Ipvansk anmeldelse: a u. S-baserede VPN, der gjorde store fremskridt i de senere år

Generelt er Vipre en god antivirus for nogen, der leder efter stærk malware -beskyttelse Og virkelig gode privatlivets fredsværktøj. Det er funktionsrige, har et intuitivt instrumentbræt og er en god gratis bonus, der er inkluderet i Ipvanishs årlige plan.

Ipvansk anmeldelse: Er det noget godt? [Fuld 2023 -rapport]

IPVanish er sikker, let at bruge og tillader ubegrænset samtidige forbindelser, Hvilket gør det til en ideel mulighed for store husholdninger og personer, der bruger en masse enheder. Ipvanish er også en af ​​de øverste VPN’er til torrenting.

Det har også ret hurtigt speds – I mine test faldt mine hastigheder kun med 33% i gennemsnit. Selvom det ikke har et stort servernetværk (1.900+ servere i 50+ lande), er dens servere jævnt spredt i de fleste dele af verden, så det er let for de fleste brugere at finde en nærliggende server til de hurtigste hastigheder.

Ipvanish tilbyder også:

Ipvanish er en god VPN, men det har nogle ulemper. F.eks. IPVanish er heller ikke i stand til at omgå internet-firewalls i censurtunge lande som Kina. Og dens split-tunneling er kun tilgængelig på Android, DNS-lækagebeskyttelse er kun tilgængelig på Windows, og der er ingen WebRTC-beskyttelse.

IPVanish har 1-måneders, 3-måneders og 1-års abonnementsplaner, der er konkurrencedygtige priser – og den årlige plan inkluderer et gratis abonnement på VIPRE Antivirus (kun til Windows og Mac -brugere). IPVanish inkluderer en 7-dages gratis prøve for alle mobile enheder, når du tilmelder dig en årlig plan gennem din respektive App Store. Ipvanish støtter de 1-årige planer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

�� Samlet rang #11 ud af 98 VPN’er
�� servere 1.900+
�� Antal enheder Ubegrænset
�� Startpris € 2.81 / måned
�� Gratis plan
(kun iOS og Android)
�� Money-Back-garanti 30 dage

Ipvansk fuld gennemgang

Ipvansk fuld gennemgang

Ipvanish har et ry for at være en af ​​de bedste VPN’er til torrenting – Det tillader P2P -trafik på alle sine 1.900+ servere, har hurtige downloadhastigheder, fungerer med alle de store torrent -klienter og leverer 25+ SOCKS5 -proxy -servere, der tilbyder hurtigere hastigheder end Ipvanishs regelmæssige servere.

Det er også meget sikkert. Det fører ikke poster over de filer, du downloader, eller de websteder, du besøger, og det beskytter dine data med 256-bit AES-kryptering og en dræbskontakt.

Ipvanish har andre strenghts, der gør det til en af ​​de øverste VPN’er i 2023. Det har brugervenlige apps, billige priser for sine årlige planer og tillader ubegrænsede samtidige forbindelser med en konto.

Tag yderligere 75% rabat på 2-årig plan!
Du kan spare 75%, hvis du handler lige nu.
Udløber: 9/26/23
60 % succes
Udløber: 9/26/23

Ipvanske funktioner

Ipvanske funktioner

IPVanish har følgende branchestandard VPN-sikkerhedsfunktioner:

 • 256-bit AES-kryptering. IPVanish bruger end-to-end bank-kvalitet kryptering til at beskytte dine data.
 • No-Logs-politik. Ipvanish logger ikke personlige oplysninger som din IP -adresse, de filer, du downloader, og de websteder, du besøger.
 • Kill switch. Denne funktion kobler dig automatisk fra internettet, hvis din VPN -forbindelse falder. Kill -kontakten er tilgængelig på Android, MacOS og Windows, men ikke på iOS.

IPVanish har 7 protokoller, inklusive Wireguard, OpenVPN (UDP og TCP), SSTP, PPTP, L2TP/IPSEC, IKEV2/IPSEC og IPSEC. Jeg kan godt lide de forskellige tilgængelige protokoller, og jeg er virkelig glad for, at Ipvanish tilbyder Wireguard, der har hurtigere hastigheder end alle de andre protokoller, der er nævnt ovenfor. Konkurrenter som TunnelBear og Privatevpn tilbyder ikke Wireguard.

Jeg kan godt lide, at Ipvanish inkluderer perfekt fremadrettet hemmeligholdelse Med OpenVPN og IPSEC. Perfect Forward Secrecy er en fremragende sikkerhedsfunktion, der ændrer krypteringsnøglerne, der krypterer og dekrypterer din trafik efter hver online session, hvilket forhindrer en hacker i at få adgang til dine data på alle tidligere eller fremtidige krypteringstaster.

Ipvanish har IPv6 -lækagebeskyttelse for alle sine apps, Men det tilbyder kun DNS -lækagebeskyttelse på Windows, og der er ingen WebRTC -lækagebeskyttelse – du skal manuelt deaktivere WebRTC på din enhed. Mange af IPVanishs konkurrenter som ExpressVPN og TunnelBear har indbygget lækagebeskyttelse til IPv6, DNS og WebRTC.

IPVanish understøtter Onion Router (TOR) over VPN på alle dens servere At give et ekstra lag af beskyttelse mod lækager på TOR -netværket. I mine tests var jeg i stand til problemfrit at surfe på Tor-browseren, mens jeg var tilsluttet en lokal IPVanish-server, men websteder tog 15-20 sekunder at indlæse (husk, at dette hastighedsfald er normalt på grund af det ekstra lag af kryptering på TOR netværk). Mens Ipvanish har god tor -support, tilbyder Protonvpn mere bekvemmelighed – det giver dig mulighed for at gennemse .Løgpladser i almindelige browsere som Chrome og Firefox i stedet for med Tor -browseren.

IPVanish tilbyder også split-tunneling, tilsløring og en adgangskodegenerator.

Splitunneling

Ipvanske funktioner

Ipvanishs split-tunneling fungerer godt, men det er kun tilgængeligt på Android og Fireos. I mine tests tilsluttede jeg en lokal IPVanish -server til Torrent, men jeg streamede indhold på Amazon Prime, mens jeg var tilsluttet mit lokale netværk. Splitunneling gjorde det muligt for mig at have hurtigere downloadhastigheder, og jeg var stadig i stand til at streame video i HD og uden afbrydelser.

Splitunneling-funktionen fungerer meget som ExpressVPN og Cyberghost VPNs split-tunneling, som begge også giver dig mulighed for at omdirigere apps. Der er dog bedre opdelte tunnelingsmuligheder derude-for eksempel giver ProtonVPN dig til at splitte tunnel IP-adresser, webbrowsere og apps. Ved at udelukke IP -adresser giver dette dig mulighed for dybest set at udelukke specifikke websteder fra VPN -tunnelen i stedet for hele din webbrowser.

Jeg ville også ønske, at Ipvanish tilbød split-tunneling på flere apps, Ligesom privat internetadgang, der også inkluderer splitunneling på Windows, Linux og MacOS.

Generelt er Ipvanishs split-tunneling-funktion let at bruge, fri for bugs og fungerer godt til at udelukke apps fra VPN -tunnelen på Android og Fireos. Men jeg håber at se Ipvanish tilføje værktøjet til flere platforme.

Adgangskodegenerator

Ipvanske funktioner

Ipvanish har en gratis adgangskodegenerator, der er meget let at bruge. I mine tests tog det mig bare et par sekunder at oprette en adgangskode – bare vælg adgangskodelængden fra dropdown -baren (op til 20 tegn) og vælg, om du vil medtage symboler eller ej.

Jeg kan godt lide denne funktion, fordi det er virkelig nyttigt, hvis du har brug for hjælp til at komme med en stærk adgangskode på stedet. Men VPN’er som ExpressVpn, PureVPN og skjul.Mig har bedre gratis adgangskodegeneratorer, der hjælper dig med at skabe meget stærkere adgangskoder, der også er længere og bruger specialtegn.

