Sådan downloades Kickass Torrents Spil: En endelig guide

Kickasstorrents proxy -webstedet indeholder kategorierne. Så du er nødt til at gå til spilkategorien og finde det spil, du vil downloade. Bortset fra dette kan du også søge i spillet ved at skrive navnet på spillet.

Kickass Games Torrent

Du finder for mange måder at downloade spil fra en kickasstorrents. Vi ved alle, at nu er spilene ikke kun begrænset til spilbutiksplatforme som Steam, PS -butik og de episke spil. Hvis du ikke har nok penge til at købe spil fra butikken og vil downloade dem gratis, er kickasstorrents den bedste mulighed for dig.

Efter at have lukket kickasstorrent originale domænenavne blev det en drøm at downloade spil. Men nu er der andre kickass torrent domænenavne, der tilbyder dig denne mulighed. I denne artikel vil vi dog fortælle dig, hvordan du downloader spil fra kickasstorrents.

Hvad er Kickasstorrents?

Det er en online platform, der leverer magnetlink og også Torrents -filer ved hjælp af BitTorrent -protokol. Det betragtes som det bedste sted at se og downloade gratis software og film. Men for mange mennesker ved ikke, at det er det bedste sted at downloade gratis videospil. I 2016 forbød den amerikanske regering imidlertid hele webstedet på grund af det ophavsretligt beskyttede indhold.

På det tidspunkt var dette den største kilde til torrent -filerne, men vi nævnte allerede, at nu for mange Kickasstorrents proxy -websteder er tilgængelige. Så nu har du muligheden for at downloade film, software og spil. Hvis du ikke ved, hvordan du downloader gratis spil fra dette torrent -websted, skal du ikke bekymre dig. Alle trin til download af de gratis spil er angivet nedenfor.

Hvad er måden at downloade gratis spil?

Forskellige mennesker ved ikke, hvordan man downloader gratis spil fra kickasstorrents eller andre torrent -websteder. De tror, ​​at for denne tekniske viden kræves. Men husk, at du med hjælp fra en lille smule arbejde nemt kan downloade de gratis spil. Så du skal bare følge alle de trin, der er givet nedenfor.

Installer Torrent -klienten:

Dette websted fungerer det samme som de andre torrent -websteder, det giver dig kun magnetlinkene eller torrent -filerne. Grundlæggende er dette de små filer, der indeholder hele dataene. Hvis du vil downloade en torrentfil på din computer, skal du installere Torrent -klienten. Dog er det vigtigste arbejde for torrent -klienten at finde de mennesker, der deler den fil, du vil downloade. Torrent -klienten gør dette ved hjælp af et magnetlink.

Åbn KickasStorrents proxy -site:

Efter installation af klientens torrent er det næste trin at åbne proxy -webstedet. På internettet finder du dog for mange proxy -websteder. Nogle websteder arbejder, og andre er døde, så du skal finde arbejdswebstedet og åbne det. Hvis du ikke fandt arbejdswebstedet, kan det være muligt, at proxy -webstederne er blokeret i din tælling. Så brug VPN til at åbne proxy -webstederne.

Søg i spillet for at downloade:

Kickasstorrents proxy -webstedet indeholder kategorierne. Så du er nødt til at gå til spilkategorien og finde det spil, du vil downloade. Bortset fra dette kan du også søge i spillet ved at skrive navnet på spillet.

Kontroller egenskaberne:

Efter at have fundet det spil, du vil downloade, er det næste trin, du skal gøre, at tjekke egenskaberne for spillet. Først skal du sørge for, at der er plads på din computer. Efter dette skal du tjekke antallet af seedere og iglerne. Grundlæggende betyder frøerne antallet af brugere, der deler torrent -filen. Leechers betyder antallet af mennesker, der downloadede filen. Husk, at det altid downloader den fil, der indeholder et stort antal seedere end iglerne.

Download torrent -filen:

Efter at have søgt i magnetlinket, der indeholder det høje antal frøer, er det næste trin, du skal udføre. Efter dette omdirigeres du til Torrent -klienten. Kontroller alle tingene, og klik på OK -indstillingen for at downloade filen.

Sådan downloades Kickass Torrents Spil: En endelig guide

Kopier til udklipsholder

Der er en masse måder, du kan downloade dine yndlings videospil. De er ikke længere begrænset til spilbutiksplatforme som PS -butik, damp eller episke spil. Hvis du er bundet til kontanter, og du vil downloade spil gratis, kan du besøge kickass torrents.

