Kan du betale for en VPN med et gavekort? Kun hvis du gør dette

Vil du streame geo-blokeret indhold eller spille online spil? Hvad med at bruge en VPN på steder, hvor de er blokeret? Eller måske er sikkerhed over en offentlig wifi -internetforbindelse, hvad du har brug for? En anonym e -mail -adresse? Torguard kan gøre alt det og meget mere.

Sådan køber du en VPN med et gavekort

Sådan køber du VPN med gavekort

Mange af os får en VPN af en grund og en grund alene: privatlivets fred: privatliv. Men ende-til-ende internet-privatliv er kun så godt som dets svageste link.

Når du vælger at betale for en VPN -tjeneste med et kreditkort, betalingskort eller PayPal, efterlader du et stort fodaftryk. Din betalingsudbyder ved, at du lige har købt en VPN (og hvilken), og VPN har dine faktureringsoplysninger.

Så meget for at holde tingene for dig selv.

Der er dog en bedre mulighed – du kan Køb en VPN med et gavekort. Det er uden tvivl den mest anonyme måde, der er tilgængelig med at gøre det.

Gavekort kan købes med kontanter, og der er næsten ingen oplysninger, du har brug for for at give VPN -virksomheden, når du betaler med et. For dem af os, der ikke har et kreditkort, kan et gavekort også være en god løsning.

Som en bonus er at betale for et VPN-abonnement på denne måde også en fremragende måde at slippe af med de halvt brugte gavekort, du måske har liggende i din natbords skuffe (noget jeg bestemt er skyldig i).

En stor ulempe ved gavekort er, at ikke mange VPN -tjenester tager dem som en betalingsmetode. Når det er sagt, har du stadig flere fremragende muligheder tilgængelige.

Hvorfor betale for en VPN med et gavekort

En stor grund til at bruge et gavekort til at betale for din VPN er det det anonymiserer transaktionen. Når du bruger andre betalingsmetoder – kreditkort, PayPal og endda til en grad cryptocurrency – afslører du meget om dig selv.

Som et minimum gemmer VPN-udbyder. De holder dit navn, adresse og alt andet, deres betalingsprocessor har brug for for at gennemføre transaktionen (for eksempel en IP -adresse).

Og selvom du vælger en VPN uden logging-som jeg stærkt opfordrer til dig-er betalingsoplysningsdata typisk ikke dækket af disse politikker. Det betyder, at VPN kan og i mange jurisdiktioner vende disse data, når de bliver bedt om af retshåndhævelse.

Bevis for, at du har købt en VPN -tjeneste, kan derefter bruges mod dig i straffesager. Dette skal være af særlig bekymring for journalister, politiske aktivister, hackere og enhver beliggende i et land, hvor VPN’er er ulovlige.

At købe et VPN -abonnement med et gavekort er en fremragende måde at omgå det personlige betalingsoplysningsproblem.

Gavekort er lette at købe med kontanter. Supermarkeder, kaffe, butikker, tankstationer og andre bærer typisk kort fra ligesom Amazon, Apple, Walmart eller endda Starbucks, for at nævne nogle få.

Når du har et gavekort, kan du bruge det med en VPN, der tager dem som en form for betaling. Det eneste, du har brug for, er kortnummeret og en e -mail -adresse (som kan være en kast) – det er det.

Så gavekortet købes med kontanter – hvilket gør dette køb usædvanligt – og du videregiver ikke personlige oplysninger på abonnementstidspunktet. For så vidt angår anonyme måder at købe en VPN -gå på, bliver det ikke bedre end det.

Fordele og ulemper ved at betale for en VPN med gavekort

Udover at anonymisere købet, er der andre fordele ved at betale for din VPN med et gavekort.

 • Fleksibilitet: At købe en VPN med gavekort betyder, at de af os uden adgang til kredit- eller betalingskort stadig kan få et VPN -abonnement.
 • Lethed: Det er let at købe et gavekort. I de fleste lande er de solgt på snesevis på snesevis af detailsteder, så at finde en skal ikke være et problem.
 • Ligesom kontanter: At betale for en VPN med et gavekort er så tæt på at betale med kontanter, som det bliver.
 • Styring: I de fleste tilfælde vil VPN-udbydere som standard automatisk forny dit abonnement. Når du bruger et gavekort, kan de ikke gøre det. Du behøver ikke at huske at annullere eller bekymre dig om at blive opkrævet mere, end du forventer.
 • Enkelhed: Brug af et gavekort til at betale for din VPN er enkelt. Giv udbyderen ID -nummeret, der er trykt på kortet, og det er det – du har et VPN -abonnement.