Generelt har IPVanish en anstændig gratis adgangskodegenerator. Det er ikke så tilpasset som andre VPN-adgangskodegeneratorer, men det er brugervenligt og godt nok til, at folk hurtigt kan oprette en sikker adgangskode.

Tilsløring

Ipvanske funktioner

Ipvanish tilbyder tilslørning med sin scramble -funktion (kun tilgængelig med OpenVPN), men Scramble er ikke i stand til at omgå internet -firewalls. Ipvanishs kundesupportrepræsentanter fortalte mig, at de fleste restriktive lande blokerer for sin service.

Scramble gør et godt stykke arbejde med at skjule din VPN -trafik fra din internetudbyder (ISP), Men bemærk, at kryptering bremser dine hastigheder på grund af de ekstra lag med kryptering – mine forbindelseshastigheder var 41% langsommere med krypter.

Samlet set tilslører du din trafik, men det fungerer ikke i restriktive lande Og det bremser markant dine hastigheder.

Antivirusbeskyttelse

Ipvanske funktioner

IPVanish inkluderer et gratis abonnement på Vipre Antivirus med køb af den årlige VPN -plan. Imidlertid leveres det samlede abonnement kun med apps til pc’er og Mac’er. VIPRE -abonnementet inkluderer Avancerede Security and Privacy Shield -apps.

Den avancerede sikkerhedsapp har følgende funktioner:

 • Malware -scanning – VIPRE tilbyder op til 7 forskellige malware -scanninger (inklusive fuld, hurtig og rootkit -scanninger), der scanner alle filer og applikationer på din enhed til malware. I vores test fandt og slettede VIPREs malware -scanner 95% af prøve malware -filer, hvilket er meget godt, men ikke så godt som top antivirus som Norton eller Bitdefender.
 • Avanceret realtidsbeskyttelse – VIPRE er i stand til at identificere nye cybertrusler med sin maskinlæringsteknologi.
 • Skybaseret sikkerhed – Dens trusselfortegnelser opdateres konstant via en online virusdatabase.
 • Webbeskyttelse – Vipre forhindrer dig i at besøge websteder eller downloade filer, der kan indeholde malware.
 • E -mail -beskyttelse – blokerer ondsindede e -mails, stopper phishing -angreb og hjælper med at opdage og forhindre spam til at holde din indbakke mindre rodet.
 • Firewall – Beskytter dig mod at opleve netværksangreb.
 • Og meget mere…

Privatlivsskjold -appen tilbyder:

 • Login -legitimationsoplysning – registrerer og sletter nogen af ​​dine usikrede login -legitimationsoplysninger.
 • Annonceblokering og anti-tracking – Blokke annoncer og sporingslink for at stoppe målrettet reklame- og identitetstyveri -profilering.
 • Mørk webscanner – Overvåger dine e -mails og adgangskoder for at sikre, at de ikke har været involveret i en dataovertrædelse eller anført på det mørke web.
 • Webcam & mikrofonblokker – forhindrer hackere i at få adgang til dit webcam og mikrofon.

Jeg er en stor fan af Vipres webbeskyttelsesværktøj. I mine test forhindrede det mig i at få adgang til alle de falske malware -websteder, jeg prøvede at besøge – dette gjorde virkelig mit sind roligt, da jeg vidste, at nogen i min husstand kunne gennemse internettet uden ved et uheld at lande på et ondsindet domæne.

Generelt er Vipre en god antivirus for nogen, der leder efter stærk malware -beskyttelse Og virkelig gode privatlivets fredsværktøj. Det er funktionsrige, har et intuitivt instrumentbræt og er en god gratis bonus, der er inkluderet i Ipvanishs årlige plan.

Ipvansk privatliv og sikkerhed

Ipvanish er en ikke-logs VPN. Dens privatlivspolitik siger helt klart, at IPVanish ikke logger din IP -adresse, hvilke websteder du besøger, eller hvilke filer du downloader. IPVanish registrerer kun din e -mail -adresse (for at kommunikere med dig) og betalingsmetode (til behandling af betalinger og refusion). Jeg kan virkelig godt lide, at IPVanishs privatlivspolitik er godt formateret, ikke fuld af komplicerede juridiske vilkår og let at forstå.

Ipvansk privatliv og sikkerhed

Men i 2016 delte IPVanish en brugers e -mail -adresse, fuldt navn og IP -adresse med amerikanske myndigheder. Selvom Ipvanish hjalp med at fange en børnepornografi-menneskehandel ved at dele brugerdata, gik IPVanish imod sin politik uden loger, som på det tidspunkt var, at den ikke gemte bruger IP-adresser.

I 2017 blev IPVanishs moderselskab erhvervet af Stackpath, der udførte en uafhængig revision for at bevise, at Ipvanish var en streng NO-logs VPN. I 2022 havde IPVanish sin politik uden logs gennemgået af Leviathon Security Group-Resultaterne er tilgængelige i kundernes kontoportal.

Ipvanish har hovedkvarter i USA, som er en del af 5/9/14 Eyes Alliances (en gruppe lande, der deler overvågningsdata). Hvis den amerikanske regering anmodede om brugerdata fra ipvanish, ved jeg, at Ipvanish faktisk ikke ville have nogen at udlevere.

Mens Ipvanish overtrådte sin politik uden logs i fortiden, er den nu under nyt ejerskab og har en streng politik uden logs.

Ipvansk hastighed og ydeevne

Jeg kørte hastighedstest ved at oprette forbindelse til en server i alle 50+ lande, hvor IpVanish har en server, Og jeg oplevede et gennemsnitligt fald på 83% i hastigheden, hvilket åbenbart ikke er godt. Men jeg bor i Rumænien, som har nogle af de hurtigste internethastigheder i verden, og det er ikke fair at sammenligne mine hastigheder med nogen fra et land, der har gennemsnitlige hastigheder.

Så jeg bad min kollega i USA om at gennemføre hastighedstest, og Ipvanish reducerede hans hastighed med et gennemsnit på 33%, Hvilket er ret godt. Vi brugte begge Wireguard til vores hastighedstest, fordi det var den hurtigste protokol.

Som forventet havde jeg de hurtigste hastigheder, mens jeg var forbundet til servere i mit land. Men mine hastigheder var også gode, mens jeg var forbundet med fjerne servere i USA og Japan. Selvom jeg oplevede mindre buffering, da jeg streamede på den amerikanske server, havde jeg stadig hurtige hastigheder til torrenting, browsing og stemme over IP (VoIP) opkald. Men min største klage er, at det tog mig 20-30 sekunder at oprette forbindelse til en server uanset placeringen-min kollega i USA rapporterede, at det tog ham 10 sekunder.

Jeg kørte først en hastighedstest uden at være tilsluttet en IPVanish -server For at få en basislinje til mine hastigheder:

Ipvansk hastighed og ydeevne

Dernæst brugte jeg Ipvanish’s Hurtig forbindelse funktion (som forbinder dig til den hurtigste server til din placering), og jeg var forbundet til en server i Rumænien. Min downloadhastighed bremses med 75%, men min online oplevelse blev næppe påvirket – websteder og 4K -videoer indlæst øjeblikkeligt, og jeg var i stand til at downloade store filer meget hurtigt.

Ipvansk hastighed og ydeevne

Da jeg tilsluttede mig en amerikansk server, havde jeg et fald på 91% i hastigheden – Websteder tog 5 sekunder at indlæse, og 4K -videoer tog 10 sekunder at starte. Hvad mere er, jeg oplevede buffering, mens jeg så og sprang gennem 4K -videoer, men mine 1080p -videoer fungerede fint. Mine torrentinghastigheder var også gode (det tog 15-20 minutter at downloade 10-15 GB-filer), og jeg oplevede ikke nogen frysning eller afbrydelser under et VoIP-opkald.

Ipvansk hastighed og ydeevne

Endelig tilsluttede jeg mig en VPN -server i Japan. Hastighederne var 85% langsommere, og min online oplevelse svarede til, da jeg var tilsluttet en amerikansk server. Websteder og 4K -videoer tog 5 sekunder at indlæse, men jeg oplevede ikke buffering, mens jeg så indhold.

