Skjul min IP Review 2023

I det mindste betyder det, at oplysninger som de websteder, du besøger, de filer, du downloader eller uploader, de mails, du sender eller modtager, og enhver anden sådan aktivitet ikke overvåges eller gemmes.

Skjul mine IP -anmeldelser

Synes virkelig seriøs. Altid villig til at løse ethvert problem og altid tilgængeligt. Fremragende support.

Erfaringsdato: 6. maj 2020

17. oktober 2019

Good Customer Service

Tak team ,, Doina B
Altid når som helst svar i e -mail tak meget

Erfaringsdato: 17. oktober 2019

12. november 2020

Den værste VPN -service, jeg nogensinde har set !!

De kunne ikke holde nogen af ​​de ord, de sagde.Efter at jeg bad om refusion, var de temmelig uhøflige.

Erfaringsdato: 12. november 2020

Svar fra skjul min IP

Vi er ked af at tænke på den måde. Vores team var hurtig med dig, arrangerede en fjernsession. Du var ikke tilfreds med tjenesten, de refunderede din betaling. Den del, du nægter at forstå, er, at en refusion tager 7-10 dage for at nå din konto, når den blev sendt. Så betalingen blev sendt i dag, som med ethvert internationalt køb, dette er ikke en øjeblikkelig tilbage på din bankkonto

Skjul min IP Review 2023

TopreviewsSite

Skjul min IP er en VPN -service, der ejes og drives af mine privatlivetsoller, Inc., og har været i drift siden 2006. Skjul min IP er ikke det almindelige VPN (virtuelt privat netværk); Det er snarere en DNS -proxy -løsning, der fungerer som andre typer proxy -metoder, ved blot at maskere din IP -adresse.

Der er markant forskel mellem en VPN og en smartdns. En smartdns omdirigerer nogle specifikke oplysninger om dit internetsignal, men en VPN omdirigerer alle dine internetdata.

En fordel ved en DNS -proxy er, at ingen ekstra software (f.eks. En VPN -klient eller andre applikationer) er nødvendig for at konfigurere proxy. De vigtigste fordele ville dog være, at proxy er kompatibel med flere enheder end en almindelig VPN og meget hurtigere.

At en smartdns giver betydeligt hurtigere hastighed end en almindelig VPN fortæller dig, at noget skal give. Hastigheds- og krypteringsniveauer er omvendt proportional, således at fremragende hastighed er et tegn på lidt eller ingen kryptering. Som sådan er smartdns -proxies i stand til at give fremragende hastighed, fordi de ikke tilbyder kryptering. Ingen kryptering oversættes til ingen sikkerhed.

Skjul min IP som en DNS -proxy afgiver kryptering for at tilbyde hurtig forbindelse; Og det omdirigerer nogle af dine internetoplysninger for at give dig adgang til GEO -blokerede kanaler.

Anbefalede top 3 bedste VPN -alternativer:

Bemærk: Da du ikke har noget at tabe, vil det være en meget god ide at registrere sig fra dette indlæg, så vi kan være i stand til at hjælpe dig ved at komme i kontakt med dem, hvis du har noget problem i fremtiden. Vi har magten til at tvinge dem til at rette op på deres fejl. Vi kan dog ikke gøre noget, hvis du prøver at narre systemet. Bare sørg for at overholde deres regler og regler for at gøre det lettere for os.

Skjul mine IP annoncerer som en service, der hjælper dig “surfe anonymt og beskytte din identitet“. Overvågningsbeløbet på Internettet er med en alarmerende høj hastighed; Insidious hackere holder øje med at stjæle dine personlige data, din internetudbyder og regeringen ser for at kontrollere, hvad du kan og ikke kan gøre over internettet, og mere. Enhver, der er interesseret i at gennemse internetovervågningsfri, vil have en service, der tillader ham/ hendes surf anonymt.

Er skjul min IP sikker? Skjuler min IP op til sit iørefaldende slogan ved at være den ideelle service til at surfe anonymt og beskytte din identitet, mens online? Denne skjul min IP -gennemgang giver de oplysninger, der hjælper dig med at besvare det spørgsmål. Og lad dig også vide, om skjul min IP er legitim eller en fidus vpnservice.

