IPv4 vs IPv6 Gaming

Contents

Det har bedre funktioner end IPv4 og er mere avanceret end version 6 (IPv6). Softwaren er i stand til at levere et stort antal adresser. Som et resultat vil det give netværk mulighed for at vokse, mens det også løser udmattelsesproblemet i IP -adressen.

Skal jeg aktivere IPv6 til spil?

Imidlertid, Du skal holde IPv6 aktiveret, selvom du bruger et IPv4 -netværk eller installerer en VPN, der understøtter IPv6, Som Nordvpn. Ellers fungerer nogle Windows -funktioner (som hurtig assist) muligvis ikke korrekt.

Er spil bedre på IPv6?

Påvirker IPv6 spil? Nej det gør ej. Det er bare en ny IP -standard, der endnu ikke er blevet fuldført fuldt ud. Det blev oprettet for at løse problemet med det faktum, at vi dybest set løber tør for offentlige IP -adresser på IPv4 -standarden.

Skal jeg aktivere IPv6 eller ej?

Internet Protocol version 6 (IPv6) er en obligatorisk del af Windows Vista og Windows Server 2008 og nyere versioner. Vi anbefaler ikke, at du deaktiverer IPv6 eller dens komponenter. Hvis du gør det, fungerer nogle Windows -komponenter muligvis ikke. Vi anbefaler at bruge Præference IPv4 frem for IPv6 i præfikspolitikker i stedet for at deaktivere IPv6.

Øger IPv6 ping?

En abonnent Shumon Huque fandt, at IPv6 Ping Latency var 32 ms. Sammenlignet med IPv4 Ping Latency på 63 ms. Og hans downloadhastigheder og uploadhastigheder var begge markant hurtigere med IPv6.

Kan IPv6 forårsage forsinkelse?

Hvis du har IPv6 tændt, er DNS -opslag 2 til 3 gange langsommere end med IPv4. Derfor ser det ud til, at din computer har “problemer med at forbinde” til websteder. Når du indleder en forbindelse til ethvert websted, er den første ting, det gør, at slå IP -adressen op i DNS. DNS -opslag er langsomme på IPv6 af flere grunde.

En enorm belastning af IPv6 -adresser vil (en dag) hjælpe med at gemme internettet

Vil deaktivere IPv6 fremskynde?

Chris Hoffman ved How-to Geek forklarer, at tricket med at deaktivere IPv6 for mere hastighed bare er en myte, men det har i det mindste en vis sandhed til dens oprindelse. Nogle browsere – som Firefox 3 – håndterede IPv6 dårligt i fortiden. I disse ødelagte tilfælde var deaktivering af IPv6 den bedste løsning på det tidspunkt.

Hvad er fordelen ved at aktivere IPv6?

De vigtigste fordele til IPv6 inkluderer: ikke mere NAT (netværksadresseoversættelse) Auto-konfiguration. Ikke flere private adressekollisioner.

Hvornår skal jeg deaktivere IPv6?

Det mest almindelige problem med IPv6 er, at det kan forårsage kompatibilitetsproblemer med specifikke enheder på dit netværk. For eksempel, hvis du har problemer med at oprette forbindelse til en printer eller en anden enhed, skal du muligvis deaktivere IPv6. Et andet problem med IPv6 opstår, når din VPN -forbindelse lider IPv6 -lækager.

Hvad sker der, når jeg aktiverer IPv6?

Aktivering af IPv6 fremskynder sandsynligvis ikke din internetforbindelse. Der er dog også bemærkelsesværdige fordele i IPv6 for mobile enheder, som vil være i stand til at opretholde den samme adresse, når du flytter fra en forbindelse til en anden-går fra et 3G-netværk til Wi-Fi leveret af din lokale kaffebar, for eksempel.

Skal jeg tænde IPv6 til Xbox?

Din Xbox fungerer normalt uden IPv6 -forbindelse. For den bedst mulige oplevelse anbefaler vi dog at aktivere IPv6 på dit netværk. Flere Xbox -funktioner bruger allerede IPv6, og vi bygger mere.

