IPVanish Review 2023: Er det hurtigt, sikkert og godt til streaming

Contents

Fungerer ipvansk med Netflix?

Ipvansk gennemgang 2023: Testet hastighed, streaming og hvis det er sikkert

Ipvansk hævder at være hurtig, pålidelig og sikker, Men det er umuligt at vide, om det er sandt, når så mange VPN’er ikke lever op til lignende markedsføringskrav. Jeg ville finde ud af det selv, om denne VPN er det værd.

Efter at have kørt omfattende tests fandt jeg, at Ipvanish havde pålideligt sikre forbindelser og imponerende hastigheder. Jeg var også imponeret over, at det øjeblikkeligt fjerner blokering af mange streamingsteder, inklusive Netflix og Disney+ (My 2 Favorite Streaming Services).

Dens solide funktioner og overkommelige pris gør ipvanish til en af ​​de bedste VPN -udbydere, jeg har fundet. Med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti behøver du ikke bare tage mit ord for det-du kan Prøv ipvanish for dig selv risikofri . Du kan altid få en refusion, inden 30 dage er ope, hvis du beslutter, at du ikke kan lide det.

I en fart? Her er et resumé på 1 minut

 • Utroligt hurtige hastigheder. De fleste testede servere var flammende hurtige, selv fra den anden side af verden. Spring til hastighedstestresultaterne.
 • Fjern blokering af populære streamingplatforme. Jeg har let adgang til snesevis af streamingsteder inklusive Netflix og Disney+ (US Libraries), HBO Max, Hulu og mere. Spring over til mine streamingtest.
 • Kraftig kryptering. Kryptering af militær kvalitet beskytter dine data. Find ud af, hvad jeg lærte om dets sikkerhedsfunktioner.
 • En uafhængigt revideret privatlivspolitik. Ipvanish har testet nul-logs privatliv-og selvom det havde en datascandal for år siden, er det nu under nye, mere pålidelige ejerskab. Lær mere om fortrolighedspolitikken.
 • Fungerer på ubegrænsede samtidige enheder. Opsætning er let, og en konto dækker alle dine enheder. Gå til min brugeroplevelse.
 • Imponerende videnbase og 24/7 live chat. Du kan til enhver tid chatte med en menneskelig repræsentant. Se hvad der skete, da jeg kontaktede kundeservice.
 • Stor værdi. Andre udbydere med lignende hastigheder og funktioner koster mere. Læs min sidste dom.

IPVanish arbejder med adskillige streamingplatforme (Netflix US og Disney+ US, HBO Max, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og mere)

Jeg havde gode resultater, der testede ipvanish med streamingsteder – Det fungerer med Netflix US, Disney+ USA, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Sling TV, Fubotv, ESPN, Spotify, Vudu, Kodi og mere. Du har friheden til at få adgang til dine konti, selv når du er i udlandet eller på et begrænset netværk (som på kontoret).

Jeg ville også prøve en anden måde at få adgang til disse websteder på, så jeg besluttede at teste IPVanish’s Socks5 proxy. Mens SOCKS5 Åbnede et par flere Netflix -biblioteker, det fjernede ikke andre streamingtjenester. Dette var lidt skuffende, fordi SOCKS5 undertiden kan komme forbi blokke, som en normal VPN ikke kan. Jeg bad også mine kolleger om at prøve proxy med deres streamingkonti, og deres resultater var de samme.

Netflix os: Uklakket

Ipvanishs amerikanske servere kunne konsekvent få adgang til Netflix os uden problemer overhovedet. Disse servere var konsekvent hurtige nok til, at mine vandløb aldrig blev reduceret i kvalitet eller stoppet til buffer. Faktisk var jeg i stand til at se en hel Stranger Things episode uden buffering.

Skærmbillede af ipvanish streaming Stranger Things på Netflix

Ipvanish arbejder med Netflix i USA og lader mig se shows uden forsinkelse

Jeg havde nogle kolleger i UAE, Tyskland, Skandinavien og Canada Test Ipvanish med deres Netflix-konti-kun min canadiske medarbejder kunne få adgang til stedet. Hvis du bor i et af disse andre områder, vil Ipvanish ikke være i stand til at hjælpe dig med at få adgang til dit betalte indhold, mens du er på ferie.

Disney+ USA: Unblocked

Jeg var i stand til at fjerne blokering af min amerikanske Disney+ -konto med det samme Brug af servere i New York, Los Angeles, Miami og Ashburn. Mine episoder af Mandalorian Spillede hele vejen igennem med kun 3-5 sekunder af buffering i starten. Ipvanishs hurtige hastigheder gav mig perfekte strømme, selv i HD.

Skærmbillede af ipvansk streaming af Mandalorian på Disney Plus

Jeg gik ikke glip af en eneste lyssabel -sving, mens jeg så Disney+ på IPVanishs servere i USA

Ipvanish har mindre succes med andre Disney+ -regioner. Resten af ​​mit hold beliggende i England, Australien, Canada, Østrig og Tyskland var ikke i stand til at komme forbi login -skærmen.

HBO MAX: Uklakket

Ipvanish gjorde det nemt at oprette forbindelse til min HBO Max -konto og få adgang til dets store indholdsbibliotek. Jeg testede adskillige servere i USA, og alle leverede lignende hastigheder og videokvalitet. Jeg var i stand til at se på Game of Thrones Finale i 4K -opløsning uden stamming eller forsinkelser.

Ipvanish Lad mig nyde Game of Thrones -finalen på HBO Max i Ultra HD på sine amerikanske servere

Hulu: Ublokeret

Ipvanish Lad mig let få adgang til min Hulu -konto med sine amerikanske servere og se Palm Springs uden nogen buffering eller forsinkelse.

Skærmbillede af IPVanish, der forbinder til en amerikansk server og fjerner blokering af showet Palm Springs på Hulu

Palm Springs spillede problemfrit på Hulu gennem Ipvanishs servere i USA

BBC iPlayer: Unblocked

Min medarbejder i Manchester Fik lignende gode resultater med BBC iPlayer. Da hun prøvede alle 3 af Ipvanishs placeringer i Storbritannien, fik hun straks tilsluttet tjenesten og kunne se sine yndlingsshows uden forsinkelser.

Skærmbillede af Ipvanish Streaming The Graham Norton Show på BBC iPlayer

Min ven så Graham Norton -showet på BBC iPlayer problemfrit på IPVanishs britiske servere

Amazon Prime Video: Unblocked

Jeg havde ingen problemer med at forbinde til min Amazon Prime -videokonto At se mine yndlingsfilm og shows. Alle vandløb indlæst inden for få sekunder og spillet igennem uden buffering.

Jeg så, at dette er os på Amazon Prime -video uden buffering på IPVanishs amerikanske servere

Fart

Hastighed – Ipvanish har fantastiske hastigheder på alle sine servere

Jeg har testet over 50 VPN’er, og IPVanish er en af ​​de hurtigste VPN’er, jeg har brugt (endda sammenlignet med topudbydere). Jeg har aldrig stødt på betydelige hastighedsfald – selv i spidsbelastningen. Det betyder ingen pludselig buffering under mine yndlingsshows, ingen forsinkelse under shootouts, når jeg spændes online, og superhastigheds downloads.

Hastighedstestresultater

Ipvanishs servere i USA, Tyskland og Storbritannien bremsede kun min trafik med ca. 12%. Det er et utroligt resultat-andre VPN’er bremser min hastighed med 30%-50%. Dens server i Australien havde en større dråbe, men jeg forventede, at dette, da Australien er over 15.000 km væk. Dråbet var omkring 50%, hvilket stadig var langt bedre end mange andre VPN’er kan styre.

