Kan jeg bruge flere VPN’er på én gang

Dette er praktisk og let, da du ikke behøver at indstille en VPN -forbindelse manuelt. Det er dog dyrt, da du skal betale for to separate VPN -abonnementer.

Sådan bruges to VPN -forbindelser på samme tid

Sådan bruges to VPN -forbindelser på samme tid

Installation af en VPN leveres med fremragende frynsegoder og fordele, herunder adgang til hundreder af geo-blokerede steder og indhold, sikker torrenting, online anonymitet og sikkerhed, når de er forbundet til offentlig Wi-Fi, blandt andre.

Men hvad sker der, når din VPN ikke imødekommer alle dine behov? Måske er det en gratis VPN, og dataene er aldrig nok, eller måske kan VPN ikke fjerne blokering af Netflix os? Du ønsker måske at installere en anden VPN for at gøre, hvad den første kan ikke.

Du har sandsynligvis læst, at installation af to VPN’er på en enhed er en opskrift på katastrofe og bør aldrig gøres. Selv om det er sandt, at det at have to VPN’er, der er installeret på en enhed, kan være problematiske i nogle tilfælde, fungerer de ofte fint, især når du følger alle reglerne.

Denne artikel forklarer, hvordan en backup -VPN kan være nyttig. Vi deler også tip til at få mest muligt ud af din dobbelte VPN -opsætning, og hvordan man kan holde dem kørende.

Hvorfor bruge flere VPN’er på samme tid?

En af måderne til at beskytte dit online privatliv er at bruge en VPN, men hvis du kan få dobbelt så stor beskyttelse, hvorfor ikke? Der er flere fordele ved at bruge dobbelt VPN -forbindelser på samme tid, herunder:

 • Giver dobbelt sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred
 • Du kan omgå geo-begrænsninger på begge VPN’er.
 • Opret forbindelse til to netværk (E.g., Dit arbejdsnetværk og et offentligt Wi-Fi-netværk).
 • Forøg din internethastighed ved at bruge en hurtigere VPN -server på den ene forbindelse og en langsommere VPN -server på den anden.
 • Få fordelagtige priser på grund af regional binding.

Som de fleste ting er der også nogle potentielle ulemper ved at bruge to VPN’er.

For eksempel, hvis en service ikke er konfigureret korrekt, kan den lække din faktiske IP -adresse. Brug af to VPN’er kan også bremse din internetforbindelse, afhængigt af hastigheden på VPN -serverne og din internetudbyder.

Brug af to VPN’er på én gang: Problemet

At have to VPN -apps på en enhed er ikke noget problem, men ligesom Oliver Twist vil nogle mennesker have mere; De vil have begge apps, der kører samtidigt. Dette skyldes, at de tror, ​​at med begge apps, der kører samtidig, vil de få dobbelt så meget kryptering, et ekstra lag af beskyttelse, dobbelt sikkerhed, dobbelt online anonymitet og så videre.

Der er dog et problem: dette system fungerer ikke i næsten alle tilfælde af flere grunde.

Tage for eksempel; Du har to VPN -apps på din enhed. I teorien er ideen, at VPN 1 vil kryptere din trafik, mens VPN 2 vil omdirigere krypteret trafik gennem sin server, og du får dobbelt beskyttelse.

I praksis vil begge VPN’er imidlertid kæmpe for din trafik og arbejde separat. Oftest stopper enten begge VPN -tjenester med at arbejde, den ene af dem fungerer, og den anden ikke fungerer, eller internetforbindelsen mislykkes, indtil du genstarter applikationen.

Download af to VPN’er.

Før du opsætter en VPN, skal du først installere VPN. Du skal nulstille VPN -indstillingerne på din computer og geninstallere applikationerne. Dette er normalt ikke et problem for mobilbrugere, da du kun bliver bedt om at downloade og installere den mobile VPN -app, men pc -brugere kan have det meget vanskeligere. At løse dem er dog ligetil.

Du kan se, når du downloader en VPN på Windows, er den ofte ledsaget af TUN og TAP -adaptere; Dette er virtuelle netværkspromotorer, der kræves for at forbinde en pc til VPN. Hvis appen ikke er korrekt designet, kan den blive forvirret, hvis flere adaptere muligvis ikke opretter forbindelse.

Så hvis du installerer to VPN’er på din computer og den første forbinder, men den anden ikke vil, kan problemet være på grund af netværksadapter eller trykfejl. For at løse problemet skal du afinstallere både VPN’er og prøve at installere den anden VPN før den første. Med dette skal du ikke opleve installationsproblemer, og begge apps kører glat.

