Sådan kører du en VPN -hastighedstest

Internets hastighed afhænger af den fysiske afstand mellem serveren og din placering. Det er en god løsning at kontrollere enhver anden server på listen, der er tættere på din placering. Valg af en nærmere server vil forbedre hastigheden på din internetforbindelse og omvendt.

Gør ipvansk langsom internethastighed? (5 måder at løse)

IPVanish VPN eller almindeligt kendt som IPVanish er en kommerciel VPN -service. Ipvanish har sit hovedkvarter med base i USA. Ipvanish ankom til verden af ​​Internettet i 2012. Dens applikationer viser kompatibilitet med Android, Windows, Linux, iOS, Chromebook og mere. Ipvansk afhænger af dens kryptering på højt niveau for at give privatlivets fred for sine brugere.

Det ejer sine servere, der gør dataene sikre fra brug af tredjepart. IPvanish giver brugerne mulighed for at få adgang til begrænset indhold. Der er adskillige websteder om nyheder, spil og film, der ikke er tilgængelige for offentligheden. Disse begrænsninger er foretaget i flere lande som Kina, Singapore og Malaysia.

Brugere kan surfe på disse blokerede websteder uden at afsløre deres IP -adresse eller risikere deres sikkerhed. Brug af IPVanish VPN kan være nyttigt for de brugere, der ønsker at maksimere deres browsesikkerhed og privatlivets fred. Ipvanish -tjenester kan bruges på 10 enheder på samme tid. Mere end 1300 servere er beliggende i forskellige lande. Ipvanish tilbyder pakker både på årlig og månedlig basis. Kunderne kan foretage deres betalinger via PayPal eller kreditkort.

Gør ipvansk langsom internethastighed?

Ipvanish har et positivt ry. På trods af dette står brugerne over for problemer, når det kommer til internetets hastighed. Kunderne hævder, at Ipvanish påvirker og bremser internetets hastighed. Internetforbindelsens langsomme hastighed kan skyldes forskellige grunde og problemer.

 • Afstanden mellem din placering og serveren
 • Det aktuelle antal brugere, der i øjeblikket bruger serveren
 • Afstanden mellem det websted, du vil få adgang til.

Hvis du står over for hastighedsproblemer, er det en god mulighed at køre en hastighedstest. Du kan bruge ethvert hastighedstestwebsted til dette formål. For at sikre pålidelighed skal du prøve mere end et websted.

Her er nogle løsninger, der hjælper dig, hvis du står over for hastighedsproblemer

1) Valg af en nærmere server

Internets hastighed afhænger af den fysiske afstand mellem serveren og din placering. Det er en god løsning at kontrollere enhver anden server på listen, der er tættere på din placering. Valg af en nærmere server vil forbedre hastigheden på din internetforbindelse og omvendt.

2) Ændring af protokollen

Ændring af protokollen kan være en løsning, hvis det ikke fungerer til en nyere server. Brug af en anden VPN -protokol kan forbedre hastigheden på internetforbindelsen. De specifikke protokoller kan blokeres afhængigt af din internetudbyder. PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP, IPSEC og mere er nogle af protokollindstillingerne. Brugeren kan vælge enhver form for forbindelse i overensstemmelse med sine behov.

3) Valg af den server, der har laveste belastning eller ping

Kontrol af, hvilken server der har den laveste ping, kan let bekræftes. I Windows -app, åben serverliste. Klik på fanen med titlen Titlen. Du kan sortere listen i overensstemmelse med stiften. Den server, der har den laveste pin, betyder, at den har den laveste belastning. Dette betyder, at server med den laveste pin også er den hurtigste. Brugeren skal vælge denne server med den laveste pin. (

4) Tilslutning til den bedste server

Kunden skal vælge den server, der er bedst for dem. Hvad der måske er bedst for en person er måske ikke egnet til en anden? De bedste server ændres afhængigt af kundens behov og krævede output. Hvis du ønskes at forblive anonym, mens du er på internettet, skal du oprette forbindelse til den server, der er tæt på dit land eller by. Hvis du vil ændre din placering, mens du bruger en VPN, skal du vælge den ønskede placering. For hurtig forbindelse eller hastighed kan du kontrollere den bedste tilgængelige mulighed for det sted eller land i IPVanish -appen.