Dette var endda sandt, da jeg testede hastigheder på forskellige tidspunkter af dagen, selv i spidsbelastningen, hvor det normalt ville være langsommere på grund af brugerbelastning. Uanset om jeg tilsluttede mig en lokal eller fjern server, var mine hastigheder lynet hurtigt. Dette er perfekt, hvis du vil bruge ipvanish, mens du rejser til udlandet.

Jeg var også imponeret over de små dråber i ping. Ping er den tid, det tager din enhed at tale med den server, den kontakter, så lav ping er kritisk for glat online spil og streaming.

Skærmbillede af 4 hastighedstests, mens du er tilsluttet forskellige IPVanish -servere

Jeg blev forbløffet over Ipvanishs hastigheder, selv på servere på den anden side af verden

Dernæst testede jeg hastigheder på de andre protokoller, som IPVanish leverer – IKEV2, L2TP og PPTP. Jeg fandt ud af, at SPEEDS var de bedste, da jeg brugte standard OpenVPN -protokollen. PPTP var endnu hurtigere end min 89 Mbps baselinehastighed, men har meget svag kryptering. L2TP var den langsomste med en 60% hastighedsreduktion fra min baseline. Husk, at der forventes en vis afmatning, når du bruger en VPN:

Skærmbillede af et vandret søjlediagram, der viser IPVanish -serverhastigheder i forskellige byer rundt om i verden

Ipvanish gav mig pålideligt fremragende downloadhastigheder, selv på servere på den anden side af verden

Gaminghastighed-Ipvanishs hurtige servere gav mig forsinkelsesfrie online spil

Jeg raser-blæktigt, når forsinkelse får mig til at blive fragged i mine spil. Jeg var parat til at logge af igen, da jeg testede ipvanish med mit yndlingsspil (Dota 2). Det viste sig, at min frygt var ubegrundet – mens Min ping var højere end nogle VPN’er, Jeg fik nul forsinkelse under min kamp. Jeg var i stand til at bruge Drow Ranger’s ultimative til at forsegle sejr for mit strålende hold uden hastighedsproblemer overhovedet.

Skærmbillede af et spil Dota 2, mens Ipvanish er tilsluttet

Lag var ikke bekymret, da jeg spillede Dota 2 på Ipvanishs lynhurtige netværk

Hvis dine internethastigheder bliver kastet, eller du er bekymret for DDoS -angreb, kan du undersøge en alternativ VPN. ExpressVPNs servere er gode til online spil takket være deres høje hastigheder og sikkerhed.

Hastighedstip: Gå til fanen “Quick Connect” for at finde Ipvanish -servere med den laveste ping og brugerbelastning. Brug derefter dropdowns til at vælge dit hjemland og vælge “Bedste tilgængelige server.”Klienten finder derefter den hurtigste server i dit område for dig!

Kodi

ESPN

Netflix

Netflix

Hulu

Kodi

ESPN

Youtube

BBC iPlayer

Ipvansk vpn Gennemsnitlig score på top 10 VPN’er
Download hastighedsreduktion 37% (UK) 11% (UK)
Upload hastighedsreduktion 30% (FRA) 16% (FRA)
Ping tid til Google.com 363.25ms 24ms
Gennemsnitlig tid til at oprette forbindelse (sekunder) 10ms 11ms
Fjern blokering af

Hvorfor de fleste hastighedstest er meningsløse, og hvordan vi korrekt tester VPN -hastigheder

Hastighed bestemmer, hvor hurtigt indhold uploader, så hvis du er torrent eller streaming, vil du have, at hastigheden skal være noget identisk med din almindelige internethastighed. Da en VPN krypterer dine data, tager det normalt lidt længere tid at sende dine data frem og tilbage, hvilket kan bremse din forbindelse. Men hvis din internetudbyder med vilje bremser din forbindelse (også kendt som throttling), kan en VPN øge din internethastighed. Test af en VPN er noget meningsløst, fordi nye servere dukker op og påvirker hastigheden. Din hastighed kan også variere afhængigt af din placering, så din hastighedstest matcher muligvis ikke vores. Når det er sagt, testede vi hastigheden adskillige steder for at give dig gennemsnittet.

Servere

Servernetværk – Imponerende servernetværk (men ingen specialiserede servere)

I betragtning af dens lave pris, Jeg blev sprængt af IPVanishs servernetværk med 2.200+ servere på 75+ lokationer Spredte over 40.000+ IP -adresser. Du finder de mest serverplaceringer i USA, UK og Australien. Plus, det har muligheder i Afrika, Mellemøsten og Sydamerika, som er sjælden selv blandt de bedste VPN’er. Med så mange muligheder stødte jeg aldrig på afmatninger på grund af overfyldte servere.

IPVanish’s Auto-Connect-funktion finder hurtigt den bedste server -Jeg var altid i stand til at oprette forbindelse på kun 2-4 sekunder uden problemer. Du kan også finde en specifik IPVanish-server, der skal bruges sammen med de intuitive rulllemenuer. Servermenuen giver dig mulighed for at sortere efter ping, land eller belastning. Du kan også sortere efter favoritter (til favorit en server, bare klik på stjernen ved siden af).

En anden stor bonus er det Ipvanish ejer sine servere i stedet for at leje dem, så dine data er mere sikre. Dette skyldes, at Ipvanish har meget mere kontrol over, hvordan dens servere køres og får adgang til.

desværre, IPVanish har ikke nogen optimerede servere til spil, streaming eller torrenting. Hvis dette er noget, du ser efter i en VPN, foreslår jeg, at du prøver Cyberghost. Jeg har testet Cyberghosts optimerede servere, og de fungerer perfekt hver gang.

Torrenting – understøtter torrenting, men ingen optimerede servere

Du finder ikke nogen torrent-optimerede servere i IPVanishs menu, men det er fordi alle IPVanishs servere understøtter ubegrænset torrenting. Selv uden optimerede P2P-servere var mine torrenthastigheder stadig superhurtige Da jeg downloadede en 2-timers dokumentar i det offentlige rum. På trods af at filen kun har 5 jævnaldrende i alt (færre kammerater betyder typisk længere downloadtider), var den stadig færdig på mindre end 15 minutter.

Der er ingen server- eller databegrænsninger. Du skal bare Sørg for, at DNS og IPv6 lækagebeskyttelse begge er tændt for at sikre, at dine downloads og uploads forbliver anonyme.

Skærmbillede af Ipvanish

Før du torrent med ipvansk, skal du aktivere begge typer lækagebeskyttelse i forbindelsesindstillingerne

Der er en DMCA -meddelelse på IPVanishs websted, der siger Tjenesten vil overholde anmodninger om ophavsret, men deres nul-logs-politik betyder, at ingen ville være i stand til at se, hvad du downloadede til at starte med. Selvfølgelig skal du stadig aldrig bruge en VPN til at overtræde ophavsret eller andre love.

Fungerer ipvansk i Kina? Ingen

Selvom IPVanish har en “Scramble IP” -funktion, der skal skjule det faktum, at du bruger en VPN, Ipvanish fungerer ikke i Kina. For at omgå firewalls har VPN’er brug for avanceret tilsløring, der får trafikken til at ligne typisk webtrafik. For nogle af den stærkeste tilsløringsteknologi foreslår jeg dig Prøv i stedet ExpressVpn for Kina . Det er en af ​​de eneste udbydere, der arbejder der.

VPN -brug er rynket af kinesiske myndigheder, men den almindelige praksis er, at Kina kæmper mod VPN’er ved teknologisk at blokere dem og ikke ved at jage efter de mennesker, der bruger dem. Stadig bare Kontroller reglerne, før du går, da jeg ikke kondolerer ved hjælp af VPN’er for at bryde loven.