Påvirker IPv6 hastighed?

Generelt er der ingen større forskel mellem IPv4 vs IPv6 -hastigheder, skønt nogle beviser antyder, at IPv6 måske er lidt hurtigere i nogle situationer.

Hvilken IPv6 -tilstand er bedst?

For de fleste mennesker skal følgende muligheder imidlertid bruges:

 • Hvis du har en PPPOE -internetforbindelse, som jeg gør, skal du vælge indfødte.
 • Hvis du har en statisk IP -internetforbindelse, skal du vælge statisk IPv6.
 • Hvis du har en automatisk IP -internetforbindelse, skal du vælge gennemgang.

Skal jeg lade IPv6 være tændt?

IPv6 er vigtig for begge. Windows -servere. Microsoft Windows -servere bruger IPv6 som en del af deres netværksarkitektur. Deaktivering af det vil forårsage problemer, såsom Microsoft Exchange, der ikke starter og andre tilsyneladende tilfældige begivenheder.

Er det dårligt at deaktivere IPv6 på routeren?

Hvad sker der, hvis du deaktiverer IPv6? Hvis du deaktiverer IPv6, kan du opleve begrænsede sikkerhedsfunktioner og adapterindstillinger, men din router fungerer ellers normalt.

Hvorfor deaktiverer folk IPv6?

Der er nogle få grunde til, at nogen vil deaktivere IPv6 på deres router eller enhed: De kører ikke nogen applikationer eller tjenester, der er afhængige af IPv6 og ønsker at forbedre netværksforbindelser i stedet for at vente på, at IPv6 skal mislykkes, før de opretter en forbindelse over IPv4.

Reducerer deaktivering af IPv6 latenstid?

IPv6 reducerer ikke latenstid. De øverste bidragydere til forsinkelse i pakkenetværk er forplantningsforsinkelse (i.e., Lysets hastighed i fiber), køforsinkelse og serialiseringsforsinkelse (tiden til at skrive pakker til ledningen). Disse faktorer er agnostiske for IP -protokolversion.

Hvad er tre fordele ved at bruge IPv6?

 • Introduktion. Som du måske ved, er IPv4 den vigtigste protokol, der bruges til at kommunikere på internettet i dag. .
 • Nuværende tilstand af IPv6 -implementering. .
 • Resumé af IPv6 -fordele. .
 • Enklere header. .
 • Mere effektiv pakkebehandling. .
 • Mere effektiv routing. .
 • Eliminering af routerbaseret fragmentering. .
 • Rettet multicast i stedet for udsendelse.

Gør IPv6 en forskel?

Internetprotokollen version 6 (IPv6) er mere avanceret og har bedre funktioner sammenlignet med IPv4. Det har evnen til at give et uendeligt antal adresser. Det erstatter IPv4 for at imødekomme det voksende antal netværk over hele verden og hjælpe med at løse IP -adresseudmattelsesproblemet.

Hvem bruger IPv6 mest?

Næsten halvdelen af ​​alle IPv6 -brugere på planeten i dag er i Indien, hvor anslået 270 millioner brugere har IPv6 -forbindelse til internettet. Af G20 Nations er 13 på listen over nationer, der leverer mere end 5% af deres trafik til Google over IPv6.

Kan IPv6 bremse wifi?

Hvordan sammenlignes IPv4 og IPv6, når det kommer til hastighed? Sikkerhedsbloggen Sucuri kørte en række tests, hvor de fandt, at IPv4 og IPv6 i direkte forbindelser leverede den samme hastighed.

Aktivering af IPv6 øger hastigheden?

IPv6 er hurtigere end IPv4 i netværksenheder, fordi det mangler netværksadresse-oversættelse (NAT). Brug af IPv6 er et bedre valg for folk, der kræver høj hastighed til deres netværksbehandling.

Hvorfor er IPv6 sikrere?