Skjul min IP med et øjeblik

 • En smartdns proxy
 • Lanceret i 2006 af mine privatlivetsværktøjer, Inc.
 • Giver et robust servernetværk opkast på over tusind IP’er på 114 lokationer i 65 lande over hele verden
 • Gør IP -maskering, men ingen kryptering
 • Tilbyder nogle virtuelle IP’er, der understøtter SSL -forbindelser
 • Har en dræbskontakt og forhindrer sikkerhedslækager
 • Støt en bred vifte af enheder og understøtt fem samtidige forbindelser
 • Tilbyder fremragende hastighed
 • Kundesupport gennem live chat, telefon, e -mail og online billet

Servernetværk

Du skal have en service, der har et robust netværk, der består af adskillige serverplaceringer i forskellige lande over hele verden. Talrige serverplaceringer er gode til spoofing af placering; Og et netværk, der dækker forskellige lande, er godt til blokering af formål såvel som til ydeevne.

I denne forbindelse har skjul, at min IP har 114 servere i 65 lande over hele verden. Servertællingen er i sig selv lille sammenlignet med de tusinder, der drives af nogle af branchens topspillere; Men antallet af dækkede lande er en af ​​de højeste i branchen. Det er imponerende, at skjul min IP er i stand til at sprede deres relativt små 114 servere til at dække en kik 65 lande over hele verden.

Servernetværket dækker hver region i verden. Sydamerika er repræsenteret af Brasilien, Chile, Costa Rica, Honduras og Panama. Nordamerika er repræsenteret af USA, Canada og Mexico. Europa er repræsenteret af 33 lande, der inkluderer de populære valg som UK, Tyskland, Frankrig, Holland; samt mindre populære valg som Island, Irland, Letland, Litauen, Luxembourg og Moldova.

Asien er repræsenteret af Cambodja, Kina, Hong Kong, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Sydkorea, Malaysia, Mongoliet, Filippinerne, Saudi -Arabien, Singapore, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, De Forenede Arabiske emirater, Vietnam. Oceanien er repræsenteret af Georgien og Australien. Afrika er repræsenteret af Egypten, Kenya, Marokko og Sydafrika.

Ser du på servernetværket, vil du opdage, at netværket dækker mange af regionerne forsømt af andre VPN- og SmartDNS -tjenester, disse regioner inkluderer Afrika og Mellemøsten.

Den brede spredte dækning af servernetværket betyder, at skjule min IP er en fremragende service til fjernelse af blokering af formål; Som du finder en server i (eller tæt) til en bestemt region, som du vil have adgang til. Spredningen af ​​netværket betyder også, at skjul af min IP vil fungere bedre end de fleste VPN- og SmartDNS -tjenester. Dette er for hvor som helst i den verden, du måtte være, finder du en tæt skjule min IP -server i nærheden, som du kan oprette forbindelse til, og forbindelser over korte afstande giver bedre ydelse end fjerne forbindelser.

Serviceplaner og prisfastsættelse

Skjul min IP har en standardplan, der koster $ 29.95 faktureret årligt. Denne plan tillader kun en enhed pr. Licensnøgle. For at få flere enheder og en mere fleksible faktureringsperioder, skal du gå efter premium -planen. Af nogle grunde er premiumplanen ikke tilgængelig fra deres hovedside.

Den største forskel mellem premiumplanen og standardplanen er, at premiumplanen giver dig fem forbindelser og har tre faktureringsmuligheder – månedligt, kvartalsvis og årligt.

Den premium månedlige pakke koster $ 2.95 pr. Måned; Den premium kvartalsvise pakke koster $ 8.79, der nedbryder $ 2.93 pr. Måned; Og den årlige premium -pakke koster $ 34.95, der bryder ned til $ 2.91 pr. Måned.

Standard VPN -prismodellen er at nedsætte deres langsigtede abonnementer, så du klarer dig bedre ved at gå til de langsigtede abonnement. Med Skjul min IP er det det samme; det er hvis du tror, ​​at 0.67% og 1.36% rabat på $ 2.95 er noget værd.

