Hvad er kryptering af militær kvalitet og har din organisation brug for det

Af denne grund med kryptering af militær kvalitet kan organisationer være sikre på, at deres data forbliver sikre mod uautoriseret adgang eller manipulation af eksterne parter. Derudover gør AES det, så kun autoriseret personale kan få adgang til dataene i sin oprindelige form.

Kryptering af militær kvalitet forklarede

Selve begrebet kryptering rejser mange spørgsmål til en person, der aldrig har haft meget at gøre med cybersikkerhed. Når du hører udtrykket “kryptering af militær kvalitet”, bliver det naturligvis endnu mere forvirrende. Men hvis du er bekendt med krypterede tjenester, har du måske hørt dette udtryk meget, især i forbindelse med forskellige VPN -tjenester.

 • Hvad er kryptering af militær kvalitet?
 • Er nogensinde blevet revnet?
 • Hvor længe varer AE’erne?
 • Har du brug for sikkerhed i militær kvalitet?
 • Militærklasse eller AES-256?

Nogle cybersikkerhedseksperter kalder muligvis denne sætning en marketinggimmick. Andre kan hævde, at det formidler vanskelige koncepter på en letforståelig måde. Men hvad betyder kryptering af militær kvalitet virkelig?

Hvad er kryptering af militær kvalitet?

Kryptering af militær kvalitet refererer til AES (avanceret krypteringsstandard) med 256-bit nøgler. I 2001 blev AES annonceret som den nye standard for informationssikkerhed fra National Institute of Standards and Technology (NIST), en enhed fra den amerikanske handelsafdeling.

Traditionelt bruger kryptering af militær kvalitet en nøglestørrelse lig med eller større end 128 bit. Den amerikanske regering specificerer, at AES-128 bruges til hemmelig (uklassificeret) information og AES-256 til tophemmelighed (klassificeret) information. Hvis en enhed håndterer oplysninger på begge niveauer, vedtager den normalt AES-256 som dens standard.

For en person, der ikke er særlig teknisk kyndig, betyder disse breve og tal ikke meget. I et forsøg på at bringe kryptering til masserne begyndte sikkerhedsselskaber at lede efter et udtryk, der beskriver sikkerhed på det højeste niveau med mindre jargon. Da AES bruges af den amerikanske regering til at sikre klassificeret information og af NSA til at beskytte nationale sikkerhedsdata, syntes udtrykket “militærklasse” passende.

Er nogensinde blevet revnet?

AES-256-blokchifferen er ikke blevet revnet endnu, men der har været forskellige forsøg mod AES-nøgler. Det første angreb på nøgleregistrering på fuld AE’er blev offentliggjort i 2011 af Andrey Bogdanov, Dmitry Khovratovich og Christian Rechberger. De brugte Biclique -angrebet, som er hurtigere end et brute force -angreb med en faktor på cirka fire. Det var dog en mindre succes. 126-bit-nøglen er ikke vidt brugt, da den laveste nøgle i AES-kryptering indeholder 128 bit.

Og det ville stadig tage milliarder af år at brute tvinge 126-bit-nøglen til at knække den. Derfor stave dette forsøg ikke fare for information krypteret med AES. Der er intet kendt praktisk angreb, der giver nogen adgang til AES-krypterede data, hvis kryptering implementeres korrekt.

Hvor længe varer AE’erne?

Ifølge NIST kan ingen være sikker på, hvor længe AES eller nogen anden kryptografisk algoritme forbliver sikker. NISTs datakrypteringsstandard (kendt som DES) var imidlertid en amerikansk regeringsstandard i cirka 20 år, før den blev hackbar. AES understøtter markant større nøglestørrelser end hvad Des understøtter. Bortset fra angreb mod AE’er, der er hurtigere end nøgleudmattelse, og selv med fremtidige fremskridt inden for teknologi har AES potentialet til at forblive sikre langt over 20 år.

Har du brug for sikkerhed i militær kvalitet?

Mange skeptikere ville sige, at du ikke har brug for det, da andre krypteringsalgoritmer også ville gøre et godt stykke arbejde. Ingen industri eller tjeneste er imidlertid immun mod angreb. Og tjenester, der gemmer følsomme oplysninger, såsom adgangskoder eller økonomiske data, bør ikke anvende noget mindre end den anbefalede standard.

Tilbage, da NIST præsenterede denne standard for offentligheden i 2001, forventede de allerede, at den private sektor i vid udstrækning ville vedtage den. De så og ser det stadig som en fordel for millioner af forbrugere og virksomheder for at beskytte deres følsomme oplysninger.

