IPVanish VPN Review

Contents

Når det kommer til streaming i Kodi med en VPN, ønsker vi ikke at blive ramt med ekstra gebyrer for det beløb, vi bruger det. Med Ipvanish kan du streame så meget indhold gennem deres VPN -service, som du gerne vil uden bekymring for nogen straf. Bemærk, at dette ikke inkluderer nogen begrænsninger, du kan have på den båndbredde, du bruger.

Ipvanish til Kodi

IPVanish giver en pålidelig og brugervenlig VPN -oplevelse til enhver bruger af Kodi. Det er i stand til at blive installeret på næsten alle populære enheder, vi taler om, når vi anbefaler en medieafspiller til brug sammen med Kodi. Oven i det er det prisen er en af ​​brancherne bedst. (I øjeblikket 25% rabat)

 • Let: Et af de første VPN -virksomheder, der leverer flere apps og platforme til at installere deres klient på.
 • Sikker: Sikker, stærk og fuldt krypteret med alt hvad du ville forvente af en VPN.
 • P2P kapabel: Fuldt beskyttet, hvis du bruger P2P- eller Torrent -streaming -tilføjelser i Kodi.
 • Overkommelig: Det er ikke den billigste, men det er forbandet tæt og deres altid annoncerende tilbud.
 • Apps: Navngiv din enhed og chancerne er, at der enten er en app, der kan installeres eller i det mindste en guide til, hvordan man gør det.

Ipvanish til Kodi Review

IPVanish er en af ​​de stort set promoverede VPN’er på internettet takket være sit store marketingteam inden for deres firma. Når det er sagt, bare fordi det er bredt forfremmet, gør det ikke altid nødvendigvis den bedste løsning som VPN -udbyder for Kodi. Heldigvis giver det dog stadig en konsekvent og stabil løsning for brugere, der leder efter en VPN at bruge sammen med Kodi.

Gennem de sidste par måneder har vi haft chancen for at bruge Ipvanish regelmæssigt ved at bruge det med tredjepartsaddons og premium sportsaddon med Kodi for at hjælpe os med at omgå et vist geo-følsomt indhold. Desværre fungerer IpVanish ikke med Netflix, og desværre er en masse VPN’er ikke længere (hvis du leder efter en check -out ExpressVpn), men IPVanish er stadig en dygtig VPN med det er ingen logfiler, delte IP’er og P2P -kapacitet. Der tilføjes deres stadigt voksende liste over serverplaceringer og for alt andet end Netflix er det en meget dygtig mulighed, når du vælger en Kodi VPN.

Den ensomme ulempe er virksomheden er baseret i u.S. For dem, der ikke er bekendt med, hvorfor dette er et problem, er det blevet nævnt, at en USA-baseret VPN muligvis ikke er en ideel løsning til samlet privatliv på grund af rygter fra Wikileaks, der antyder, at der kunne være warrants og sådanne på amerikanske udbydere i fremtiden. I dag har dog intet (vi har set) nogensinde foreslået, at dette er sket eller vil ske, så hvis du ikke bærer en tinfoil hat online, kan Ipvanish give dig en fremragende og hurtig service.

De er også udstyret med lavet til dine apps, der gør det til at installere det til en leg på Windows, Mac, Linux, Android, iOS og endda Firetv, der i sidste ende hjælper dig.

Prisfastsættelse og planer

For mange brugere, når du vælger en Kodi VPN, kommer det ned på prisen. Ipvanish leveres med en enkelt pris i tre forskellige prisstrukturer. Potentielle abonnenter kan se ud for at købe VPN på 1 måned, 3 måneder og 1 års planer med længere sigt, hvilket giver flere besparelser. Til $ 5.00 En måned er det rimeligt prissat sammenlignet med nogle andre, men falder på linje med vores liste over de bedste VPN -udbydere.

Den bedste værdi er din årlige plan, der vil se dig spare 73% og betale $ 3.25 om måneden i løbet af varigheden.

Ipvansk prisfastsættelse

Du kan betale med Ipvanish en håndfuld måder, men ikke længere i stand til at gøre det med Bitcoin (vi mener, at dette har at gøre med ny amerikansk lovgivning med hensyn til cryptocurrency), som igen for privatlivets fred kan være et problem.

IPVanish leverer en 7 -dages pengene tilbage -garanti for nogen af ​​de abonnenter, der ikke er tilfredse med deres Kodi -service.

Funktioner

Ipvanish kommer med alt hvad du kunne forvente af en top -niveau VPN -udbyder til Kodi. Mens andre har tilpasset sig, var Ipvanish et af de første par virksomheder, der leverede downloadbare apps på enheder som Chromebooks og Fire TV, hvilket gjorde det meget lettere at få opsætning og køre med en VPN -service.

IPVanish VPN -funktioner

Tilføj til det har 1000+ VPN -servere i over 60 lande, der i det væsentlige dækker hele kloden.

Nogle af vores foretrukne funktioner om at bruge Ipvanish med Kodi inkluderer:

 • Hurtige hastigheder med ubegrænset båndbredde
 • Ubegrænset P2P -trafik og anonym torrenting.
 • Op til 5 samtidige forbindelser på flere enheder.
 • Prisbarhed.

Ubegrænset båndbredde og pålidelige streaminghastigheder

Når det kommer til streaming i Kodi med en VPN, ønsker vi ikke at blive ramt med ekstra gebyrer for det beløb, vi bruger det. Med Ipvanish kan du streame så meget indhold gennem deres VPN -service, som du gerne vil uden bekymring for nogen straf. Bemærk, at dette ikke inkluderer nogen begrænsninger, du kan have på den båndbredde, du bruger.

Ubegrænset P2P og anonym torrenting

Tidligere trak en masse tredjepart Kodi Addons data fra websteder, som vi tilbyder indhold. Mens det stadig findes i dag, begynder vi at se brugen af ​​addons implementere P2P og torrenting for at forbedre hastigheder og ydeevne, men også afbøde risikoen, da det er slutbrugeren, der nu deler og streamer indholdet.

Hvis du finder dig selv at bruge en af ​​disse tilføjelser (sørg for at tjekke), vil du være glad for at vide, at IPVanish giver ubegrænset streaming og identitetsbeskyttelse mod torrenting, så du kan føle dig sikker ved at vide, at du er beskyttet online.

Op til 5 forbindelser

Hvis din husstand køres på Kodi, og du har flere kasser beliggende gennem dit hus, kan du føle dig godt tilpas ved at vide, at du ikke behøver at betale ekstra, da IPVanish giver dig mulighed for at oprette forbindelse til 5 enheder på samme tid. Andre VPN -udbydere varierer i dette, men IPVanish leverer 5, som er en af ​​de højeste samtidige forbindelsesmuligheder i øjeblikket.