IPv6 er også mere sikker til navneopløsning. Protokollen Secure Neighbour Discovery (Send) muliggør kryptografisk bekræftelse af en værts identitet ved forbindelse, hvilket gør navnebaserede angreb vanskeligere. Dette er ikke en erstatning for verifikation på applikationen eller serviceniveauet, men tilbyder yderligere sikkerhed.

Hvad er de fire fordele ved IPv6?

Seks fordele ved IPv6

 • Mere effektiv routing. IPv6 reducerer størrelsen på routingborde og gør routing mere effektiv og hierarkisk. .
 • Mere effektiv pakkebehandling. .
 • Rettede data flyder. .
 • Forenklet netværkskonfiguration. .
 • Support til nye tjenester. .
 • Sikkerhed.

Fordele og ulemper ved at bruge IPv4 vs IPv6 til spil

Hvis du undrer dig over, om du skal bruge IPv4 eller IPv6 til dit næste spilsystem, er der et par ting at overveje. IPv4 er den mest anvendte protokol, men den har nogle begrænsninger. IPv6 er på den anden side nyere og ikke så bredt vedtaget, men det har ikke de samme begrænsninger som IPv4. Her er nogle ting at huske på, når du beslutter, hvilken protokol der skal bruges til spil: IPv4 er den mest anvendte protokol, så du har flest muligheder for spil og servere. Imidlertid løber IPv4 -adresser ud, så der kan være nogle begrænsninger i fremtiden. IPv6 har et større adressområde, så det er mindre sandsynligt, at du løber ind i eventuelle begrænsninger. Da det ikke er så vidt vedtaget, har du muligvis færre muligheder for spil og servere. I sidste ende er det op til dig at beslutte, hvilken protokol du skal bruge til spil. Hvis du vil have de fleste muligheder og ikke har noget imod potentielle begrænsninger nede på vejen, skal du gå med IPv4. Hvis du vil fremtidssikre dit spilsystem og ikke har noget imod at have færre muligheder på kort sigt, skal du gå med IPv6.

Hvilket er bedre til spil: IPv4 eller IPv6? IPv6 leverer Forbedrede spilhastigheder, samt et større udvalg af gevinster. Når spillere kigger efter en spilkonsol, der understøtter IPv6, henvender de sig til Xbox One. For at udtømme IPv4 -adresser er overgangen til IPv6 et logisk trin.

Hvad påvirker IPv6 spil? Jeg har ret i at sige, at det ikke gør det. Det er kun en ny IP -standard, der endnu ikke er blevet fuldt anvendt. I betragtning af at vi er i slutningen af ​​IPv4 -æraen, blev dette værktøj oprettet for at afhjælpe spørgsmålet om IP-adresse udtømning.

Ved at installere IPv6 kan spilpræstation forbedres, mens den reducerer latenstid. Den seneste version af Internetprotokol, IPv6, har flere fordele i forhold til den ældre IPv4. En af fordelene ved IPv6 -adresser er, at de er længere end IPv4 -adresser, så de kan give mere unikke adresser.

Når det er tilsluttet et IPv6 -netværk, fungerer Xbox normalt. For at sikre en glat netværksoplevelse skal IPv6 være aktiveret på dit netværk.

Minecraft -servere kan kun fås via IPv6. På samme måde som IPv4 henviser til selve den unikke enhed, henviser IPv6 til den unikke enhed som helhed. En IPv4 -adresse, På den anden side er det tilstrækkeligt til at oprette forbindelse til en Minecraft -server, så længe du er tilsluttet det samme netværk som værten eller er blevet tunneret ind i det.

Skulle IPv6 være på til spil?

Bør IPv6 være på til spil?

Det IPv6 -protokol giver mulighed for mere teknologisk innovation, da antallet af understøttede enheder er meget reduceret. IPv6 understøttes også af mange andre spilkonsoller, herunder Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch.

