Ipvansk vpn fuld version

Med den split-tunneling-funktion giver IPVanish VPN mulighed for at få adgang til VPN-netværket ved hjælp af forskellige præferencer. Du er velkommen til at lade visse apps blive online ufiltreret, mens du bruger IPVanish VPN på resten af ​​dem, så du kan gøre bedre anvendelser af appen.

Ipvansk vpn 4.2.1.208

Brugervenlig VPN-software til desktop, mobil og mere! Installer bare VPN -appen, log ind og start med at forsvare dine data.

Oversigt

Certificeret

Hvad er nyt

Svarende til 7

Det tager mere end en privat internetbrowser at gå inkognito. Vi får din rigtige IP -adresse til at forsvinde, så din online aktivitet ikke kan spores. Vores strenge nul-logs-politik holder din identitet under indpakning. For at bevare dit privatliv, registrerer vi aldrig din aktivitet med vores apps eller tager automatisk diagnostik.

Funktioner

Kom rundt om censurfiltre

Online censur praktiseres af universiteter, arbejdsgivere og regeringer over hele verden. Slip fri fra dine regionale begrænsninger, og udforsk det reneste internet som muligt.

Som verdens eneste top -TIER VPN -tjenesteudbyder administrerer vi personligt hele vores netværk. IPVanish giver adgang til 1.400+ anonyme servere, der leverer hurtigt, ubegrænset internetadgang til hvert hjørne af kloden.

Gør enhver internetforbindelse sikker

Når du bruger gratis Wi-Fi, betaler du prisen med dine personlige oplysninger. Hold dine data under lås og nøgle med vores kryptering, så holder vi netværkshackere, internetudbydere og annoncører ude af din forbindelse.

Hver facet af vores service, inklusive appudvikling og kundesupport, administreres internt. Ved at fjerne mellemmanden er IPVanish bedst udstyret for at sikre, at dine oplysninger forbliver beskyttet.

Kraftig beskyttelse mod en perfekt pakke

Vores VPN -software og VPN -apps leverer en robust pakke med privatlivsværktøjer med sammenhængende design og enkelhed i tankerne. Vi gør alt det tunge løft, så du kan stoppe med at ofre din sikkerhed for nemheds skyld. Klik en gang for at oprette forbindelse, så er du på vej!

Absolut ingen logfiler

Vores brugers privatliv er vores største prioritet, hvorfor vi ikke registrerer nogen aktivitets- eller forbindelseslogfiler. Meget få – hvis nogen – andre VPN -tjenesteudbydere kan virkelig ære en logløs privatlivspolitik, som Ipvanish kan, fordi vi ejer hver komponent i vores tjeneste.

Intuitive applikationer

Vores VPN -software er smart, og den ved, hvornår din enhed kan udnyttes. Uanset om din VPN -forbindelsestype blokeres, eller du har tilmeldt dig et offentligt netværk, vil vi minde dig om at forblive i sikkerhed, når det betyder mest.

Lynhurtige hastigheder

Som den eneste Top Tier VPN -tjenesteudbyder leverer vi de hurtigste forbindelseshastigheder i branchen. Vi smider heller ikke din forbindelse, så du kan maksimere din internethastighed som aldrig før.

Hvad er nyt

  • Windows -version opdateret til 4.2.1.208
  • Mac -version opdateret til 3.6.2.12

Ipvansk vpn fuld version

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Ipvanish vpn mod apk 4.0.1.0 (premium ulåst)

Ipvanish VPN -plakat

For dem af jer, der har problemer med at sikre din online identitet og tilgængelighed, er IPVanish VPN bestemt et godt værktøj for dig.

Intro

Internettet bliver oversvømmet med barrierer fra tjenesteudbydere, regeringer og endda selve webstederne, som forhindrer normale brugere i at nyde deres online oplevelser fuldt ud. For ikke at nævne, at der altid er hackere, der prøver at spore dine aktiviteter, registrere din online trafik og så videre.

Derfor, hvis du ønsker at gøre bedre brug af dine internetforbindelser, er IPVanish VPN uden tvivl en god mobilapp, som du har brug for på dine Android -enheder. Du skal blot downloade og aktivere in-app-funktionerne, så du kan bruge IPVanish VPN på ethvert af dine enheder. Med indbyggede VPN-funktioner og avancerede værktøjer kan du nyde komplet anonymitet og privatliv, når du bruger internettet.