Når det er sagt, er intet perfekt. Og der er faktisk nogle ulemper ved at betale for din VPN ved hjælp af et gavekort. Jeg ville ikke overveje nogen af ​​disse deal-breakers, men du skal være opmærksom på dem.

 • Udbydervalg: Ikke alle VPN -virksomheder accepterer gavekortbetalinger, så dine valg er begrænsede.
 • Premium omkostninger: At acceptere gavekort er ikke en standardbetalingsmetode, og VPN -tjenester opkræver ofte en præmie for deres anvendelse. Afhængig af udbyderen kunne du se på at betale mellem 20% og 30% mere end med konventionelle metoder.
 • Ingen auto-fornyelser: Selvom jeg ikke har anført nogen autofornyelser som en opside, kan nogle af os også se det som en ulempe-at skulle huske at genbekræfter muligvis ikke ideel. Enhver VPN -aftale, du fik på dit oprindelige abonnement, er muligvis heller ikke længere tilgængelig, hvilket betyder en højere fornyelsespris.

At købe en VPN med et gavekort

VPN’er accepterer gavekort som betaling på to måder. Oftest lader de dig bruge kort fra større detailhandlere. Men nogle sælger også deres egne brandede gavekort. Her er hvad jeg anser for at være de bedste udbydervalg for begge muligheder.

Brug af andre detailhandler -gavekort

Der er tre udbydere, der er værd at anbefale, at det lader dig betale med gavekort udstedt af større detailhandlere.

1. Purevpn

Purevpn blev lanceret i 2006 og er en af ​​de ældste VPN -tjenester på markedet. At gå stærkt efter alle disse år er et vidnesbyrd om de mange ting, denne udbyder gør rigtigt.

Purevpns serverliste er lige så inkluderende, som de kommer. Det tilbyder i øjeblikket 6535 servere på 93 lokationer rundt om i verden. Ydeevne er også førsteklasses, som det fremgår af disse fremragende hastighedstestresultater.

En uafhængigt verificeret nul-log-udbyder, Purevpn tager privatlivets fred alvorligt. Og kryptering og funktioner i militær kvalitet og funktioner som en kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse holder dine data sikre og sikre.

De er også et godt valg for P2P, og alle dine markedsstrømningsbehov – Netflix, Hulu, BBC, plus mange andre arbejder fejlfrit.

Hvordan Betal anonymt for PureVPN med et gavekort er ikke nødvendigvis indlysende, fordi muligheden ikke er tydeligt markeret – men det er muligt.

Gå til PureVPN -rabatsiden og klik igennem for at få deres bedste deal. Derefter på “Vælg din betalingsmetode” i kassen og vælg Paymentwall. Blandt andre vil du være i stand til at betale med gavekort.

Betaler for PureVPN med et gavekort

2. Pia

Privat internetadgang – eller PIA, som de også er almindeligt kendt – har været i årevis og er fortsat et meget populært VPN -valg. Og der er gode grunde til, at det er.

PIA er billig, pålidelig, sikker og privatlivsorienteret. De er en ikke-log VPN og er den eneste store udbyder, der beviser disse krav i flere retssager, hvor brugerdata blev stævnet.

Deres netværk er for nylig vokset til at omfatte 84 lande. Og på trods af den nylige udvidelse fortsætter alle deres servere også med at fungere godt.

PIA accepterer gavekort fra 100+ detailhandlere. Nogle af de store navne, der fremstiller listen, inkluderer Best Buy, Target, Walmart og Starbucks.

De nuværende PIA -gavekorthandelsværdier får dig 89 dage med adgang til et $ 25 -kort, 120 dage for $ 32 og 197 dage for $ 50. I alle tilfælde ender du med at betale lidt af en præmie over PIAs nuværende salg.

Betaler for privat internetadgang med et gavekort

Generelt er privat internetadgang en stor udbyder. Selvom du selvfølgelig investerer i dem – selv med et gavekort, har du lidt brug for ellers – kan du stadig se på min PIA -anmeldelse.

3. Torguard

Torguard er en meget rimelig pris af VPN og har været en ikke-loggingudbyder siden de lancerede-vores privatliv har været deres prioritet siden starten.