Ipvansk hastighed og ydeevne

Men jeg ville se, hvilken type hastigheder min kollega i USA havde med ipvansk. Først forbandt han sig til sit lokale netværk for at få basislinjen for sin internethastighed.

Ipvansk hastighed og ydeevne

Derefter, Hurtig forbindelse Tilsluttede ham til en server i New York City. Hans downloadhastighed blev reduceret med 14%, og han havde ekstremt hurtige hastigheder til browsing, streaming og torrenting.

Ipvansk hastighed og ydeevne

Dernæst er min kollega tilsluttet en server i Tyskland, hvor han oplevede et tab på 21%. Han oplevede minimalt hastighedstab-websteder indlæst på 2-3 sekunder, det tog 25 minutter at downloade en 20 GB-fil (hvilket er temmelig hurtigt), og han rapporterede ikke nogen frysning eller opkaldsdråber under et VoIP-opkald med en ven i England.

Ipvansk hastighed og ydeevne

Da han tilsluttede sig en server i Australien, faldt hans hastighed med 46%. TV-shows og film tog cirka 4-5 sekunder at begynde, men når de startede, var der ingen afbrydelser. Websteder tog op til 5 sekunder at indlæse, men min kollega opretholdt temmelig hurtige hastigheder til torrenting.

Ipvansk hastighed og ydeevne

Generelt tilbyder IPVanish meget hurtige hastigheder på lokale servere og anstændige hastigheder på fjerne servere, Men det tog op til 30 sekunder at oprette forbindelse til en server. På fjerne servere i USA og Japan bremsede mine streaminghastigheder mærkbart, mens jeg så 4K -videoer, og der var en forsinkelse for websteder at indlæse. Men jeg havde hurtige hastigheder til torrenting, spil og VoIP -opkald på tværs af alle servere.

IPVanish -servere & IP -adresser

IPVanish har 1.900+ servere i 50+ lande og 75+ lokationer. Mange øverste VPN’er har et større servernetværk – ExpressVPN har 3.000+ servere i 90+ ​​lande, og Cyberghost VPN har 7.400+ servere i 90+ ​​lande, men Ipvanishs servere er spredt i det meste af verden, hvilket giver de fleste brugere mulighed for at finde i nærheden af ​​servere at få til at få gode hastigheder.

Jeg elsker at Ipvanish er en af ​​de få VPN’er, der viser både ping (Hvor lang tid tager et internetsignal at rejse fra din enhed til VPN -serveren) og serverbelastningsprocenten (hvor mange aktive brugere er tilsluttet VPN -serveren) for at hjælpe brugerne med at finde hurtige servere.

Jeg er også en stor fan af IPVanishs P2P -support – Det tillader torrenting på hver server, så du kan altid finde en nærliggende server. Nogle VPN’er (som protonvpn og cactusvpn) lader dig kun torrent på dedikerede P2P -servere.

Ipvansk hævder, at det har 40.000 IP -adresser, Hvilket skulle gøre det lettere at få adgang til streaming -websteder og undgå genindtægter (et testwebsteder bruger til at afgøre, om en besøgende er en rigtig bruger eller en bot). Men i mine tests var jeg ikke i stand til at få adgang til populære streamingsteder, og jeg stødte ofte på Recaptchas.

Og Ipvanish tilbyder ikke dedikerede IP’er, som er IP -adresser, der kun er tildelt dig. Privat internetadgang og Cyberghost VPN opkræver en lille ekstra pris for dedikerede IP’er, men Privatevpn tilbyder dem gratis.

Samlet set har IPVanish et anstændigt servernetværk, der dækker de fleste dele af verden, Viser ping- og serverbelastningen for at gøre det lettere at finde de hurtigste servere, tillader P2P -trafik på hver server og har 40.000 IP -adresser.

Ipvansk streaming & torrenting

Ipvanish er temmelig svag for at få adgang til streamingtjenester. I mine test arbejdede IPVanish med Netflix, men det var ikke i stand til at få adgang til Amazon Prime, Disney+, HBO og mange andre streamingsteder. Mine kolleger i Storbritannien og USA kunne ikke se BBC iPlayer og Hulu, men mine kolleger i USA og Canada var i stand til at se mindre kendte USA og canadiske streamingsteder som Crackle, VRV og CBC.

Ipvanishs supportrepræsentanter indrømmede, at populære streamingsteder blokerer for sin service, Og reps foreslog, at jeg køber StrongDNS (Ipvanishs søsterfirma) for at få adgang til streamingindhold. Men det er ikke ideelt, fordi det ville kræve at betale for en anden service.

Hvis du leder efter en VPN, der konsekvent fjerner alle streamingtjenester, anbefaler jeg ExpressVPN. Du kan også se på vores kuraterede liste over de bedste VPN’er til streaming her.

Ipvansk streaming & torrenting

Ipvanish er virkelig god til torrenting. IPVanish tillader P2P -trafik på alle sine 1.900+ servere, og IPVanish fungerer med alle større torrent -klienter som QBitTorrent, Deluge, Vuze og UTORRENT. Ipvanish tilbyder ikke portforsendelse (som forbinder dig til flere jævnaldrende for at få hurtigere hastigheder). Før jeg begyndte torrenting, kørte jeg IPv6, DNS og WebRTC lækketest på servere i 10 forskellige lande. Heldigvis viste hver test 0 lækager.

Én ting, som jeg er fan af, er, hvordan IpVanish har 25+ sokker5 proxy -servere – Disse servere erstatter din IP -adresse med en IP -adresse fra det land, du er tilsluttet til, og de giver hurtigere downloads. Men husk, at SOCKS5 -proxier ikke bruger kryptering. I mine test øgede SOCKS5 -proxy -serverne mine hastigheder med ca. 10%.

Samlet set er Ipvanish fantastisk til torrenting, men ikke streaming. Det fungerer med streamingsteder som Netflix, men det fungerer ikke med andre populære streamingtjenester som Amazon Prime og BBC iPlayer. Imidlertid er IPVanish P2P-venlig, arbejder med alle de bedste torrent-klienter og inkluderer SOCKS5 proxyservere, der tilbyder hurtigere hastigheder.

Ipvansk regering omgås

Ipvanish fungerer ikke i restriktive lande. Ipvanishs støtte reps fortalte mig, at mange restriktive lande som Saudi -Arabien, Qatar og Egypten med succes blokerer for sin service.

Hvis du er i et land, der begrænser adgangen til internettet, anbefaler jeg ExpressVPN Fordi det konsekvent omgår internetbegrænsninger, er meget sikker og har hurtige hastigheder.

Ipvansk regering omgås

IPVANSH PLANER & Priser

Ipvanish har månedlige og årlige abonnementer. Det tilbyder en 1-måneders, en 3-måneders og en 1-årig plan. Den 1-årige plan inkluderer et gratis abonnement på VIPRE-antivirus til Windows og MacOS. Den samlede plan er en rigtig god aftale til at beskytte dine enheder mod malware og andre cyberangreb.

Ipvanish har god prisfastsættelse for det første år i 1-årsplanen, der koster € 3.28 / måned, men prisen fordobles efter det første år. Det accepterer PayPal og 6 forskellige kreditkort, men jeg ville ønske, at der var en mulighed for at betale med cryptocurrency, der giver mere privatliv. Hvis du leder efter en billig VPN, der accepterer kryptobetalinger, så tjek privat internetadgang og Cyberghost VPN.

Ipvanish har en 30-dages pengene-tilbage-garanti Kun for de årlige planer (de fleste VPN’er tilbyder en pengene-tilbage-garanti på alle deres planer). Der er også en 7-dages gratis prøve til iOS- og Android-enheder, når du tilmelder dig 1-årig plan-men du skal købe appen gennem Google Play Store eller Apple App Store. Når det er sagt, synes jeg det er bedre at købe 1-årig plan gennem det IPVanish-websted, fordi du får 30-dages pengene-tilbage-garantien og en længere periode til at teste VPN.

IPVanish brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

IPVanish har apps til Android, iOS, Windows, MacOS, Linux og Fire TV. Jeg installerede let Android- og iOS-apps på mine smartphones på 1 minut, og desktop-apps på min Windows 10 PC og MacBook Pro på 1-2 minutter.

