Krypter.mig

VPN Review

Der er ingen favoritter, og der er ingen serveroplysninger, som vi kunne acceptere i lyset af kryptering.MEs mission til (over) forenkle ting, men hvis det er tilfældet, hvorfor anvende ikke-standard terminologi som ‘transporter’ i stedet for ‘server’, et velkendt udtryk, selv blandt teknofober?

Krypter.mig anmeldelse

Enkel VPN -adgang bygget til masserne, men slap om sikkerhed.

Udgivet 6. august 2020

Kryptering.me gennemgang

(Billede: © Future)

Tom’s Guide Domtict

Krypter.Mig leverer gode hastigheder og en bare-knogleklient, der kan appellere til nogle brugere. Imidlertid vil sikkerhedsbuffere være på vagt over for den omfattende skovhugst, og de nye for VPN’er på trods af den forenklede grænseflade ønsker måske at overveje den andenrangs brugerunderstøttelse.

Dagens bedste tilbud

Fordele

 • + Gode ​​forbindelseshastigheder
 • + Service er blevet eksternt revideret
 • + Undgå at fjerne blokering af Netflix og andre
 • + Enkel design

Ulemper

 • – Ingen tilpasningsevne
 • – Session logging
 • – Noget dyrt
 • – Ingen dræbskontakt i Windows, iOS eller Android

Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

Dagens bedste kryptering.mig handler

Ingen prisoplysninger
Vi tjekker over 250 millioner produkter hver dag for de bedste priser

Hvis du leder efter en grundlæggende, bare-knogler VPN-klient til den daglige drift som at kontrollere din e-mail sikkert eller se geo-blokerede videoer, krypteres.Mig har du dækket. Bare vær forberedt på en temmelig spartansk brugergrænseflade, der kan være lidt forvirrende i starten.

Krypter.Mig er en lille og relativt ny tilføjelse til VPN -samfundet, men det betyder ikke, at det ikke har meget at tilbyde den rigtige slags kunde. For at finde ud af, om det er dig, skal du fortsætte med at læse vores kryptering.ME VPN Review.

Planer og prisfastsættelse

Lad os starte med det grundlæggende. Krypter.Mig tilbyder en månedlig sats på $ 9.99, som handler om branchestandard og en årlig sats på $ 99.99, som er lidt dyrere end mange af sine konkurrenter.

Der er dog nogle interessante muligheder her. Først og fremmest kan du få et uges pas til $ 3.99, som for eksempel er billig og praktisk til forretningsrejser uden for by.

Familier kan spare med en $ 12.99/mo eller $ 149.99/årsplan, der inkluderer fem licenser, mens hold betaler kun $ 7.99/bruger/mo for op til 25 brugere, $ 6.99/bruger/mo for op til 100 brugere og $ 5.99/bruger/mo ud over det.

En massiv bonus er, at alle planer giver mulighed for ubegrænsede enheder og samtidige forbindelser, hvilket betyder, at du kan dække hele din husstand med kun en plan. Der kræves også en to-ugers prøve uden betalingsoplysninger, så hvis du er solgt, kan du Tjek planerne i detaljer her.

 • Mere: Gem de hårdt tjente kontanter med den bedste billige VPN

Funktioner

Med 107 servere i 49 lande, krypterede.Mig har ikke det største servervalg, men det er bredt nok til at dække de fleste baser, og med sin relativt lille brugerbase bør båndbredde ikke være et problem. Men når vi begynder at grave i detaljerne, kan vi ikke sige, at kryptering.Mig er den mest sikre VPN, vi har testet af nogle få grunde.

Først har du ikke noget valg af protokol: MACOS/Android -klienter bruger OpenVPN, Windows og iOS -apps bruger ipsec. Selvom dette ikke er et problem i sig selv, tilbyder forskellige protokoller forskellige fordele, så vær bare sikker på, at du er komfortabel med de pågældende protokolvalg.

For det andet foregår der nogle ret betydningsfulde skovhugst: Registreringer af indgående og virtuel IP, bytes sendt og modtaget tid tilsluttet og start/sluttider holdes i 16 dage.

Endelig mangler Windows, Android og iOS -klienter en kill -switch, skønt for Mac -brugere blokerer overcloak -funktionen datalækager, indtil en sikker forbindelse er etableret, hvilket er en sammenlignelig funktion. Det er underligt, hvordan dette er begrænset til kun Macs, dog.