Dette lyder måske en overraskelse for dig, da det originale Kickass Torrents -sted har været længe væk. Men indtil i dag findes der nogle kickass -torrents spejlsider, der sigter mod at levere torrent -filer, ligesom hvordan det originale websted gjorde før.

Ansvarsfraskrivelse

Robotter.Net fremmer eller kondonerer ikke piratkopiering i nogen form eller form. Vi oprettede denne side med det eneste formål at informere vores læsere. Dette blev ikke skrevet for at fremme tvivlsomme metoder til at erhverve kopier af medier.

Hvad er kickass torrents?

Kickass Torrents giver brugerne torrent -filer og magnetlink til at downloade let at downloade

Kickass Torrents (Kat) er en platfo rm, der leverer torrent -filer og magnetlink ved hjælp af BitTorrent -protokollen. Det er populært som kilde til gratis film og software. Hvad de fleste ikke ved, er, at det også er en god kilde til videospil. I sin storhedstid havde Kickass et ry for at være den mest pålidelige kilde til digitalt indhold via P2P -protokol. Det havde dog store sikkerhedsproblemer, der udsatte brugere for malware og cyberangreb. I 2016 beslaglagde den amerikanske regering webstedet over spørgsmål om ophavsret, og det gik til sidst offline.

Dette var et stort slag for P2P -deling, især for dem, der elsker at downloade digitalt indhold gratis. Men som vi nævnte, er der nu Kickass Torrents proxy -websteder, der fungerer på en lignende måde som det originale websted. Disse proxy -websteder blev oprettet af tidligere KAT -medarbejdere og fans; Derfor er de garanteret at fungere fint. Med disse websteder kan du downloade film, musik, computersoftware og vigtigst af alt spil gratis.

Sådan downloades spil fra kickass torrents

Nogle mennesker har forestillingen om, at download af spil fra kickass torrents eller ethvert torrent -sted er skræmmende og kræver teknisk viden. Nå, det ville faktisk kræve lidt arbejde for at downloade spil fra kickass, men når du først er vant til processen, vil alt være så let som et par klik.

1. Installer en torrent -klient på din computer.

Hjemmeside på UTORRENT -webstedet

Kickass torrents, der ligner andre torrent -websteder, giver dig kun enten torrent -filer eller magnetlink. Dette er meget små filer og hash -koder, der næppe indeholder nogen data. For at downloade den ønskede fil, du ønsker, skal du installere en torrent -klient på din computer. En torrent -klient bruger oplysningerne fra Torrent -filer og magnetlink for at finde folk, der deler den fil, du vil downloade. Det gør også at downloade hurtigere og mere sikkert. Her er nogle af de bedste torrent -klienter, du kan bruge. Men til denne tutorial bruger vi uTorrent.

2. Gå til et Kickass Torrents proxy -sted.

Der er mange Kickass -proxy -websteder online, men kun nogle få arbejder. Nogle er døde steder, mens andre blokeres i visse lande. Brug af kickasstorrents.til er en sikker måde at downloade på. Hvis ikke, kan du også bruge andre fuldmagter.

3. Find et spil til download.

Kickass torrents hjemmeside

Kickass har normalt en udpeget fane for hver filtype. Gå til fanen Spillet, og vælg den fil, du vil downloade. Du kan også søge efter titlen på det spil, du vil have direkte på webstedet.

4. Kontroller egenskaberne for den fil, du vil downloade.

Liste over filer om kickass torrents

Som tommelfingerregel skal du altid tjekke links kickass torrents kaster din vej. Sørg for, at du har nok lagerplads på din computer. Kontroller også antallet af seedere og igler, inden du downloader det.

“Seeders” er brugerne, der deler en torrent -fil, mens “Leechers” henter den. Frøfolk skal overgå igler, fordi downloadet uden dem enten ville sidde fast eller meget langsomt.

5. Download torrenten.

Den indre side af en fil i kickass torrents

Når du er sikker på at få en fil fra Kickass Torrents, skal du gå til den indre side og klikke på “Download Torrent.”Gør det vil omdirigere dig til din torrent -klient. Tilpas outputstien, og klik på “OK” for at begynde at downloade.

Har Kickass Torrents brug for registrering for at downloade?

I modsætning til når du downloader spil fra Pirate Bay, har Kickass Torrents brug for dig til at registrere dig for at få den fil, du ønsker. Selvom det er gratis, vil det tage ekstra arbejde at oprette en konto. Plus, du er også nødt til at give din e -mail -adresse, som muligvis kan udsætte dig for spam og andre ondsindede e -mails. Heldigvis er der nu et simpelt trick, så du kan downloade indhold på kickass torrents uden at oprette en konto.

