Kilde for langsom til kontinuerlig afspilning ”Hjælp

Tak for svarene alle!

Læs hastighed for lav til kontinuerlig afspilning Kodi Fire Stick

(2018-09-17, 16:33) Xekon skrev: Machine: Core i3-2120 3.3GHz dobbelt kerne med hyper-threading, 8 GB RAM

HD 3000 grafik, medmindre du også har et diskret grafikkort i det. Hvilken slags video prøver du at afspille? En fejlfindingslog (Wiki) ville hjælpe.

(2018-09-17, 16:33) Xekon skrev: Hvis bitraten af ​​filen er lav nok, vil jeg ikke opleve problemet.

At skabe en stor cache er normalt på grund af dårlig netværksydelse IMO. Jeg kører en i3-3225 på et Gigabit-netværk. Jeg har aldrig været nødt til at lave cache -buffering i mine avancerede indstillinger.XML -fil.

(2018-09-17, 16:33) Xekon skrev: Mediekildekataloget er monteret fra en fjernserver ved hjælp af SSHFS.

HMPF. Krypterer dataene i den yderste ende og tager for meget tid?
Fernetmenta
Pensioneret team-Kodi-medlem
Indlæg: 6.810
Tilsluttet: Jul 2010
Omdømme: 197
Fernetmenta
Pensioneret team-Kodi-medlem
Indlæg: 6.810
#3
2018-09-17, 17:44

V17 er slutningen af ​​live -> Enhver diskussion om V17 i Dev -sektionen på forummet er blindgyde.

Monter ikke fjernmapper via SSHF’er. Kodi vil ikke bemærke, at dette er fjernt og vil læse med en pakkestørrelse på 4K. Det er alt for lille til en god ydelse til netværksandele

WSNiPex
Team-Kodi
Indlæg: 7.590
Tilsluttet: juni 2011
Omdømme: 265
WSNiPex
Team-Kodi
Indlæg: 7.590
#4
2018-09-17, 21:25
Og SSH er den værste protokol til dette. Prøv HTTP (r), hvis du er server er uden for dit LAN.

Xekon
Juniormedlem

Indlæg: 39
Tilsluttet: september 2009
Omdømme: 0
Xekon
Juniormedlem
Indlæg: 39
#5
2018-09-18, 06:15 (dette indlæg blev sidst ændret: 2018-09-18, 06:25 af Xekon.)

Tak for svarene alle!

Jeg installerede den natlige bygning af Kodi (18) i stedet for 17.6

Smil

Før det kun ville prøve buffering en gang, og så ville det sige “Kilde for langsom til kontinuerlig afspilning”, og efter det næste gang bufferen løb ud ville det bare stamme ved 3fps uden lyd.
Nu med 18 efter buffering og modtagelse af meddelelsen “Kilde for langsom til kontinuerlig afspilning” en gang, næste gang det løber tør for buffer, buffer det igen! Fremragende, det er hvad jeg ville have

Efter at Fernetmenta nævnte pakkestørrelsen på 4K, besluttede jeg at prøve at benchmark forskellige metoder.

Så jeg brugte TCPSTAT, med SSHF’er, der direkte monterede filsystemet, syntes jeg faktisk at få bedre gennemstrømning end med SFTP -netværksmedieplaceringsmulighed, der er i Kodi 17.6.

Jeg ser, at SFTP alligevel blev fjernet fra 18, nu ønsker jeg at teste de andre krypterede metoder, for at sammenligne ydeevne.
De, jeg ikke har prøvet, er:
FTPS -server
WebDAV Server (HTTPS)
Web Server Directory (HTTPS)

Dog er jeg nysgerrig efter nogle ting, jeg ved, at SSL er krypteret af naturen, og jeg har opsat webservere før med både Apache og Nginx, men det var til websteder eller webapplikationer.
Jeg er ikke sikker på, hvad der ville være den mest sikre/effektive måde at oprette en server til blot

Hvad angår emnet med pakkestørrelsen på 4K, hvad nu hvis du havde en SSHFS -forbindelse til et bibliotek direkte i OS (som jeg oprindeligt gjorde), men derefter i Kodi tilføjer du den placering som et netværksfilsystem og bruger maskinerne egen IP -adresse, så skal Kodi forstå, at det er en netværkssted og brug en større pakkestørrelse? Eller måske er der en anden måde at få Kodi til at bruge større pakkestørrelser til bestemte mapper/mediekilder. Jeg akks dette, fordi jeg virkelig kan lide at bruge sshfs, det er en elegant løsning, og hvis implementeret korrekt skal fungere lige så godt som https fra det, jeg har læst.