Indrømmet, selve lommevenlige $ 2.95 måned for månedabonnement på Hide My IP er en af ​​de billigste, du finder i branchen; Men den meget lave rabat, de tilbyder på de kvartalsvise, og årlige aftaler betyder, at omkostningerne ved disse lange termer aftaler ikke er væsentligt forskellige fra den månedlige aftale. For eksempel vil abonnement på et års aftale kun spare dig for $ 0.48 mod at rulle over den månedlige aftale i 12 måneder.

Når det er sagt, er skjul min IP en af ​​de billigste private VPN og SmartDN’er der er på markedet; Og hvis du er på et budget, skal du se på tjenesten.

betalingsmetoder

Du vil have en service, der understøtter en lang række betalingsmetoder, så du nemt kan foretage betalinger, uanset hvor du måske er bosiddende.

Skjul min IP understøtter de almindelige bankindstillinger, der er PayPal og de populære kredit-/ betalingskort (Visa Card, Master Card og American Express). Andre metoder, du muligvis bruger, inkluderer Paymentwall, Payza og Alipay.

Som du ved, indebærer disse metoder indsendelse af en masse personlige data (såsom kreditoplysninger), og mange privatlivsbevidste brugere ville være tøvende med at bruge dem.

Som et resultat er det behageligt at finde ud af, at skjul min IP også understøtter Bitcoin og nogle andre kryptovalutaer. Bitcoin og CO giver brugerne mulighed for at foretage betalinger anonymt; hvilket betyder, at faktureringsprocessen ikke kan kompromittere dit privatliv.

Tilbagebetalings politik

Mange VPN -tjenester har en refusionspolitik, hvor de forpligter sig til at tilbagebetale betalingen af ​​enhver bruger, der ikke er tilfreds med deres service; Og skjul min IP er ingen undtagelse.

Refusionspolitikken for skjul min IP er drevet af en 30 dages pengene tilbage -garanti. Vinduet på 30 dage betyder, at alle refusionsanmodninger skal fremsættes inden for 30 dage efter køb af tjenesten. Dette er et af de længste refusionsvinduer i branchen, da det betyder, at du stadig kan få dine penge tilbage efter at have brugt tjenesten i en hel måned.

Det er heller ikke ualmindeligt at finde ud af, at lange refusionsvinduer har tilsluttede forhold, der gør det umuligt at bruge tjenesten til den tilladte lange periode og stadig er berettiget til refusion. Interessant nok har det lange refusionsvindue af skjul min IP ikke sådanne begrænsende betingelser. Det er en sand “ingen spørgsmål stillet” refusionspolitik, der kun kræver, at du indsender din anmodning inden for vinduet tilladt 30 dage.

Du skal også bemærke, at alle refusion foretages ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt i den oprindelige ordre. Dette betyder, at det vil være umuligt at få dine penge tilbage, hvis du bruger nogen af ​​de anonyme betalingsmetoder.

Gratis prøveversion

Du kan også bruge Skjul min IP -service gratis i op til syv dage, fordi de tilbyder en 7 dage gratis prøve. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at teste og opleve tjenesten, før du træffer beslutningen om at forpligte dig til et betalt abonnement.

Den gratis retssag er heller ikke begrænset i alligevel; Hvad du får på den gratis prøvekonto er det samme serviceniveau til rådighed for en indehaver af en betalt konto. Dette sikrer, at du tester de fulde grænser for tjenesten.

Funktioner

Enhedskompatibilitet

Du skal have en VPN -service, der understøtter en lang række enheder, så du kan beskyttes med den service, uanset den enhed, du bruger.

I denne henseende skal du skjule min IP -arbejde med stort set alle enheder. Dette skyldes, at skjul, som en smartdns, ikke bruger yderligere indstillinger. Således kan du service på alle de populære operativsystemer – Windows, MacOS, Android, iOS og Linux.

Tjenesten kan også konfigureres på routere; Og dette gør det muligt at øge antallet af enhedsforbindelser såvel som at understøtte flere enheder, såsom spilkonsoller, et smart -tv’er. Alt hvad du behøver at gøre er at få tjenesten på routeren og tilslutte enheden til routeren.