Overkommelig og let at bruge

Det er ikke gratis og er måske ikke den billigste mulighed i det stadigt voksende VPN-marked, men IPVanish giver det bedste bang for din penge takket være den imponerende mængde funktioner, sikkerhed og brugervenlighed.

Glem alt om, at du bruger timer på at prøve at installere og sidelaste VPN -apks på din Android eller Firetv, med alle de apps, der allerede er lavet til dig, er det så simpelt som at tilmelde dig og downloade den app, du kører Kodi på. Tiden er penge, og vi kan godt lide tanken om at være i stand til at være i gang med en Kodi VPN på få minutter.

Sikkerhed og privatliv

Ipvansk sikkerhed og funktioner

Som de fleste Top-Flight VPN-udbydere, leveres IPVanish med alle de krypteringsprotokoller, der bør forventes. De fleste KODI VPN -brugere skal (og vil) vælge at bruge OpenVPN -protokollen, da det let er den bedste mulighed for den gennemsnitlige bruger. Det er vigtigt at vide, at selvom de fleste VPN -udbydere kører OpenVPN -protokollen, gør nogle ineffektivt.

IPVanish giver en pålidelig OpenVPN -implementering. Det er ikke den stærkeste på det tilgængelige marked, men er bestemt mere end tilstrækkeligt til at hjælpe med at dække dine spor, når du streamer i Kodi.

OpenVPN -indstillingen i IpVanish -appen hjælper med at give mulighed for at “tilsløre openvpn -trafik”, som vil hjælpe med at give et ekstra niveau af kryptering ved at forhindre ISP’er i at skelne forskellen mellem hvad der er og ikke er regelmæssig webtrafik, det er virkelig en bemærkelsesværdig funktion.

Vores eneste klage med ipvanish ville være, at den er baseret i u.S. For nogle kan dette muligvis ikke gøre meget forskel, når alt kommer til alt, vil du have en VPN, der fungerer, og Ipvanish gør det bestemt. At være baseret i U.S kan dog åbne ipvanish op til potentielle warrants fra dem som statslige agenturer som NSA og CIA.

Ydeevne

Valg af en VPN til Kodi kan til tider være en proces. Hvad der fungerer godt for nogle fungerer måske ikke godt for andre. Vores VPN -valg er baseret på gennemsnitlige tests fra streaming af visse tilføjelser, til at bruge sport, til at prøve hastighedstest baseret på flere placeringer.

Mens Ipvanish ikke var øverst på vores liste (lær mere) var det et tæt sekund med hensyn til en samlet VPN for Kodi. Hastighederne var konsistente, sikkerheden var stor, og det var utroligt let at få opsætning og begynde at se indhold inden for Kodi med IPVanish aktiveret.

Vores bedste løsning på dem, der søger en VPN, er at tilmelde sig, prøve det, og hvis det ikke fungerer kontaktstøtte for at tage dem op på deres 7-dages pengene tilbage-garanti.

Sådan installeres Ipvanish VPN på Kodi

Det er let at installere og bruge ipvanish med Kodi. Det er sandt, at du kan gå en mere teknisk rute, men de fleste brugere vil finde sig selv blot at downloade de ipvanske apps til deres valgte enheder og bruge det.

VPN -apps varierer fra udbydere, men IPVanish giver et stærkt fundament for de fleste Kodi -kasser, så du kan sætte dit sind roligt ved at vide, at det skal fungere på 98% af de mest populære streamingbokse på markedet.

Sådan installeres IpVanish på Android

At få opsætning er let, bare følg nedenfor.

Windows

Brug af ipvanish med Kodi på Windows er ligetil. Alt hvad du har brug for er følgende.

 • Tilmeld dig en IPVanish -konto og abonnement
 • Når det er komplet, skal du vælge Windows -appen til din pc
 • Indtast dine loginoplysninger, og vælg derefter, når du er logget ind, og opret forbindelse til en af ​​VPN -serverne.
 • Vent på bekræftelse af, at din forbindelse var vellykket og brug og stream indhold, som du normalt ville inden i Kodi.

Fire TV & Firestick

Det er sandsynligt, at en af ​​de mest populære enheder på markedet lige nu til brug af Kodi, Amazon Fire TV giver en overkommelig, men robust mulighed for at bruge sammen med Kodi. Desværre har mange VPN -udbydere ikke en oprindelig app til at installere på enheden, så vi sidder tilbage med sideloading af en APK fra VPN -udbyderen.

Det er ikke tilfældet med ipvanish. En af de første til at give en app til FireOS, den er så let som at logge ind på dit Fire TV eller Fire TV Stick og søge efter “Ipvanish” på enheden. Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode, når du har fået et abonnement og brug Kodi og din FiretV, som dit normalt ville.

Klik her for en komplet guide.

Android

Hvis du er en af ​​de mange, der bruger en anden Android -boks, er dette for dig. Desværre behandles ikke alle Android -bokse lige så du kan være nødt til at gøre noget sideload, hvis du ikke opsættes med Google Play -butikken.

Hvis det gør det, fantastisk! Log bare ind på playstore, søg efter ipvansk og download på din enhed. Derfra skal du bare indtaste dit brugernavn og din adgangskode og vælge en serverplacering.

Hvis du gerne vil have, at du kan lege med indstillingerne, men i de fleste tilfælde, skal standarden være tilstrækkelig for de fleste brugere.

Hvis du har brug for mere information eller måske lærer, hvordan du manuelt installerer, kan du tjekke den IPVanish Android -side her.

Ipvanish og Kodi konklusion

At vælge en VPN til Kodi kommer meget ned til det, der fungerer for dig. Ipvanish er pålidelig, sikker og giver mere end dygtige hastigheder til at streame indhold inden for Kodi alt sammen, mens du forbliver anonym.

Det markedsføres i vid udstrækning, men med god grund. IPVanish giver ikke kun en overkommelig VPN -mulighed, men også en, der er ekstremt let at konfigurere og bruge. Hvorfor spilde tid på at lære at sideload en APK eller app på din Kodi Media Player, når du bare kan downloade appen, indtaste dine kontooplysninger og vælge en VPN -server for at streame indhold fra.

Resultaterne kan variere fra bruger til bruger, men IPVanish er hjemsted for et af de største valg af VPN -servere på tværs af planeten, så hvis det ikke fungerer for dig, skal du prøve en anden, og chancerne er, at det vil forbedre din hastighed i Kodi.

Hvis du er fristet til at prøve ipvansk, men usikker, skal du tage dem op på deres 7-dages pengene tilbage-garanti og give det et skud. Vi tror, ​​du ikke bliver skuffet.

