Magnet -torrents

Et magnetlink fjerner mellemmanden. Et magnetlink er i det væsentlige et hyperlink, der indeholder hash -koden til den torrent, som din torrent -klient straks kan bruge til at begynde at finde folk, der deler disse filer. Magnetlink kræver ikke en tracker (da den bruger DHT, som du kan læse mere om her), og det kræver heller ikke, at du downloader en separat fil, før du starter download, som er praktisk.

Hvad er magnetlink, og hvordan bruger jeg dem til at downloade torrents?

Snart er det populære torrent -sted Pirate Bay ikke længere vært for torrent -filer . I stedet vil det kun tilbyde magnetlink. Magnet Hvad nu? Du har måske set udtrykket “magnetlink” før, men hvis du ikke har brugt en, her er nedlukningen af, hvad denne ændring betyder for dig som en bittorrent bruger.

Hvordan magnetforbindelser er forskellige fra .Torrent -filer

Når du downloader en .Torrent -fil, du downloader i det væsentlige en lille fil, der indeholder oplysninger om de større filer, du vil downloade. Torrent -filen fortæller din torrent -klient navnene på de filer, der deles, en URL til trackeren og mere. Din torrent -klient beregner derefter en hash kode, som er en unik kode, som kun den torrent har – slags som et ISBN- eller katalognummer. Derfra kan det bruge denne kode til at finde andre, der uploader disse filer, så du kan downloade fra dem.

Et magnetlink fjerner mellemmanden. Et magnetlink er i det væsentlige et hyperlink, der indeholder hash -koden til den torrent, som din torrent -klient straks kan bruge til at begynde at finde folk, der deler disse filer. Magnetlink kræver ikke en tracker (da den bruger DHT, som du kan læse mere om her), og det kræver heller ikke, at du downloader en separat fil, før du starter download, som er praktisk.

BitTorrent’s Future: DHT, PEX og Magnet Links forklaret

Sidste uge bekræftede Pirate Bay, at den ville lukke sin tracker permanent, i stedet opmuntrende ..

Sådan bruges magnetlink

Magnetlink er døde enkle at bruge. Hvis du går mod Pirate Bay nu, vil du bemærke, at magnetforbindelser nu er standard, med linket “Get Torrent File” i parentes ved siden af ​​(et link, der forsvinder om en måned eller deromkring). Klik bare på Magnet -linket, og din browser skal automatisk åbne din standard BitTorrent -klient og begynde at downloade. Det er så let.

Hvad dette i sidste ende betyder for dig

Det korte svar er intet. Faktisk kan det betyde, at download af torrents tager en eller to færre Klik, da alt hvad du skal gøre er at klikke på linket for at starte download. Da magnetforbindelserne først kom ud, støttede ikke alle torrent-klienter dem, men nu kan du bruge magnetforbindelser med næsten enhver semi-populær torrent-klient derude-inklusive vores favoritter uTorrent, transmission og oversvømmelse blandt andre, så du burde ikke ‘ Jeg lægger mærke til et problem med det.

Den bedste BitTorrent -klient til Windows

Mens du har et par valg af BitTorrent -klient på Windows, er uTorrent hænderne ned det bedste, vi har

Hovedårsagen til, at torrentsteder bevæger. Da Pirate Bay ikke er vært for filer, der linker til ophavsretligt beskyttet indhold – det vil sige, at torrent -filerne – er vanskeligere at kræve, at webstedet direkte muliggør download af ophavsretligt beskyttet materiale. Hvorvidt dette semantiske spring faktisk beskytter torrent -steder, gjenstår at se, men indtil videre kan du sove sundt ved at vide, at webstederne vil holde sig et stykke tid længere, og at dine torrenter vil tage et mindre klik for at komme i gang. Hvis du vil læse mere om magnetlink, kan du tjekke Wikipedia -siden om emnet .

Biblioteker

Følgende JavaScript -biblioteker bruges på denne side:

 • Sha1.JS – Sha -1 hashing bibliotek
 • Bencode.JS – Bencode kodning/afkodningsbibliotek
 • Base32.JS – Base32 Kodning/afkodningsbibliotek

De er primært designet til webbrug, men de kan modificeres trivielt til at blive brugt med noget som node.JS .

Sha1.JS

Beregner SHA-1-hash af de specificerede data ved hjælp af den grundlæggende algoritme beskrevet i RFC 3174, med et paradigme, der ligner Pythons Hashlib . Data kan indtastes i bidder, og fordøjelsen kan beregnes på ethvert tidspunkt uden at ændre den interne tilstand.

Offentlig interface
 • Konstruktør()
  Opretter en ny Sha1 -hashing -forekomst.
 • Nulstil()
  Nulstiller den interne tilstand af forekomsten.
 • opdatering(Value_array)
  Opdater den interne tilstand af hashing -objektet med værdierne i Value_Array .
  Value_array kan være en streng med hver karakter i området [0,255]; eller en (indtastet) matrix, med hver værdi i området [0,255] .
 • fordøje(): Uint8array
  Beregner og returnerer Sha1 -fordøjelsen af ​​alle dataindtægter indtil videre. Returneringsværdien er en uint8array med længde 20 .

Bencode.JS

Kode/afkode et objekt eller streng ved hjælp af Bencode -formatet.

Offentlig interface
 • kode(obj): streng
  Koder obj i en Bencoded String.
  OBJ kan kun være en streng, nummer, array eller objekt. Arrays og objekter kan også kun indeholde de nævnte typer.
 • afkode(str): [Objekt | Array | streng | nummer]
  kaster “ugyldigt format”
  Konverterer Bencoded Str tilbage til sin originale type. Hvis data er misdannet, kastes en undtagelse.

Base32.JS

Kode/afkode en streng ved hjælp af RFC 4648 -base32 -formatet.

Offentlig interface
 • kode(str): streng
  Koder STR til base32.
 • afkode(str): streng
  Afkode STR fra base32 i sin originale streng.

Andre JavaScript -filer

Dette er de andre JavaScript -filer inkluderet i dette depot:

 • Sha1.prøve.JS – Test sagsfil, der ligner den her
 • T2m.Loader.JS – Loader -filen, der blev brugt til at konfigurere denne side
 • T2m.JS – Hovedfilen, der bruges til at behandle .Torrent -filer på denne side