På plussiden er vi glade for at sige, at kryptering.Mig har gennemgået (begrænset) tredjepartsrevision, som vi mener, at alle VPN’er skal gøre i disse dage, og for at være retfærdig er ingen af ​​ovenstående sikkerhedsmæssige bekymringer katastrofale for kryptering.MEs målgruppe: Gennemsnitlige brugere, der ønsker at tjekke e -mail sikkert og se den lejlighedsvise oversøiske YouTube -video. Undersøgelsesjournalister, der opererer under autoritære regimer, skal dog holde sig væk.

 • Mere: Se hvilke tjenester der rangerer på vores bedste Netflix VPN -liste

Vi havde ingen problemer med at oprette forbindelse til os Netflix eller BBC iPlayer på trods af det faktum, at kryptering.MEs websted siger specifikt, at tjenesten ikke kan bruges til at gøre det (og anbefaler endda Strongvpn i stedet). Men som lovet, arbejdede hverken Disney+ eller Amazon Prime.

På plussiden fik vi nogle gode hastigheder: 67 Mbps på en 75 Mbps UK -forbindelse og op mod 240 Mbps på en 600 Mbps US Line, hvilket er meget godt.

Interface og i brug

I vores test fandt vi balancen mellem enkelhed og sikkerhed skæv i den forkerte retning. Windows og MacOS-klienter er virkelig bare-knogler, og nogle tvivlsomme designvalg vil forvirre mange brugere, der er nye for VPN’er-hvilket er nysgerrig, i betragtning af at dette krypteres.Migs målgruppe.

Klik på menulinjen (macOS) eller systembakke (Windows) -ikonet bringer hovedskærmen op i et betryggende grønt med et kæmpe hvidt tjekmark på det. Desværre betyder dette noget vildledende layout, at du er tilsluttet et adgangskodebeskyttet netværk, ikke at VPN er aktiv. Du skal klikke på ‘Sikker min forbindelse’, og når dialogen bliver blå, er du god til at gå. Vi er nødt til at stille spørgsmålstegn ved beslutningen om at tage det, der i det væsentlige er den ‘off’, der er grøn – har den universelle farve til ‘on’ ændret, mens vi ikke kiggede?

Der er ingen favoritter, og der er ingen serveroplysninger, som vi kunne acceptere i lyset af kryptering.MEs mission til (over) forenkle ting, men hvis det er tilfældet, hvorfor anvende ikke-standard terminologi som ‘transporter’ i stedet for ‘server’, et velkendt udtryk, selv blandt teknofober?

De mobile apps gør det bedre. Vi får en favoritfane, og mens farveskemaet stadig er vildledende, har du i det mindste en skyder, der siger ‘off’, når det ikke er tilsluttet en server/transporter. Der er også delt tunneling og en auto-sikker funktion til automatisk at oprette forbindelse til VPN på usikrede netværk.

Support

Støtte fra kryptering.Mig fås i form af en videnbase eller online chat.

Vores erfaring med onlinechat var ikke fremragende: Vi ventede 10 minutter (på trods af at de var nummer to i kø), og det råd, vi modtog for at få vores Windows -klient i gang, kom til kort (vi fik til sidst sat i kontakt med Windows -udvikleren der løste vores problem). Selvom webstedet hævder, at live chat er åben 24/7, når vi skriver denne artikel, er tjenesten i øjeblikket offline.

Hvad angår videnbasen, skal du finde svar på dine mest basale spørgsmål, men hvis du rammer nogen snags, finder du ikke avanceret problemer med at skyde her (så gør dig klar til en lang ventetid med live chat-hvis det er online).

Konkurrencen

Der er en række andre gode VPN -udbydere at vælge imellem. Surfshark er en af ​​de billigste med en $ 1.99/mo toårsplan, og inkluderer support til smarte tv’er og spilkonsoller, som er noget, der krypterer.Mig VPN har ikke.

Hvis du er efter en virkelig premium -service, vil vi anbefale ExpressVPN. Det er lidt dyrere på $ 6.67/mo, Men det har stort set enhver funktion, du kunne ønske, og topper vores bedste VPN -guide.

