Den bedste Netflix viser kun tilgængelig i USA, UK, Frankrig og mere

Netflix USA-eksklusiv: Stargate SG-1

Netflix usa-eksklusiver: TV Show Top 10

Netflix usa-eksklusiver: TV Show Top 10

Vidste du, at Netflix -biblioteker er forskellige baseret på landet ? S UBSCRIPTERS I NORGE ACCESS kun ca. 30% af tv -shows og 75% af filmene, der tilbydes af Netflix USA? Resten af ​​verden – også dem, der abonnerer på Netflix UK – kan ikke engang være så heldige. Hvilket sandsynligvis får dig til at undre dig: hvilken slags indhold mangler jeg? Vi har kontrolleret de nyeste Netflix -opdateringer, så du behøver ikke. Her er ti af de bedst bedømte Netflix USA-eksklusive tv-shows ifølge IMDB-fans:

#10 – Ink Master: Turf Wars

IMDB score: 7.4/10

Netflix US Exclusives - Ink Master: Turf Wars

Netflix USA-eksklusiv: blækmester
Dette amerikanske reality-tv-show indeholder Dave Navarro fra tidligere Red Hot Chili Peppers-berømmelse som vært, og en af ​​flere dommere, der beslutter, hvem der er den mest talentfulde tatovør ud af 10 højtuddannede og kreative individer. Konkurrenterne får et skud på at vinde $ 100.000 plus sondringen ved at blive navngivet den næste “blækmester.”

#9 – NCIS

IMDB score: 7.7/10

Netflix US Exclusives - NCIS

Netflix USA-eksklusiv: NCIS

Velkommen til 15 sæsoner af spændende, US Navy-Crime Investigative TV-handling, der gjorde NCIS-The-Show rangering højere på Google-søgeresultater end den faktiske Naval Criminal Investigative Service. Dedikerede fans venter spent på at høre fra Netflix om tilføjelsen af ​​sæsoner 16-19.

#8 – Borgias

IMDB score: 7.9/10

Netflix US Exclusives - The Borgias

Netflix USA-eksklusiv: Borgias

Dette drama er inspireret af en faktisk italiensk italiensk familie fra det 15. århundrede, Borgias, der var aktive i politik og havde fremtrædende roller i den romersk-katolske kirke. Deres kollektive lyst til magt, en evne til bedrag og generel fordervelse kommer til live i denne lurid multi-sæson-serie med en dekadent æstetik. Den prisvindende skuespiller Jeremy Irons er virkelig skræmmende som den voldelige tempererede Rodrigo Borgia, alias Pope Alexander VI.

#7 – 30 Rock

IMDB score: 8.0/10

Netflix US Exclusives - 30 Rock

Netflix USA-eksklusiv: 30 Rock

Hvilken liste ville være komplet uden en bona fide, garanteret-til-make-you-laugh-komedie? Tina Fey stjerner som Liz Lemon, hovedforfatteren til et fiktivt live -komedie -show “TGS” (à la Saturday Night Live). Den stjernespækkede rollebesætning inkluderer ligesom komiske storheder som Donald Glover, Tracy Morgan, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Amy Poehler og mere.

#6 – Manhunt: Deadly Games

IMDB score: 8.0/10

Netflix US Exclusives - Manhunt: Deadly Games

Netflix USA-eksklusiv: Manhunt (Deadly Games)

Denne kun USA Netflix viser detaljerede en udtrukket FBI-søgning efter den skyldige i den olympiske parkbombning i 1996, hvor hundrede og elleve mennesker blev såret, og en person døde. Oprindeligt fik sikkerhedsvagt Richard Jewells opdagelse af bomber i en duffle taske ham opfattet som en helt. Alligevel tager tingene en meget kompliceret vending, da han bliver den største mistænkte. Mens serien tager nogle kreative friheder, er fans enige om, at det giver en bestemt binge-værdig dykke ned i den ægte kriminalitetsgenre.

Lås op mere indsigt – Deltag i vores nyhedsbrev

#5 – Ripper Street

IMDB score: 8.1/10

Netflix US Exclusives - Ripper Street

Netflix USA-eksklusiv: Ripper Street

Det er den victorianske æra, og berygtet brutale øst-London-morder Jack The Ripper har været inaktiv i cirka et halvt år. Imidlertid er politistyrken og detektivet hjemsøgt af muligheden for, at hver nye mordssag, der skal komme deres vej, kan indikere, at seriemorderen er tilbage for at terrorisere Whitechapel igen.

#4 – Sidste tango i Halifax

IMDB score: 8.3/10

Netflix US Exclusives - Last Tango i Halifax

Netflix USA-eksklusiv: Sidste tango i Halifax

Denne britiske dramedy koncentrerer. Historien er en ægte inspireret historie om at finde kærlighed i enhver alder. I løbet af fem sæsoner går Last Tango i Halifax på en mørk komisk udforskning af forskellige undertemaer; inklusive forældre, der overvinder homofobe synspunkter, der holdes mod deres LHBT-identificerende børn.

