Hvad du har brug for at vide om funktionen ‘Optimal Placering’ server

Før vi går ind på det, der bestemmer den optimale (server) placering for din forbindelse, er det vigtigt at fastlægge, hvordan hastighed påvirkes. Denne forståelse vil hjælpe dig med pålideligt at opnå de bedst mulige VPN -forbindelser.

IPVanish Server List

Ipvanish hævder at have 2200+ servere på 75+ lokationer. Og ved min optælling er disse tal ret nøjagtige. For at være præcis kører VPN -serverne i 82 lokationer og 52 lande.

Mange VPN -udbydere kan godt lide at strække sandheden ganske markant om størrelsen på deres netværk. Så det er dejligt at se Ipvanish være ærlig og hævde tal, der for det meste afspejler virkeligheden.

Mens støtte 52 lande ikke sætter IPVanish i bunden af ​​Top-Tier VPN Provider Server List List Pack, er det bestemt tættere på den nedre ende af skalaen.

Det formår at sætte nogle velkendte udbydere, inklusive privat internetadgang, til skamme. Imidlertid kan IPVanish ikke røre ved de omfattende netværk af Cyberghost med 118 lokationer i 93 lande eller Surfshark, som har servere i en næsten ærefrygtindgydende 143 lokationer i 100 lande.

Når det er sagt, er hvert sted, jeg ville forvente. Dette inkluderer meget stærke show i Europa og USA – næsten 75% af IPVanishs servere er i disse to regioner.

Ipvanish ejer også alle sine servere. De fleste udbydere vælger at lease hardware fra datacentre, som aldrig er ideelt fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Så kudos til ipvanish der.

På præstationssiden af ​​tingene viser IPVanishs hastighedstestresultater fremragende tal. De er bestemt blandt de bedste i VPN -branchen, med uploadhastigheder, der skiller sig ud som særlig imponerende.

Dette præstationsniveau gør Ipvanish til et godt valg til streaming af video. Som jeg påpeger i min anmeldelse, skal du dog huske på, at der er bedre VPN’er derude for at fjerne blokering af Netflix (eller andre lignende tjenester for den sags skyld).

Tabellerne nedenfor nedbryder listen over Ipvanish -servere efter region, land og by – nogle lande har servere flere steder.

Hver tabel er også sorterbar efter sine kolonner til forhåbentlig at gøre det lettere at finde information.

Officiel IPVanish -kupon
Få 75% rabat på IPVanish (prisen falder til $ 2.99 pr. Måned)
(Rabat anvendes automatisk ved at klikke på linket ovenfor)

Nordamerika

Der er 24 ipvanske placeringer i Nordamerika.

Land By / placering Antal servere
Canada .
Canada Montreal
Canada Toronto
Canada Vancouver
Mexico Guadalajara
Forenede Stater .
Forenede Stater Ashburn, VA
Forenede Stater Atlanta, Ga
Forenede Stater Boston, MA
Forenede Stater Charlotte, NC
Forenede Stater Chicago, IL
Forenede Stater Cincinnati
Forenede Stater Dallas, TX
Forenede Stater Denver, co
Forenede Stater Detroit, MI
Forenede Stater Grand Canyon
Forenede Stater Houston, TX
Forenede Stater Las Vegas, NV
Forenede Stater Los Angeles, CA
Forenede Stater Miami, FL
Forenede Stater Minneapolis
Forenede Stater New Orleans, LA
Forenede Stater New York, NY
Forenede Stater Phoenix, Az
Forenede Stater San Jose, CA
Forenede Stater Seattle, WA

Europa

Der er imponerende 38 IPVANSH -placeringer i Europa.

Land By / placering Antal servere
Albanien Tirana
Østrig Wien
Belgien Bruxelles
Bulgarien Sofia
Kroatien Zagreb
Tjekkiet Prag
Danmark København
Estland Tallinn
Finland Helsinki
Frankrig .
Frankrig Bordeaux
Frankrig Marseille
Frankrig Paris
Tyskland Frankfurt
Grækenland Athen
Ungarn Budapest
Island Reykjavik
Irland Dublin
Italien Milan
Letland Riga
Luxembourg Luxembourg
Moldova Chisinau
Holland Amsterdam
Norge Oslo
Polen Warszawa
Portugal Lissabon
Rumænien Bukarest
Serbien Beograd
Slovakiet Bratislava
Slovenien Ljubljana
Spanien .
Spanien Madrid
Spanien Valencia
Sverige Stockholm
Schweiz Zürich
Kalkun Istanbul
Det Forenede Kongerige .
Det Forenede Kongerige Birmingham
Det Forenede Kongerige Glasgow
Det Forenede Kongerige London
Det Forenede Kongerige Manchester

Officiel IPVanish -kupon
Få 75% rabat på IPVanish (prisen falder til $ 2.99 pr. Måned)
(Rabat anvendes automatisk ved at klikke på linket ovenfor)

Oceanien

Antallet af ipvanske placeringer i Oceanien er 5.