Krypter.Mig: Endelig dom

Krypter.Mig er Hurtigt og har en gode mobile apps, og har nyttige planer, der passer til enkeltpersoner og hold. På trods af det faktum, at det er rettet mod teknologien, der ikke er givet, gør nogle tvivlsomme designvalg og en andenrangs videnbase os ikke til at anbefale det til nybegynder.

Når det er sagt, hvis du bare leder efter en No-Fuss VPN-løsning til at kontrollere din e-mail sikkert fra caféer og oprette forbindelse til oversøisk YouTube fra tid til anden, behøver session-loggen og manglen på kill switch ikke være en deal breaker- Plus det usædvanlige pass-system, der giver dig mulighed for at få billig, kortvarig dækning er virkelig nyttigt, hvis du ikke planlægger at være en almindelig bruger.

Krypter.ME VPN Review

Beskyt dig selv automatisk på usikre Wi-Fi-netværk

Sidst opdateret 23. juni 2020

Kryptering.me

(Billede: © Krypter.mig)

Techradar -dom

Hvis enkelhed er en højeste prioritet, og du er tilfreds med det grundlæggende, kryptering.Mig tilbyder dagsværdi og fremragende amerikanske hastigheder. Windows-klienten er dårlig, men det er bedre på Android og iOS, og den 14-dages prøve giver dig masser af tid til at tjekke det ud.

Krypter.mig VPN -tilbud

Ubegrænset plan

Årlig plan

Fordele

 • + Fremragende amerikanske hastigheder
 • + 14-dages gratis prøve
 • + Apps er blevet revideret
 • + Unblocks Netflix, iPlayer

Ulemper

 • – Dårlig Windows -klient
 • – Nogle session logging
 • – Ingen P2P
 • – Over gennemsnitlige priser

Hvorfor kan du stole på Techradar

Vi bruger timer på at teste hvert produkt eller den service, vi gennemgår, så du kan være sikker på, at du køber det bedste. Find ud af mere om, hvordan vi tester.

Krypter.Mig er en populær VPN -udbyder, der ejes af Stackpath, virksomheden bag IPVanish, StrongVPN og andre VPN -mærker.

Hjemmesiden har minimale detaljer om de funktioner, du får med denne VPN, delvis fordi det ikke har mange. Der er ingen P2P -support, ingen evne til manuelt at installere tjenesten på routere eller andre enheder, ingen sikker DNS, malware -blokering eller noget endda svagt overraskende.

Selv basale detaljer som antallet af tilgængelige lande eller placeringer er ikke lette at finde. Er du nysgerrig efter protokolstøtte eller fjernelse af evner? Krypter.Mig er stramt lippet om de fleste ting – irriterende, når vi er vant til meget mere gennemsigtighed fra dem som ExpressVPN.

 • Vil prøve at kryptere.mig? Tjek webstedet her
  Krypter.ME VPN -abonnementsmuligheder:
 • 1 månedsplan – $ 9.99 pr. Måned ($ 9.99 samlede omkostninger)

Selvom virksomheden hævder, at dette handler om at holde tingene enkle og fokusere på ‘behovene hos gennemsnitlige internetbrugere’, bruger webstedet regelmæssigt teknisk sprog.

En liste over pluspoint på forsiden af ​​webstedet indeholder genstande som ‘Deploy private slutpunkter i et-klik’, ‘Brug af et Docker-billede betyder hurtig implementering overalt’, og påpeger, at hvis du ‘vil køre dit eget private slutpunkt ‘,’ Vi udgiver vores slutpunktsoftware på GitHub.’Er disse ting virkelig enklere og mere relevante for’ behovene hos gennemsnitlige internetbrugere ‘på udkig efter en VPN, end noget i retning af’ vi støtter disse mange byer i, at mange lande ‘?

Det er en skam, der krypterer.Mig er ikke mere kommende, fordi virksomheden har flere funktioner værd at prale af.

70 lokationer i mere end 40 lande giver dig masser af muligheder, for eksempel. Nogle virksomheder har endnu flere valg – Hidemyass hævder 280 lokationer i 190 lande, for eksempel – men krypteret.Mig mere end dækker det grundlæggende, og dens placeringer spredes mere vidtgående, end du normalt ser andre steder.

