Krypter.mig eero

Downloadet

Sikring af din internetforbindelse

Eero Plus med kryptering.Mig: nu tilbyder VPN

Et virtuelt privat netværk (VPN) er blevet en af ​​de bedste måder at holde din online forbindelse privat og sikker på. Vi ved, at sikkerhed er vigtig for vores kunder, og vi er glade for at arbejde med kryptering.Mig til at levere en premium VPN -service, når du tilmelder dig Eero Plus .

Hvis du bruger offentlige hotspots på steder som lufthavne, hoteller og caféer (som de fleste af os gør), kan dine oplysninger potentielt blive opfanget eller sporet – hvilket giver dårlige aktører eller uvenlige virksomheder adgang til dine personlige data. Her er hvor en VPN kommer godt med. En VPN tilføjer et lag af beskyttelse for dine oplysninger ved at oprette en sikker forbindelse mellem dine enheder og kryptering.mig servere. Da en VPN krypterer de data, der rejser mellem den enhed, du bruger og internettet, vil alle opfangede data ligne gibberisk for en angriber, hvilket holder din online aktivitet sikkert mod nysgerrige øjne .

Sikring af din internetforbindelse

Krypter.Mig gør det let for Eero Plus -medlemmer at installere deres VPN -klient på deres telefon, computer eller tablet og skaber øjeblikkeligt en sikker forbindelse uden at gå gennem nogen forhindringer. Abonner på Eero Plus i dag for at få adgang til at kryptere.Mig og andre topklassificerede sikkerhedsapps.

Del dette:

  • Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
  • Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
  • Klik for at dele på LinkedIn (åbner i nyt vindue)
  • Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Hvor krypteret.Mig holder dine oplysninger sikre

Kvinde, der arbejder fra café på computeren

Efterhånden som flere af vores liv sker online, bør vi alle være på udkig efter at forbedre måderne, hvorpå vi sikrer vores oplysninger, især når vi får adgang til internettet, mens vi er væk hjemmefra. Det er her VPN’er kommer ind. En VPN, der står for Virtual Private Network, er et værktøj, der giver dig en privat forbindelse til internettet. Og VPN’er, såsom kryptering.Mig, hjælp til at holde dine oplysninger sikre og sikre.

Hvordan virksomheder indsamler dine oplysninger

For at forstå, hvordan VPN’er hjælper med at holde dig i sikkerhed, lad os først undersøge, hvorfor de er nødvendige. Hver gang du besøger et websted, sender du en anmodning til webstedets server, og webstedet sender data tilbage, der indlæses som et websted på din computer (OK, det er lidt mere teknisk end det, men vi prøver at beholde tingene enkel). Mens de fleste af os forstår, hvordan vi modtager data fra et websted, overser vi ofte, hvor meget data der sendes til disse virksomheder.

Farerne ved offentlige netværk

Mange er opmærksomme på, at offentlige wifi -netværk ikke er sikre, men nu, hvor vi forstår lidt mere om den måde, hvorpå information sendes online, kan vi forstå, hvorfor disse offentlige netværk er så problematiske. Ved at give andre adgang til det netværk, som vi deler oplysninger om, bliver vi sårbare over for de personer, der stjæler disse data. Hackers kan stjæle hele datasæt fra netværket og kan endda snuppe på din enhed og i det væsentlige lytte til din aktivitet, herunder men ikke begrænset til adgangskoder og anden følsom information.

Hvordan VPN’er holder dine oplysninger sikre

En privat tunnel til at beskytte dine data mod nysgerrige øjne

VPN’er fungerer på to primære måder at beskytte dine data på. Den første er, at de leverer en privat kanal til din online aktivitet. Forestil dig for eksempel, at du er på et offentligt WiFi -netværk, som i netværksudtryk er som en offentlig gade. Ved hjælp af kryptering opretter VPN en privat tunnel, som du kan sende oplysninger ned. Denne tunnel beskytter dine oplysninger mod nysgerrige øjne.

En anonym formidler

Den anden måde, det beskytter dig på, er ved at fungere som en anonym formidler. Som diskuteret, når du får adgang til et websted, overføres data fra din computer til webstedets server. Med en VPN sendes din trafik via VPNs server først. VPN sender derefter anmodningen til webstedets server – hvor den oprindelige anmodning kom fra – tilbagefører webstedets data via sin server, og derefter sender de disse data til din enhed. Krypter.Mig gemmer ikke nogen af ​​de data, de modtager fra deres kunder. Følgelig overføres dine netværksadresseoplysninger ikke til eller gemmes på andre webstedsservere, som du muligvis besøger.

Eero sikker+ og krypteret.Mig beskytter dine følsomme oplysninger

Alle Eero Secure+ -medlemmer modtager adgang til kryptering.Mig, en VPN i verdensklasse, der hjælper med at forhindre, at dine følsomme oplysninger bliver udsat eller stjålet. Med kryptering.Mig som din VPN -løsning kan du med sikkerhed få adgang til offentlige netværk og kan sikre dine data mod almindelige WiFi -sårbarheder.

Lær mere om, hvordan Eero Secure+ med kryptering.Mig kan hjælpe med at beskytte dig og din familie mod risikoen ved at bruge offentlige WiFi -netværk.