Tjenesten er rettet mod brugere af BitTorrent og andre P2P-fildelingstjenester, men kan være et godt valg, uanset hvad dine VPN har brug for.

Vil du streame geo-blokeret indhold eller spille online spil? Hvad med at bruge en VPN på steder, hvor de er blokeret? Eller måske er sikkerhed over en offentlig wifi -internetforbindelse, hvad du har brug for? En anonym e -mail -adresse? Torguard kan gøre alt det og meget mere.

Deres stadigt voksende netværk inkluderer 3000+ servere i over 50 lande. VPN -appen er så sikker som de kommer og har masser af muligheder for dem af os, der kan lide at grave dybt.

Torguard accepterer over 60 detailhandler gavekort, og at betale med dem kunne ikke være enklere. Valgmuligheden er tydeligt markeret på betalingsskærmen.

Betaler for Torguard med et gavekort

Brug af brandede VPN -gavekort

At købe et gavekort direkte fra en VPN -udbyder i lokale detailforretninger er faktisk en sjælden fugl. Så sjældent, faktisk, at der i øjeblikket kun er en enkelt VPN, der tilbyder muligheden.

1. Nordvpn

Det er sandsynligt, at de mest kendte VPN-udbydere på markedet, Nordvpn er også en af ​​de mest sikre og privatlivsorienterede.

Udover at tilbyde komplet anonymitet i betaling med deres egne brandede gavekort, kommer Nordvpn pakket med masser af andre privatlivsfunktioner, når du er online. Vi taler ting som en dobbelt VPN, tor over VPN, en dræbskontakt, DNS -lækagebeskyttelse og tilslørede servere.

Nordvpn er også en af ​​de bedste udbydere til at fjerne blokering af Netflix og andre populære streamingtjenester.

Og med en serverliste, der inkluderer næsten 5800 servere i 60 lande, giver Nordvpn dig mulighed for at oprette forbindelse næsten hvor som helst. Det er også et hurtigt netværk – se bare på disse hastighedstest.

Du kan hente Nordvpns gavekort (en.k.-en. Abonnementsboks) I flere mursten og mørtelbutikker i USA, UK, Canada, Frankrig og Tyskland. Du kan også få det online hos Amazon.

Læs venligst min dybdegående Nordvpn-anmeldelse for at finde ud af mere om denne fremragende udbyder. Og glem ikke at tjekke deres seneste tilbud for at sikre dig, at du får den bedste aftale, der er.

Konklusion

At købe din VPN -service ved hjælp af et gavekort er så anonymt som det bliver. Det er også en fantastisk vej at gå, hvis du ikke har adgang til et kreditkort eller har gamle butikskort, der ligger rundt, er du ikke sikker på, hvad du skal gøre med.

Det er sandt, dit udvalg af VPN’er er lidt mere begrænset. Men flere topudbydere – alle nævnt ovenfor – laver listen.

Vælg den, der passer til dig, tag dit gavekort og tilmeld dig – og du surfer på nettet uden begrænsninger og anonymt på kort tid.

Og glem ikke at se på mine nuværende VPN -kuponkoder side for at få den bedste aftale. Gavekortbetalinger eller ej, at spare penge er altid en god ting i min bog.

Om Tim Tremblay

Tim er grundlæggeren af ​​den hurtigste VPN -guide. Han kommer fra en verden af ​​virksomheds it -sikkerhed og netværksstyring og ved en ting eller to om, hvad der får VPN’er til at krydse. Cybersecurity -ekspert om dagen, forfatter om alle ting VPN om natten, det er Tim. Du kan også følge ham på Twitter og Quora.

Kan du betale for en VPN med et gavekort? Kun hvis du gør dette

Kan du betale for en VPN med et gavekort? Kun hvis du gør dette

Privatlivets fred og online sikkerhed, der tilbydes af en VPN, er nok for de fleste brugere.

Imidlertid, Det kan være farligt at købe en VPN For nogle mennesker. Borgere i lande, hvor VPN’er er forbudt, politiske aktivister eller journalister, der arbejder med politisk følsomme data.

Dette rejser spørgsmålet om sikre betalinger. Hvordan kan nogen købe en VPN privat når Betalingsoplysninger kan normalt gemmes og spores?