Android

IPVanish brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

IPVanish’s Android -app er let at bruge og har en intuitiv grænseflade. Ud over at oprette forbindelse til den hurtige server med Hurtig forbindelse funktion, det er enkelt at manuelt finde en hurtig server. Ipvansk sorterer serverne alfabetisk efter land, by og ping.

Plus, Android -appen har beskrivelser for hver af forbindelsesindstillingerne – For eksempel hjalp den korte sætning under Reducer MTU -størrelse til mobilnetværk (som løser forbindelsesproblemer over mobildata) mig med at forstå, hvornår du skal aktivere funktionen. Android-appen leveres med Wireguard, OpenVPN og IKEV2/IPSEC, og den har split-tunneling.

IPVanishs Android -app mangler IPv6 og DNS -lækagebeskyttelse, Og det har ikke en indbygget dræbskontakt-men du kan let aktivere Android OS Kill Switch. Hvis du foretrækker en Android VPN med en indbygget dræbskontakt, kan jeg virkelig godt lide Cyberghost VPN og ExpressVPN.

Generelt kan jeg godt lide IpVanish’s Android -app. Det har ikke en indbygget dræbskontakt og lækagebeskyttelse, men det tilbyder sikre protokoller, god splitunneling og har et brugervenligt design.

iOS

IPVanish brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

IPVanishs iOS-app har et lignende design som Android-appen, men det er ikke så funktionsrige. Jeg kan godt lide, hvordan iOS -appen kommer med en favoritfane, hvor du kan gemme dine yndlingsservere såvel som med Siri -genveje, der hjælper dig med at starte og stoppe appen. IPVanish’s iOS -app leveres med Wireguard, IKEV2/IPSEC og IPSEC.

Imidlertid mangler iOS-appen en Kill Switch, IPv6 og DNS lækagebeskyttelse, splitunneling (Selvom de fleste VPN’er ikke understøtter splitunneling på iOS), og der er ingen forklaringer i appen til dens indstillinger-var jeg nødt til at gøre min egen research for at finde ud af, at jeg skulle bruge alternativ forbindelsestilstand, da jeg ikke var i stand til at oprette forbindelse til En server med IKEV2.

For at være ærlig er der bedre iOS -apps derude. F.eks. Og privat internetadgangs iOS-app har en indbygget dræbskontakt.

Windows/Mac (desktop)

IPVanish brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

IPVanishs desktop -apps er også nemme at bruge og inkluderer rigtig gode funktioner. Apps har Hurtig forbindelse Funktion, og de gør det nemt at manuelt vælge en server – der er endda et kort, der viser alle serverplaceringer (konkurrenter som ProtonVPN og TunnelBear tilbyder også kort).

Både Windows og MacOS -apps giver en fremragende række protokoller, giver dig mulighed for at vælge forskellige til forskellige funktioner. Windows -appen leveres med Wireguard, OpenVPN, IKEV2, L2TP, PPTP og SSTP. MacOS -appen inkluderer også Wireguard, OpenVPN, IKEV2/IPSEC og L2TP, men den tilføjer IPsec.

Jeg kan godt lide, at du kan bruge Kill Switch på begge desktop -apps, Men kun Windows -appen har IPv6 og DNS lækagebeskyttelse – MACOS -appen mangler DNS -lækagebeskyttelse.

Samlet set har IPVanishs desktop -apps en intuitiv grænseflade, Gode ​​sikkerhedsfunktioner og en enorm menu med protokoller. Men Windows -appen er bedre end macOS, fordi Windows -appen leveres med DNS -lækagebeskyttelse.

Ipvanishs apps: er ipvansk let at bruge?

Ja, IPVanish har brugervenlige apps til iOS, Android, Windows, MacOS, Linux og Fire TV. De mobile apps og desktop -apps har en anden grænseflade, men både mobil- og desktop -apps har et intuitivt design.

Android-appen har splittet tunneling og inkluderer forklaringer på funktioner, men mangler DNS-lækagebeskyttelse og en indbygget kill-switch. IOS-appen er brugervenlig, men mangler en masse nøglefunktioner. Og IPVanishs desktop -apps er sikre og har et stort udvalg af protokoller

Ipvansk kundesupport

IPVanish har en god række kundesupportmuligheder:

 • Support guider.
 • 24/7 live chat.
 • E -mail -support.
 • Telefonstøtte.

Jeg kan godt lide, hvordan alle supportartikler er opdelt i velorganiserede kategorier, inklusive faktureringsspørgsmål, opsætningsvejledninger, ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål) og fejlfinding af guider. Og supportartiklerne er meget informative – de løste de fleste af mine problemer, og jeg behøvede ikke at kontakte kundesupport så ofte. Jeg kan også godt lide, at IPVanish har virkelig nyttige videotutorials (som ExpressVPN).

Ipvansk kundesupport

Ipvanish skiller sig ud som en af ​​de sjældne VPN’er, der tilbyder telefonsupport. Det henvender sig til 7 lande, herunder USA, Mexico, UK, Tyskland, Spanien, Australien og Brasilien, og opererer fra 7 til 19 CT (UTC -6) fra mandag til lørdag til lørdag.

Da jeg testede Ipvanishs live chat, var jeg normalt forbundet med nogen på under 10 sekunder. De fleste af supportrepræsentanterne var høflige, hjælpsomme og lydhøre, men nogle af dem var ikke vidende, og en rep tog 10 minutter at svare på et spørgsmål. IPVanish tilbyder support på engelsk, men reps kan bruge et oversættelsesværktøj til andre sprog.

Ipvansk kundesupport

Ipvanish tog mellem 7 og 8 timer at svare via e -mail. Selvom det var længere end industriens gennemsnit for VPN’er, var hvert svar grundigt og løst mine forespørgsler.

Samlet set har IPVanish virkelig god kundesupport. Det tilbyder flere supportguider og nyttige videoer, har venlige og for det meste kyndige 24/7 live chat -repræsentanter, og det er en af ​​de få VPN’er, der tilbyder telefonstøtte.

Er ipvansk en af ​​de bedste VPN’er i 2023?

IPVanish har gode sikkerhedsfunktioner, er godt til torrenting og giver ubegrænsede samtidige forbindelser. Det tilbyder branchestandard sikkerhedsfunktioner som 256-bit AES-kryptering, en dræbskontakt, en politik uden logs og sikre protokoller og ekstra funktioner som perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Det har også 1.900+ servere i 50+ lande, tillader P2P -trafik på hver server og har intuitive apps til iOS, Android, Windows, MacOS, Linux og Fire TV.

I mine tests havde jeg virkelig hurtige hastigheder på lokale (Rumænien) servere og temmelig hurtige hastigheder på fjerne servere (USA og Japan). Jeg oplevede nogle afmatninger, mens jeg streamede på de amerikanske og Japan -servere, men min spil, torrenting og VoIP -opkaldshastigheder var hurtige og stabile på alle servere. Jeg downloadede store 10+ GB torrents på 15-20 minutter ved hjælp af populære torrent-klienter som QBitTorrent, Deluge, UTORRENT og mere. Og IPVanish har 25+ sokker5 proxies, der giver endnu hurtigere downloadhastigheder.

Mens der er en masse ting, jeg kan lide ved Ipvanish, har det en håndfuld mangler. Det fungerer ikke med top streamingtjenester som Amazon Prime og BBC iPlayer, det tilbyder kun split-tunneling på Android, og det omgår ikke internet-firewalls i lande som Kina. DNS lækagebeskyttelse er også kun inkluderet på Windows, og der er ingen WebRTC -beskyttelse.

Ipvanish har flere betalingsplaner at vælge imellem, Og det bakker hver 1-årig plan med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Der er også en 7-dages gratis prøve til mobile enheder, når du tilmelder dig gennem din App Store.

Ofte stillede spørgsmål

Kan Ipvanish Access Netflix?

Ja, Ipvanish arbejder med Netflix. Imidlertid er IPVanish ikke en god VPN til streaming – jeg kunne ikke få adgang til andre populære websteder som Disney+ og Amazon Prime, og mine kolleger i USA og UK kunne ikke se Hulu eller BBC iPlayer. Ipvanish support reps fortalte mig, at streamingsteder let blokerer for dens service.