Så ja, hvis du vil vise, at du er interesseret i dine brugere og deres personlige data, skal du bruge den bedste kryptering der er.

Militærklasse eller AES-256?

Det er ned til et personligt valg. Hvis du er en teknisk kyndig person, foretrækker du muligvis de rette tekniske udtryk. Men at oversætte komplekse teknologiske ideer til dagligdags sprog kan være udfordrende. Derfor skal du undertiden bruge populære udtryk for at illustrere din besked, så den når brugeren. Hvis udtrykket “militærklasse” hjælper med at lukke kommunikationsgabet, er der ingen skade ved at bruge det.

Hvad er kryptering af militær kvalitet og har din organisation brug for det?

Kryptering af militær kvalitet er en type datasikkerhed, der bruger avancerede algoritmer til at beskytte fortrolige oplysninger. Det involverer normalt kryptering af følsomme data ved hjælp af kryptografiske værktøjer og teknikker på højt niveau. Det giver brugerne mulighed for at kryptere deres filer og kommunikation med et ekstremt højt styrke niveau.

Kryptering af militær kvalitet henviser ofte til en bestemt krypteringstype, AES-256 (avanceret krypteringsstandard). I øjeblikket er u.S. Regeringen har navngivet denne algoritme Standarden for kryptering og de fleste cybersikkerhedsorganisationer i dag bruger denne form for kryptering af militær kvalitet. Andre typer kryptering betragtes imidlertid også som militær kvalitet.

Organisationer har muligvis brug for kryptering af militær kvalitet afhængigt af de krav til privatlivets fred, der kræves til deres applikationer, data, der er gemt i databaser eller transmitteret via netværk eller andre følsomme opgaver, hvor fortrolighed er nødvendig. Data, der er krypteret ved hjælp af AE’er, kan tage årtier for selv de mest avancerede computere at bryde ind i.

Af denne grund med kryptering af militær kvalitet kan organisationer være sikre på, at deres data forbliver sikre mod uautoriseret adgang eller manipulation af eksterne parter. Derudover gør AES det, så kun autoriseret personale kan få adgang til dataene i sin oprindelige form.

Winzip® Enterprise har et komplet sæt værktøjer til at administrere og sikre filer med AES-kryptering af militær kvalitet, så du kan være sikker på, at de følsomme data i din organisation er sikre og sikre. Kryptering af militær kvalitet er en væsentlig komponent i Winzip Enterprise, fordi den giver maksimal sikkerhed mod ondsindede aktører og angreb.

Hvordan fungerer militær kryptering?

I det væsentlige fungerer kryptering af militær kvalitet ved at kryptere data til en matematisk algoritme og derefter kryptere dem med en nøgle. Nøglen genereres ved hjælp af en avanceret form for kryptografi kaldet public-key kryptografi.

Denne kryptografi bruger to forskellige taster til at sikre dataene. Den første nøgle holdes privat og kun kendt for afsenderen og modtageren. Den anden er offentligt tilgængelig, så enhver kan sende krypterede beskeder til dem. Den offentlige nøgle muliggør sikker kommunikation mellem to parter uden at afsløre følsomme personlige oplysninger.

Kompleksiteten og raffinementet af krypteringen gør disse algoritmer militær kvalitet. Kort sagt, disse algoritmer nedbryder store mængder data i mindre bidder og krypterer hvert stykke separat.

Derefter kombinerer de dem sammen, så det bliver næsten umuligt for en outsider at afkode uden at kende den specifikke nøgle, der bruges til kryptering. Desuden bruger mange militære kvalitetskrypteringssystemer yderligere lag af beskyttelse, såsom:

 • Digitale underskrifter
 • Adgangskoder
 • Biometrisk godkendelse
 • Token-baserede godkendelsessystemer

Disse ekstra sikkerhedsforanstaltninger sikrer, at kun autoriseret personale kan få adgang til følsomme data, der er gemt i krypterede filer eller kommunikationsnetværk.

Hvad er FIPS 140-2 til kryptering af militær kvalitet?

For at kunne opbevare dig.S. Regeringsfølsomme data, strenge standarder er indstillet til enhver teknologi, der bruges i cybersikkerhed, der er designet til at gemme sikre regeringsdata.

Den føderale informationsbehandlingsstandard 140-2 (FIPS 140-2) er en standard for kryptografi, der certificerer algoritmer som militær kvalitet. Enheder, der arbejder under FIP’erne, skal overholde deres standarder for at arbejde med føderale regeringsorganisationer, der gemmer, indsamler, overfører og deler følsomme data.

