League IP -adresse

League of Legends Wiki

9. november 2009

Hvordan man sporer nogens IP -adresse gennem LOL

Hvor ofte spiller du League of Legends (LOL)? Vil du spore din modstanders IP -adresse for at kende deres specifikke placering? Sådan finder du en persons IP -adresse på lol. Her er nogle metoder, du kan bruge

Lol er den korte form for Game League of Legends. Det er et online kamparena -videospil til flere spillere. Det er et frit-til-spil-spil, men du skal købe karaktertilpasningen. Det er meget kompatibelt med vinduer og macOS, tilgængelige, har stor karakterdesign og produktionsværdi. Det har også spændende gameplay og karakterhistorier. Her er nogle metoder, du kan bruge til at finde nogens IP -adresse på LOL.

Top 4 tricks for at få nogens IP -adresse på LOL

Indholdets navigation

1) Netstat Comand

Trin 1: Først skal du tilføje den person, du vil spore som din spilven. Inviter ham eller hende til at deltage i spillet.

Lol invitation

Trin 2: Når du er i spillet, skal du hurtigt starte “Kommandoprompt”. Klik på Win + R og skriv CMD i dialogboksen Command Prompt.

Windows 10 Run CMD

Trin 3: Skriv “netstat-an” på kommandoprompt-dialogboksen “netstat-an”. Dette er en kommando for netværksforbindelsesvisning, der registrerer IP for andre enheder, der i øjeblikket er forbundet til din computer.

Netstat-en kommando

Trin 4: Du kan tjekke PID (personidentifikationsnummer) af LOL i task manager. Kontroller IP -adresserne, der er tilsluttet det.

Pid

Trin 5: En masse IP -adresser vises, og du bliver nødt til at tjekke dem en efter en, da spillerens ID normalt ikke vises direkte. Vend tilbage til dit aktive spil.

NetStat-an IP-detaljer

2) Kain og Abel View

Trin 1: Download og installer Cain og Abel View -softwaren; Det tager et par minutter. Du skal deaktivere firewall og andre begrænsninger, der kan hindre installationen.

Kain og Abel View Installation

Trin 2: Åbn softwaren, klik på fanen Sniffer. Du vil se IP -adressedelen, MAC -adressen, OUI -fingeraftryk og værtsnavn.

Kain og Abel View -software

Trin 3: Klik på ikonet “Start eller stop Sniffer” og lad alle kasser ukontrolleret det i dialogen, der kommer op, og klik på OK. Det scanner efter alt, og du vil se alle enheder, der er forbundet til dit netværk. Dette inkluderer alle de enheder, du aktivt bruger på dit netværk.

Start eller stop sniffer

Trin 4: Klik på apr og klik på det blå krydsikon på den øverste menulinje. Klik på den specifikke enhed, som dit LOL -spil er på. I dialogboksen viser den alle de tilsluttede enheder. Klik på det og bekræft ved hjælp af OK. Klik på det gule ikon på menulinjen ovenfor for at se alle spilservere.

Apr og klik på det blå krydsikon

Trin 5: Du vil være i stand til at se alle mennesker i din spil lobby. De er spillerne i dit spil, og det viser altid fuld routing eller halv routing. Den person med flest pakker er vært for spillet lobby.

Fuld routing eller halv routing

Trin 6: Du kan vælge enhver IP -adresse og prøve at spore den.

Kain og Abel ser IP -detaljer

3) Wireshark

Wireshark er software, som du kan bruge til at finde IP -adressen på din målspiller i League of Legends. Den analyserer trafik mellem værter på et netværk let. Du kan bruge det til at trække IP -adresser på lol for at vide, hvem du spiller med.

Trin 1: Download og installer Wireshark -softwaren. Vælg den passende i henhold til dit system. Installationsprocessen tager et par minutter. For at bruge det skal du sikre dig, at Wireshark kører på et andet vindue.

Installer Wireshark

Trin 2: Den næste skærm giver et IP -logger -link til indsamling og visning af statistikker. Klik og kopier linket “Visningsstatistikker”.

Wireshark Viewing Statistics

Trin 3: Åbn LOL -spillet, og vent på, at din målspiller deltager i spillet. Den viser derefter IP -adressen og placeringen af ​​den anden spiller.

Lol invitation

Trin 4: Åbn Wireshark -webstedet. Indtast IP -adressen på søgefeltet øverst, og tryk på Enter for at få resultaterne.

Wireshark -søgestang

Trin 5: Når du har fået IP -adressen, kan du bruge andre værktøjer til at kontrollere den specifikke placering af den anden LOL -spiller.

