Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015

Bare i: En konkurrerende videostreaming sidder, showbox, har netop tilføjet lignende streaming musikfunktionalitet.

Pirate Bay, Kickasstorrent, andre til at blive massive gratis streamingmusiktjenester “i uger” [eksklusiv]

Som vi rapporterede på fredag, takket være en ny plug-in fra Torrents-tid, Piratbugt er lige blevet verdens Største gratis videostreaming sted og andre som Kickasstorrent har lovet at følge efter. Vi spekulerede i det Gratis musik streaming var lige rundt om hjørnet; og nu, Torrent-time har bekræftet en verserende musikrulling.

Sidste i sidste uge vendte browser-plug-in torrents-tid piratbugten til verdens største videostreamingportal. Brugere finder nu en “strøm det!”Links ved siden af ​​video-torrents, der kan spilles i browser uden at skulle forlade Pirate Bay-stedet (se nedenfor),

Ledende torrent trackers torrentproject.SE, Videomax.er, online.porno.WS og de populære Kickasstorrents har alle lovet at tilføje plug-in Torrents-Time i de kommende dage, ifølge TorrentFreak.

Bekræftet: Gratis musikstreaming er næste

I løbet af weekenden bekræftede en talsmand for Torrents-Time, at streaming i browser-musik ville blive føjet til dets plug-in og store torrent-websteder “inden for uger.”

“Vores lydfunktionalitet gennemgår i øjeblikket QA -procedurer.”Torrents-Time’s Fedik Nazar fortalte Hypebot via e-mail. “Vi rådgiver, når vi er klar, ikke før vi er 100 procent sikre på fremragende kvalitet, fejlfri drift og ingen krænkelser af ophavsret.”

Bare i: En konkurrerende videostreaming sidder, showbox, har netop tilføjet lignende streaming musikfunktionalitet.

Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015

De fleste torrent -brugere ændrer sjældent deres downloadvaner eller de steder, hvor de får deres daglige T.

Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015

Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015

Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015

Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015

Recomendados

O Examinare a Relația Dintre Educație și konflikt Roxana Ioana 553 Vistas • 7 Diapositivas
Bagus aja Udah Bagus. Kita Gimana? Rizky Faisal 385 Vistas • 5 Diapositivas
Rock & Roll Picturing Punk Jordanrichardson 82 Vistas • 9 Diapositivas
Musik Biz ‘Meat Loaf Jordanrichardson 161 Vistas • 8 Diapositivas
Uddannelse
ROCK & ROLL BILLEDET PUNK JORDANRICHARDSON 213 Vistas • 9 Diapositivas

Más Contenido Relacionado

Destacado

Brukermedvirkning Abup Birger Sevaldson 2.1K Vistas • 62 Diapositivas
Materi Mentoring Islam Rizky Faisal 1.6K Vistas • 140 Diapositivas
Rapport Brukermedvirkning Abup Birger Sevaldson 1.6K Vistas • 55 Diapositivas
Mitt Siste Hjem Birger Sevaldson 1.5K Vistas • 64 Diapositivas
Bygning af bye -love af Mukesh Mittal Mukesh Mittal 14.6K Vistas • 108 Diapositivas
Multimedia og computergrafik Deepthianna 28.4K Vistas • 44 Diapositivas

Destacado (6)

Brukermedvirkning Abup
Birger Sevaldson • 2.1K Vistas
Materi Mentoring Islam
Rizky Faisal • 1.6K Vistas
Rapport Brukermedvirkning Abup
Birger Sevaldson • 1.6K Vistas
Mitt Siste Hjem
Birger Sevaldson • 1.5k Vistas
Bygning af bye -love af Mukesh Mittal
Mukesh Mittal • 14.6K Vistas
Multimedie- og computergrafik
Deepthianna • 28.4K Vistas

Lignende top 10 mest populære torrent -steder i 2015

Piracy Presentation Daniel Abraham 435 Vistas • 6 Diapositivas
BitTorrent Renuka Raj 143 Vistas • 20 Diapositivas
BitTorrent Renuka Raj 53 Vistas • 20 Diapositivas
.Org 2half 2009 Rapport Laurenrprice 345 Vistas • 15 Diapositivas

Pirate Bay (TPB), et svensk websted (PirateBay.org), er en o.Docx Oreo10 4 Vistas • 13 Diapositivas

Piratkopiering og musikindustrien Lisa Adams 115 Vistas • 13 Diapositivas

Tilsvarende en top 10 mest populære torrent -steder i 2015 (10)

Piratkopieringspræsentation
Daniel Abraham • 435 Vistas
BitTorrent
Renuka Raj • 143 Vistas
BitTorrent
Renuka Raj • 53 Vistas
.Org 2Half 2009 -rapport
Laurenrprice • 345 Vistas
Pirate Bay (TPB), et svensk websted (PirateBay.org), er en o.Docx
Oreo10 • 4 Vistas
Piratkopiering og musikbranchen
Lisa Adams • 115 Vistas
Brug af sociale medier
Iteclearners • 266 Vistas
Juridisk og ulovlig musik
Iteclearners • 1.1K Vistas
Download af musik
Iteclearners • 451 Vistas
Digg -præsentation
JKLEIN104 • 594 Vistas

Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015

  • 1 . Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015 De fleste Torrent -brugere ændrer sjældent deres downloadvaner eller de steder, hvor de får deres daglige torrent -dosis. Dette afspejles også i vores årlige top 10, hvor de fleste torrent -websteder har haft en konsekvent fortegnelse i mere end et halvt årti. Som hvert år er der dog et par bevægelser og ryster, og den største indflydelse blev gjort af Pirate Bay Raid tidligt i sidste måned. Det berygtede torrent -sted er blevet kronet til det mest populære torrent -sted siden 2008, men tjener ikke nogen torrents i begyndelsen af ​​dette år. Som et resultat tages det øverste sted nu af kickasstorrents. Piratbugten er dog ikke forsvundet helt. Der er i øjeblikket flere populære kloner og kopier af webstedet, der sammen let kan matche trafikken på de fleste andre sider, der er anført. Tak til en af ​​dens øverste kopier formåede TPB at sikre en plads på 4. plads. I betragtning af situationen besluttede vi at nævne både det originale Pirate Bay-domæne og den mest anvendte kopi. Resten af ​​de 10 bedste består af andre velkendte navne. Bitsnoop.com er det eneste sted, der falder fra listen, med lemetorrents.CC tager sin plads. Demonoid, der vendte tilbage online tidligere på året, faldt lige ud af top 10, men ser ud til at gøre et langsomt, men stabilt comeback, der er værd at nævne. Der er en god chance for, at det vender tilbage igen næste år. Nedenfor er den fulde liste over de 10 mest besøgte torrent-websteder i starten af ​​det nye år. Kun offentlige og engelsksprogede indholdswebsteder er inkluderet. Listen er baseret på forskellige trafikrapporter, og vi viser Alexa og U.S. Konkurrer rang for hver. Derudover inkluderer vi sidste års placering for hvert af de 10 steder. 1. Kickasstorrents Kickasstorrents blev grundlagt i 2009 og overgik Pirate Bay i trafik i år, selv før den gik ned. Kæmper mod forskellige censurindsats, som webstedet har brændt gennem et par forskellige domænenavne gennem årene. Senest skiftede det til den somaliske kickass.Så adresse. Alexa Rang: 151 / Compete Rang: 711 / sidste år #2
  • 2 . 2. Torrentz Torrentz har været den førende BitTorrent Meta-Search-motor i mange år. I modsætning til de andre websteder, der er vist på listen Torrentz, er ikke vært for nogen torrent -filer, det omdirigerer blot besøgende til andre steder på nettet. Webstedet bruger flere domænenavne med .EU er den mest populære. Alexa Rank: 206 / Compete Rang: 1.716 / sidste år #3 3. Extratorrent Extratorrent får fortsat mere trafik og er blevet et af de mest aktive torrentsamfund. Webstedet er også hjemstedet for de populære ETTV- og ETRG -frigivelsesgrupper. Alexa Rank: 356 / Compete Rang: 3.446 / sidste år #4 4. Piratbugt (kopier og kloner) på tidspunktet for skrivning. Der er dog flere kopier og kloner på stedet, der i det mindste midlertidigt tager sin plads. OldPirateBay.Org er i øjeblikket den mest populære og baseret på sin nylige trafik er webstedet allerede rangeret mindst 4. på denne liste. Alexa Rank: NA / Compete Rang: NA / sidste år #1 5. YTS YTS, også kendt som Release Group “Yify”, er blevet de mest genkendelige filmpiratkopieringsmærker på Internettet. På trods af en domstolsbestemt ISP-blokade i Storbritannien fortsætter gruppens torrentwebsted og udvides. Alexa Rank: 740 / Compete Rang: 4.271 / sidste år #5 6. EZTV TV-Torrent Distribution Group EZTV er kun et nichesite, der specialiserer sig i tv-indhold. På grund af dets snævre fokus varierer EZTVs trafik i tråd med tv -sæsonerne. På trods af at de kun har sendt et par dusin torrents om ugen, tiltrækker det millioner af besøgende. Alexa Rank: 1.262 / Compete Rang: 5.421 / sidste år #6 7. Rarbg Rarbg, der startede som en bulgarsk tracker, var sidste års nykommer og fortsætter med at rake flere besøgende i. Webstedet blev blokeret af UK ISPS i sidste måned, som satte det på niveau med de fleste andre steder i top 10. Alexa Rank: 1.326 / Compete Rang: 8.890 / sidste år #10 8. Isohunt.til Isohunt.Til blev lanceret i 2013, mindre end to uger efter Isohunt.com Luk ned. Webstedet er ikke tilknyttet den gamle isohunt, men håber at holde sin ånd i live. De samme mennesker er også bagved
  • 3 . OldPirateBay.org, som er opført på 4. plads. Alexa Rank: 1.890 / Compete Rang: 7.723 / sidste år #8 9. 1337x 1337x er et samfundsdrevet torrent -sted. Webstedets ejere siger, at de lancerede 1337x for at “udfylde et tilsyneladende tomrum, hvor det så ud til, at der var mangel på kvalitet samvittighedsannoncepriser med offentlige trackere.”I år faldt webstedet sit .org -domæne og opererer nu fra 1337x.til. Alexa Rank: 2.581 / Compete Rang: 11.389 / sidste år #7 10. LEMETORRENTS LEMETORRENTS.CC har allerede eksisteret i flere år og genvundet et sted i top 10 i år. Webstedet optrådte i nyhederne i sommer, efter at det blev sagsøgt af Lionsgate for at have sendt et link til en lækket kopi af Expendables 3. Sagen pågår stadig. Alexa Rang: 2.608 / Compete Rang: 3.984 / sidste år #na Ansvarsfraskrivelse: Ja, vi ved, at Alexa ikke er perfekt, og at konkurrencen har masser af mangler, men kombineret begge gør et ret godt stykke arbejde med at sammenligne websteder, der opererer i lignende niche.