Hvis du leder efter en VPN, der fungerer med Netflix og andre top streamingtjenester, anbefaler jeg ExpressVPN.

Vil Ipvanish bremse mine internetforbindelseshastigheder?

Ja, Ipvanish vil bremse dine internetforbindelseshastigheder, Men alle VPN’er reducerer dine hastigheder på grund af det tilsatte krypteringslag. Min kollega i USA kørte hastighedstest, og Ipvanish bremsede kun sine internethastigheder med et gennemsnit på 38%, hvilket er over gennemsnittet. Mens Ipvanish reducerede mine hastigheder med 83%, er jeg fra et land (Rumænien), der har meget hurtige hastigheder, så selv med denne reduktion i hastigheden havde jeg hurtige hastigheder til at gennemse, torrenting og spil på tværs af de fleste af IPVanishs servere.

Ipvanish gør det nemt at oprette forbindelse til en hurtig server – det har 1.900+ servere, der er placeret i de fleste dele af verden, så det er let at finde en server tæt på dit sted for at få hurtige hastigheder. Ipvanish viser også serverbelastningen (hvor mange aktive brugere er tilsluttet en server) og ping (hvor lang tid det tager internetsignalet at rejse fra din enhed til serveren) for at hjælpe dig med at finde den hurtigste server. Plus, det har 25+ sokker5 proxy -servere, der giver hurtigere hastigheder end IPVanishs normale servere.

Opbevarer IPVanish -logfiler?

Nej, Ipvanish holder ikke logfiler og har en streng politik uden logs. Det vedtog to uafhængige revisioner for at bevise, at det ikke gemmer logfiler, men kun IPVanish -brugere har adgang til den seneste rapport.

Er ipvansk fri?

Nej, Ipvanish har ikke en gratis plan. Men IPVanish har en 30-dages pengene-tilbage-garanti for sine 1-årige planer, så du kan teste produktet, før du forpligter sig, og det har en 7-dages gratis prøve for iOS- og Android-enheder, når du downloader appen Via App Store eller Google Play Store.

Der er gratis VPN’er tilgængelige, men jeg anbefaler ikke at bruge dem. De har ofte meget langsomme hastigheder, sætter en grænse for dine data, mangler vigtige sikkerhedsfunktioner, logger din internettrafik, har buggy apps og tilbyder dårlig kundesupport.

I stedet anbefaler jeg at holde mig til en billig premium VPN som ipvanish. Prisen på IPVanishs 1-årige plan er € 3.28 / måned.

Ipvansk anmeldelse: a u.S.-baseret VPN, der gjorde store fremskridt i de senere år

Ipvansk

IPVanish giver fremragende serverspredning og ubegrænset samtidige enhedsforbindelser. De funktioner, det bringer til bordet, er robuste, men dens grænseflade har en tendens til at hænge lidt. Samlet set er det en solid VPN med stor hastighed, og dens ikke-log-politik, der for nylig er bekræftet via tredjepartsrevision, har gjort tjenesten endnu mere attraktiv for fortrolighedsbevidst.

Bedste priser i dag: IPVanish VPN

Prissammenligning fra over 24.000 butikker over hele verden
Prissammenligning fra rygmarkedet

Ipvansk kort:

 • P2P tilladt: Ja
 • Ubegrænsede enhedsforbindelser: Ja
 • Forretningssted: USA
 • Antal servere: 2.000+
 • Antal landsteder: 75+
 • Omkostninger: $ 11.99 pr. Måned eller $ 47.89 for et årligt abonnement

Meget få VPN -tjenester ejer faktisk deres egne servernetværk, og det er her Ipvanish skiller sig ud. I stedet for at stole på kommercielle serverbedrifter, u.S.-Baseret ipvansk er stolt af at køre sin egen hardware og servere. De hævder endda, at det at køre deres egen serverinfrastruktur gør dem til en “top-tier VPN-service.”I vores test tog vi Ipvanish for en spin for at se, om det virkelig kan leve op til den selvudnævnte titel.

Bemærk: Denne anmeldelse er en del af vores igangværende roundup af de bedste VPN -tjenester. Gå der for at lære mere om konkurrerende produkter, hvad man skal kigge efter i en VPN og købe anbefalinger.

Ipvansk: funktioner og tjenester

Ipvansk

Ved første rødme har IPVanish en ren, hvis snarere dæmpet grænseflade. Den indledende skærm, du har præsenteret, er et hurtigt forbindelsesdashboard med et verdenskort, der giver dig mulighed for at vælge din serverplacering og hoppe lige ind. I bunden af ​​instrumentbrættet kan du se grundlæggende oplysninger om din forbindelse inklusive serverplacering, IP -adresse, forbindelsesstatus, anvendt protokol og data op og ned. Selvom det måske ikke har nogen smarte designflair, er grænsefladen intuitiv og ekstremt brugervenlig. Jeg bemærkede dog, at selve applikationen syntes at hænge eller tage en usædvanlig mængde tid til at indlæse ting, f.eks. Når du flytter eller zoom ind på kortet. Første gang forbindelser til servere, jeg aldrig havde brugt før, syntes også at tage længere tid end normalt at oprette forbindelse.

Ipvansk

Der er en værktøjslinje til venstre for applikationens grænseflade med muligheder for Placeringer, Indstillinger, Info, og Konto. Under Placeringer Tab, du er i stand til at få adgang til mere detaljerede oplysninger om hver server inklusive hver placerings ping, belastning (mængde serverudnyttelse fra aktuelle brugerforbindelser) og antal servere, der er tilgængelige på det sted. De har også en nyttig filtreringsmekanisme, der giver dig mulighed for at finde serverne med mindst ping eller belastning. Der er over 2.000 servere over hele verden at vælge imellem på IPVanish, som er et stort skridt op fra for kun få år siden, da de havde mindre end halvdelen af ​​det.

Faktisk har IPVanish gjort store fremskridt i de senere år at opdatere og optimere sine tjenester. Det understøtter nu de fleste større operativsystemer, herunder Windows, MacOS, iOS, Android, Chrome, Linux og et par andre. Dette er på niveau med de fleste af de andre top VPN -udbydere.

IPVanish har i øjeblikket ikke en browserforlængelse, men det tilbyder adgang til en i-browser sokker5 proxy, som ikke er krypteret som en VPN-forbindelse, men giver dig mulighed for stadig at omdirigere din browsertrafik gennem fjernservere.

Ipvanish er også forbedret for nylig i sine placeringsspoofingevner. I de foregående år bemærkede vi, at IPVanish-servere ofte blev blokeret, når vi forsøgte at få adgang til placeringsbegrænset indhold i andre lande. Virksomheden har åbenbart intensiveret sit spil, og i gennemgangsperioden var der meget få mærkbare blokeringer, mens de forsøgte at få adgang til Netflix fra en række IPVanish -servere over hele verden. Tag dette med et saltkorn, da Netflix og andre streamingtjenester konstant forsøger at blokere kendte VPN IP-adresser, hvilket gør det til et kat-og-mus-spil, der kan ændre en anden brugers egen personlige oplevelse.

Ipvansk

Virksomheden gør også et godt stykke arbejde med sin kundesupport. Det har et indbygget supportkontaktlink direkte fra appen. Derudover tilbyder det 24/7 live chat support og et callcenter, der er åbent hver dag i ugen. Dens app understøtter endda flere sprog såsom engelsk, spansk, fransk, tysk og hollandsk. Disse er alle velkomne tilføjelser i de senere år, der viser, at virksomheden prøver hårdt på at forbedre det fulde omfang af sine tjenester.

IPVanish: Performance

Ipvansk

Med påstande om at have et overlegent netværk, hvordan holder Ipvanish op i hastighedstests? Virkelig godt, faktisk. Sammenligning af hastigheder i fem forskellige landenes VPN -serverforbindelser, scorede IPVanish et imponerende gennemsnit på 59 procent af basisdownloadhastigheden og 54 procent af basis uploadhastighed. Det sætter det fast i de fem mest hurtigste VPN’er, vi har testet.

