Netflix ville ikke forbyde din konto for at bruge VPN.

Hvorfor tror Netflix, at jeg er i et andet land?

Tjek din IP -adresse

Hvis det viste land matcher det land, du er i, og du stadig har problemer, skal du kontakte os. Hvis det viste land ikke stemmer overens med det land, du er i, kan det betyde, at en VPN er i brug på din enhed eller netværk. Du skal slå det fra for at få tv -shows og film tilgængelige i din region.

Bruger jeg en VPN eller proxy?

For at se, om du bruger en proxy/VPN online, skal du gå til www.WhatismyProxy.com. Det vil sige, om du er forbundet med en proxy eller ej. PC: Kontroller under dine WiFi -indstillinger for at se, om der er en VPN/proxy, der vises. Mac: Tjek din topstatuslinje.

Sådan ændres IP på Netflix?

Den enkleste måde at ændre Netflix -regionen er ved at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). En VPN -tunneler din internettrafik gennem en formidlersserver beliggende i et land efter eget valg. Det kan maskere din rigtige IP -adresse og erstatte den med en fra dit valgte land, og dermed forfalskning af din nuværende placering.

Er VPNS lovlige?

I USA er det lovligt at bruge en VPN. Hvert land har forskellige regler om lovligheden af ​​VPN’er. Din VPN er et privatlivsværktøj, og du er helt fri til at bruge det som et. Mens du bruger en VPN er helt lovlig, skal du aldrig deltage i ulovlig aktivitet, mens du bruger en VPN.

Kan du ændre dit Netflix -land?

Netflix er tilgængelig i over 190 lande over hele verden. Hvert land har sit eget katalog over originale og licenserede tv -shows og film. Landet på din konto kan ikke ændres, medmindre du flytter til en ny.

Hvilket land VPN er bedst for Netflix?

Baseret på vores test er ExpressVPN den bedste VPN til at fjerne blokering af følgende Netflix -regioner: Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, USA og UK. ExpressVPN arbejdede med os Netflix i alle vores test. Expressvpn fungerer mere pålideligt end alle de andre tjenester, vi testede.

Er der nogen gratis VPN til Netflix?

Heldigvis har Premium VPN -tjenesteudbydere flere muligheder for, hvordan du kan ændre Netflix -regionen gratis. For eksempel tilbyder Nordvpn en gratis prøve for Android -brugere. Så du kan nemt installere denne VPN for at se Netflix -shows på din smartphone gratis.

Hvad VPN gør Netflix ikke blokeret?

ExpressVPN er et fremragende valg for Netflix, selvom det er dyrere end Nordvpn og Surfshark. Det har en dedikeret Netflix -side, og et par VPN -serverplaceringer kan pålideligt få adgang til Netflix.

Hvordan man slukker proxy?

Deaktiver auto -proxyindstillinger i Windows 10

 1. Gå til startmenu eller cortana.
 2. Søg efter indstillinger og åbn det.
 3. Vælg netværk og internet.
 4. Fra venstre rude skal du klikke på proxy.
 5. Under automatisk proxyopsætning skal du slukke for indstillingen Automatisk indstilling.
 6. Under manuel proxyopsætning skal du deaktivere en proxy -serverindstilling.

Betyder proxy VPN?

Proxy og VPN defineret. En VPN og en proxy er onlinetjenester, der skjuler din IP -adresse ved at omdirigere din internettrafik gennem en fjernserver. Men en proxy fungerer kun med en enkelt app eller en tjeneste, mens en VPN sikrer al din internettrafik og krypterer den for ekstra sikkerhed og privatliv.

Hvad er Netflix proxy?

En proxy -service fungerer som mellemmand mellem din enhed og Netflix. I stedet for at kommunikere direkte med Netflix, dirigeres internetdata først gennem proxyserveren. Til Netflix og andre websteder og apps ser det ud til, at brugeren opretter forbindelse fra proxyserverens placering i stedet for deres egen.

Deaktiverer fuldmagt?

Det er sikkert at deaktivere en enheds proxy, medmindre du vil skjule din IP -adresse fra de websteder, du besøger.

Er VPN lovlig i Tyrkiet?

Er VPNS lovlige i Tyrkiet? Ja, at bruge en VPN er lovligt i Tyrkiet. Mens Tyrkiet begyndte at tage skridt for at blokere adgangen til TOR og VPN -tjenester sent i sidste år, er det ikke ulovligt at faktisk bruge en.

Er det haram at bruge en VPN?

VPN i sig selv er ikke Haram. VPN er et værktøj til legitimt privatliv i en æra med overvågning.

Kan politiet spore VPN’er?

Politiet kan ikke spore live, krypteret VPN -trafik, men hvis de har en retsafgørelse, kan de gå til din internetudbyder (internetudbyder) og anmode om forbindelse eller brugslogfiler. Da din internetudbyder ved, at du bruger en VPN, kan de henvise politiet til dem.

Kontrollerer Netflix IP?

Netflix siger på sin hjemmeside, at virksomheden bruger “IP -adresser, enheds -id’er og kontoaktivitet fra enheder, der er underskrevet på Netflix -kontoen” for at bestemme, hvilke enheder der er i den samme husstand. “Folk, der ikke bor i din husstand, bliver nødt til at bruge deres egen konto til at se Netflix,” siger webstedet.

Modtagelse af proxyfejl, når der ikke er nogen proxy/VPN i brug [US]

Hej. Jeg har problemer med at se Netflix. Jeg har fået det til at køre hele dagen, mens jeg arbejdede på min computer og slukkede det, da jeg forlod hjemmet. Da jeg vendte hjem, så jeg ca. 30 minutter og stoppede derefter. Nu, 3 timer senere, forsøger jeg at se Netflix, og det fortæller mig, at jeg ikke kan, fordi jeg bruger en proxy/VPN, men jeg bruger ikke nogen af ​​disse tjenester. Jeg har forsøgt at trække Netflix op på 3 forskellige enheder, alt sammen med den samme besked. Jeg ringede til supportlinjen og fik at vide at gøre en DNS -flush. Jeg udførte denne handling gennem CMD, og ​​det løste heller ikke problemet.

Jeg genstartede min telefon, og min pc, deaktiverede alle kromudvidelser (jeg har kun Google Docs, Res og UBlock), prøvede at bruge forskellige browsere, tvunget ud af alle konti og derefter logget tilbage på min pc, gjorde en DNS -flush og Nulstil min router.

Efter dette åbnede jeg en supportchat, og efter at have forklaret hele situationen, fortalte fyren “David” fra Netflix mig, at fejlkoden, jeg så, er i overensstemmelse med at bruge eller have brugt en proxy/VPN/unblocker/hvad som helst. Jeg fortalte ham, at jeg aldrig har brugt en af ​​disse tjenester (og jeg lyver ikke), og han sagde, at han ville undersøge problemet og derefter være tilbage med mig i et “varmt minut.”Han annullerede derefter chat -sessionen, og jeg har ikke længere muligheden for at vælge chattjenesten fra deres supportside. Det siger nu, at min browser ikke understøtter chatfunktionen.