5) Rådgivning af supportteamet

Hvis ingen af ​​ovenstående trin fungerer, og du stadig står over for internetforbindelsesproblemer, skal kunden kontakte supportteamet. Kunden skal sende deres VPN -logfiler til supportteam. Hentning af VPN -loggen vil variere afhængigt af, om du bruger Windows, MacOS eller et andet operativsystem. Dette skulle dog løse problemet.

Konklusion

Brugere står muligvis over for langsom internetforbindelse, mens de bruger ipvansih VPN, men problemet kan let løses ved at følge de ovennævnte teknikker.

 1. 9 måder at løse langsom internet uploadhastighed på
 2. 7 måder at løse og øge langsom hastighed på internet på mobil
 3. 8 måder at ordne Cincinnati Bell langsom internethastighed på
 4. 7 måder at løse Netgear repeater langsom internethastighed på
 5. Bremser Norton VPN internethastighed?

Sådan kører du en VPN -hastighedstest

Foto af en person, der bruger en bærbar computer, der ser ud til at køre en VPN -hastighedstest

Download af en VPN er en fantastisk måde at holde dig mere sikker på, men et værktøj er kun nyttigt, når det fungerer. Hvis dit internet kører langsomt gennem en VPN, kan dit første instinkt være at slukke for det. Men du kan bruge gratis online ressourcer til at udføre en VPN -hastighedstest og spare dig selv som problemer med afmatning ved at præcisere potentielle årsager. Der er en almindelig misforståelse om, at VPN’er vil bremse din internethastighed markant, og vi er her for at fjerne rygterne, så du kan gennemse med mere lethed og selvtillid.

Vil en VPN Sænk dit internet ned?

En VPN kan faktisk bremse din internethastighed, en anelse. Det skyldes, at applikationen er designet til at kryptere dine data og sende dem til en sikker fjernserver, før den når sin destination. Denne proces er ikke øjeblikkelig, men de bedste VPN’er derude forbedres mere og mere hvert år, hvilket reducerer denne latenstid til det punkt, hvor den næppe er mærkbar. Gratis eller ikke-omdirigeret VPN’er kan have færre servere i fjerne lande, hvilket forårsager endnu flere problemer. Placeringen af ​​din VPN -forbindelse kan påvirke din internethastighed, og derfor foretrækkes det at have flere muligheder.

Der er også tilfælde, hvor en VPN kan øge din browserhastighed, fordi den også omdirigerer din trafik gennem forskellige netværksknuder. Og i visse tilfælde, ISPS vil gøre noget, der kaldes “båndbredde throttling”, hvor de målretter mod forskellige typer trafik og bremser dem for at reducere belastningen på deres netværk. Denne praksis er lovlig, så længe den afsløres i din aftale, men det kan have væsentlig indflydelse på din internethastighed. Hvis du bemærker, at visse aktiviteter som streaming, spil og download af filer tager længere tid end normalt, kan du prøve at oprette forbindelse til en VPN for at beskytte dig selv fra kunstig netværkslatens.

Hvor skal man køre en VPN -hastighedstest

Som nævnt er det at køre en hastighedstest helt gratis og også let. Et af de bedste steder at køre en hastighedstest er gennem Ookla ved hjælp af www.Speedtest.net.* Sådan kører du en VPN -hastighedstest ved hjælp af dette værktøj:

 • For det første for at afgøre, om dette er et VPN -problem eller en router/hotspot -problem, deaktiver din VPN.
 • www.Speedtest.net, Du vil se en stor rund knap i midten af ​​skærmen, der siger “Gå”. Vælg det for at begynde din kontroltest.
 • Når testen er færdig med at køre, skal du registrere dine resultater. Dette er din internethastighedsfordeling uden at bruge en VPN.
 • Luk nu din browser. Tænd din VPN igen, og navigere tilbage tilwww.Speedtest.net. Vælg “Gå” igen og gentag testen.
 • Når du har begge dine hastighedstestnedbrydninger, skal du sammenligne dine resultater for at bestemme, hvordan du fortsætter.

