Hvad er min IP

Selv politiet kan ikke spore live, krypteret VPN -trafik, men de kan gå til din internetudbyder og anmode om forbindelse eller brugslogfiler, hvis de har en retsafgørelse. Da din internetudbyder ved, at du bruger en VPN, kan de lede politiet.

DNS -opslag

Brug DNS -opslagsværktøjet til at finde IP -adressen på ethvert domænenavn. Opslagsresultaterne vil omfatte IP -adresserne i DNS -posterne modtaget fra navneserverne.

Hvordan fungerer DNS?

Domænenavnsystemet (DNS) er opløsningen af ​​et domænenavn til en IP -adresse via en DNS -server. DNS kan betragtes som et domænesuppe, websted IP -checker eller IP Finder, da det søger domæner eller websteder for at producere relaterede IP -adresser. I det væsentlige konverterer det domænenavne til IP -adresser til brugeren.

Typiske DNS -forespørgsler sendes gennem fire forskellige servertyper: DNS -resolveren (også kendt som Recursor), Root Nameserver, TLD -navneserveren og den autoritative navneserver. Domænenavnsystemet RECURSOR Henter forespørgslen og kommunikerer med andre domænenavnsystemservere for at få den rigtige IP -adresse.

Når det er placeret, sender Domain Name System Recursor forespørgslen til de tre andre domænenavnsystemservere. Dernæst svarer rodserveren, der er udpeget som Internets domænenavnssystem rodzone, på anmodninger, der er sendt i rodzonen. En liste over autoritative navneservere, der svarer til TLDS, bliver sendt tilbage som et svar.

TLD-navneserveren gemmer derefter IP-adressen på andet niveau og frigiver webstedets IP-adresse. Forespørgslen bliver sendt til domænens navneserver. Endelig kan den autoritative navneserver reagere på det originale forespørgsel om domænenavnssystem.

Hvad bruges DNS -opslag til?

DNS -rekordopslag bruges til at oversætte IP -adresser og domænenavne. Med DNS -opslagsværktøjet kan brugerne finde IP -adressen på et domænenavn og andre oplysninger relateret til domæner.

Brugere kan også udføre en omvendt DNS -opslag. Dette bruger Pointer Records til at forespørge en IP -adresse for at finde et værtsnavn. Det finder i det væsentlige “navn” på IP -adresser. Bemærk, at nogle IP -adresser ikke returnerer et domænenavn, hvis der er flere domæner, der er knyttet til en given IP -adresse. Lav en omvendt IP -opslag for at kontrollere DNS og finde dit IP’s domæne. Hvis du vil finde din egen IP, viser WHASISMYIP -hjemmesiden dig din IP sammen med alle de relaterede IP -detaljer.

Oversigt over den fremadrettede DNS -opslagsproces

Den fremadrettede opslag eller enkel DNS -opslag er den mest almindeligt anvendte tilgang til DNS. Den fremadrettede tilgang til DNS er simpelthen at finde ud af IP -adressen på et domæne.

Folk har en tendens til at have svært ved at huske lange strenge af tal. I stedet er det lettere at huske et domænenavn, der bruger ord, som ‘Google.com ‘snarere end’ 8.8.4.4.’

Imidlertid bruger elektroniske enheder streams på 1s og 0s til at kommunikere. Den eneste måde for en computer at kommunikere med en anden er ved unik identifikation. Metoden til identifikation, der bruges på Internettet, er IP -adresser.

Her er de enkle trin til DNS -opløsning:

  1. En bruger indtaster et domænenavn i deres internetbrowser, som www.Whatismyip.com.
  2. Computeren sender domænenavnet som en DNS -anmodning til brugerens internetudbyder (ISP).
  3. ISP bestemmer, om den har den IP -adresse, der er knyttet til dette navn.
  4. Hvis det ikke gør det, videresender internetudbyderen anmodningen til andre udbydere i et forsøg på at slå DNS ​​-poster, der indeholder dataene.
  5. Når posten er fundet, returneres IP -adressen på domænet til brugeren.
  6. Nu kan brugerens computer kommunikere direkte med serveren.