Land By / placering Antal servere
Australien .
Australien Adelaide
Australien Melbourne
Australien Perth
Australien Sydney
New Zealand Auckland

Asien

Ipvanish -placeringslisten i Asien står i øjeblikket på 8.

Land By / placering Antal servere
Hong Kong Hong Kong
Israel Tel Aviv
Japan Tokyo
Malaysia Kuala Lumpur
Singapore Singapore
Sydkorea Seoul
Taiwan Taipei
Forenede Arabiske Emirater Dubai

Mellemamerika

Ipvanish har kun 1 placering i Mellemamerika.

Land By / placering Antal servere
Costa Rica San Jose

Sydamerika

Der er 5 ipvanske placeringer i Sydamerika.

Land By / placering Antal servere
Argentina Buenos Aires
Brasilien Sao Paulo
Chile Santiago
Colombia Bogota
Peru Lima

Afrika

Ipvanish har 1 placering i Afrika.

Land By / placering Antal servere
Sydafrika Johannesburg

Hvad du har brug for at vide om funktionen ‘Optimal Placering’ server

Lang eksponering af en tændt tunnel, der indikerer hastighed for at visualisere effekten af ​​IPVanish VPNs optimale placeringsfunktion

Dette indlæg diskuterer en funktion kaldet “Optimal placering”Det forbinder automatisk brugeren til den mest passende VPN -server i nærheden af ​​dem, der er optimeret til både ydelse og hastighed gennem hele forbindelsen. Fortsæt med at læse for at lære om fordelene ved denne funktion, og hvordan det kan forbedre din VPN -oplevelse.

Alt for ofte konfronteres personer, der prioriterer deres online privatliv, med et udfordrende dilemma. Skulle de ofre deres hastighed i navnet på datasikkerheden, eller skulle de risikere at blive sårbare for at opnå hurtigere forbindelser? Hvis de endvidere beslutter at bruge et virtuelt privat netværk (VPN), hvordan kan de bestemme, hvilken server der skal bruges?

Med ipvansk behøver du ikke at tage dette valg. Vi har opbygget et globalt servernetværk, der er optimeret til pålidelighed, der tilbyder flere VPN -protokoller, der bedst kan tjene vores brugere. Derudover vælger vores optimale placeringsfunktion hurtigt en velafbalanceret VPN-server med ensartet ydelse, der er mindre tilbøjelige til at blive overfyldt, alt sammen med et enkelt klik.

Så hvordan fungerer IPVanish Optimal Location Server-funktionen nøjagtigt, og hvordan kan du bruge den til at få top-notch VPN-forbindelser? Her er alt hvad du behøver at vide.

Forstå hvilke faktorer der påvirker VPN -hastighed

Før vi går ind på det, der bestemmer den optimale (server) placering for din forbindelse, er det vigtigt at fastlægge, hvordan hastighed påvirkes. Denne forståelse vil hjælpe dig med pålideligt at opnå de bedst mulige VPN -forbindelser.

Når du er forbundet med en VPN, såsom IPVanish, afhænger din hastighed af flere faktorer, herunder:

  • Afstanden mellem din VPN -server og din faktiske fysiske placering
  • Afstanden mellem din VPN -server og værten af ​​de websteder, du vil besøge
  • Antallet af mennesker, der bruger en VPN -server på én gang
  • Den tekniske behandlingseffekt på din enhed

Optimer dit servervalg med den optimale placeringsfunktion

Generelt vil du vælge en server tættere på dig resultere i bedre forbindelsesydelse. Du kan vælge specifikke IPVanish-servere manuelt for at opnå dette resultat, men denne metode kan være tidskrævende. Heldigvis gør vores optimale placeringsfunktion arbejdet for dig.

Hvad er den optimale placeringsfunktion?

Den optimale placeringsserverfunktion er vores mekanisme til at bestemme den bedste server, der er tilgængelig til din placering, før du etablerer din VPN -forbindelse. Det er den seneste udvikling af det, der engang blev kaldt vores QuickConnect ™ -funktion for dens lette bekvemmelighed.

Hvordan virker det?