Skjul også min IP kan bruges til at beskytte alle dine yndlingswebbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Netscape, Avant Browser, Lolifox, Myie og Maxthon.

Samtidige forbindelser

Du skal have en service, der understøtter flere forbindelser, især hvis du har flere enheder, der kan være i brug på samme tid.

Hvor du er nødt til at købe separate VPN eller SmartDNS -konti for dine forskellige enheder, kan dine VPN (eller SmartDNS) udgifter let sky sky -raket.

I denne henseende tillader et abonnement på at skjule min IP -premium -plan op til 5 enheder samtidigt pr. Licensnøgle. Dette gør tjenesten ideel, hvis du har en lille familie, og du vil beskytte de tilknyttede flere enheder i gruppen uden at skulle betale for en anden konto.

Brugervenligheden af ​​tjenesten

At komme i gang med skjul min IP er meget let. Download og installation af den krævede app er bogstaveligt talt under et minut og uden besvær. Ved logning af, den app, der hilser dig, har ikke “look and feel” af moderne blanke apps, men gør jobbet. Funktionalitet over form er nøgleordet.

At vælge en serverplacering og oprette forbindelse til tjenesten for at skjule din placering vil ikke være et problem. Du kan også indstille, hvor ofte du vil have, at appen automatisk skal ændre din virtuelle IP. Dette kan indstilles i et minut, og din IP -adresse ændres hvert minut. Du vil også se muligheden for at starte appen på Stat Up. Fanen Advance -indstillinger kan tage dig til at gå i stand til Kill Switch, lækagerbeskyttelse osv.

Et designproblem med appen er, at der er for mange fanen for indstillinger i hovedvinduet. Valgmulighederne for hurtige indstillinger kan især tages til baggrunden for at forhindre, at hovedvinduet bliver rodet. Når det er sagt, er appen let at konfigurere, og også let at bruge.

Torrenting

Torrenting er en af ​​de hurtigste måder at downloade filer over internettet. Det involverer at oprette forbindelse til forskellige kammerater for at hente store filer i bits.

Mens det er hurtigt og effektivt, kan det let være farligt, da de kammerater, der er forbundet til, kan bruge fildelingsaktiviteten til at angribe din enhed og stjæle følsomme oplysninger. Som et resultat søger folk VPN -tjenester for at gøre det muligt for dem at downloade torrents sikkert og anonymt.

Dog ikke kan tjenester støtte torrentingaktiviteter. Dette skyldes, at brugere kan downloade torrents, der er beskyttet af ophavsret, og dette kan slå tjenesteudbydere i kampe med copyright trold. Således er enhver service, der stadig understøtter torrenting, meget anset.

Heldigvis skjul min IP -support torrenting og P2P -aktivitet. Det er imponerende, at torrenting ikke er begrænset til få servere. Det er ikke ualmindeligt at finde ud af, at tjenester, der understøtter torrenting, begrænser aktiviteten til få servere; Men skjul min IP tillader fuld torrenting på alle servere.

Streaming

Indholdstilgængelighed er en af ​​hovedårsagerne til at bruge en VPN eller SmartDNS. Dette skyldes, at mange streamingtjenester bruger GEO -placering til at begrænse deres medieindhold – noget indhold er begrænset i nogle områder og stilles til rådighed for at se i andre. Hvis et bestemt indhold er begrænset i dit område, er den eneste måde at streame og se på det at bruge en VPN- eller SmartDNS -service til at placere dig praktisk talt på det sted, hvor indholdet er tilgængeligt til visning. På den måde begrænsede VPN og SmartDNS -blokering af indholdet til brugere til brugere.

Skjul min IP -blokering af en række kanaler til din streamingglæde. Dette er muliggjort, da det er en SmartDNS, der primært er til at fjerne blokering af GEO -begrænsede websteder/ kanaler.

Skjul min IP -blokering af nogle af de bedste streamingsteder såsom BBC iPlayer, HBO Go, Hulu osv. Det arbejdede plejede at arbejde med Netflix, men det ser ud til, at Netflix endelig har fanget op med tjenesten med sin voldsomme VPN/ SmartDN’er, der blokerer.

