7 IP -adresseblokkere – de bedste gratis og betalte tjenester

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

IP Blocker -websted

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

7 IP -adresseblokkere – de bedste gratis og betalte tjenester

IP -adresseblokkere

Hver enhed, der er tilsluttet internettet, har en IP -adresse. Ligesom fysiske adresser for at finde og korrespondere med hinanden, tillader IP -adresser enheder, der er forbundet til internettet, at finde og kommunikere med hinanden. Hver IP -adresse er unik, så din IP -adresse kan bruges til at identificere dig og spore din online aktivitet. Derudover angiver IP -adresser din omtrentlige placering, så de kan bruges af apps, websteder og tjenester til at spore dit opholdssted.

Hvis du vil holde dine oplysninger private, har du brug for en IP -adresseblokker. Vi forklarer, hvordan du blokerer for din IP -adresse, men lad os først se på de typer IP -adresser.

Typer af IP -adresser

Der er to typer IP -adresser: IPv4 og IPv6. De fleste af os bruger IPv4 til størstedelen af ​​vores online aktivitet, men IPv6 vinder trækkraft som erstatning. Begge mere eller mindre tjener det samme formål, men IPv6 har mange flere tilgængelige adresser, mens IPv4 -adresser snart vil være opbrugt.

En IPv4 -adresse ser sådan ud:

En IPv6 -adresse ser sådan ud:

De bedste IP -adresseblokkere

En IP -adresseblokker forhindrer disse websteder og apps i at se din rigtige IP -adresse ved at maskere den med en ny. Dette gøres normalt gennem en proxy, der fungerer som mellemmand mellem din computer eller smartphone og resten af ​​internettet. Der findes mange typer proxier, og vi dækker nogle få her.

Her er vores liste over de bedste tilgængelige IP -adresseblokkere:

1. VPN

Nordvpn -servere - Skærmbillede

Du har måske hørt udtrykket før, men hvad er en VPN? Kort til virtuelt privat netværk, en VPN krypterer din internetforbindelse og ruter det gennem en formidlende server på et sted, du vælger. Ethvert websted, du besøger, eller app, du bruger, vil se IP -adressen på VPN -serveren i stedet for din rigtige IP -adresse.

Mange kommercielle VPN’er bruger delte IP -adresser, hvilket betyder, at du bruger den samme IP -adresse som andre VPN -brugere, der er tilsluttet den samme server. Dette tilføjer et betydeligt lag af anonymitet og gør det vanskeligt at spore enhver aktivitet tilbage til en enkelt bruger.

Bortset fra at være en IP -adresseblokker, forbedrer VPNS online -sikkerhed og kan give dig adgang til onlineindhold, der ellers er begrænset til specifikke lande eller regioner. VPN’er kan betales eller gratis, men det er bedst at undgå de gratis på grund af privatlivets fred og sikkerhed.

Vores øverste anbefaling er Nordvpn, som driver servere i 59 lande. Denne service er foran kurven sammenlignet med de fleste VPN -udbydere, når det kommer til både sikkerhed og hastighed. Det er let at bruge, tillader op til seks samtidige forbindelser og tilbyder 24/7 kundesupport.

Vil prøve den øverste VPN -risikofri?

Nordvpn tilbyder et fuldt udstyret risikofri 30-dages forsøg Hvis du tilmelder dig på denne side. Du kan bruge VPN -klassificeret nr. 1 til at skjule din IP -adresse uden begrænsningtioner i en måned. Dette er masser af tid til at prøve tjenesten og se, om det er rigtigt til dine behov.

Der er ingen skjulte vilkårBare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her.

2. SOCKS proxy

SOCKS5 VS VPN

Sokker proxier ligner VPN’er, men de bruger ikke nødvendigvis nogen kryptering. Det betyder, at enhver, der snooper på din forbindelse, før den når proxyserveren, såsom din internetudbyder (ISP), kunne overvåge din online aktivitet. Stadig vil en sokker proxy blokere din IP -adresse, så den anden part i en forbindelse kun ser IP -adressen på proxyserveren.

SOCKS5 inkluderer support til kryptering, men det er ikke et krav. Kryptering gør din forbindelse langsommere, men mere sikker.