En mulighed er at Betal for din VPN med et gavekort. Men vær advaret: Det er ikke så let, det er ikke så almindeligt, og det får dig ikke altid adgang til de bedste VPN’er.

Hvorfor skal du betale for din VPN med et gavekort

Når du betaler for en VPN -tjeneste ved hjælp af et debet- eller kreditkort, er det sandsynligt, at det Dine betalingsoplysninger gemmes. Faktisk er opbevaring af dine betalingsdata næsten garanteret Hvis du vælger et automatisk fornyende abonnement.

Naturligvis vil disse oplysninger alle blive gemt sikkert og undertiden af ​​tredjepart uden forbindelse til VPN. Problemet kommer, hvis en VPN nogensinde er krævet af loven for at give oplysninger om dig for eksempel med en stævning eller anden juridisk anmodning.

De fleste af de bedste VPN’er har ingen logfilpolitikker. Dette betyder de Opbevar ikke nogen registrering af din brug og kan derfor ikke videregive dine data til nogen, selv når det er lovligt bestilt. Imidlertid dækker ingen logfilpolitikker kun loggen for personoplysninger, f.eks. Din placering eller de websteder, du får adgang til, når du er tilsluttet VPN.

Ingen logs -politikker dækker ikke de betalingsoplysninger, du brugte til at købe dit abonnement.

Mens den gennemsnitlige VPN -bruger sandsynligvis ikke vil blive stævnet, kan dette være et reelt problem for hackere, politiske aktivister, journalister eller enhver, der bor i et land, der har gjort VPN -brug ulovligt. Bevis for, at du har betalt for en VPN kunne bruges mod dig Under disse omstændigheder.

Brug af et gavekort til at betale for din VPN er en måde at komme rundt på betalingsprocessen. Gavekort udstedt af Amazon eller Best Buy kan være købt med kontanter Fra supermarkeder, internetcaféer, tankstationer og andre butikker.

Når kortet er købt, kan kortet bruges med enhver VPN, der accepterer gavekortbetalinger, hvis du Indtast blot ID -nummeret. Ingen andre personlige oplysninger er påkrævet og originalen Kontantbetaling er ikke sporbar.

Kort til tiden? Her er VPN’erne, der accepterer gavekort?

Følgende VPN’er accepterer alle gavekort, der kan købes med ikke -sporbare kontante betalinger.

 • Privat internetadgang – PIA accepterer gavekort og er fantastisk til anonym torrenting. Vær dog opmærksom på, at det er baseret i USA og ikke er pålidelig, når det kommer til at fjerne blokering af.
 • VPN ubegrænset – Fremragende til fjernelse og streaming, VPN Unlimited er ikke desto mindre også baseret i USA, så det kan ikke tilbyde garanteret privatliv, selvom de accepterer gavekort.
 • Blackvpn – Baseret i Hong Kong tilbyder BlackVPN bedre privatlivsmuligheder og accepterer gavekort. Nogle brugere kan dog synes, at prispointene skuffende høje.

Hvilke VPN’er accepterer App Store og Play Store -gavekort?

Som du kan se, betaler du for din VPN med et gavekort, der er købt med kontanter Begræns dine valg. Selvom din betaling muligvis er helt usporbar, kan du synes, det er En afveksling for en VPN, der faktisk er mindre sikker i sig selv.

Ikke kun forhindrer det dig fra at bruge de bedste VPN’er, men at betale med et gavekort har også noget andet betydelige ulemper.

For det første, hvis du ikke bor i USA, UK eller andre lande, hvor gavekort er let tilgængelige i butikkerne, kan du opleve, at du er ikke i stand til at købe et gavekort med kontanter overhovedet.

For det andet vil et gavekort Dæk kun dit abonnement i en begrænset periode. Dette betyder, at du bliver nødt til at gennemgå hele processen med at købe et gavekort, når din abonnementsperiode slutter.

Hvis du vil have et løbende abonnement på en VPN -service, er der andre private måder at betale. For eksempel nogle af Bedste VPN’er accepterer cryptocurrencies, som er Sikker og stort set ikke -sporbar.

En anden mulighed er at Betal for din VPN ved hjælp af en App Store eller Play Store -gavekort. Så længe din valgte VPN Accepterer betalinger gennem App Store eller Play Store, Du kan købe det ved hjælp af et gavekort.

Du kan betale for alle følgende VPN’er ved hjælp af en App Store eller Play Store -gavekort.