Sikkerhedsfunktioner – Kraftig databeskyttelse og masser af ekstramateriale

Jeg var virkelig imponeret over Ipvanishs sikkerhedstilbud. Det har supermagt kraftfuld kryptering og et væld af bonusser, som mange top-niveau VPN’er ikke tilbyder.

Kryptering – stærk kryptering for at holde dine data skjult

IPVanish bruger den stærke AES 256-bit krypteringsstandard, hvilket er det samme niveau af datasikkerhed, der bruges af amerikanske statslige agenturer.

Selvom nogle af IPVanishs protokoller (som PPTP) understøtter svage krypteringsprotokoller, IPVANSH er standard til topniveau kryptering med OpenVPN eller IKEV2, som begge er kendt for deres magtfulde sikkerhed.

VPN -protokoller – Wireguard, OpenVPN, IKEV2, IPSEC og L2TP

Jeg var glad for at se det IPVanish tilbyder 6 forskellige typer VPN -protokoller at vælge imellem. Dette var lidt overraskende, fordi det er mere end mange af industriens giganter. Ikke alle protokoller er tilgængelige på alle enheder, men med så mange at vælge imellem, skal du være i stand til at finde en der passer til dine formål.

Du kan vælge fra nedenstående VPN -protokoller for at prioritere hastighed, sikkerhed eller kompatibilitet.

 • Wireguard – En af de nyere VPN -protokoller, Wireguard er hurtigere og bruger mindre af dine enheds ressourcer. Imidlertid er denne protokol stadig under udvikling og er muligvis ikke i stand til at omgå enhver firewall. Wireguard er tilgængelig til: Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire Stick og Amazon Fire TV.
 • OpenVpn – en af ​​de mest populære protokoller. OpenVPN er meget sikker, men bruger flere af dine enheds ressourcer og kan være kompliceret at bruge på en mobilenhed. IPVanish tilbyder 2 forskellige slags OpenVPN -forbindelser, og begge er tilgængelige på: Windows, MacOS, Android, Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Linux, Chromeos og Routers.
  • OpenVPN UDP – prioriterer hastigheden frem for pålidelighed
  • OpenVPN TCP – er mere pålidelig, men langsommere end UDP

  SOCKS5 proxy – nyttig, men teknisk protokol til at fjerne blokering af flere steder

  IPVanish tilbyder også en SOCKS5 -proxy, der giver dig maksimale hastigheder, mens du torrenter og kan være nyttige til at komme forbi internetblokke. Det er dog ikke kraftigt nok til at omgå regerings firewalls, og SOCKS5 -klienter er lidt tekniske at bruge. Husk også, at det overhovedet ikke krypterer din forbindelse, så jeg anbefaler ikke at bruge den af ​​sig selv.

  Kill switch – fungerer fejlfrit, hvis din forbindelse falder

  Ipvanish har en dræbskontakt til at beskytte dine data, hvis du mister din VPN -forbindelse. Da jeg med vilje styrtede appen ved at overbelaste min pc med baggrundsprocesser, lukkede mit internet øjeblikkeligt, og ingen af ​​mine data blev afsløret. Du skal tænde dræbskontakten manuelt (den er slukket som standard).

  Det er ikke inkluderet i iOS -versionen, Hvilket er et problem, hvis du mister din VPN -forbindelse. Det ville også være rart, hvis skrivebordsversionerne havde en anmeldelse, når dræbskontakten snubles (som ExpressVPN har), men det vigtige er, at det fungerer pålideligt.

  Lækbeskyttelse – ingen DNS, IPv6 eller WebRTC lækager

  Jeg kørte IPv6, DNS og WebRTC lækage -tests og Min IP -adresse, placering og gennemsøgningsaktiviteter forblev helt skjult med IPVanish.

  Skærmbillede af en DNS -lækage -test, mens IPVanish er tilsluttet en server i Slovakiet

  Ipvanish bestod en DNS -test, hvilket bevisede, at min identitet forblev skjult, mens den var tilsluttet

  Scramble IP – hjælper dig med at omgå VPN -blokke

  Når du opretter forbindelse ved hjælp af OpenVPN -protokollen, kan du tænde for en funktion kaldet Scramble. Ifølge IPVanish kan Scramble hjælpe dig med at få adgang til internettet i lande med høj censur. Dette skyldes, at det hjælper med at skjule det faktum, at du bruger en VPN.

  Mit team og jeg testede det på et par forskellige steder og fandt det Det fungerede i nogle lande (som Tyrkiet), men var ikke kraftig nok for Kina. Dette er ikke overraskende, da der kun er et par VPN’er, der arbejder pålideligt i Kina.

  Split tunneling – kun tilgængelig på visse enheder

  IPVanish -apps til Android, Amazon Fire TV og Amazon Fire Stick inkluderer en delt tunnelingsfunktion. Dette giver dig mulighed for at fritage visse apps fra VPN-beskyttelse og er nyttigt til placeringsfølsomme programmer Som dine bank- eller vejrapps. Hvis jeg f.eks. Tilføjelse af en fritagelse for min online bank forhindrer mig i at blive frosset ud af mine konti.

  IPVanishs iOS-app tilbyder kun domænebaseret split tunneling, Hvilket betyder, at du kan inkludere eller fritage visse webstedsdomæner fra VPN -forbindelsen, men ikke mobile apps.

  VIPRE ANTIVIRUS – Gratis med et årligt abonnement

  Jeg var begejstret over at se det Ipvanish tilbyder et gratis abonnement på Vipre Når du tilmelder dig sin årlige plan. VIPRE er midt på antivirus-software, der kan beskytte op til 10 enheder mod malware og ransomware. Selvom jeg ikke ville betale for Vipre separat, er det en anstændig mulighed for en gratis tilføjelse.

  Ekstra funktioner – SugarSync er meget, hvis du har brug for fillagring

  For et ekstra par dollars om måneden kan du Tilføj SugarSync Cloud Storage til dit årlige abonnement. Dette får dig til at arkivere opbevaring, der er sikret med AES 256 kryptering, og det er meget billigere end at betale for tjenesten separat.

  Privatlivsfunktioner-Uafhængigt revideret nul-logs-politik

  Selvom Ipvanish er en ikke-logs VPN, er det faktum, at Ipvanish er baseret i USA. Jeg foretrækker en VPN, der er baseret uden for Fourteen Eyes Alliance, som ExpressVPN, så jeg behøver aldrig at bekymre mig om regeringsanmodninger om data.

  Mens du skal give en e -mail -adresse og betalingsoplysninger for at tilmelde dig IPVanish, Privatlivspolitikken hedder, at disse kun bruges i det omfang, der er nødvendigt for at behandle betalinger og yde e-mail-baseret support. Dette burde dog ikke være en bekymring, da Ipvanish gennemgik en uafhængig privatlivets revision.

  No-Logs-politik-forbedret siden hændelsen i fortiden

  IPVanish modtog anmodninger om brugerlogfiler fra den amerikanske regering. Dette er ikke usædvanligt, men På trods af at han hævdede at være en No-Logs VPN, overgav den hvilke oplysninger det havde i en retssag i 2016 – inklusive når den mistænkte var logget ind på Ipvanish.

  Heldigvis, Ipvanish ejes nu af et helt andet selskab og har foretaget en fuld revision af al sikkerheds- og privatlivspraksis både internt og eksternt.

  Virksomhedskompetence – Inde i Fourteen Eyes Alliance

  Ipvanishs jurisdiktion er mindre end ideel med hovedkvarter i USA, en fjorten Eyes Alliance Country. USA indsamler data om webbrugere og deler dem med andre lande som en del af en efterretningsindsamlingsaftale, Hvilket er forfærdeligt for dit privatliv. Heldigvis er IPVanish virkelig en Zero-logs VPN, så overvågning af dens servere ville ikke give noget nyttigt for efterforskere.