Phynx Fiber er nu tilgængelig for IPv6 internetudbydere i Missouri, hvilket bringer vores samlede antal IPv6 -internetudbydere til fem. I bund og. En højhastighedsinternetforbindelse ville gøre det muligt at øge den samlede adresserum til 340.000.000 kvadratmeter. Dette er markant overlegen end IPv4 -sammenligningen, som var en lille smule større på cirka 432 milliarder. Desuden ville det gøre Nat forældet. IPv6 understøttes naturligt af langt de fleste moderne hardware, hvilket resulterer i betydelige forbedringer i latenstid og sikkerhed. Phynx Fiber har tildelt et /48 -præfiks til hvert abonnentens netværk, hvilket resulterer i i alt 1.208.925.819.614.629.500.000.000 brugbare IP -adresser. Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch er alle IPv6 -kompatible. Alle vores kunder, uanset om ivrige spillere eller ej, er berettigede til IPv6.

Hvis du overvejer at opdatere til IPv6, spekulerer du måske på, hvad du mangler. IPv6 kan generelt øge antallet af understøttede enheder, forbedre sikkerheden og øge effektiviteten af ​​forbindelser. Selvom nogle ældre software muligvis ikke fungerer som forventet, skal det meste af dit netværk være i stand til at håndtere IPv6. Der er dog nogle potentielle ulemper ved at opgradere fra IPv4 til IPv6. IPv6 støttes ikke bredt, fordi det stadig er i sine tidlige udviklingsstadier. Som et resultat fungerer nogle enheder muligvis ikke korrekt, mens andre måske ikke. Den anden fordel ved IPv4 over IPv6 er, at det giver bedre sikkerhed, men ikke med så meget som IPv6. Endelig, IPv6 -forbindelser kan være mere effektive end IPv4 -forbindelser, men dette bestemmes af de specifikke applikationer, der er tilsluttet. IPv6 -opgraderingen er et godt valg, hvis du har råd til det, og fordelene opvejer ulemperne.

Er IPv4 god til spil?

Er IPv4 god til spil?

IPv4 er et godt valg til spil, da det er en hurtig og pålidelig protokol. Det er også relativt let at konfigurere og konfigurere.

Når man spiller spil, bruges statiske IP -adresser ofte til at reducere latenstid og hastighed. En IP -adresse er med andre ord simpelthen en unik identifikator, der er tildelt din enhed af din lokale internetudbyder. Gamingentusiaster kan let være vært for deres egne servere ved hjælp af statiske IP-adresser, fordi de har adgang til højhastighedsforbindelser. Du har dog større risiko for sikkerhedsproblemer, fordi det ikke er så effektivt som alternative løsninger. Medmindre du vil være vært for et spillemiljø, er statiske IP’er overlegne end dynamiske IP’er. Dynamiske IP -adresser er mindre sårbare over for angreb, fordi de bruger forskellige adresser. På trods af det faktum, at brug af Ethernet -forbindelser på statiske IP’er kan forbedre dit netværk, er deres virkning på ping marginale.

Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) er en protokol, der automatiserer og administrerer styringen af ​​Internet Protocol (IP) -konfigurationsprocessen. Din internetudbyder bestemmer omkostningerne ved en statisk IP -adresse. Fordi ikke alle internetudbyder tilbyder statiske IP -adresser, tror jeg, det ville være fordelagtigt at bruge en VPN til at få en.

Vil jeg have IPv6 eller IPv4?

Der er ikke noget simpelt svar på dette spørgsmål, da det afhænger af en række faktorer. Nogle mennesker ønsker måske både IPv6 og IPv4 til forskellige formål, mens andre muligvis kun har brug for det ene eller den anden. Det er vigtigt at overveje, hvad du vil bruge din IP -adresse til, før du træffer en beslutning.
Hvis du kun bruger din IP -adresse til grundlæggende webbrowsing og e -mail, skal IPv4 være tilstrækkelig. Men hvis du vil bruge din IP -adresse til spil eller andre applikationer, der kræver et højere niveau af ydeevne, kan du overveje at bruge IPv6.