Funktionen bestemmer, hvilke servere der er tættest på dig baseret på din IP -adresse. Derefter bruger den en klientbaseret belastningsbalancerende algoritme, der vejer fire variabler for at bestemme en ideel VPN-server til dig. Denne algoritme overvejer:

Dette identificerer et tydeligt sæt servere i nærheden af ​​din placering.

Dette sikrer, at du har en pålidelig oplevelse uafhængig af forbindelsens levetid.

Dette bestemmer, hvor mange brugere der besætter en given server og indsnævrer potentielle servere, der er på 30% belastning eller mindre.

Dette tildeler en server tilfældigt, der opfylder ovennævnte nærhed, konsistens og serverbelastningskriterier, hvilket forhindrer fremtidig serverbelægning.

Brug af den optimale placeringsfunktion til servervalg skaber en pålidelig forbindelse og forhindrer, at den server, du er forbundet til, straks overbelastes. Vores algoritme sikrer, at der er en jævn distribution af brugere på tværs af vores infrastruktur. Det forbinder dig ikke bare til en ubesat server med det samme; Dette skyldes, at vi designet det til at undgå det scenarie, hvor en server med den laveste belastning bliver den anbefalede server for alle brugere, og derefter øjeblikkeligt bliver overbelastet.

Hvornår skal jeg bruge den optimale placeringsserverfunktion?

Du skal bruge den optimale placeringsfunktion, når du har brug for en hurtig server til generel VPN -brug. Hvis du bruger IPVanish til en bestemt brugssag, kan du dog være mere forsætlig med dit servervalg.

Det er vigtigt at huske, at du som bruger altid kan eksperimentere med forskellige servere og placeringer for at finde den bedste server til dine behov. Den optimale placeringsfunktion er stor til at etablere en pålidelig hurtig forbindelse uden at skulle være teknisk kyndig eller prøve flere servere. Så når du har travlt, skal du bruge optimal placering.

Det er muligt at finde en server gennem manuel prøve-og-fejl, der kan være hurtigere end appens valg af et optimalt sted i en periode. Husk at huske de forskellige faktorer, der påvirker en VPN i tankerne, og vælg i overensstemmelse hermed.

For alle andre er der vores optimale placeringsfunktion. Vi lader algoritmerne tænke for dig og sikrer en stærk forbindelse uden at bekymre sig om kanttilfælde og udsving i serverbelastninger.

Hvornår skal den optimale placeringsfunktion ikke bruges?

Den generelle optimale placeringsfunktion skal ikke bruges til at vælge en server, hvis du vil oprette forbindelse til et præcist sted. Hvis du for eksempel var i Sydamerika, men ville oprette forbindelse til et specifikt sted i Asien, er denne mulighed muligvis ikke den bedste for dig.

Dette skyldes, at algoritmen identificerer lovende servere tæt på din placering. Kun ved at vælge en bestemt region først, Kan du tvinge ansøgningen til at lede efter den optimale placering i dette område. For at bruge den regionfiltrerede version af funktionen skal du blot vælge det land og/eller by, du gerne vil vises i, inden du opretter forbindelse til den optimale placeringsfunktion.

Ipvanish arbejder altid på at give dig de bedst mulige VPN -hastigheder

Ud over at udvikle og finjustere funktioner, der fremmer højhastigheds-VPN-forbindelser, opretholder IPVanish også et optimeret globalt servernetværk og tilbyder en række VPN-protokoller til at imødekomme vores brugers behov.

IPVanish VPN -servere

IPVanish leverer adgang til et højhastigheds, globalt netværk på mere end 2.200 VPN-servere på over 75 VPN-placeringer. Denne internationale distribution af servere sikrer, at uanset hvor du er placeret i verden, er en højhastigheds-VPN-forbindelse tilgængelig.

IPVanish VPN -protokoller

IPVanish understøtter flere VPN -protokoller og forbindelsestyper for at gøre vores VPN -service så hurtigt og tilpasningsdygtigt som muligt. Dette inkluderer Wireguard®, OpenVPN, IKEV2 og IPSEC.

Wireguard er den seneste fremskridt inden for VPN -forbindelsesmetoder og er designet til at være hurtigere, stærkere og mere let end andre forbindelsestyper. For brugere, der prioriterer hastighed, anbefaler vi Wireguard -forbindelser, når det er muligt.

Oplev højhastighedsforbindelser med ipvanish

Du kan bruge den optimale placeringsfunktion i IPVanish VPN -appen nu.

Har du allerede brugt den optimale placeringsfunktion? Fortæl os, hvad du synes og del din oplevelse. Din feedback er vigtig for os og bruges til at forbedre vores service.

På udkig efter den bedste VPN online? Tilmeld dig i dag for at komme i gang.

IPVanish hurtigste server

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.