“Kilde for langsom til kontinuerlig afspilning” Hjælp

Kodi -kilde for langsom til kontinuerlig afspilning

Hvis du konstant ser en kilde for langsom fejl i Kodi og siger, at “læsehastigheden er lav for kontinuerlig afspilning”, får du sandsynligvis konstant Kodi -buffering og masser af jittery streams. Men hvad betyder det, og hvad kan du gøre?

Når du bruger en Kodi -addon, opretter den forbindelse til streamingwebsteder og filværter for at afkode en strøm til at spille. Addons som pagt eller placenta fortæller dig, hvad filen er rigtig, når du spiller en strøm. Gvideo, Movshare, Rapidgator, OpenLoad, Streamin, Vidto, er bare nogle af de mange eksempler, du måske har set.

I modsætning til buffering, der er fejlen i din kodi -boks eller netværk, er kilden for langsom fejl fejlen for filværten, og det betyder, at din forbindelse til den vært er inkonsekvent. Det betyder, at mens du sørger for, at din Kodi-boks er fastnettet Ethernet, nulstiller din router og øger hastigheden på dit internet med din tjenesteudbyder er gode tip, vil de ikke gøre noget for at fikse din Kodi-buffering i denne situation.

Filværter har servere overalt i verden. Jo længere du er fra den server, din strøm er vært på, jo mere latenstid (forsinkelse) introducerer du i din strøm. File -værter ændrer også deres kryptering og serverforbindelse hele tiden. Kilden for langsom fejl i Kodi betyder, at den filhost, du bruger, ikke giver dig en hurtig nok forbindelse til Kodi -afspilning.

Prøv en anden filhost, fordi ingen to er helt ens. Covenant skraber over 40 forskellige filværter, hvilket giver dig rigeligt valg at finde et, der fungerer godt for dig.

Insister stadig på, at det kan være noget ved din ende? De tre vigtigste tip til hurtigere Kodi -afspilning og mindre Kodi -buffering er:

  • Sørg for, at din Kodi-boks er fastnettet Ethernet.
  • Sørg for, at din Kodi -boks kører Android 6.0+. Nyere Android -hardware gør et bedre stykke arbejde med at behandle videostrømme. Klik her for at se vores forslag til nye Kodi -kasser.
  • Sørg for, at du kører den nyeste version af Kodi (Kodi 17.6 fra maj 2018). Den seneste version af Kodi kommer pakket med de nyeste drivere og afhængigheder, der understøtter nye streams fra hver filhost. Klik her for vores Kodi -opdateringsvejledning.

Forhåbentlig ved du længere at modtage Kodi -fejlen, “Kilde for langsom, læsehastighed for lav til kontinuerlig afspilning”.

Fortæl os det på Twitter eller Facebook, hvis vi kan hjælpe dig!

Beskyt dig selv på internettet

Tilmeld dig en premium Kodi VPN og få adgang til Internettet ubegrænset. Vi tilbyder eksklusive rabatter til Nordvpn, den højeste respekterede VPN i Kodi -samfundet. Det har nogle gode funktioner til brugere:

Apps til Android, iOS, Mac, Linux og mere
Nul logfiler
Ubegrænset båndbredde
Tier 1 -hardware (ingen hastighedsafmatning)
Adgang til servere hundreder af VPN -servere

Kategorier Kodi Setup Guides, Kodi News

Om Ryan William

Ryan er en indholdsforfatter og SEO -specialist. Han har interesse for alle ting teknologi og har offentliggjort over 2000 indlæg på Internettet. Hos Kodi Tips er hans fokus på hardware, software, kryptospil og vejledninger til vejledninger.

33 Tanker om ““ Kilde for langsom til kontinuerlig afspilning ”Hjælp”

Den sidste kommentar fra den anonyme plakat om folk til at stoppe med at tæve, ja … til dig kommer det med betalte tjenester såvel som du dummshit! Kend din teknik, før du lægger modbydelige kommentarer sådan. Der er mange mennesker her, inklusive mig selv, der betaler en god pris for streamingtjenester, der hænger. Du er en idiot!

Stop med at græde og tæve. Din streaming gratis, ser film og tv -serier gratis. Som nogen sagde, får du det, du betaler for. Lær dine tekniske mennesker, med lidt viden kan du løse alle dine små streamingproblemer. Min ajourførte Kodi fungerer fint for mig.

