Hvordan man når ipvansk kundesupport

Désiré har muset og skrevet om teknologi i løbet af en karriere, der spænder over fire årtier. Han dablede i webstedsbyggere og webhosting, da DHTML og rammer var på mode og begyndte at fortælle om teknologiens indvirkning på samfundet lige før starten af ​​Y2K -hysteriet ved slutningen af ​​det sidste årtusinde.

Ipvanish anmeldelser

Jeg var ikke i stand til at logge ind og kontaktede teknisk support, der hjalp med at ordne det ud. Som et forslag, hvorfor kan ikke IP forsvinde sende en tæppe -e -mail til alle brugere for at rådgive om, at der er behov for en ændring som ‘Fuld e -mail -adresse til appen’.
Dette skal være let og spare dem for at få masser af tekniske supportforespørgsler. Tilfreds med IP forsvinder, men vil shoppe inden næste fornyelse, da prisen er ret høj for australske brugere.

Erfaringsdato: 14. september 2023

Vores 2022 -gennemsigtighedsrapport er landet

4 dage siden

Har været lang tid kunde af IP ..

Har været lang tid kunde hos IP forsvinden. Stol på dem fuldstændigt. Fremragende og overkommelig.

Erfaringsdato: 16. september 2023

12. september 2023

Jeg er ved at afslutte med min ..

Jeg er ved at afslutte med mit 3. år med at have ipvansk som min VPN. Jeg kontaktede support og fik en lavere pris for at blive hos dem i endnu et år. Tjenesten er stor og har ikke haft nogen problemer undtagen mit ipvanske modem stoppet med at arbejde. Så nu bruger jeg bare appen, og alt er godt.

Erfaringsdato: 23. august 2023

11. september 2023

Brugere familie i flere år

Jeg har brugt ipvanish i flere år nu uden hikke. Et spørgsmål blev løst inden for en dag. Jeg vil fortsætte med at bruge denne app og vil anbefale andre. Mine børn bruger også denne app

Erfaringsdato: 10. september 2023

En time siden

Det var meget let at installere og bruge og ..

Det var meget let at installere og bruge, og indtil videre fungerer det som annonceret,

Erfaringsdato: 20. september 2023

For 20 timer siden

God VPN med god kundeservice

Indtil videre så god let at få tilsluttet, og de har god hjælp, hvis du har brug for det

Erfaringsdato: 20. september 2023

3. september 2023

Stort set privat netværk

Ipvanish har brugt ipvanish de sidste 3 år primært på Linux, lejlighedsvis på pc og Android. Det faktum, at det er tilgængeligt krydsplatform, er vigtig, og den har en omfattende spredning af VPN -servere.

Opgradering fra Ubuntu 20.10 brød mine VPN -forbindelser og surfe på nettet var ubrugelig. Efter kontaktkundesupport havde jeg dog en løsning inden for en uge, som eksplicitet fortalte mig problemet og løsningen.

Mærket for en rigtig god organisation er støtteniveauet, efter at de har dine penge, og IPVanish var hurtige, professionelle og kyndige; højt anbefalet.

Erfaringsdato: 03. september 2023

For 7 dage siden

har været hos Ipvanish for flere ..

har været med ipvanish i flere år, jeg er meget tilfreds, jeg har været nødt til at afinstallere det flere gange for at gøre ting på min pc, det geninstallerer altid meget let

Erfaringsdato: 12. september 2023

2. september 2023

Jeg har haft ipvanish i 3 år

Jeg har haft ipvanish i 3 år nu og elsker tjenesten. Jeg har haft et par mindre problemer gennem årene, og hver blev løst med online chat -tjenesten. Wireguard er den hurtigste VPN -protokol, der skal bruges. Tak for det! Jeg har ikke haft noget problem med at forhandle en bedre fornyelsespris årligt. Jeg ønsker, at de loyale kunder ville få en bedre sats. Der er mange VPN -tjenester derude til billigere priser, men jeg bliver med ipvansk, fordi det fungerer. Første gang, hver gang! Tak for et fantastisk produkt!

Erfaringsdato: 02. september 2023

4 dage siden

Sørg for at annullere dit abonnement.

Jeg tilmeldte mig denne service og tænkte, at det var en god aftale, men efter det andet år besluttede jeg, at jeg ikke ville fornye, da jeg ikke brugte den.
Jeg modtog en e -mail fra PayPel, der sagde, at den havde automatisk fornyet, så sendte dem øjeblikkeligt, men de informerede mig om, at når det først havde fornyet, ville de ikke tilbagebetale mine penge. Dette føles virkelig underhånd og ikke den måde, som legitim virksomhed fungerer på. Jeg føler mig svindlet!