Sådan udføres en DNS -opslag

For at bruge DNS -opslagskommandoen skal du indtaste domæne -URL’en i DNS -opslagsværktøjet ovenfor og vælge Kig op eller tryk på Enter. DNS -tracker.

Du kan også bruge NSLOOKUP -kommandoen til at kontrollere navneservere for domæner snarere end at bruge den fulde DNS -opslagskommando. Desuden kan du bruge DNS-checkeren ovenfor til at udføre en DNS-opslag på stedet.

Gå til en DNS -opslag i en Windows -computer, gå til Start, derefter Løb, og skriv kommando For at åbne kommandoprompten. Type NSLOODUP og slå Enter. Din søgning bringer oplysninger om din lokale DNS -standardserver og IP -adresse.

Hvis du bruger en Mac -computer, skal du gå til Finder menu i øverste højre hjørne og klik . Find Hjælpeprogrammer, Vælg derefter Terminal. I boksen, der dukker op, skriv NSLOODUP efterfulgt af den IP -adresse eller det domæne, du vil spørge, og ram derefter Enter. Din søgning returnerer DNS -serveren og IP -adressen på de oplysninger, du har indtastet.

  • Sælg ikke mine personlige oplysninger
  • Ændring af samtykke

Hvad er min IP

Ønsker at tjekke Hvad er min IP? Vores online Min IP Værktøjskontroller din IP-adresse, geo-placering, ISP, browser, operativsystem og mere.

Placering: Finland, Uusimaa, Helsinki bliver beskyttet nu!

Internet Service Provider (ISP): Hetzner Online GmbH

Browser Brugeragent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64) Applewebkit/537.36 (khtml, som gecko) Chrome/27.0.1453.93 Safari/537.36

Operativsystem: Windows 8 x64

Browser: Chrome 27.0.1453.93

Skærmopløsning: Detektering af..

Placeringstjenester af: IP2Location
Min IP -adresse er:

IP -adresseværktøj fortæller din offentlige IP og viser grundlæggende placeringsdata vedrørende din IP -adresse.

Prøv også vores IP -placeringsværktøj til komplet placeringsdetaljer af enhver IP fra forskellige geolocation -tjenesteudbydere.

Relaterede værktøjer ip whois lookup ip placering finder

Flere værktøjer

Hvad er min IP -adresse – se din IP -adresse (IPv4 & IPv6)

Hvad er mit IP -værktøj kontrollerer din offentlige IP (IPv4 & IPv6) tildelt af din internetudbyder. Værktøjet viser også din IP -geolocation hentet fra den øverste IP Geolocation -database.

Sådan kontrolleres min IP ved hjælp af mit IP -adresseværktøj?

Den nemmeste måde at bekræfte din routers offentlige IP -adresse på er at søge “hvad er min IP -adresse” på Google. Google viser dig resultatet øverst på siden. Du kan dog også bruge et gratis online værktøj til at kontrollere en IP -adresse.

For at bruge et gratis online værktøj skal du udføre følgende trin.

  • Åbn My IP -adresseværktøjet leveret af DNS Checker i din browser.
  • Værktøjet registrerer automatisk din offentlige IP -adresse og viser din IP sammen med dens geolokation, ISP, browser, operativsystem og mere.

IP -adresse defineret

IP står for Internet Protocol, der består af tal, adskilt af perioder, der er tildelt dig af din internetudbyder (ISP). Det fungerer som en identifikator for hver enhed, der er forbundet til internettet. IP -adresser bruges også til domænenavne på nettet.

Typer af IP -adresser

Der er to typer IP -adresser. IPv4 og IPv6

IPv4: Internet Protocol version 4 er en gammel og mest brugt IP -adresseversion. Det blev indsat i de tidlige 1980’ere. IPv4-adresser er 32-bit lange og indeholder fem klasser, der spænder fra A til E. Den 32-bit adresseplads giver næsten 4.3 milliarder unikke adresser. Nogle IP -blokke er dog forbeholdt særlig anvendelse.

