IpVanish Tap -enhed ikke installeret 2023

Klik på pilespidsen til venstre for netværksadaptere For at udvide træet og se ned på listen over adaptere. Hvis du ser ‘Tap-Windows Adapter V9’, har du den generiske tapadapter installeret.

Ipvanish Tap -enhed installeres ikke

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

IpVanish Tap -enhed ikke installeret 2023

Ipvanish Tap -enhed er ikke installeret

Er din IPVanish Tap -enhed ikke installeret i 2023? Bare rolig, i denne artikel går vi over, hvordan vi med succes installerer tapenhed til IPVanish.

Det er ikke ualmindeligt, at VPN -brugere oplever “IpVanish Tap -enheden installerer ikke”. Hvis du står over for det samme problem, skal du ikke svede det, vi har din ryg. Vi vil gennemgå alle oplysninger med hensyn til hvorfor og hvordan man installerer TAP -enheden til IPVanish.

Indholdsfortegnelse

Hvad er Ipvanish Tap -enhed?

Ipvanish Tap -enhed er i det væsentlige en driver, der er installeret sammen med IpVanish. En tapenhed vises i din Kontrolpanel> Netværk og internet> Netværksforbindelser Når det er installeret. Det gør det muligt for Windows at bygge en krypteret tunnel mellem din computer og VPN -serveren.

I normale tilfælde installeres ipvanish tapenhed automatisk sammen med VPN. Men der er nogle sjældne situationer, når brugere står over for IPVanish Tap -enhed, der ikke er installeret problem. Du kan møde dette problem, mens du bruger IPVanish flere enheder.

Sådan installeres Tap -enhed til IPVanish i 2023?

Sådan installeres Tap -enhed til IPVanish

Hvis du står over for “IPVanish Tap -enheden, der ikke er installeret”, skal du ikke bekymre dig; Vi er her for at hjælpe. Følg blot de trin, der er beskrevet for at begynde at bruge den ipvanske tapenhed for sikkert at få adgang til internettet.

 • Afslut IPVANSH -applikation
 • Download tapdriverne Fra OpenVPN -websted
 • Når den IPVanish Tap Device -download er afsluttet
 • Installer Tap -driverne ved hjælp af standardindstilling

Nu skal du nemt være i stand til at bruge Ipvanish Tap -enheder. Hvis IPVanish Tap -enheden ikke installeres på trods af at følge disse trin. Vi har også løsning til IPVanish, der ikke forbinder med Firestick, hvis du står over for dette problem.

No.1 Choice Nordvpn

Køb IPVanish -opgraderet plan
Køb IPVanish -opgraderet plan for at få en automatisk installeret IPVanish Tap -enhed.
Køb IPVanish -opgraderet plan for at få en automatisk installeret IPVanish Tap -enhed. Vis mindre

IPVanish opretter ikke forbindelse efter installation af tapenhed

Hvis IPVanish ikke fungerer efter at have installeret hane -enheder, er der en chance for, at problemet er forårsaget af følgende grunde:

IPVanish Server reagerer ikke

Hvis IPVanish ikke fungerer korrekt, betyder det ikke altid, at der er et problem med din enhed eller applikation. Der er chancer for, at den server, du prøver at oprette forbindelse til, har problemer.

For at kontrollere, om det er tilfældet eller ej, kan du prøve at oprette forbindelse til andre servere. Hvis du stadig står over for disse problemer, skal du sørge for at kontrollere virksomhedens officielle konti for at se, om der har været nogen meddelelser om serverproblemer.

IPVanish -forbindelse er blokeret af brugerkontokontrol

Dette er sjældent, men der er tidspunkter, hvor brugerkontokontrol (UAC) er tændt og ikke tillader OpenVPN- eller PPTP -protokolforbindelse.