Når det er sagt, hvis du vil have en service til at fjerne blokeringen. Men hvis du er en Netflix -afhængig, skal du muligvis se ud over at skjule min IP.

Sikkerheds- og privatlivsfunktioner

VPN -protokol og kryptering

Den første ting, jeg ser ud til, når jeg undersøger sikkerheds- og privatlivets funktioner i enhver VPN -service, er VPN -protokoller og kryptering. Brugen af ​​sikre protokoller (som OpenVPN) og uhakbar krypteringsalgoritme (som AES -standarden) afslører en service, der tilbyder top -hak -sikkerhed.

At være en DNS -proxy, skjuler min IP imidlertid ikke sikre VPN -protokoller og krypteringsstandarder. På plussiden tilbyder de virtuelle IP’er, der fungerer med SSL (Secure Socket Layer) -forbindelser, der giver et lag af beskyttelse. Der er dog kun få SSL-venlige virtuelle IP’er sammenlignet med de ikke-SSL IP-adresser; Og du bliver nødt til at fortsætte med at trykke på “Skift IP”, indtil du er i stand til at få en IP, der giver dig et websted i SSL.

Kill switch

Killsafbryderen er ofte blevet beskrevet som VPN -sidespark med god grund. Det er sandt, at en typisk VPN giver online beskyttelse ved at kryptere data og maskeringssted; Men det kan kun gøre dette, når det er live og kører. I disse VPN -downtimes (når det pludselig mister forbindelsen), kan en brugers rigtige IP pludselig udsættes. En dræbskontakt forhindrer dette ved at afskære internetforbindelse, når VPN -afbrydelsen. Derfor bør enhver service, der er seriøs med at give brugerne optimalt privatliv, indeholde dræbskontakten.

Heldigvis kommer skjul, min IP kommer med en dræbskontakt. Med dette kan du fortsætte til Torrent og deltage i enhver aktivitet online ved at vide, at selv når tjenesten pludselig mister forbindelsen, vil din placering ikke blive udsat.

Beskyttelse af sikkerhedslækager

Sikkerhedslækager har forskellige former; Det kan være DNS -lækager, IPv6 -lækage eller WebRTC -lækager. Uanset dens form er der dog et resultat – privatlivets fred er kompromitteret.

For eksempel vil en DNS -lækage medføre, at DNS -anmodning lækker ud af den sikre tunnel til DNS -serverne på standard ISP; Resultatet er, at din browserhistorie såvel som reel IP udsættes for internetudbyderen såvel som alle at se øjne. WEBRTC, der fungerer for at muliggøre kommunikation i realtid med din enhed, har nogle sårbarheder, der får din rigtige IP til at blive udsat for.

Det er derfor vigtigt, at enhver service, der er seriøs med at give brugerne optimalt privatlivets fred, skal tilslutte sikkerhedslækager. Heldigvis lækker min IP ikke IP og DNS (i det mindste det ikke i vores test).

Logning

VPN -brugere skal ikke have tjenester, der holder logfiler, fordi brugerlogfiler kan vende sig for at kompromittere brugernes privatliv. Til spørgsmålet om, om jeg skjuler mine IP -hold logfiler, svarer en FAQ -artikel: “Vi holder ikke indholdslogfiler til din webbrowsing -aktivitet eller trafik“.

I det mindste betyder det, at oplysninger som de websteder, du besøger, de filer, du downloader eller uploader, de mails, du sender eller modtager, og enhver anden sådan aktivitet ikke overvåges eller gemmes.

Imidlertid har Privatlivspolitikken for at skjule min IP nogle udsagn, der er meget bekymrende. Om opbevaring af personoplysninger afslører de fine udskrifter, at nogle af de indsamlede data og røde inkluderer: dit navn, adresse, e-mail-adresse, IP-adresse og anden information, der kræves for at validere din identitet.