Disse relativt høje hastigheder skal være masser hurtigt nok til at streame al den høje opløsningsvideo eller spil på tværs af de fleste landeforbindelser. Bemærk dog, at dette er en enkelt oplevelse på et begrænset antal maskiner, og din oplevelse kan variere.

Ipvansk: Sikkerhed og privatliv

At være baseret i U.S. som ipvansk kunne potentielt føre til privatlivets fredsproblemer. Dette skyldes visse indenlandske love, der kræver, at VPN -virksomheder logger og gemmer klientoplysninger i tilfælde af, at de er nødvendige af retshåndhævelse. Men IPVanish lover at holde dine data helt sikre ved ikke at logge eller dele klientoplysninger overhovedet.

Dette er for nylig blevet valideret, da IPVanish tilladte en tredjepartsrevision af sine tjenester, der blev udført af Leviathan Security Group. Revisionen bekræftede påstandene om, at Ipvanish ikke holder logfiler over klientdata overhovedet. Det er ikke hver dag, at en VPN -udbyder er villig til at gennemføre sig selv gennem den slags kontrol for at underbygge sine påstande.

Ipvansk

IPVanish understøtter også en række protokoller som Wireguard, IKEV2 og OpenVPN. Det giver den ekstra mulighed for at tilpasse OpenVPN -forbindelser, så du kan yderligere finjustere og optimere din forbindelse.

Mens hun bruger sin service, er alt krypteret med AES 256-bit kryptering, som, selvom det er fremragende, er standarden for de fleste VPN-udbydere i dag. Windows -klienten leveres med IPv6 og DNS lækagebeskyttelse – som vores test bekræftes for at være sandt ved hjælp af både DNS -lækage -test og iPleak.netto på tværs af alle forbindelser. Hvilket betyder, at din sande placering ikke ved et uheld lækkes, mens den er tilsluttet dens servere.

Ipvanish VPN -tjenesten leveres også med et par ekstra frynsegoder. Det giver en automatisk dræbskontakt, der vil afbryde dig fra internettet, hvis din VPN -forbindelse er afskåret. VPN leveres også med et antivirusprogram kaldet VIPRE. Det er din standard run-of-the-mill antivirus, men det vil stadig blokere malware og andre trusler på din computer-desværre er det ikke tilgængeligt for mobile versioner.

Ipvansk: sidste tanker

Ipvanish er en meget tiltalende VPN med base i USA. Dens forbindelseshastighed er sprunget af spring og grænser siden vores sidste gennemgang, og det er nu fast forankret blandt vores hurtigste VPN’er. Desktop -appen er også blevet forbedret med en interface -redesign, der er lettere at navigere. En nylig sikkerhedsrevision fra tredjepart er et forfriskende tegn på, at IPVanish er sikker på sine tjenester og villig til at bevise det for brugerne. På bare lidt under $ 50 for et årligt abonnement er prisen også svært at slå. Mange mennesker tager måske til mere fremtrædende VPN -udbydere, men Ipvanish bør ikke overses. Dens nylige forbedringer viser en vilje til at tilføje funktioner, som brugerne ønsker, mens de kontinuerligt forbedres år for år.

Redaktørens note: Fordi onlinetjenester ofte er iterative og får nye funktioner og præstationsforbedringer over tid, kan denne gennemgang ændres for nøjagtigt at afspejle den aktuelle tilstand af tjenesten. Eventuelle ændringer i tekst eller vores endelige gennemgangsdom vil blive bemærket øverst i denne artikel.

IPVanish VPN Review

Ipvanish kører på flere enheder

USA-baserede Ipvanish er en tiltalende VPN udbyder med en lang liste med funktioner, herunder flere, som du ikke ofte vil se andre steder.

IPVanish har et anstændigt størrelse netværk med 40.000+ delte IP’er og 2.000+ servere på 75+ lokationer.

Virksomheden siger, at alle servere er P2P-venlige (med SOCKS5-proxy for at øge hastigheder), og sikker nok var vi i stand til at downloade torrents fra alle fem af vores testplaceringer.

 • Vil prøve ipvanish? Tjek webstedet her
  IPVANSH -abonnementsmuligheder:
 • 24 måneders plan – $ 2.59 pr. Måned ($ 62.16 samlede omkostninger)

Der er apps til Windows, Mac, Android, iOS og endda Amazon Fire TV. Plus, en række installationsguider til routere, Linux, Chromebooks og andre platforme.

Du kan installere, konfigurere og konfigurere så mange enheder, som du vil – IPVanish har ingen faste grænser for antallet af samtidige forbindelser, du kan oprette. Vi gætter på, at virksomheden måske kommer i kontakt, hvis du når 50 og går stadig, men det er stadig en stor fordel i forhold til den 5-enhedsgrænse, du får med nogle udbydere.

Protokolstøtte inkluderer turboladet Wireguard, OpenVPN og IKEV2. Hvis du prøver at komme online via et netværk eller et land, der blokerer VPN’er, skjuler en OpenVPN Scramble -funktion din trafik og kan hjælpe dig med at oprette forbindelse.

Virksomheden har været travlt siden vores sidste anmeldelse. Ændringer siden da inkluderer en redesignet startskærm på desktop-apps, forbedret streamingstøtte (især Netflix Japan), flere nye betalingstyper (Google Pay, Amazon Pay, S € PA og Apple Pay) og en gratis 7-dages prøve For første gang mobile brugere.

Hvis du har brug for hjælp uden at vente, er det godt at vide, at 24/7 live chat er tilgængelig, og selv her leverer Ipvanish lidt mere, end vi forventede. Der er telefonstøtte i løbet af arbejdsugen (mandag til fredag, kl. 9 -17 CT, det er UTC -6) med tal i USA, UK, Australien, Mexico, Spanien og Brasilien.

Ipvansk prisfastsættelse

Ipvansk prisfastsættelse for sin VPN -service starter med Månedlig fakturering til $ 11.99.

Det Årlig plan Ser dagsværdi til $ 4.50 pr. Måned. Men pas på, dette er en særlig indledende aftale. Priserne hopper til $ 7.50 ved fornyelse.

Den toårige plan er en lejlighedskøb til $ 3.33 om måneden for den første periode. Men det fornyes til de samme $ 7.50 om måneden som den årlige aftale (ingen rabat på længere sigt.)

Dette er rimelige priser for, hvad du får. De er lidt billigere end Nordvpn og ExpressVPN, men stadig dyrere end andre muligheder. Mens Ipvanish koster $ 89.99 et år efter den første periode, giver den private internetadgang 3-årige plan dig 39 måneders beskyttelse for en forhåndsomkostning på $ 79. Plus, der er ingen indbygget prisstigning på fornyelsestidspunktet.

Hvis du beslutter at tilmelde dig, accepterer Ipvanish betalinger via kort og PayPal. Der er støtte til at betale via Google Pay, Amazon Pay, S € PA og Apple Pay, men Bitcoin er stadig ikke tilgængelig.

Ipvanish tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men sørg for at kontrollere det lille skrift, da det kun er til årlige planer. Månedlige-billede planer er ikke berettigede.

Privatliv

De fleste IPVanish-apps leveres med en række beskyttelsesbeskyttelsesværktøjer. Windows Build inkluderer en Kill Switch, DNS og endda IPv6 -lækagebeskyttelse for at reducere chancen for, at din trafik eller identitet er udsat online.

Privatliv Plusser andetsteds inkluderer iOS-appens evne til automatisk at oprette forbindelse, når du får adgang til offentlige Wi-Fi-netværk, men ignorere andre, som du føler er sikre (hjemme, arbejde, uanset hvad de måtte være). Du kan derefter for det meste forlade VPN for at tænde og slukke sig selv som krævet og vedligeholde dit privatliv på alle tidspunkter.

For at bekræfte, at tjenesten virkelig bevarer din anonymitet, brugte vi IP- og DNS-lækage-tests og et antal lækningsdetekteringssteder. Ingen af ​​testene afslørede nogen problemer. Apps beskyttede altid vores identitet og trafik.