Et eksempel på en IPv4 -adresse er 32.253.431.175

IPv6: Internet Protocol version 6, den nylige IP -adresseversion. Da IPv4 blev indsat. På det tidspunkt var internetenheder sjældne. Den accelererede vækst i Internet of Things (IoT) og den ukonstruktive vækst af IPv4 -adresser førte til frygt for en mangel på IPv4 -adresser. IPv6-adresser er 128-bit lange og indeholder både tal og bogstaver. Den 128-bit adresseplads giver næsten 340 undecillion (36 nuller) unikke adresser. Med andre ord bidrager IPv6 -adresser 1.028 gange flere adresser end IPv4.

Et eksempel på en IPv6 -adresse er 2001: 4860: 4860: 0000: 0000: 0000: 0000: 8888 . Det er en udvidet IPv6 -adresse på en af ​​Googles DNS -servere. Du kan også komprimere IPv6 online.

Uden tvivl vedtager internetverdenen uden tvivl IPv6. Google administrerer også offentlige statistikker for IPv6, der viser procentdelen af ​​al trafik til Google -websteder over IPv6 sammenlignet med IPv4. Du kan også verificere, om et domæne bruger IPv6 på sit netværk ved hjælp af et check IPv6 -domæneværktøj.

Internet Protocol version 4 (IPv4) vs Internet Protocol version 6 (IPv6)

IPv4 IPv6
IPv4-adresser er 32-bit lange og indeholder fem klasser, der spænder fra A til E. IPv6-adresser er 128-bit lange og har både tal og bogstaver.
IPv4 -adresser er fire numre adskilt af prikker. IPv6 -adresser har hexadecimale tal adskilt med et kolon (:).
32-bit adresseplads giver 4.29 milliarder IPv4 -adresser 128-bit adresseplads leverer 340, 282, 366, 920, 938, 463, 463, 374, 607, 431, 768, 211, 456 unikke IPv6-adresser.
IPv4 -adresse har en overskriftsstørrelse på 20 til 60 byte. IPv6 har en hovedstørrelse på 40 bytes fastgjort.
IPv4 understøtter både manuel og DHCP -adressekonfiguration. IPv6 understøtter konfiguration af auto- og omnummerering af adresse.
I IPv4 -adressekontrolfeltet er der tilgængeligt. I IPv6 -adressekontrolfeltet er ikke tilgængeligt.
I IPv4 -adressen er identifikation af pakkeflow ikke tilgængelig. I IPv6 -adresse er identifikation af pakkeflowet tilgængelig og bruger et flowetiketfelt i overskriften.
I IPv4 -adresse ligger den maksimale transmissionsenhed (MTU) på 576. bytes. I IPv6 -adresse står den maksimale transmissionsenhed (MTU) på 1280 byte.

Du kan også udføre IPv4 til IPv6 -konvertering efter dit behov.

Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Er en IP -adresse nødvendig?

En IP -adresse er nødvendig, hvis du vil bruge internettet. Du har brug for en IP -adresse for at surfe på Internettet. Surfing af internettet betyder at gennemse websteder, uploade og downloade filer over internettet eller sende eller modtage e -mails.

Hvordan tildeles IP -adresser?

IP -adresser tildeles enheder, ikke til mennesker. IP -adresser tildeles en vært dynamisk, når de forbinder netværket eller vedvarende af værtshardware- eller softwarekonfigurationen.

Hver internetforbindelse har en unik IP -adresse, hvis den ikke deles mellem forskellige brugere af din internetudbyder – IP -adressen på din computer eller mobile enhed ændres, når du skifter til en anden netværksforbindelse. Hvis du f.eks. De fleste ISP -tildeler IPv4 -adresser. Du kan søge efter forespørgslen “Hvad er min IPv4 -adresse” for at kende din nuværende IPv4.

Hvem kender min IP?

Hvert websted eller e -mail -modtager kender den IP, som du interagerer med. Når du gennemser ethvert websted, indledes en anmodning fra din computer til webstedets server. Anmodningen indeholder din IP -adresse. Antag ligeledes at du sender en e -mail til nogen. I dette tilfælde ved e -mail -modtageren, hvilken IP -adresse der skal sendes en e -mail og kan finde afsenderens IP ved at spore en e -mail ved hjælp af en Trace -e -mail -analysator.