  Uafhængige revisioner – vedtaget med succes

  IPVanishs privatlivspraksis er blevet vurderet af Leviathan Security Group, en uafhængig tredjepartsrevisor. Resultaterne beviste, at IPVanish fuldt ud er i overensstemmelse med sin politik uden logs, hvilket betyder, at den ikke gemmer oplysninger om brugernes trafik eller specifikke brug. Dette giver dig komforten i en afprøvet politik, der er særlig vigtig i betragtning af den tidligere hændelse i privatlivets fred.

  Serverplaceringer

  Costa Rica
  Tjekkiet
  El Salvador

  Den store fejltagelse, når man sammenligner antallet af servere, og hvad man virkelig skal kigge efter

  Forholdet mellem servere og lande er en vigtig faktor at se på, når man vælger en VPN. Kun at være opmærksom på placering eller antal servere kan få dig i problemer. Flere servere betyder generelt hurtigere hastigheder, men hvis VPN X har et par flere servere end VPN Y, men dobbelt så mange brugere, vil VPN X typisk have langsommere hastigheder. Ideelt set vil du have en VPN, der har en masse servere på hvert sted. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om, at server/land, du ønsker, vil blive overbelastet og køre langsomt

  Den store fejltagelse, når man sammenligner antallet af servere, og hvad man virkelig skal kigge efter

  Forholdet mellem servere og lande er en vigtig faktor at se på, når man vælger en VPN. Kun at være opmærksom på placering eller antal servere kan få dig i problemer. Flere servere betyder generelt hurtigere hastigheder, men hvis VPN X har et par flere servere end VPN Y, men dobbelt så mange brugere, vil VPN X typisk have langsommere hastigheder. Ideelt set vil du have en VPN, der har en masse servere på hvert sted. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om, at server/land, du ønsker, vil blive overbelastet og køre langsomt

  Brugererfaring

  Samtidige enhedsforbindelser – understøtter ubegrænsede enheder på én gang

  Ipvanish lægger ingen grænse for, hvor mange forbindelser du kan have på en gang. Dette er en sjælden funktion blandt VPN’er.

  Jeg testede streaming Netflix på 7 enheder på én gang inklusive bærbare computere, smartphones og tablets (både Android og iOS-baserede). Jeg bemærkede kun meget svage afmatninger – Jeg kunne ikke streame i HD på 7 enheder på samme tid, men jeg var aldrig nødt til at vente på buffering i standarddefinition.

  Indfødte apps

  Du får den enhedskompatibilitet, du kunne forvente af en top-tier VPN-udbyder med IPVanish. Det understøtter 5 forskellige sprog på et væld af enheder, inklusive mange, der kun arbejder med højere ende VPN’er, dette inkluderer:

  • Desktops og bærbare computere: Windows 7+, MacOS 10.11+, Linux, Chrome OS
  • Telefoner og tabletter: Android 5.1+, iOS 11+
  • Videoafspillere: Amazon Fire TV, Amazon Fire Stick, Kodi, Chromecast
  • Raspberry Pi
  • Routere
  • Roku

  Selv for begyndere er IPVanish let at installere med indfødte klienter til almindelige operativsystemer Ligesom Windows, MacOS, iOS og Android. Jeg fik det op og kørte på mobil og desktop på mindre end 5 minutter.

  Lejlighedsvis kan VPN’er skjule malware inden for deres installatører eller klienter for skjult at få oplysninger om dig. For at bekræfte, at Ipvanish ikke deltog i denne praksis, gennemførte jeg en malware -scanning på både installationsprogrammet og applikationen, og jeg er glad for at rapportere, at begge blev fundet at være helt fri for ondsindet software.

  Online opsætningsguider er tilgængelige, hvis du har problemer med opsætning eller afinstallation på en given platform, men Du skal ikke have nogen problemer, hvis du har downloadet og installeret programmer før.

  Afhængigt af hvilken enhed du bruger det på, ændres IpVanishs funktionssæt lidt. Her er en grundlæggende oversigt over, hvad du får fra hver:

  Protokoller Kill switch Opdel tunneling Lækbeskyttelse Auto Connect Scramble
  Windows OpenVPN, IKEV2, L2TP, PPTP
  makos OpenVPN, L2TP, IKEV2
  Android OpenVPN, IKEV2 (kun beta)
  iOS IKEV2, ipsec
  Amazon Fire Os OpenVpn

  IPVanish mangler dedikerede applikationer til spilkonsoller såsom Xbox eller PS4, samt smarte tv’er. Ikke desto mindre kan du beskytte dine online aktiviteter på disse spilsystemer og andre enheder, der ikke direkte understøtter IPVanish ved at etablere en forbindelse gennem din router.

  Kompatibel med de fleste enheder, herunder Windows, MacOS, Android, iOS, Fire OS, routere og mere

  Windows og MacOS

  IPVanishs desktop -klienter er lette at bruge. Det er nemt at finde den server, du har brug for. Du kan dobbeltklikke på et sted på kortet fra startskærmen, eller du kan sortere servere efter placering, ping, belastning og favoritter.

  Min favorit ved IPVanishs interface er alle oplysninger om din forbindelse på Quick Connect -startskærmen. Du kan se alle standarddata, som hvilken server du er tilsluttet, din nye IP, og hvor længe du er blevet tilsluttet. Du får også et detaljeret diagram over din download- og uploadhastigheder, de samlede data, der er sendt og modtaget, og din nuværende VPN -protokol.

  Det er dejligt at have så meget information på et sted, og Det er bare en anden detalje, der hjælper med at cementere ipvanish som en af ​​de øverste VPN’er på markedet. Jeg værdsætter også virkelig, at apps er næsten identiske på tværs af platforme, på den måde behøver jeg ikke at spilde tid på at lære, hvor alt er, når jeg skifter enheder.

  IPVanishs desktop -apps er næsten identiske, så det er let at skifte fra en Mac til en pc

  IPVanishs desktop -apps er næsten identiske, så det er let at skifte fra en Mac til en pc

  Android og iOS

  IPVanish er kompatibel med Android Mobile- og Tablet -enheder, såvel som iOS -enheder. Det fungerer også med Android -tv’er, og der er en direkte download af APK på IPVanishs websted, hvis Google Play Store er blokeret i dit område.

  Apps til Android- og iOS -enheder ser lidt anderledes ud, især da Android fik en opdateret brugergrænseflade, men de er begge lette at konfigurere og enkle at bruge. De er også temmelig lette, så de tager ikke meget opbevaring på din enhed.

  Fire OS og Roku

  Et unikt salgssted for ipvansk er Det er en af ​​de eneste VPN’er med indfødt støtte til Amazon Fire Stick, Fire TV og Roku. Alt hvad du skal gøre er at downloade appen, logge ind og oprette forbindelse. Jeg havde det hele oprettet på mindre end 5 minutter.

  Routere

  Du finder praktiske guider på IPVanish -webstedet til routeropsætning. Hvis du foretrækker manuel installation frem for den indfødte klient, har IPVanish-webstedet detaljeret how-tos til manuel konfiguration.

  Support

  Hvis du har brug for at kontakte support, Du kan få svar gennem 24/7 chat, e -mail, telefon eller den omfattende online videnbase. Support er også tilgængelig direkte fra de mobile apps, i tilfælde af at du har brug for at dele diagnostiske filer til fejlfinding. Generelt var den live chat den hurtigste, så det er den mulighed, jeg vil anbefale.