Det er for meget personlige oplysninger, hvis du spørger mig. Jeg har aldrig været fan af nogen service, der indsamler IP -adresse. Indrømmet alle VPN- og SmartDNS -tjenester kan se din oprindelige IP -adresse, når du opretter forbindelse til nogen af ​​deres servere, men opbevaring af denne detalje er en anden sag. Mange af de privatlivsfokuserede tjenester gemmer ikke denne IP på nogen af ​​deres servere; Og grunden er ikke langt hentet – det kan bruges til at spore dig til din dør. Som skjul bekræfter min IP, kræves disse oplysninger og de andre indsamlede for at validere din identitet. Hele pointen med at bruge en VPN er at forblive skjult.

De indsamlede personlige oplysninger inkluderer også enhver kommunikation med tjenesten gennem nogen af ​​supportkanalerne samt betalingsoplysninger, når du foretager betaling.

En anden ting, der vedrører enhver bruger, er, at selv når du afslutter din konto med tjenesten, vil de stadig beholde dine data. Dette er i skarp kontrast til en masse privatlivsfokuserede tjenester, der vil slette alle dine data om deres systemer, når du fravælger.

Skjul min IP -løfte om aldrig at sælge, handle, give, overføre eller videregive personligt identificerbare oplysninger til tredjepart til ikke -relaterede markedsføringsformål. De vil dog let dele dine data med retshåndhævelse, lovgivningsmæssige eller andre offentlige myndigheder, hvis det er nødvendigt at gøre det ved lov.

Det er ret standardpraksis at afsløre brugernes data, når det kræves af loven, er ret standardpraksis i sikkerhedsbranchen; Men det vedrører i dette tilfælde, fordi skjul min IP holder logfiler, der effektivt kan bruges til at identificere deres brugere. Det næste afsnit vil undersøge, om det er sandsynligt, at regeringen ville komme til brugernes data.

Jurisdiktion

Skjul min IP ejes og drives af mine privatlivets fred, Inc., Et firma med base i San Diego, USA. På den ene side betyder det, at skjul er min IP en 100% juridisk og legitim service.

Imidlertid er USA en af ​​dem over at nå jurisdiktioner, hvor du ikke ønsker din VPN- eller SmartDNS -service baseret. Dette skyldes, at der er love om opbevaring af data i USA, der kræver tjenester for at holde brugerdata. Amerikanske efterretningsbureauer (såsom FBI og NSA) er ikke genert, når det kommer til at slå døre for at kræve brugernes data; De bekymrer sig heller ikke om at invadere folks privatliv, når det kommer til at indsamle “intelligens”.

Også USA er et grundlæggende medlem af den frygtede Five Eyes Intelligence Alliance, der nu er udvidet til at omfatte 9 flere lande mere. I denne alliance arbejder medlemslandene sammen i indsamling og deling af intelligens. Dette betyder, at alle brugerdata, der er indsamlet i USA, vil blive delt med efterretningsbureauerne i alle 14 medlemslande.

Når du abonnerer på en VPN -service, inkluderer ideen om at bevare dit privatliv, som tjenesten vil sælge til dig, ikke med at få dine data delt til halvdelen af ​​den udviklede verden; Men denne mulighed er meget sandsynligt, når din tjenesteudbyder er placeret på et territorium, der (i) har en over at nå regeringer og (ii) inden for et efterretningsdelingsnetværk.

Fart

Hastighed skal være et problem, når man beslutter sig for en VPN -tjeneste, fordi driften af ​​en VPN -tjeneste har en reducerende effekt på netværkshastigheden. Kryptering af datapakker og omdirigering af dem gennem længere afstande forårsager et fald i ydelsen.

Selvom langsomme VPN -tjenester næsten vil jordnetværkshastighed, vil de meget hurtige have meget lidt, næsten ubeskrivelig, slå af på hastigheden.

Hastigheden var hastigheden blev bestemt ved gennemsnitlig hastighedsresultater fra et antal serverplaceringer, når skjul, at min IP er tilsluttet, og sammenligning af det gennemsnitlige resultat med hastighed, når skjul er afbrudt. I gennemsnit faldt tjenesten downloadhastighed og uploadhastighed med henholdsvis 11% og 32%. Dette gør let at skjule min IP til en af ​​de hurtigste tjenester på markedet.