Der er et komplet sæt apps til iOS, Android, Windows og Mac og endda Amazon Fire OS 5.0.

Træt af irriterende grænser for enheder eller samtidige forbindelser? Krypter.Mig er også, så det har ikke noget.

En smart auto-forbindelsestilstand overvåger de netværk, du bruger, og forbinder automatisk til kryptering.mig, når du får adgang til noget usikkert. Ingen grund til at huske at lancere appen for at gøre dette manuelt, kryptere.mig håndterer alt for dig.

Stadig ikke overbevist? Krypter.Mig tilbyder en 14-dages gratis prøve, ingen kreditkortoplysninger kræves, hvilket er en så god aftale, som du finder overalt.

Planer og priser

Krypter.ME -planer er kun gennemsnitlig værdi, men virksomheden kompenserer for dette med en reel faktureringsfleksibilitet.

Brug kun en VPN til en hurtig tur, måske? Et uges pas kan være din for kun $ 3.99, en stor forbedring af $ 10- $ 13, du ofte bruger på mindst en månedskonti andetsteds.

Månedlig fakturering er en rimelig $ 9.99, men den årlige plan ser dyr ud til $ 8.33 om måneden eller $ 99.99 Upfront. Surfshark tilbyder to gange abonnementslængden for mindre end halvdelen af ​​kontanterne (2 år for $ 1.99 om måneden eller $ 47.76 i alt).

Krypter.Mig kompenserer dog for dette med sine ‘familier’ planer. Disse kan beskytte op til fem familiemedlemmer og alle deres enheder for i alt $ 12.99 faktureret månedligt ($ 2.60 pr. Bruger). Der er også en årlig plan, selvom besparelserne er minimale til $ 12.50 om måneden eller mindst $ 2.50 pr. Bruger.

Hvis du ønsker at sikre din virksomhed, skal du kryptere.MEs hold planlægger at beskytte så mange teammedlemmer, som du har brug for for $ 7.99 hver pr. Måned (mindst to eller $ 15.98) og inkluderer central ledelse og fakturering.

Mens det er dagsværdi (Nordvpns teamplaner starter fra $ 9 pr. Bruger pr. Måned), opkræver nogle udbydere meget mindre. Windscribe’s ScribeForce tilbyder alle sine regelmæssige funktioner plus webledelse og centraliseret fakturering for kun $ 3 pr. Måned (minimum af fem brugere, så en månedlig $ 15 i det tilfælde).

Bedst af alt, og som vi nævnte ovenfor, hvis noget af dette lyder interessant, kan du prøve fuld service i 14 dage, ingen betalingsoplysninger kræves. I betragtning af at mange udbydere ikke længere har nogen form for prøve, er dette meget imponerende.

Privatliv

At finde ud af, hvad en VPN -udbyder gør med dine data, kan være en kamp. I vores anmeldelser pløjer vi ofte gennem tusinder af ord med små print, ofte stillede spørgsmål, supportsider og mere, og vi kommer stadig ikke med nogen reelle svar. Men krypterede.mig gør ting anderledes, med måske den klareste og mest detaljerede privatlivspolitik, vi nogensinde har set.

Alle sektioner har klare og ligefremme resume uden kompliceret legalese. Læs videre og uundgåeligt er der meget mere detaljeret, men teksten er præcis, godt formateret, og den fortæller dig nøjagtigt, hvad du har brug for at vide.

Tag f.eks. Logning. Virksomheden forklarer, at selv om det ikke overvåger, hvor du går online, opretholdes en rekord af dine sidste 16 dage med sessiondata: Den indkommende IP -adresse, den virtuelle IP, de byte sendt og modtaget, den tid, du er Tilsluttet og kildehavnen for hver udgående forbindelse med start- og sluttider. (Den sidste registrerer eksistensen af ​​en forbindelse, men ikke hvor den går hen.)

Hvorfor? Virksomheden siger, at det giver dem mulighed for at svare på klager. Hvis nogen har brugt kryptering.Mig til at sende spam eller hacke et system, efter at have sessionregistre gør det muligt for virksomheden at finde lovovertræderen, videregive klagen til dem, eller måske tage nogle yderligere handlinger (ikke ‘kalde politiet’, mere som ‘afslutte kontoen’), hvis Forseelsen er alvorlig.