På grund af det robuste beskyttelsesniveau under FIPS 140-2, vælger mange forskellige brancher at bruge denne standard, herunder:

 • Statslige regeringer
 • Lokale myndigheder
 • Energiselskaber
 • Fremstillingsvirksomheder
 • Transportfirmaer
 • Sundhedsplejeindustrier
 • Finansielle servicesektorer

Standarden på plads af FIP’erne er i det væsentlige en gruppe af retningslinjer, der er godkendt af regeringen for organisationer at overholde, når de producerer eller køber teknologiprodukter eller -tjenester. Der er flere kategorier af FIPS -standarder, herunder, men ikke begrænset til, følgende:

 • Kryptografiske moduler
 • Nøglehåndteringssystemer
 • Mobile enheder og stemmesikkerhed
 • Sikre kommunikationsprotokoller
 • Godkendte adgangsmekanismer, såsom adgangskoder
 • Biometriske godkendelsessystemer
 • Sikre meddelelsesformater
 • Identitetsstyringssystemer
 • Digitale underskrifter
 • Sikre operativsystemmiljøer
 • Internetprotokolbaserede netværksteknologier, såsom Virtual Private Networks (VPNS)
 • Sikre elektroniske messaging -systemer
 • Trådløse netværk Sikkerhedsprotokoller

At ikke overholde FIPs kan have betydelige økonomiske og omdømme konsekvenser for en organisation. Afhængig af alvorligheden af ​​lovovertrædelsen og hvor lang tid det har været, siden en enhed brød reglerne, kan organisationer også være underlagt civile eller strafferetlige sanktioner. Derudover kan offentlige agenturer revidere organisationer, der ikke følger reglerne og er underlagt bøder.

Hvilke typer krypteringer betragtes som militær kvalitet?

Der er en liste over kryptografiske protokoller, der er certificerede FIPS 140-2 og betragtes som militær kvalitet. Nogle af disse protokoller inkluderer:

 • Avanceret krypteringsstandard (AES)
 • Rivest-Shamir-Adleman (RSA) algoritme
 • Elliptic Curve Cryptography (ECC)
 • Triple-DES-krypteringsalgoritme (TDEA)
 • Secure Hash Standard (SHS)

De certificerede FIPS -algoritmer har stærke sikkerhedsforanstaltninger sammenlignet med kommerciel kryptografi. Dette skyldes deres sofistikerede matematiske struktur, hvilket gør dem næsten umulige at bryde ved hjælp af cyberangreb.

Hvornår er kryptering af militær kvalitet nødvendig?

Kryptering af militær kvalitet hænger sammen med den type data, der skal sikres, og hvor værdifulde disse data er.

For eksempel skal enhver form for kommunikation mellem to parter (såsom e-mails) bruge kryptering af militær kvalitet, hvis der er nogen chance for, at indholdet indeholder følsomme data og information. Dette inkluderer også alt fra virksomhedsdokumenter eller forskningsundersøgelser til kundeposter og økonomiske oplysninger.

I det væsentlige skal kryptering af militær kvalitet bruges, når ekstremt værdifuld eller fortrolig information har brug for beskyttelse mod potentielle angribere. Ved at bruge avancerede algoritmer kan kryptering effektivt holde følsomme filer sikre og sikre, uanset hvilke omstændigheder.

Hvordan Winzip Enterprise tilbyder kryptering af militær kvalitet

Lær hvordan din organisation kan få kontrol over filsikkerhed i ethvert scenarie med Winzip Enterprise. Med et komplet sæt værktøjer til at administrere og sikre filer med AES-kryptering af militær kvalitet, gør Winzip Enterprise gør det muligt for sikkerhedsselskaber og statslige agenturer over hele verden at dele og kontrollere oplysninger på tværs af større forretningsplatforme.

Winzip Enterprise-aktier og gemmer filer sikkert ved hjælp af en avanceret krypteringsstandard (AES) format, som er en FIPS 140-2 klagealgoritme. Som en del af overholdelsesprocessen bruger Winzip Enterprise FIPS-aktiverede computere for at sikre, at filer er beskyttet i transit og i hvile.

Takket være det mest robuste FIPS 140-2 krypteringslag hjælper Winzip Enterprise med at beskytte data og sikrer, at virksomheder opfylder føderale krav til databeskyttelse og kryptering.