Wireshark IP Tracker

4) Brug et kort link

Du kan bruge links til at fange den anden parts IP -adresse. Derfor kan du oprette et kort link og sende det gennem chatboksen til den anden spiller i LOL. Når linket klikkes, kan du identificere IP -adressen og placeringen af ​​den anden person gennem det klikkede link. Men hvis nogen bruger en VPN, kan det være svært at finde deres rigtige placering.

Trin 1: Opret et forklarbart link som Google Drive eller Dropbox. Brug dog ikke din officielle konto, skal du i stedet oprette en ny til dette formål. Upload enhver ikke-følsom fil og opret et delbart link gennem det. Du kan også bruge et videolink eller ethvert andet medielink.

Opret et forklarbart link

Trin 2: Naviger til IP -logger -webstedet og indsæt den delbare link til “URL- og billedforkortelsesfeltet”. Få derefter IP -loggerkoden.

Iplogger -hjemmeside

iPlogger til at producere korte links

iplogger kort link foramtion

Trin 3: Det næste vindue giver et IP -logger -link, der skal bruges til indsamling af statistikker og visning af statistikker. Kopier link til visningsstatistikker, som du vil bruge til at spore IP -adressen og placeringen.

Trin 4: Brug en forkortelsestjeneste til at ændre URL’en. Du kan bruge bitly til at oprette en URL. Du skal først oprette en konto, indsætte linket der, og det ændres automatisk.

Bitly

Trin 5: Åbn dit spil, vent på, at den anden spiller kommer ind, og indsæt linket i chatkassen. Når modstanderen klikker, får du adgang til deres IP -adresse.

iPlogger IP -sporing

Placering bare med IP -adresse

Når du har fået den specifikke IP -adresse ved hjælp af ovenstående metoder, kan du bruge det åbne tracker -online værktøj til at få flere detaljer. Det giver den specifikke IP-adresse, by, landets navn, forventet levealder, gennemsnitlig indkomst, tidszone, subkontinent, amtskode, geo-målretning, internetudbyder og meget mere. Derfor kan du få mere information om den specifikke placering af personen.

Åben tracker online værktøj

Ingen ulovlig operation

Ingen ulovlig operation

Alle disse metoder er gode til at sikre, at du sporer IP -adresserne. Vær dog forsigtig og brug dem ikke til ulovlige operationer. En IP -adresse giver dig mulighed for at få placeringen af ​​en person, og derfor kan du nemt bruge det til ulovlige formål. Når du sporer nogens IP i et spil, skal du ikke gøre det med ulovlig intention. Spor kun din modstanders IP -adresse, hvis du er mistænksom over noget. Det er dog ikke sådan en god praksis.

League of Legends Wiki

Vil bidrage til denne wiki?
Tilmeld dig en konto, og kom i gang!
Du kan endda slukke for annoncer i dine præferencer.

Kom med i LOL Wiki Community Discord Server!

Har ikke en konto?
Reklame

League of Legends Wiki

Servere

Pvp

Riot Games leverer servere At være vært for forskellige aspekter af League of Legends . Disse inkluderer, men er ikke begrænset til login, spil, chat, RP-butikken, butikken i spillet osv.

Indhold

 • 1 oprørspilsservere
 • 2 Garena Sydøstasien
 • 3 Tencent China Server
 • 4 Overførsel til en anden server
 • 5 Se også
 • 6 Referencer

Riot Games -servere []

For at hjælpe.

Der er en enkelt server, der ikke køres af oprør. De kinesiske servere drives af Tencent, Riot’s moderselskab.

GameSpot -ekspertanmeldelser

10. oktober 2013

9. november 2009

Garena Sydøstasien []

Hovedartikel: Garena

Garena er en forbrugerinternetplatformudbyder med base i Asien, der plejede at håndtere League of Legends (Ergo Teamfight Tactics PC) Publishing i regionen.

Hver server havde sit eget hovedkvarter og sine egne priser for mestre, skind, bundter osv. Tidligere var serveroverførsel ikke tilgængelig for og fra denne region.

 • Indonesisk (ID) -server havde haft lukket den 16. maj 2019, 12:01 AM WIB (GMT +7) [7], med spillerbasen, der skulle overføres til Singapore og Malaysia (SG) server. Efter serverlukningen kunne spillerne stadig overføre deres konti. Dog kun dem, der har overført deres konti inden serverlukningen, ville modtage belønninger.
 • I januar 2023 sluttede Riot Games sin kontrakt med Garena. Udgivelsesrettighederne for både League of Legends og Teamfight Tactics i regionen er blevet overført til førstnævnte. Riot Games samarbejdede med VNG og Taiwan Mobile til henholdsvis de vietnamesiske og Taiwan/Hong Kong/Macao -regioner på grund af visse love [8] .