For at slukke for brugerkontokontrol skal du følge nedenstående trin:-

 • Gå til Start, type Kontrolpanel og åbn panelet
 • Naviger til kontrolpanelets søgefelt øverst til højre og skriv UAC. (Du kan også gøre dette ved at gå til Kontrol panal> system og sikkerhed> sikkerhed og vedligeholdelse)
 • Hvis du brugte søgefeltet, skal du klikke på “Skift indstillinger for brugerkontokontrol”-Knappen. Hvis du brugte navigationsmetoden, skal du vælge Skift indstilling fra Rullemenu med sikkerhed.
 • Du vil se et popup -vindue, Skub skyderen helt til bunden og Klik på OK. Indtast administratoradgangskoden, hvis det bliver spurgt.
 • Genstart nu computeren og prøv at forbinde ipvanish igen.

Meddelelsen “Autentificering mislykkedes” vises.

Hvis du modtager en “godkendelsesfejlet” -meddelelse, er der chancer for, at dit bruger -id eller adgangskode afvises. Der er tre hovedårsager bag denne popup.

 • Din konto er udløbet:- Der er chancer for, at du måske har glemt at fornye din ipvanske plan. Hvis dette er tilfældet, skal du fornye din konto ved at logge ind på det ipvanske websted i din browser. Du kan også bruge den ipvanske fornyelsesrabat.
 • Forkert brugernavn eller kodeord:- Der er tidspunkter, hvor du tror, ​​du lægger det rigtige ID og adgangskode, men i stedet lægger du den forkerte adgangskode. Så indsæt adgangskoden omhyggeligt. Hvis du ikke kan huske, skal du ændre din ipvanske adgangskode og prøve igen.
 • Problem med serverne:- Hvis problemet er med serveren, er der intet, du kan gøre, bare vent på, at serverne skal komme online igen eller kontakte kundesupport.

Sådan fastgør Windows Tap Adapter -fejl

OpenVPN -installationsprogrammet forsøger at installere en tapadapter samt sin egen kode

Hvis du nogensinde har brugt en VPN -service på skrivebordet, er du sandsynligvis kommet over udtrykket Tap Adapter. Desværre har du mest sandsynligt set det i en uhjælpsom fejlmeddelelse.

Uanset om det er ‘Alle Windows Tap -adaptere i brug’, ‘Ingen Tap Adapter tilgængelig’ eller ‘Der opstod en fejl,!

Og meddelelserne giver dig normalt lidt eller intet råd om, hvordan du finder ud af problemet, så det bedste du kan gøre er at springe dem ind i en søgemaskine og se, hvad der kommer op.

Men dette er ikke så dårligt, som det ser ud. I denne artikel forklarer vi, hvad tapadaptere er, hvad de er til, og hvorfor de betyder noget, når du kører en Windows 10 VPN på pc. Og når du først har forstået noget af baggrunden, finder du ud af, at du kan løse de fleste trykproblemer meget hurtigt.

Har jeg en tapadapter?

En tapadapter er en softwarebaseret netværksenhed, der giver en VPN mulighed for sikkert at kommunikere med sine servere. Det er sådan en grundlæggende komponent, at hvis tapadapteren ikke er installeret eller fungerer, fungerer nogle VPN’er overhovedet ikke, hvilket resulterer i alle disse irriterende fejlmeddelelser, du kender så godt.

Tapadaptere kommer i mange forskellige varianter, hvilket kan gøre livet forvirrende. Nogle VPN’er installerer en almindelig, almindelig, generisk tapadapter, men andre har specielt lappede dem, der kun fungerer med deres egen service. Du har måske endda to eller flere versioner installeret på samme tid.

For at kontrollere din opsætning, Klik på Start, skriv devmgmt.MSC og tryk på Enter for at starte enhedsadministrator.

Klik på pilespidsen til venstre for netværksadaptere For at udvide træet og se ned på listen over adaptere. Hvis du ser ‘Tap-Windows Adapter V9’, har du den generiske tapadapter installeret.

Men brugerdefinerede versioner har ofte VPN-navnet også inkluderet som ‘Tap-NordVPN Windows Adapter V9.’Hvis du er en Nordvpn -bruger. Hvis du er usikker, Dobbeltklik på en chauffør, klik på fanen Driver og derefter driveroplysninger: Hvis udbyderen eller copyright nævner OpenVPN, er det sandsynligvis en tapadapter.