En IP -adresse er en pakkeidentifikator, der kommunikerer med og opretter forbindelse til et netværk. Ud over at specificere den tekniske protokol til adressering af enheden til netværket bruges IP -adressen til at specificere protokollen til adgang til enheder. Kombination af IP (internetprotokol) og TCP (transmissionskontrolprotokol) kan være gavnlig for kommunikation. IPv4 er fortsat en vigtig komponent i internetprotokolbrug på trods af de nylige fremskridt. IPv4 -headerfiler har 12 header -felter og en længde på 20 tegn. RIP -protokollen kan bruges som en routingprotokol i IPv4, hvis dæmonen, der sender meddelelsen, understøtter den. Et netværk kan opdeles i titusinder af praktiske routere i IPv4.

Hver enheds IP -adresse er unik, som giver den mulighed for at identificere sig til enhver netværksenhed via IPv6. Version 6 IP -adresser er alfanumeriske med fire hexadecimale grupper ud over en alfanumerisk adresse. Internettet har 340 Undecillion forskellige adresserum i et 128-bit adresserum, som giver det mulighed for at kommunikere over internettet. Unicast, Multicast og Anycast er de tre mest Almindelige IP -adressetyper. De adresser, der er anført nedenfor, hjælper med at identificere den specifikke og unikke knude på et netværk. En IPv6-adresse har en fire gange stigning i overskrifter over en IPv4-adresse. Hvis du har brug for højhastighedsnetværksbehandling, er IPv6 den bedste mulighed. IPv6 har en ubegrænset mængde adresserum, der gør det muligt for hver enhed på dit netværk at have sin egen offentlige IP -adresse.

IPv6 giver nogle fordele, men det giver også nogle ulemper. Det er mindre bredt vedtaget end IPv4 og er ikke så allestedsnærværende som det engang var. Nogle allerede eksisterende hardware og software fungerer heller ikke med IPv6.
På trods af disse ulemper skal IPv6 bruges i præfikspolitikker snarere end at deaktivere det. Som et resultat vil du være i stand til at sikre, at dine Windows -komponenter fungerer korrekt, og at dit netværk er sikkert i fremtiden.

Hvilket er bedre IPv4 eller IPv4 IPv6?

Det har bedre funktioner end IPv4 og er mere avanceret end version 6 (IPv6). Softwaren er i stand til at levere et stort antal adresser. Som et resultat vil det give netværk mulighed for at vokse, mens det også løser udmattelsesproblemet i IP -adressen.

Hver enhed på et computernetværk, der opretter forbindelse til det, anvender IP -protokol, som tildeler dem en numerisk identifikator. En IP -adresse er en netværksidentifikator, der identificerer en bestemt enhed. IP (ensartet protokol) og TCP (transmissionskontrolprotokol) er de mest almindelige netværksprotokoller. Dette muliggør udvikling af en virtuel forbindelse mellem to kilder og en destination. Internetprotokollen udfases af IPv6, som er den næste generation. Det var designet til at løse problemer relateret til IPv4 på en eller anden måde. I dette tilfælde kan et 128-bit adresserum have 340 undecillion unikke adresser. De er næsten identiske på de fleste måder, men deres arbejdsmetoder er forskellige.

IPv6 support

IPv6 er den seneste version af Internet Protocol (IP), den vigtigste kommunikationsprotokol på Internettet. IPv6 blev udviklet til at løse problemet med det begrænsede antal tilgængelige IP -adresser ved hjælp af den ældre IPv4 -protokol. IPv6 understøtter et meget større antal adresser såvel som andre funktioner, der forbedrer sikkerhed og ydeevne på Internettet.

Den 1. juni 2016 skal alle apps, der er indsendt til App Store, understøtte IPv6-Networks. De fleste apps behøver ikke at foretage nogen ændringer, fordi nsurlsession og cfnetwork API’er allerede understøttes. Hvis din app anvender IPv4-specifikke API’er eller hardkodede IP-adresser, skal du foretage ændringer. At sætte IPv6 -adresser er en vanskelig opgave for enhver, der ikke er bekendt med det. Det er ikke muligt at oprette en IPv6-adresse ved at kombinere en IPv4-adresse med det velkendte præfiks (64: FF9B ::/96). Denne metode fungerer muligvis i nogle NAT64 NETWORKS, Men det er ikke den eneste løsning. Din app testes på en enhed, der kører den seneste version af iOS for at sikre dens integritet.