IPVanish VPN Review

Ipvanish desktop screenshot

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

Fakta-kontrolleret af Callum Tennent Yderligere test af Harry Ferrigno

Vores dom

Samlet bedømmelse:
9.08 9.1/10
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi beregner VPN -tjenestens samlede bedømmelse ved at kombinere klassificeringerne af flere testkategorier. Hver kategori vægtes som følger:

 • Politik for privatlivets fred: 20%
 • Hastighed: 20%
 • Sikkerhed og tekniske funktioner: 15%
 • Streaming: 15%
 • Brugervenlighed: 10%
 • Torrenting: 5%
 • Serverplaceringer: 5%
 • Omgås webcensur: 5%
 • Kundesupport: 5%

IPVanish er en fremragende VPN-logs, scoring 9.1/10 i henhold til vores testmetodologi. Det har en fremragende Fire TV-stick-app, og dens hurtige fildelingshastigheder er ideelle til torrenting. Det ejer også hele sit servernetværk og kan fjerne blokering af US Netflix. Impvansk er dog ikke godt til at omgå webcensur, og dens enhedskompatibilitet mangler konkurrenter.

Rangeret nr. 6 ud af 55 VPN’er

IPVanish VPN -kategori -vurderinger

 • Streaming

Ipvanish VPN Pros & Cons

Fordele

 • Nul-logs og ingen IP-adresse lækker
 • Streams US Netflix & BBC iPlayer
 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Bedste VPN til Fire TV Stick & Kodi
 • Ejer hele sit servernetværk

Ulemper

 • Ingen VPN -browserudvidelser
 • Ingen smarte DNS til Apple TV & Games -konsoller
 • Kill switch lækker på macOS
 • Ingen kill switch i iOS -appen
 • Fungerer ikke i Kina
 • Kan ikke fjerne blokering af HBO Max, Amazon Prime Video eller Hotstar

Hvorfor stole på vores anmeldelse?

Vi har brugt tusinder af timer på at teste og gennemgå 55 VPN -tjenester ved hjælp af vores uvildige gennemgangsproces for at anbefale dig den bedste VPN -software.

Her er nogle af vores centrale VPN -teststatistikker:

Samlede timer med test 30.000+
Ugentlige hastighedstest 3.000+
VPN -tjenester gennemgået 55
Streamingplatforme testet dagligt 12
IP & DNS lækketest udførte 9.500+
Hvor meget vi har brugt på at teste $ 25.000+

Grundlagt i 2012, er IPVanish en fremragende VPN -service, der konkurrerer med det bedste på markedet. Det har været en pålidelig VPN uden logs siden 2017, og dette ændrede sig ikke efter sin erhvervelse af 2019 af Ziff Davis.

Ipvanish er kendt for sine sikre og anonyme VPN -apps. Det forbliver vores bedste VPN til Fire TV Stick og et fremragende valg for P2P- og Kodi -brugere.

Til denne IPVanish-gennemgang sætter vi alle dens apps gennem vores interne VPN-testproces. Du kan se et resumé af vores fund i nedenstående tabel, eller du kan se, hvordan Ipvanish sammenligner med andre VPN’er senere i denne gennemgang.

Hvem skal få Ipvanish?

Få ipvanish hvis:

 • Du vil torrent anonymt. Ipvanish har hurtigere P2P -hastigheder end de fleste af sine konkurrenter og en privat logningspolitik for at sikre, at din torrentingaktivitet ikke kan knyttes tilbage til dig.
 • Du vil streame ved hjælp af Kodi. IPVanishs fremragende Fire TV-stick-app, sammen med sin politik uden logs og IP-lækage, gør det til et godt valg for Kodi.
 • Du vil oprette forbindelse til en fysisk VPN -server. IPVanish er en af ​​de få VPN-tjenester til at bruge et all-fysisk servernetværk (undtagen dets Indien-placering). Dette sikrer, at VPN -serveren, du opretter forbindelse til, altid vil være placeret i det land, den hævder at være i.

Undgå ipvanish, hvis:

 • Du vil få adgang til geo-begrænset streamingindhold. IPVanish kan ikke fjerne blokering af HBO Max eller Amazon Prime Video, og det kan kun få adgang til 3 Netflix -biblioteker. Der er heller ingen smart DNS -funktion til Apple TV eller Games Console -brugere.
 • Du er en erfaren VPN -bruger, der ønsker avancerede funktioner. Ipvansk dækker det grundlæggende godt (kryptering, protokoller, dræbskontakt), men det mangler de avancerede funktioner hos sine konkurrenter. Det har ikke fået nogen multi-hop-servere, dedikerede IP-adresser eller en annonceblokker.
 • Du skal omgå webcensur i et begrænset land. IPVanish har aldrig arbejdet i vores Kina -test, og sit websted advarer mod at bruge VPN i censurerede regioner.

Ipvansk videoanmeldelse

Før du læser vores dybdegående IPVanish-anmeldelse, skal du se vores korte video, der dækker de bedste og værste funktioner i VPN:

IPVanish VPN -nøgledata

Tilføj for at sammenligne

Datahætte Ubegrænset
Download hastighed 95 Mbps
Logningspolitik Ingen logfiler
Datalækager Ingen
Jurisdiktion USA (fem øjne medlem)
Servere 2.200
IP -adresser 40.000+
Lande med servere 53
US Netflix Ja
Torrenting Ubegrænset
Samtidige forbindelser Ubegrænset
Arbejder i Kina Ingen
Support 24/7 live chat
Billigste pris $ 2.99 /mo over 2 år
Gratis prøveversion 7 dage (betalingsinfo påkrævet)
Money-Back-garanti 30-dages pengene-tilbage-garanti
Officiel hjemmeside Ipvansk.com

Fart

Hurtige hastigheder på tværs af alle serverplaceringer

Hastighedsvurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi beregner VPN’s hastighedsvurdering ved hjælp af vores downloadhastigheder, uploadhastigheder og ping (latency) målinger.

Vi tester regelmæssigt VPN’s lokale og internationale hastigheder ved hjælp af en dedikeret 100 Mbps internetforbindelse i New York, USA.

Ved hjælp af den nyligt tilføjede Wireguard-protokol registrerede vi hurtige forbindelseshastigheder på hver IPVanish-server, vi testede. Vi registrerede en imponerende gennemsnitlig downloadhastighedstab på 5% på lokale servere og 12% på internationale.

Rangeret nr. 2 ud af 55 VPN’er for hastighed

For at beregne IPVanishs hastighedsydelse registrerede vi hastigheden på forbindelsen mellem vores placering og IPVanish VPN -servere over hele kloden.

Nedenfor er en tabel, der viser IPVanishs hastighedstestresultater, fuldt ud:

Tidligere registrerede vi gennemsnitlige hastigheder ved hjælp af IPVanish på grund af dens afhængighed af den langsommere og ældre OpenVPN -protokol. Med introduktionen af ​​Wireguard rangerer Ipvanish nu blandt de hurtigste VPN’er på markedet.