Dette gør ikke meget forskel for de fleste mennesker, og hvis du kun bruger tjenesten til at fjerne blokering af Netflix eller sende e -mails, er du måske ligeglad med. Men hvis du har brug for en ægte nul-log VPN, krypterede kryptering.mig er det ikke.

Virksomheden leverede bedre nyheder i september 2019, da det annoncerede resultaterne af en offentlig revision. Krypter.Mig havde indgået rådgivning om konsulentsikkerhed for grundigt at teste sine apps ‘og i begrænset omfang krypteringen.mig websted ‘og udstedte en fuld rapport. Der blev kun fundet to sårbarheder, en lav sværhedsgrad, et medium, og begge blev rettet, før rapporten dukkede op.

Dette er dog ikke den mest grundige revision, vi har set. Det dækkede kun apps i detaljer, for eksempel, og selv da fik sikkerhedsinnovation ikke kilden.

Der er heller ikke nogen klar forpligtelse til løbende revisioner. Kontrast det med TunnelBear, der nu har årlige revisioner af sin hele kodebase, serverinfrastruktur, websted og apps.’

Krypter dog.Mig viser stadig langt mere gennemsigtighed end langt de fleste af konkurrencen, og det får derfor en stor tommelfinger fra os.

Kom godt i gang

Tilmelding til kryptering.Migs retssag var lige så let som at levere og verificere vores e -mail. Et klik tog os med til et kontoområde på webstedet, hvor vi kunne downloade apps til Windows, Mac, Android, iOS og Amazon Fire.

Webkonsollen har ikke den nørdighed på lavt niveau, du får med nogle udbydere (ingen vejledning om sideload af Android-apps eller opsætning af brugerdefinerede OVPN-filer her). Mange vil dog se den slags enkelhed som et pluspunkt og kryptere.Mig har andre fordele. Du kan f.eks. Eller hvis du har brug for at administrere din konto, er der ingen af ​​de sædvanlige browsing omkring indlejrede menuer eller tabbede paneler – bare rulle til bunden af ​​konsollen, og alt hvad du har brug for præsenteres i et par linjer.

Vi downloadede og forsøgte at installere Windows -klienten. Forsøgte og mislykkedes, da installatøren advarede om, at ‘installation af kryptering.Mig kræver at ændre en indstilling, der er i konflikt med en sikkerhedspolitik, der er indstillet på din computer. Krypter.Mig kan ikke installeres.’Vi prøvede at genstarte, rydde vores midlertidige mapper, afinstallere alle apps, vi troede kunne være modstridende, kontrollere Windows og registreringsdatabasen for relaterede indstillinger – men havde ikke held.

Dette virkede som en god chance for at prøve at kryptere.Mig støtte. Supportwebstedet er fattige, der indeholder få artikler, hvor de fleste af dem er dateret og kort på detaljer, så vi åbnede en live chat -session. På trods af at være på position nr. 1 i køen, tog det mere end 10 minutter, før en agent ankom. Det er et problem med sikkerhedspolitikker, sagde han (ja, ja, fejlmeddelelsen fortalte os det). Han spurgte derefter, om vi havde nogen tredjeparts antivirus på systemet? Nej, det gjorde vi ikke. Vi blev derefter bedt om at oprette en ny bruger på vores system, logge ind og installere fra den konto, i stedet.

Selvom installation fra en ny brugerkonto er fornuftig fejlfindingsråd som hovedregel, er vi ikke sikre på, hvor godt det ville gå ned med kryptering.Migs målgruppe for ‘gennemsnitlige internetbrugere’, hvis prioritet er enkelhed. Vi prøvede det alligevel og krypterede.Mig nægtede stadig at installere.

Når vi skifter til fuld-on nørde-tilstand, oprettede vi og analyserede logfiler, kontrollerede nøglesystemindstillinger, inspicerede krydsen.ME MSI -fil, kontrollerede begivenhedsloggen og mere og sendte en e -mail for at kryptere.mig med enhver vigtig detalje.

Nogle supportteam ignorerer denne form for dybdegående rapport på lavt niveau, men krypteres til sin kredit, krypter.Mig svarede straks og sagde, at det havde videregivet vores data til en af ​​sine Windows -udviklere. Den næste dag ankom en meddelelse med et simpelt forslag: find, og hvis det er nul, skal du indstille den til en, og prøv igen. Det var nul, vi ændrede det til en, og det løste problemet.