#3-Stargate SG-1

IMDB score: 8.4/10

Netflix US Exclusives - Stargate SG -1

Netflix USA-eksklusiv: Stargate SG-1

Oprindeligt en middelmådig sci-fi-film med Kurt Russel med hovedrollen, er Stargate blevet spundet ud i en 10-sæson-serie med Richard Dean Anderson fra TV’s McGuyver-berømmelse (Circa 1985, Not 2016) med hovedrollen i 2016). Tilføj det elskelige stoiske ansigt af Christopher Judge som Teal’c, og du er i for nogle alvorlige misforhold fra verden. Så lås og indlæs din FN P90, don din militære cap, koder for disse chevroner, og gør dig klar til at gå en million lysår hjemmefra.

#2 – Ring til jordemoderen

IMDB score: 8.5/10

Netflix US Exclusives - Ring til jordemoderen

Netflix USA-eksklusiv: Ring til jordemoderen

Ring til jordemor. Showet følger en ny jordemoderrekrutter Jenny Lee, der sammen med andre jordemødre og nonner er nødt til at beskæftige sig med alvorlige medicinske problemer i Londons East End Poor Poplar District. Oven i det er mellem 80 og 100 babyer født i området alene på grund af 1957’s “babyboom” i efterkrigstiden, hvilket forårsager voldsomt kaos blandt jordemoderrækkerne.

#1 – Leah Remini: Scientologi og efterspørgslen

IMDB score: 9.1/10

Netflix US Exclusives - Leah Remini: Scientology and the Aftermath

Netflix USA-eksklusiv: Leah Remini: Scientologi og efterspørgslen

Leah Remini: Scientologi og efterspørgslen er en amerikansk dokumentarserie om Scientology Church. Serien undersøger den religiøse kult gennem de traumatiserende personlige oplevelser fra skuespillerinde Leah Remini og andre tidligere medlemmer af kirken. Showet blev nomineret til to Emmy Awards, scoret en sejr og modtog verdensomspændende ros og anerkendelse.

Bliv sikker, selv når du streamer os Netflix

Nu hvor du ved, hvilke tv-shows der er populære favoritter, hvilke af disse Top 10 Netflix USA-eksklusive shows, vil du se? Uanset hvor du streamer, skal du sørge for at gøre det sikkert og privat. Få Surfshark VPN til at nyde mere sikker surfing såvel som andre fordele . Vil du udforske indhold ud over dit Netflix -bibliotek? Kontroller disse Netflix -alternativer (gratis og betalt).

Surfshark opfordrer ikke til at bruge en VPN på måder, der potentielt kan krænke servicevilkårene for streamingtjenesteudbydere.

Stream dine yndlingsshows sikkert med en VPN

Og få en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Den bedste Netflix viser kun tilgængelig i USA, UK, Frankrig og mere

Den bedste Netflix viser kun tilgængelig i USA, UK, Frankrig og mere

Netflix har forvandlet den måde, vi ser på tv og film på, og den store mængde indhold, det er vært for, er svimlende. Det kan dog være frustrerende, når et show eller en film ikke kan fås på grund af din placering. Heldigvis er en Netflix VPN en praktisk løsning, der giver dig mulighed for at se ud til at være overalt i verden, når du er online – og derved giver dig adgang til et langt større bibliotek.

Nedenfor skitserer vi nogle af de bedste os kun Netflix -shows, og vi løber også ned ad de øverste titler, der er tilgængelige i andre lande. Når du har fundet noget fantastisk at streame, skal du gå til vores bedste VPN -guide for at hjælpe med at beslutte, hvilken softwareindstilling der er bedst for dig.

Bemærk dog, at Netflix konstant både opdaterer sine biblioteker og opgraderer sin VPN -blokerende tech – og mens vi aldrig har hørt om det, der sker, går det at bruge en VPN mod Netflix’s TS & CS og risici, at du får din konto opsagt.

  • Få mere ud af din Netflix: Her er hvordan man skifter region på Netflix
  • Tjek vores guide til, hvordan man ser UK TV i udlandet
  • Hvis du vil have britisk indhold, kommer en iPlayer VPN godt med

Vi rangerer Nordvpn som den bedste Netflix VPN på markedet
Hvis du bare ønsker at få adgang til tonsvis af Netflix -biblioteker og øge dit online privatliv, er Nordvpn din bedste mulighed. Det er super sikkert, rimeligt prissat, og du kan teste den service, der er risikofri med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvad kan du se på os Netflix?

Hvis du er uden for USA, er der et stort udvalg af anerkendte shows og film, der kan fås adgang til med en amerikansk VPN. Komedieudbuddet er imponerende med Team America: World Police, Ferris Buellers fridag, og Schitt’s Creek – og de er bare toppen af ​​isbjerget.