Som vist i tabellen ovenfor er Ipvanish konsekvent hurtig på tværs af alle steder med en Gennemsnitlig international downloadhastighed på 88 Mbps.

Faktisk er IPVanish den eneste VPN -service, bortset fra hotspot -skjold, for at optage Download hastigheder hurtigere end 80 Mbps på hvert sted, vi tester.

Du kan bruge nedenstående diagram for at se, hvordan IPVanishs internationale hastigheder sammenlignes med andre top VPN’er:

Disse resultater indikerer det Ipvanish er en af ​​de hurtigste VPN’er tilgængelige. Det er mere end hurtigt nok til HD -streaming, webbrowsing og torrenting af store filer.

Lav ping til online spil

Mens vi er forbundet til en lokal ipvansk server, registrerede vi konsekvent en Ping tid på 7ms. Dette er et fremragende resultat, der giver dig mulighed for at spille hurtige onlinespil uden nogen forsinkelse.

Brug af IPVanish til at spille et online videospil anonymt

Vi oplevede ikke nogen forsinkelse, mens vi oprettede forbindelse til en nærliggende amerikansk server.

På længere afstand forbindelser oplevede vi øgede ping-tider og meget lejlighedsvise perioder med forsinkelse. Vi var dog stadig i stand til at spille online med minimal forstyrrelse og undgå pludselige afbrydelser.

Serverplaceringer

2.200 selvejede servere og 40.000+ IP-adresser

Vurdering af serverplaceringer
Hvordan beregnes dette? Tæt

Nøglefaktoren til beregning af denne vurdering er den globale spredning og dækning af VPNs servernetværk.

Vi overvejer også det samlede antal servere, antallet af servere på byniveau og antallet af tilgængelige IP-adresser.

Ipvanish har 2.200 servere spredt over 53 lande og 84 byer. Dette har plads til de fleste regioner, men mangler de allerbedste VPN -tjenester som privat internetadgang. Vi testede Ipvanishs servere og fandt, at ingen af ​​dem var virtuelle, bortset fra dens India -server.

Rangeret nr. 13 ud af 55 VPN’er til serverplaceringer

53 Lande
84 Byer
40.000+ IP -adresser

Brug nedenstående tabel for at se, hvordan IPVanish tildeler sin serverdækning:

Kontinent Antal lande
Europa 31
Asien 10
Sydamerika 5
Nordamerika 4
Afrika 1
Oceanien 2

IPVanish’s netværk består af 2.200 servere i alt. Dette sætter det blandt den øverste halvdel af VPN -tjenester, vi har testet, men er formørket af PIAs 17.087 servere og Cyberghosts 9.769.

Selvom de er mindre end nogle konkurrenter, er IPVanishs servertælling mere end tilstrækkelig, og vi fandt, at serverbelastning er sjælden, selv i spidsbelastningstider.

Ipvanish har servere i de fleste europæiske lande og Over 1400 servere i Nordamerika. Valget er mere begrænset uden for disse regioner, med kun en serverplacering i Afrika.

Faktisk, 58% af IPVanishs servernetværksdækning er koncentreret i Europa. Vi vil gerne se, at Ipvanish rette op på dette ved at introducere nye servere i Mellemøsten, Sydasien og Afrika.

VPN-tjenesten tilbyder servervalg på byniveau i seks lande, herunder OS og UK. Dette er nyttigt til at få adgang til geografisk begrænset indhold som NBA -blackouts eller til at oprette forbindelse til servere tæt på dig for hurtige hastigheder.

Ipvanish har servere i 14 amerikanske stater. Dette er mere end Windscribe’s 7 stater og ExpressVPN’s 11, men er langt bag Pias komplette dækning af alle 50 amerikanske stater.

Ipvanish bruger ikke virtuelle servere

Alle Ipvanishs servere er fysiske. Dens blotte metalservere er fysisk placeret i deres annoncerede online placering.

Dette undgår ulemperne ved næsten placerede servere, som undertiden kan tildele dig den forkerte IP -adresse eller hindre dine internethastigheder.

Det Kun undtagelse Til IPVanishs fysiske servernetværk er dets virtuelle serverplacering i Indien. Dette skyldes indførelsen af ​​indgribende datalove i Indien i slutningen af ​​2022. Som et resultat fjernede IPVanish sine servere fra landet, men tilbyder stadig adgang til indiske IP -adresser via virtuelle servere, der ikke er underlagt disse datalove.

Politik for privatlivets fred og logning

En pålidelig og bekræftet No-Logs VPN

Privatliv og loggingspolitisk vurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi analyserer og dissekerer VPN -tjenestens logning og privatlivspolitik. En VPN skal aldrig logge og gemme:

 • Din rigtige IP -adresse
 • Forbindelsestidsstempler
 • DNS -anmodninger

Hovedkvarter uden for 14 øjne eller EU -jurisdiktioner foretrækkes også.

Ipvanish er en Zero-Logs VPN-service, du kan stole på. Det fører ikke registreringer af dine forbindelsesdata eller browseraktivitet. Den eneste information, den logger på, er din e -mail -adresse og betalingsmetode, som er nødvendige for at opretholde tjenesten. Dens jurisdiktion er USA, men dette annulleres af sin politik uden logs.

Rangeret nr. 13 ud af 55 VPN’er for privatlivets fred og logningspolitik

Nedenfor er et resumé af de data, som ipvansk logger:

Datatype Logget af IPVanish VPN
Gennemse aktivitet Ingen
Enhedsoplysninger Ingen
DNS -forespørgsler Ingen
Individuel brug af båndbredde Ingen
Individuelle forbindelsestidsstempler Ingen
ISP Ingen
Antal samtidige forbindelser Ingen
Oprinsmæssigt IP -adresse Ingen
Kontooplysninger Ja
VPN Server IP Ingen
VPN -serverplacering Ingen
Dato for sidste forbindelse Ingen

IPVanish logger ikke nogen forbindelse eller brugsdata. Det indsamler din e -mail -adresse og betalingsmetode, men dette er standardpraksis for de fleste VPN -tjenester.

Dens privatlivspolitik siger, at VPN også indsamler “samlede og anonyme præstationsdata” for at forbedre dens overordnede funktionalitet. Disse data er helt anonyme og ikke knyttet til de enkelte brugere.

I modsætning til mange VPN’er håndhæver IPVanish ikke nogen samtidige forbindelsesgrænse. Derfor behøver det ikke at logge enhedsforbindelser til sit netværk.

IPVanishs politik uden logs er blevet verificeret af en uafhængig revision udført af Leviathan Security Group i april 2022. Revisionen bekræftede det IPVanish logger ikke din IP -adresse, gennemsøgningsaktivitet eller downloads.

For større gennemsigtighed vil vi gerne se,.