Kan nogen finde mit navn og hjemmeadresse, hvis det ved, hvad min IP?

Din internetudbyder kender dit navn og den fysiske adresse. Det kan også bestemme din internetaktivitet, som hvilke websteder du gennemsøgte og downloadede filer. Din internetudbyder afslører dog aldrig dine personlige oplysninger og data til nogen. De opretholder brugernes privatliv og afslører kun personlige data, hvis retten beordrer dem til at gøre det.

Hvad kan nogen gøre med min IP?

Hvis nogen prøver at finde din IP -placering, leverer IP Locator kun dit land, ISP, stat, by, breddegrad og længdegrad. De kan ikke få personlige oplysninger, e.g., navn, fysisk adresse, alder eller køn fra din IP.

Kan nogen finde mig, hvis den ved, hvad min IP -adresse er?

Din IP -adresse afslører din geolocation på kortet. For det første giver IP -placeringsopslag dig placeringen af ​​din offentlige IP -adresse. For det andet er denne placering ikke 100% nøjagtig – normalt er det placeringen af ​​din internetudbyder.

Hvordan kan jeg skjule min IP (min rigtige IP -adresse)?

Sikker på, du kan skjule din IP -adresse fra alle, der er forbundet via Internettet. IP kan skjules ved hjælp af enhver proxy -service eller en VPN. Efter at have oprettet forbindelse til en VPN, vil din rigtige IP ikke blive videregivet til nogen, der modtager en anmodning fra din computer. Det fungerer ved at omdirigere al din internettrafik gennem en anden computer over hele verden. Mange VPN -tjenesteudbydere er på markedet med gratis og betalte planer.

Selv politiet kan ikke spore live, krypteret VPN -trafik, men de kan gå til din internetudbyder og anmode om forbindelse eller brugslogfiler, hvis de har en retsafgørelse. Da din internetudbyder ved, at du bruger en VPN, kan de lede politiet.

Hvad er offentlige og private IP -adresser?

En offentlig IP -adresse bruges til at kommunikere uden for netværket og tildeles elektroniske enheder for direkte adgang til Internettet. En privat IP -adresse tildeles elektroniske enheder i dit netværk uden at udsætte dem for internetverdenen. Når du søger efter “hvad er min IP”, skal du online værktøjer eller google give din offentlige IP -adresse.

Har to computere tilsluttet den samme WiFi den samme IP -adresse?

To computere kan ikke have den samme offentlige IP -adresse, medmindre det er forbundet via den samme router. Hvis de er forbundet via den samme router, kan de have den samme offentlige IP -adresse, men forskellige private IP -adresser.

Kan jeg ændre min IP?

Hver gang en elektronisk enhed opretter forbindelse til internettet, tildeler din internetudbyder en IP. Når du er hjemme, har du en anden IP -adresse, men en anden IP -adresse på en kaffebar eller andet sted, hvilket betyder, at du ikke kan bære din IP.

Når du nulstiller dit modem, nulstiller det også din IP -adresse.

Hvordan ved jeg, om min IP er sortlistet?

IP Blacklist Checker kontrollerer øjeblikkeligt din IP i anti-spam-databaser for at vide, om en IP er sortlistet eller ej. Nogle gange blokerer virksomheden hele spalten af ​​IPS ved hjælp af ASN. Du kan udføre AS -nummeropslag for at finde enhver ASNs tildelte ejer, placering, kontaktoplysninger og misbrugsrapporteringsoplysninger.

Kan et websted overvåge min online aktivitet?

Ja, ethvert websted, du besøger, kan overvåge din online aktivitet. Det inkluderer hvilke sider du har besøgt, hvor meget tid du har brugt på hver side og browsing -sekvensen. Alle kan registreres gennem tredjepartsapplikationer (som Google Analytics), der kører i din browser, der sender hver aktivitet, du udfører på et websted.