Erfaringsdato: 18. september 2023

Svar fra IPVanish

Hej Ben, overvej venligst at nå ud til os på [email protected], vi kan hjælpe med at løse dette for dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

3 timer siden

Som det står på tin

Enkel, effektiv og god værdi

Erfaringsdato: 20. september 2023

7. september 2023

Oplevet et problem og anmodet om ..

Oplevet et problem og anmodet om hjælp. Hjælpesponsen var øjeblikkelig, jeg fulgte rådet, og inden for et minut blev problemet løst. En førsteklasses service fra et førsteklasses firma.

Erfaringsdato: 02. september 2023

4 dage siden

Brug dine penge med en anden service

Dette er langt en af ​​de værre kundeserviceoplevelser, jeg nogensinde har haft. Først stoppede tjenesten med at lade mig logge ind, så jeg stoppede med at bruge den. Jeg var ikke i stand til at logge ind på min konto og annullere inden fornyelsesdato. Efter at have kontaktet og spildt over en time var problemet ikke løst. De nulstiller endda adgangskoden, og jeg kopierer og indsatte og kunne stadig ikke komme ind. Deres svar var bare genstart computeren og prøv igen senere. De kundeservicemedlem, jeg behandlede, fik mig til at føle, at jeg var en løgner og dum (Myco og irsk). Hvis du overvejer at bruge denne VPN -service, skal du ikke. Jeg vil kontakte min bank over den falske afgift og derefter indgive en klage til BBB. BLIV VÆK.

Erfaringsdato: 18. september 2023

Svar fra IPVanish

Hej, vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Overvej venligst at nå ud til os på [email protected] fra din konto -e -mail, så vi kan gennemgå din sag yderligere og hjælpe med at løse dette til dig ASAP. Vi ser frem til at høre fra dig.

Opdateret 12. september 2023

Se hvad de opkræver ved fornyelse

Havde jeg ikke fået opkrævet en gebyr, blev jeg ikke enig i og måtte komme i kontakt med kundeservice, men da jeg talte med Albert gjorde han det absolut rigtigt. Jeg hader, at når det kommer til fornyelsestid, skal kunder som mig selv ringe, affald, bede om en bedre sats, det er bare ikke rigtigt. Andre vil have min forretning, hvorfor giver jeg det ikke til dem?

Erfaringsdato: 22. august 2023

Opdateret 2. september 2023

Fornyelsesproces

Jeg har fået IP forsvundet i tre år nu og har ikke haft nogen problemer, der ikke kunne løses med en e -mail eller telefonopkald. Jeg betjener stadig en bærbar computer ved hjælp af Windows 7. De gav mig en VPN -version til at rumme mit operativsystem (OS), selvom de bruger opgraderede versioner til aktuelle operativsystemer. De ændrer altid mine årlige omkostninger til et lavere beløb. Men jeg er nødt til at kontakte kundeservice omkring fornyelsestid for at forhandle om en prisændring. Hvis noget, vil jeg gerne foreslå din virksomhed, for de abonnenter, der har en langvarig ordre med dine tjenester, når en person kommer til årlig fornyelse, skal IP forsvinde belønning og annoncerer udelukkende til disse kunder, på forhånd, en reduceret Fornyelsesgrad for at inspirere til gentagelses/tilbagevendende service. I stedet for at have kundekontakt og prikken en reduceret sats. Der er så mange VPN -tjenester, der altid reklamerer for gode tilbud til at stjæle forretning væk fra dig. Kunder kan lide at have opmærksomhed. Det får os til at føle os, selvom vi allerede ved dette. Validering, hvis du vil. Når en kunde får en reduceret fornyelse af fornyelse af fornyelse af fornyelse, gør det processen og beslutningen let. Let er godt. Beløn ​​loyalitet og ophidser dine kunder. tak skal du have. Dale

Erfaringsdato: 31. august 2023

23. august 2023

Auto fornyelse var høj

Auto fornyelse var høj. Jeg ringede til Ipvanish, og de gav mig en særlig aftale for at være en loyal kunde. De refunderede tilbage til min konto og sendte også e -mail meget professionel.

Erfaringsdato: 23. august 2023

13. september 2023

WaysPeed

Ja, det var let at installere ikke et problem meget tilfreds. tak skal du have

Erfaringsdato: 27. august 2023

12. juli 2023

IPVanish giver virkelig nem at bruge download, dashboard -indstillinger er lette at navigere.