Kodi begynder at sutte nu og skifter til terrarium eller te -tv endda Mondeo
Dave Clarke

Enig Kodi plejede at være god på ildkasse, men nu er det bare ikke værd. For meget buffering og langsom kilde. Internet hurtigt nok, bare software fungerer ikke. Hvorfor fortsætte med at opdatere Kodi BTW, hvis det fungerer? Forstå aldrig dette alligevel tak for at prøve at give film n tv, men kan vi vende tilbage til mere enklere tider. Se snarere et show i SD end har en kilde for lav buffering i HD

Aftalt med alle kommentarer, da ny opgradering 17 har ikke været andet end ‘for langsom til kontinuerlig afspilning’ fejlmeddelelser. To tommelfingre ned.

Jeg er tilbøjelig til at være enig med dem, der nævnte 17.3 At være et problem. Begyndte kun at bruge Kodi.for 5 år siden. Har set byggerne udvikle sig, det ser ud til at være et løb for at få byggerne ud af døren uden fuldt ud at teste byggerne. Jeg oplever flere problemer nu med den nyeste Kodi end nogensinde. Det tager cirka 5 minutter at finde en arbejdskilde, så fungerer det kun i 4-5 sekunder. Hvor frustrerende … så får jeg en kilde for langsom. Jeg tjekker konstant min signalstyrke for at være 65-110 Mbps. Ryd cache, klare udbydere hjælper ikke. Jeg sætter pris på dem, der arbejder så flittigt for at hjælpe med at gøre annoncerne og byggerne til rådighed for os, men der skal bruges tilstrækkelig tid på at udvikle en god solid build og addon, før de afslutter ændringer til en anden bygning. For eksempel blev Genesis erstattet af Exodus. Exodus fungerede godt, men blev derefter erstattet af Covenant (fungerede aldrig godt). Forsøgte titanium og puls, som ikke længere vil blive opdateret (det værste). Titanium varede mindre end en uge på mit system. BTW Mens alt dette sker på mit nyere system, er jeg glad for, at jeg har en mulighed for at bruge Exodus på mit ældre system. På en sidebesked har vi udviklere derude, der skubber tilføjelser og bygninger, der hævder, at de er de nyeste og det bedste, det er en crock. Forsøgte at bøde mindst to pålidelige kilder … bare ikke sker … Undskyld for at være så længe snoede

Jeg tror, ​​det er på tide at starte Firestick i papirkurven og gå med Time Warners høje pris. Jeg har altid sagt, at du får det, du har betalt for. Kilde for langsomt kører mig væk.

Kan nogen give en løsning med et link eller instruktioner?

Jeg så dette og troede, at jeg skulle påpege, at det ikke kun er strømmen, da jeg også får denne meddelelse under afspilning af lokale filer.
Jeg er på den nyeste Kodi og ser denne meddelelse regelmæssigt, jeg får også stammende afspilning på omkring 40 % af det, jeg spiller (medmindre jeg bringer OSD op, så ingen stamming) . Dette er efter afinstallation inklusive indstillinger og derefter installation af frisk, jeg kører dette på en pc med rimelige specifikationer, bare ved hjælp af EMBY med Emby til Kodi Addin, intet andet. Der er ingen streaming, alt kører på den samme maskine. Hvis jeg går tilbage til Kodi 16, med Emby Addon, er der ingen problemer. Jeg har prøvet hver indstilling, jeg kan tænke på, og det ser ud til, at problemet undertiden forsvinder, men så er det tilbage et par dage senere. Jeg har prøvet enhver kombination af tilgængelige indstillinger og brugt omkring 60 timer på at prøve at finde de relevante indstillinger. Når jeg ser beskeden, har jeg åbnet Performance Monitor, og alt krydser med, CPU og hukommelse er næppe i brug, nogle gange er netværket høj, men det er fra andre ting.
er Kodi afhængig af, at netværkskortet streamer, selv når filerne er lokale.

Jeg har gjort dette i årevis Jeg har brugt alt fra Windows PC til billige tv -kasser, og alt hvad jeg kan sige er, at jeg ser hvad jeg vil, når jeg vil. Hvis jeg har et problem, finder jeg et andet link. Jeg bruger en VPN og en debrid nu, har gjort det for at undgå vrøvl, det er billigt nok.