Fortolkning af resultaterne

Afhængigt af dine online vaner, vil hvert resultat indikere noget andet om, hvordan du forbedrer din hastighed. Husk, at denne test skal fortolkes som en anelse snarere end et svar, da VPN -serverhastighederne påvirkes af din placering og afstand fra serveren, niveauet for kryptering, der bruges, og mængden af ​​trafik, der går gennem denne server. Her er de tre vigtigste ting, en VPN -hastighedstest måler:

Ping. Dette er den hastighed, hvorpå serveren (det websted, du prøver at nå), svarer på en anmodning fra klienten (din enhed). Det er en grundlæggende måde at måle den generelle hastighed på dit netværk. Jo højere antallet er, jo mere “latenstid” oplever du, hvilket betyder en langsommere forbindelse. Pings måles i millisekunder.

Hent. Dette nummer viser dig, hvor lang tid det tager for din enhed at modtage data fra internettet. Et højere antal indikerer en hurtigere forbindelseshastighed. Du er måske ikke klar over det, men næsten alt det indhold, du ser på internettet, skal downloades, som streaming, spil osv. Dette kan være det vigtigste resultat på listen for dig.

Upload. Det omvendte ved download; Upload hastighed bestemmer, hvor hurtigt din enhed sender anmodninger. Du kan blive påvirket mere af dårlige uploadhastigheder, hvis du ofte er en streamer eller post til sociale medier. Dette vil sandsynligvis være det laveste antal af de tre nævnte, men omkring 5 Mbps betragtes som behageligt til almindelig brug.

Fejlfinding af en langsom VPN

Kontroller din internetforbindelse/brug en kabelforbindelse. Før du lægger skylden på din VPN, skal du undersøge, om afmatninger er forårsaget af noget andet. Vi foreslår at køre en hastighedstest, mens din VPN er ude for at sikre, at der ikke er noget galt med din ubeskyttede forbindelse. Prøv at bruge Ethernet for at få en mere pålidelig internetforbindelse, som automatisk kan løse dit problem.

Afbryde forbindelsen, tilslut derefter igen. Eller vælg en ny serverplacering. Vores foretrukne trick er simpelthen at afbryde forbindelsen fra en fjernserver og genforbinde igen, som kan ordne en fejl eller en blokering. Visse servere kan have mere aktivitet på dem, så at vælge en anden server til at oprette forbindelse til kan anstændigt øge din netværkshastighed. Bare husk, når du vælger en server, der er usædvanligt langt, kan du potentielt øge forbindelsesproblemerne.

Skift din sikkerhedsprotokol. Forskellige sikkerhedsprotokoller har forskellige metoder til at dirigere dine data gennem krypterede tunneler. Den, du vælger. At prøve forskellige kan hjælpe dig med at bestemme, hvad der er den hurtigste.

Lukkede ubrugte faner/ubrugte applikationer. En anden grund til, at din browserhastighed muligvis er langsom, er, at du har for meget datarutning fra din enhed, eller selve enheden er langsom. Dette er oftest forårsaget af et overskud af apps og faner åbne, så lukning af dem kan give dig et løft.

Deaktiver din antivirus. Hvis du er desperat efter at finde ud af et problem, kan deaktivere andre sikkerhedssoftware hjælpe dig. Jo mere sikkerhed på plads, jo flere processer skal dine data gennemgås, inden du når sin destination. Vi anbefaler at køre den og lave en hastighedstest for at afgøre, om det forårsager problemet, og derefter genanvendes det med justeringer for at reducere afmatninger.