Når du har installeret VPN’erne på en af ​​dine flere enheder, skal du kontrollere, om de fungerer. For det:

 1. Åbn en browser. Input “Hvad er min IP?”Og skriv det første resultat ned. Dette er den primære adresse fra din internetudbyder.
 2. Tænd for den første VPN, og gentag det første trin. Genoptager dit resultat. Hvis tallene er ændret, fungerer VPN.
 3. Sluk for den første VPN og tænd for den anden. Gentag det første punkt, hvis resultatet adskiller sig fra det første og det andet, så fungerer din anden VPN.

Brug af to VPN’er på én gang: løsningen

Brug af flere VPN’er ledsages ofte af modstridende VPN’er. Her er nogle løsninger på problemet:

Brug din router

For at sikre jævn drift af en dobbelt VPN -forbindelse skal du installere hver VPN på to enheder mod at installere begge på en enkelt enhed. Du kan installere VPN -appen på din router og aktivere VPN på nogen af ​​dine flere enheder. Derefter kan du oprette forbindelse til din router og nyde dobbeltbeskyttelse.

Fordelen ved denne metode er, at de to VPN’er ikke er i konflikt, da de er installeret på forskellige enheder. Det er dog ikke altid let at installere en VPN på en router.

Tor browser

Alternativt kan du også bruge Tor -browseren. Denne metode er en af ​​de mest sikre måder at sikre dobbelt VPN -arbejde glat, da Tor ikke får den faktiske adresse, men VPN -adressen og skjuler den derefter gennem en tilfældig server, hvilket gør det umuligt for dig at blive opdaget. Selv hvis angribere finder din IP -adresse, vil de ikke se din faktiske IP -adresse, men VPN’erne.

Der er dog en ulempe ved at bruge Tor Browser- Dårlig præstation. Din internetforbindelse kan være ustabil på grund af et højt forbrug af ressourcer. På grund af risikoen for at miste et af værktøjerne, anbefaler vi at aktivere VPN Kill Switch. Dette sikrer, at hvis der er et pludseligt fald i VPN -forbindelse, eller at dit internet slukker, lækker dine data og IP -adresse ikke til internettet.

Dobbelt hop

Double Hop giver dig mulighed for at sende dine data gennem et land og derfra til et andet land ved hjælp af den samme anvendelse. Med denne tilgang er det stadig bedre at aktivere dræbskontaktfunktionen, så dine data ikke er i det offentlige rum, når VPN -forbindelsen er brudt.

Sådan opsættes to samtidige VPN -forbindelser

Sådan opsættes to samtidige VPN -forbindelser

Nu ved du, at det er muligt at bruge en dobbelt VPN på din enhed. Problemet er dog, at du måske ikke ved, hvordan du skal gøre det. Hvis det er tilfældet, er du bare heldig, da vi lærer dig at.

Der er forskellige måder at bruge to VPN’er på én gang på. Her er nogle af de mest populære metoder:

 • Brug to forskellige VPN -apps på din enhed.
 • Opret forbindelse til en VPN -server med en app og en anden VPN -server med en anden app.
 • Brug en VPN -kæde til at oprette forbindelse til to forskellige servere.

Hver metode kræver en specifik tilgang og færdigheder til styring af indstillingerne for din computer eller telefonindstillinger. Den store nyhed er imidlertid, at proceduren ikke er alt for kompliceret. På kun 10 minutter kan du hurtigt oprette en dobbelt VPN på alle dine enheder. Lad os se nærmere på hver af disse metoder.

Metode 1: Brug to forskellige VPN -apps på din enhed

For at bruge to forskellige VPN -apps på din enhed skal du installere både apps og logge ind med dit brugernavn og din adgangskode. Haven gjorde det; Du kan oprette forbindelse til hver VPN.

Dette er praktisk og let, da du ikke behøver at indstille en VPN -forbindelse manuelt. Det er dog dyrt, da du skal betale for to separate VPN -abonnementer.

Metode 2: Opret forbindelse til en VPN -server med en app og en anden VPN -server med en anden app

For at oprette forbindelse til flere VPN -servere samtidigt, kan du prøve at bruge to forskellige apps. For eksempel kan du bruge OpenVPN -appen til at oprette forbindelse til en server og TunnelBlick -appen til at oprette forbindelse til en anden server.

For at indstille dette skal du konfigurere hver VPN -forbindelse separat. At gøre dette kan være lidt mere tidskrævende end at bruge to forskellige VPN-apps, men det er mere pålideligt.

