LIME VPN Review

P -l Lemevpn Review

Lemevpn giver en brugervenlig app til Windows og Mac OS X, der har en auto-genforbindelse-funktion, DNS-lækagebeskyttelse og en dræbskontakt. Når du har konfigureret softwaren, er det en simpel som at tænde for din forbindelse, og softwaren gør resten. Hvis du foretrækker at gøre det selv, leverer Lemevpn installationsinstruktion til Windows, Mac OS, iOS, Android, DD-WRT og Linux.

Lemevpn Review & Test 2023 – Husk dette, før du køber

Lemevpn blokerede for nylig mange IP -adresser for at forhindre misbrug. Af denne grund ser webstedet ud til at være nede for mange computere. Hvis du ikke kan få adgang til Lemevpns websted, anbefaler vi at vælge vores anbefalede VPN – #1, ExpressVPN, i stedet.

Den gode nyhed er, at hvis du kan få den til at fungere, er Lelevpn ganske dygtig til at fjerne blokering af Netflix. Jeg havde ikke 100% succes, men jeg var i stand til at fjerne blokering af Netflix i et par forskellige regioner.

Hvis du dog vil have en service, der er 100% pålidelig, er du bedre stillet med en af ​​vores top anbefalede VPN’er som IPVanish eller Expressvpn . Begge er optimeret til streaming og giver pålidelig Netflix -blokering uden irriterende nedetid.

Lemevpn er en VPN -udbyder baseret i Hong Kong, der tilbyder en VPN -service bygget på software, som de oprettede. Deres servere er beliggende i Australien, Canada, Frankrig, Japan, Holland, Sverige, Singapore, Det Forenede Kongerige, De Forenede Stater og Indien. De understøtter ubegrænset P2P eller Torrent Downloading på serverne med base i Holland, Rusland og Singapore.

Skrivning af deres egen brugerdefinerede serversoftware giver dem mulighed for at tilbyde flere VPN -protokoller end andre udbydere. Softwaren understøtter PPTP, SSTP, L2TP, OpenVPN og Softher -protokoller alle med forskellige niveauer af kryptering, så du kan bruge flere enheder så sikkert som muligt. PPTP-protokollen bruger MPPE 128 bit ciffer med eller uden komprimering og MS-chapv2-godkendelse. Hvis du vælger at bruge L2TP-protokollen, får du den standardiserede IPsec-protokol med enten AES eller 3DES-krypteringsalgoritmen, og en 256-bit-nøgle vil blive brugt til kryptering. Ved hjælp af OpenVPN-protokollen får du AES-chifferen med 128-bit eller den valgfri 256-bit kryptering med en hash-algoritme på 160bit Sha1 og en kontrolkanal sikret med 2048 bit RSA og TLSV1/SSLV3 DHE-RSA-AES256-SHA. Deres SSTP-protokoltilbud leverer militær kvalitet 256 bit SSL-nøgle til datakryptering og 2048 bit SSL/TLS-certifikater til godkendelse. SSH-tunnelen/SOCKS-proxyen bruger en AES-chiffer med 128-bit og valgfri 256-bit kryptering. Og til sidst bruger Softher VPN -protokollen AES256 -chifferkrypteringsalgoritmen til at beskytte VPN -tunnelen, og du kan vælge, hvilke chifferalgoritmer der bruges.

Lemevpn giver en brugervenlig app til Windows og Mac OS X, der har en auto-genforbindelse-funktion, DNS-lækagebeskyttelse og en dræbskontakt. Når du har konfigureret softwaren, er det en simpel som at tænde for din forbindelse, og softwaren gør resten. Hvis du foretrækker at gøre det selv, leverer Lemevpn installationsinstruktion til Windows, Mac OS, iOS, Android, DD-WRT og Linux.

Det er let at betale for din service, da de giver dig 15 forskellige betalingsmetoder. De accepterer alle større kreditkort sammen med Google Wallet, Amazon, Bitcoin og flere andre. Hvor meget du betaler afhænger af dine båndbreddebehov, da pakkerne er baseret på delt eller dedikeret båndbredde. Den grundlæggende plan for lange. Du kan oprette forbindelse fra 2 forskellige steder på én gang, og denne plan er tilgængelig over hele verden.

LIPEVPN Pro -planen inkluderer en dedikeret VPN med en statisk privat IP, dedikeret båndbredde på 1 Gbps, en dedikeret privat VPN -knude, 20+ samtidige forbindelser og inkluderer adgang til LEMVPN -basis. Pro -planen er kun tilgængelig i USA, Storbritannien, Holland, Frankrig, Canada, Rusland og Japan. Begge planer leveres med 24/7 support.

Bundlinjen? Lemevpn leverer sikkerhed, men det er ikke helt op til bunden af ​​sin globale rækkevidde. Overvej en afprøvet og betroet VPN som ipvansk eller Expressvpn . Du har ikke kun adgang til tusinder af servere over hele verden, men du kan nyde pålidelig Netflix-blokering med lynhurtige hastigheder og førsteklasses sikkerhed.

Lemevpn -funktioner – 2023 -opdatering

7.0

&#x1f4b8 Pris 3.99 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 20+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 10
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

[P] [-l] Limevpn Review

Generelt kunne jeg godt lide deres VPN -service, jeg skriver dette i slutningen af ​​en gratis tre måneders prøve, de tilbød.

Deres installationsinstruktioner var klare og lette at følge, faktisk er deres ofte stillede spørgsmål og sted generelt meget tydelige, hvilket er så nyttigt for en ny bruger. Det eneste problem, jeg stødte på, var, at deres klient login -adgangskode er den i deres bekræftelses -e -mail, ikke den, der blev afhentet, når du tilmelder dig. (Lidt forvirret mig, men jeg fik det til sidst)

Jeg har tilsluttet mig gennem Softher, som er en god klient, glad for, at de støtter det. Deres hastigheder virkede hurtige, selv endda at gå gennem fjerne servere. Jeg behøvede ikke at kontakte deres supportteam, så jeg kan ikke tale med det.

Generelt var jeg meget tilfreds med deres service i slutningen af ​​retssagen og vil bruge den igen, hvis jeg har brug for en VPN i fremtiden.