Genstart din computer/router. Hvis du stadig ikke kan finde ud af årsagen til dit problem, kan du prøve at genstarte hele systemet, inklusive din router. Dette kan give en jumpstart og rydde eventuelle blokeringer, der måtte have fundet sted tilfældigt. Efter at have gjort dette, skal du køre en hastighedstest, mens din VPN er deaktiveret og sammenligne resultaterne.

Skift til en ny VPN -udbyder. Som vi nævnte, kan brug af mindre VPN -udbydere, især dem, der tilbyder deres tjenester gratis, lade dig hænge. Når der ikke er mange servere at vælge imellem, vil du vinde op og vente på, at en vis båndbredde åbner op. Mange af disse gratis VPN’er vil endda sælge dine data til annoncører og giver ikke brancheførende beskyttelse. Dette besejrer formålet med at bruge en VPN i første omgang, og et lille månedligt gebyr til at bruge en top-tier VPN kan ende med at spare dig for en masse problemer i det lange løb.

Hvorfor er en VPN nødvendig for dig?

En af de vigtigste grunde til, at vi rådgiver mod at deaktivere din VPN, er, at du vil være mere sårbar over for cyberattacks uden en. Uanset hvad du bruger internettet til, har du sandsynligvis været nødt til at bruge login -legitimationsoplysninger eller inputfølsomme oplysninger som din SSN før. Alle disse ting er potentielt åbne for at tage uden en sikker forbindelse på plads, især hvis du bruger offentlig Wi-Fi. Vores VPN bruger 256-bit kryptering, som er en avanceret sikkerhedsstandard. Det er vigtigt at bruge de mest ajourførte krypteringshåndtryk og protokoller, da tidligere versioner har udnyttelige og uadresserede sikkerhedssår, der er indbygget i dem.

Vi har over 2.200+ servere på 75+ lokationer at vælge imellem. Hvis man nogensinde bliver overbelastet, behøver du ikke at håndtere irriterende afmatning så meget som med en VPN -udbyder med en lavere kapacitet. Vi tilbyder også flere sikkerhedsprotokoller, hvilket giver dig mere fleksibilitet og masser af forskellige kombinationer at prøve, mens du fejlfinding af en langsom forbindelse. At beskytte dine data på den rigtige måde er meget mere overkommelig end at få din identitet stjålet, så uanset en forsinkelse på split-sekund, er det altid værd at bruge en VPN.

FAQS

Gør VPN’er bremset din forbindelseshastighed?

I teorien kan en VPN bremse din forbindelseshastighed. I praksis, afhængigt af den VPN, du bruger, kan det dog være et minimalt beløb. Når du bruger en VPN, omdirigeres dine data til en fjernserver, inden den når sin destination, som ikke er øjeblikkelig. Men på grund af ydelsen og hastigheden af ​​ipvansk, for eksempel er enhver afmatning ubetydelig.

Hvordan kan jeg køre en VPN -hastighedstest?

Den bedste måde er at bruge www.Speedtest.netto af Ookla, som er helt gratis og øjeblikkelig. Det måler din ping, download og uploade hastighed. Vi anbefaler at køre to tests, den ene med din VPN aktiveret og den anden med den deaktiveret. Dette har potentialet til at vise dig årsagen til usædvanlige netværksafmatning.

Hvad skal jeg gøre, hvis min VPN forårsager langsomme netværkshastigheder?

Der er mange måder at fejlfinde din VPN på, herunder deaktivering af den/genforbindelse, vælge en anden server og vælge en anden VPN -forbindelsestype. Jo VPN du bruger af højere kvalitet, jo flere muligheder har du her. Vi fraråder kraftigt at gennemse, mens din VPN er deaktiveret.

*Redaktørens note: Ookla og Ipvanish er begge Ziff Davis -virksomheder.

På udkig efter den bedste VPN online? Tilmeld dig i dag for at komme i gang.

Ipvanske hastighedsproblemer

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.