For at sætte dette i perspektiv, bliver du hårdt presset for at finde nogen service, der falder downloadhastighed med en enkelt figur. Også mange tjenester falder hastigheden med op til 50%, men betragtes stadig som hurtig. Det vil betyde, at skjul min IP er super hurtig.

Kunde support

I din brug af en VPN- eller SmartDNS -service har du brug for at kontakte kundesupporten. Når tiden kommer, og du når ud til dem, vil jeg satse på, at du ikke ønsker at blive forsømt. Derfor er det vigtigt at overveje de kanaler, som en VPN -tjeneste leverer til at kontakte dem, samt effektiviteten af ​​kanalerne.

I denne henseende giver skjul min IP de sædvanlige selvhjælpskanaler og direkte kontaktkanaler. For selvhjælp er der en FAQ -sektion og en videnbase. FAQ har svar på nogle af de generelle spørgsmål, som brugerne har om den skjul min IP -service; Mens videnbasen behandler flere tekniske problemer.

Hvis du direkte vil kontakte en supportagent, skal du skjule min IP en online billettjeneste, en e -mail -service, telefon support og en live chat. Når du bruger en af ​​online -billet- og e -mail -tjenesten, får du et svar via e -mail. Responsens aktualitet er en anden ting, da det kan tage op til 48 timer, før svarene kommer igennem. Dette kan være en deal breaker for mange brugere, der ønsker rettidigt svar.

Alternativt kan du bruge live chat eller telefonservice. Disse kanaler tilbyder øjeblikkelig feedback. Den eneste uafgjort er, at supporttjenesten ikke er tilgængelig 24/7. Det er kun aktivt fra mandag til fredag ​​mellem kl. 9 og 16. Selvom der ikke kan tilgives nogen hjælp i ikke-arbejdstid, synes jeg det er uacceptabelt/ utilgiveligt, at der ikke er nogen hjælp til rådighed i weekenden.

Skjul min IP -service har også en stærk tilstedeværelse på sociale medier med aktive Facebook- og Twitter -konti. Disse kanaler kan bruges til at nå tjenesten. De kører også en blog, der giver relevant information om sikkerhedsspørgsmål.

jeg kunne lide

 • Et robust servernetværk
 • Kompatibel med en lang række enheder og support til fem samtidige forbindelser
 • Virtuelle IP’er, der understøtter SSL -forbindelse til en vis sikkerhed
 • Har en dræbskontakt og forhindrer sikkerhedslækager (DNS -lækager, IPv6 -lækager og WebRTC -lækager)
 • Fremragende til at fjerne blokering af GEO -begrænset indhold
 • Fuld støtte til torrenting
 • Lynets hurtige hastighed

Jeg kunne ikke lide

 • Opbevarer visse logfiler inklusive IP -adresse
 • Support ikke tilgængelig hver dag, og ikke 24/7, når den er tilgængelig
 • USAs jurisdiktion
 • Ingen Netflix

Resumé

Skjul min IP er legitim VPN -service, der er værtsservere på 114 lokationer, er 65 lande. De markerer afkrydsningsfeltet på forbindelsesfronten: Der er over tusind IP -adresser til at gøre dig anonym online, tjenesten fungerer med enhver enhed, du kan tænke på, og du kan tilslutte flere enheder (op til fem) samtidig. På serviceniveau: Der er fuld torrenting, der er masser af GEO -begrænsede websteder, der kan fjernes, der er hurtig hastighed for en spændende browsingoplevelse; Og alt dette er uden at bryde din tegnebog.

På sikkerhedsfronten er servicescore. Selvom der er en dræbskontakt, og alle lækager er tilsluttet, betyder det at bruge Smart DNS -proxy -betyder, at der ikke er nogen kryptering; og derfor reduceret eller ikke eksisterende sikkerhed. For at gøre tingene værre skal du skjule min IP holde en logfiler, der effektivt kan identificere brugere.

Har du en oplevelse med skjul min IP? God eller dårlig, brug venligst gennemgangsafsnittet nedenfor for at give os din korte skjul min IP -anmeldelse.

Del dette:

 • Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
 • Klik for at dele på whatsapp (åbner i nyt vindue)