Sådan opsættes en VPN på enhver enhed

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Ipvansk på router

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Sådan opsættes en VPN på enhver enhed

kvinde, der viser ven, hvordan man opretter en VPN

Et VPN eller et virtuelt privat netværk er et centralt online sikkerhedsværktøj. Når du bruger en VPN, krypterer det din forbindelse til ethvert netværk ved at dirigere din trafik gennem en sikker fjernserver. Denne VPN -server giver dig også mulighed for at vises som om du bruger internettet på et andet sted helt. En VPN opnår dette ved at udskifte din sande IP -adresse med en IP -adresse, der matcher dit servervalg. Men inden du kommer til alt det, skal du først oprette en VPN. Så hvordan opretter du en VPN, nøjagtigt?

Heldigvis er VPN -opsætningsprocessen enkel med ipvansk. Hvordan du gør det afhænger dog af et par faktorer, såsom den enhed, du bruger. Vi leder dig gennem denne proces helt fra start til slut, inklusive specifikke trin, der kræves til forskellige operativsystemer. Her er alt hvad du har brug for at vide om, hvordan du opretter en VPN.

Hvad skal jeg oprette en VPN?

Før du kan oprette en VPN ordentligt, skal du opfylde kravene til at gøre det. Standard VPN -brug kræver typisk fire primære komponenter:

 1. En stabil internetforbindelse.
 2. En internetforbundet enhed med et kompatibelt operativsystem.
 3. Et aktivt abonnement på en VPN -tjeneste.
 4. En VPN -klient eller app.

Din internetforbindelse kan være dit hjemmenetværk eller via offentlige Wi-Fi-hotspots, for eksempel. Hvad angår kompatible operativsystemer, afhænger dette af udbyderen af ​​din VPN -service. Heldigvis er IPVanish kompatibel med alle større operativsystemer. For at bruge IPVanish som din VPN -service skal du først vælge den IPVanish VPN -plan, der bedst passer til dine behov. Når din konto er oprettet, vil du være i stand til at logge ind på IPVanish VPN -appen med din enhed.

Kan jeg oprette en VPN manuelt?

Der er måder at oprette en VPN manuelt på, men de er meget mere komplicerede end blot at bruge en VPN -app. Derfor anbefaler vi at bruge de ipvanske apps. Hvis du foretrækker at oprette en VPN manuelt, skal du dog henvise til vores detaljerede opsætningsvejledninger. Trin-for-trin-instruktioner er tilgængelige til platforme, der understøtter manuelle konfigurationer.

Kan jeg bruge en gratis VPN -udbyder?

Teknisk, ja. Men mens du kan Brug en gratis VPN -udbyder, det betyder ikke dig bør. Faktisk bør du utvetydigt ikke bruge en gratis VPN. Der er mange grunde til dette.

Fordi gratis VPN -udbydere ikke sælger abonnementer, skal de tjene penge på andre måder. Nogle af disse metoder er uærlige, såsom at overvåge din aktivitet og sælge dine browserdata til tredjepart.

Derudover er gratis VPN’er ofte ude af stand til at give den samme hastighed, serverdækning eller support, som betalte VPN -udbydere som IPVanish er. Kort sagt, gratis VPN’er er en stor privatlivsrisiko, der helt besejrer formålet med at bruge en VPN i første omgang. Gratis VPN’er er også fyldt med præstationsproblemer, der gør dem vanskelige at stole på.

Sådan opsættes IPVanish VPN til Windows

Når du tilmelder dig en IPVanish -plan, er du klar til VPN -opsætning. Opsætning af IPVanish VPN -appen er en lignende proces for alle understøttede operativsystemer, men hvert operativsystem har sit eget sæt trin. I tilfælde af Windows er IPVanish VPN -appen kompatibel med Windows 7 og højere, men vores nye version 4 -app kører kun på Windows 10+. Sådan konfigureres IPVanish VPN til Windows:

 1. Med din yndlingsbrowser, åben https: // www.ipvansk.com/ og navigere til min kontoområde.
 2. Brug dit brugernavn og din adgangskode til at logge ind på din IPVanish -konto, og navigere derefter til Apps> Windows> Download Windows -appen.
 3. Dobbeltklik på downloadfilen og kør den.
 4. Vælg et sted for at installere downloadfilen. Typisk er standardindstillingen egnet. Men brugere med eksterne drev skal først bekræfte, at destinationsmappen er placeret på det interne drev. Hvis du foretrækker at gemme downloadfilen på et andet sted udover standard, skal du klikke på Gennemse, Og vælg derefter din placeringspræference.
 5. Klik Installere.
 6. Når du bliver bedt om med “Vil du tillade, at denne app kan foretage ændringer på din enhed?”Popup, klik Ja.
 7. Dette skal afslutte installationen. Klik, når du bliver bedt om, klik Løb For at åbne appen.
 8. Du bliver omdirigeret til login -grænsefladen. Brug dit IPVanish -brugernavn og din adgangskode til at logge ind.