  24/7 live chat – Bot svarer øjeblikkeligt, og agenter svarede på 2 minutter

  Hvis du vil chatte med en live agent, skal du klikke på “Live Chat” i øverste højre hjørne af webstedet, og du bliver bedt om at vælge en afdeling. Indtast derefter din emnelinje og spørgsmål. Jeg måtte lejlighedsvis vente på, at en repræsentant skulle komme til min plads i køen, men det tog aldrig mere end 2 minutter.

  Jeg fandt Ipvanishs AI -chatbot overraskende nyttigt på egen hånd og leverede links til videnbaseartikler, der besvarede mange af mine spørgsmål om opsætning, servere og funktioner. Jeg fik svar på grundlæggende forespørgsler ved hjælp af AI -boten hurtigere end med en live agent.

  Skærmbillede af en chat med ipvansk

  Du kan tale med IPVanishs supportbot, før du opretter forbindelse til en live chat -repræsentant

  Telefonstøtte – ikke så pålidelig som 24/7 live chat

  Ipvanish tilbyder telefonstøtte til 7 forskellige lande, men det er normalt for travlt til at være øjeblikkeligt nyttigt. Jeg spurgte en live chatrepræsentant, hvad Ipvanish’s timer var, og han sagde, at telefonstøtte er tilgængelig fra 07:00 -19:00 CST (UTC -6). Desværre ringede jeg to gange på USA, og begge gange blev jeg sat på vent i 5 minutter, før jeg blev bedt om at efterlade en besked og hænge på.

  E -mail -support – Svar hurtige e -mail inden for en time

  Du kan vælge at efterlade en besked til support for at få yderligere oplysninger, der sendes til dig. Support svarede hurtigt og besvarede mit spørgsmål inden for en time.

  Online ressourcer og ofte stillede spørgsmål – omfattende videnbase og enkle ofte stillede spørgsmål

  Jeg var mest imponeret over Ipvanishs online videnbase. Du kan finde masser af oplysninger, inklusive generelle FAQ -dokumenter sammen med detaljerede opsætningsvejledninger og dybdegående artikler.

  Ipvansk vpn
  E -mail -responstid 20 minutter
  24/7 support
  Live chat
  Tilbagebetalings politik
  Indfødt engelsk

  Hvordan vi tester kundesupport, og hvorfor skal du pleje

  Vi tester personligt kundesupportteamet for enhver VPN, vi gennemgår. Dette betyder at stille teknisk spørgsmål gennem live chat -funktionen (hvor relevant) og måle responstiden for e -mail -spørgsmål. Uanset om du har brug for at oprette forbindelse til en bestemt server, ændre din sikkerhedsprotokol eller konfigurere en VPN på din router, skal det være vigtigt for dig at finde en VPN med kundesupport af høj kvalitet for dig.

  Prisfastsættelse

  Ipvanish giver dig de samme sikkerhedsfunktioner, uanset om du tilmelder dig 1 måned, 3 måneder eller et år, Gør det til et af de bedste valg til en månedlig VPN. Den 2-årige plan er den bedste aftale-du får den laveste pris med et længere engagement. Bare vær opmærksom på, at autofornyelse er tændt som standard. Sørg for at slå den fra inden udgangen af ​​din plan, hvis du ikke kan lide tjenesten, eller du vil fortsætte med at blive opkrævet.

  Selvom jeg ikke ville sige, at Ipvanish er dyrt, er der bedre tilbud derude. For eksempel får Cyberghosts 2-årige + 2 måneders plan dig optimerede servere til streaming og spil for kun $ 2.19 pr. Måned. Du kan endda Prøv Cyberghosts funktioner uden begrænsninger i 45 dage.

  Betalingsmuligheder – kun kredit, debitering og PayPal

  Du kan betale med større kredit- og betalingskort eller PayPal. Desværre er der ikke nogen anonyme betalingsmuligheder, så du er nødt til at give IPVanish dine faktureringsoplysninger for at abonnere. Disse data bruges dog kun til betalingsbehandling og deles ikke.

  Penge-tilbage-garanti-øjeblikkelige online refusion, men kun på årlige planer

  Med en 2-årig plan har du op til 30 dage til at prøve IPVanishs hastigheder og sikkerhed og stadig få refusion. Da 30-dages garanti ikke er gyldig med månedlige abonnementer, anbefaler jeg at gå efter de længere planer, i tilfælde af at du ikke kan lide tjenesten og ønsker en refusion.

  Annullerings- og refusionsprocessen var super let – Jeg loggede lige ind på min konto på det ipvanske websted og klikkede på fanen “Abonnement” på mit instrumentbræt. Så klikkede jeg på knappen “Annuller nu” og bekræftede anmodningen. Jeg elsker at jeg fik mine penge tilbage automatisk på hjemmesiden. Det er forfriskende at finde en udbyder med automatiske refusion, som du selv kan behandle.

  Du kan annullere din konto fra det ipvanske websted og få dine penge tilbage med det samme

  Du kan annullere din konto fra det ipvanske websted og få dine penge tilbage med det samme

  Efter at jeg har bekræftet min anmodning, blev min refusion straks behandlet – pengene dukkede op på min PayPal -konto inden for en time.

  Husk, at pengene-tilbage-garantien ikke er tilgængelig, hvis du køber et IPVanish-abonnement gennem Apple eller Google Play Store på grund af, hvordan disse butikker behandler refusion. Jeg anbefaler dig Tilmeld dig IPVanish direkte på hjemmesiden Så du kan få refusion, hvis tjenesten ikke er til dig.

  IPVanish Review 2023: Er det hurtigt, sikkert og godt til streaming?

  Ipvanish er en veteran fra VPN -industrien. Men har sit sterling omdømme lader det hvile på sine laurbær for længe? Flere rivaliserende VPN -udbydere ønsker at usurp ipvanish med bedre hastigheder, prisfastsættelse, sikkerhed, apps og funktioner.
  Kan Ipvanish stadig konkurrere med Nordvpn, ExpressVpn eller Surfshark? Eller er det tid til at komme videre? I min 2023 IPVanish Review ville jeg finde ud af, om Ipvanish stadig er værd at overveje. Jeg testede IPV på både desktop og mobile enheder for at finde ud af svarene:

  • Hvor hurtigt er Ipvanish?
  • Arbejder IPVanish med regionlåste streamingtjenester (såsom Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Prime Video)?
  • Er ipvansk sikker og privat?
  • Kan Ipvanish bruges i Kina?
  • Tilbyder ipvansk god værdi?

  Jeg diskuterer alt dette og mere i denne anmeldelse.

  I løbet af min tid med IPVanish brugte jeg VPN-tjenesten til at sikre min forbindelse på offentlige Wi-Fi, skjule min IP-adresse, mens jeg var torrent og fjerner streaming-websteder. Jeg satte også ipvanish gennem flere test for at måle dens hastighed og sikkerhed.

  Mine tanker om ipvanish er sammenfattet nedenfor. Læs den fulde anmeldelse for at få et dybtgående kig på denne langvarige VPN-udbyder.

  Anbefaler jeg ipvanish?

  IPVanish er en amerikansk-baseret VPN-udbyder, der understreger hastighed, sikkerhed og privatliv. Hvad det gør, det gør godt, og det kontrollerer alle kasser, når det kommer til de standardfunktioner, der er nødvendige for en moderne VPN.

  Hastighederne var forbedret massivt sidste gang, vi gennemgik IPV, og det er stadig en af ​​de hurtigste VPN’er omkring. Hvis du vil have privatliv på offentlig Wi-Fi eller mens du torrent, skal det passe dig fint.

  Imidlertid kæmper ipvanish i Kina og er ikke den bedste til streaming. Det kan være et af de største navne i VPN-forretningen, men om dens kapaciteter kan strække sig ud over det for en Run-of-the-Mill VPN-udbyder er et spørgsmål, vi sigter mod at besvare i denne anmeldelse.