Opgraderet fra Jarvis til Krypton via pc. Jeg har ikke haft noget problem med 17.3 (nu op til 17.4), og får kun en “langsom forbindelse”, hvis du prøver en 4K -visning ved hjælp af min hjemmeforbindelse, der er i bunden af ​​VDSL -spektret i.e. er i den yderligere afstand væk fra min udveksling for at få en anstændig VDSL -hastighed. Brug 17.3 på begge s.C, bærbare computere og tabletter uden problemer. Med VDSL (HOME) kan jeg køre 2-3 enheder @1080p samtidigt. Jeg bemærker langsomt forbindelseshastigheder, når jeg forsøger at se et meget forventet show. Jeg forlader det i et par timer, eller når jeg tror, ​​at de fleste peops er offline, og derefter forbinde igen uden problemer igen. Som nævnt er mine Kodis på pc, bærbare computere og tablets. Jeg tror, ​​at Kodi -boksene muligvis ikke er op til de opgraderingsopgaver, der er nødvendige i dagens visning?? Bare mine 10 cent værd.

Aldrig været her, men jeg har lige købt dette system, og cirka halvdelen af ​​tiden er det umuligt at se uden virkelig frustrerende stalling og vid og lydhikke. Jeg tror, ​​at forfatteren også har et punkt …Du streamer kun det, du får fra en kilde, men dette er temmelig konsistent til dårligt skrevne opgraderinger. Hvis værten for streams -filen er slukket, hvorfor skulle de ikke fjernes på søgningstrinnet? Jeg er ingen nørd, men bare stille spørgsmålet. Tak

Da jeg opgraderede til Kodi 17, bemærker jeg disse problemer. De tre andre enheder, hvor jeg kører de gamle versioner, fungerer fint.

JK McDtuffins

Bare for at være klar opdatering ændrede det hele og forårsagede problemer, jeg rullede tilbage til 16.1 kan ikke engang hurtigt frem nu

KProgrammer

Bare for at være klar, som det siger over kildehastigheden, er problemet (serverens ende -sidede) ikke dit internet, medmindre du ved, at du tilfældigvis har meget langsomt og dyre internetforbindelser gennem en udbyder. Og buffering og læsning for lav eller langsom, som det siger ovenfor, er delt på, hvor meget apps og ram og plads du har på din Kodi -enhed. —KProgrammer– p.s. Medmindre du har et tv, der er lavet til 4K vid. Du har ingen grund til at se dem. Hvis du ikke gør det, har du problemer med det format helt sikkert.

Sker til mig til tider .
Kunne det bw fra apps på kassen, optage plads?
Jeg har ikke brug for dem som
Twitter, Skype osv . Og den ”rene hukommelse”
Bringer det ikke lavere end 35% . Vil slette uønskede apps hjælpe med dette ?
Min internethastighed er god.
Btw, jeg er på 17.1 Kodi

jeg er enig. Alle problemer startede med den nye opgradering .

Jeg har en 1000 Mbps -forbindelse og bruger et NVIDIA -skjold til at streame med, og jeg får stadig kilden til at langsomt. Godt kun med 4k indhold lol alt andet er smøragtig glat.

Efter opgradering til 17.3 vandløb er hunde langsomt. Alt fungerede 100% før. Geninstalleret V15, og alt er tilbage til normale hastigheder.

Samme som de sidste par ordsprog er det opgraderingen. Jeg har aldrig haft disse problemer før opgraderingen.

Jeg er også enig i dette. Jeg havde sjældent dette problem før 17.3 Opdatering. Nu er det et konstant problem. Jeg kan ikke se noget

Aftalt. Problemet startede med opgraderingen for mig også (på både Mac og Android)
Jeg er enig med de 2 ovenfor kommentarer

Jeg ved bare ikke hvad jeg skal bebrejde ..
Om de 17.3 Opgradering eller TVAddons.SG i lort eller min 30Mbps internethastighed (ja, jeg lever i en verden, hvor regeringen opkræver skøre priser for intet kaldet WiFi/Internet) …Men selv da var hastigheden og alt været godt indtil 17.3 kom med … Alt gik lige sydpå siden … Giv os også en app, der tillader autoopdatering af Kodi, da der er hyppige opdateringer … det vil gøre disse opdateringer lettere ..

Jeg er enig med kommentaren ovenfor om problemet er Kodi -opgraderingen. Det skete aldrig før det!

Jeg er ikke enig i det, du har skrevet. Alt var fint, indtil jeg opdaterede til 17.3. Ser den samme serie osv. Osv., Som de er gemt i mine favoritter. De kommer alle op og siger at langsomt nu. Din Kodi -opdatering er problemet.