Anerkendte britiske shows Dronningen, Downton Abbey og Det store britiske bageshow (en.k.-en. The Great British Bake Off) er alle også inkluderet på den amerikanske Netflix.

Nogle af disse shows er muligvis tilgængelige i andre regioner, men kun Netflix-titler på Netflix inkluderer de kornede Steven Seagal-thriller Under belejring, Rain Man, den fremragende Hvad er det at spise Gilbert Grape, den stadigt underholdende 30 Rock, og den noget glemte Julia Roberts Classic 80s rom-com Mystic Pizza.

Du kan også kun få Stargate SG-1, Mesteren, Fredag ​​aftenlys, Legally Blonde, Maskinisten, den saftige Boogie Nights, og den stadigt underholdende Blækmester Hvis du er i staterne, så kan det godt være værd at bruge en VPN til at ændre din placering for at se dem.

Hvad kan du se på Netflix UK?

Netflix UK har nogle komedie -tilbud, som du vil have dine tænder ind i, hvis du streamer uden for Storbritannien. Kyllingeløb Er en stenkold børns klassiker, der underholder alle, teen klassiker Superbad undlader aldrig at lette stemningen, mens voksen animation Bueskytte skal bringe maven til at grine.

Mere komedie guld kan findes i Det er altid solrigt i Philadelphia (eksklusivt til Hulu i USA), Kontoret os, og sjove lokale regerings mockumentary Parker og rekreation. Mindre kritikerroste tilbud inkluderer Cockneys vs zombier og Fru Browns drenge D ‘film,

Gritty British Street Drama Kidulthood er også på bordet sammen med 2011’s Låntagere (en usandsynlig dobbeltregning, men måske værd at prøve). Alle Bourne film, rystende cam spooktacular Blair Witch -projektet, Det sjove, men bevægende Tilbage til livet, og klassikeren Amerikansk graffiti er også britiske eksklusiver på Netflix, så der er masser at sidde fast i.

Hvad kan du se på Netflix Japan?

Netflix Japan tilbyder et ton fremragende japansk indhold, som hjemmearbejde japansk klassiker Rashomon og mange anime -film som Gintama, Den lovede Neverland og Ulvbørn.

Imidlertid kan japansk Netflix også prale af nogle overraskende eksklusiver, der ikke findes i noget andet bibliotek, inklusive 2001: A Space Odyssey, Moderne whodunit Knive ud, Oscar-prisvinderen Biograf Paradiso, Anchorman, børns animation Krooderne, Plus klassisk rædsel Rosemarys baby og britiske superheltserier Helte.

Hvad kan du se på hollandsk Netflix?

Hollandsk Netflix har fået nogle blockbuster -eksklusiver inklusive Hobbitten Og alle Ringenes Herre Film, 2019’s Joker, og Shutter Island. Du får også italiensk kriminaldrama Gomorrah. og den underholdende Sickos, En komedie, der fokuserer på teenagecancerpatienter, der opdrager helvede i onkologiens fløj.

Der er også masser af klassisk billetpris, der tilbydes, med spaghetti vestlige Dræb dem alle og kom tilbage alene, Showet fortsætter, Les Chiens, og Sally i vores gyde.

Hvad kan du se på Netflix Canada?

Det ikoniske Shawshank Redemption er tilgængelig på Canada Netflix sammen med Lams stilhed, Tarantinos breakout kultklassiker Pulp -fiktion, Good Will Hunting, Goodfellas, Bill Murray Classic Groundhog Day, Neon Genesis Evangelion, og Træningsdag. Helt den filmatiske spredning, og i vores erfaring har Canada et af de bedste biblioteker til film globalt.

Hvad kan du se på Netflix Australien?

Insulær deadpan -komedie Detektorister og den højt ansete britiske komedie fra 2000’erne Sorte bøger er tilgængelige på Netflix nede under. Ridley Scotts kriminelle thriller fra 2007 Amerikansk gangster og Ishiguro -tilpasning Rester af dagen er også tilgængelige sammen med chucklebusters The Big Lebowski og Fly!.

Hvad kan du se på Netflix Frankrig?

Brug din VPN til at se ud til at være i Frankrig, og du får adgang til Merci Pour Le Chocolat, og En dom i sten. Fransk Netflix er også vært for en af ​​de mest betragtede film gennem tidene, De 400 slag, såvel som Kafkaesque Cult Classic Terning.

Hvordan kan jeg få adgang til oversøiske Netflix?

Den eneste måde at få adgang til alle disse regionale biblioteker og mere er at bruge en VPN. Ved at dirigere din trafik gennem krypterede servere placeret over hele verden, kan en god streaming VPN få dig til at se ud til at være stort set overalt og få dig adgang til næsten alt hvad du vil se.

Vi vurderer Nordvpn som den bedste Netflix VPN på markedet. Med fremragende forbindelseshastigheder, uovervindelig indhold, der ikke er blokeret. Plus, du kan prøve den service, der er risikofri med sin no-quibble 30-dages pengene-tilbage-garanti.