Find ud af mere om denne fantastiske mobilapplikation af IPVanish VPN og alle dens funktioner med vores dybdegående anmeldelser.

Hvad gør den?

Med IPVanish VPN vil Android -brugere have den perfekte mobilapp til at aktivere tunnelforbindelserne på deres enheder, som vil beskytte dem mod mange online trusler og forhindre apps i at opføre sig mistænkeligt. Og takket være de enkle konfigurationer kan du have den automatiserede VPN -forbindelse tilgængelig på alle dine tilsluttede enheder.

Har ingen problemer med at bruge High-Speed ​​VPN-forbindelser med verdensomspændende servere og forskellige placeringer. Nyd brugen af ​​flere enheder med din enkelt registrerede konto for at nyde komplet beskyttelse med IPVanish VPN. Sørg for, at dit system er tilgængeligt til højhastigheds-VPN-forbindelser og falske placeringer, så du kan nyde mange fordele ved de universelle internetforbindelser.

Brug de split-tunneling forbindelser til hvidliste og sortliste dine apps let. Aktivér dræbskontakten for at give IPVanish VPN mulighed for at fortsætte med at beskytte dine enheder, selv efter at VPN -netværket er nede. Har adgang til 24/7 kundesupport via IPVanish VPN, når du vil. Listen fortsætter.

Ipvansk VPN -skærm 1 Ipvansk vpn skærm 2 Ipvansk VPN -skærm 3

Krav

For dem af jer, der er interesseret, kan du nu få appen downloadet fra Google Play Store. Men premium -appen kræver, at brugerne betaler for deres månedlige abonnement for at registrere sig for deres konto. Og der vil ikke være nogen gratis plan for brugerne at prøve, så du kan synes det er ganske nedslående.

De fleste af in-app-funktionerne kræver visse adgangstilladelser fra dine Android-enheder for at fungere korrekt. Så sørg for altid at overveje de tilskyndelsesanmodninger, som din første gang kommer ind. Og som andre Android-applikationer anbefales brugerne at få deres mobile enheder opdateret til de nyeste firmwareversioner, som vil muliggøre bedre optræden i appen til dine bestemte enheder.

Fantastiske funktioner

Her er alle de spændende funktioner, som appen har at tilbyde:

Enkel og let at bruge

Til at begynde med kan IPVanish VPN -brugere komfortabelt nyde mobilappen på alle deres enheder med lidt problemer. Her, takket være auto-konfigurationerne, kan appen let opsætte sine VPN-forbindelser på dine Android-enheder uden manuelle indstillinger. Indtast blot appen og start med at aktivere VPN -forbindelserne, så du straks kan holde kontakten til VPN -netværkene.

Nyd højhastigheds-VPN-forbindelser

For dem af jer, der er interesseret, kan du nu nyde den højhastighedsinternetadgang fra IPVanish VPN, der indeholder op til 2000+ servere fra hele verden. Med mere end 75 forskellige placeringer er du fri til at oprette forbindelse til de mange VPN -forbindelser ved hjælp af dine falske IP -adresser. Brug af de falske placeringer, så du kan nyde mange onlinetjenester uden geo-blokerede begrænsninger.

Mange nyttige applikationer med netværket

Og når vi taler om, med de forskellige placeringer og højhastigheds-VPN-forbindelser, kan IPVanish VPN-brugere nyde mange nyttige applikationer og implementeringer af appen, ligesom med Turbo VPN og VPNHUB. Har ingen problemer med at bruge appen til at få adgang til dine online medier og streamingtjenester overalt. Nyd dine verdensomspændende spiloplevelser, når du indstiller dine konti flere steder. Lås op for de sikrede online bankindstillinger med VPN -netværket aktiveret på dit system. Du er velkommen til at downloade og dele dine vigtige filer ved hjælp af VPN -forbindelserne, så andre vil ikke være i stand til at spore dine aktiviteter. Listen fortsætter.