En nyttig indikator for en udbyders holdning til privatlivets fred er trackers, der bruges på sin hjemmeside. Vi pegede Blacklight Privacy Inspector På IPVanishs side, og det rapporterede om fem trackere og ti sporingskager (for det meste Google, Facebook og Microsoft.) Der er intet usædvanligt, men ipvanish bruger mere end de fleste. Et par udbydere inklusive skjul.Mig, Mullvad og Proton VPN bruger overhovedet ingen trackers.

Logning

Ipvanishs privatlivspolitik begynder med en klar og betryggende erklæring: ‘IPVANSH er en nul-logs VPN-tjenesteudbyder, hvilket betyder, at vi ikke fører en registrering af nogen forbindelse, trafik eller aktivitetsdata med hensyn til vores tjenester.’

Dokumentet viser dataene IPVanish indsamler via webstedet, dets registrerings- og betalingsprocedurer. Der er intet skadeligt eller usædvanligt, og vi så kun de detaljer, vi forventede: cookies, webstedsanalyse, e -mail -adresse og så videre.

Ipvanish har heller ikke bare betryggende ord. I april 2022 støttede det dem med et blogindlæg, der annoncerede, at Leviathan Security Group havde ‘revideret vores teknologi og uafhængigt verificeret, at vores ikke-log VPN-service overholder vores privatlivspolitik. ‘

Revisionen var usædvanligt detaljeret og omfattede interviews med personale, en række tekniske tests og undersøgelse af en produktionsserver, dokumentation, systemkonfigurationer og mere. (Den fulde rapport er knyttet fra IPVanish Blog Post, hvis du er interesseret.)

Det er dejligt at se en udbyder med modet til at sætte sig gennem dette kontrolniveau, og vi håber, det vil tilskynde andre udbydere til at gøre det samme.

Vi har stadig et mindre, men langvarigt IPVANSH-privatlivsproblem. Som mange udbydere indsamler og sender apps. Der er ingen grund til at tro, at dette indeholder noget skadeligt, men vores bekymring er, at Ipvanish tidligere har gjort dette som standard, og uden at forklare det for brugerne. (Vi foretrækker meget ExpressVPNs tilgang, hvor apps overhovedet ikke sender disse data, medmindre brugerne specifikt tillader dem).

Den gode nyhed er, at dette kan ændre sig, omsider. IOS -appen vælger nu brugere af dataindsamling som standard, og det er op til dig, hvis du gerne vil tilmelde dig. Det er den mest privatlivsfokuserede tilgang, og vi håber snart at se den samme ændring på andre platforme.

Ydeevne

Vi måler VPN -ydeevne ved at køre flere benchmarking -tjenester, herunder Speedtests websted og kommandolinje -app, CloudFlare og Målingslaboratorium. Vi kører testene fra både et britisk datacenter og en amerikansk boligplacering. Begge placeringer har 1 Gbps -forbindelser. Vi kører hver test fem gange med OpenVPN, fem gange ved hjælp af Wireguard, og vi gør det igen flere timer senere (det er mindst 120 tests) og analyser derefter dataene for at se, hvad der foregår.

De fleste udbydere når 100-200 Mbps med OpenVPN, og IPVanish administrerede i gennemsnit 180-190 Mbps. Det er langt bag 280-480 Mbps OpenVPN-hastigheder, vi så fra Mullvad, men stadig over gennemsnittet og fint til gennemsøgning og endda de højeste opløsningsstrømme.

Det lykkedes os at lege med indstillingerne og få endnu bedre resultater. IPVanish -apps bruger Wireguard som standard. Efter at vi har skiftet protokoller, så vi hastigheder stige til 950 Mbps+. Din oplevelse kan være meget forskellig, da du sandsynligvis ikke har datacenterniveauer af tilslutningsmuligheder, men det antyder, at IPVanishs servere ikke er overbelastet.

Netflix og streaming

Ipvansk hævder at tilbyde “sikker adgang til alle dine yndlings streamingsteder.”Det har ikke altid været vores oplevelse i tidligere anmeldelser, men vi var ivrige efter at se, hvordan tjenesten optrådte denne gang.

VPN-udbyderen scorede godt med os Netflix og fik os adgang til amerikansk-eksklusivt Netflix-indhold fra alle tre af vores testplaceringer.

Det var en blandet taske med andre biblioteker. Ipvansk ikke -blokeret Netflix i Storbritannien og Japan, men mislykkedes i Australien, og vi kunne ikke engang få adgang til Netflix Canada -webstedet.

Vi fandt et lignende usikkert billede i USA, da tjenesten fik os adgang til Amazon Prime -video, men kunne ikke fjerne blokering af Disney Plus.

Ipvanish sluttede på en relativt høj note med vores landsniveau tests. Sikker på, det mislykkedes med Australiens 10play, men det kompenserede for det ved at fjerne blokering af 9now og formået at omgå VPN -forsvaret for Storbritanniens BBC iPlayer, ITV og Channel 4.

Otte ud af tolv platformforsøg, der er bestået, er en anstændig score. Det kan være, at Ipvanish kan få adgang til alle de platforme, du er interesseret i, men hvis ikke, ExpressVPN, Nordvpn, privat internetadgang, Protonvpn, PureVPN og SurfShark, der alle fjernede alle vores testsider i deres seneste anmeldelser.

Windows -app

IPVanishs fornyede Windows-app åbnes med en funktionspakket ny startskærm. Der er den aktuelle placering, en Connect/ Disconnect -knap, et panel, der viser forskellige detaljer om din forbindelse (IP, protokol, data uploadet og downloadet, mere), et zoombart verdenskort inklusive stifter til alle ipvanske placeringer og en sidebjælke med knapper, der peger på Andre områder af appen.

Hvis du synes, det lyder rodet, ville du have ret, men der er en delvis løsning. Du kan vælge at skjule enten forbindelsesoplysningspanelet eller kortet, og det gør en forskel. Vi valgte at holde kortet, forenkle skærmen og lade appen ligne den forrige udgave.

Tilslutning til det nærmeste sted er lige så let som at trykke på den store Green Connect -knap. Alternativt kan du panorere rundt på kortet ligesom enhver anden (venstre-klik, holde og trække til panor eller dreje mushjulet for at zoome), og dobbeltklik på ethvert stedstift for at starte en forbindelse.

Appen har en fremragende placeringsliste. Det er proppet med enhver funktion og detaljer, du kan forestille dig. Du er i stand til at vælge placeringer efter land, by eller endda individuelle servere. Hver placering viser sin ping -tid og serverbelastning, hvilket hjælper dig med at tage det bedste valg. Begynd at skrive en by- eller landnavn i søgefeltet, og listen opdateres straks med eventuelle hits, eller du kan bruge favoritsystemet til at gruppere almindeligt anvendte servere til hurtige genforbindelser senere.

Indstillinger

Indstillingsboksen har en anstændig masse muligheder. Du kan skifte protokoller mellem Wireguard, IKEV2 og OpenVPN TCP og UDP. Du er også i stand til at vælge Port 1194 eller 443 til OpenVPN, som kan hjælpe dig med at omgå småskala VPN-blokering. Vi taler om lokale Wi-Fi-hotspots snarere end Kina. Du kan definere, hvilken server IPVanish bruger, når klienten starter, reparerer den IPVanish OpenVPN -driver, hvis den er påvirket af en anden VPN, og se OpenVPN -logfilerne inden for grænsefladen for at fejlfinde problemer. Der er også både DNS og IPv6 lækagebeskyttelse.

Auto-forbindelsesindstillinger kan få din app til at oprette forbindelse, når den lanceres, eller når du opretter forbindelse til et ikke-betroet netværk. Som standard stoler appen på Ethernet og Cellular Networks, men du kan slukke for det, hvis du er den forsigtige type, og auto-forbindelser som standard næsten overalt overalt.

Klientens Kill Switch er ikke aktiveret som standard, så vi tændte den og kørte et par test. Resultaterne var fremragende på alle områder. Uanset hvilke tricks vi trak for at bryde forbindelsen på den protokol, vi brugte, advarede klienten os straks med en desktop -meddelelse og forbundet igen, hvis vi havde aktiveret denne mulighed i indstillinger, uden nogensinde at afsløre vores rigtige IP.