Tilsvarende vil vi opfordre Ipvanish til at følge Windscribe’s tilgang til at offentliggøre regelmæssige gennemsigtighedsrapporter om dens retshåndhævelsesanmodninger. Dette ville tjene som det virkelige livsbevis for, at IPVanish ikke logger nogen brugerdata.

Du kan se, hvordan IPVanishs logningspolitik sammenlignes med andre VPN’er med top-hylde i nedenstående tabel:

Ipvanish ejes af Ziff Davis

IPVanish ejes i øjeblikket af New York-baserede selskab Ziff Davis. Det er en del af en familie af VPN -produkter, herunder Strongvpn, Safervpn og kryptering.mig.

Normalt er en amerikansk jurisdiktion ikke stor til privatlivets fred på grund af landets påtrængende datalove og dets medlemskab af Five Eyes Alliance.

Dette er dog ikke relevant for Ipvanish, da dens politik uden logs betyder, at det ikke ville have noget at udlevere til amerikanske myndigheder.

Derfor, så længe det fortsætter med at drive den samme skovpolitik, er vi ikke alt for bekymrede over selskabets amerikanske jurisdiktion.

Tidligere hændelse i datadeling

I 2016 overleverede IPVanish brugerlogfiler til FBI for at hjælpe med en kriminel efterforskning. Dette var kun muligt, da Ipvanish aktivt loggede disse data.

I Syv år Siden denne hændelse har Ipvanish Ændret ejerskab flere gange, Forbedret sin loggingspolitik, og verificerede dens praksis med en uafhængig revision.

Vi betragter nu Ipvanish som en velrenommeret og pålidelig service med en verificeret politik uden logs.

Streaming

Ipvansk fjerner blokering af os Netflix, men ikke HBO Max

Streaming rating
Hvordan beregnes dette? Tæt

Denne bedømmelse beregnes af hvor mange forskellige streamingtjenester og regionale indholdsbiblioteker VPN kan fjerne blokeringen, og hvor konsekvent det kan få adgang til dem.

Vi tester adgang til Netflix, Disney+, Max, Amazon Prime Video, BBC iPlayer og mange flere platforme på ugentlig basis.

IPVanish Unclocks US Netflix, BBC iPlayer og Hulu. Alle disse tjenester er også tilgængelige på dens oprindelige Fire TV -stick og Android -apps. Det fungerer dog ikke med Prime Video eller HBO Max, og vi vil gerne se en smart DNS -funktion tilføjet. Expressvpn og Surfshark er langt bedre muligheder, hvis streaming er din højeste prioritet.

Rangeret nr. 11 ud af 55 VPN’er til streaming

Du kan bruge listen nedenfor for at se, hvilke populære streamingtjenester ipvanish, der fungerer med:

Streaming platform Arbejder med IPVanish VPN
Alle 4 Ja
Amazon Prime Video Ingen
BBC iPlayer Ja
Disney+ Ja
HBO Max Ingen
Hotstar Indien Ingen
Hulu Ja
Itvx Ja
Netflix os Ja
Youtube Ja

Hvis du vil vide, om IPVanish arbejder med en streamingtjeneste, der ikke er anført ovenfor, skal du kontakte os på [email protected], og vi tester det for dig.

Ipvanish arbejder med os Netflix & to andre regioner

Ipvansk fjerner blokering af amerikanske Netflix På alle dets amerikanske servere. Det fungerede også med Storbritannien og Indien -bibliotekerne i vores test.

Unblocking US Netflix med ipvanish

Vi var i stand til at fjerne blokering af US Netflix med ipvanish.

Mens det er imponerende IPVanish kan få adgang til US Netflix, er det dårligt sammenlignet med de højest presterende Netflix VPN’er. For eksempel, Windscribe kan få adgang til 10 gange så mange Netflix -regioner end Ipvanish.

Derudover kan IPVanish være langsom med at indlæse Netflix -webstedet og mobilappen. Vi var i stand til at afbøde dette ved at skifte til Wireguard -protokollen.

Arbejder med alle britiske streamingplatforme

Ved hjælp af IPVanishs britiske servere var vi i stand til at få adgang til Hver større britisk streamingtjeneste. Vi indspillede en 100% succesrate Fjern blokering af geo-begrænset indhold på BBC iPlayer, ITVX og alle 4.

Unblocking BBC iPlayer med ipvanish

Alle IPVanishs britiske servere kan få adgang til BBC iPlayer.

I hvert tilfælde indlæses strømmen hurtigt i vores browser, og vi var i stand til at se uden nogen buffering. Dette var tilfældet for både on-demand og live indhold.

Ipvansk konsekvent fjerner blokering af Hulu

Vores nylige test bekræfter det Ipvanish er et godt valg for Hulu. Ved hjælp af IPVanish var vi i stand til at streame Hulu uden for USA på alle vores enheder.

Fjern blokering af Hulu med Ipvanish uden for USA

Ipvanish giver dig mulighed for at se Hulu -eksklusiver uden for USA.

Ud af de 10 amerikanske servere, vi testede, blev kun en IP -adresse blokeret. Dette er et fremragende resultat og indikerer, at Ipvanish er et pålideligt valg til at fjerne blokering af Hulu.

Ipvanish fjerner ikke alle streamingplatforme

Vi testede også Ipvanish med HBO Max og havde ikke nogen succes. Det samme var tilfældet med Amazon Prime Video og Hotstar India.

Generelt er der langt bedre VPN’er til rådighed til streaming. Sammenlignet med disse fungerer IPVanish sjældnere, vandløb i lavere kvalitet og er kompatible med færre streaming -enheder.

Torrenting

Ipvanish er ideel til hurtig og anonym torrenting

Torrenting -vurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Denne bedømmelse bestemmes af VPNs torrentinghastigheder, procentdelen af ​​servere, der tillader P2P -fildeling, tjenestens privatliv og pålidelighed og nyttige indstillinger som videresendelse.

For hastighed specifikt beregner vi VPN’s gennemsnitlige download -bitrate ved hjælp af vores skræddersyede torrentingopsætning.

Både Ipvanish -appen og dens sokker5 -proxy er gode til torrenting. P2P -trafik er tilladt på alle servere, og dens torrentinghastigheder er blandt de hurtigste, vi har optaget. Det tillader dog ikke portforsendelse.

Rangeret nr. 4 ud af 55 VPN’er til torrenting

Her er et resumé af, hvordan Ipvanish optrådte i vores seneste torrentingstest:

Torrenting -attribut Resultat
Gennemsnitlig download bitrate 9.9mib/s
Ingen. af P2P -servere 2.200
Logningspolitik Ingen logfiler
Kill switch Ja
Portvideresendelse Ingen

Vi testede IPVanish ved at oprette forbindelse til en af ​​dens nærliggende servere og downloade en torrent -testfil. I hvert tilfælde var vi i stand til at åbne filen i QBittorente -klienten og afslutte downloadet uden afbrydelse.