Sådan opsættes Ipvanish VPN til Mac

Den aktuelle version af IPVanish -appen er kompatibel med macOS 10.13+, selvom vi også har løsninger til 10.11 og 10.12. Følg instruktionerne nedenfor for at konfigurere IPVanish VPN til Mac:

 1. Åbn https: // www.ipvansk.com/ i din browser.
 2. Klik Apps >Mac >Hent nu. Hvis du kører OS X 10.11 eller 10.12 I stedet for macOS, kan du downloade denne arveklient.
 3. I din Downloads Mappe, åbn den downloadede IPVanish VPN -app.
 4. Træk IPVanish VPN -appikonet til dit Applikationer folder. Dette installerer ipvanish på din Mac -enhed.
 5. Brug dit IPVanish -brugernavn og din adgangskode til at logge ind på appen.
 6. Når du bliver bedt om, skal du indtaste din MAC -systemadgangskode for at give IPVanish mulighed for at installere sin hjælperkomponent.
 7. Når du er logget ind, får du muligheden for Begynd tutorial. Hvis du vil have en tutorial, skal du klikke på Begynd tutorial knap. Ellers skal du klikke på SPRINGE For at begynde at bruge appen.

Sådan opsættes IpVanish VPN til iOS

IPVanish VPN til iOS er kompatibel med iPhones og iPads. Brug de trin-for-trin-instruktioner nedenfor til at konfigurere IPVanish VPN til iOS:

 1. Åbn App Store på din iOS -enhed, eller naviger til den tilknyttede IPVanish VPN App Store -side.
 2. Hvis du vælger at åbne App Store, skal du trykke på Søg og skriv “ipvanish” i søgefeltet.
 3. Tryk på knappen Download ved siden af ​​IPVanish VPN -appen, og tryk derefter på ÅBEN at lancere.
 4. Hvis du bliver bedt om, skal du trykke på Give lov til For at gøre det muligt for IPVanish at sende meddelelser.
 5. Når du bliver bedt om, skal du trykke på Jeg forstår At acceptere den ipvanske privatlivspolitik.
 6. Derefter opt-in eller ud af valgfri datasporing for at forbedre IPVanish-appen. Al sporing er anonymt samlet i overensstemmelse med vores strenge trafik-log-politik. Tryk på Ja, jeg godkender at tilmelde mig eller nej tak til fravalg.
 7. Tryk på Begynd tutorial eller Springe.
 8. Derefter skal du trykke på Log på, Indtast derefter dit IPVanish -brugernavn og din adgangskode.
 9. Tryk på Afslut.
 10. Hvis du bliver bedt om, skal du trykke på Give lov til For at gøre det muligt for IPVanish at tilføje VPN -konfigurationer.

Sådan opsættes Ipvanish VPN til Android

Sådan konfigureres IPVanish VPN til Android:

 1. Åbn Google Play Store app på din Android -enhed.
 2. Skriv “IpVanish” i søgefeltet.
 3. Find IPVanish VPN i søgeresultaterne, og tryk på INSTALLERE.
 4. Når du er installeret, skal du trykke på ÅBEN.
 5. Brug dit IPVanish -brugernavn og din adgangskode til at logge ind på appen.
 6. Tryk på Begynd tutorial Hvis du vil have en tutorial, eller SPRINGE Hvis du ikke gør det.
 7. Når det bliver bedt om Forbindelsesanmodning, Tryk på Okay For at give Ipvanish mulighed for at oprette en VPN -forbindelse.

Sådan opsættes Ipvanish VPN til Chrome OS

For at oprette IPVanish VPN til Chrome OS skal du følge de samme trin, der er angivet til Android ovenfor. Bemærk, at IPVanish VPN -appen kun er kompatibel med Chrome OS -enheder, der er i stand til at køre Android -apps fra Google Play Store. Se denne liste over Chrome OS -enheder, der er kompatible med IPVanish. Hvis din enhed ikke understøttes, kan du muligvis stadig bruge en af ​​vores manuelle konfigurationer.