IPv6 -forbindelse

Internetprotokollen version 6 er kendt som IPv6. Det erstatter IPv4, den forrige version. IPv6s IP -adressepulje er meget større end IPv4’s. Du kan også konfigurere statsløse adresser og bruge routing mere effektivt, fordi den statsløse adresse kan dirigeres gennem netværket.

Internet Protocol version 6 (IPv6) Network Layer Protocol gør det muligt at kommunikere og dataoverførsler over netværket finde sted. Det eneste formål med IPv6 -protokollen, der blev udviklet i 1998 til at erstatte IPv4 -protokollen, er at bringe IPv6 på markedet. Adresser og routing, sikkerhed, netværksadresseoversættelse, administrativ arbejdsbyrde og mobilenhedsstøtte er nogle af de vigtigste sondringer mellem IPv6 og IPv4. Det vil være muligt at opretholde den samme adresse på en mobilenhed, da den bevæger sig mellem forbindelser. Som et resultat behøver data, der er sendt til den mobile enhed, ikke at krydse netværket af den mobile transportør for at krydse bærerens netværk. Med IPv6-vedtagelse kunne man-i-midten angreb blive endnu vanskeligere. I modsætning til tidligere generationer vil introduktionen af ​​IPv6 resultere i tab af en enkelt adresse; I stedet modtager dine lokale enheder en IPv6-adresse i et 64-bit undernet. Når du bruger en fritz!Boksmodem eller router med vores løsning, alle dine enheder modtager automatisk en offentlig IP -adresse fra det undernet, du blev tildelt. Der er mere end en IP -adresse, du nogensinde vil kræve.

IPv6 vs IPv4 til spil – hvilken er bedre?

IPv6 vs IPv4 Gaming

Online spillere er konstant på udkig efter måder at maksimere præstation i spillet. Et område, der ikke ofte er talt om, er, om man skal bruge IPv4 eller IPv6.

Det Internet Protocol (IP) er det sæt regler, der styrer transmission af data mellem enheder over netværk og internettet. Det er det digitale ækvivalent med adresseformatet, der er indstillet af postsystemet.

Det dikterer også den bedste rute til datatransmission på tværs af netværksgrænser, ligesom de ruter, en kurer tager for at levere pakker.

Jo mere effektiv dataoverførslen er, jo lavere.

IPv4 og IPv6 er de to versioner af internetprotokollen, der i øjeblikket er i brug. Når en enhed, f.eks.

Denne adresse identificerer enheden på netværket og Hjælper rutedata til og fra enheden.

Medmindre du er på et gammelt operativsystem, kan de fleste vælge, om de skal bruge IPv4 eller IPv6 i netværket og routerindstillingerne.

IPv6 vs IPv4 – Hvad er forskellen?

For at forstå, hvordan man vælger IPv6 vs IPv4 til spil, er det først vigtigt at forstå forskellene.

IPv4 fordele og ulemper

Ikke overraskende er IPv4 den fjerde version af internetprotokollen og den mest anvendte. Det accepterer 32-bit adresser, hvilket giver mulighed for maksimalt 4.3 milliarder unikke adresser på én gang.

Fordi det har været i brug i mange år, løber antallet af tilgængelige adresser ud. Dette er kendt som IPv4 -adresse udmattelse og er en af ​​de vigtigste grunde til, at IPv6 langsomt rulles ud, da dens udskiftning.

Imidlertid er nøglebegrebet langsomt. De fleste eksisterende netværk og enheder bruger stadig IPv4, fordi opgradering til IPv6 kan være dyrt og tidskrævende. Dette gælder for mange online spilplatforme og servere.