Desuden skal individuelle apps konfigureres til at bruge en sokker proxy, mens stort set enhver software fungerer med en VPN. Kontroller indstillingerne for den app, du vil bruge med proxy for at få den opsat.

Ligesom VPN’er kan SOCKS -proxier være gratis eller betalt, men jeg foreslår at undgå de gratis.

3. Http/s proxy

Cyberghost Browser Extension

HTTP- og HTTPS -proxier pakkes ofte som plugins eller udvidelser til webbrowsere som Firefox og Chrome. Disse proxier blokerer din IP -adresse, når du bruger en webbrowser, men andre apps vil stadig bruge en direkte forbindelse.

HTTP -fuldmagter skjuler din IP -adresse fra de websteder, du besøger, men forbindelsen er ikke krypteret.

HTTPS -fuldmagter inkluderer SSL -kryptering, så de er lidt sikrere. Disse kaldes undertiden VPN’er.

Ulempen med HTTPS -fuldmagter er, at de kun påvirker webtrafikken. Selv hvis du kun bruger en webbrowser, kan du stadig sende DNS, WebRTC eller andre typer trafik uden for proxy, som kan bruges til at bestemme din rigtige IP -adresse eller placering. Hvis du vil undgå dette, anbefaler vi at bruge en lækage-bevis VPN som Nordvpn.

4. SSH -proxy

SSH-2

SSH -proxier er ikke særlig almindelige, selvom vi har en artikel, der viser dig, hvordan du indstiller en til dig selv. Også kaldet en SSH -tunnel, en SSH -proxy ruter din internetforbindelse via en proxyserver ved hjælp af SSH -protokollen. SSH (Secure Shell) bruger stærk kryptering, men det er ikke meget hurtigt, og en masse apps og websteder fungerer muligvis ikke korrekt.

5. Tor

Haler, der kører Tor Browser Check

Tor er et anonymitetsnetværk, der krypterer din internetforbindelse og passerer det gennem en randomiseret række noder, som i det væsentlige er proxyservere, der drives af frivillige. Hver gang du opretter forbindelse til et websted eller en app, er din forbindelse krypteret flere gange og overført ikke mindre end tre forskellige noder. Hver node striber et lag med kryptering, indtil det når “exit -noden.”

Websteder og apps ser kun IP -adressen på exit -noden. Ingen knude i kæden kan overvåge destinationen, kilden eller indholdet af internettrafik, hvilket effektivt blokerer for din IP -adresse fra Snoopers.

Tor er gratis, men det har sine ulemper. Det er temmelig langsomt og kun egnet til grundlæggende webbrowsing – brug det ikke til torrenting eller streaming af HD -video. Desuden er Tor ofte forbundet med kriminel aktivitet på det mørke web, så brug af det kan hæve røde flag til din internetudbyder eller retshåndhævelse.

6. Deaktiver IPv6 eller IPv4

For at få adgang til internettet har du brug for mindst en af ​​disse aktiverede. Du kan skjule din IPv6- eller IPv4 -adresse, men ikke begge dele ved hjælp af denne metode.

Stort set alle websteder, apps og tjenester fungerer med IPv4, så du kan blokere din IPv6 -adresse blot ved at deaktivere den i dine enheds internetindstillinger.

Deaktivering af IPv4 fungerer muligvis under visse omstændigheder, hvor IPv6 er et levedygtigt alternativ, men forvent ikke, at alt på nettet fungerer normalt uden det.

7. Brug en NAT -firewall til at skjule din private IP -adresse

En NAT -firewall blokerer ikke din offentlige IP -adresse, men den vil skjule din private IP -adresse. Alle enheder, der er forbundet til en NAT-aktiveret router, vil dele en offentlig IP-adresse.

Hvis du opretter forbindelse til internettet gennem en trådløs router, er det meget sandsynligt, at du er bag en Nat Firewall. På enkleste termer tillader en NAT Firewall flere enheder på det samme netværk at bruge den samme offentlige IP -adresse, men unikke private IP -adresser. Netværksadresseoversættelse (NAT) fremadrettede anmodninger og data fra de private IP -adresser på individuelle enheder til deres online destination under routerens offentlige IP -adresse.