Sådan opsættes Ipvanish VPN til Linux

IPVanish VPN er kompatibel med Linux VPN, men kun manuelle konfigurationer understøttes. Se opsætningsguiderne, der er knyttet nedenfor for at konfigurere IPVanish VPN på din version af Linux:

 • Ubuntu 18.04 OpenVPN -opsætning
 • Ubuntu 19.10 OpenVPN -opsætning
 • Fedora OpenVPN -opsætning
 • Linux Mint OpenVPN -opsætning
 • Lubuntu OpenVPN -opsætning
 • Pop! OS OpenVPN -opsætning

Sådan opsættes Ipvanish VPN til Fire TV

IPVanish VPN er ikke kun kompatibel med traditionelle operativsystemer. Det er også tilgængeligt på Amazon Fire TV, Amazon Fire Stick og Amazon Fire Cube, der kører Android 5+. Bemærk dog, at IPVanish VPN ikke fungerer på den første generation af brandstokken. Kun anden generation af brandpinde eller nyere er kompatible. Følg nedenstående trin for at komme i gang med Fire TV -opsætning:

 1. Med din fjernbetjening skal du navigere til din Fire TV -startskærm. Afhængig af din specifikke enhed kan startskærmen se anderledes ud. Vælg Find Vælg derefter Søg, eller vælg ikonet for forstørrelsesglassøgning.
 2. Skriv “IpVanish” på søgesiden, og vælg derefter “IPVanish” fra listen, der vises.
 3. På den Apps Skærm, vælg IPVanish VPN -appen.
 4. Vælg knappen, vælg derefter Åben knap.
 5. Når du bliver bedt om, skal du indtaste dit IPVanish -brugernavn og din adgangskode for at logge ind på appen.
 6. Første gang du forsøger at etablere en forbindelse, bliver du bedt om en forbindelse med en forbindelsesanmodning. Vælg Okay For at give Ipvanish mulighed for at oprette en VPN -forbindelse.

Sådan opsættes IPVanish VPN til Android TV

Sådan konfigureres IPVanish VPN til Android TV:

 1. Find og åbn Google Play Store app fra din Android TV -startskærm.
 2. Vælg Google Play -søgefeltet, og indtast “IPVanish”.
 3. Vælg appen fra listen over resultater, og tryk på INSTALLERE.
 4. Efter installationen skal du vælge ÅBEN.
 5. Indtast dit IPVanish -brugernavn og din adgangskode, og tryk på LOG PÅ.
 6. Tryk på Begynd tutorial Hvis du ønsker at se tutorialen, skal du ellers vælge SPRINGE.
 7. Når det bliver bedt om Forbindelsesanmodning, vælge Okay At godkende IPVanish til at oprette en VPN -forbindelse.

Sådan oprettes Ipvanish VPN til Apple TV

Du kan bruge IPVanish VPN med dit Apple TV, men processen er ikke så ligetil som andre VPN -opsætninger. Dette skyldes, at Apple TV ikke følger med VPN -software. Den mest effektive måde at parre IPVanish VPN med Apple TV er via en Ipvanish VPN -router. Se vores fulde Apple TV VPN -opsætningsvejledning til den fulde proces og/eller henvis til vores VPN -routeropsætningsinstruktioner nedenfor for at komme i gang.

Sådan oprettes en VPN -router med ipvansk

En VPN -router giver dig mulighed for at kryptere alle enheder, der er forbundet til den samtidig. Dette udvider VPN -fordele til alt fra spilkonsoller, smarte apparater, smarte tv’er og endda streaming -enheder. For den enkleste VPN -routeropsætning anbefaler vi, at du køber en IPVanish VPN -router fra vores partnere på Flashrouters.

Du kan også manuelt konfigurere en kompatibel VPN -router selv. Imidlertid anbefales denne metode kun til eksperter. Dette skyldes, at hvis du konfigurerer din router forkert, kan det murere den helt. Hvis du er sikker på dine tekniske evner og ønsker at udføre en manuel konfiguration, skal.

På udkig efter den bedste VPN online? Tilmeld dig i dag for at komme i gang.

Sådan opsættes en router

En router sidder på et bord, hvordan man opsætter en router

Uanset om du lige har flyttet eller skiftet internetudbydere, er det ret simpelt at oprette en router. Din nye router leveres sandsynligvis med et sæt specifikke instruktioner, men følgende er en generel guide til routerkonfiguration. Her er en trin-for-trin-guide til, hvordan man opretter en router, og hvordan man holder den sikker.