Anonymt torrenting med ipvansk

Ipvansk holdt vores rigtige IP -adresse skjult, mens torrenting.

Ipvanish registrerede en gennemsnitlig bitrate på 9.9mib/s – et fremragende resultat. Faktisk, Ipvanish er den fælles tredje hurtigste VPN til torrenting som vi har testet.

P2P -trafik er tilladt på alle dens servere, hvilket er ideelt til at minimere overbelastning og opretholde hurtige hastigheder.

Plus, Ipvanish ejer og administrerer hele sit servernetværk. Førstepartsserverejerskab er fantastisk til brugeranonymitet, da det forhindrer tredjepart i at få adgang til din torrentingaktivitet. Det er vigtigt, VPN Log ikke brugsdata, enten.

Det har også en pålidelig VPN -dræbskontakt For at forhindre IP -lækager efter en uventet VPN -afbrydelse. Det er dog ikke aktiveret.

Vi vil gerne se,.

Ipvanish har en SOCKS5 -proxy

VPN tilbyder også sine egne sokker5 proxy. Dette maskerer din IP -adresse, mens du torrentes ved at dirigere din P2P -trafik gennem en ekstern proxy -service.

Selvom dette generelt er hurtigere end at bruge en VPN, Det krypterer ikke din internettrafik.

Du kan konfigurere SOCKS5 -proxy direkte i din Torrent -klient uden behov for yderligere software. Denne proces kan dog være alt for teknisk.

EKSPERTRÅD: Opret forbindelse til din VPN, før du lancerer din torrent -klient, og afbryd fra VPN efter lukning af Torrent -klienten. Dette undgår IP -adresseeksponeringer, hvis din torrent -klient podes i baggrunden.

Sikkerhed og tekniske funktioner

Ipvanish er meget sikker, men mangler avancerede funktioner

Sikkerheds- og tekniske funktioner Bedømmelse
Hvordan beregnes dette? Tæt

En sikker VPN skal tilbyde OpenVPN- eller Wireguard-protokoller, AES-256-kryptering og en arbejdsdrabskontakt.

For at beregne denne vurdering faktor vi også i yderligere sikkerhedsindstillinger og funktioner.

IPVanish er en sikker VPN-service takket være sin brug af AES-256-kryptering og betroede protokoller, som OpenVPN og Wireguard. Det lækker ikke DNS -anmodninger eller IPv6 -adresser, og det ejer hele sit servernetværk. Der er dog ingen kill switch på iOS, dets macOS Kill Switch er defekt, og vi vil gerne se mere avancerede funktioner tilføjet til alle dens applikationer.

Rangeret nr. 3 ud af 55 VPN’er for sikkerhed og tekniske funktioner

Du kan se den fulde liste over VPN -protokoller, krypteringsciffer og tekniske funktioner iPVanish -tilbud i nedenstående tabel:

Protokoller krypteringssikkerhed Avancerede funktioner

Protokoller Fås i IPVanish VPN
IKEV2/IPSEC Ja
L2tp/ipsec Ja
OpenVPN (TCP/UDP) Ja
PPTP Ja
SSTP Ja
Wireguard Ja
Kryptering Fås i IPVanish VPN
AES-128 Ja
AES-192 Ingen
AES-256 Ja
Blowfish Ingen
Chacha20 Ja
Sikkerhed Fås i IPVanish VPN
DNS -lækageblokering Ja
Førsteparts DNS Ja
IPv6 -lækageblokering Ja
Understøtter TCP -port 443 Ja
VPN Kill Switch Ja
WEBRTC -lækageblokering Ingen
Avancerede egenskaber Fås i IPVanish VPN
Ad Blocker Ingen
Dedikeret IP Ingen
Dobbelt VPN Ingen
Smart DNS Ingen
Statisk IP Ingen
SOKKER Ja
Opdel tunneling Ja
Tor over VPN -server Ingen
Tracker Blocker Ingen

Ipvanish er sikkert at bruge på alle platforme

IPVANSH krypterer din trafik ved hjælp af industristandardkrypteringsmetoder. Du kan vælge mellem AES-256 og Chacha20-krypteringschiffer, som begge overvejes Næsten uknuselig.

Alle IPVanishs applikationer bruger Wireguard VPN -protokollen som standard. Dette er en open sourced VPN-protokol, som du kan stole på for at holde dine data sikre.

For at verificere dette inspicerede vi vores webtrafik, mens vi var tilsluttet en IPVanish VPN -server. Vi udførte denne test ved hjælp af Wireshark, et gratis og open source-pakkeinspektionsværktøj.

Ipvanish Wireshark -scanning

Ipvanish krypterede datapakkerne og forlod vores enhed.

Vi fandt ingen ukrypteret TCP- eller UDP -trafik og ingen HTTP- eller DNS -trafik, der rejser i almindelig tekst. Hver datapakke, vi inspicerede, viste en usammenhængende række symboler.

Med andre ord, ipvansk fungerer nøjagtigt som tilsigtet. Når det kører, krypterer det fuldt ud trafikken, der forlader enheden. Vi stoler på VPN til at skjule webaktivitet fra internetudbydere eller beskytte dataoverførsler på offentlige WiFi -netværk.

Mindre Kill Switch -fejl på macOS

IPVanish’s Kill Switch forhindrer enhver internettrafik i at forlade din enhed, når VPN ikke er tilsluttet.

For at verificere dette brugte vi vores Kill Switch -testværktøj. Dette værktøj registrerer enhver IP -adresse lækker efter et fald i internetforbindelse og en ændring i VPN -serverplacering.

Vi var kun i stand til at gennemføre denne test på macOS ved at skifte til OpenVPN -protokollen. IPVanish’s Kill Switch er ikke tilgængelig på macOS, hvis du opretter forbindelse ved hjælp af standard Wireguard -protokollen.

Vi kan bekræfte, at Ipvanishs Kill Switch med succes blokerede vores netværkstrafik på sin Windows -app. Imidlertid, Dens MacOS Kill Switch kunne ikke forhindre, at vores IP -adresse lækker Under en VPN -serverændring.

Test af IPVanish

Vi opdagede kun et mindre problem med IPVanish’s MacOS Kill Switch.

Heldigvis, Dens MacOS Kill Switch skjulte vores IP -adresse efter en pludselig VPN -afbrydelse, Hvilket er den vigtigste test.

Det er stadig sikkert at bruge IPVanish på macOS, men vi anbefaler, at du helt lukker din online aktivitet, før du skifter VPN -servere, da din internettrafik ikke er krypteret i formidlingsperioden.

Desværre er denne fejl ikke unik for ipvanish – ExpressVpn og Privatevpn oplever lignende problemer med deres macOS Kill -switches.

Vi håber at se IPVanish adressere dette i fremtiden, såvel som at tilføje VPN Kill -switches til sine iOS- og Fire TV -applikationer.