IPVanish leverer virkelig nem at bruge software, der downloader på tværs af forskellige mobile enheder. Også deres kundeservicesupport er fantastisk! Spørgsmål bliver besvaret, og eventuelle systemglitches løses i løbet af 1 kontaktpunkt. Deres prisfastsættelse er også rimelig, og du får virkelig mere bang for din sorteper! Første gang bruger af VPN og meget tilfreds.

Erfaringsdato: 12. juli 2023

5 dage siden

Det fungerer …… men …….

Tjenesten fungerer … men du er nødt til at spilde halvdelen af ​​din dag for at prøve at få noget ændret på din konto, fordi du ikke får kontrol noget, selvom du betaler for det.

Erfaringsdato: 16. september 2023

Svar fra IPVanish

Hej Rob, vi er ked af at høre om din oplevelse. Vi vil gerne vide mere. Slip os en e -mail til [email protected] fra din konto -e -mail når det passer dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan man når ipvansk kundesupport

Kundesupportoperatør

Med 1.000+ servere i mere end 60 lande over hele kloden og avancerede teknologier såsom LAN -blokering (blokering af alle andre enheder fra at kommunikere med dine, når du deler et LAN -netværk) og OpenVPN Scramble (modvirker firewalls, der blokerer for OpenVPN -forbindelser), er det åbenlyst hvorfor Ipvansk betragtes som et af de bedre virtuelle private netværk (VPN) tjenester derude. Dens brede vifte af intuitive apps, konkurrencedygtige priser og strenge nul-logs-politik tilføjer kun en omfattende service.

Lad os sige, at du har nogle spørgsmål til IPVanish -teamet, uanset om du har et problem at diskutere eller en generel forespørgsel. Ingen stress, deres kundeservice er tilgængelig for at hjælpe dig døgnet rundt. Denne trin-for-trin-guide hjælper dig med at nå dem i en jiffy.

  • Tjek vores liste over Bedste VPN -tjenester

Valgmulighed nr. 1 – Live hjælp

1. Gå til webstedet

Åbn din yndlingsbrowser og naviger til IPVanishs websted

2. Åbn hjælpevinduet

I nederste højre hjørne af webstedet vil du bemærke en lille grøn boks med et lille chatikon og ordet Hjælp ved siden af. Denne boks er synlig på hver side på IPVanish -webstedet. Ved at klikke på boksen åbner et pop-up-hjælpsvindue, hvor du kan indtaste din forespørgsel. Når du har indtastet spørgsmålet, modtager du automatisk links til foreslåede svar.

3. Skift til live chat

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter, skal du trykke på det grønne Live chat knappen i nederste højre hjørne af hjælp til Popup -vinduet.

4. Præsentere dig selv og stille dit spørgsmål

Du vil se en formular, der beder dig om at introducere dig selv eller tilmelde dig med din Facebook- eller Google+ konto. Nedenfor kan du vælge, hvilken afdeling din forespørgsel refererer til (faktureringsstøtte, salg eller teknisk support). Skriv derefter din forespørgsel og tryk på Begynd at chatte knap. Du får et svar fra et medlem af Ipvanish -teamet på kort tid.

Mulighed nr. 2 – Supportcenter

1. Gå til webstedet

Naviger til Ipvanish internet side I din webbrowser.

2. Gå til supportcentret

Klik for at nå supportcentret Hjælp I den øverste højre del af webstedet.

3. Vælg din mulighed

Supportcenteret har en række muligheder, du kan vælge imellem. Du kan indtaste dit spørgsmål i det tomme felt, der siger Hvordan kan vi hjælpe dig?, Du kan vælge at e -maile kundesupportteamet ved at klikke på E -mail -support knap, kan du kontrollere, om din forespørgsel er blandt Ofte stillede spørgsmål, Eller du kan gennemse igennem Supportkategorier Og prøv at finde dit svar der.

4. Det er det!

Vi håber, du formår at få alle de svar, du søger fra Ipvansk Kundesupportteam.

Er du en professionel? Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Techradar Pro Newsletter for at få alle de bedste nyheder, mening, funktioner og vejledning, som din virksomhed har brug for for at få succes!

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du vilkår og betingelser og privatlivspolitik og er 16 år eller derover.

Ønsker Athow

Administrerende redaktør, Techradar Pro

Désiré har muset og skrevet om teknologi i løbet af en karriere, der spænder over fire årtier. Han dablede i webstedsbyggere og webhosting, da DHTML og rammer var på mode og begyndte at fortælle om teknologiens indvirkning på samfundet lige før starten af ​​Y2K -hysteriet ved slutningen af ​​det sidste årtusinde.

Mere om VPN

Udviklere kan nu opbygge censurbestandige apps med Googles nye værktøj

Fastestvpn lancerer ny dedikeret IP -funktion