  IPVANSH Nøgedata

  * Gennemsnitlig hastighed over flere globale placeringer baseret på flere hastighedstest pr. Dag.

  Ipvansk fordele og ulemper

  Her er en hurtig oversigt over, hvad IPVanish får ret, og hvor det kan bruge forbedring:

  Fordele:

  • Høje hastigheder
  • Arbejder med Netflix
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Ingen logfiler privatlivspolitik
  • Stærk kryptering
  • Fantastisk til torrenting

  Ulemper:

  • Fungerer ikke i Kina
  • Fungerer ikke med nogle populære streamingtjenester
  • Ingen Linux -app
  • Baseret i USA

  Hastighed: er ipvansk hurtigt?

  Ja, men ikke så hurtigt som det plejede at være.

  Vores team gentest konstant VPN’er for at sikre, at vores oplysninger er så aktuelle som muligt. Denne tilgang betyder også, at hvis en tjenestes præstation forbedres eller falder, vil vi bemærke.

  Vi havde tidligere set Ipvanish levere svimlende hastigheder, i gennemsnit godt over 500 Mbps. I vores seneste test var dens gennemsnit imidlertid faldet til omkring 270 Mbps. Gør ingen fejl, det er stadig en af ​​de hurtigste VPN’er på markedet, men du kan ikke benægte, at dette er en betydelig ændring.

  Vi tester servere på hvert af disse steder på forskellige tidspunkter af dagen ved hjælp af en 5 Gbps -forbindelse fra USA. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om, hvordan vi tester VPN’er her.

  IPVanish - Speed ​​Test

  Ved hjælp af nærliggende servere var jeg i stand til at streame 4K -video uden at stoppe for at buffe. Og jeg oplevede ikke noget, da jeg spillede konsolspil online. Jeg sørgede simpelthen for at være tilsluttet til en nærliggende server for at få anstændige ping -tider, og alt gik meget godt.

  Ipvanishs hastighedsforbedringer kom på bekostning af en vis stabilitet. Jeg stødte på forbindelsesproblemer til visse servere – hovedsageligt asiatiske servere. Persistens lønner sig, og jeg var til sidst i stand til at oprette forbindelse, men efter en hel del prøve og fejl. Forhåbentlig bliver disse problemer stryget, da implementeringen af ​​Wireguard er finjusteret.

  Husk, at vores test ikke er en endelig indikator, som VPN er hurtigst. Internettets iboende volatilitet tilføjer en betydelig faktor for tilfældighed, så VPN -hastighedstest skal altid tages med et stort saltkorn. Dem med hurtigere forbindelser kan godt bemærke en større uoverensstemmelse i hastigheder.

  Ipvanish -servere

  IPVANSH - SERVERS

  Fra skrivningstid driver IPVanish mere end 2.000 servere i over 75 lande. De lande med flest placeringer inkluderer USA (20), Storbritannien (4), Australien (6), Frankrig (3) og Canada (3). Serverskift er ubegrænset.

  Du kan søge på den fulde serverliste i placeringsmenuen, vælge et sted fra et kort eller sortere servere efter land, by, ping -tid, serverbelastning og antallet af servere. Ping -tider svarer løst til nærhed, og en lavere ping -tid betyder ofte en hurtigere forbindelse.

  Apps: Hvilke enheder fungerer med ipvanish?

  Et enkelt abonnement tillader, at ubegrænsede samtidige enheder tilsluttes på én gang, hvilket gør Ipvanish til en god værdi for en stor husstand. For kontekst har de fleste andre VPN’er en tendens til at tillade fem eller seks forbindelser ad gangen.

  Ipvanish Mobile Android IPVanish - iPhone -app

  Apps er tilgængelige til:

  IPVanish tilbyder ikke webbrowserudvidelser. Og mens Linux understøttes, er der ingen dedikeret app – du skal konfigurere din forbindelse manuelt. Ipvanish giver guider til, hvordan man kan opnå dette.

  Routere

  Ipvansk understøtter routere på to måder. Først kan du købe en forudkonfigureret router fra flash -routere:

  IPVanish - Flash -routere

  Eller du kan manuelt konfigurere din forbindelse til en af ​​de understøttede routerfirmwares. Disse er:

  • Dd-wrt
  • Tomat
  • Asuswrt
  • Asuswrt-Merlin

  IPVanish - Router Config

  IPVanish giver instruktioner om, hvordan man manuelt konfigurerer hver af de routere, den understøtter.

  Tjek vores guide til VPN -routere, hvis du gerne vil have flere oplysninger om emnet.

  Streaming, Netflix og Kodi

  Fungerer ipvansk med Netflix?

  Ipvanish arbejder nu med os Netflix fra udlandet. Ikke alle servere er garanteret at arbejde, så du bliver muligvis nødt til at skifte amerikanske lokationer en gang eller to for at finde en, der gør det.

  Ipvansk - app - servere - streaming

  Desværre kæmper Ipvanish med en masse andre populære streamingtjenester som Hulu og Amazon Prime Video. Til sin ære har det gjort en masse fremskridt på dette område for nylig og arbejder nu med NBC, CBS og ITV, blandt andre platforme. Sammenlignet med top-of-the-line konkurrencen, falder Ipvanish lidt kort.

  Ipvanish er en bemærkelsesværdig favorit blandt Kodi Brugere. Kodi, en gratis hjemmebiografsoftware, der giver mulighed for streaming af video og andet indhold fra flere kilder, er ofte installeret på Android-baserede enheder som Amazon Fire TV Stick.

  Ipvanish Firestick VPN

  Ipvanish laver en app specifikt til Fire TV, og enheder uden adgang til Google Play eller Amazon App Store kan direkte downloade Android Apk direkte til deres enhed. Grænsefladen er fjernbetjeningsvenlig. Ud over det indledende tegn er der meget lidt typning krævet for at komme i gang. Alt kan vælges via rullemenuer, og der er ingen grund til at kæmpe med kort eller andre grænseflader, der ikke geler godt med fjernbetjeninger.

  Hvis du er interesseret i streaming over VPN, kan du tjekke vores anbefalede VPN’er til streaming.

  Tillader Ipvanish torrenting?

  Ja, IPVanish tillader torrenting på alle servere. P2P filesharere og hyppige streamere vil være glade for at vide, at der ikke er nogen cap på båndbredde eller data.

  IPVanish - App Security Features

  Ipvanske apps leveres med en valgfri Kill switch Det stopper internettrafikken, hvis VPN -forbindelsen uventet falder – en nødvendighed for torrenting.

  DNS -lækagebeskyttelse er indbygget, inklusive IPv6 -lækagebeskyttelse.

  Virksomheden holder ingen trafik- eller brugslogfiler på sine kunder. Det registrerer ikke din kilde IP eller nogen af ​​din online aktivitet.

  Hvis du er i torrenting over en VPN, skal du se på vores anbefalede VPN’er til torrenting .

  Har Ipvanish delt tunneling?

  Ja, IPVanish’s tilbyder en delt tunnelingsfunktion i Android og Fire TV -apps, men ikke til andre platforme på dette tidspunkt.

  Split tunneling eller selektiv routing giver brugerne mulighed for at vælge, hvilke apps der bruger VPN -tunnelen, og som bruger en direkte, ukrypteret forbindelse. Jeg kunne for eksempel indstille min torrenting -app til altid at bruge VPN, mens Spotify altid bruger en normal internetforbindelse.

  Jeg håber at se Ipvanish tilføje delt tunneling til sine resterende apps på Windows, MacOS og iOS snart.