Ipvanish ejer hele sit servernetværk

Ipvanish ejer og administrerer hele sit servernetværk, inklusive dets DNS -servere.

At eje hele dit servernetværk reducerer risikoen for serversikkerhedsproblemer. Ipvanish lejer ikke nogen af ​​deres servere fra tredjepart, hvilket betyder, at det har fuld kontrol over, hvordan dine data håndteres.

I modsætning til ExpressVPNs servere er Ipvanish’s ikke skive, hvilket betyder, at de Gør opbevar information om fysiske harddiske.

Mens RAM-baserede servere er sikrere for anonymitet, tilbyder meget få VPN-tjenester i øjeblikket denne løsning-se på ExpressVPN, hvis det er en funktion, du virkelig ønsker.

Ipvanish lækker ikke IP- eller DNS -data

Vi testede ipvanishs apps til lækager og kan bekræfte det det lækker ikke IP- eller DNS -data.

Ipvansk lækage -test

IPVanishs lækketestresultater, når de er forbundet til sin Chicago -server.

Dette skyldes dets indbyggede DNS og IPv6-lækagebeskyttelse samt dets førstepartsejerskab af sit servernetværk.

Ekstra tekniske funktioner, vi gerne vil se

IPVanish inkluderer alle de standardfunktioner, du ville forvente af en velrenommeret VPN -service, men mangler de ekstra tekniske funktioner i de allerbedste VPN’er. Vi har opført de vigtigste, vi gerne vil se, at Ipvanish implementerer at komme videre:

 • Multi-hop-servere For at tilføje et yderligere lag med kryptering og øge beskyttelsen mod trafikkorrelationsangreb.
 • Diskløse VPN -servere For tæt på garanteret anonymitet på tværs af IPVanishs privatejede servernetværk.
 • Dedikeret IP For sikker fjernadgang, forbedret streamingydelse på bestemte steder og større kontrol over din VPN IP -adresse.
 • Open-sourced desktop-apps For øget gennemsigtighed i forhold til, hvordan IPVanishs software fungerer. Dette ville give enhver mulighed for at inspicere sine apps og identificere mulige sikkerhedsfejl.

De fleste af disse funktioner er avancerede og ikke vigtige for en VPN -service at have, men som en af ​​de bedste VPN’er, vi har gennemgået, Vi forventer, at Ipvanish vil medtage dem.

Omgås webcensur

Ipvanish omgår ikke streng webcensur

Omgå censurvurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi tester rutinemæssigt, om VPN kan omgå strenge internetbegrænsninger i Kina ved hjælp af vores fjernadgangsserver i Shanghai.

Andre vigtige faktorer, vi overvejer, inkluderer tilslutningsteknologier og tilgængeligheden af ​​servere i nabolandene (for hurtigere forbindelser).

Ipvansk kommer med en vis tilsløringsteknologi, men det har aldrig været i stand til at slå Kinas censur i vores test. Det fungerer måske i mindre aggressivt censurerede regioner, dog.

Rangeret nr. 27 ud af 55 VPN’er til omgåelse af webcensur

Ipvanish fungerer ikke i Kina og andre meget censurerede lande.

Vi tester Ipvanish ugentligt på vores Shanghai -server og Vi har aldrig set det fungere. Hver gang vi åbnede VPN -appen, kunne det ikke oprette forbindelse til en serverplacering.

Dets tilsløringsværktøj, kaldet “Scramble VPN -trafik”, kan simpelthen ikke omgå Kinas store firewall.

Ipvansk fungerer måske i begrænsede lande med mindre sofistikeret webcensur. Som en bedst bedømt VPN finder vi det sandsynligt, at Ipvanish arbejder i Rusland, Iran og De Forenede Arabiske Emirater (UAE).

Hvis du har brug for en VPN til at slå kinesisk censur, er der langt mere pålidelige VPN’er med skræddersyet tilsløringsteknologi. Vores øverste valg, Astrill VPN, har en 100% succesrate Ved at omgå den store firewall i Kina ved hjælp af sine proprietære protokoller.

Enhed & OS -kompatibilitet

Ipvanish fungerer på de fleste enheder, men mangler smart DNS

Enhedskompatibilitet Hvordan vurderes dette? Tæt

En VPN i høj kvalitet skal opretholde funktionelle, fuldt udstyrede applikationer og browserudvidelser til så mange platforme og enheder som muligt.

Vores ‘enhed & OS -kompatibilitet’ -vurdering bidrager til brugervenlighedsvurderingen.

IPVanish har oprindelige apps til de fleste platforme, herunder Windows, MacOS, iOS, Android, Fire OS og Linux. Alle dens apps er lette at konfigurere, selv på din hjemme router. Det har dog ikke nogen browserudvidelser eller smarte DNS.

Apps

Du kan downloade og installere IPVanish på følgende enheder:

 1. Windows
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Linux
 6. Router
 7. Chrome OS

Ipvanish føler for det meste det samme at bruge på tværs af sine forskellige platforme, men ikke alle funktioner er tilgængelige på hver app. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste forskelle mellem IPVanish -applikationer:

Ubegrænsede samtidige forbindelser

Du kan bruge ipvanish på Ubegrænsede enheder samtidigt. Det er sjældent at se et VPN-hylde, der tilbyder dette. De fleste tjenester begrænser samtidige forbindelser til fem enheder pr. Konto.

Spilkonsoller og streaming -enheder

Ipvanish kan bruges på følgende enheder ved at installere den på en router:

 1. Apple TV
 2. Amazon Fire TV
 3. Android TV
 4. Chromecast
 5. Playstation
 6. Roku
 7. Smart TV
 8. Xbox

Routerinstallation kan udføres manuelt eller ved at købe en præ-flashet router. Frustrerende er dette den eneste måde at bruge ipvanish på Apple TV og spilkonsoller som VPN Har ikke et smart DNS -værktøj.

Ipvanish er en af ​​de få VPN’er, der tilbyder en indfødt app til Amazon Fire TV. Dens Fire TV-app er let at bruge, og den er i øjeblikket vores bedst bedømte VPN til Fire TV Stick.

Appen gemmer ikke nogen internetlogfiler, som er ideel til at se KODI og IPTV -indhold anonymt med en VPN.

IPVanish kan også streame geo-begrænset indhold på officielle Kodi-tilføjelser som isfilmer og NBC Sport.

Brugervenlighed

Meget konfigurerbare apps og brugervenlige interface

Brugervenlighedsvurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Denne vurdering består hovedsageligt af brugervenligheden og intuitiviteten ved at opsætte og regelmæssigt bruge VPN.

Vi faktorerer også tilpasningsindstillinger såvel som enheds- og OS -kompatibilitet (se afsnit ovenfor).