Krypter.Mig startede en dårlig start med installationsprogrammets vildledende fejlmeddelelse (det var ikke et sikkerhedspolitisk spørgsmål) og førstelinjesupports oprindelige manglende evne til at hjælpe. Udvikleren reddede næsten situationen på egen hånd ved straks at diagnosticere det (meget usædvanlige) problem og give os rettelsen. Men vi er stadig tilbage og spekulerer på, om brugere, der ikke var i stand til at indsamle sammen og sende så meget diagnostisk information, ville have set det samme resultat.

Windows -klient

Krypter.Mig til sidst installeret, vi klikkede på systembakkeikonet, og en simpel pop-up dukkede op med en kryptering af mig-knappen sammen med lille placering og indstillingsikoner.

Pop-up viste en grøn baggrund med et hvidt kryds, som vi har mistanke om, at mange brugere ville antage, at de er beskyttet. Dette er dog faktisk ikke sandt, og du skal læse en langvarig statusbeskrivelse for at finde ud af: ‘Din forbindelse til at identificere. er et betroet netværk, men ikke krypteret med det hurtigste tilgængelige sæt som din transporter.’

Det ‘identificerer. ‘Fylder os ikke med selvtillid, da det formodentlig betyder, at klienten ikke har fundet ud af vores netværksnavn, og koden er ikke smart nok til at håndtere det og vise noget bedre (‘ ukendt ‘).

Henvisningen til en ‘transporter’ er krypteret.mig-tale for ‘placering.’Din transporter kan være en by, et land eller’ hurtigst tilgængeligt ‘for at finde den bedste server til din nuværende placering. Det er let nok at forstå, men vi kæmper for at se, hvorfor kryptering.mig synes at opfinde ny jargon er nyttigt for brugerne.

Statuslinjen er ikke straks opdateret med din seneste valgte placering, heller (åh, undskyld: din valgte transporter). Antag, at du opretter forbindelse til London, luk forbindelsen, skift transportøren til New York. Statuslinjen vil stadig sige, at du ikke er krypteret med London, der er indstillet som din transporter ‘, forvirrende, indtil du har tilsluttet igen.

Klik på knappen Krypter mig lancerede en IKEV2 -forbindelse (der er ingen støtte til OpenVPN eller andre protokoller), at få os online på meget få sekunder.

Der er lidt feedback om forbindelsestilstand. Klienten bruger ikke desktop -meddelelser til at fortælle brugerne, når det forbinder eller afbryder, så du ved ikke med sikkerhed, medmindre du ser på klientkonsollen. Selv der, krypterede.Mig er mindre end intuitiv; Med grøn betydning ‘VPN off’, bliver klienten blå til at indikere ‘VPN på.’

Klienten ser ikke ud til at overvåge din forbindelsestilstand, heller ikke. Vi lukkede med magt vores forbindelse, og selvom den underliggende kryptering.mig motor igen forbundet inden for få sekunder, kunden udviste en eneste alarm for at fortælle os, hvad der skete.

Oven i det er der ingen dræbskontakt til at beskytte dig, hvis VPN mislykkes. Da vi lukkede krypteringen.Mig -forbindelse, vores virkelige IP -adresse blev synlig for omverdenen. Det var skjult inden for få sekunder, men hvis klienten ikke havde været i stand til at oprette forbindelse igen, måske på grund af en serverfejl, kunne vi have været sårbare, indtil vi tilfældigvis kontrollerede klientgrænsefladen.

En grundlæggende indstillingsdialog inkluderer et transporterområde, hvor du er i stand til at vælge din standardplacering. De fleste apps har deres ‘automatiske’ indstilling øverst på listen, som du bruger den så ofte, men hvis den ikke i øjeblikket er valgt, viser Windows -klienten sin ‘hurtigste tilgængelige’ mulighed midt på placeringslisten (sekvensen Kører Estland, hurtigst tilgængelig, Finland). Du vil hurtigt finde ud af det, men det er et andet underligt touch, der forringer den samlede brugervenlighed.