  Se på vores anbefalede VPN’er til delt tunneling, hvis det er noget, du gerne vil bruge.

  Sikkerhed, privatliv og logning

  Bortset fra når en konto først er registreret, Ipvanish holder ingen rekord eller log over VPN -brug på sine brugere. Desværre har IPVanish droppet Bitcoin som en betalingsmetode, hvilket tvinger brugerne til at tilmelde sig et kreditkort eller PayPal. Det gør fuldt anonym tilmelding næsten umuligt.

  Ipvansk - ingen logning

  Når vi ser gennem dens privatlivspolitik, finder vi følgende:

  IPVanish - Privatlivspolitik

  Vi kan godt lide det, vi ser her.

  Med hensyn til VPN -protokoller understøtter IP -understøtter:

  IPVanish bruger 256-bit kryptering på Wireguard-protokollen som standard. SHA512 bruges til godkendelse, og en DHE-RSA 2048 Key Exchange understøtter perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Dette er alle ajourførte og sikre krypteringsstandarder, og perfekt fremadrettet hemmeligholdelse sikrer, at tidligere trafikdata ikke kan dekrypteres, selvom en hacker eller en anden får den aktuelle dekrypteringsnøgle.

  IPVanish - Sikkerhedsmarkedsføring

  Virksomheden driver sine egne DNS -servere og DNS lækagebeskyttelse er indbygget, ligesom en dræbskontakt. Vores test viste ingen DNS, IPv6 eller WebRTC lækager.

  IP -test – uden VPN

  IPVanish - IP -test - Ingen VPN

  IP -test – med VPN

  Ipvansk - IP -test - med VPN

  DNS -test – uden VPN

  IPVanish - DNS Test - Ingen VPN

  DNS -test – med VPN

  IPVanish - DNS Test - med VPN

  På forbindelsessiden til appens indstillinger er det, som Ipvanish -etiketter forbedrede sikkerhedsfunktioner. Her kan du vælge at Bloker lokale netværksgrænseflader, som blokerer LAN -adgang, når VPN er aktiveret. Det er også her, du kan aktivere/deaktivere DNS -lækagebeskyttelse og IPv6 -lækagebeskyttelse. Begge disse indstillinger er som standard aktiveret.

  App forbedrede sikkerhedsfejl

  Ipvanish er baseret i USA. Dette kan muligvis rejse bekymring for brugere, der er opmærksomme på NSA, FBI og andre retshåndhævelser eller efterretningsbureauer med en fortegnelse over skjult spionage på mennesker ved hjælp af USA-baserede tech-firmaer. IPVanish’s nul logfiler -politik bør lette disse bekymringer, og virksomheden har ingen offentlig registrering af, at nogen bliver arresteret eller hacket som et resultat af at bruge sin service. På trods af det vil nogle brugere stadig blive udsat af enhver VPN -udbyder med base i USA og de lande, det samarbejder med på efterretningsindsamling.

  Ipvansk - app - tilsluttet

  Ipvanish er en af ​​meget få udbydere, der ejer og driver al sin fysiske hardware, snarere end at leje det fra en tredjepart. Mens de fleste VPN’er simpelthen lejer servere rundt om i verden, køber Ipvanish dem. Der er fordele og ulemper ved dette. Naturligvis opretholder Ipvanish større kontrol over, hvem der har adgang til sine servere. Men at eje servere gør også en udbyder mindre fleksibel under visse omstændigheder, f.eks. Når et datacenter, hvor serverne er indeholdt, sænker deres privatliv eller sikkerhedsstandarder. Det er meget lettere at afslutte en lejekontrakt og leje et andet sted end det er at fysisk flytte en server.

  IPVanish bruger eksterne e -mail -udbydere til support og anden kommunikation med kunder. Den eneste information, der er til rådighed, er brugernes e -mail -adresser. Ingen kundeoplysninger er gemt eller tilgængelige.

  Fungerer ipvansk i Kina?

  Ipvanish er ikke en pålidelig VPN for brugere på det tidspunkt Kina på dette tidspunkt. Jeg kan ikke bruge det til at fjerne blokering af websteder eller apps censureret af den store firewall.

  Kina har blokeret forbindelser til IP -adresser og domæner af IPVanishs servere. Tidligere anbefalede IPVanish brugere i Kina deres VPN’er manuelt i stedet for at bruge den officielle IPVanish -app, men IPVanish indrømmer nu, at selv det måske ikke fungerer.

  For at lære mere om at oprette forbindelse til en VPN fra Kina, se på vores anbefalede VPN’er til Kina.

  Er Ipvanishs kundeservice noget godt?

  IPVanish har en support -e -mail -adresse, men i de fleste tilfælde er den bedste mulighed at komme i kontakt via live chat. En ugedag eftermiddag tog det cirka to minutter for et svar fra webstedets live chat -support.

  Ipvanish - Supportchat

  En temmelig grundig videnbase kan søges på virksomhedens websted.

  I 2021 hævede Ipvanish sin pengene-tilbage-garanti fra syv dage til 30. Og den 30-dages pengene-tilbage-garanti er stadig i kraft i dag, hvilket giver dig meget mere tid til at prøve det, før du forpligter sig.

  Ipvansk prisfastsættelse

  Ipvanske planer

  IPVanish tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så for brugere, der leder efter en VPN i kun en måned, kan du downloade VPN i 30 dage og derefter annullere for at modtage en fuld refusion. Hvis du skifter mening i slutningen af ​​de 30 dage, kan du stadig få mest muligt ud af deres lave månedlige priser på kort sigt.

  Ipvansk prisfastsættelse:

  • Månedlig plan – $ 11.99 pr. Måned
  • Årlig plan – første år: $ 53.88 for det første år ($ 4.49 om måneden)
  • To års plan – faktureret $ 79.99 første to år ($ 3.33 om måneden)

  Alle planer giver mulighed for et ubegrænset antal samtidige forbindelser.

  Skal jeg købe ipvanish?

  IPVanish er en brugervenlig VPN-service uden grænse for samtidige forbindelser, apps til de store enhedsplatforme, stærk sikkerhed, ingen logning og meget hurtige hastigheder. En bred vifte af servere er tilgængelige. DNS og IPv6 lækagebeskyttelse, tilslutning af trafik og en dræbskontakt er alle indbyggede. Grænsefladen er let at bruge sammen med Kodi og andre Android-baserede mediesystemer.

  Tjenesten fungerer med Netflix, men er ramt eller gå glip af andre streamingtjenester. Brugere i Kina og muligvis nogle andre censurtunge lande kan ikke bruge de glatte apps til at omgå blokke og sortlister. Dette er nogle af de mest populære brugssager til VPN’er i disse dage, så det er en skam, at Ipvanish enten ikke kan eller ikke vil overvinde disse forhindringer.

  Ipvansk kuponer

  Her er den seneste Ipvanish -kupon

  Ipvansk kupon
  Spar 72% på 2 -årig plan
  Rabat anvendes automatisk

  Ipvanske alternativer

  Ipvansk er solid, men det er ikke for alle. Hvis du vil have noget, der udmærker sig ved at fjerne blokering af regionlåste streamingsteder, eller som omgår Kinas store firewall, så tjek disse alternativer:

  Nordvpn Tilbyder fremragende sikkerhed, gode hastigheder, en beskyttelse af privatlivets fred og apps til en lang række enheder. Det fungerer med de fleste større streamingtjenester fra udlandet inklusive Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer og Disney+, blandt andre. Og det fungerer fra Kina.

  Surfshark er en anden højhastighed VPN, og en af ​​de eneste andre VPN’er end IPVanish, der tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser. Du får også konkurrencedygtig sikkerhed, og virksomheden gemmer ingen identificerende logfiler. Surfshark fungerer godt i Kina og er fantastisk til streaming.