Der er dog en fangst – dette er den absolutte slags kill switch, hvor du når du først har tændt for den, kan du ikke få adgang til internettet overhovedet, medmindre du er forbundet med VPN. Dette er bestemt sikkert, men det er ikke altid praktisk.

Ipvanish har forsøgt at adressere dette ved at tilføje en Kill Switch -knap til appens startskærm. Hvis VPN ikke opretter forbindelse, eller du virkelig har brug for at bruge din almindelige forbindelse, kan du deaktivere dræbskontakten med et klik, bare midlertidigt og gendanne den, når du er færdig.

Mens vi kunne leve med dette som et kompromis, vil vi gerne have muligheden for at have en dræbskontakt, der ikke afskærer internettet, når du kobler fra VPN

Mac App

Ipvanish Mac-appen skal få det samme dobbelt-rude ‘kort plus forbindelsesdetaljer’ startskærm som Windows-udgaven. Dette blev ikke afsluttet på tidspunktet for gennemgangen; Vi fik dog chancen for at bruge beta -versionen. Betaen havde nøjagtigt de samme problemer som Windows -appen. Det er lidt for rodet, men muligheden for at skjule den ene rude eller den anden gør den lidt bedre.

Den aktuelle, snart-til-udskiftning, Mac-app har et anstændigt sæt kernefunktioner, herunder support til Wireguard, OpenVPN, IKEV2, IPSEC og L2TP, muligheden for automatisk netværk og en dræbskontakt bare i tilfælde af at det hele går forfærdeligt galt.

Der er også masser af quirks. Mac -kortet ser og fungerer meget forskelligt sammenlignet med Windows -versionen, og nogle ting er ikke, hvor du ville forvente, at det skal være.

Forhåbentlig behandles designproblemerne i den kommende udgivelse. Stadig lige nu er dette en dygtig app. Hurtig og med langt mere funktionalitet end nogle af Mac -konkurrencen.

Android -app

IPVanish Android -appen åbner med den aktuelle placering fremhævet på et meget stilfuldt kort og giver en Connect -knap til hurtigt at få dig online. Vi elsker den smukke ‘forbindelses. ‘Animation også, en allelektrisk grønt lys krusning over hele kloden.

Navigationslinjen kan ikke konkurrere om visuel appel, men den er funktionel og giver dig mulighed for at skifte direkte til placeringerne, indstillingerne eller hjælpe skærme.

Mobilappen understøtter ikke at vælge placeringer fra kortet, men et tryk på lokationsknappen fører dig til en ligetil serverliste. Som standard viser dette lande, men du kan skifte til byer med et tryk. Der er ingen latenstid, der hjælper dig med at vælge, i modsætning til desktop-appen, men du er i stand til at gemme dine mest almindeligt anvendte placeringer som favoritter til let tilbagekaldelse senere.

Forbindelsestider er hurtige omkring et par sekunder. Den seneste app viser kun din nye IP -adresse og tiden siden du tilsluttede. Det er det blotte minimum, men det er nok, og i balance foretrækker vi det enklere udseende.

Hvis du nogensinde har brug for lidt hjælp, er du nu i stand til at åbne en live chat -support -session direkte fra hjælpeskærmen.

Appen har flere indstillinger og muligheder end de fleste af konkurrencen og understøtter Wireguard, IKEV2 og OpenVPN -forbindelser. Du kan vælge OpenVPN UDP- eller TCP -forbindelser, der skal vælges mellem hastighed og pålidelighed. Der er også valget om at bruge port 8443 til at oprette forbindelse til servere.

En scramble -indstilling gør det vanskeligere for VPN -forbindelser at blive detekteret, og delt tunneling giver dig mulighed for at vælge apps, som du ikke ønsker at bruge ipvanish. Dette er gode nyheder, hvis nogle ikke fungerer med VPN’er. Selvom appen ikke har en dræbskontakt af sin egen, er der hjælp til at opsætte killekontakten på systemniveau på Android.

Der er nogle undladelser. Mens Ipvanish Mac- og iOS-apps (og apps fra mange andre udbydere) automatisk kan oprette forbindelse, når du får adgang til et usikkert Wi-Fi-netværk, tilbyder IPVanish ikke denne evne på Android. Appen dækker mere end det grundlæggende, og samlet set fungerer den rimeligt godt.

iOS -app

Den redesignede IPVanish iOS -app ser næsten identisk med sin Android -fætter. Det har en ligetil grænseflade og en stilfuld kortskærm, og du kan oprette forbindelse til din nærmeste server med et tryk eller gennemse for en anden med den meget konfigurerbare placeringsliste.

De eneste signifikante forskelle er i ruden Indstillinger. Der er ingen OpenVPN-support, som er lidt skuffende (selvom du får Wireguard, IKEV2 og IPSEC), og ingen af ​​de lavt niveau, som Android tilbyder, såsom et valg af porte, UDP/TCP, eller den krypterede funktion.

IOS -appen har en fantastisk mulighed efter behov. Dette beskytter dig ved automatisk at tilslutte dig, når du får adgang til et ikke -betroet netværk. Du kan også konfigurere tilladte lister og benægter-lister, så Ipvanish ved, hvilke forbindelser der skal beskyttes, og hvilke der er sikre. Du kan endda samle en liste over domæner, som du gerne vil have ipvanish til automatisk at beskytte. For eksempel kan du få VPN -sparket ind, når du besøger Netflix’s websted.

IPVanish iOS-appen har muligvis ikke lige så mange justeringer på lavt niveau som nogle, men den scorer i de områder, der betyder mest; Brugervenlighed, en fleksibel placeringsliste, og den er smart nok til at vide, hvornår den skal oprette forbindelse (meget praktisk, hvis du glemmer). Det er værd at prøve.

Support

Hvis VPN ikke fungerer, som det skal være, sigter Ipvanish Help Center at pege dig i den rigtige retning. Et systemstatusområde advarer dig om eventuelle store virksomhedsdækkende problemer, supportartikler er intelligent organiseret i nøglekategorier (opsætning, fejlfinding, fakturering, mere), og du kan søge på webkendskabsbasen efter specifikke nøgleord.

Selvom det først ser ud som om der er masser af artikler, siger mange mere eller mindre den samme ting. Ipvanish har for eksempel 80 hvordan man guider, men 14 er dybest set de samme ‘hvordan man bruger split tunneling til at se’. De eneste forskelle mellem artiklerne er de involverede tjenester eller platforme. Otte er “hvordan man finder diagnostik” på forskellige platforme. De artikler, du får, er ikke så polerede eller detaljerede, som du typisk ser med Nordvpn eller ExpressVPN, og vi bemærkede, at de ikke alle brugte skærmbilleder fra de nyeste apps, som muligvis er forvirrende.

Der er stadig masser af nyttigt indhold at udforske. For eksempel får du ikke bare en eller to generiske opsætningsguider. Der er tutorials til Windows, Android, iOS, MACOS og Linux, samt vejledning til at bruge systemet med Chrome OS og forskellige routere. Der er også råd til Roku, Chromecast og Kodi.

Hvis du ikke kan finde et svar i videnbasen, er Live Chat tilgængelig på hjemmesiden.

Vi offentliggjorde et testspørgsmål og spurgte, hvilken af ​​IPVanishs understøttede protokoller, vi skulle bruge. En venlig agent svarede inden for et par minutter, kom direkte til det punkt (ingen rod omkring anmodning om kontooplysninger eller noget andet), stillede relevante spørgsmål og gav nyttige og nøjagtige oplysninger meget hurtigt.

Det er en fantastisk præstation og en betydelig forbedring af tilgangen ‘Send en e -mail og vent’ til nogle andre tjenester. Hvis du hellere vil vente på et svar og sende en e -mail, understøtter Ipvanish også det.

Ipvansk anmeldelse: Endelig dom

Ipvanish kan prale. Imidlertid betyder problemer med brugervenlighed og en spredning af mindre fejl, ipvanish, kan ikke helt matche De bedste VPN -udbydere.