NAT Firewalls blokerer din lokale IP -adresse fra andre computere på Internettet, hvilket forhindrer uopfordret kommunikation. Enhver trafik, der når routeren uden at specificere en lokal IP -adresse, kasseres. Din WiFi -routers offentlige IP -adresse vil dog stadig være synlig.

Blokerer din internetudbyder fra at se din IP -adresse

For at oprette forbindelse til internettet skal du have en IP -adresse. Fordi IP -adresser er dolet ud af internetudbydere, er det umuligt at blokere din IP -adresse fra din internetudbyder.

Hvis dit mål er at forhindre din internetudbyder i at snuppe på din internetforbindelse, er den bedste mulighed på denne liste en VPN. En VPN vil kryptere al internettrafik, før den forlader din enhed. Din internetudbyder vil stadig være i stand til at se din IP -adresse, men det vil ikke være i stand til at dechiffrere indholdet af de krypterede data. En VPN blokerer stadig din IP -adresse fra andre parter på Internettet, som websteder og apps.

Hvis du går denne rute, skal du huske at vælge en VPN -udbyder, der ikke gemmer logfiler over din online aktivitet.

IP -adresseblokkernes ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg skjule min IP -adresse?

Der er mange grunde til, at du måske vil skjule din IP -adresse. For eksempel kan du holde din placering privat, så websteder og tjenester ikke kan spore dine bevægelser. Du ønsker måske også at få adgang til blokerede websteder eller downloade indhold indhold anonymt. Uanset hvad dine grunde er, er der et par måder at skjule din IP -adresse på.

Maskerer din IP -adresse ulovlig?

Nej, at skjule din IP -adresse er ikke ulovligt i Amerika. Der er dog nogle aktiviteter, der kan betragtes som ulovlige, hvis de udføres, mens du bruger en proxy eller VPN.

For eksempel er krænkelse.

Skjuler inkognito -tilstand din IP -adresse?

Nej, inkognito -tilstand skjuler ikke din IP -adresse. Din IP -adresse vil stadig være synlig på de websteder, du besøger, og internetudbydere (ISP’er), der er vært for dem.

Inkognito -tilstand forhindrer kun Google i at gemme oplysninger om de websteder, du har besøgt, og de søgeudtryk, du har brugt, mens du er i inkognito -tilstand.

Vil skjule min IP -adresse påvirke min forbindelseshastighed?

At skjule din IP -adresse påvirker ikke din forbindelseshastighed negativt. Imidlertid kan det hjælpe med at undgå båndbredde, hvis du bruger en VPN til at skjule din IP -adresse.

Kan jeg ændre placeringen af ​​min IP -adresse?

Normalt peger din IP -adresse på det land, du er i, som giver websteder mulighed for at skræddersy deres indhold for et bestemt publikum. Dette kan dog forårsage problemer, når du rejser til udlandet, da du muligvis ikke er i stand til at få adgang til landspecifikke tjenester som BBC iPlayer eller Hulu .

Heldigvis er det muligt at ændre din IP -adresse (og derfor din placering) ved hjælp af et virtuelt privat netværk (VPN) . Vælg bare en server i det relevante land, tilslut, og du skal være i stand til at skjule din sande placering fra de fleste websteder. Som en ekstra bonus krypterer VPNS din trafik, giver et andet lag af privatlivets fred og reducerer chancen for båndbredde throttling .

IP -blokkering

IP Blocker WordPress -plugin giver dig mulighed for at blokere specifikke IP -adresser fra adgang til dit katalogsite, og det hjælper dig også med at aktivere SSL -certifikat til registrerings- og indsendelsessiderne.

Mega Menu -plugin til WordPress

Hjælper dig med at blokere mistænkelige brugere

Når dit katalogwebsted bliver populært blandt brugere, bliver du også nødt til at tackle nogle dårlige, der prøver at skade dit websted. Hvis du støder på mistænkelige brugere, kan du blokere dem ved deres IP fra at få adgang til dit websted.

Aktivér SSL -certifikat på vigtige sider

Generelt ønsker vi SSL på sider med formularer til registrering eller betaling for at undgå ethvert sikkerhedsproblem, dette plugin giver dig mulighed for kun.