  Hvordan sammenligner IpVanish med andre populære VPN’er?

  IPVanish scorer meget for sikkerhed og privatliv, men har mere begrænsede streamingevner end de to mest populære VPN’er, Nordvpn og Surfshark.

  Expressvpn vs. Ipvanish: sikkerhed, hastighed og pris sammenlignet

  Ipvanish tilbyder en sjov, konfigurerbar app til en konkurrencedygtig lav pris. Men hvordan står det op til ExpressVPNs flammende hastigheder og hård sikkerhed?

  Rae Hodge tidligere seniorredaktør

  Rae Hodge var seniorredaktør hos CNET. Hun førte CNETs dækning af privatlivets fred og cybersikkerhedsværktøjer fra juli 2019 til januar 2023. Som en datadrevet efterforskningsjournalist om software- og serviceteamet gennemgik hun VPN’er, adgangskodestyrere, antivirus-software, anti-overvågningsmetoder og etik inden for tech. Før han kom til CNET i 2019, tilbragte Rae næsten et årti på at dække politik og protester for AP, NPR, BBC og andre lokale og internationale forretninger.

  Feb. 9, 2022 5:00 s.m. Pt
  4 min. Læs

  ipvanish-625x350usjc

  Se på IPVanish

  Expressvpn-White-on-Red-Stacklet-RGB-EA367BAE163A22EDCF2714DE4766BFD89BE5F7CEA62F5723B8551BE59EB251

  Expressvpn
  Se på ExpressVPN
  NY! CNET Shopping Extension
  Få den laveste pris på alt
  Tilføj CNET -shopping

  ExpressVPN og IPVanish tilbyder begge en bred vifte af apps for at sikre kompatibilitet på tværs af et stort antal enheder. Og begge tilbyder privatlivsfunktioner på basisniveau, herunder minimumskrypteringsstandarder. Men det er her lighederne ender. Mellem hastighedsforskelle, appgrænseflader og prisfastsættelse – de to virtuelle private netværk kunne ikke være mere forskellige.

  At forpligte sig til et flerårig abonnement med et virtuelt privat netværk kan betyde at droppe hundreder af dollars. Vi anbefaler at holde sig til et års planer på et flygtigt VPN-marked, men uanset dit valg, skal du se på vores sammenligning side om side, før du underskriver på den stiplede linje. IPVanishs sjove brugergrænseflade opfordrer dig til at komme under hætten og lære mekanikken, der driver teknologien. I mellemtiden udvikler ExpressVPNs hastighed sig hurtigt et ry for at være uovervindelig.

  Hvilken software har fordelen? Her er vores sammenbrud på hver VPNs styrker og svagheder.

  Ipvansk

  Mindre dyre, mere tilpasselige

  En stor sejr for Ipvanish er dens sjove, konfigurerbare interface, hvilket gør det til en ideel klient for begyndere, der er interesseret i at lære, hvad en VPN gør under hætten. Med hensyn til brugeroplevelse er vores eneste klage, at Ipvanishs desktop -klienter har været kendt for at sidde fast i en belastningsløjfe. Dette forekommer i både Windows og Mac -versionen af ​​appen, og IPVanishs websted rådgiver en geninstallation. Ellers er dette blevet en af ​​vores foretrukne brugeroplevelser med en VPN -klient.

  Ipvanishs multiplatform fleksibilitet og 40.000 plus IP-adresser er også ideelle til folk, der fokuserer på at finde en Netflix-venlig VPN. Det er kompatibelt med iOS, Android, MacOS, Windows, Linux, Routers, Amazon Fire Devices og enhver Android-baseret medieenhed.

  Sammenlignet med VPN-hastighedsledere som ExpressVPN, er det fristende at male IPVanishs hastigheder som træg. I vores hastighedstest reducerede ExpressVPN vores hastigheder med mindre end 2% sammenlignet med Ipvanish, hvilket reducerede vores hastigheder med ca. 65%. Men IPVanish giver regelmæssigt høje profilerede spillere som Nordvpn et løb for sine penge i de tre gange daglige test, der udføres af proprivacy. Og IPVanish når disse hastigheder med kun 1.300 servere på 60 lokationer sammenlignet med ExpressVPNs 3.000-plus serverflåde på 160 lokationer.

  Mens jeg værdsætter, at IPVanish kommer med en standard Kill Switch-funktion, bevarer jeg altid en vis forsigtig. Jeg er heller ikke så sikker på IPVanishs lækagesikkerhed, som jeg er med andre VPN’er, efter at korrekturlæsere ved CNETs søsterpublikation ZDNet opdagede en delvis DNS -lækage under testning. Jeg håber også stadig på at se en uafhængig tredjeparts revision af dens operationer.

  Til $ 3.99 pr. Måned og $ 48 for et år forsøger Ipvanish åbenlyst at flytte dig mod sit årlige program. Expressvpn kan ikke slå den pris. Det ændrede også for nylig sin politik for at tilbyde en fuld 30-dages pengene tilbage-garanti. Når det er sagt, får virksomheden kudoer for sin nylige stigning fra fem til 10 samtidige forbindelser.

  Expressvpn

  Expressvpn

  Hurtigere hastigheder, bedre sikkerhed

  • Hurtigste VPN -testede, nul datalækager, fremragende kundesupport
  • Jurisdiktion: Privatlivsvenlige Britiske Jomfruøer
  • Antal servere: 3.000 plus på 160 lokationer, 94 lande
  • 5 samtidige forbindelser dækket og 3 måneder gratis med $ 80 1-årig plan, plus et gratis år med backblaze cloud backup (tilbud om begrænset tid)

  På trods af at have kæmpet for store omvæltninger gennem slutningen af ​​2021, knuste ExpressVPN vores redaktørens valgpris for Bedste VPN i 2022. En af de to største udbydere globalt, VPN Titan har været i forretning siden 2009 og endnu en gang aggressivt hævet industriens bar til service gennemsigtighed i år.

  I det forløbne år øgede ExpressVPN sit uafhængige tredjeparts revisionstælling, offentliggjorte detaljer om dens betroede indsættelsesproces, sluttede sig til I2Coalition for at kalde for forbedret VPN-industri etik og frigav en open source lightway-krypteringsprotokol.

  Efter en tilbageslag i 2020 er ExpressVPN igen i øjeblikket på førstepladsen som den hurtigste VPN, vi har testet. Mens de fleste VPN’er får dig til at miste halvdelen eller mere af dine normale internethastigheder, fik ExpressVPN os til at miste kun 2% af hastigheder i vores 2022 -hastighedstest. Det fjerner også Blocks Netflix og andre streamingtjenester mere pålideligt end de fleste andre VPN’er, og overgår problemfrit geo-blokering for adgang til internationale spilservere og torrenting-websteder.

  Alle vores bedst bedømte VPN’er har brede kompatibilitet på tværs af platforme og operativsystemer, men ExpressVPNs samling af installationsguider, detaljerede ofte stillede spørgsmål og fejlfinding af artikler giver det en klar fordel for brugerne. Det samme gør sin døgn.

  Mens du kan få en bedre handel med måned til dollar med ExpressVPNs to-årige abonnement, anbefaler vi ikke nogen at købe to-årige VPN-abonnementer på dette tidspunkt på grund af den samlede markedsvolatilitet. ExpressVPNs bedste plan tilbyder fem samtidige forbindelser til $ 100 om året (som inkluderer tre ekstra måneder, for en begrænset tidsaftale i alt 15 måneders service). Du kan også vælge en plan på $ 13 pr. Måned eller betale $ 60 i seks måneder. Læs vores ExpressVPN -anmeldelse.