Metode 3: Brug en VPN -kæde til at oprette forbindelse til flere VPN -servere

En anden måde at oprette forbindelse til to VPN -servere samtidigt og med succes er ved at bruge en VPN -kæde. En VPN -kæde er en konfiguration, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til to forskellige VPN -servere på samme tid.

For at oprette en VPN -kæde skal du konfigurere hver VPN -forbindelse separat. Dette kan være lidt mere tidskrævende end at bruge to forskellige VPN-apps, men det er også pålideligt.

Hvilken metode skal du bruge?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, når det kommer til at vælge en metode til at bruge to VPN’er på samme tid. Det er i sidste ende op til dig at beslutte, hvilken vej der er bedst til dine behov.

Brug af to forskellige VPN -apps er muligvis den bedste mulighed, hvis du leder efter bekvemmelighed. Men hvis du er bekymret for pålidelighed eller hastighed, kan det være bedre at oprette forbindelse til to VPN -servere med en app eller bruge en VPN -kæde.

Sådan fordobles VPN på Mac og Windows?

Sådan fordobles VPN på Mac og Windows

Hvis du leder efter en måde at konfigurere dobbelt VPN på din Mac, er der et par ting, du har brug for at vide. For det første er dobbelt VPN ikke indbygget i den oprindelige MACOS VPN -klient. Så du skal bruge en tredjepartsklient, der understøtter dobbeltforbindelser.

For det andet vil en dobbelt VPN bremse din internetforbindelse, fordi den effektivt fordobler antallet af humle, dine data skal tage for at nå sin destination. Så hvis hastighed er en prioritet for dig, er en flere VPN muligvis ikke den bedste mulighed.

Når det er sagt, hvis sikkerhed er din største bekymring, og du er villig til at ofre en vis hastighed, kan en dobbelt VPN være en god mulighed. Sådan bruger du tunnelblick

Tredjeparts VPN-klient til macOS:

 1. Download og installer TunnelBlick fra https: // tunnelblick.net/.
 2. Åbn TunnelBlick og klik på knappen “Opret en ny VPN -konfiguration”.
 3. Vælg “OpenVPN” som den type VPN, du vil oprette, og klik på “Opret.”
 4. Indtast et navn til din nye dobbelt VPN -forbindelse, og klik på “OK.”
 5. I feltet “Serveradresse/port” skal du indtaste adressen på den første VPN -server, du vil oprette forbindelse til (dette kan findes i din VPN -udbyders dokumentation). Indtast derefter portnummeret i feltet “Port” (normalt 1194 for OpenVPN).
 6. I feltet “Shared Secret” skal du indtaste den delte hemmelighed for den første VPN -server (igen, dette findes i din VPN -udbyders dokumentation).
 7. Marker afkrydsningsfeltet “Brug dobbeltkryptering (SSL/TLS+OpenVPN)”.
 8. Klik på knappen “Tilføj en anden konfiguration …” og gentag trin 5-7 for den anden VPN-server, du vil oprette forbindelse til.

Når begge konfigurationer er tilføjet, skal du klikke på knappen “Tilslut” ved siden af ​​hver for at oprette forbindelse til begge VPN -servere samtidigt.

Sådan fordobles VPN på Android og iOS?

I modsætning til MACO’er er Double VPN indbygget i den indfødte Android VPN -klient. Så du behøver ikke at bruge en tredjepartsklient til at indstille den. Imidlertid vil en dobbelt VPN stadig bremse din internetforbindelse, fordi den effektivt fordobler antallet af humle, dine data skal tage for at nå sin destination.

For at oprette en dobbelt VPN på Android:

 1. Åbn VPN -appen, og vælg indstillingen “Double VPN” på listen over tilgængelige konfigurationer.
 2. Indtast adressen på den første VPN -server, du vil oprette forbindelse til (dette kan findes i din VPN -udbyders dokumentation).
 3. Indtast derefter den delte hemmelighed for den server (igen, dette findes i din VPN -udbyders dokumentation).
 4. Endelig skal du vælge knappen “Tilslut” for at oprette forbindelse til begge VPN -servere samtidigt.

Den samme procedure kan udføres på iOS -enheder, men med en let afvigelse. Du skal downloade to VPN -apps, tilføje konfigurationerne til dine indstillinger og tænde dem. Du kan bruge alternativer som TOR+VPN/ VPN Router+VPN på telefonen, hvis intet fungerer.

FAQ

Hvordan fungerer en dobbelt VPN?
Hvorfor kan du ikke have samtidige VPN -forbindelser?