Tencent China Server []

Folkerepublikken Kina (CN) etablerede servere siden 2011 af Tencent Game; I alt 29 servere, med 19 hostet af China Telecom og 7 hostet af China Unicom. Spillere kan deltage i servere, der er vært af en anden internetudbyder, men vil støde på flere netværksproblemer, såsom højere forsinkelse. Hver af disse servere huser op til 650.000 spillere, men nogle er dedikeret til forskellige færdighedsniveauer. Sprog inkluderer mandarin -kinesisk og forenklet mandarin -kinesisk.

Fuldt netværksområde (ingen netværksbegrænsning)

1. 男爵 领域 (Baron Zone)
2. 教育网专区 (Cernet Server)

Denne server er beregnet til spillere, der bruger Cernet, som bruges af nogle universiteter i Kina. Spiller (for det meste universitetsstuderende) har en lavere latenstid end anden server, mens Cernet bruger Cernet

3. 峡谷 之 巅 (Super Zone) [bogstaveligt talt oversat til “Summit of the Valley/Rift”]

Denne server er beregnet til at spejde potentielle spillere til LDL og LPL. [9] Entry kræver solo/duo Diamond I og derover på en anden server, konti hæves til niveau 30, tildelt blå essens for den krævede mesterpulje for rangeret. Afviklingsdato er den sidste dag i kalendermåneden, nye spillere begynder at tælle den næste måned. På bosættelsesdatoen fjernes en spiller, hvis deres indspillede månedlige spil ikke i alt mindst 24 (18 spil i juli), hvis de er den lavest rangerede spiller, eller ingen spiller er i det mindste diamant I.

China Telecom (电信)

 1. 艾欧尼亚 (Ionia)
 2. 祖安 (Zaun)
 3. 诺克萨斯 (Noxus 1)
 4. 班德尔城 (Bandle City)
 5. 皮尔特沃夫 (piltover)
 6. 战争 学院 (Institute of War)
 7. 巨 神峰 (Mount Targon)
 8. 雷瑟 守备 (Noxus 2)
 9. 裁决 之 地 (de bevisende grunde)
 10. 黑色 玫瑰 (den sorte rose)
 11. 暗影岛 (Shadow Isles)
 12. 钢铁 烈阳 (Iron Solari)
 13. 水晶 之 痕 (Crystal Scar)
 14. 均衡 教派 (Kinkou -ordenen)
 15. 影流 (skyggeordren)
 16. 守望 之 海 (Guardians hav)
 17. 征服 之 海 (Conquerors hav)
 18. 卡拉曼达 (Kalamanda)
 19. 皮城 警备 (Piltover Wardens)

Kina Netcom (网通)

 1. 比尔吉沃特 (Bilgewater)
 2. 德玛西亚 (Demacia)
 3. 弗雷尔卓德 (Freljord)
 4. 无畏 先锋 (House Crownguard)
 5. 恕瑞玛 (Shurima)
 6. 扭曲 丛林 (Twisted Treeline)
 7. 巨龙 之 巢 (The Dragon Camp)

Overførsel til en anden server []

Når du opretter en spilkonto, skal afspilleren vælge en server, der skal bruges, som normalt er den server, som deres land tilhører. Når kontoen er oprettet, hører kontoen udelukkende til den server, der blev oprettet, hvor login -legitimationsoplysningerne er ugyldige for andre servere.

For at spille med den samme konto på en anden server kan der købes en overførsel i Riot Store.

Generelt koster overførsler til andre servere, der er vært af Riot, 2600 . Ru, TR, BR, LAN og LAS -servere har ikke overførsler til nogle andre servere. Nogle servere har ikke overførbarhed: KR Game-konti kræver nationale ID-legitimationsoplysninger, mens CN er vært af et tredjepartsfirma.

Indtil 1. marts 2023, overførsler til de nye sydøstasiatiske (SEA) -servere – PH2, SG2, TW2, Th2 og VN2 – koster kun 1 . Hvorefter overførselsomkostningerne vender tilbage til sin oprindelige pris. Overførsler er imidlertid fra de nævnte servere midlertidigt deaktiveret for at give de nye servers befolkningstid til at stabilisere. [10]

Fra 21. september 2023 er overførsler fra SEA -serverne nu blevet aktiveret. Overførselstilgængelighed i visse regioner kan imidlertid variere.