Der er bedre nyheder i klientens evne til automatisk at oprette forbindelse, når du får adgang til utrættelige netværk. At indstille dette er mere akavet end det burde være, fordi klienten ikke tillader dig at vælge mellem en liste over lokale netværk, og tvinger dig i stedet til at indtaste et netværksnavn. Det fungerer dog, og klienten kan gøre livet lidt lettere ved automatisk at stole på Ethernet og cellulære netværk.

Mobile apps

Krypter.Migs Android -app har nogle større grænsefladeforbedringer over sin Windows -fætter. Ud går for eksempel den forfærdeligt basale rulle liste over placeringer; Ind kommer et pænt panel, der organiserer servere på kontinent, med en separat favoritfane til dine mest almindeligt anvendte placeringer.

Appen forbliver dog let at bruge, og selvom den er meget rettet mod begyndere, er der en håndfuld avancerede muligheder.

Du kan have krypteret.Mig sikrer automatisk forbindelser til ikke -betroede netværk, for eksempel. Split tunneling support muliggør valg af apps, du ikke ønsker at gå gennem VPN. Og en auto-sikker ordning fungerer som en dræbskontakt, der blokerer internetadgang, hvis VPN falder.

Krypter.ME’s iOS -app er en tæt visuel kamp for Android -appen og er lige så ligetil og let at bruge. Der er meget få muligheder eller indstillinger – ‘Ændringsprotokol, hvad er en protokol?’ – men det er meget mindre af et problem med iOS VPN -apps, som generelt har meget få funktioner sammenlignet med Android- eller desktop -udgaver. En fremragende App Store -vurdering på 4.5 foreslår, at de fleste brugere også er meget tilfredse med denne tilgang.

Hvis der er et lille problem her, er det, at apps ikke ser ud til at blive opdateret meget ofte (i skrivende stund, det er 98 dage siden den sidste iOS -opdatering, 124 dage for Android.) Når man ser tilbage på iOS -historien, er det temmelig typisk: appen har set 10 opdateringer i løbet af de sidste to år, og meget få af dem tilføjede nogen væsentlige funktioner.

Stadig, hvis appen fungerer og gør alt hvad du har brug for, er det ikke en big deal og samlet kryptering.Migs mobile tilbud fungerede meget godt.

Ydeevne

Krypter.Mig fremsætter ikke nogen påstande om dets websted, der ikke blokerer for at blokere evner og siger, at forsøg ‘måske eller måske ikke fungerer på et givet tidspunkt’ og ‘dette er ikke et marked, som vi tjener.’

Vi prøvede tjenesten med et par platforme, alligevel, og det gjorde meget bedre end virksomhedens officielle linje kunne antyde, at det at få os ind i os YouTube, BBC iPlayer, UK og US Netflix (Disney+ og Amazon Prime Video var de eneste fejl). Krypter.Mig er tydeligvis ikke det bedste blokeringsvalg, fordi virksomheden ikke er forpligtet til at støtte disse tjenester i fremtiden, men lige nu er det i det mindste en rimelig kunstner.

Der var endnu bedre nyheder i vores lækketest. Krypter.MEs apps gjorde et fremragende privatliv med at bevare job, uden DNS eller WebRTC lækager for at kompromittere vores identitet, og vores browsing blev beskyttet på alle tidspunkter.

Gå videre til de endelige hastighedstest, vi fandt, at vores lokale britiske servere administrerede i gennemsnit 67 Mbps på en 75 Mbps testlinje, meget tæt på det maksimale, vi ville forvente af enhver VPN.

Det virkelige højdepunkt kom dog i vores amerikanske tests, hvor krypterede.Mig leverede en usædvanligt konsistent 225-240 Mbps på vores 600 Mbps-forbindelse. Vi har set en håndfuld VPN’er give bedre resultater for nylig-Nordvpn administrerede 260-290 Mbps, hurtig en variabel, men hurtig 275-400 Mbps-men krypter.Migs præstation trampede over det meste af konkurrencen.

Endelig dom

Krypter.Mig er meget hurtig sammen med at være brugervenlig, og det kan fungere godt for mobilbrugere. Men dens session logging, pris, dårlig Windows-klient og allround mangel på funktioner gør det svært at fuldt ud anbefale, når udbydere som ExpressVPN findes i verden.

 • Vi har også fremhævet de bedste VPN -tjenester