Desuden var mange mellemvaresoftware og -tjenester, der forbinder forskellige systemer og applikationer, designet til at arbejde med IPv4 og fungerer muligvis ikke så godt med IPv6, hvis overhovedet overhovedet.

For eksempel, De fleste VPN’er er designet til IPv4, Og brug af IPv6 kan endda føre til IP -lækager og sikkerhedsproblemer.

Samlet set er IPv4 stadig konge.

IPv6 fordele og ulemper

IPv6 er den næste generation af internetprotokol. IPv5 blev sprunget helt over.

Denne inkarnation er 128 bit, som giver mulighed for 340 undecillion unikke IP -adresser – mange størrelsesordrer større end IPv4.

Dette betyder, at der vil være nok adresser til alle enheder, der skal tilsluttes internettet, inklusive smartphones, tablets og IoT -enheder.

En af dens vigtigste fordele er indbyggede sikkerhedsfunktioner som Internet Protocol Security (IPSEC). Dette giver kryptering og godkendelse og har til formål at beskytte mod angreb fra mand-i-midten og andre typer netværksbaserede trusler.

Det har også Forbedret support til mobile enheder, som hurtigt erstatter desktops. Enheder som smartphones og tablets har mulighed for at ændre deres IP -adresser, når de bevæger sig mellem netværk.

Når du bruger IPv4, Netværksadresseoversættelse (NAT) og andre løsninger skal bruges, mens IPv6 understøtter dette naturligt.

Det har også bedre støtte til Kvalitet af service (QoS) trafikprioritering behandle. Dette kan hjælpe med at forbedre udførelsen af ​​realtidstrafik, såsom spil, streaming og voice-over IP.

Andre effektiviteter inkluderer mindre overskrifter og routingborde, multicasting og øget plug-and-play support.

Kort sagt, IPv6 har bedre ydeevne og sikkerhed.

Men er det klar til spil?

IPv6 vs IPv4 til spil

Når alt tilpasser sig perfekt, IPv6 er den bedre mulighed for spil. Dette skyldes, at det er mere effektivt og har kapacitet til at reducere ping.

Det kan diskuteres, om forskellen er betydelig nok til at gøre noget endnu. Det bliver dog mere udtalt, når tiden går.

Kvalitet af service

Mange routere har indbyggede QoS-indstillinger, der giver dig mulighed for at prioritere visse typer trafik på netværket, såsom spiltrafik. Du kan typisk konfigurere disse indstillinger gennem routerens webgrænseflade.

Fordi IPv6 har indbygget support til QoS via et felt i IPv6 -overskriften, det reducerer latenstid I processen med en brøkdel. jeg.e., IPv6 -spilhastighed kan øges.

Gaming -servere

IPv6 -fordele mærkes ud over din egen hardware. Gaming -servere fungerer selv bedre, når de bruger det.

For eksempel har IPv6 Indbygget support til multicasting, som giver mulighed for mere effektiv udsendelse af data til flere enheder. Dette er især fordelagtigt for online spil, hvor data skal sendes til mange forskellige spillere på samme tid.

Dog hviler dette åbenlyst på IPv6 Gaming Network Optimization.

Adoption

Den vigtigste hindring for at få den fulde IPv6 -oplevelse er vedtagelse. Optimal ydelse kan kun opnås, når alle hardware, enheder og netværk i kæden bruger det. jeg.e., Din enhed, router, spilplatform, spilservere og andre spillere.

Den åbenlyse flaskehals er internetudbyder. Hvis din internetudbyder stadig håndterer alt i IPv4, som mange gør, vil du stadig opleve IPv4 Gaming Latency.

Vpns

Et scenarie, hvor du ikke skal bruge IPv6, når spil er, når det er tilsluttet gennem en VPN. Dette gælder især, hvis du bruger VPN til at maskere spiltrafik fra ISP -throttling.

Dette skyldes, at mange af de førende VPN -apps kun understøtter IPv4. Forsøger at tvinge IPv6 kan føre til lækager Hver gang du får adgang til en IPv6 -adresse. Dette udsætter spiltrafikken for din internetudbyder, der begynder at throttling igen.

Alternativt vil nogle VPN -apps forsøge at deaktivere IPv6 mod dine OS -indstillinger og vende tilbage til IPv4, hvilket negerer enhver fordel, du måske har ledt efter i første omgang.

IPv6 og IPv4 Gaming -kompatibilitet

Internettet er ikke på det stadie, hvor IPv6 har nogen eksklusivitet. Så du vil aldrig blive blokeret for at få adgang til et spil, fordi du bruger IPv4.

Faktisk i nogle sjældne tilfælde, At have IPv6 aktiveret kan forårsage problemer Når spillet kun understøtter IPv4. Det er ikke ualmindeligt, at vejledninger.

Derfor er det vigtigt at kontrollere for kompatibilitet, hvis du vil bruge IPv6. Det første trin er din internetudbyder og netværkshardware.

Hvis du ikke kan finde denne info, er en hurtig måde at gå til IPv6-test.com ved hjælp af din computer eller mobilenhedens browser. Det vil Ping din internetudbyder og kontroller, om IPv6 er mulig og om din hardware med succes bruger det.

Hvis enten din internetudbyder, netværksadapter eller router ikke understøtter IPv6, er det bedre at holde sig til IPv4 indtil videre.

Nu er det sådan Konfigurer din internetprotokol på Windows:

IPv4 IPv6 -indstillinger Windows

 1. Gå til Netværks-og delingscenter.
 2. Klik på Skift adapterindstillinger.
 3. Højreklik på dit aktive netværk og Vælg egenskaber.
 4. Brug afkrydsningsfelterne til at aktivere og deaktivere Internet Protocol version 4 (TCP/IPv4) eller Internet Protocol version 6 (TCP/IPv6).

På denne måde kan du skifte mellem de to og opleve IPv6’s fordele, hvis alle støttekrav er opfyldt.

Hvordan man måler og optimerer spilpræstation?

Der er mange faktorer, der går ind i IP -præstationer, når man spiller. Du vil ikke nødvendigvis vide, hvor flaskehalse er, så den bedste mulighed er at Mål ping med kun IPv4 aktiveret og gør derefter det samme med IPv6.

Heldigvis kan du finde ping -tests inden for en masse online spil. De fleste operativsystemer har også en ping -kommando.

For eksempel til Mål ping til en spilserver på Windows:

 1. Åbn en kommandoprompt ved at trykke på Windows Key + R, skrive “CMD” og trykke på Enter.
 2. Hvis du ikke kender spilserverens adresse, skal du først lukke alle programmer ved hjælp af Internettet andet end spillet.
 3. Skriv derefter “netstat -n” og ram enter. Dette viser alle de adresser, der i øjeblikket er i brug, så hvis du lukkede de fleste internetprogrammer, skal spilserveren være indlysende.

 1. Skriv derefter “ping” efterfulgt af serverens adresse, og tryk på Enter. For eksempel “Ping GamingServer.com ”eller“ ping 74.91.125.251 ”.
 2. Ping -testen kører og viser resultaterne, der inkluderer tiden i millisekunder til pakker for at nå serveren og vende tilbage til din computer.

CMD Ping Gaming Server

Jo lavere ping, jo bedre. Sammenlign resultaterne for at finde ud af, om IPv6 eller IPv4 er bedre for det pågældende spil.

Du kan også bruge Speedtest.Net for at kontrollere din rå internetforbindelseshastighed. Dette inkluderer også gennemsnitlig ping, men er ikke direkte bundet til spilserveren. Det giver dig en god idé om, hvorvidt IPv6 fungerer godt på dit system.

Konklusion

IPv6 vs IPv4 Gaming er en debat, der er værd at have, nu det IPv6 -kompatibilitet vokser.

Selvom du aldrig vil se drastiske præstationsforbedringer, har IPv6 potentialet til Reducer ping Når både spillet og dit system fuldt ud understøtter protokollen.