Flere tapadaptere

At have to eller flere tapadaptere installeret kan undertiden forårsage problemer, især hvis du også har installeret mere end en VPN. En VPN -app kan muligvis prøve at bruge en adapter, der tilhører en anden VPN, for eksempel, hvorved den anden app klager over, at der ikke er nogen adaptere til rådighed.

VPN -udbydere anerkender, at dette er et problem, og nogle apps inkluderer en mulighed for at ‘reparere’ tapadapteren, gendanne sine almindelige indstillinger for at hjælpe appen med at finde den igen. I f.eks. I IPVanish Windows -appen skal du klikke.

Du kan også prøve at nulstille en tapadapter ved at deaktivere og aktivere den, softwaren ækvivalent med at slukke den og tænde igen. Højreklik på din VPN’s Tap Adapter i enhedschef, som du fandt tidligere, Vælg deaktiver enhed, og Klik på Ja Når du bliver bedt om at bekræfte det. Vent et par sekunder, Højreklik på Enable Device, Genstart din pc og prøv at oprette forbindelse til VPN igen.

Afinstaller og geninstaller en tapadapter

De fleste VPN -apps installerer automatisk en tapadapter med deres egne filer, så geninstallation af appen løser ofte eventuelle trykproblemer.

Klik på Start, skriv og start kontrolpanelet, klik derefter på programmer, afinstaller et program. Find posten til din Windows VPN -app, klik på den og vælg afinstallation.

Nogle gange er der en anden vare, der repræsenterer tapadapteren, noget som ‘myvpnname netværks tap’. Hvis det stadig er der, afinstallerer det også.

Genstart, download og installer den nyeste app. Genstart igen, lancering.

Hvis du har to eller flere VPN’er installeret, vil vi anbefale at afinstallere enhver, som du ikke rigtig har brug for, for at reducere chancen for konflikter. Selv hvis du absolut skal køre et par VPN’er side om side af en eller anden grund, afinstallerer en af ​​dem midlertidigt for at se, om det løser problemet.

Flere tap -tricks

Stædig trykadapterproblemer kan skyldes rester fra en tidligere installation. Vi har tidligere ikke været i stand til at installere en ny tap -adapter, fordi den blev blokeret af en tidligere, beskadiget version, for eksempel.

Hvis du virkelig ved, hvad du laver, skal du følge vores guide til, hvordan du fuldstændigt afinstallerer en VPN (især netværksadaptere og systemdrivere) for at rydde op i gamle VPN -filer og indstillinger. Men vær forsigtig: Messing Up Here kan skade din pc, så tænk ikke engang på den, medmindre du er sikker på dine katastrofegendannelsesevner.

Hvis du stadig ikke kan løse dit problem, er det muligt, at du kan omgå det. Deaktiver for eksempel Nordvpn Tap Adapter, og dens app kan ikke oprette forbindelse via OpenVPN. Men skift til Nordlynx-protokollen (klik på indstillinger, auto-forbindelser, vælg Nordlynx fra VPN-protokollisten), og den skal fungere igen.

Den slags hurtig løsning er ikke et godt valg, for hvis en VPN -app viser fejl, og du ikke ved nøjagtigt hvorfor, kan det være pålideligt at beskytte dig mere (der kan også være krypteringsproblemer, siger.) Men det skal holde dig i gang i et stykke tid, hvis det er prioriteret.

Efter alt dit hårde fejlfindingsarbejde er den bedste idé dog at kontakte dit VPN -supportteam og bede om hjælp. Fortæl dem alt, hvad du har prøvet indtil videre, og de skal være i stand til at pege dig i den rigtige retning.

Læs mere:

 • Bliv beskyttet online for mindre med en god billig VPN.
 • . Og med markedsledende antivirus-software
 • Stop med at logge på dine pc -aktiviteter med vores Windows 10 Privacy Guide