Sådan downloades spil fra Kickass uden en konto?

1. Undersøg kickass torrent -spillet.

Find det spil, du vil downloade på kickass, og gå til dens hovedside. Når du er der, skal du inspicere elementerne på siden. For at gøre dette skal du højreklikke på magnetknappen inden “Download nu” og vælge “Inspicér.”Det skal så se sådan ud:

Kickass torrent

2. Kopier magnetlinket.

Når du klikker på “Inspect”, ser du en fremhævet kode. Over det skal du højreklikke på magnetlinket og vælge “Rediger som HTML.”Herfra skal du kopiere teksten fra“ Magnet ”ned for at“ annoncere ”ligesom på billedet herunder.

Inspektion af en webside

3. Åben uTorrent for at downloade spillet.

Gå til “Torrents” fra hjemmegrænsefladen til “Torrents” og klik på den lille kæde. En dialogboks vises, hvor du skal indsætte magnetlink, der er kopieret fra kickass torrents. Klik på “OK” for at fortsætte.

Download fra uTorrent

4. Angiv outputstien og download.

Efter at have leveret magnetlinket, bliver du bedt om at specificere den mappe, hvor du vil gemme det spil, du skal downloade. Når du har valgt outputstien, skal du klikke på “OK”, og downloadet begynder.

interface af uTorrent

Er det sikkert at downloade fra kickass torrents?

Sikkerhed er et stort problem, når torrenting. I sig selv er torrenting -filer sikre, men at downloade dem fra BitTorrent -netværket kan være en risikabel opgave, især når du bruger en ubeskyttet internetforbindelse.

Nogle torrentsteder er fyldt med computervirus. De er for det meste skjult i reklamer, klik på agn og torrent -filer selv. Nogle af brugerne bliver også et offer for et fornægtelsesangreb (DOS), hvor gerningsmændene blokerer brugere på en bestemt server fra at få adgang til en service eller et websted. Uden at være i stand til at få adgang til kickass torrents websteder eller dets proxies, er det umuligt at downloade det spil, du ønsker gratis.

Brug en VPN, når du downloader fra Kickass Torrents

Få en VPN

For at downloade spil fra kickass torrents sikkert og uden at blokere, er det bydende nødvendigt at installere og konfigurere en VPN -klient på din computer. Ikke kun giver det dig adgang til begrænset indhold online, men det gør også browsing og download af filer mere sikre.

En VPN hjælper dig med at få en privat og sikker forbindelse. Hvad det gør er, at det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til forskellige servere og skjule din rigtige IP -adresse. Med din rigtige IP-adresse skjult, vil hackere ikke være i stand til at manipulere med dine data, og du kan downloade filer bekymringsfri.

Bortset fra det skjuler en VPN også din browserhistorik, når du bruger en offentlig forbindelse og sikrer alle data, du downloader. Vi har opført alt hvad du har brug for at vide om spil VPN i en separat artikel, så sørg for at tjekke det ud.

Er kickass torrents lovlig?

Legalitet er et stort spørgsmål, når man ikke kun er torrent med kickass -torrents, men også på tværs af alle torrent -steder. Arten af ​​torrenting er ikke ulovlig, så længe filerne ikke har nogen ophavsret. Hvad der gør det imod loven er, når folk begynder at dele og downloade filer, der er beskyttet med digitale rettigheder. Dette er netop grunden til, at det vigtigste Kickass Torrents -websted blev beslaglagt af regeringen. Tilsyneladende var ophavsretligt beskyttet indhold overalt på webstedet, og det blev et hotspot af digital piratkopiering.

Ansvarsfraskrivelse

Kickass Torrents har en fin samling af multimediematerialer, fra spil og software ned til musik og film. Det er dog ikke altid lovligt. Som slutbrugere skal vi være i stand til at trække en linje mellem hvad der er lovligt og hvad der er piratkopiering. Det er let at få det indhold, vi ønsker, især med eksistensen af ​​gratis download -websteder. Men vi skulle aldrig være på den side, hvor vi kompromitterer lovligheden i forhold til underholdning. Vi ville kende ophavsretligt beskyttet indhold, når vi ser et, og hvis du vil downloade det, skal du gøre det på den rigtige måde.

Robotter.nettet fremmer ikke nogen form for piratkopiering. Hvis du f.eks. Vil få videospil, foreslår vi, at du downloader dem fra legitime kilder. Tjek, hvordan du downloader dampspil her.