Trin 1: Vælg din routerplacering

Når du har pakket ud og samlet din nye router, skal du finde et optimalt sted at sige det. Ideelt set skal routeren placeres i en højere position i et åbent område, som en hylde. Du skal også placere din router tættere på midten af ​​dit hjem eller arbejdsplads for det stærkeste signal og endda dækning.

Trin 2: Opret forbindelse til internettet

Tænd din router. Du skal se din routers indikatorlys tænde, hvilket kan ændre farve eller blinke, mens du bliver konfigureret. Sørg for at vente et par minutter efter at du har tilsluttet din router. Du skal derefter se et specifikt lys på at indikere, at din router er tilsluttet korrekt.

Sæt nu dit Ethernet -kabel til routerens WAN- eller Internet -port. Hvis du ikke kan finde det, skal du henvise til din routers instruktioner, som skal give et diagram eller guide. Når en internetforbindelse er etableret, vil du se en lysskiftefarve eller et nyt lys vises. Du kan teste din forbindelse ved at tilslutte din bærbare computer til en af ​​enhedsporte, der er placeret på bagsiden af ​​din router og se, om der er etableret en internetforbindelse.

Trin 3: Opret dine kontooplysninger

De fleste routere leveres med et app eller et webdashboard for at hjælpe dig med at konfigurere din router. På dette tidspunkt skal du logge på din konto ved hjælp af routerens standardadministratornavn og adgangskode. Disse detaljer skal leveres i routerens manual. Når du er inde, skal du oprette en ny adgangskode og brugernavn. Vi kan varmt anbefale at oprette en svær at gætte adgangskode til stærk sikkerhed.

Din router kommer også med en standard Wi-Fi-adgangskode. Det er også vigtigt at opdatere dette til en stærkere adgangskode, selvom du ikke bliver bedt om at.

Du skal også opdatere din routers SSID. Kort til service sæt identifikator, SSID er navnet på din routers netværk.

Trin 4: Opdater routerens firmware

Din routers standardadgangskode er ikke den eneste indstilling, du har brug for at opdatere med det samme-det er vigtigt at opdatere din routers firmware, hvis den ikke allerede er ajour. Sørg for at kontrollere for eventuelle opdateringer gennem din routers app eller webdashboard.

Trin 5: Fastgør din router

Nu hvor din internetforbindelse er etableret og dine routerdetaljer er indstillet, er det vigtigt at tilføje et lag af sikkerhed. Mange routere leveres med sikkerhedsfunktioner såsom en firewall, malware -beskyttelse og webfiltre. Men til avanceret beskyttelse anbefaler vi at bruge et VPN eller et virtuelt privat netværk. Når du føjes til din router, er en VPN en sikker, bekvem måde at kryptere alle enheder, der er forbundet til den. Ipvanish VPN gør det nemt at sikre dit digitale liv. Ved at kryptere eller sikre, al din webtrafik, beskytter IPVanish dit hjemmenetværk og dets tilsluttede enheder fra tredjeparts snooping og anden ondsindet aktivitet. Og med mobile og desktop -apps kan du forblive sikker derhjemme eller på farten.

For at gøre dit hjem eller kontorsikkerhed endnu enklere, tilbyder vi routere, der er forudkonfigureret med ipvansk. På denne måde behøver du ikke engang at spørge dig selv, hvordan du opsætter en router – vi gør alt det arbejde for dig.

Hvad er andre måder, jeg kan sikre min router på?

 • Hold altid automatiske opdateringer på

Gør dit liv lettere, og sørg for at tænde for automatiske opdateringer til din router. På denne måde har du ro i sindet ved at vide, at din router altid er opdateret om sikkerhed.

 • Sørg for, at du bruger en ajourført Wi-Fi-sikkerhedstype

Mens moderne routere typisk vil medtage den seneste Wi-Fi-sikkerhedstype, skal du sørge for, at din router efter valg tilbyder WPA3-protokollen til det højeste sikkerhedsniveau. Du kan lære mere om Wi-Fi-sikkerhedstyper her.

 • Opret et gæstnetværk til smarte hjemmeenheder

For at tilføje en ekstra barriere til dit hjemmenetværk og dets tilsluttede enheder, kan du oprette et separat gæstnetværk til dine smarte enheder, såsom et ringkamera. I tilfælde af at en af ​​dine smarte enheder er hacket, påvirker det ikke alle enheder, der er forbundet til din router – kun dem på gæstnetværket.

På udkig efter den bedste VPN online? Tilmeld dig i dag for at komme i gang.