Nyd brug af flere enheder med en konto

Med IPVanish VPN kan Android-brugere nyde brugen af ​​flere enheder på deres VPN-netværk. Alt det kræver er at registrere din nye konto i IPVanish VPN og betale for dine abonnementer. Du kan derefter logge ind på IPVanish VPN på nogen af ​​dine mobil- og desktop -enheder. Gør brugen af ​​det praktiske VPN -værktøj, så du kan beskytte dine enheder fuldstændigt, når du opretter forbindelse til internettet.

Beskyt dine data med ikke-log-politikken

Med den ikke-log-politik kan IPVanish VPN-brugere beskytte deres enheder mod eventuelle online trusler. Her vil alle dine data i appen ikke blive registreret, selv af IPVanish VPN selv. Sørg således på din komplette anonymitet, mens du bruger appen, både online og offline.

Tilbud 24/7 kundesupport

Ved at have 24/7 kundesupport vil IPVanish VPN give mobile brugere mulighed for at nyde deres mange in-app-funktioner uden fiasko. Du er velkommen til at oprette forbindelse til den live support for straks at få hjælp, hvis du har problemer med at bruge appen.

Støtt mange forbindelsesprotokoller

For dem af jer, der er interesseret, kan du nu bruge mange forbindelsesprotokoller i IPVanish VPN, som giver dig mulighed for at nyde dine VPN -forbindelser til fulde. Du er velkommen til at lade appen vælge de bedste muligheder for dig eller manuelt justere de mange muligheder mellem Wireguard®, OpenVPN og IKEV2. Plus, du har også lov til at arbejde på andre indstillinger for yderligere at tilpasse dine VPN -forbindelser.

IPVanish VPN -skærm 4 Ipvansk VPN -skærm 5 IPVanish VPN -skærm 6

Beskyt dit system med avancerede krypteringer

For at sikre dig, at andre ikke kan udnytte dine vigtige data, ønsker IPVanish VPN -brugere måske at beskytte deres system med de mange avancerede krypteringer. Her giver appen dig mulighed for at kryptere dine forbindelser til alle tilgængelige enheder på dit økosystem for at sikre komplet beskyttelse. Gør brugen af ​​den avancerede standardkryptering (AES-256), der tilbyder beskyttelse af militær kvalitet på dit system, så du kan altid holde dig væk fra hackere.

Tilladelse af apps i split-tunneling forbindelser

Med den split-tunneling-funktion giver IPVanish VPN mulighed for at få adgang til VPN-netværket ved hjælp af forskellige præferencer. Du er velkommen til at lade visse apps blive online ufiltreret, mens du bruger IPVanish VPN på resten af ​​dem, så du kan gøre bedre anvendelser af appen.

Forhindre IPv6 -lækager

For at sikre bedre sikkerhed på dine enheder har IPVanish VPN -brugere tilladelse til at aktivere IPv6 -lækagebeskyttelsen, som vil skjule dine data fra trackere ved at køre alle trafik gennem IPv4. Gør brugen af ​​denne funktion, hvis du har problemer med at opretholde privatlivets fred med IPv6 -forbindelserne,

Beskyt dine data med dræbskontakten

Og ved at give mobile brugere adgang til killafbryderen, vil IPVanish VPN sørge for, at dine enheder altid er beskyttet. Her er alt hvad du har brug for at aktivere dræbskontakten, så det kan forhindre internettet i at nå dine Android -enheder, når Ipvanish VPN’er har problemer. Og efter at den automatisk opretter forbindelse igen, deaktiveres dræbskontakten automatisk, så du kan fortsætte dine beskyttede internetoplevelser. Hold dine online aktiviteter helt anonyme.

Nyd den gratis premium -app ved hjælp af vores mod

For dem af jer, der er interesseret i appen, men ikke ønsker at betale de månedlige abonnement, vil du helt sikkert finde, at vores mod er nyttig. Her er alt hvad du behøver at hente den gratis app og begynde at nyde sine mange funktioner uden at betale. Download blot den ipvanish VPN Mod Apk, følg de givne instruktioner for at få den korrekt installeret, og du kan have de modded VPN -funktioner til rådighed for absolut gratis.

Endelig dom

Med praktiske VPN -værktøjer og mange nyttige VPN -applikationer vil IPVanish VPN gøre et godt mobilt værktøj til Android -brugere at nyde på farten.