Det meste af tiden er svaret ikke, da VPN -software kun tillader en forbindelse ad gangen. Det er usandsynligt, at installation af en anden forekomst af VPN -software og et andet netværksgrænsefladekort fungerer, da VPN -klienterne kan overlappe hinanden og forstyrre hinanden.

Er det sikkert at bruge en VPN?

Et pålideligt virtuelt privat netværk (VPN) kan give et sikkert middel til at få adgang til internettet. VPN -sikkerhed kan forsvare sig mod IP -forfalskning og krypteret internethistorie, og det bruges i stigende grad til at afværge regeringsovervågning.

Kan jeg bruge flere VPN’er på én gang?

Farverige Ethernet -kabler

Ja, det kan du, men det er ikke så simpelt, som du måske tror. Faktisk, Dette er et spørgsmål om stor kompleksitet Det vil kræve en masse manipulation med meget tekniske specifikationer, så det anbefales stærkt, at du kun forsøger dette, hvis du har en teknisk know-how.

Heldigvis, i denne teknologiverden, som vi lever i, bliver alt lettere i dag, og for alle disse ikke-tekniske brugere er der andre Alternative løsninger der fungerer lige så godt, når det er korrekt konfigureret. Det er dog vigtigt at bemærke det Der er ikke rigtig meget fordel derved gør det, og selvom to eller flere VPN’er kan eksistere fredeligt på den samme computer, når du bruger dem på samme tid vil problemer helt sikkert opstå.

Lad os sige det simpelthen: bare installere og Tilslutning af to VPN -klienter fungerer på én gang ikke. Når man aktiverer den anden VPN, ender det sandsynligvis med en Routingfejl, Og selvom det ikke gør det to, vil de komme i konflikt med hinanden, indtil en af ​​dem til sidst vinder kampen og er den eneste service, der ruger din trafik.

Dette sker, fordi det at ramme forbindelsesknappen på en VPN vil oprette en masse routingposter, inklusive linjer med netmasks for at tilsidesætte standardporten og sikre, at VPN -trafikken dirigeres ud af den originale. På tur, Den anden VPN vil også skabe disse samme linjer Og fordi de allerede eksisterede i første omgang, hvis der ikke gøres noget for at undgå det, vil den åbenlyse konflikt starte.

Og det er netop, når du prøver at undgå dette, at den virkelige tekniske udfordring begynder, da du bliver nødt til at få adgang til OpenVPN -konfigurationsfiler og udføre manuelle ændringer, som at tilføje specifikke linjer til specifikke steder for at få begge klienter til at fungere uden fejl.

Alligevel er den bedste måde at bruge to VPN’er på samme tid til at bruge to VPN’er på samme tid og uden så stor indsats er ved at indstille den ene af dem på dit originale operativsystem og den anden på en virtuel maskine. Du betjener systemet ved hjælp af sidstnævnte, og af den grund kræves det først at installere en Virtuel maskine På din computer såvel som installer OpenVPN på det også. Som sådan vil dette i det væsentlige oprette to tunneler, der ruter din IP -adresse fra din computer først og derefter gennem den virtuelle maskine. Det er vigtigt at bemærke det Dette vil påvirke din hastighed alvorligt, Men især hvis du tilføjer yderligere tunneler.

Det samme princip kan også anvendes på VPN -routere. Med denne VPN -beskyttelse leveres i en netværksskala, men de kan også konfigureres for at tillade flere samtidige forbindelser – skønt ikke alle VPN -udbydere tillader denne funktion, og det kan være uanset servicevilkår i sådanne tilfælde. For at opnå dette kan du have så mange OpenVPN -klienter oprettet, som du vil, selvom de skal konfigureres til at adlyde indstillingen “Accepter DNS -konfiguration = eksklusiv”. Derudover skal hver af dem bruge forskellige DNS -servere.

På trods af nogle forskelle er det, der i det væsentlige diskuteres her, begrebet en dobbelt VPN, noget som Nordvpn og meget få andre udbydere leverer. Dette opnår i sekunder og inden for en enkelt klient, hvad mange brugere har brug for at prøve i timevis, når de bruger flere VPN’er. Ved at gøre sådan ruter trafikken til en server og omdirigerer det derfra til en anden sekundær server. Der er dog ingen risiko for konflikter her, da den pågældende trafik altid er den samme og behandlet af det samme – og kun – transportør.

De bedste VPN’er i 2023

 • Poleret udseende
 • Unikke sikkerhedsfunktioner
 • Nem opsætning og brug
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti