IP forsvinder omkostninger

Ipvansk prisfastsættelse: Den bundlinje på omkostninger og planer

Sikker adgang til medier

Abonnementspriser og fornyelsesgrader

De viste priser opkræves for automatisk fornyelse af abonnementsplanerne i den valuta, hvor den første betaling blev foretaget. Priserne, der vises på denne side, findes i USD. Alle priser er angivet for et ikke -måleret antal enheder.

Dit oprindelige køb kan have inkluderet et indledende salgsfremmende tilbud for den første periode af abonnementet. Ipvanish kan med forudgående varsel ændre de gebyrer, den opkræver dig for at få adgang til tjenesterne til enhver tid. Du modtager en meddelelses -e -mail om eventuelle ændringer i abonnementsgebyret, før du er opkrævet.

Abonnementsplan Månedlige Kvartalsvis Årligt Biennial
VPN $ 11.99 $ 29.99 $ 89.99 $ 179.99
VPN-køb i appen $ 11.99 $ 29.99 $ 89.99
VPN + antivirus $ 89.99
VPN + Backup (500 GB) $ 12.99 $ 109.99

© 2019–2023 IPVanish, et Ziff Davis -selskab. Alle rettigheder forbeholdes. Ipvanish er et registreret varemærke til Ipvanish.

“Wireguard” er et registreret varemærke til Jason A. Donenfeld.

Ipvansk prisfastsættelse: Den bundlinje på omkostninger og planer

IPVANSH LOGO - Produktlogo

Tilmeld dig ipvanish i en måned eller et år, med priser, der kun starter på $ 3.99 pr. Måned.

 • Adgang til ESPN, HBO, MLB TV, NBC Sports og andre streamingtjenester
 • Dynamiske IP -adresser
 • Ubegrænsede serverafbrydere og enheder pr. Abonnement

IPVanish - Produktoverskriftsbillede

Alt vores indhold er skrevet af mennesker, ikke robotter. Lær mere

Aliza Vigderman

Aliza Vigderman, seniorredaktør

Aliza Vigderman

Gabe Turner, chefredaktør
Sidst opdateret 7. juli 2023
Af Aliza Vigderman & Gabe Turner den 7. juli 2023

Seneste nyheder:
Pr. 31. maj 2022 understøtter IPVanish ikke længere PPTP -protokollen med henvisning til sikkerhedssårbarheder og underliggende godkendelsesproblemer som grundene. Mens ældre versioner af IPVanishs apps stadig viser protokollen, vil forsøg på at oprette forbindelse simpelthen resultere i fejl.

Et virtuelt privat netværk (VPN) er et godt værktøj, der giver dig mulighed for sikkert at få adgang til internettet både fra offentlige netværk, som det på din lokale kaffebar og hjemmefra. Her lader vi dig vide vores tanker om Ipvanish, en VPN designet til hverdagens internetbrug. Vi dækker alt fra virksomhedens historie til tilgængelige abonnementsmuligheder for at hjælpe med at afkode teknisk-tale og finde den rigtige VPN til dig.

Funktioner

Antal enheder Ubegrænsede samtidige forbindelser
Servere 2.000 servere med 40.000 delte IP -adresser fra 75 lokationer
Streaming (YouTube, Spotify, Sling TV osv.) Ja
Torrenting Ja
Kryptering 256-bit AES
1-måneders abonnementsomkostninger $ 10.99
3-måneders abonnementsomkostninger $ 15.96 i de første tre måneder, $ 29.99 pr. Efterfølgende kvartal
1-års abonnementsomkostninger $ 47.88 for det første år, $ 89.99 for andet år

IPVanish Desktop App

Hvor meget koster ipvanish?

Ipvanish tilbyder tre abonnementer, hver med de samme funktioner. Den eneste forskel er længden af ​​udtrykket. I det væsentlige, jo flere måneder du betaler for på forhånd, jo lavere er den gennemsnitlige månedlige omkostning.

Den mest økonomiske mulighed er den 12-måneders plan, der koster $ 47.88. Der bryder ned til $ 3.99 pr. Måned. Den dyreste mulighed er den månedlige plan, der koster $ 10.99 pr. Måned. Der er også en kvartalsplan, der koster omkring $ 5.32 pr. Måned, i alt til $ 15.96 i de tre måneder.

Bemærk dog, at Ipvanishs kvartalsvise og årlige planer dobbelt i pris efter den første periode. Den årlige plan fornyes for $ 89.99 ($ ​​7.50 pr. Måned), mens den kvartalsplan fornyes for $ 29.99 ($ ​​10 pr. Måned).

Termlængde Månedlige Kvartalsvis Årligt
Månedlig sats $ 10.99 $ 5.32 I de første tre måneder, $ 10 pr. Måned derefter $ 3.99 for det første år, $ 7.50 for andet år
Samlet beløb, der er faktureret $ 10.99 $ 15.96 for første kvartal, derefter $ 29.99 pr. Kvartal $ 47.88 for det første år, derefter $ 89.99 om året

Desværre tilbyder Ipvanish ikke nogen studerendes rabatter lige nu. Rotter!

Hvert abonnement inkluderer:

 • Apps, der er kompatible med alle enheder, jeg.e. Windows, Mac, iOS, Fire TV, Linux, Chrome OS, Androids og Routers (bemærk, at IPVanish er en af ​​vores bedste VPN’er til Android).
 • Ubegrænset båndbredde og samtidige forbindelser
 • 256-bit AES-kryptering
 • Strenge logningspolitik, der kun indsamler data såsom sideanmodninger, browsertyper, operativsystemer, hoppesatser og gennemsnitlige tider brugt på deres websted, men ikke webtrafik eller aktivitet
 • SOCKS5 Web Proxy
 • Adgang til censurerede apps og websteder
 • IKEV2, OpenVPN og L2TP/IPSEC VPN -protokoller

Derudover kommer den årlige plan med et gratis abonnement på VIPRE Advanced Security AV, et antivirus- og malware -beskyttelsesværktøj. Hvis du køber dette separat, koster det dig $ 74.99 om året, så det er en stor værditildragende ekstra, selvom Ipvanishs årlige prisstigninger op til $ 89.99 et år efter det første år.

Ipvanish har ret på pengene, når det kommer til pris. Til $ 3.99, det er på niveau med Nordvpns pris, en af ​​vores foretrukne VPN’er. Når du overvejer, at nogle VPN’er, ligesom perfekte privatlivsomkostninger så meget som $ 9 pr. Måned, er det en lejlighedskøb.

Mere sikkerhed.org -anbefalinger

Tjek flere af vores foretrukne VPN’er.

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

Kan jeg prøve ipvanish gratis?

Slags. I modsætning til mange andre VPN-virksomheder, der tilbyder gratis prøveperioder, har IPVanish i stedet en pengene-tilbage-garanti. Det betyder, at du først skal købe en plan og derefter anmode om en refusion inden for 30 dage efter transaktionen, hvis du ikke kunne lide det, du så. Så det er teknisk set ikke en gratis prøve, men det gør stadig ipvansk næsten risikofri. Derudover løfter IPVanish til at tilbagebetale køb i deres helhed uden spørgsmål stillet. Vi kan dog godt lide at bruge ipvanish, så heldigvis behøvede vi ikke at annullere eller endda tænke over det!

Heads Up: Vores kort blev opkrævet, så snart vi foretog købet, så sørg for at annullere din plan via dit personlige kontrolpanel inden for 30-dages tidsramme.

Cloud Service gennem Ipvanish

Bortset fra VPN købte vi 500 GB sky-datalagring fra IPVanish, en tilføjelse, det giver via SugarSync. Med den månedlige plan blev skyopbevaringen fastgjort på $ 2 pr. Måned til vores gebyr. Cloud -tjenesten beskyttede vores videoer, billeder og dokumenter på ét sted, så vi kunne få adgang til dem, uanset hvor vi gik. Vi kunne godt lide, at vi kunne bundte denne service med vores VPN. Nogle VPN’er, som StrongVPNs abonnementer, tilbyder dog opbevaring gratis. Strongvpn tilbyder kun 250 GB, men det er stadig meget, når du ikke behøver at betale for det.

Betalingsmuligheder

IPVanish accepterer flere betalingsmuligheder. Du kan betale direkte med dit visum, mastercard, American Express, JCB eller opdage kredit eller debitering. Det er den nemmeste betalingsmetode. Men hvis du vil have lidt ekstra sikkerhed til dine kortoplysninger, anbefaler vi at bruge PayPal. Når det er sagt, er IPVanish et sikkert websted, og dine betalingsoplysninger er sikkert med dem, så du kan stadig sikkert handle direkte. Faktisk, selvom PayPal er mere sikker, besluttede vi at betale ved hjælp af vores kreditkort, og vi har ikke haft nogen problemer endnu.

Hvad hvis jeg vil annullere?

Vi har aldrig været nødt til at annullere, men hvis du finder ud af, at Ipvanish ikke er efter din smag, vil du blive lettet over at vide, at annullering er let. Log blot ind på dit IPVanish -brugerkontrolpanel. Her er hvordan:

 1. Når den er logget ind, skal du rulle ned til bunden af ​​siden og klikke på knappen, der lyder “Jeg ønsker at annullere mit abonnement.”
 2. Udfyld skemaet.
 3. Vent på bekræftelses -e -mail. Dette kan tage flere timer eller endda dage afhængigt af IPVanishs tilgængelighed af kundesupport.

Alternativt kan du også kontakte IPVanishs supportteam og udtrykke dit ønske om at annullere. Du skal give dine kontooplysninger, og hvis du også anmoder om refusion.

Favoritfunktioner

Vi synes, Ipvanish er en solid mulighed for dem, der leder efter en VPN med vidtgående rækkevidde, der kan give mulighed for multitasking på mange enheder uden at bryde banken. Her er nogle af vores yndlingsaspekter.

Ipvansk kundesupport

 • Opret forbindelse til et ubegrænset antal enheder samtidigt: Vi har tilsluttet 10 forskellige enheder på samme tid ved hjælp af IpVanish, som var super praktisk til vores lille, men mægtige kontor.
 • Sugarsync: Vi lagrede tusinder af fotos ved hjælp af SugarSync og følte sig bedre at vide, at alt var beskyttet gennem kryptering. Vi kunne også godt lide, at vi havde mulighed for at tørre vores enheder rent eksternt, hvis de blev tabt eller stjålet. Da en af ​​os mistede vores telefon ned ad en metro -rist, kom denne funktion bestemt godt med.
 • Verdensomspændende dækning: IPVanish har over 40.000 delte IP -adresser og opererer på mere end 75 lokationer rundt om i verden. Det er vigtigt, for når vi er tættere på en server, forbedres vores internethastighed. Dette brede netværk gav os en masse muligheder, uanset om vi var hjemme i Brooklyn eller rejste til Japan.
 • Torrenting er tilladt: Vi torrent vores yndlingsdokumentarer og e -bøger ved hjælp af uTorrent.
 • Stærk kryptering: IPVanish brugte AES-256-kryptering, som er kryptering af højeste kvalitet på markedet i dag.
 • Opdel tunneling: Vi brugte IPVanishs private servere og den offentlige netværksserver på en kaffebar på samme tid, hvilket var praktisk, når vi havde brug for at få adgang til en server, der normalt kun var tilgængelig på vores kontor.
 • Overlegen kundeservice: IPVanish har en 24/7 chat, telefonlinje og e -mail -support. Da vi kontaktede IPVanish for at afklare abonnementsomkostninger via e -mail, var svarene hurtige, inden for den samme dag, og vores kundeservicerepræsentant var høflig og vidende.
 • Minimal informationslogning: IPVanish holder kun styr på ting som operativsystem, browsertype, mængde tid brugt på serveren og betalingsoplysninger til faktureringsformål; De har dog aldrig logget på nogen af ​​vores webtrafik eller aktivitet, pointen med en VPN i første omgang. Gennem en nylig uafhængig revision fra Leviathan Security Group har vi bekræftet, at denne politik, der ikke er logger, er sand.
 • Streamingmuligheder: Vi fik adgang til Spotify, YouTube, Bing, Facebook, Gmail, Kodi, Google, Skype, Sling TV, Twitter og WhatsApp under IPVanish.

Pas på: Hvor en VPN er baseret på spørgsmål. Hvis et VPN -selskab er u.S-baseret, det er en del af overvågningsaftaler som fem øjne, 1 ni øjne og 14 øjne. Det betyder, at regeringen kunne tvinge virksomheden til at dele kundedata.

Virksomhedshistorie

Mudhook Media, en del af et firma under Highwinds Network Group grundlagde IPVanish i 2012. Siden da har virksomheden skiftet hænder flere gange. Stackpath erhvervede Ipvanish i 2017, og i 2019 købte J2 Global Stackpath.

Der var en vis kontrovers med Ipvanish tilbage i 2016, da det var under Highwinds Network Group. Virksomheden havde samarbejdet med FBI for at dele oplysninger om en person af interesse. Inddragelsen med FBI er ikke den tvivlsomme del, men snarere er bekymringen, at de delte oplysninger var oplysninger om, at Ipvanish fortalte brugerne, at det aldrig indsamlede, hvilket betyder, at IPVanish faktisk ikke praktiserede deres “nul-log-politik” som annonceret. Men da StackPath erhvervede IPVanish i 2017, lovede den nye ledelse at mere strengt overholde sin politik uden logging. I 2019 ejer mediegiganten J2 Global Stackpath og ejer i øjeblikket IpVanish. Indtil videre har IPVanish ikke været involveret i kontroverser om privatlivets fred, og for nylig bekræftede en uafhængig revision, at IPVanish ikke logger forbindelseslogfiler.

Ipvansk datalogningspolitik

Serverplaceringer

Ipvanish har servere på over 75 lokationer. Det er fordelagtigt at have muligheder i forskellige lande, for da kan du få adgang til internettet, som om du fysisk var i det land. Dette er især nyttigt, fordi jo tættere vi er på en server, jo hurtigere hastigheder har vi, for ikke at nævne, at internettet ikke er frit tilgængeligt på alle steder på grund af regeringsbegrænsninger. IPVanish har servere i:

 • Forenede Stater
 • Canada
 • Mexico
 • Costa Rica
 • Det Forenede Kongerige
 • Tyskland
 • Frankrig
 • Sverige
 • Norge
 • Holland
 • Italien
 • Tjekkiet
 • Kroatien
 • Luxembourg
 • Spanien
 • Schweiz
 • Bulgarien
 • Ungarn
 • Rumænien
 • Danmark
 • Moldova
 • Slovakiet
 • Serbien
 • Irland
 • Finland
 • Polen
 • Albanien
 • Østrig
 • Island
 • Letland
 • Ukraine
 • Portugal
 • Cypern
 • Belgien
 • Slovenien
 • Grækenland
 • Sydkorea
 • Japan
 • Singapore
 • Israel
 • Indien
 • Malaysia
 • Filippinerne
 • Hong Kong
 • Taiwan
 • Forenede Arabiske Emirater
 • Australien
 • New Zealand.

Se, hvordan Ipvanish måler sig i branchen

Ipvanish er et godt valg, men der kan være bedre muligheder derude. Se hvordan Ipvanish sammenligner med vores foretrukne VPN’er.

 • Ipvanish vs. Nordvpn
 • Ipvanish vs. Expressvpn

Sammenfattende

Som du kan se i vores Ipvanish Review, er VPN selv det helt værd, på trods af deres tidligere privatlivsproblemer. Prisen er rigtig, og der er flere fantastiske funktioner, der gav os endnu mere bang for vores sorteper. Mellem de ubegrænsede enheder, som vi tilsluttede samtidig og bundtet med SugarSync til vores billeder, videoer og dokumenter, kunne vi godt lide, at vi ikke behøvede at bekymre os om at styre så mange forskellige tjenester for at beskytte alle vores digitale aktiver. Tjenesten passede unikt vores torrenting behov med sine 40.000 IP-adresser og ikke-restriktiv P2P-aktivitet. Derudover betød den udbredte tilgængelighed af servere, at vi havde en hurtig forbindelse det meste af tiden. Og i slutningen af ​​dagen, hvis du ikke er glad eller har brug for hjælp til at drage fuld fordel af alle funktionerne, IpVanish har at tilbyde, er deres kundesupport tilgængelig 24/7.

Ipvanish stillede ofte spørgsmål

Her er svarene på de spørgsmål, der stadig kan være på dit sind.

Ja, Ipvanish er en af ​​de bedste VPN’er til torrent under. Dens 40.000 IP-adresser gør det til et ideelt valg til en aktivitet med høj båndbredde som torrenting, og P2P-aktivitet er tilladt på alle servere. Vi havde også brug for en Ipvanish Socks5 proxy -brugernavn og adgangskode til at arbejde med uTorrent, men det var temmelig ligetil at konfigurere.

Ja, i 2016, da Ipvanish var under Highwinds Network Group, løb virksomheden ind i en vis kontrovers, der involverede FBI. Kort sagt, IPVanish gav FBI oplysninger, som de tidligere havde hævdet at ikke have indsamlet i henhold til deres “no-logs” -politik. De indsamlede oplysninger gjorde det muligt for IPVanish at identificere en bestemt bruger fra en IP -adresseoptagelse, en modsigelse af deres privatlivspolitik. Da Ipvanish er blevet erhvervet i 2017, har Ipvanish formået at føre en ren rekord. Faktisk blev dens privatlivspolitik for nylig revideret af Leviathan Security Group og blev vist sig at være pålidelig med hensyn til dets løfte om ikke at holde nogen logfiler.

Ja, Ipvanish har en dræbskontakt, der kan tændes og slukkes. Desværre er denne dræbskontakt ikke tilgængelig i iOS -appen.

I øjeblikket ejer J2 Global ipvanish. Oprindeligt grundlagde Mudhook Media, en del af et firma kaldet Highwinds Network Group, IPVanish i 2012. I 2017 erhvervede et firma kaldet StackPath Highwinds Network Group, og to år senere købte J2 Global Stackpath.

IPVanish har en politik uden logs, hvilket betyder, at den ikke registrerer brugernes webaktiviteter og IP-adresser. Dette har vist sig at være sandt af en uafhængig revision udført af Leviathan Security Group. Men hvis du tilmelder dig service, er IPVanish nødt til at indsamle nogle personlige oplysninger, som din e -mail -adresse, til vedligeholdelse.

Få 75% rabat på den bedste VPN for $ 2.99 /mo

Ipvansk app på enheder

Med IPVanish dirigeres din internettrafik gennem den sikre server, du vælger. Dette hjælper med at beskytte din online identitet og hjælper med at forhindre annoncører og netværkshackere i at overvåge din aktivitet.

Placeringssporing
Usikret Wi-Fi-forbindelse
Identitetstyveri
Netværkshacking

Vælg en plan, der passer til dig

Hvis du leder efter noget enkelt eller en udvidet plan, der giver dig mulighed for at spare på lang sigt, har vi fået dig dækket.

MEST POPULÆRE

$ 11.99 / mo

$ 2.99 / mo

Spar 75%

$ 3.49 / mo

Spar 70%

$ 2.99 / mo

Spar 75%

$ 3.49 / mo

Spar 70%

$ 11.99 / mo

Alle VPN -planer inkluderer:

Delte IP -adresser

Umettede enhedsforbindelser

Bekræftede ikke-trafiklogfiler

Flere forbindelsesprotokoller

Ingen dataoverførselshætter

Proxy Web Server

24/7 kundesupport

Servere i 75+ regioner

Sikker adgang til medier

Delte IP -adresser

Umettede enhedsforbindelser

Bekræftede ikke-trafiklogfiler

Flere forbindelsesprotokoller

Ingen dataoverførselshætter

Proxy Web Server

24/7 kundesupport

Servere i 75+ regioner

Sikker adgang til medier

“[Den] Wireguard -indstilling har elektrificerede hastigheder”

“Det er nu en af ​​de hurtigste tjenester, vi har testet”

“Hurtig nok til højhastighedsbrowsing og HD-streaming”

“Placering af det øverst på listen over de hurtigste VPN’er”

Brug ipvanish på enhver enhed, du ejer

Hvorfor ofre beskyttelsen af ​​en enhed for en anden? Vi måler ikke samtidige VPN -forbindelser eller installationer, så du behøver aldrig at vælge.

Kom igang

Forenklet databeskyttelse

Det kræver kun et tryk for at forsvare dine online data ved hjælp af vores VPN -app. Unite sikkerhed og bekvemmelighed gennem avancerede indstillinger, der hjælper med at beskytte din online aktivitet automatisk, så du ikke behøver at huske.

Kraftigt internet -privatliv

Vores anonyme IP adresserer din internettrafik fra tredjepartsspionering. Rustning din Wi-Fi-netværksforbindelse, beskyt dine placeringsdata og hold din aktivitet fortrolig med det bedste online privatlivsskærm.

Forenklet databeskyttelse

Det kræver kun et tryk for at forsvare dine online data ved hjælp af vores VPN -app. Unite sikkerhed og bekvemmelighed gennem avancerede indstillinger, der hjælper med at beskytte din online aktivitet automatisk, så du ikke behøver at huske.

Kraftigt internet -privatliv

Vores anonyme IP adresserer din internettrafik fra tredjepartsspionering. Rustning din Wi-Fi-netværksforbindelse, beskyt dine placeringsdata og hold din aktivitet fortrolig med det bedste online privatlivsskærm.

Money-Back-garanti*

Få en 100% refusion inden for 30 dage, når du vælger en årlig eller 2-årig plan, ingen spørgsmål stillet!

Få Ipvanish

Live, 24/7 support

Nå os når som helst via live chat og e-mail for øjeblikkelig hjælp eller telefonisk i åbningstider (9 til 17 CT, mandag-fredag).

Kontakt support

Alt hvad du vil have fra en VPN

Avanceret kryptering

Hjælp med at beskytte forbindelser til at håndtere personlige data med ende til ende sikkerhed.

Lås adgang til

Opret forbindelse til onlineindhold hvor som helst uden risiko for blokke.

Online anonymitet

Hjælp med at beskytte privatlivets fred for internetaktivitet for at undgå ISP -sporing.

Ingen logfiler

Urettede forbindelser

Fastgør enhver enhed, du ejer uden forbindelseshætter.

Innovativ teknologi

Strøm din trafik med Wireguard®, den seneste fremskridt i VPN -protokoller.

Klar til at komme i gang?

Tilmeld dig i dag for at surfe på nettet med beskyttelsen af ​​ipvansk.

Få Ipvanish i dag

Adgang fra næsten overalt

Uanset hvor du er i verden, er en højhastigheds-VPN-forbindelse tilgængelig med IPVanish.

75+

40.000+

2.200+

Ubegrænset

Se alle servere

Top-betroet beskyttelse

Se hvorfor de øverste navne inden for tech og tusinder af kunder stoler på IPVanish:

Ekspertanmeldelser

Brugerudtalelser