Min IP. com

Bredde højde:

Din offentlige IP -adresse

Din IP -adresse er en unik identifikator på Internettet, uden det ville du hverken være i stand til at sende eller modtage oplysninger. Det er som din hjemmeadresse, men online.
Din IP -adresse ændres normalt, når man afbryder fra internettet. Det kan være, at du slukker for din computer, mobiltelefon eller bare skal tænde for flydetilstand på din telefon. Senere, når du tilslutter dig igen, får du normalt automatisk tildelt en ny IP.
Der er mange måder at finde ud af, hvad din IP -adresse er. Nemmest er at skrive spørgsmålet “Hvad er min IP/WhatsMyip.com ”i søgefeltet i din yndlingswebbrowser. Vi vil tydeligt vise dig din IP på vores forside. Vi vil også prøve at finde dig baseret på din IP.

Sådan fungerer IP (internetprotokol)

Uden at være for teknisk er det ganske enkelt at forklare det grundlæggende. Al netværkstrafik er opdelt i mindre pakker og sendes derefter væk med både en afsender og modtagerens IP -adresse. Dataene samles derefter, når de modtages.

Mistede pakker: Ulykker sker, både i det virkelige liv og på internettet. Nogle gange er en netværksforbindelse afskåret, eller en router er beskadiget. Dette resulterer normalt i en mistet pakke. De pakker, der aldrig ankommer til modtageren, anses for at være en “mistet pakke” efter en bestemt mængde tid. Når det sker, sender afsenderen (computeren) bare en ny kopi af denne pakke med en lille smule hjælp fra noget kaldet TCP/IP.

Hvorfor skal du muligvis kende din IP

En af mange grunde kan være, at du er en udvikler og prøver at sortere et netværksproblem, når du kommunikerer med din server. Det er min egen mest almindelige grund, men det kan også være, når du har brug for at filtrere mistænksom netværkstrafik, eller når du har brug for at kommunikere med en support og identificere dig selv for at løse grunden til, at noget ikke fungerer på internettet.

Hvorfor du bliver nødt til at spore en IP

En af mange grunde kan være, at du gerne vil bekræfte, at den, du kommunikerer med, er den, han siger, at han er. For eksempel; Hvis du ved, at din ven er placeret i USA, kan du antage, at hans eller hendes IP skal stamme fra USA. Det ville være et stort advarselsskilt, hvis IP stammer fra Kina eller Rusland.

Min IP. com

Din IP -adresse er:

ip

65.108.102.48 Kopi

vært

statisk.48.102.108.65.klienter.din server.de

Fjernport:

Havn

48056

ISP

Hetzner Online Gmbh

web

Internettet er et stort netværk af tilsluttede enheder, hver enhed har en unik adresse, hvor andre kan sende oplysninger, når de vil kommunikere. Denne unikke identifikator er din IP -adresse, og den tildeles automatisk til dig af din internetudbyder (ISP).

Din browser:

Operativ system:

skærm

Bredde højde:

vindue

Bredde højde:

Browsersprog:

skærm

Foretrukket sprog: russisk

Henviser

URL:

header

Overskrifter:

Accept-kodning: GZIP

Brugeragent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) Applewebkit/536.3 (khtml, som gecko) krom/19.0.1061.1 Safari/536.3

Accepter: tekst/html, applikation/xhtml+xml, applikation/xml; q = 0.9,*/*; q = 0.8

Accepter-sprog: ru-ru, ru; q = 0.8, en-US; q = 0.5, da; q = 0.3

statistik

I øjeblikket serveres det meste af internettrafik over IPv4, der består i fire serier af numre, der spænder fra 0 til 255. Der er “kun” 4 milliarder IPv4 -adresser, for at undgå at løbe tør for tilgængelige adresser IPv6 blev udviklet, hvilket udvidede antallet til 340 billioner billioner billioner (2 128).