Alle IPVanishs applikationer er enkle at bruge og har flere konfigurationsmuligheder. Dens Windows, Android og iOS -apps bruger alle en lignende grænseflade, hvilket sikrer en konsekvent brugeroplevelse på tværs af alle platforme. Vi vil dog gerne se, at dens apps fjerner nogle af de unødvendige rod på deres hjemmeskærme, dog.

Rangeret nr. 10 ud af 55 VPN’er for brugervenlighed

For at installere og begynde at bruge IPVanish, gå til sit websted og klik Kom igang. Vælg din prisplan, opret din konto, og download appen. Vi fandt, at hele denne proces var hurtig og ligetil – det tog kun omkring fem minutter.

Ipvanish har for nylig redesignet alle sine apps til de mest populære platforme. Den seneste er dens macOS -app, der blev lanceret med sit nye design i juni 2023.

Denne redesign er en massiv forbedring. Tidligere var IPVanishs appdesign forældet og alt for teknisk, der lignede en router-appgrænseflade. Vi er glade for at se IPVanish har vedtaget en mere moderne brugergrænseflade til sine nye VPN -apps.

Vi forklarer vores erfaring med at bruge IPVanish på hvert operativsystem i afsnittet nedenfor:

Desktop & Laptop (Windows & Mac)

IPVanishs desktop -apps er næsten identiske i deres design og funktioner, men der er nogle uoverensstemmelser.

Ipvansk

IPVanish’s MacOS -app (bund) bruger nu det samme design som Windows.

Du kan vælge et land, by eller server til at oprette forbindelse til fra lokationslisten. Eller bare tryk på “Connect” for at bruge den bedste tilgængelige server.

I sidemenuen kan du sortere serverlisten efter land, serverbelastning eller responstid. Vi fandt dette særlig nyttigt til at undgå serverbelastning i spidsbelastningstider.

Der er også en nyttig søgefunktion, hvor du kan filtrere servere efter nøgleord. Et klik tilføjer en serverplacering til din ‘favoritliste’ for hurtigere fremtidig adgang.

Du har også muligheden for at vælge et sted fra et kort. Zooming In viser det fulde servernetværk for en bestemt region. Efter sin nylige app -redesign er denne funktion ikke længere begrænset til kun Windows og er føjet til MacOS -appen.

Desuden har MACOS -redesignet integreret sine VPN -indstillinger i selve IPVanish -appen. Tidligere var dens indstillinger og tilpasningsmuligheder skjult i Mac’s oprindelige menulinje, hvilket førte til en frustrerende brugeroplevelse.

Når du har tilsluttet en server, viser et statuspanel den protokol, du bruger, tidsforbundet, servernavn og brugt båndbredde. Dette er langt mere kompakt og mindre påtrængende end IPVanishs tidligere brugergrænseflade.

Begge desktop -apps leveres med en dræbskontakt, IPv6 -lækagebeskyttelse, valg af port og scramble -funktionen til censur. På macOS, Du skal skifte til OpenVPN for at få adgang til disse funktioner, selvom. På Windows er kun portvalg og scramble -funktionen begrænset til OpenVPN.

Mobile (iPhone & Android)

I modsætning til sine desktop -kolleger bruger IPVanishs mobile apps en lignende grænseflade. Begge har et kort på den øverste halvdel af deres hjemmeskærme med forbindelsesstatus og serverplacering nedenfor.

Ipvansk

IPVanishs Android -app (til højre) tilbyder flere funktioner end dens iOS -modstykke (til venstre).

Du kan få adgang til avancerede indstillinger, kundesupport og den fulde serverliste fra fanerne i bunden af ​​begge apps.

Live chat er integreret i IPVanishs mobile apps til hurtig og tilgængelig kundesupport.

I lighed med desktop -apps kan du vælge servere efter land eller by i menuen Locations. Filtrering efter byer giver dig mulighed for at se ping- og serverbelastningsdata på hvert sted.

Der er også den samme indbyggede søgefunktion og mulighed til ‘favorit’ placeringer til hurtig serveradgang.

Vi værdsætter også, hvor velintegreret IPVanishs mobile apps er inden for deres respektive operativsystemer.

Android -appen har en skift til forbindelse ved opstart, og dens kill switch er integreret i systemindstillingerne på mobilen. Der er også en mulighed for at skifte til ‘mørk tilstand’ for at forbedre tilgængeligheden.

På iOS -appen har IPVanish implementeret flere valgfri Siri -genveje for at forenkle brugeroplevelsen. For eksempel at sige “Secure Connection” vil forbinde dig til den sidste anvendte server. Der er også den samme mulighed for også at skifte til en mørkere baggrund på iOS.

Desværre er manglen på funktioner på iOS -appen tydelig. Der er ingen dræbskontakt, ingen delt tunneling og ingen scramble -protokol.

Amazon Fire TV

Den ipvanske Firestick VPN -app er den bedste, vi har testet. Det er ikke helt den bedst designede, men det er meget sikkert og let at bruge.

Skærmbillede af Ipvanish

Ipvanish har den bedste Fire TV -stick -app.

Appen har mange tilpassede indstillinger, herunder auto-startup, auto-forbindelse, LAN-fritagelse og endda delt tunneling.

Upload/downloadhastighedsgrafen i realtid er fremtrædende, ligesom IPVanishs andre apps, men det påvirker ikke funktionalitet. Hvis noget, ser det bedre ud på et tv end på en telefon- eller computerskærm.

Du kan bruge enten OpenVPN (UDP eller TCP) eller Wireguard Connection Protocols. Du kan også bruge scramble -funktionen, der arbejdede for at fjerne blokering af visse apps, der blokerede for standard VPN -trafik.

Den største ulempe ved IPVanishs Fire TV -stick -app er, at den mangler en dræbskontakt. Det er et skuffende tilsyn, i betragtning af hvor sikkerhedsfokuseret VPN-selskabet er.

Sådan installeres IpVanish på din Fire TV -stick:

 1. Vælg ‘Apps’ og derefter ‘Kategorier’ fra Fire TV -stick startskærmen.
 2. Vælg ‘værktøj’, og vælg derefter IPVanish -applikationen.
 3. Download IPVanish, og vælg ‘Åbn’ for at indtaste dine loginoplysninger.
 4. Klik på ‘Tilslut’ for at bruge den nærmeste server, eller vælg en server i menuen ‘Indstillinger’.

Linux -klient

Som mange andre VPN -tjenester har IPVanish ikke bygget en Native Linux VPN -applikation.

For at bruge IPVanish på Linux skal du derfor bruge standardkommandolinjer i mangel af en grafisk brugergrænseflade.

Ipvanish er kompatibel med Ubuntu, Fedora, Kali, Mint, Lubuntu og Pop! Os. CLI (kommandolinjegrænsefladen) understøtter OpenVPN, PPTP, L2TP og IKEV2 -forbindelser.